Quote Originally Posted by YusufT View Post
Ugur Boral Avrupada hic bir zaman ortalamanin üstünde bir klüpte oynayamaz. Defansif özelligi yok, Ofansif özelligi vasat. ee elimizde ne kaldi?
Dribbling'i 16 yapmisin... en fazla 14 olur. Orta yapma 15 olabilir. Uzun sutlara 15 vermisin, bi kac tane iyi sut atti 15 olmaz. Dengesiz sutlar atiyor, pas vermesi gerektigi yerde salakca sutlar cikariyor..

Creativity:Iyi pozisyonlardaki oyunculari sezebilme becerisi. Bu özelliği daha yüksek olan oyuncular daha geniş bir bölgede iyi pozisyondaki oyunculari gözlemleyebilir. dedigin gibi ugur bencil oyuncu, Ugur ne zamandar beri kafasini kaldirip, söyle bütün sahayi görüp, dogru secimle, topu en müsait olan oyuncuya atiyor. Atamiyorki, cünkü beceremiyor. o ÿuzden kendisi ilerlemeye calisiyor, ama onuda bazen beceremiyor.

.Eger Beckhamin oyun zekasi yoksa, o zaman türkiyedeki hic bir futbolcuda oyun zekasi yok diyebiliriz. Bekcham 40- 80 metreden süper paslar atabiliyor, tam arkadasinin istedigi yere.
Ona oyu zekası denmez ona ayak yeteneği denir.. Oyun zekası dediğin şey 20 olan bir adam örnek vereyim sana Zidane.. Dribling yaparken bile herhangi bi yerde gol pozisyonuna girmek için hareketlenen bir oyuncuyu gol pozisyonuna sokuyordu..

Ben Uğur Boral Barcelona'da banko oynar demedim zaten, Ne dediğimi anlamadan okumadan mesaj yazmayın.. Benim fikrim özelliklerinin bu olması gerektiğidir.. Beckham nezaman topu ayağında tutmuşta oyun zekası olsun.. Beckham topu alınca bi yerlere atar 40 metrelik isabetli pas atması oyun zekasına etki etmez.. Sürekli 40-80 metreden adamı gol pozisyonuna soksa tamam derim arasıra kanattan açtığı orta gol oluyor.. Bu oyun zekası değildir.. İsabetli pas atmasıda oyun zekası değildir.. Oyun zekası konusunda ne düşündüğümü bir önceki mesajımda söyledim zaten.. Şimdi burayı Beckham sayfasına dönüştürmeyelim.. Senin fikrin var benim fikrim yok.. Uzattmaya gerek yok..