Munir diye abarttıysamda o kadar abartılcak adam değil yahu :P
Mayıslar bizim aytekin hocam. [MENTION=297426]Barak[/MENTION] sen aralıkta nisanda sevin birşey olmaz![]()
Munir diye abarttıysamda o kadar abartılcak adam değil yahu :P
Mayıslar bizim aytekin hocam. [MENTION=297426]Barak[/MENTION] sen aralıkta nisanda sevin birşey olmaz![]()
temiz iş temiz oyun![]()
steam : aytekin79
Ruhun prandelli olmuş hocam senin![]()
Galatasaray'ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu oldu! - Galatasaray Haberleri
Bu hamleyi senden bekliyorum. Ruhunu değiştir.
Süper Lig
İlk haftalardaki deplasmanda kazanamama hastalığı sonucu (tam 4 deplasman maçı) ligde geriye düştük ve toparlanamadık açıkçasıİlk 14 hafta daki maçlar şu şekilde. Biz her ne olursa olsun mücadelemizi devam ettireceğiz. Burası Galatasaray sonuçta
Şampiyonlar Ligi
@Barak'ın TV den izlediği şampiyonlar ligindeki maçlarımız hiç de fena değildifakat ŞL için 9 puan yeterli değildi.
Türkiye Kupası
Ben Fm 2015te sene 2023 e kadar gittiğimde milli takımda 1 tane devşirme vardı. Ianis Hagi.
Forvette enes ünal - Oğulcan çağlayan.
[MENTION=9647]aytekin[/MENTION] hocam Daniel Didavi buna bir bak istersen. Sneijderden iyi birisi bana göre.
Birde taktiklerinizi ve kadrolarınızı transfer sezonu sonunda paylaşırsanız sevinirim.
10 Puanlık fark bir şey değil, bence Galatasaray kapatabilir. :PCorrea büyük transfer.
![]()
Lincoln canavar, Hagi'ye de formasını ver iyi bak çok büyük oyuncu olabiliyor.![]()
[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocam lincoln çok iyi gözüküyor. Arada fazla fark yok,ama Barak da hiç şansa bırakmıyor işini.Bence Ligdense ,AL Kupası daha iyi olur.
[MENTION=297426]Barak[/MENTION] yine Correa yı almışsın. Arjantinlilerin peşini bırakmıyorsunPratto yu iyi satmışsın
![]()
Ben orada 3 oyuncu görüyorum Barak.Asimetrik taktikleri bi sevemedim şu oyunda.
Bir Galatasaray lı olarak kaygıyla takip ediyorumama kabul etmek gerekiyor Barak Hocam bu sezon şampiyon gibi
![]()
Oldu her sene siz şampiyon olacaktınız![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Defansa takviye şart aytekin hocam. Kaleciyi geçen topu yakalayabilecek mangala gibi sağlam bir defans lazım.
Pavon ve van Ginkel çok iyi oyuncular ama Galatasaray'a leblebi gibi gol atan adam lazım bence.Pavon yapabilecek mi bunu?
Aytekin hoca,Eşşeği almış 8 milyona...yakıştıramadım![]()
[MENTION=297426]Barak[/MENTION] ın transferler çok iyi seneye bir sağ bekle kimseyi satmasın ligi avrupayı götürür
ama gs de içime sinmeyen şeyler var zaten işler yolunda gitmiyordu bir çok da transfer geldi takım uyumu iyice düşecek fark açılır diyorum sene sonu daha iyi bir planlama ile önümüze bakarız diye düşünüyorum
Şuanda geldi aklıma aytekin hocam Dany Ings sanırım Liverpoolda oynuyor. Eğer alabiliyorsan bu adamı al. Leblebi gibi gol atarak namağlup şampiyon yapabilecek birisi.
Pavon'a çok güveniyordum çok da iyi başladı 3 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı fakat akabinde 3-4 ay sakatlandı . Bu arada söylemedim zaten diğer forvet Mamute de 4 ay sakatlanmıştı devreden önceMecbur olarak kiraya gönderdiğimiz Arthur'u çağırmak durumunda kaldım. [MENTION=278513]Namzet[/MENTION] yakıştıramadım Pavon'un kararlılığına saygı duyalım en azından
![]()
Ne diyordu konu başlığında [MENTION=297426]Barak[/MENTION] ? Fragmandı, filmdi bugünleri bilerek yazmış sanki. Evet geçen sene Avrupa'da gösterdiğimiz fragmanın filmi oynuyor bu sezonYarım kaldığımız işi bitirmeye karar verdik. Bu arada bırakalım da Fenerbahçe 4. yıldızı takmaya çalışsın
[MENTION=302063]Omer9528[/MENTION] sen de kaygılanma hocam , burası Galatasaray ,hedefler bitmez
[MENTION=58418]obafemi_2[/MENTION] Dany Ings ismine bakarım oyuna girince , teşekkür ettim![]()
Valla çok güzel kapak yaptın taktir ettimNe diyordu şair koyacaksan böyle laf koyacaksın
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Gerçekleştirebilirsem, takıma sezon sonu oyuncu almayacağım. Yani gitmesini istediğim tek bir oyuncu yok. Volkan ile 2 sezon daha sözleşme yeniledik. Kaptan rotasyonda
yedek kalecimiz olacak. Şuan 36 yaşında 38'e kadar bizde. Gökhan Gönül bu sezon oynadığı müthiş futbolla sonraki sezon en azından Şampiyonlar Liginde oynamayı ve orada bize veda etmeyi fazlasıyla haketti. 8,40 ortalama ve şuana kadar ligde 10 asist yaptı.
Genç oyuncularımdan da umarım gitmek isteyen olmazsa takımı koruyabilirsem. En iyi transferleri yapmış olacağım.
[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] abi eşşek diye pavon a değil ozan tufan a demiş bence [MENTION=297426]Barak[/MENTION] dediğim gibi seneye gökhan gönül e alternatif olacak bir sağ bekle götürür
ama gs nin yapacakları konusunda merak içindeyim
SÜPER LİG
14-22. HAFTA MAÇLARI
Sadece 1 maç asistana bırakmak zorunda kaldım. İyi halt ettim. İçerideki Urfa maçı namağlup serimizi bozdu
Gitti mis gibi seri
Avrupa Ligi Tur Maçları
Schalke'yi içeride yenmeyi başarsakta deplasmanda yapmam gereken herşeyi yapmama rağmen turu getiremedim. 1-0'a geldikten sonra
takımı aşırı ofans oynattım bu sebeple maç farka gitti
Bu filmin sonu hiç iyi bitmeyecek gibi duruyor bence bu film hiç olmamış.
[MENTION=297426]Barak[/MENTION] bu sezon güzel gidiyoruz ama Avrupa güzel olmamış.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem