Başarılar...
Kariyeri okudum. San Marino ligi hakkında bir bilgim yok. En üst ligdemi oynuyorsun. İyi sabırlısın...
Bir soru : Aldığımız oyuncu lig kalitesi üstünde ise, oyuncu profilinde bu konuda bilgi bulunuyor mu?
Başarılar...
Kariyeri okudum. San Marino ligi hakkında bir bilgim yok. En üst ligdemi oynuyorsun. İyi sabırlısın...
Bir soru : Aldığımız oyuncu lig kalitesi üstünde ise, oyuncu profilinde bu konuda bilgi bulunuyor mu?
Teşekkürler. San Marino liginde tek lig var. Orada da iki grup var. Kendi grubundakiler ile iki defa diğer gruptakiler ile bir kez karşılaşıyorsun. Aldığım oyuncuda yazmıyor diye hatırlıyorum. Stoperimizin raporuna baktım da yazmıyor. Ama zaten direk 5 yıldızlı gösteriyor. Zaten her oyuncu gelmiyor. Hem amatör olmamız hemde itibarımızdan ötürü bir çok oyuncuyu alamıyoruz. Şanslı isek üst seviye oyuncu alabiliyoruz. Mesela bir arkadaşım Cebelitarık liginde oynuyor. Orda iki lig varmış. En alt ligden başladı. Üst lige çıktı zorla ikinci oldu. Liderin kadro değeri bizim arkadaşı epeyi katlıyor. Ve ona bana gelenler bile gelmiyor. Ben gelecek sene Cebelitarık liginden başlayacağım. Bana daha zorlu geldi. Akşama isteyen arkadaşlar için bu şekilde oynamak isteyen olursa onlar için liglerin dosyasını atarım. Şu anda işyerindeyim ama birazdan da atabilirim.