Herkese merhabalar arkadaşlar. Öncelikle şunu açıkca belirtmek isterim ki buraya 2007'nin ilk zamanlarından beri üyeyim fakat başka bir sitede görev almam münasebetiyle fazla girdiğim söylenemez. Fakat sitenin el değiştirmesi sebebiyle(kapanması değil) soğudum. Şimdi ise kariyerimi burada paylaşmaya karar verdim. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
KAYSERİSPOR KULÜBÜ
Kısa Tarihçe
Kayserispor, 1966 yılında Kayseri'de kurulmuştur. Kuruluş işlemlerinden sonra yeni yönetim 1 Temmuz 1966 tarihinde seçilmiştir. Renkleri sarı-kırmızıdır. Maçlarını 32,864 seyirci kapasiteli Kadir Has Stadyumu'nda oynamaktadır. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor'un 'Yönetim Kurulu Başkanı' Recep Mamur ve teknik direktörü Volkan Yıldırım'dır.Ayrıca Kayserispor, 2005-2006 sezonunda İntertoto Kupası'nı kazanarak Türkiye'ye Galatasaray'dan sonra bir Avrupa Kupası getiren Türk takımıdır.
Kuruluş Yılı
15 MAYIS 1966
Kurucuları
* Necdet Soner
* Rauf Işıldar
* İbrahim Bamyacıoğlu
* Rıfat Gönen
* Şaban Cenkçi
* Aydemir Doğan
* Mehmet Ali Berkman
* İhsan Sahil
* Hüseyin Birkan
* Haşmet Yıldız
* Mücait Pekçetinkaya
* Osman Kavuncu
* Naci İmamoğlu
* Mehmet Çetinkayalı
* Hayri Karahisarlı
* Seyfi Gözübüyük
* Saadettin Kızıklı
* İsmet Askeram
* Alpay Aktan
* Samim Gavremoğlu
* Mehmet Özateş
* Ercüment Vanoğlu
Kurulduğu Yer
Kayseri Şeker Fabrikası
KAYSERİSPOR İLKLER
İlk Başkan
Rıfat Gönen
İlk Teknik Direktör
Erdoğan Gürhan (Erciyesspor'lu Eski Futbolcu)
İlk Transferler
Kaleci Muharrem ve Yeşildirekspor'dan Oktay ve Zeki
İlk Kaptan
Oktay Aktan
İlk Sezon
1966-1967 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grup
İlk Maç
Kayserispor-Ankara Toprak (1-0)
İlk Gol
Yener Kurtail Dk.17'
İlk 11
1.Muharrem, 2.Tayfun, 3.Oktay, 4.Şevki, 5.Nejat, 6.Erdoğan, 7.Orhan 8.Yener, 9.İsmet, 10.Numan, 11.Celal
İlk Birinci Lig Sezonu
1973-1974 Sezonu
İlk Avrupa Mücadelesi
2005-2006 FC Sopron-Kayserispor (3-3)
İlk Avrupa Kupaları Golü
Gökhan Ünal Dk.38' FC Sopron-Kayserispor
İlk Gol Kralı
Gökhan Ünal, 2005-2006 Sezonu 32 Maç 25 Gol
Başkanımız [Recep Mamur]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
► STADIMIZ [Kadir Has] ◄
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
► FORMALARIMIZ ◄
► SEZON ÖNCESİ MUHTEMEL DİZİLİŞİMİZ [4-2-3-1] ◄
► TARAFTARLARIMIZ ◄
► TAKIM İLE İLGİLİ VİDEOLAR ◄ [youtube="Tvoohy7iBRI"]Kayserisporum[/youtube]
[youtube="Vik1hNerlT4"]Kayserisporum 2[/youtube]
Bir sonraki mesajda neler olacak? ► Yıldız oyuncularımız,oyundan takım bilgi ekranı, takım geçmişimiz, takım bütçemiz, sezon öncesi kadromuz, sezon öncesi personellerimiz, tesis bilgilerimiz ve güzel şehrimiz Kayseri'den manzaralar...
NOT: Arkadaşlar bu kariyeri önceden beri düşünüyordum fakat bugüne kısmetmiş. SS leri anlık alıp masaüstüne biriktiyordum. 2 gün önceki PC'de meydana gelen sorun nedeniyle format atmak zorunda kaldım ve dolayısıyla hazırlamış olduğum SS ler tarih oldu. Ben de şuanki oyunumdan, fikstürden geçmiş maçların SS sini aldım. Bunu bilmenizi ve yorumlarınızı buna göre yapmanızı rica ediyorum,saygılar...
İkincisi resimleri Photobucket'e yüklüyorum.Umarım bir sorun çıkmaz,üyeliğim olduğu için orayı tercih ediyorum.

► Kariyer kurallarını okudum,kabul ediyorum... ◄