Quote Originally Posted by perpetua View Post
Valla Baris ve Serkan konusunda en ufak bir degisiklik yapilmadi ve aynen oyle oyunda olacaklar.

Ilk olarak zaten bu oyunculari en azindan 3-4 ay izlemeden herhangi bir sey soylemek mumkun olmazdi bu oyuncular hakkinda. Baris icin nispeten biraz fikir sahibiyiz ama Serkan hala kapali bir kutu. Ozellikle Alman arastirmacilara sordum bu iki oyuncunun CA/PA konusunda nasil olmasi gerektigini ve Alman U21 oyunculari icin dusuk seviyede kaldiklarini onlar da belirtti zaten. Ama arastirma sefi bu konuda bir ilerleme yapmamayi tercih etti ve yapilmasina da izin vermedi.

Durum Lincoln icin de ayni. Bu oyuncu hakkinda en azindan 3-4 ay izlemeden herhangi bir degisiklik yapmak dogru olmazdi ve bu nedenle de ben herhangi bir degisiklik yapmadim. Arastirma sefi yapmis olabilir ancak.
abi yapmayın bunu işte yahu göz göre göre yanlış bir şekilde aksettirilmesini sağlıyorsunuz geçen yıl başındada aynısı olmuştu serkan çalığın bitiriciliği 17-18 gelecek adamı bir kaç maçta izledim bitiriciliği 7-8 i geçmez kafa topu 17 gelecek hız hızlanması 7-8 gelecek sanki adam 1,67 lik pire değil 197 lik pivot santrafo barış deneniz amr olacakve çok kötü özellikleri olacak

lincolnün uzunt şutu 12 olurken alexin 15 olacak
lincoln hakan şükürün bitiriciliğiyle aynı orandamı uzun şut atıyor

senin bunlara göz yummana inanamıyorum (alman araştırmacılar saçmaladıysa sizde göz göre gre devam ettirmek zorundamısın )
araştırma şefi kimdir neden sizi engeller bu konuda bir açıklama yapabilirmisin