Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 181 sonuç

Konu: FM 11 Oyuncu Profilleri

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Teofilo'nun tek bir iyi olan özelliğini söyler misin ? Kafa ? Son vuruş ? teknik ? sert şut ?
    Kafa Son Vuruş Teknik Herşey Var adamda Saçmalamaya Başladın Milli Takıma Bakarsan Teo 2009-2010 yılında 4. oldu en çok gol atan

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by TrabzonSpor61 View Post
    Kafa Son Vuruş Teknik Herşey Var adamda Saçmalamaya Başladın Milli Takıma Bakarsan Teo 2009-2010 yılında 4. oldu en çok gol atan
    Kendi düşünceni kendin çürütüyorsun. Güiza'da La Liga gibi bence dünyanın en büyük liginde gol kralı oldu o zaman ?

Ya Şuan Ligi izliyoz Heralde Kimin Kimden Dağa ii olduğuda Belli
    Şuan attığın mesajların hiçbirinde tarafsız bir şekilde bakmıyorsun olaya. Biraz tarafsız bakmaya çalışır mısın ? Sezon başındaki Teo ile Güiza'yı mı kıyaslıyorsun ? Adam psikolojik deprem yaşıyor buna rağmen Fenerbahçe'ye geldiğinden beri toplam gol ortalaması Huntelaar, Loic Remy, Gyan, Gomis'ten daha yüksek. Teofilio'yu bilmiyorum, hesaplamadım fakat Güiza'nın İstanbul'a geldiğinden beri sevgilisi tarafından yaşadığı psikolojik depremi, gol atamamanın verdiği psikolojik bunalımı, 2 sezondur devam eden topuk sakatlığını; Teo ile Güiza'nın oynadığı liglerin zorluk derecesini bunun üstüne katmak lazım.

Güiza kötü oyuncu değildir. Kötü oyuncu olsa Beşiktaş'a attığı jeneriklik golü hatırlatırım sadece, diğer gollerine bakmaya gerek yok. Teofilio'nun boş kaleye atamadıklarını saymıyorum.

Amacım ne Güiza'yı göklere çıkarıp Teo'dan iyi olduğunu kanıtlamak, ne de kişisel tartışmalara girmek. Ayrıca yukarıda demişsin ligi izliyoruz kimin kimden iyi olduğu belli diye, Güiza bu sene ligde oynadı da ben mi bilmiyorum acaba ?

Ha demişsin ki 2009-2010 sezonunda Teo en çok gol atan 4.oldu diye. O zaman Güiza gol kralı olmadımı çok daha zor bir lig olan La Liga'da ? Ne biçim bir düşüncedir bu ?

Buna rağmen Teo'nun Güiza'dan iyi futbolcu olduğundan 16 finishing'i az buluyorsan, sadece sana objektif bak diyorum. Misal ben Güiza için 16 finishing az demedim, çok dedim; önceki mesajlara bakarsan.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Şuan attığın mesajların hiçbirinde tarafsız bir şekilde bakmıyorsun olaya. Biraz tarafsız bakmaya çalışır mısın ? Sezon başındaki Teo ile Güiza'yı mı kıyaslıyorsun ? Adam psikolojik deprem yaşıyor buna rağmen Fenerbahçe'ye geldiğinden beri toplam gol ortalaması Huntelaar, Loic Remy, Gyan, Gomis'ten daha yüksek. Teofilio'yu bilmiyorum, hesaplamadım fakat Güiza'nın İstanbul'a geldiğinden beri sevgilisi tarafından yaşadığı psikolojik depremi, gol atamamanın verdiği psikolojik bunalımı, 2 sezondur devam eden topuk sakatlığını; Teo ile Güiza'nın oynadığı liglerin zorluk derecesini bunun üstüne katmak lazım.

Güiza kötü oyuncu değildir. Kötü oyuncu olsa Beşiktaş'a attığı jeneriklik golü hatırlatırım sadece, diğer gollerine bakmaya gerek yok. Teofilio'nun boş kaleye atamadıklarını saymıyorum.

Amacım ne Güiza'yı göklere çıkarıp Teo'dan iyi olduğunu kanıtlamak, ne de kişisel tartışmalara girmek. Ayrıca yukarıda demişsin ligi izliyoruz kimin kimden iyi olduğu belli diye, Güiza bu sene ligde oynadı da ben mi bilmiyorum acaba ?
    Ha demişsin ki 2009-2010 sezonunda Teo en çok gol atan 4.oldu diye. O zaman Güiza gol kralı olmadımı çok daha zor bir lig olan La Liga'da ? Ne biçim bir düşüncedir bu ?

Buna rağmen Teo'nun Güiza'dan iyi futbolcu olduğundan 16 finishing'i az buluyorsan, sadece sana objektif bak diyorum. Misal ben Güiza için 16 finishing az demedim, çok dedim; önceki mesajlara bakarsan.

1-Teonun Finishi Az demedim herkez Teo finishi Fazla Dedi Bende Guiza Ya göre 16 dan Fazla Olması Lazımdı

2-Teo Dünyanın Öbür Ucundan geldi Bir Sürü Uyum Problemi Yaşadı Takımdan Gidiyordu Ama şenol Güneş istediği için Kaldı

3-Guiza Çoğu maçta Boş Kaleye Kacırdı Örnek:Fb-Sion Teo nun Boş Kaleye Kacırdıgı Bi örnek Ver Ts Deyken Yada Boş Boş koNusmayın

4-La Liga Daha İyi bi Lig Diyosun O zaman Bizim Ligimizdeki İstatistiklerini Karşılaştıralım guiza 34 maç 10 gol Teo 8 maç 8 gol

Hala Guiza Daha İİ diyorsan Bişey Demiyorum..

Kendi düşünceni kendin çürütüyorsun. Güiza'da La Liga gibi bence dünyanın en büyük liginde gol kralı oldu o zaman ?
    Evet Bizim Ligimizdede 34 maçta 10 gol attı

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ne diyim kendi söylediğin şeyin aynısını söyleyince bu kez başka birşey buluyorsun ısrar etmez anlamsız zaten. Bana göre Teo bu ligin en vasat forvet oyuncusudur benim fikrim böyle.

Ne diyim kendi söylediğin şeyin aynısını söyleyince bu kez başka birşey buluyorsun ısrar etmez anlamsız zaten. Bana göre Teo bu ligin en vasat forvet oyuncusudur benim fikrim böyle.
    Bana Görede Niang dan Sonraki en ii Santrafor udur

1-Teonun Finishi Az demedim herkez Teo finishi Fazla Dedi Bende Guiza Ya göre 16 dan Fazla Olması Lazımdı

2-Teo Dünyanın Öbür Ucundan geldi Bir Sürü Uyum Problemi Yaşadı Takımdan Gidiyordu Ama şenol Güneş istediği için Kaldı

3-Guiza Çoğu maçta Boş Kaleye Kacırdı Örnek:Fb-Sion Teo nun Boş Kaleye Kacırdıgı Bi örnek Ver Ts Deyken Yada Boş Boş koNusmayın

4-La Liga Daha İyi bi Lig Diyosun O zaman Bizim Ligimizdeki İstatistiklerini Karşılaştıralım guiza 34 maç 10 gol Teo 8 maç 8 gol

Hala Guiza Daha İİ diyorsan Bişey Demiyorum..
    Ben cevabımı verdim. Şimdide başka birşey buluyorsun. Güiza geçen sene 34 maç 10 gol peki Teo ? Şimdide devre arası geldi diyeceksin uyum süreci diyeceksin. Güiza uyum süreci yaşamadımı ?

Diyorsun ki 'Teo 8 maç 8 gol.' STSL'de goller ne zamandan beri 2 ile çarpılıyor ?

34 maçta 10 gol atan Güiza'nın bu sezon ilk 18'e alındığı 1 maç söyleyebilirmisin ? Ayrıca son cümlene ithafen yukarıdan, kendi mesajımdan alıntı yapıyorum:

Bundan sonra cevap vermeyeceğim sana. Kendin ver kararı.

Ben cevabımı verdim. Şimdide başka birşey buluyorsun. Güiza geçen sene 34 maç 10 gol peki Teo ? Şimdide devre arası geldi diyeceksin uyum süreci diyeceksin. Güiza uyum süreci yaşamadımı ?

Diyorsun ki 'Teo 8 maç 8 gol.' STSL'de goller ne zamandan beri 2 ile çarpılıyor ?

34 maçta 10 gol atan Güiza'nın bu sezon ilk 18'e alındığı 1 maç söyleyebilirmisin ? Ayrıca son cümlene ithafen yukarıdan, kendi mesajımdan alıntı yapıyorum:

Cevap Vermediğin İçin Tşk ler

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Teofilo iyi bir golcü. Nerede duracağını biliyor."Off the ball" özelliği iyi. Ama ben bitiriciliğinin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Ligimizde ondan çok daha iyi bitiriciler var. Teofilo oyunda çok gol atacaktır bu özellikleri ile...
    I'm back...

STSL Nin disinda Liverpool Macında Gol Attı Ve Bursa Macında hat-trick Yaptı bunları Saymıyon Sanırım Ve Biri İspanyadan Geliyor Diğeri Kolombiyadan İklimler Tamamen Farklı Adam İlk Defa Kar yağdığını Gördü.İlk 18 e alınmıyor Diyorsun Geçen sene ilk 11 den Çıkmadı Neler Yaptığını Gördük hala
    Bunları Karşılastırıyorsan Bende Sana CEvap Yazmıyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cenk İşler'in de geçen sene 16 finishingi vardı, finishing=çok gol demek değil.

Cevap Vermediğin İçin Tşk ler
    Offline olup cevap yazan biri görmedim şuana kadar -yöneticiler dışında-, peki ya sen ?

Ayrıca Liverpool'a gol atmak çok iyi bir futbolcu olduğunu göstermez.

İspanya'yada her sene kar yağıyor zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Biriyle karıştırdın galiba.

Offline olup cevap yazan biri görmedim şuana kadar -yöneticiler dışında-, peki ya sen ?

Ayrıca Liverpool'a gol atmak çok iyi bir futbolcu olduğunu göstermez.

İspanya'yada her sene kar yağıyor zaten.
    Sen Bnm Yazdıklarımı Nerenden Anlıyon Liverpool A Gol attı Dedim Çok iyi Demedim

Bide ben Kolombiyada kar yağmıyor Dedim ahaha

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Biriyle karıştırdın galiba.
    Yok biriyle Karıştırmadım

Adam Nerede Duracağını Biliyor,Bitiriciliği de Kötü Deil,Kafa Golleri Var Zaten

Sen Yanlış Anladın Heralde

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aslında düşündümki beyler Guiza'nın özellikler bence normal tamam FB'de kaçırıyor olabilir ama her maçta pozisyona giriyor hep isabetli şutlar attığını görüyoruz sadece çok fazla kaçırıyor.Teo'nunda normal sonuçta bayağı bi gol atmış TS'ye gelmeden önce.Gol kralıydı sanırım oda.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aslında düşündümki beyler Guiza'nın özellikler bence normal tamam FB'de kaçırıyor olabilir ama her maçta pozisyona giriyor hep isabetli şutlar attığını görüyoruz sadece çok fazla kaçırıyor.Teo'nunda normal sonuçta bayağı bi gol atmış TS'ye gelmeden önce.Gol kralıydı sanırım oda.
    Katılıyorum

Sen Bnm Yazdıklarımı Nerenden Anlıyon Liverpool A Gol attı Dedim Çok iyi Demedim

Bide ben Kolombiyada kar yağmıyor Dedim ahaha

Önce Bi Anlamaya Çalış
    1 terbiyeli konuş,

İki saattir burada Niang'tan sonra en iyi futbolcu benim gözümde Teo diyorsun. Bu 2,

Sen Türkiye'de adam ilk kez kar gördü dedin bende İspanya'yada her yıl kar yağıyor zaten dedim, bu benim Kolombiya'ya kar yağıyor dedim anlamına gelmiyor bu 3.

Burada çelişkiye kendin düşüyorsun.

Bu tartışma büyür gider.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Cenk İşler'in de geçen sene 16 finishingi vardı, finishing=çok gol demek değil.
    Yani Finishing te önemli ama Of the Ball composure(pozisyona girme,Soğukkanlılık)bunlar Da iyi bi santrafor da fazla olması gerek.

1 terbiyeli konuş,

İki saattir burada Niang'tan sonra en iyi futbolcu benim gözümde Teo diyorsun. Bu 2,

Sen Türkiye'de adam ilk kez kar gördü dedin bende İspanya'yada her yıl kar yağıyor zaten dedim, bu benim Kolombiya'ya kar yağıyor dedim anlamına gelmiyor bu 3.

Burada çelişkiye kendin düşüyorsun.

Bu tartışma büyür gider.
    Sen Benim Dediklerimi anlamıyosun

Tartışacaksak Tartışırız Büyüsün Gitsin

1-Niang tan Sonra En İyi Santrafor Dedim Oyuncu demedim

2-İspanyayla Kolombiya İklim Olarak Birbirinden Farklı Ve ikisinin Türkiyeye Uzaklığı Arasında Dağlar Kadar Fark Var

Anlamadan Cevap Yazmassan Sevinirim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler uzatmayın oyuncu profilleri falan paylaşın bu kadar yazacağınıza daha mantıklı.

Vanilla Demo Var Arkadaşlar Demodan İstek Profil isteyenler Varsa Söyleyebilir Hemen Koyarım

Nesil
    2003

Bence cok gereksiz olan bir Teofilo/Guiza bitiricilik muhabbeti donmus.

Neden herkes bu tek ozellik uzerinde bu kadar cok yogunlasiyor bilemiyorum acikcasi. Acaba daha cok mac ozetleri izlendigi icin mi?

Teofilo'nun dengesi zayif, pek hizli degil. Cok soguk kanli bir oyuncu da degil. Gol kacirabilir pekala. Bir cok oyuncu cok basit golleri kaciriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=NNMngzt_LRo
    0:47: Rosicky
    1.27: Xavi
    1.33: Romario
    1.54: Giggs
    2:00: Carew
    2:09 Diego Forlan

http://www.youtube.com/watch?v=ix6wYbDtbgg
    0:21: Torres
    0:40: Van Nistelrooy
    0:49: Fabregas
    1:18: Anelka
    1:56 Fabregas

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Engin Baytar'ın teknik, dripling, çeviklik hatta belki hızlanma 1'er puan daha yüksek olabilirmiş. Ayrıca karar verme bence 7-8'den fazla etmez Engin'in. Topu ayağına her alışında aynı adamı 5 kere geçip rakibin defansının iyice yerleşmesini sağlayan büyük bir yetenek.

Ayrıca Ömer abi şu jumping olayı için tablo koymuş arkadaş kaldırmışsın. En azından tablosuz bir şekilde hangi boy aralığı hangi değerler arasında alır anlatabilirsen sevinirim.

arkadaslar fenerbahce - galatsaray derbisini izledikten sonra pino nun profilini cok merak ettim simdiden tesekuurler

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Engin Baytar'ın teknik, dripling, çeviklik hatta belki hızlanma 1'er puan daha yüksek olabilirmiş. Ayrıca karar verme bence 7-8'den fazla etmez Engin'in. Topu ayağına her alışında aynı adamı 5 kere geçip rakibin defansının iyice yerleşmesini sağlayan büyük bir yetenek.

Ayrıca Ömer abi şu jumping olayı için tablo koymuş arkadaş kaldırmışsın. En azından tablosuz bir şekilde hangi boy aralığı hangi değerler arasında alır anlatabilirsen sevinirim.
    En basidinden soyle diyeyim. Ortalama bir oyuncunun boyu 1.80m.

Bu ortalama oyuncu, oralama bir ziplama becerisine sahipse, bu oyuncu 10 alir. Ortalamanin biraz ustundeyse 11, cok ustundeyse 12, ortalamanin altindaysa 9, ortalamanin cok altindaysa 8 alir.

Dunyada en uzun oyuncular 2m civarinda. Yani onlarin ortalama jumping degeri 20. Ortalamanin altindaysa 19 vs. vs.

En kisa oyuncular da 1.60 boyunda. Onlarin ortalama jumping degeri de 1. Ortalamanin ustundeyse 2 vs. vs.

Bana Görede Niang dan Sonraki en ii Santrafor udur
    Baros da o an uyuyordu.

Quote Originally Posted by ardakekullu View Post
    Baros da o an uyuyordu.
    Baros 2 mac oynuyo 3 maç yok .Ben Dediğimin Arkasndayım Bana Göre Niang tan Sora En ii St

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

En iyisi Umut bulut susun şimdi

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri