1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: ÖZLENEN FENERBAHÇE İÇİN GÖREVDEYİZ ! | II.Sezon | Serzenish

Hybrid View

İlk iki sezon kadronu korumaya özen göstersen daha iyi olabilirdi reis. Çünkü sattığın adamların parası sana bir katkı sağlamıyor. Sadece maaşı yüksek olanları elden çıkar. Örneğin: İlk sezonu bitirince RVP'yi gönder gitsin.

Allah sabır versin, başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    İlk iki sezon kadronu korumaya özen göstersen daha iyi olabilirdi reis. Çünkü sattığın adamların parası sana bir katkı sağlamıyor. Sadece maaşı yüksek olanları elden çıkar. Örneğin: İlk sezonu bitirince RVP'yi gönder gitsin.

Allah sabır versin, başarılar
    Bende kadro koruma taraftarıyım zaten ama Kjaer'e gelen teklifin direk yönetim tarafından kabul görmesi yüzünden transfer gerçekleşti.

Teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Bende kadro koruma taraftarıyım zaten ama Kjaer'e gelen teklifin direk yönetim tarafından kabul görmesi yüzünden transfer gerçekleşti.

Teşekkürler
    Aslında oyuna başlarken İlk Sezon Transfer Bütçesi'ne İzin Verme seçeneğini seçseydin hiç transfer gerçekleşmezdi. Fakat Kjaer'i sattığını ücret bence bir hayli tatmin edici.

Avrupa Ligi'nde başarılar dilerim, Türkiye'de şampiyon GS olsun

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Aslında oyuna başlarken İlk Sezon Transfer Bütçesi'ne İzin Verme seçeneğini seçseydin hiç transfer gerçekleşmezdi. Fakat Kjaer'i sattığını ücret bence bir hayli tatmin edici.

Avrupa Ligi'nde başarılar dilerim, Türkiye'de şampiyon GS olsun
    Teşekkürler aslında söylediğini yapabilirdim ama öyle başlatmış bulundum.

Mesaj Yetkileri