ha bu konuyada değinelim ibrahim üzülmez milliyetçi bir arkadaş bazı siyasi görüşlerinde milli takımı seçmede rol oynadığını düşünelim arkadaşlar fatih terimin bir fotosu var eliyle kurt işareti yapıp tribünleri selamlıyor siyah eldivenleriyle
bakın belki tanıdık gelir alpay iyi bir ülkücüdür, ibrahim üzülmez de öyle emre belezoğluda öyle basın türübününe kolunu gösterir aynı kola kaptanlığıda takarlar
mesela ümit karanda alevidir ve yıllardır hakkettiği forma bir türlü verilmemiştir ümit belki son on yıl milli takımın değişmez forveti olmalıydı ama toplasan 10 maça zor çıktı
bu tip şeyler var milli takımda sistem doğrudur yanlıştır ona bişey diyemem ama bunlar yok diyenin alnını karışlarım
volkan yaman antalyaspordayken milli takıma alındı güvenilerek görev verildi oynatıldıda galatasarayın banko ilk onbiriyken ve iyi bir performansı varken neden alınmadı bazı çok iyi orta kesen arkadaşların yerine
ibrahim üzülmez için 2-3 ay önce orta kesme 1 olsun yazdım mübalağsıyla beraber biri çıktı şaka bir yana 10 olur 12 olur biri çıktı dedi delgado ya asist yaptı zurich maçında biri dedi haliil altıntopa asist yaptı malta maçında baktım en sonunda bir beşiktaşlı da dediki 14 yeterli aman allahım dedim kendi kendime şu taraftarlık ruhumuzu yenemediğimiz sürece ülkece sportif başarı bize haram
Fikirlerim burada