1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v1.0 BETA Çıktı !!!

Hybrid View

Quote Originally Posted by peluk View Post
    The only website which makes Turkish FM is Turksportal Interactive.

Türkçe FM yapan tek site Turksportal’dır.

Bunu bilin, bize yeter.
    Sevgili Turksportal Yöneticileri ve Üyeleri,
    Duyurumun yeri burasımıdır bilemiyorum ama Türkçe yama ile ilgili olduğu için buraya yazmak istedim.
    Forumun birinde Turksportal'ın Türkçe yamasının çıkış tarihinden önce iki tane Türkçe yama çıktığını gördüm.Acaba burdakiler güvenilir olur mu diye soracaktım ? Birde siz Türkçe Fm yapan tek "RESMİ" sitesiniz herhalde değil mi ?
    Saygılarımla...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by axiyon View Post
    Sevgili Turksportal Yöneticileri ve Üyeleri,
    Duyurumun yeri burasımıdır bilemiyorum ama Türkçe yama ile ilgili olduğu için buraya yazmak istedim.
    Forumun birinde Turksportal'ın Türkçe yamasının çıkış tarihinden önce iki tane Türkçe yama çıktığını gördüm.Acaba burdakiler güvenilir olur mu diye soracaktım ? Birde siz Türkçe Fm yapan tek "RESMİ" sitesiniz herhalde değil mi ?
    Saygılarımla...
    O yamalar bizim Football Manager 2006 için yapmış olduğumuz yamalardır, ki zaten oyun içinde Turksportal ibarelerine rastlarsınız.

Siz bizim sitemizden 2007 için yapmış olduğumuz yamayı indirip güvenli bir şekilde oynayın.

O sitenin linkini de bana özel mesaj ile atın, ben uyarırım.

Duyarlılık için sağolun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri