Sayfa 72 / 88 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Galatasaray'ın oyun başı borç miktarı '' 409 milyon euro '' tüm camiamıza hayırlı olsun.
    Nedeni borcun uzun sureye yayilmis olmasi. Cogu faiz.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Nedeni borcun uzun sureye yayilmis olmasi. Cogu faiz.
    Erken borç ödeme özelliği bi gelmedi gitti
    Tüketici hakları derneğine başvurup dosya masraflarını geri mi alsak :P

güncelendi ama oyuna girmiyor tıklayınca steam zaten çalışıyor hatası alıyorum. kapatıp tekrardan girince tekrardan aynı hatayı alıyorum. öge indirildi yazıyor ama hala bir türlü giremedim oyuna. yoğunluktan mı acaba bilemedim. sizdede aynı sorun var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by atakan42 View Post
    güncelendi ama oyuna girmiyor tıklayınca steam zaten çalışıyor hatası alıyorum. kapatıp tekrardan girince tekrardan aynı hatayı alıyorum. öge indirildi yazıyor ama hala bir türlü giremedim oyuna. yoğunluktan mı acaba bilemedim. sizdede aynı sorun var mı ?
    Klasik olacak ama pc yi yeniden başlatmayı deneyebilir misin ?

Bruma'nın kira anlaşmasına neden geri çağırma opsiyonunu koymamışlar ? Ağlamak istiyorum

Formalite bir anlaşma olduğunu biliyorum merak etmeyin, sadece üzüldüm

Bruma'nın kira anlaşmasına neden geri çağırma opsiyonunu koymamışlar ? Ağlamak istiyorum

Formalite bir anlaşma olduğunu biliyorum merak etmeyin, sadece üzüldüm
    mackolik'ten bakar mısın kira bedeli vermişler mi? İş yerindeyim bakamıyorum. Eğer kiralama bedeli verildiyse geri çağrılmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Rio De Janerio

anlamadıgım birsey sakatlıklar oldugu gibi duruyor ve ben brumayı antepe oynasın diye mi gonderdim

Nesil
    2006
    Yer
    06

Herkesi sevindirecek bir durumu paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Adnan Januzaj hala Türk

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Herkesi sevindirecek bir durumu paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Adnan Januzaj hala Türk
    Evet Türk ama bonservisi 19 milyon euro. ve yaşı 18, ayrıca medyanın gözünde ''Harika Çocuk ''

Yeterli mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Evet Türk ama bonservisi 19 milyon euro. ve yaşı 18, ayrıca medyanın gözünde ''Harika Çocuk ''

Yeterli mi ?

Sabit bir potansiyeli olmadığını düşünürsek ,umut fakirin ekmeğidir

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

arkadaşlar güncellemeyi yaptım oyuna girdim herşey çok güzel lewandowski bayernle anlaşmış falan yani herşey son sistem , ama ben bu real name yamasını kurdum gerçek lig adları varya onu kurduktan sonra lewandowski sözleşmesi dortmundda yani güncellemeyi pasif duruma düşürdü ne yapmam gerekiyo

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    arkadaşlar güncellemeyi yaptım oyuna girdim herşey çok güzel lewandowski bayernle anlaşmış falan yani herşey son sistem , ama ben bu real name yamasını kurdum gerçek lig adları varya onu kurduktan sonra lewandowski sözleşmesi dortmundda yani güncellemeyi pasif duruma düşürdü ne yapmam gerekiyo
    Real Name Yaması 14.3'e göre olmadığından olabilir. O yamanın çıkış tarihi bugün mü? Pek sanmıyorum ama Eskidir yani, ondandır.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by antiRED View Post
    Real Name Yaması 14.3'e göre olmadığından olabilir. O yamanın çıkış tarihi bugün mü? Pek sanmıyorum ama Eskidir yani, ondandır.
    aynen öyle bir önceki versiyona göreydi ama ben ne yapacam şimdi oyunu tekrar 14.3 nasıl yapacam..güncellemeyi tekrar nasıl indirebilirim

yok mu hiç 2-3 maç yapıp da yorumlarını paylaşacak bir şahs-ı muhterem

Beşiktaş ile 3-4 maç yaptım arkadaşlar. İlk maçımda ki ilk gol şöyle; Rakip kaleci degaj yapayım derken topu sol tarafın taç çizgisine doğru, korner bayrağına yakın yere gönderdi, orada Gökhan topu aldı ortaladı Almeida yakın direkte vurdu topa ve kalecinin ayaklarının altından gol attı. Kaleci ayaktaydı. Sonraki iki maçımda ise 2 takımda kendi kalesine gol atmayı başardı. Hayırlısı diyelim.

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    aynen öyle bir önceki versiyona göreydi ama ben ne yapacam şimdi oyunu tekrar 14.3 nasıl yapacam..güncellemeyi tekrar nasıl indirebilirim
    Yeni oyun açıp bakar mısın database seçerken 14.3 var mı? Varsa sıkıntı yok. Tahminimce vardır.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by antiRED View Post
    Yeni oyun açıp bakar mısın database seçerken 14.3 var mı? Varsa sıkıntı yok. Tahminimce vardır.
    var kardeş oyun 14.3 transferler falan hepsi mevcut ama lewandowski aklıma takıldı ilk baktığımda bayernle anlaşmıştı , real name yükleyince eskisi gibi dosrtmuntun sözleşmeli oyuncusu oldu tekrar .. ben 14.3 paketeini temiz bir şekilde tekrar nasıl yüklerim veya aranızda birisi bana
    C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\db\1430

db nin içindeki 1430 dosyasını upload etsin özelden atsın lütfen arkadaşlar kaç gündür kariyer yapacam diye bekliyordum şansıma bak ya yardımcı olun

Maç başına 5 topun direkten dönmesine dokunmamışlar. Onlara göre normal demek ki.

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Maç başına 5 topun direkten dönmesine dokunmamışlar. Onlara göre normal demek ki.
    Kendi kalesine atan oyuncular düzeltilmiş. Ben o kadar direkle karşılaşmadım.

interle 3-4 günde bir maç yapıyodum ya italyayıda etkilemiyo dimi bu ama baya op bir yama olmuş keyifli bi oyun oynarım galatasarayı alasım vardı

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Football Manager 2014\data\db\1430

arkadaşlar 1430 klasörünün içinde dbc , editör data files , edt , Inc .. diye 4 adet dosya var toplamda sadece 2 mb ediyor bana bu 4 dosyayı upload edebilirmisiniz

İnönü Spor Kompkeksi Vodafone Arena olmuş şimdi İnönü Kompleksi. Sağolun 'k''yı düzeltmişsiniz ama Vodafone Arena nerde? Oturma kapasitesi desen o da düzeltilmemiş. Bunlar küçük şeyler gibi gözükebilir ama ben oyunu layıkıyla oynamak istiyorum. Avrupa maçlarını TTArena yazılı stadta oynamak istemiyorum. Eee düzelt diyeceksiniz ama herkes farkında değil ki millet 2-3 sene ilerliyor sonra bu süprizle karşılaşıyor. Bunun tek açıklaması özensizlik. Editor'den bile değiştirilebilecek bir işi küçük görüp değiştirmemek tamamen rezillik.

[IMG][/IMG]

Sezonun ilk müsabakasını renkdaşlarımla, ve forum arkadaşlarımla paylaşmak isterim,

Malum Bruma kiralık ve geri çağıramıyoruz, sağ tarafta görev verdiğim Hajrovic bu maçta sakatlandı ve çıkmak zorunda kaldı.

Sakatlığı Diz kirişi kopması, ve 3 ay sahalardan uzak kalıcak. Canım çok sıkıldı gerçekten. Kara kara düşünmeye başladım takımda borç batağında resmen Transfer bütçesi oluşturmak imkansız gibi birşey... Zor bir sezon beni bekliyor olacak

Telles'e AML antrenmanı verdirip bir süre sonra orda daimi oynatmayı düşünüyorum. Bale gibi olacak inşaallah

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İnönü Spor Kompkeksi Vodafone Arena olmuş şimdi İnönü Kompleksi. Sağolun 'k''yı düzeltmişsiniz ama Vodafone Arena nerde? Oturma kapasitesi desen o da düzeltilmemiş. Bunlar küçük şeyler gibi gözükebilir ama ben oyunu layıkıyla oynamak istiyorum. Avrupa maçlarını TTArena yazılı stadta oynamak istemiyorum. Eee düzelt diyeceksiniz ama herkes farkında değil ki millet 2-3 sene ilerliyor sonra bu süprizle karşılaşıyor. Bunun tek açıklaması özensizlik. Editor'den bile değiştirilebilecek bir işi küçük görüp değiştirmemek tamamen rezillik.
    Oyundan sponsor isimlerini cikartmamiz istendi. Bu nedenle Caykur Rizespor'da artik Rizespor, Medical Park Antalyaspor'da Antalyaspor vs. vs.

Oturma kapasitesine editor'de bakiyorum simdi ve oturma kapasitesi 41903. Herhangi bir sorun yok. Hatta yama cikmadan önce test ederken bilhassa Besiktas'in avrupa maclarini yeni stada gectikten sonra nerede oynadigini test ettim ve yeni statta oynuyordu.

Bu nedenle herhangi bir ozensizlik oldugunu dusunmuyorum. Istersen yanlis bir yama kullanmadigindan emin olup bir daha dene.

İsmail kim ya

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

İsmail kim ya
    Dalgınlıkla ben yapmışım. Uykusuzluktan sanırım. Afedersiniz. Editörden İbrahim Serdar Aydın olarak düzeltebilirsiniz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dalgınlıkla ben yapmışım. Uykusuzluktan sanırım. Afedersiniz. Editörden İbrahim Serdar Aydın olarak düzeltebilirsiniz.

Sorun değil en fazla lakap tanımlarız ama gözüme ilk çarptığı an iyi güldüm

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

adam inşallah oynamıyordur bu oyunu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    adam inşallah oynamıyordur bu oyunu
    Zannetmem. Milli Takım yüzünden başına gelmedik kalmadı. Arap zannedip vize vermiyorlar. Zaten yakışıklı olduğundan kızlar peşini bırakmaz. Eve kapanıp FM oynadığını hiç sanmam. Sosyal hayatı çok kuvvetli diye düşünüyorum. Gezmeyi seviyor. Ailece fanatik Fenerbahçeliler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zannetmem. Milli Takım yüzünden başına gelmedik kalmadı. Arap zannedip vize vermiyorlar. Zaten yakışıklı olduğundan kızlar peşini bırakmaz. Eve kapanıp FM oynadığını hiç sanmam. Sosyal hayatı çok kuvvetli diye düşünüyorum. Gezmeyi seviyor. Ailece fanatik Fenerbahçeliler.
    Herkes çok olumlu konuşuyordu İbrahim Serdar için, niye bu kadar kötü bir profil sundunuz ?

Sayfa 72 / 88 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon

Mesaj Yetkileri