-
Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)
Hepiniz bilirsiniz arkadaşlar Vikings dizisini, filmde ki ana karakterimiz olan Ragnar Lothbrok üzerinden hikayemizi anlatacağım. Burada doğduğu topraklardan, ailesinden arkadaşlarından ayrı düşüp İsveç'te ne varsa arkadasında bırakıp, avrupada ve hatta tanımadığı tüm coğrafyalarda soluksuz bir maceraya atılacak...
Yıl 2005...
Tam 9 yıl önce herşeyin bittiğini sandığım ama; hikayemizin asıl başladığı yerde..

Uzun yıllar önceydi aşkla bağlı olduğum elimde ne varsa kaybetmiştim.. Ailem dağılmıştı, gecenin yarısı gelen bir telefonla bütün dünyam yıkılmıştı adeta.. Bir trafik kazasında kaybetmiştim ailemi, şu koca dünyada artık tek başınydım tabi birde Klara vardı.. 2 yıldır beraberdik, evlenmeyi düşünüyorduk ama ailemi kaybettikten sonra kendimide kaybettim adeta.. Bir akşam Tobi'nin biranesinde otururken aniden bir mesaj geldi telefonuma.

Klara ayrılmak istediğini söylüyordu.. İlişkimizin yürümediğini artık beni tanıyamadığını, eski neşeli adamın gidip uykusuz, aksi, nalettt bir adamın geldiğini söylüyordu.. İtiraz edemedim, hiç bir şey söyliyemedim, sadece neden diye sordum cevabını bile bile..
Velhasıl beni buralara bağlayan herşeyi kaybetmiştim. 6 ay önce ailemin kazada hayatını kaybetmesinin ardından beni Stockholm'de tutan tek şey Klara'ydı oda daha fazla bana katlanamadı.. Artık duramazdım buralarda heryer üstüme geliyordu, her sokakta, her köşe başında bir anı canlanıyordu gözümün önünde.

İçiyordum, içtikçe eskiler aklıma geliyordu.. Bu durumdan kurtulmam lazım derken birden telefon çaldı arayan Tobi'ydi. Kahretsin... Nasılda unuturum ! Bugün Djurgårdens ve AIK'in maçı vardı Tobi'de bu yüzden arıyordu beni, kapımın önündeydi formamı giyip atkımı taktığım gibi stada geldik...

Tribünler gene her zaman ki coşkusundaydı, stad tıklım tıklım, genci yaşlısı herkes ''Djurgårdens - Djurgårdens - Djurgårdens'' diye inletiyordu stadyumu. O coşkuyu, sahayı görünce bütün acılarım yok oldu neredeyse.. Kim bilir belkide bana iyi gelecek olan şey buydu...
Mesaj Yetkileri