Mouse , klavyeha bitki çayı (benim değil ) bozuk para peçete bardak yemek tabağı şuan tatildeyim laptoptan giriyorum normalini bi görseniz
ha
RAİD sinek kovar, çok fazla börtü böcek oluyor bizim burda, direk fısssssssss.Kesin çözüm...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Resim çekemedim çünkü webcamin kablosu yetmedi.![]()
So what?
Saike
Bnmkı Çok Temiz VaLLa Son 2 Aydır
Önceden KıtapLarım,TestLerim,DersaneyLe İlqiLi Bı Suru Kağıt Ama Artık Dersane Bıttiğinden Hıc Bı Sey Yok
Cd Kutum Notebook v Tv Var Masada O Kdr.
Temiz Adamımdır Ben![]()
bunları gördükten sonra ben koymam benim takozu![]()
O iki pisiyi gördüm benim pisiyi görmesenizde olur![]()
Ajanda, 22 Ağustos tarihli Fanatik gazetesi(), Kolonya, CD Çantası, Küçük boyda bir ayna, Fare(Mouse yanlış anlamayın.), Boş CD'ler, Çizilmiş CD'ler, Şarj Makinası, Çorap, Çizilmiş Kağıtlar, Kitap, 2 Cilt Sözlük, Bir sürü vesikalık fotoğraf, Disket, Kalem, A4 Kağıtlar, Silgi, Kalem Açacağı.
Çok temiz galiba.
Çorap ne arıyo masanın üstünde![]()
ve sen bi hafta geriden geliyon galiba 22 temmuz gazetesi![]()
Mendil, Bluetooth, Bardak
, CD'ler, Saat, Gemi
(maket
), Kağıt, Selpak, Kitap, Kulaklık ohhhh.
![]()
Yazıcı,telefon,Radyo,Telsiz telefonun şarjı,ingilizce ve flemenkçe sözlükler,1-2 vazo vs.,kumanda(masanın yanında televizyon var),takvim var birde.
Felemenkçe sözlük mü ondan var mı TÜRKİYE'DE![]()
Printer, kalemlik, kalemler, Türk Dili sözlüğü, kitaplar, futbol dergileri, cetvel, cd çantası, fotoğraf makinesi, cep telefonunun kutusu ve joystickler...![]()