Başarılar takipçinim.transfer güsel ama top sürmesi kötü olsun yinede iyi oynar.sol ayak da ben arfa'yı öneririm..
Başarılar takipçinim.transfer güsel ama top sürmesi kötü olsun yinede iyi oynar.sol ayak da ben arfa'yı öneririm..
1 Hazırlık Maçı yapacak olan Dortmund Chelsea'yle Karşılaşıyor.
Nelson Valdez'in takımı sırtladığı maçta Dortmund ii performans sergileyip Chelsea berabere kalıyordu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1. Hafta
Wolfsburg-Dortmund
Bundesliga'da ilk raunduna çıkan Dortmund ilk yarı tökezlesede ikinci yarıda Valdez'in ve Tinga'nın golleri ile bu maçtan 2-0 'lık galibiyetle ayrılıyordu..
tebrikler...
başarılar..
basarilar...
Başarılar..
Başarılar.
Lige güzel başlamışsın.
Bakalım devamı gelecek mi..
Transfer sezonu bitmediyse, Leonel Nunez ve Balasz Dzsudzsak'ı almanı öneririm.
maçları bekliyorum aga......
Maçlar Geldi
2.Hafta
Dortmund-Nürnberg
İlk haftayı galibiyetle kapatan Dortmund bu moralle ikinci hafta Nürnberg ile karşılaşıyordu.
İlk yarıyı Valdez'in tek golüyle kapatan Dortmund ikinci yarı Uğur Yıldırım'ın müthiş frikiği ve Alexander'in golüyle 3-0'ı yakalıyordu.
Genel Menejer Ufuk Günal "İlk iki maçı çok iyi götürdük bundan sonra derbi maçımız var bu güzel performansı derbi maçında da çuçullarımdan bekliyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3.Hafta
FC Bayern-Dortmund
İlk Yarıyı 2-1 önde kapatan Dortmund'a birşeyler olmuş ikinci yarı 4-2 mağlup durumuna düşmüştü.
Genel Menejer Ufuk Günal "Ben Çuçullarıma güveniyordum ilk önde olmamıza rağmen bunu koruyamayıp ikinci yarı mağlup durumuna düştük.Ama yinede hala Çuçullarıma güveniyorum belki bu maç yenilmiş olabiliriz ama bundan sonra herşeye dikkat edip yenilmemeye çalışacağız.Kalecimiz Weidenfeller elinden geleni yaptı takımın bütününde bir sorun vardı bu sorunu aşmamız ve böyle yenilgiler almamamız gerekiyor.Hepinize teşekkürler İyi akşamlar"
bayern yenilgisi kotu olmuss ama sen toparlarsinnnn
saol.. ben çuçullarıma güveniyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4.Hafta
Dortmund-Bielefeld
Bayern yenilgisini unutmayan Dortmund bu maçı ne olursa olsun kazanmak istiyordu.
İlk yarıyı Florian Kringe ve Valdez'in golleriyle önde kapayan Dortmund ikinci yarı birşey yapamasada maçı sonuna kadar 2-0 olarak götürdü.
Genel Menejer Ufuk Günal "Bayern yenilgisi hepimizi üzmüştü ama kendimizi toparlamamız gerekiyodu.Bu galibiyet kendimizi toparlamada büyük öneme sahip.Bundan sonra herkes Dortmund'un hemen pes etmeyeceğini görmeli.sonuna kadar savaşacağız."
Almanya Kupası
Stuttgarter K.-Dortmund
Dortmund Almanya Kupasın'da ilk maçına çıkıyordu.Karşılarındaki rakip kolay olsada Ufuk Günal herşeyi göz önünde bulunduruyordu.
Dortmund maça başlar başlamaz Valdez'in 2. ,Frei'nin 3. dakikada attığı golle moral buluyordu.Valdez ve Frei'nin hattrick yaptığı ilk yarıda Dortmund Stuttgarter K. karşısında 6-0 önde idi.İkinci yarıya çok iyi bir moralle çıkan Dortmund Frei'nin ve Uğur Yıldırım'ın golleriyle 8-0'ı buluyordu.
Genel Menejer Ufuk Günal "Taraftarımıza Bayern yenilgisini unutturmaya çalışıyoruz bu maç Bayern yenilgisini unutturmak için güsel bir galibiyet oldu.Böyle güsel performanslar sergilersek ilk dönem 1. olabiliriz"
Harika gidiyorsun...
Bayern'i yenmek kolay değil..
Ama ben HSV akriyerimde hep yenmiştim onları![]()
Ama HSV Dortmund'dan daha ii.Oyunda HSV medyanın tahminine göre 3. Dortmund 6.Bayern'i yendiysen bravo
![]()
cok iyisin zaten almanyada bana gore en zor 2 deplasman vardir teki bayern digeri wolsburg ama hemen toparlanmissin basarilar
maçları bekliyorum aga....
Maçlar Geldi
5.Hafta
Mainz-Dortmund
Bayern yenilgisini artık unutan Dortmund kendini toparlamış bir şekilde Mainz deplasmanına çıkıyor.
İlk yarıyı Tinga'nın penaltı golüyle 1-0 önde kapatan Dortmund İkinci yarıda Frei'nin golüyle 2-0 galip geliyordu.
Genel Menejer Ufuk Günal "Bu maçıda atlattık önümüzdeki maçta daha dikkatli olmalıyız.Çünkü ligin birinciliğine oturan Gladbach'la yapacağız.Zorlu bir maç bizi bekliyor.Yine elimizden geleni yapıp yenmeye çalışacağız.Çuçullarıma güveniyorum."
çok güzel gidiyosun bravo ligde kupa hatta kupalar bekliyoruz senden..
saol..ama malesef fazla kupa göremiceksiniz uefa'ya veya şampiyonlar ligine veya inter toto ya katılmıyorum...seneye artık
seneye insallah
inşallah..bu seneyi bi atlatalımda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
6.Hafta
Dortmund-Gladbach
İlk yarıda Frei ve Valdez'in erken golleriyle 2-0 önde kapatan Dortmund ikinci yarı bu skoru koruyamayıp 2-1 olur..
Muhabir:Bu haftalarda güzel performans sergiliyorsunuz bunu sebebini neye bağlıyorsunuz?
Ben:Takımın kıymetini bilmek lazım tabi onu her zaman pohpohlamıcan yeri geldiğinde sert yeri geldiğinde yumuşak davrancan...Takıma böyle davrandığınızda takım ne yapabiliyorsa onları gösterir.Benim takımım demek ki iyiymiş ki iyi performans sergiliyor..
Muhabir:Peki Uğur Yıldırım bugün kırmızı kart gördü doğru buluyor musunuz?
Ben:Hakemelere her zaman güvenim sonsuz bazen hata yapsalarda.Bugün hakem doğru karar verdi.
Muhabir:Peki Uğur Yıldırım bi dahaki maçta oynayamıyacak bu durmda ne düşünüyorsunuz.
Ben:Uğur Yıldırım iyi futbolcu, gerek frikiği gerek vuruşları.O olmasada onun yerini doldurabilecek oyuncularımız var.Tabi bende bi dahaki maçta oynamasını isterdim ama yapcak birşe yok.
Ben:Teşekkür Ederim Herkese İyi Geceler..
Ben giderken arkadan hala soru sormaya devam ediyorlar..
Muhabirler:Peki eğer "bu sezon takıma eğer bir kupa kazandıramazsam gelecek sene beni yok bilin" sözleri doğrumu?
Ben çoktan arabaya binip gitmişim..
Güzel gidiyorsunserbest kalan oyunculara yönel bütçeni bitirdiysen..
hımm ok..saol bakarım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada sormadan duramıcam aranızda hiç çuçullar ne demek diye soran olmadı ben diyodumki herkes sorar çuçullar ne die merak etmiyonuz mu?![]()