Şuan attığın mesajların hiçbirinde tarafsız bir şekilde bakmıyorsun olaya. Biraz tarafsız bakmaya çalışır mısın ? Sezon başındaki Teo ile Güiza'yı mı kıyaslıyorsun ? Adam psikolojik deprem yaşıyor buna rağmen Fenerbahçe'ye geldiğinden beri toplam gol ortalaması Huntelaar, Loic Remy, Gyan, Gomis'ten daha yüksek. Teofilio'yu bilmiyorum, hesaplamadım fakat Güiza'nın İstanbul'a geldiğinden beri sevgilisi tarafından yaşadığı psikolojik depremi, gol atamamanın verdiği psikolojik bunalımı, 2 sezondur devam eden topuk sakatlığını; Teo ile Güiza'nın oynadığı liglerin zorluk derecesini bunun üstüne katmak lazım.
Güiza kötü oyuncu değildir. Kötü oyuncu olsa Beşiktaş'a attığı jeneriklik golü hatırlatırım sadece, diğer gollerine bakmaya gerek yok. Teofilio'nun boş kaleye atamadıklarını saymıyorum.
Amacım ne Güiza'yı göklere çıkarıp Teo'dan iyi olduğunu kanıtlamak, ne de kişisel tartışmalara girmek. Ayrıca yukarıda demişsin ligi izliyoruz kimin kimden iyi olduğu belli diye, Güiza bu sene ligde oynadı da ben mi bilmiyorum acaba ?
Ha demişsin ki 2009-2010 sezonunda Teo en çok gol atan 4.oldu diye. O zaman Güiza gol kralı olmadımı çok daha zor bir lig olan La Liga'da ? Ne biçim bir düşüncedir bu ?
Buna rağmen Teo'nun Güiza'dan iyi futbolcu olduğundan 16 finishing'i az buluyorsan, sadece sana objektif bak diyorum. Misal ben Güiza için 16 finishing az demedim, çok dedim; önceki mesajlara bakarsan.![]()
1-Teonun Finishi Az demedim herkez Teo finishi Fazla Dedi Bende Guiza Ya göre 16 dan Fazla Olması Lazımdı
2-Teo Dünyanın Öbür Ucundan geldi Bir Sürü Uyum Problemi Yaşadı Takımdan Gidiyordu Ama şenol Güneş istediği için Kaldı
3-Guiza Çoğu maçta Boş Kaleye Kacırdı Örnek:Fb-Sion Teo nun Boş Kaleye Kacırdıgı Bi örnek Ver Ts Deyken Yada Boş Boş koNusmayın
4-La Liga Daha İyi bi Lig Diyosun O zaman Bizim Ligimizdeki İstatistiklerini Karşılaştıralım guiza 34 maç 10 gol Teo 8 maç 8 gol
Hala Guiza Daha İİ diyorsan Bişey Demiyorum..
Ne diyim kendi söylediğin şeyin aynısını söyleyince bu kez başka birşey buluyorsun ısrar etmez anlamsız zaten. Bana göre Teo bu ligin en vasat forvet oyuncusudur benim fikrim böyle.
Ben cevabımı verdim. Şimdide başka birşey buluyorsun. Güiza geçen sene 34 maç 10 gol peki Teo ? Şimdide devre arası geldi diyeceksin uyum süreci diyeceksin. Güiza uyum süreci yaşamadımı ?
Diyorsun ki 'Teo 8 maç 8 gol.' STSL'de goller ne zamandan beri 2 ile çarpılıyor ?
34 maçta 10 gol atan Güiza'nın bu sezon ilk 18'e alındığı 1 maç söyleyebilirmisin ? Ayrıca son cümlene ithafen yukarıdan, kendi mesajımdan alıntı yapıyorum:
Bundan sonra cevap vermeyeceğim sana. Kendin ver kararı.Amacım ne Güiza'yı göklere çıkarıp Teo'dan iyi olduğunu kanıtlamak, ne de kişisel tartışmalara girmek. Ayrıca yukarıda demişsin ligi izliyoruz kimin kimden iyi olduğu belli diye, Güiza bu sene ligde oynadı da ben mi bilmiyorum acaba ?
Teofilo iyi bir golcü. Nerede duracağını biliyor."Off the ball" özelliği iyi. Ama ben bitiriciliğinin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Ligimizde ondan çok daha iyi bitiriciler var. Teofilo oyunda çok gol atacaktır bu özellikleri ile...
I'm back...
STSL Nin disinda Liverpool Macında Gol Attı Ve Bursa Macında hat-trick Yaptı bunları Saymıyon SanırımVe Biri İspanyadan Geliyor Diğeri Kolombiyadan İklimler Tamamen Farklı Adam İlk Defa Kar yağdığını Gördü.İlk 18 e alınmıyor Diyorsun Geçen sene ilk 11 den Çıkmadı Neler Yaptığını Gördük hala
Bunları Karşılastırıyorsan Bende Sana CEvap Yazmıyorum...
Cenk İşler'in de geçen sene 16 finishingi vardı, finishing=çok gol demek değil.
Aslında düşündümki beyler Guiza'nın özellikler bence normal tamam FB'de kaçırıyor olabilir ama her maçta pozisyona giriyor hep isabetli şutlar attığını görüyoruz sadece çok fazla kaçırıyor.Teo'nunda normal sonuçta bayağı bi gol atmış TS'ye gelmeden önce.Gol kralıydı sanırım oda.![]()
1 terbiyeli konuş,
İki saattir burada Niang'tan sonra en iyi futbolcu benim gözümde Teo diyorsun. Bu 2,
Sen Türkiye'de adam ilk kez kar gördü dedin bende İspanya'yada her yıl kar yağıyor zaten dedim, bu benim Kolombiya'ya kar yağıyor dedim anlamına gelmiyor bu 3.
Burada çelişkiye kendin düşüyorsun.
Bu tartışma büyür gider.
Sen Benim Dediklerimi anlamıyosun
Tartışacaksak Tartışırız Büyüsün Gitsin
1-Niang tan Sonra En İyi Santrafor Dedim Oyuncu demedim
2-İspanyayla Kolombiya İklim Olarak Birbirinden Farklı Ve ikisinin Türkiyeye Uzaklığı Arasında Dağlar Kadar Fark Var
Anlamadan Cevap Yazmassan Sevinirim
Beyler uzatmayın oyuncu profilleri falan paylaşın bu kadar yazacağınıza daha mantıklı.![]()
Vanilla Demo Var Arkadaşlar Demodan İstek Profil isteyenler Varsa Söyleyebilir Hemen Koyarım
Bence cok gereksiz olan bir Teofilo/Guiza bitiricilik muhabbeti donmus.
Neden herkes bu tek ozellik uzerinde bu kadar cok yogunlasiyor bilemiyorum acikcasi. Acaba daha cok mac ozetleri izlendigi icin mi?
Teofilo'nun dengesi zayif, pek hizli degil. Cok soguk kanli bir oyuncu da degil. Gol kacirabilir pekala. Bir cok oyuncu cok basit golleri kaciriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=NNMngzt_LRo
0:47: Rosicky
1.27: Xavi
1.33: Romario
1.54: Giggs
2:00: Carew
2:09 Diego Forlan
http://www.youtube.com/watch?v=ix6wYbDtbgg
0:21: Torres
0:40: Van Nistelrooy
0:49: Fabregas
1:18: Anelka
1:56 Fabregas
Engin Baytar'ın teknik, dripling, çeviklik hatta belki hızlanma 1'er puan daha yüksek olabilirmiş. Ayrıca karar verme bence 7-8'den fazla etmez Engin'in. Topu ayağına her alışında aynı adamı 5 kere geçip rakibin defansının iyice yerleşmesini sağlayan büyük bir yetenek.
Ayrıca Ömer abi şu jumping olayı için tablo koymuş arkadaş kaldırmışsın. En azından tablosuz bir şekilde hangi boy aralığı hangi değerler arasında alır anlatabilirsen sevinirim.
arkadaslar fenerbahce - galatsaray derbisini izledikten sonra pino nun profilini cok merak ettim simdiden tesekuurler
En basidinden soyle diyeyim. Ortalama bir oyuncunun boyu 1.80m.
Bu ortalama oyuncu, oralama bir ziplama becerisine sahipse, bu oyuncu 10 alir. Ortalamanin biraz ustundeyse 11, cok ustundeyse 12, ortalamanin altindaysa 9, ortalamanin cok altindaysa 8 alir.
Dunyada en uzun oyuncular 2m civarinda. Yani onlarin ortalama jumping degeri 20. Ortalamanin altindaysa 19 vs. vs.
En kisa oyuncular da 1.60 boyunda. Onlarin ortalama jumping degeri de 1. Ortalamanin ustundeyse 2 vs. vs.
En iyisi Umut bulut susun şimdi![]()