Originally Posted by
extensor
taktik 4-5-1 5 li ortasaha genelde dm mc mc amr aml gibi ilyasın uzun şutları 16 olmalı ayrıca adriano nun bitiriciliği 12 falan olur 14 fazla oldu
ayrıca burak sergio ortemanı izleyebildinmi gözlemlerin nedir bide yabancı stoper almışlardı bu adamlar hakkında düşüncelerini merak ediyorum
4-5-1 diyemeyiz , 4-3-3 Chelsea' nin 4-3-3' üne benziyor. Adriano' nun bitiriciliği 12 düşük olur. Hele yeni oyun değerlerinde 12 çok düşük olur. 14 Uygun olacaktır. İstanbul Büyükşehir Belediyespor az pozisyona giriyor ve bunlarda golü yapıp geliyor. Adriano buldu mu Affetmiyor. Gol yüzdesi bir hayli yüksek. Bu yüzden finishing ve composure özellikleri iyi.
Orteman' a gelince benım statta izlediğim 3 maçta da forma giymedi. Ama bir kaç maçta oynadığını biliyorum. Takım arkadaşları kaliteli topçu diyor ama Efe ve Tjikuzu böyle oynamaya devam ederse onları keseceğini hiç sanmıyorum. Ama ben izlemedim.
Yabancı stoper Vinicius konsantre gözüktü. Bir defans için hızı hiç fena değil atleitik bir vücudu var. Ama pozisyon hatası yapıyor
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]