Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 345 sonuç

Konu: Mucize takım : Hoffenheim!

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    Krdeş iyi gidiyosun tebrik edrim seni...
    Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    gerçekten güzel gidiyorsun ayrıca atalanta yenemeyeceğin takım değil evinde geçersin inşallah...
    Quote Originally Posted by smoketr View Post
    valla hacı senin sayende bende başladım Hoffenheim ile bi kariyere her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyosun zevkli oluy baya.. Allah eline koluna bileğine klavyene oyununa zeval vermesin
    hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. sağol smoke performansımı övdün daha bi gaza geldim
    kaç saattir giremiyordum siteye biraz ilerledim oyunda bu arada hemen ekliyorum sonuçları taraftarları meraklandırmayalım

Bundesliga 20.Hafta

son vuruşlarda etkisiz kaldı Bochum. Cassio'nun formda olması ve İbisevic'inde verdiğim fırsatı iyi değerlendirmesi 2 farklı galip gelmemize vesile oldu. toparlanıyoruz sanırım
    --------------------------------------------------------------------------
    UEFA Kupası 1.Tur 2.Maçı

Atalanta'nın atak futbol oynayacağını biliyordum. O yüzden defansif bir taktikle çıktık sahaya, kontratakla gol aradık, etkilide olduk. hızlı oyuncularımı durdurmak için sert oynadılar hakemde buna taviz vermedi. 2 penaltı golüyle adımızı 2. tura yazdırdık. Forza Hoffenheim!
    (2. Turda rakip grupta karşılaştığımız ve 1-0 mağlup ettiğimiz Fiorentina)
    --------------------------------------------------------------------------Bundesliga 21.Hafta

Dengede geçen bir maç olduğunu söyleyebilirim. ben 1 puana razı oldum onlarda gol atmak için fazla bastırmadı. Zarate eski formunu yakalamaya başlıyor galiba maçta en etkili isimlerden birisiydi.
    DFB-Pokal çeyrek final

Bayern faktörü...Podolski delirtti beni bi bakıyorum giriyor 3 kişi içine topla birlikte çıkıyor, bir bakıyorum defansına geliyor top kapıyor...tek farklı mağlup olduğuma sevinecem neredeyse lig kupasının rövanşını aldı Bayern
    Bundesliga 22.Hafta

son günlerin formda ismi Zarate yine sahnede! seyircimiz karşısında daha güzel bir skor almayı isterdik ama şans yanımızda değilmiş. 1-0 oldu, bizim oldu
    UEFA Kupası 2.Tur ilk maçı

mücadele hep ortada geçti, iki tarafta birbirine üstünlük sağlayamadı tam olarak. taa ki 88.dakikaya kadar...ceza sahası içinde Zarate'nin şutu Frey'den geri döndü, topu önünde bulan Moralez affetmedi ve golü yazdı Fio'lu futbolcuların ofsayt itirazları sonucu değiştirmedi ve maçtan 1-0'lık üstünlükle ayrıldık. Büyük bir avantaj sağladığımızı düşünüyorum tur için. Evimizde kolay kolay kaybetmeyen bir ekibiz. Atalanta maçındaki gibi bir taktikle çıkacam büyük ihtimalle...
    Bundesliga 23.Hafta

Duisburg kendisinden hiç beklemediğim bir performans gösterdi. Bütün maç boyunca üstün oynadılar. Forvetlerimin formda olması sayesinde maçtan kopmadık ve 90+4 te gelen golle 3 puanı zorda olsa kazandık. Zarate şov dewam ediyor

Atalanta maçının taktiğiyle çıktım sahaya. topla oynayan taraf genelde Fiorentina idi. kötü bir pozisyon sonucunda geriyede düştük Olsson'un kendi kalesine attığı gol yüzünden...iki tarafta artık uzatmaları düşünürken Zarate ortaya çıktı ve işin henüz bitmediğini söyledi Gargula pas hatasını iyi değerlendirip topu kaptı ve önündeki Zarate'ye verdi. Zarate ceza sahası yanın biraz önünde topla buluştu, rakibinin markajından kurtulup öyle bir şut çekti ki...top 90'da ağlarla sevişti Çeyrek finale kadar gelmek şahane bir olay ve bunda Zarate'nin payı çok büyük. We love U Zarate
    Fenerbahçe'de dolu dizgin gidiyor UEFA'da...önce Feyenoord'u 1. turda elemiştiler, şimdide Beşiktaş'ı eleyen ManU yu yenmişler. Bravo doğrusu

çeyrek finalde rakip Chelsea... yorum yok

Bundesliga 24.Hafta

Carew'in form düşüklüğü, Demba'ya tekrar forma şansı verdi. Sağolsun oyuncumda yüzümü kara çıkarmadı. Çok hırs yapmış heralde 1 gol attı, ikide asist yaptı maçın adamı ödülünü kaptı Bu taktiği tuttum artık böyle dewam edeceğim.
    ligin bitimine 10 hafta kala puan durumu...

son haftalarda yükselen form grafiğimiz sayesinde 4.lüğe kadar yükseldik. ama dikkatli olma lazım 10 hafta kaldı ve 2. ile 8. arasında 9 puan fark var üst grup birbirine çok yakın yersiz puan kayıparı olmadık işler açabilir başımıza.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi güzel gidiyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Son 10 hafta lig' de başarılar dostum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalan maçlar'ın kolay ise 2. olabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Muhteşem Gidiyorsun elersin chelsea'yide bu arada türk takımları naptılar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Takımdaki moralsizliğin, mutsuzluğun sebebini buldum... işte herşeyin sebebi bu adammış!

uğraşmamak için maç konuşmalarını bu adama bırakmıştım, her maç oyunuculara......... anladınız umarım . şikayetler artınca farkettim bende durumu gereken müdaheleyi yaptım. Yerine Paulo Paixao geldi. maç sonuçlarıyla dewam edelim...

Bundesliga 25.Hafta

Demba fazla şans bulamıyor takımda ama buldupu zamanda formanın hakkını veriyor. helal olsun çocuğa
    Bundesliga 26.Hafta

maç kazanmak çok güzel birşey, ama güçlü rakiplere karşı alınan galibiyetler daha da güzel oluyor Hakettik kazandık bu iyi oyun sürerse kimse duramaz karşımızda
    UEFA Kupası Çeyrek Final ilk maçı

Chelsea durdurabilir . Shaun Right-Philips ve Drogba tek başlarına birer takımlar durdurmak ne mümkün?!
    Bundesliga 27.Hafta

kupa maçından 2 gün sonra lig maçı...hemde Bayern'e karşı!!! sonuçtan gayet memnunum. Podolski olmasa işi çok zordu Bayern'in.
    --------------------------------------------------------------------------UEFA Kupası çeyrek Final rövanş maçı

Zaten bitmişti ilk maçta tüm ümitlerimiz. Ona rağmen iyi mücadele ettik. Bol pozisyonlu zewkli bir maç oldu. yenilmişte olsak üzülmüyoruz. Çeyrek Final tarihi bir başarı oldu kulübümüz için bu bile yeter bize
    Bundesliga 28.Hafta

yoğun maç trafiğininde etkisiyle oynanan oyunda gözle görülür bir düşüş olsada kayıpsız devam ediyoruz. Zarate'nin penaltı golüyle 1-0 aldık bu maçıda...
    Bundesliga 29.Hafta

geçen hafta Hannover mağlubiyetiyle sarsılan Stuttgart, bir darbede bizden yedi muhteşem oynadık ama bir türlü kaleci Wiese'yi geçemedik. 1 puan bile çok önemliydi istediğimizi aldık, inşallah formumuzu koruyup güzel bir yerde bitirecez ligi. kaldı 5 maç
    Puan Durumu

son 5 haftaya girilirken şampiyonluğu büyük ölçüde garantiledi Stuttgart. fakat 2.lik için müthiş bir rekabet var
    kalan maçlarımız

arka arkaya üst sıraları da ilgilendiren çok zorlu maçlara çıkacağız. iyi oyunun yanında şansa da ihtiyacımız var. İyi olan kazansın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hadi abi bir 2. olda şampiyonlar ligine git.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by yusufyusuf21 View Post
    Muhteşem Gidiyorsun elersin chelsea'yide bu arada türk takımları naptılar ?

Fenerbahçe'de veda etti çeyrek finalde...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Elenmene rağmen seni tebrik ederim.Oraya kadar gelmek bile bir başarı.Juventus,Milan'ı kendi sahasında yenmiş Bu arada Şampiyonlar Ligi kokusu alıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Hadi abi bir 2. olda şampiyonlar ligine git.
    inşallah hedefimiz belli artık bu noktadan sonra, şampiyonlar ligine gidebilmek. ilk 3 içinde yer almamız lazım bunun içinde. tabii 2.likte fena olmaz

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Elenmene rağmen seni tebrik ederim.Oraya kadar gelmek bile bir başarı.Juventus,Milan'ı kendi sahasında yenmiş Bu arada Şampiyonlar Ligi kokusu alıyorum
    Elimizden geleni hatta fazlasını yapıyoruz. biz inandık, taraftarımız inandı...başarı gelecektir bundan kuşku duymayın

Bundesliga 30.Hafta

istekli oyunumuzu gole süsleyemedik ne yazıkki...bariz bir üstünlüğümüz vardı maç boyunca ama olmayınca olmuyor, geçemedik kalecilerini önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
    bu maçın sonucunda Stuttgart puan farkını 14'e çıkardı ve şampiyonluğunu garantiledi
    haftanın diğer sonuçları şöyle...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yapma abi yapma kazanmalısın hadi abi güvenimiz tam sana.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

olmuyor be kardeşim nasıl bir takımsa şu Hannover ende anlamadım. Hele Kapplani diye bi oyuncuları var bana karşı oynadığı her maç coşuyor...

Bundesliga 31.Hafta

Man of the Match: Jukka Lehtovaara! maçı kazanmamızı sağladı kalecim. müthiş formda...sırada belkide en önemli maç var. Schalke deplasmanı

diğer sonuçlar şöyle
    FC Bayern : 2-0 : Aachen
    Dortmund : 1-0 : Bochum
    Duisburg : 3-3 : HSV
    Frankfurt : 2-2 : Hannover
    Koblenz : 0-0 : Werder Bremen
    Mainz : 2-4 : Wolfsburg
    Nürnberg : 2-0 : Gladbach
    Noffenheim : 2-0 : Leverkusen
    Stuttgart : 0-0 : Schalke
    bu sonuçlardan sonra 56 puanla 2. sıraya yükseldim Bayern ve Hannover'in 1 puan önündeyim. Birde baktım ligin bitimine 3 hafta var daha ve geçen yılki başarıyı yakalamışım puan bakımından . geçen sezon 34 maçta 15 g. 11 b. 8 m. almışız, 66 gol atıp 53 gol yemişiz. Bu sezon 31 maçta aynı g. ve b. , attığımız 50, yediğimiz 33. istikrar iyidir son 3 haftada inşallah aşıcaz geçen yılı

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Harika bir kariyer oluyor. 2.liği bekliyoruz senden

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

abi eğer motivating'i 15 in altındaysa takım konuşmalarını yardımcıya verme yanlış konuşmalar yapıyorlar.maçlar iyi gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Harika bir kariyer oluyor. 2.liği bekliyoruz senden
    Quote Originally Posted by FRD View Post
    abi eğer motivating'i 15 in altındaysa takım konuşmalarını yardımcıya verme yanlış konuşmalar yapıyorlar.maçlar iyi gidiyor
    sağolun ikinizede teşekkür ederim. maalesef ona dikkat etmemiştim önceki baş antrenörde. '8' miş motivasyonu. şimdi aldığım baş antrenörün 19 . Aslında kendim yapsam daha iyi olacak belki ama çeşit çeşit oyuncu var takımda. taraftar için oynayın diyorum kimisi gaza geliyor, kimisi stres yapıyor morali bozuluyor bende bıraktım baş antrenöre.

Bundesliga 32.Hafta

Schalke bizden daha fazla istedi kazanmayı, çok hırslıydılar ve çok sert oynadılar iyide oynamadık açıkçası, mağlubiyeti hakettik üzgünüz avantajımızı kaybettiğimiz için...3 oyuncumun sakatlanması özelliklede Moralez ve Demba'nın sezonu kapatması kötü oldu
    diğer sonuçlar

Bochum : 1-2 : Koblenz
    Frankfurt : 0-0 : Duisburg
    Gladbach : 1-0 : FC Bayern ( süper )
    HSV : 4-3 : Dortmund
    Aachen : 2-0 : Mainz
    Hannover : 3-3 : Leverkusen (buda çok güzel )
    Schalke : 1-0 : Hoffenheim
    Werder Bremen : 3-1 : Nürnberg
    Wolfsburg : 1-2 : Stuttgart
    2.liği Schalke'ye kaptırdık. şansımıza Hannover ve Bayern'de bu hafta puan kaybetti. Şampiyonlar ligi için avantaj hala takımımızda...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Puan Durumu Nasıl ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by yusufyusuf21 View Post
    Puan Durumu Nasıl ?
    ekliyorum şimdi...

Bundesliga 33.Hafta

Defansta bir an konsantrasyonu kaybedince Ari'nin golüyle geri düştük ama çabuk toparlanıp 2 gol bulduk ilk yarı bitmeden. 2. yarıda farkı açabilecek pozisyonlarıda bulduk ama son vuruşların etkisiz olması engelledi farkın açılmasını. kalan en zor maçımız buydu. kazandık mutluyuz. son 1 maçımız kaldı Aachen deplasmanına gidiyoruz.
    Diğer maçlar

Dortmund : 2-0 : Frankfurt
    Duisburg : 1-2 : Hannover (peşimizi bırakmıyorlar...)
    Bayern : 3-2 : Werder Bremen
    Hoffenheim : 2-1 : Wolfsburg
    Koblenz : 2-2 : HSV
    Leverkusen : 0-2 : Schalke (ah be Leverkusen olmadı bu...)
    Mainz : 1-2 : Gladbach
    Nürnberg : 0-1 : Bochum
    Stuttgart : 3-1 : Aachen
    Puan Durumu

yapılacak tek şey kaldı...Aachen maçını kazanıp Schalke-Hannover maçının sonucunu beklemek. Hannover'in alacağı 1 puan dahi 2.lik için bir umut takımımız açısından.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bundesliga 34.Hafta

Beklediğimin aksine Aachen çok dirençli çıktı karşımıza. Carew'in muhteşem performansı olmasa kazanmamız zor olurdu.
    Diğer maçlar...

Schalke şansa bırakmadı işini 4-1 gibi net bir galibiyet alarak sezonu 2. bitirdi. 31.Haftadaki maçta Schalke'den 1 puan kurtarabilseydik şimdi biz 2. olacaktık ama yapacak birşey yok artık.
    İyisiyle, kötüsüyle koca bir sezonu daha geride bıraktık...Başarılı olduğumuz konusunda herkes hemfikir. Takımda geçirdiğimiz 3 sezonda buralara ulaşabileceğimiz kimsenin aklına gelmezdi, buna bende dahil. Çok iyi bir tecrübe olacak takımımız için Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek. sezon sonu istatistikleri, olan bitenleride verip bugünlük veda edelim sizlere

sezon sonu Puan Durumu

iyi para aldık kazandık bu sezon

Stuttgart'ın üstün performansı menmajerine ödülü kazandırdı. 2.lik Bayern'den Hitzfeld'e giderken 3. ben oldum inşallah 1. olduğumuz günleride görürüz

UEFA Kupası Finali
    Juventus : 1-2 : Chelsea
    Şampiyonlar Ligi Final
    Olympique Lyonne : 0-1 : Osasuna

sürpriz olmuş bence ikiside. sanki turnuva isimleri ters yazılmış gibi duruyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Osasuna? Şampiyonlar Ligi? Final? Kupa?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi süper süper süper seneye cl kupasını bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Abi Osasuna Bu Kupayı Kaldırdıysa Seninde Kaldırmak LAzım YoksaAyıp Etmiş Olursun

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler.Harikasın,süpersin Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. sağol smoke performansımı övdün daha bi gaza geldim

kaç saattir giremiyordum siteye biraz ilerledim oyunda bu arada hemen ekliyorum sonuçları taraftarları meraklandırmayalım
    yav izinden gidiyoz övecez tabi.. nese ben takip etmeye devam edem sende başarılara devam

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    Çok hareketli bir transfer dönemi geçirdik. Sözleşmesi bitmek üzere olan kaliteli oyuncuları kapmak için onlarca kulüp birbiriyle yarıştı . Her ne kadar artık tanınmış bir menajer olsamda takımın ismi fazla duyulmadığı için istediğim oyuncuları bir türlü ikna edemedim. Bende genç, geleceği parlak oyunculara yöneldim.
    Sonuç olarak sezon sonuda;
    Bayern'den Andreas Ottl ve Tomas Schmitt(regen), Barca'dan Guy Asulin ve Toulouse'dan Alexandre Bonnet takımımıza katılacak.

Bununla da kalmadık, 3 oyuncu da bonservislerini alarak kadroya kattık. Bunlar;
    Alajuelense takımından Pablo Herrera:

Marvin Angulo'nun önerisi ile aldım. çok yönlü bir oyuncu olması en önemli özelliği diyebilirim. Her iki kanattada hem defansif, hem ofansif rolü üstlenebiliyor. düşük bonservis ücretinin(200k ytl) yanı sıra son iki sezonda Alajuelense'de yılın oyuncusu seçilmiş taraftarları tarafından . var bu çocukta bişiyler hissediyorum .

Vasco takımından Carlos Carmona:

Sezon sonunda takımdan göndereceğim birkaç oyuncu var. orta saha kanatlarda istediğim seviyede olmayan oyuncular. bunun için takviyeyi erken yaptım. orta sahanın iki kanadında da oynayabiliyor. 4.4 milyon ytl ödeyeceğiz kulübüne...24 ay taksitle

kaleye takviye yapmam gerektiğini söylemiştim daha önce. bu nedenle ilk olarak gözüme İnternacional kalecisi Diego'yu kestirdim ama bir türlü anlaşamadık bonservis konusunda kulübüyle. Araştırmaya devam ederken PSV'nin genç kalecisi Cassio çarptı gözüme.

15 maçta 6 gol yemiş 10 kez gol yemeden kapatmış maçları. Özelliklerinede baktım, Diego'dan aşağı kalır yanı olmadığını görünce mavi-beyazlı renklere katmayı başardık az kalsın kaptırıyordum, şansıma kulübü Dortmund'un teklifini kabul etmeden benim sözleşme teklifini kabul etti . 18 milyon ytl 24 ay taksitle yine borç yaptık bakalım hayırlısı olsun...
    -----------------------------------------------------------------------
    2 oyuncuyla yollarımızı ayırdık yeni takımlarında başarılı olurlar umarım. Szolt Löw artık eskisi kadar iyi değil yaşı ilerledi takımda forma bulması çok zordu. Bonservis ücreti talep etmeden gönderdim.
    Charles Andre-Doudin. 2.5 milyon ytl + %25 sonraki satışından...Aslında bir-iki sezon daha geçirseydi takımda gelişimi iyiydi. ama kadroda ondan kat kat iyi atak oyuncuları olunca forma şansı bulamadı, mutsuzdu. iki taraf içinde en iyisi bu oldu sanırım.

kardeş bu tranferler iyi ama şampiyonlar ligi için yetersiz daha iyi transferler bekliyoruz..başkanının kapısını çalma vaktidir. Yoksa çok takımlar peşimde de de tekrar ikinci ligi görürsünüz yokuğumda de..takım ilk defa tarihinde şampiyonlar ligine katılacak inşallah ama tranferler iyi ama yetersiz...birde kadrona şöyle bir iki (uygun olursa tabii) türk oyuncuda al..türk hocalarından bizim oyuncularımızı avrupaya tanıtmalarınıda bekliyoruz.

başarıların devamını diliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Devamını Bekliyoruz Abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Biraz ara vermiştim bu gece dewam ediyorum kariyere...

Sezon içinde uzun uzun düşündüm ne yapmalıyım diye...'Hoffenheim'da mı kalmalıyım, yoksa daha iyi bir kulübe geçmeli miyim?' sorusunu defalarca sordum kendime. Çok cazip teklifler geliyordu kendi liglerinde, avrupada söz sahibi kulüplerden...kafam çok karışıktı,taa ki o son haftaki Aachen maçına kadar.
    maç sonunda Şampiyonlar ligi vizesini aldığımızda taraftarın, oyuncuların sevinci görülmeye değerdi. Hep bir ağızdan şarkılar söyleyip, zaferimizi kutluyorlardı, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. birde stad dan çıkıp arabama binerken küçük bir taraftarımız yanıma babasının elinden tutup geldi ve şöyle dedi...

-''Herkes senin bizi bırakacağını söylüyor...Gerçekten gidecek misin?''
    derin bir nefes aldım, biraz sustum, sonra küçük çocuğun yüzüne tebessümle:
    'Gidersem üzülür müsün?' diye sordum.
    -'Lütfen gitme...' dedi çocuk ağlamaklı bir sesle... işte o an tüm kararsızlığım, düşüncelerim silinip gitti.

Bu taraftara, bu takıma artık gönülden bağlıyız. en azından 1 sezon daha Hoffenheim'lıyız!
    Takım gittikçe iyiye gidiyor, maddi konuda sıkıntımız yok,ortam müsait...kariyerin başında verdiğimiz sözü tutmamız için hiçbir engel yok, o zaman neden bırakalım ki...
    Hoffenheim'la dewam

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Çok güzel bir hikaye yazmışsın Bence de devam etmelisin.Bu emeği bir anda silmemen gerekir.Bekliyoruz.

işte başından beri takip ettiğim iki kariyerden biri... (diğeri de emperor)

Nerzhull, tranferler hakkında şimdilik bişey demiyorum bugüne kadar hedeflerden pek şaşmadın, aldıklarında fazla sorun yaşamadın ama eğer bu aldıkların fason çıkarsa yandın

başarılar yeni sezonda ve CL'de

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Kardeş yaklaşık 1 saattir Fm oynamayı bıraktım sadece senin kariyerini okudum.
    Harika gidiyorsun helal olsun.
    Buralara kadar gelmen çok büyük başarı ve bence bu takımı şampiyon yapmadan en azından o küçük çocuğun hatrı için(hehe) gitme =)
    Bende Boro'yla bi kariyere başladım bakalım senin kadar başarılı olmaya çalışcam inşallah beceririm gerçi 1.lig takımı ve iyide bi kadrosu var ama hadi hayırlısı.

Ayrıca başarılarının ve kariyerinin devamını diliyorum. =))

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

yaa bırak kendi reklamını yapıyorsun

her sene gitcem diyorsun bir kere gittiğini görmedik

gitme gitme böyle devam

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

güzel güzel devam et bırakma takımı..