Bu konuda hep aynı şeyi temcit pilavını pişirip pişirip önümüze koyuyorsun.Ne bayatlamaz pilavmış be.
Öyledir bizim pilav tazeliğini hiç kaybetmez.Çünkü evrenseldir.
Mesaj araya sıkışmış yeni gördüm.
Olmayacağını nerden mi biliyorum?
Böyle konulara şap diye damlarken hemen bu konunun bir kaç konu altında bulunan iki yardım kampanyasına hala destekle bulunalım falan bir şey yazmamışsın.Ben birisine yazdım birisine yazmadım.Neden diğerine yazmadım.Tıklamak için girdim.Panda uyarı verince çıktım siteden.
Öyle koyu yazmaklada birşey olmuyor.Ne yani koyu yazınca daha mı okunaklı oluyor yazdıkların?
Ben desteği verirken başkası görsün diye vermiyorum ben yapacagımı yapmısımdır ama oraya ben yazdım gönderdim gibisinden seyler yazmayabilirim kendi isteğimdir o konu foruma bile gelmeden önce ben o konuyu biliyordum. Ayrıca konuya şap diye damlayıp damlamamakta benim elimde kimseyi ilgilendirmez. Koyu yazıp yazmamakta benim elimde o da kimseyi ilgilendirmez.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Almanya'da yıllar öne bir kaç Türk öldürülmüştü. Sonra Alman halkı çıktı ve hepimiz Türk'üz diye bağırdı! Ve kimse bunu bizim algladığımız gibi algılamadı. Bunda ne gariplik var.
Ermeni Sorunu sizin gibi düşünenler ve sizin gibi düşünen Ermeniler yüzünden var.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Böyle konulardan kurtulmadık mı böyle bir konuda 2 kişi atılmadı mı niye tekrar ediyorsunuz niye anlamak da sorun yaşıyorsunuz bu sözü ben anlayamıyorum
Merak etme senden daha iyi biliyorum. Ermenileri hiç ama hiç sevmem. Bize yaptıkları belli ama onlarla böyle uğrşarak hiç vakit kaybetmememiz gerekir. Çünkü onları taktıkça onlar kendilerini bişey sanıyor. Acaba Hırant Dink'i ölmesini sağlayan neydi? Aslında bu adamlar bunu öldürerek Ermenilere yardımda bulundular. Gazetenin satışı arttı.
TR.CaPTaiN ve sherry;
İkiniz de saygın üyelersiniz. Birebir tartışma yapmayın. Şimdilik sözlü olarak uyarıyorum sizi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
takildiniz ama ya...guncele donsek biraz...oldu olacak inin ozmanli zamanina...bu konuyla bu kadar ilgileniyorsunuz da yardim kampanyalariyla niye ilgilenmiyorsunuz arkadaslar...
Geçmişte yaşayan geçmişte kalmaya mahkumdur.Hiç bir zaman ilerleyemez
Bir konu ancak bu kadar saptirilabilir.Siz bir kere hepimiz hrantiz,hepimiz ermeniyiz ne demek bilmiyorsunuz ki(lafim bu konuda bu lafi desteklemeyenlere).Ondan sonra kafadan seyler salliyorsunuz yok hepimiz polatiz,yok hepimiz suyuz buyuz.Hrant dink okadar türktür ki ermenistanda gider sözde ermeni soykirimi yoktur der.Okadar türktürki fransada ödül aldigi gece herkese türkiyeyi yanlis taniyorsunuz,biz öyle sizin bildiginiz gibi bir devlet degiliz.Ermeni soykirimi yoktur der.Ama demokrasi icin yürüdügü bu yolda irkcilar tarafindan öldürülmüstür.Bu demokrasiye atilan bir kursundu.Hepimiz hrant dinkiz hepimiz ermeniyiz lafi da biz de hrant dinkin yolundan ilerliyoruz.Biz de demokrasinin bekcileriyiz.Hrant dinkin mücadelesine biraktigi yerden biz devam edecegiz.Biz de hep mazlumlarin yaninda olacagiz.
Alin iste tekrar duyun:Hepimiz Hrant´iz,Hepimiz Ermeniyiz!
Bu konu hakkındaki kendi düşüncelerimi belirtmiyorum çünkü konuyu kapatacağım, cevap hakkı doğmasın.
Biliyorsunuz geçen konuda, sinirler gerilmiş ve bir yönetici arkadaşımız da dahil olmak üzere 2 kişi banlanmıştı. Bu konuda da iki taraf da ne derse dersin ortak payda da birleşemeyeceğiz gibi geliyor bana. O nedenle konuyu kilitliyorum. Boşuna sinirlenip, gereksiz uyarı ve cezalar çıkmasın...
"YÜCE ATATÜRK"