2.sezon ne zaman başlayacak?
2.sezon ne zaman başlayacak?
Yakında başlayacak, içiniz rahat olsun. Bomba gibi haberlerle, skorlarla, kadrolarla geliyorum.
Iversen Premiership Yılın En iyi Futbolcusu!
Steffen Iversen geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Premiership'te yılın oyuncusu ödülünü kazandı. Yine Aston Villa'dan Felipe ikinci olurken, Ryan Giggs üçüncü oldu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İlhan Aydoğan’dan Sezon Değerlendirmesi
Aston Villa takımın teknik direktörü İlhan Aydoğan, Premiership’te geçtiğimiz sezonun değerlendirmesini yeni sezonun açılışı olan 25 Haziran tarihinde yaptı. Aydoğan’ın düzenlediği basın toplantısından önemli anları sizlere sunuyoruz:
Öncelikle hepinize merhaba sevgili basın mensupları. Yeni sezona başladığımız bu günde geçtiğimiz sezonun değerlendirmesini sizlere yapmak hem meraklerı giderme açısından, hem de önümüzdeki sezonu değerlendirmek açısından faydalı olacak.
Öncelikle Premiership performansından bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon 38 maçta 70 puan topladık. Yani maç başına 1.84 puan topladık. Elimizdeki kadro yapısı ve bir takımı adeta baştan kurmamıza rağmen oyuncularımın bu başarıyı yakalaması beni onurlandırdı. Oynadığımız 38 maçta 20 galibiyet aldık, yani galibiyet yüzdemiz %53 civarı. Toplam 40 gol yediğimiz bu uzun maratonda ikinci devre sadece 13 gol gördük kalemizde. Bu da defansif tedbirleri ne denli artırdığımızı gösteriyor. Yeni oyuncu takviyeleriyle önümüzdeki sezon da iddialıyız.
Bu sezon Premiership’te deplasmanlarda parmak ısırtacak bir performans gösterdik. Deplasmanda 19 maçta 11 galibiyet alıp 37 puan topladık. Ancak kendi sahamızda çok puan kaybettik. Eğer kendi sahamızda da aynı başarıyı yakalayabilirsek önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı oluruz, ki bunu da başaracağız.
İşte lig deplasman tablosu:
Geçtiğimiz sezon en çok göze çarpan oyuncum Iversen’di. Değerini 3’e katladı. 18 gol attı, 12 asist yaptı, yani 30 golde imzası var. Iversen bu sezon da takımımın en büyük kozlarından biri olacak, eğer sakatlık veya bir aksilik olmazsa.
İşte Iversen:
Iversen ile beraber en çok göze çarpan oyuncularımdan biri de Felipe idi. Onu takımıma bedelsiz olarak kattım ve en büyük karı bence onda ettim. Attığı goller, yaptığı asistlerden başka, saha içindeki top tekniği ve kilit pasları ile de benim için ne kadar önemli olduğunu kanıtlamış oldu.
İşte Felipe:
Bu sezon en büyük sürprizi gerçekleştiren oyuncum ise Sosa oldu. Moore’un pozisyonunun yedeği olarak aldığım oyuncu Moore’un sakatlığı esnasında neredeyse her maç gol attı. Frikikleriye rakiplere korku saldı, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonlardaki soğukkanlılığı harikaydı. Attığı 15 golü önümüzdeki sezon katlayacağına eminim. Sosa artık bir alternatif değildir.
İşte Sosa:
Geçtiğimiz sezonda takımda yer bulamayan Maloney ve Young’ı bu sezon takımda düşünmüyorum. Ayrıca Fabio Aurelio’nun gelişi ile Bouma’yı talipilerinden birine yollayacağım. Transfer listemizde de pek çok oyuncu var. Transfer sezonunun açılışı ile beraber oyunularımızı stadyumumuzda görkemli bir törenle tanıtacağız. Şimdilik bu kadar. Geldiğiniz için sağ olun.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi