Senin takımda bir sıkıntı var.İşlerin yolunda gitmesi sıkıntı çıkarıyor galiba.Şampiyon oluyorsun. Profesyonel yapmıyorlar.Takımda ki antrenör sayısı azaltıyorlar.Agostini de sene sonu gider demedi deme.Bir de ligde Profesyonel kulüp var mı ?
Senin takımda bir sıkıntı var.İşlerin yolunda gitmesi sıkıntı çıkarıyor galiba.Şampiyon oluyorsun. Profesyonel yapmıyorlar.Takımda ki antrenör sayısı azaltıyorlar.Agostini de sene sonu gider demedi deme.Bir de ligde Profesyonel kulüp var mı ?
Aynen işimiz çok zor. Ne yapacağız bilmiyorum. Kasa da 5,75 M TL var ama hala porfesyonel konuşması çıkmadı. Mali durum deli ediyor insanıTürkiye liginde alt ligde bile olsan bir sonra sonra ligde tek kalıyorsun. Tabi benim şu anki durumumda da öyle gibi gözüküyor ama amatör olmamız eşitliyor.
Aynen bir şeyler var ama ne bende bilmiyorum. Manyak başkan jest yapıyor antrenör sayısını artırıyor sonra kafasına göre geri alıyor. La zaten şampiyon olmadan öncede antrenör sayımız 6 idi gene altı. Bir de 19 yaş altı antrenör sayımızıda düşürmüşler. Bir tane türk antrenör bulmuştum. İyi özellikleri vardı. Bir baktım Türkiye'ye geri gitmiş. Yerine hoca bulayım dedim. Bir baktım ki hoca alma hakkım yokmuş. Ligde bir tek yarı-profesyonel bir takım var. Diğerleri tamamen amatör.
Valla bizim ligdekiler zor kaparlar da prof olanlar kapabilirler. Daha şu ana kadar bir gencimizi ligimizdeki takımlara kaptırdık. Şu anda gençleri oynatıyorum onlara şans veriyorum. Dün La Florita takımı ile maç yaptım. Adamların ilk 11 inde tam 5 tane oyuncusu benim eski oyuncularım çıktı. Hatta eski golcüm intikam aldı. Bana 2 tane taktı. Akşam ss leri paylaşırım.