Ya resimler videolar falan kolay işler.. Adamın yeğeni falan yok mudur. Onlara yaptırmıştır. Ama ben bizi nasıl keklediğine şaşırdım yahu... Harbiden fitil oldum yalnız. O kadar zamandır 20 yaşında biliyordum. Adam teknik direktör çıktı...
Ya resimler videolar falan kolay işler.. Adamın yeğeni falan yok mudur. Onlara yaptırmıştır. Ama ben bizi nasıl keklediğine şaşırdım yahu... Harbiden fitil oldum yalnız. O kadar zamandır 20 yaşında biliyordum. Adam teknik direktör çıktı...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Aygün bilmeden işler yaptı.Benim aklım iyice karıştı yahu?İlhan abi t.d mi yoksa ODTÜ'lü bir öğrenci mi?Neden bize şaka yaptılar?Bu şakanın elemanları kim?Ben kimim?
Volkan abiyide mi kekledi ? Onunla resimi vardı..
Evet arkadaşlar oltaya gelmeyelim bi kaç üyeyi ayartmış olabilir İlhan Abi.
Tosun ortalığı alevlendirme lem![]()
İlhan artık şakanın söyleme vakti geldi diye düşünüyorum. Ne dersin?
İlhan abiden açıklama bekliyoruz..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
edit ............. Kafeye mesaj atıyorum diye buraya mesaj atmışımBu mesajı silerseniz sevinirim.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bende merak ettim şimdi![]()
İstediğin kadar sinirlen ama ben inanmadım..![]()
Ne yani Turkportal'a seslenişteki İlhan abi sen değilmisinBaşkasımı
Bi açıkma bekliyoruz İlhan abi ?
Bende inanmıyorum çünkü çok çelişkili
ORAYA YAZMIŞSIN Kİ
Aydın yerse göbek atıp yutba vericemne demek ki bu
gerçekten yok artık le bron james yani...olabilirmi acaba? :S
Bende asıl kimliğimi açıklıyorum.Madem İlhan açıkladı bende açıklayayım dedim.Bende aslında bir öğretmenim.32 yaşındayım.İnanmayanlar için buyrun :::
http://www.hendekdikmenkoyu.com/okulumuz.htm
SİTEYE GİRİN CTRL + F YAPIN VE ERDEM KAZAN YAZIN.ÖĞRETMENLERİMİZİ GÖRÜRSÜNÜZ
Yahu bu işin aslı astarı nedir?! Şaka mı gerçek mi?![]()
(/s)
İlhan abi ODTÜ'lü bir öğrenci ve şakayı yapmak için tosunpasa'yla anlaşmış durumda,o fotoğraf hikayesi nedir bilmiyorum,göremedik foto![]()
İşin aslı ne![]()
aslıyı görünce başlar işin aslı...
yani halen inanmayanlar var ya, onlara yuh diyorum, çüş diyorum...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İsim benzerliği şansına şehirde benzeyince böyle bir şaka ortaya çıkmış diyorum ben
Bende açıkcası inanmadım![]()
20 yaşında menajer olmuşsun..tarihe geçicen.......![]()
Tosun olaydı gazlardı şimdi Milletiİnanın inanın İlhan abi menejer..
![]()