Can Güler Eski Türk futbolcu, yardımcı antrenör ve Teknik Direktör.
07 Haziran 1978'de Beyberbeyi'nde dünyaya geldi. Şu an hiç bir takım çalıştırmamaktadır.
Futbola 1986 yılında Beyberbeyispor'un alt yapısında başladı. 1993 yılında 15 yaşında İstanbulspor'a transfer oldu. Bu takımla 1995'te ilk profesyonel şözleşmesini imzaladı.
Türkiye 1. Futbol Ligi'ndeki ilk maçına İstanbulspor formasıyla, 3 Mayıs 1998'de 33. Haftada Ali Sami Yen stadında Galatasaray'a karşı çıkmıştır. Maçta Sergen Yalçın'ın yerine 66. Dakikada oyuna girmiştir.
1998-1999 sezonunda İstanbulspor ile 22 karşılaşmaya çıkmış ve 1 gol atmıştır. Teknik Direktör Saffet Susiç döneminde oldukça sayıda maçta görev almıştır.
1999-2000 sezonuna İstanbulspor Ziya Doğan ile başladı. Antrenörlüğe de Abdullah Avcı getirildi. Ziya Doğan döneminde Can Güler, zaman zaman şans bulsa da Susiç dönemini mumla aradı. 2000 mayısına kadar sadece 3 maçta oynadı. Aykut Kocaman döneminde ise sürekli forma bulmaya başladı.
2002-2003 sezonunun 3. haftasında Beşiktaş maçının 16. dakikasında Zago ile girdiği mücadelede diz kapağı kırıldı ve 9 ay sahalardan uzak kaldı. Daha sonra da devre arasında sözleşmesi yönetim tarafından fesh edildi.
31 Mayıs 2003 günü aktif futbol yaşamını, sakatlığı yüzünden bırakmak zorunda kaldı.
Futbolculuk döneminde hoca-öğrenci ilişkisi içerisinde Abdullah Avcı'yla yakın ilişkiler kurmuştur. Futbolu bıraktıktan sonra Abdullah Avcı'nın yönettiği İstanbulspor PAF takımında antrenörlük görevine başladı.
2005 yılında Abdullah Avcı'yla beraber Galatasaray Alt Yapısı'na transfer oldu.
Aynı sene Avrupa Şampiyonu ve Dünya Üçüncülüğünü kazanan U-17 milli takımında, Abdullah Avcı'nın yardımcılığını üstlenmiştir.
2006-2011 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da antrenör olarak görev almıştır.
Arif Erdem'in teknik direktör olduğu 2011-2012 sezonunda Yardımcı Antrenör olmuştur.
Arif Erdem'in görevi bırakmasıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılmıştır.
Kariyerine Teknik Direktör olarak devam edecektir.
Açılan Ligler
Veritabanımız
İşsiz Olarak Kariyerimize Başlamak
"Boşta olarak sezona başladım. Arif hocam TRT'de yorumculuğa başlayınca boşta bıraktı bizi.Teklif bekliyorum. Gelinceye kadar ilerlemeye devam edeceğim."