1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Çuçullar[Dortmund]

Hybrid View

iyisin baya...

HSV-Dortmund

HSV deplasmanına çıkan Dortmund ilk yarıda yediği golle morellerini kaybeder.İkinci yarı ne kadar zorlansada VAldez'in golüyle eşitliği yakalar.Bu da maçın skorudur.

Genel Menejer Ufuk Günal "HSV'ye karşı zorlandık ama ikinci yarıda bulduğumuz golle eşitiliği yakaladık.Tabi ben galibiyet isterdim ama Çuçullarım ellerinden gelenleri yaptılar.1 yenilgi, 1 beraberlik aldık ama gayet iyi gidiyoruz.Dönemin sonunda Çuçullar'ımı zirvede görmek istiyorum bunu için elimizden ne gelirse yapacağız."

Dortmund-Hannover

Kendi sahasında Hannover'i ağarlayan Dortmund Hannover karşısında zorlanmayı beklemiyordu.Ama yinede zorlanmasına karşın 2-0'lık skorla 3 puanı alıyordu.

Genel Menejer Ufuk Günal "Güzel bir galibiyet aldık zorlanmamıza rağmen.Önümüzde Schalke maçı var morallerimiz yüksek inşallah bu maçıda kazanacağız.Valdez bu sene çok güsel oynuyor bu formunun ödülünü alacağına inanıyorum."

Schalke-Dortmund

Schalke deplasmanına çıkan Dortmund çok güzel bir oyun sergiliyordu.Nelson Valdez'in hattrick yaparak yıldızlaştığı maçta Dortmund 4-1 lik skoru buluyordu.

Genel Menejer Ufuk Günal "Harika bir maç oldu. Çuçullarımı Kutluyorum.Deplasmanda olmamıza rağmen çok güzel bir maç oldu.Nelson Valdez bu formunu devam ettirdiği sürece bizi kimse yenemez.Tabi kalecimize de güveniyoruz.Benim ve takımım için herşey çok güsel gidiyor inşallah bir pürüz çıkmadan sene sonunda şampiyon olacağız.."
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    ii gidiosun maçlar?
    Quote Originally Posted by kazmavs View Post
    iyisin baya...
    saolun..böyle devam etmeye çalışacağız..

Mesaj Yetkileri