Beckham'in yaraticiligi 16 olmasi sadece ayagindan kaynaklaniyor abi.. Yani benim fikrimdir bu ama Beckham'da oyun zekasi yoktur.. Sadece paslari ortalari sutlari vs. isabetlidir.. Ugur Boral oynamadigi dönemde yine savunmustum, yine bir çok tepki almistim..
Ugur Boral hizlimi? hizli, driblink becerisi varmi? var, Orta, Sut gibi özellikleri iyimi iyi.. bu özellikler Türkiye standartlarinda en iyi oyuncularda olmasi gereken düzeyde olmasi gerekir.. Sen bana diyorsun oynadi ortaya çiktin yine.. Oynamadigi dönemde de konusmadikmi arastirma ofisinde.. Ben demedimmi ozaman ugur un dribling 19 olsun sende bana 19 un kimlere verildigini açikladin.. Ben Ugur'un iyi oynadigini ozamanlar zaten biliyordum.. Ama simdi 2 maç üst üste iyi oynadi ve bunu herkes gördü sanirim.. Sahada oynayan ve yeteneklerini açikça gösteren oyuncu için sen diyorsunki vasat kontra atak adami diyorsun..Arda'nin yaraticilik 15 oluyorda Ugur'un niye olamiyor.. Arda orta açmayi bimeyen bir adam.. Arada 15 tane pas dener biri gider gol olur.. Bu yüzdenmi yaraticilik 15..? Burak Yilmaz yaraticilik 16.. Ya nasil 16 olur.. C.Ronaldo 14, Anderson 14, Lampard 15, Gerrard 15 Burak Yilmaz nasil 16 olur.. Karsilastirma yapinca çok saçma sonuçlar ortaya çikiyor gördügümüz gibi.. Asil skandal bunlardir abi.. Kusura bakma ama Burak Yilmaz 16 Arda Turan 15 olursa ben Ugur'a da 15 isterim..Sener Askaroglu 16, Serkan Balci 16, Bobo 16.. Bu hatalar düzelsin Ugur'un yaraticilik 13 te kalsin ben raziyim..Ben yine israrla demiyorumki Ugur söyle olsun böyle olsun.Fikirlerimi söylüyorum ve sadece Ugur'un PA artsin istiyorum..
Egemen sana birşey demiyorum, Ama ilerleyen zamanlarda görürsün Uğur Boral'ın gerçek oyununu.. Tam formunu yakaladığında, maçlara tam konsantre olduğunda..