Quote Originally Posted by extensor View Post
abi yapmayın bunu işte yahu göz göre göre yanlış bir şekilde aksettirilmesini sağlıyorsunuz geçen yıl başındada aynısı olmuştu serkan çalığın bitiriciliği 17-18 gelecek adamı bir kaç maçta izledim bitiriciliği 7-8 i geçmez kafa topu 17 gelecek hız hızlanması 7-8 gelecek sanki adam 1,67 lik pire değil 197 lik pivot santrafo barış deneniz amr olacakve çok kötü özellikleri olacak

lincolnün uzunt şutu 12 olurken alexin 15 olacak
lincoln hakan şükürün bitiriciliğiyle aynı orandamı uzun şut atıyor

senin bunlara göz yummana inanamıyorum (alman araştırmacılar saçmaladıysa sizde göz göre gre devam ettirmek zorundamısın )
araştırma şefi kimdir neden sizi engeller bu konuda bir açıklama yapabilirmisin
Goz yumma ile alakasi yok. Biz en son dosyalarin uzerinde en son 30 Temmuz tarihinde calistik.

Ben de biliyorum Serkan'in bitiriciliginin 7-8 olmasi gerektigini.

Ben de biliyorum Baris'in top kapma'sinin 14-15 seviyesine olmasi gerektigini.

Ama su anda biliyorum. 30 Temmuz tarihinde bilmiyordum ve zaten bilsem bile oyuncular elimde degildi. Yani su anda yapacak bir sey yok. Ne zaman SI bizden bir guncelleme yapmamizi ister, o zaman da duzenler, gelistiririz. Bu konunun varliginin nedeni de zaten bu. Ilerideki bir yamada duzeltmemiz gerekenleri bize tavsiye edebilmeniz icin. Suclamak veya laf atmak yerine bazi gercekleri anlayin, kabul edin lutfen. Ve isi kisisellestirmeden yorum yapin.

Saniyormusunuz ki ben bu iki oyuncunun bu halinden hosnutum? Hosnut olmadigim icin Alman arastirmacilara sordum bu oyuncular hakkinda ne bildiklerini taa Agustos basinda. Saniyorduk ku dosyalar tekrar bizim elimize gelecek ve duzeltmeler yapacagiz. Arastirma sefi'nin bu yonde bize sozu vardi. Ama dosyalari geri vermedi. Uzerlerinde kendisinin calisacagini soyledi. Geri vermeyince de bizim yapabilecegimiz bir sey de yok. Gidip zorla calacak halimiz de yok herhalde.