Kesinlikle yahu. Kazanabileceğim en az 5 maçı son dakikalarda yediğim gollerle berabere bitirdim. 5*2=10, şu anda Chelsea ile aynı puandaydım. Ama olsun, 3.'lük de iyidir bu sezonda, önümüzdeki sezon çok daha iddialı olacağız.
Kesinlikle yahu. Kazanabileceğim en az 5 maçı son dakikalarda yediğim gollerle berabere bitirdim. 5*2=10, şu anda Chelsea ile aynı puandaydım. Ama olsun, 3.'lük de iyidir bu sezonda, önümüzdeki sezon çok daha iddialı olacağız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
sağlık olsun abi...
FA Cup 4. Tur Replay
Aston Villa:4-1: Derby
Aston Villa ilk maç berabere kaldığı Championship ekibini farklı geçti.
Maça hızlı başlayan ekip Aston Villa'ydı. 11. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Wilson'un arka direğe ortasını iyi değerlendiren Recoba takımını öne geçirdi. Aynı Recoba 3 dakika sonra tekrar sahnedeydi.
Bu kez ortadan gelişen atakta topu alıp bir kişiyi geçtikten sonra golü atan Uruguaylı oyuncu, farkı ikiye taşıdı.
İlk yarının son dakikalarında Teale Aston Villa defansının ofsayt taktiğini atılan uzun topta bozdu ve golü atıp farkı bire indirdi.
İkinci yarının başları fırtına gibiydi. 49. dakikada Leacock ile penaltı vuruşundan yararlanamayan Championship ekibi, bundan 3 dakika sonra golü yedi. Bu dakikadan sonra ortada bir maç yaşanırken, maça son noktayı 89. dakikada yaptığı klas vuruşla golü atan Moore koydu.
Böylece Aston Villa bir üst tura yükseldi. Bir üst turdaki rakip ise Everton.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Premiership 27. Hafta
Wigan:3-5:Aston Villa
Müthiş maçta gol sağanağı izleyenleri büyüledi.
Maça hızlı başlayan taraf yine bordo mavililerdi ancak ilk dakikalarda istenen gol bulunamadı. Beklenen gol 41. dakikada serbest vuruştan Sosa'nın ayağından geldi.
Ancak Aston Villa'nın sevinci sadece üç dakika sürdü. Sağ kanattan geliştirilen atakta ofsayt iddialarının olduğu pozisyonda Jan Kristiansen kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturup skoru 1-1 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.
Müthiş maçın ikinci yarı tam bir gol düellosu şeklinde geçti. 55. kanatta sol kanattan geliştirilen atakta Camara takımını öne geçirdi. Golden 2 dakika sonra kontra atakla golü bulup takımını 2 farkla öne geçiren isim Wigan'ın bu sezon Luce'nin takımı Shaktar'dan transferi Aghahowa'ydı. Herkes maç bitti diyordu, fakat her zamanki gibi yanılıyorlardı. Iversen 68. dakikada sağ kanattan geliştirilen atakta yaptığı klas kafa vuruşuyla farkı bire indirdi.
Bu golden 5 dakika sonra sahnede yine Sosa vardı. 73. dakikada savunmanın arkasına sarkan Arjantinli milli futbolcu takımını beraberliğe taşıdı. Bu dakikadan sonra baskılarını iyice artıran bordo mavililer, 89. dakikada Modric'in ayağından penaltı golüyle tekrar öne geçti. Gol perdesini 90. dakikada kendi filelerini havalandıran Baines kapattı.
Böylece Aston Villa, maçı 3-1 geriden gelip 5-3 kazanmasını bildi.
Bu maçla puanını 46'ya yükselten bordo mavililer, 3. sıradaki yerlerini korudular. İşte Premiership 27. hafta puan durumu:
![]()
şampiyonluk çok zor gibi görünüyo..bence 3.bitirirsin ligi..
Zaten şampiyonluk hedefimde değil. Ancak önümde fikstür avantajım var. Onu iyi biçimde değerlendirirsem, 3. sırada kalıp Şampiyonlar Ligi'ne giderim.
İşte özledğimiz Villa bu....bravo...
Eyvallah, çok sağolun arkadaşlar. Kalan 11 maçta en az 24 puan toplayıp 70 puan barajına erişmek istiyoruz. Hedefimiz tabii ki her maçı kazanmak. Her maçı kazanırsak şampiyon olabiliriz, ancak bu lig tam anlamıyla meydan muharebesi. Her an puan kaybedebilirsiniz.
Olsun abi...2.lik yada 3.lük'te iyidir İngiltere için...
Aston Villa gibi bir takım için iyidir. Sezon başı beklentimiz 15.'likti.
Wigan ne maçmış be abi.. CL'ye rahatlıkla gidersin inşallah.
Bu arada bu kadrosuyla A.Villa'ya 15.lik diyen medya utansın be
Bir isteğim olacak İlhan abi bana Championship'ten 1 takım önerebilir misin![]()
Sezon başındaki kadrom gerçekten o sıralamayı hakedebilecek bir kadroydu bu ligde. Şu anda orta sıralamada bulunabilecek bir takımım. İkinci sezon bomba gibi bir takım olacağım
Championship'ten Stoke veya Crystal Palace alınabilecek takımlar.
Umarim 2. sezonunda hem Avrupa'da da basarili hem de ligde de basarili olursun (ki olacagini dusunuorum)
Bu arada Queens Park'ta alinabilir ama cok bilmiorum![]()
Çok iyi gidiyosun İlhan Abi... Premier Lig 3. oldukça büyük bir başarı... Başarılar Abi...
Premier Lig'deki DC oyuncuların jumping özellikleri çok iyi olduğundan Angel pivot pozisyonunda iş yapamadı. Ben de onu 2.5 milyon avroya sattım Portsmouth'a.
Carew zaten şu anda Iversen'in yedeği ve iyi işler çıkarttı.
Davis çok genç olmasına rağmen özellikleri hep 12-13-14 civarı. Hiç bir özellikte ön plana çıkmış değil. ama ona da 10-11 maçta şans verdim.
Moore sezon başın star adayımdı ama teknik ve mental açıdan ortalama bir oyuncu. Premier Lig'de Moore gibi en az 10 tane santrafor sayarım sana.
Garry zaten şu anda solbekte oynattığım adam. Önümüzdeki sezon da kadro rotasyonunda kullanacağım bir isim.
Sorensen beni yaktı ilk yarı. Çok fazla hatalı gol yedi. Ben de yerine Dudek'i aldım.
Eğer Villa Turkcell Süper Lig'de olsaydı rahat şampiyon olurdu, ancak İngiltere Ligi çok üst düzey bir lig ve her takım kuvvet sahibi. Ama önümüzdeki sezon yaptığımız transferlerle çok iddialıyız.
Alou Diarra Aston Villa yolunda!
Premiership'in flaş ekiplerinden Aston Villa, Fransız milli takımının da oyuncusu olan, Lyon'da forma giyen ön libero Alou Diarra ile anlaşmak üzere. Oyuncunun kulübü ile 6 milyon avro karşılığında anlaşıldığı, Aston Villa'nın Diarra ile de prensipte anlaşıldığı basına sızan haberler arasında.
Spekülasyonlar hakkında Aston Villa kulübünden henüz bir açıklama gelmedi.
İnşaalah Alırsın abi....
Aydoğan: Diarra iyi futbolcu!
Basın mensuplarının antreman sahasında yakaldıkları ünlü teknik direktör, kendilerinin duyurmadığı hiç bir oyuncuyu hakkında açıklama yapmayacaklarını belirtti. Diarra için de yalnızca "İyi bir oyuncu" açıklamasını yapan Aydoğan, basın mensuplarının diğer sorularını yanıtsız geçti.
Zaten başka soru sormuyolar ki....![]()
Beraberlikler fazla olmuş sanki, onlar olmasa şampiyonluk yarışında olabilirdin.
Neyse ilk 2 kopmuş zaten, onların arkasında 3. bitirirsen çok güzel bir sonuç almış olursun.
Sanırım Diarra da geliyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
A.Diarra iyi oyuncu İlhan Abi bence transfer et...
Diarra'yı bence de transfer etmelisin İlhan abi...
2.sezonunda 1. ve ya 2.lik bekliyoruz 3.yakısmaz![]()
2.sezonda da ilk3 içinde yer almak iyidir bence. Arsenal,Çelsi, L'poll, Man UTD, T'ham gibi takımlar var.. Portsmouth her an sürpriz bir takım.
Büyük takımlar var, ama büyük takımlarla baş edebilecek bir kadroya sahip olacağız önümüzdeki sezon. Maçların devamı akşama![]()
Bekliyoruz Sabırsızlıkla...
Yeni maçları bekliyoruz abi![]()
Maçları bekliyoruz..