PDA

View Full Version : A Milli Takım Sohbet Alanı

Pages : 1 2 [3] 4 5

sananes
31.Ağustos.2012, 19:57
eğer 2 ortasahalı bi sistem oynucaksak oynaması gereken son oyuncudur mehmet topal tek yönlü bi oyuncu çünkü emre - selçuk oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen oyuncular keza hamitte nuride biraz sayılabilir ama onunda defans yönü çok iyi değil 3 ortasahayla oynucaksak kesici olarak m.topal oynayabilir ki bana göre 3 ortasahayla oynucaksakta dmc emre oynamalı selçuk nuri mc oynamalı

nuri en son ne zaman ciddi bir maçta 90 dakika oynamış?

Facx
31.Ağustos.2012, 20:17
nuri en son ne zaman ciddi bir maçta 90 dakika oynamış?

nurinin oynaması şart değil ama liverpoolda zamanla oynadıktan sonra öyle olur gibi onun dışında hamitte oynar mehmet topalda oynar 2 dmc emre selçuk önlerinde amc arda (veya bi başkasıda oynar ) ortasaha konusunda sıkıntımız yok bence

bence şimdi oynamamız gereken sistem

____________Burak - Umut_______________
Arda(G.Töre,Sercan)__________Sercan(Hamit,G.Töre)
____________Emre(Hamit)__Selçuk(Nuri)_________
Balta______Egemen(Ömer)___Semih(Ömer)___GG(Hamit)
_________________Tolga(Mert,Cenk_____

ilerde ise

________________Burak(Umut,Mevlüt)__________
Arda(Sercan,G.Töre)_______Nuri(M.Ekici,Arda,Tunay) _______Umut(Sercan,Hamit,G.Töre)
____________Emre(Hamit,M.Topal)___Selçuk(E.Çolak,M .Topal)___________
Balta(H.Ali,İsmail)__Ömer(Egemen,S.Aziz)___Semih(E gemen,S.Aziz)__GG(Hamit
_________________Volkan(Onur,Sinan,Tolga,Mert)____ _

di canio
06.Kasım.2012, 02:15
Az önce Trt Spor'da altyazıda okudum. Oğuzhan Özyakup'un performansı Hollanda'da manşet olmuş. Milli takımımızı seçti değil mi Oğuzhan, geri dönüşü yok bunun?

mpaker66
06.Kasım.2012, 02:29
alt milli takımlarda hollanda'da oynadı, henüz seçimini yapmadı sanırım. Ama tahminım bizi seçer Hollanda'nın havuzunda bile yoktur.

GeNç KaRTaL
06.Kasım.2012, 18:01
Genç Hollanda Milli takımının kaptanlığı yapmışlığı var ama sonradan Türkiye'ye geçti diye biliyorum.

darkkobal123
06.Kasım.2012, 19:45
Oğuzhan Türkiye'yi seçti diye biliyorum bende.

uAburak89
13.Ocak.2013, 16:31
15 günde bir konuşmaktan başka işe yaramayan A. Avcı, her konuştuğunda biraz daha bileniyor Selçuk İnan'a. İlk polemik olduğunda takımımızın değerli oyuncularından biri, tabii ki düşünüyoruz diyordu, gerçi bunu herkes için söylüyor da, sonradan sağ ayaklı olduğu için Mehmet Topal'ın gerisinde kalıyor çünkü ilk tercihim Topal dedi ki sağ ayak saçmalığına katılmasam da tercihidir saygı duyarım. Şimdi üstü kapalı gönderme yapıyor. Selçuk konuşuyor mu Milli Takım hakkında, Abdullah Avcı hakkında bir kere bile ters açıklama yaptı mı ? Hayır. A. Avcı haddini aşmaya başladı, Emre'ye sahip çıkalım demiş çıksın tabii hakkıdır, en azından Selçuk'a sallamasın artık, sahip çıkmasını falan geçtik, adamın moralini bozuyor sürekli, kabak tadı verdi. Kendi başarısızlığını örtmek için kullanıyor resmen.

A Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Emre Belözoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.
Selçuk İnan ile uzun yıllardır beraber çalıştığını dile getiren Avcı, yıldız futbolcunun kendisine "beden dilinden" biraz küskün olduğunu söyledi.

Selçuk İnan'ın 'küskün' olmasına hak verebileceğini ifade eden Avcı, "Olabilir, yani mutsuz olacak ama bunu devam ettirirse onun adına da sıkıntı olur. Türk futbolunun adına da sıkıntı olur. Devam ettireceğini düşünmüyoruz" dedi.

"FATURA NE OLURSA OLSUN BİZE ÇIKACAK"
A Milli Takım'da yaşanacak olumlu ya da olumsuz her şeyin bedelini kendisinin ödeyeceğini ifade eden Avcı, "Fatura tamamen bize çıkacak. 3-4 milyon euro kazanan oyunculara bağırmam hakaret etmem son derece yanlış. Böyle bir durum da söz konusu değil. Selçuk İnan 8 senedir benim genç takımlardan beri beraber olduğum bildiğim bir futbolcu. Mehmet Topal da F.Bahçe'nin oyuncusu. O günkü teknik bir karardır bu." şeklinde konuştu.

"HAMİT'İN SÖYLEDİKLERİNE KATILMIYORUM"
Hamit Altıntop'un Romanya maçından sonra yaptığı "Hoca sert olmalı" açıklamaları da değerlendiren Avcı, "Hamit Altıntop'un bu lafını doğru bulmuyorum. Hamit, bu takımın ağır toplarından birisidir. Ben teknik direktör olduğumda Madrid'e Hamit'in yanına gittim. Hamit çok farklı kafası olan, detayları düşünebilen bir insan. Benden hakaret etmemi ya da bağırmamı bekliyorlarsa ben bunu yapmam. Bugün bu düzeye gelmiş oyunculara eğer bu lafı bekliyolarsa doğru olmadığını düşünüyorum. Bir bakış, 2 kelime bile çok şey ifade edebilir." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE, EMRE'YE SAHİP ÇIKMALI"
Türk futbolunda Emre Belözoğlu'nun kritik bir rolünün olduğunu vurgulayan Avcı, "Estonya maçını kazansak da Hamit'in mutsuzluğu yansıdı ekrana. Türk futbolunda Emre Belezoğlu kadar tecrübeli futbolcu yok. Fatih Hoca bir dönem takımında oynamayan Tümer'i oynattı. Uluslararası arenada ayakta kalabilecek nadir oyuncularından birisi Emre. Emre'ye sahip çıkılmasını istiyorum." dedi.

C h A o S
13.Ocak.2013, 16:51
O değilde geçen ntvsporda dinledim adam son derece rahat.Gruptan çıkma şansımız son derece yüksek diyor.Dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor.

darkkobal123
13.Ocak.2013, 21:02
Abdullah Avcı bu takımın başında kaldığı sürece başarılı olmamız imkansız.

hakan769
13.Ocak.2013, 21:05
en azından ya play off da ya da son maçta eleniyoduk 4 maçta havlu attık.
milli takıma seçilen oyuncular kaliteli ama sürekli gs fb bjk olayları olduğu için olumsuz etkileniyorlar bence.

erdem344
13.Ocak.2013, 21:12
Hocanın tercihidir milli takımda küslük olmaz küs olan gelmez bir dağa

Trabzonspor
13.Ocak.2013, 21:25
Milli takıma hoca seçilmeden önce herkes Avcı seçilsin diye ortalarda dolanıyordu. Bunu isteme sebepleride İBB giibi baskının olmadığı ve uluslararası maç oynamamış bir takımı süper ligde orta sıralarda tutmasıydı. Şimdi bakıyorsun herkes düşman. Yahu bu adamı kamuoyu istemedi mi? Neyin sızlanması bu anlamadım.

ReaList
13.Ocak.2013, 22:03
Milli takıma hoca seçilmeden önce herkes Avcı seçilsin diye ortalarda dolanıyordu. Bunu isteme sebepleride İBB giibi baskının olmadığı ve uluslararası maç oynamamış bir takımı süper ligde orta sıralarda tutmasıydı. Şimdi bakıyorsun herkes düşman. Yahu bu adamı kamuoyu istemedi mi? Neyin sızlanması bu anlamadım.

Ersun Yanal ve onun dönemini aynı kefeye koyuyorum, Ersun Yanal Hakan Şükür'ü almayınca yaşanan tüm olaylar şuan Selçuk İnan'la tekrar yaşanıyor. Ne yazık ki Milli Takımda böyle bir lobi var ve onun baskısı hocaların işini zorluyor. Görende Selçuk İnan oynadığı zaman 3 gol 5 asistle oynuyor sanacak veya Selçuk İnan oynayınca tüm problemler çözülecek... Oysa problem daha derinlerde.

Milli Takım Büyük takımların çiftliği gibi kendi takımında kadroya giremeyen oyuncular Milli Takıma dahil oluyor, Maçlar sürekli İstanbul'da oynanıyor ve daha fazlası. Ümit Milli Takımında A Milli takıma oyuncu entegresi ise neredeyse yok. Bir de kendimizi kaf dağının ardında sanmamızın vermiş olduğu rahatlık var, sahaya çıkmadan herkesi yeniyoruz yıkıyoruz....

Dünya Kupasına gitmeyebiliriz bu bir kayıp değildir ama Milli Takım'ı çiftlik sanan tüm kesimleri soyutlamadan yola devam etmek kayıptır. Abdullah Avcı mevcut düzeni kökten değiştirmek için adım atarsa bu savaşı kazanır aksi halde sonu diğerleri gibi.

Kaka Leite
13.Ocak.2013, 22:11
Tam tarihini bilmiyorum ancak 1-2 senedir yapılmayan Genç denemeleri tekrar başladı zaten Avcının amacı genel olarak genç oyunculara şans tanımak.

İyi yönetmiyor belki ama ben izlediğim maçlarda oyuncularda istek görmedim şahsen zaten biz ne zaman rahat rahat bir turnuvaya katılmışız ki ?

Milli takım konusunda bence sabırsız olmamalıyız, taktiksel çok büyük bir sorun göremiyorum ben, tamam çok muhteşem değil ancak çıkardığı kadro ile de bizim Romanya'yı yenmemiz gerekirdi. Oyuncularda da bir sorun var..

uAburak89
13.Ocak.2013, 22:13
Selçuk İnan'ı oynatmaması tercihtir ama hem bu konuda hem de diğer konularda söyledikleri ile yaptıkları taban tabana zıt. Milli Takım Abdullah Avcı'nın çiftliğidir, bunu düzeltecek isim kim olur bilmiyorum ama tez zamanda kurtulmamız lazım bu adamdan. Yoksa turnuvaları tvden takibe devam..

Trabzonspor
14.Ocak.2013, 00:37
Ersun Yanal ve onun dönemini aynı kefeye koyuyorum, Ersun Yanal Hakan Şükür'ü almayınca yaşanan tüm olaylar şuan Selçuk İnan'la tekrar yaşanıyor. Ne yazık ki Milli Takımda böyle bir lobi var ve onun baskısı hocaların işini zorluyor. Görende Selçuk İnan oynadığı zaman 3 gol 5 asistle oynuyor sanacak veya Selçuk İnan oynayınca tüm problemler çözülecek... Oysa problem daha derinlerde.

Milli Takım Büyük takımların çiftliği gibi kendi takımında kadroya giremeyen oyuncular Milli Takıma dahil oluyor, Maçlar sürekli İstanbul'da oynanıyor ve daha fazlası. Ümit Milli Takımında A Milli takıma oyuncu entegresi ise neredeyse yok. Bir de kendimizi kaf dağının ardında sanmamızın vermiş olduğu rahatlık var, sahaya çıkmadan herkesi yeniyoruz yıkıyoruz....

Dünya Kupasına gitmeyebiliriz bu bir kayıp değildir ama Milli Takım'ı çiftlik sanan tüm kesimleri soyutlamadan yola devam etmek kayıptır. Abdullah Avcı mevcut düzeni kökten değiştirmek için adım atarsa bu savaşı kazanır aksi halde sonu diğerleri gibi.

Türkiyede futbol 3 istanbul takımı üzerine kurulu olduğu için.Onları her alanda koruyorlar.Oyuncular kendi takımında oynamasada milli takımda oynatılıyorki formdan düşmesinler,piyasaları düşmesin değerlerini korusunlar. Anadolu takımlarında oynayan adamlar milli takıma girmeyi hakettiklerinde alınmıyor ama bir istanbul takımına transfer oluyorlar bi bakmışsın milli takımdalar. O bahsettiğin lobileri temzileyecek adam yok bu ülkede.

Alicanfmfan
04.Şubat.2013, 03:31
Bir de şöyle Almanya'dan bütün gurbetçi futbolcuları getirmesinler. Alayı da Mesut Özil olacak değil yahu. Bilmiyorum onun kompleksi midir nedir , buda kaçmasın anasını satayım tarzı bir anlayıs var. Tunaylar, Mehmetler, Gökhanlar, Sercanlar. Hadi gene Sercan 90 dakika içinde 5-6 dakika gözüküyor. Tunay nedir aga ?

Edit: Tunay'ı davet etmemiş Çek maçına.

Bordo61Mavi
04.Şubat.2013, 05:36
A2 takimi Ingiltereye geliyor. Sali gunu bizde izlemeye gidiyoruz. Resimleri eklerim buraya :)

Ingilizlerin kadrosu beni hayal kirikligina ugratti, Championshipten bile adam yok hep coca-cola league'den ve conference'tan.

En azindan bizimkilerde Emre Colak, Soner Aydogdu ve Cenk Tosun var zevkle izliyebilecegimiz

pele96
04.Şubat.2013, 20:25
Bir de şöyle Almanya'dan bütün gurbetçi futbolcuları getirmesinler. Alayı da Mesut Özil olacak değil yahu. Bilmiyorum onun kompleksi midir nedir , buda kaçmasın anasını satayım tarzı bir anlayıs var. Tunaylar, Mehmetler, Gökhanlar, Sercanlar. Hadi gene Sercan 90 dakika içinde 5-6 dakika gözüküyor. Tunay nedir aga ?

Aynen Almanyanin en dandik gazetesi haber yapsa X isimli oyuncu Almanyayi secti diye bizimkiler gider yalvarir oyuncuya bize gel diye.

ForsakeN
04.Şubat.2013, 20:46
Uff yine bir Milli takım maçı ve yine kadrodan,11den memnun olmayan insanlar. Yahu bırakın kim oynayacaksa oynasın, önemli olan kazanmak değil mi? Anlamıyorum şu kendi takımlarından oyuncuları görmek için can atan insanları. Eğer kendi oyuncularını izlemek için Milli takımı destekliyorlarsa hiç izlemesinler maçları, teknik direktöre de, oyunculara da atıp tutmasınlar. Her ortamda baskı yaratılıyor şu ülkede.

Bırakın adam istediği kadroyu çıkarsın. Selçuk oynasa 5 gol atıp 8 tane asist mi yapacak? Hayır. Antremanlarda oyuncuları takip eden insanlar bu işten anlamıyor da tv başından izleyip de kameranın çektiği anlardan başka birşey göremeyenler daha iyi biliyor sanki. Adam hangi oyuncunun daha iyi katkı vereceğini, sisteme daha iyi uyacağını düşünürse onu oynatır. Başarıyı sizden daha çok istiyor o teknik direktör, önce bunun farkına varalım.

Fatih Terim yönetir takımı futboldan anlamıyor olur, Guus Hiddink gelir bizi anlamıyor olur, Abdullah Avcı gelir vasıfsız olur.

Yahu bu adamlar değil miydi takımın başına getirilmeden önce gelmesi için konuştuklarınız, ismini verdikleriniz.

Bu yazdıklarım burdaki arkadaşlara ithafen yazılmadı, uzun zamandır gördüklerim karşısında yazdım bunları, Milli takımın eski değerini bırakmadılar artık bu tartışmalarla.

pele96
04.Şubat.2013, 21:03
Uff yine bir Milli takım maçı ve yine kadrodan,11den memnun olmayan insanlar. Yahu bırakın kim oynayacaksa oynasın, önemli olan kazanmak değil mi? Anlamıyorum şu kendi takımlarından oyuncuları görmek için can atan insanları. Eğer kendi oyuncularını izlemek için Milli takımı destekliyorlarsa hiç izlemesinler maçları, teknik direktöre de, oyunculara da atıp tutmasınlar. Her ortamda baskı yaratılıyor şu ülkede.

Bırakın adam istediği kadroyu çıkarsın. Selçuk oynasa 5 gol atıp 8 tane asist mi yapacak? Hayır. Antremanlarda oyuncuları takip eden insanlar bu işten anlamıyor da tv başından izleyip de kameranın çektiği anlardan başka birşey göremeyenler daha iyi biliyor sanki. Adam hangi oyuncunun daha iyi katkı vereceğini, sisteme daha iyi uyacağını düşünürse onu oynatır. Başarıyı sizden daha çok istiyor o teknik direktör, önce bunun farkına varalım.

Fatih Terim yönetir takımı futboldan anlamıyor olur, Guus Hiddink gelir bizi anlamıyor olur, Abdullah Avcı gelir vasıfsız olur.

Yahu bu adamlar değil miydi takımın başına getirilmeden önce gelmesi için konuştuklarınız, ismini verdikleriniz.

Bu yazdıklarım burdaki arkadaşlara ithafen yazılmadı, uzun zamandır gördüklerim karşısında yazdım bunları, Milli takımın eski değerini bırakmadılar artık bu tartışmalarla.

Bizim istedigimiz bu milli takim Hollandayla yarisabilecek gucteyken ilk4 macta havluatma olayi. Hollandanin 3de 0 yapmasindan sonra belkide grup 1.ligi icin heveslenirken Hollanda-Romanya-Macaristana yenilmenin anlami nedir?Kendi takimindan oyuncu gormek isteyenler demissinde Besiktastan bir Allahin kulunu koymamislar :D Sadece Necip Uysal var oda oynarmi suphe.

Gncl1905
04.Şubat.2013, 21:54
Milli takımdan o kadar koptum ki kaç puandayız ne alemdeyiz bilmiyorum. Milli takımda birlik kalmadı. Taraftar kendi arasında birlik değil; takımcılık yapıyor. Oyunculara da etki ediyordur mutlaka. Milli maç varmış deyip heyecanlanamıyorum ben de. Takıma güvenim de kalmadı. Yine yeniliriz kafasıyla izliyorum maçları izlesem bile. Teknik direktöre güven yok, oyunculara güven yok, taraftara güven yok kısaca. Yanlış yapıyoruz ama ne zaman anlayacağız bilmiyorum.

Gel gelelim TFF kısmına. TFF başındaki adamı herkes biliyordur TFF başkanı o olan bir ülkenin milli takımı ne yapsın? Hadi onu geçtim milli takımda 26464212. yapılanma diyerek yeni gen hoca getirdiniz. Genç oyuncular dediniz. Soruyorum sizlere bizim GG'nin yedeği kim Allah aşkına biri cevap versin? Ben GG sakatlanınca orada Sabri'yi izlemek zorunda mıyım? Koskoca ülkenin bekleri bu kadar mı? Hadi şu anda bek yok diyelim hiç mi genç bek de yok. Gelsin hazırlık maçlarında en azından bir 10-15 dakika oynasın. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bu havayı solusun bi. O kadar mağlubiyet almışsak grupta sıradaki turnuvada çöp. Ondan sonrakine Emre ve Hamit yetişebilecek mi? Onlarda ısrar etmenin mantığı nedir? Çağır Salih'i Oğuzhan'ı illa 3 büyüklerden çağıracaksan. Gençleşme diyorlar biz yaşlanıyoruz anlamadığım şey bu.

pele96
04.Şubat.2013, 23:32
Milli takımdan o kadar koptum ki kaç puandayız ne alemdeyiz bilmiyorum. Milli takımda birlik kalmadı. Taraftar kendi arasında birlik değil; takımcılık yapıyor. Oyunculara da etki ediyordur mutlaka. Milli maç varmış deyip heyecanlanamıyorum ben de. Takıma güvenim de kalmadı. Yine yeniliriz kafasıyla izliyorum maçları izlesem bile. Teknik direktöre güven yok, oyunculara güven yok, taraftara güven yok kısaca. Yanlış yapıyoruz ama ne zaman anlayacağız bilmiyorum.

Gel gelelim TFF kısmına. TFF başındaki adamı herkes biliyordur TFF başkanı o olan bir ülkenin milli takımı ne yapsın? Hadi onu geçtim milli takımda 26464212. yapılanma diyerek yeni gen hoca getirdiniz. Genç oyuncular dediniz. Soruyorum sizlere bizim GG'nin yedeği kim Allah aşkına biri cevap versin? Ben GG sakatlanınca orada Sabri'yi izlemek zorunda mıyım? Koskoca ülkenin bekleri bu kadar mı? Hadi şu anda bek yok diyelim hiç mi genç bek de yok. Gelsin hazırlık maçlarında en azından bir 10-15 dakika oynasın. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bu havayı solusun bi. O kadar mağlubiyet almışsak grupta sıradaki turnuvada çöp. Ondan sonrakine Emre ve Hamit yetişebilecek mi? Onlarda ısrar etmenin mantığı nedir? Çağır Salih'i Oğuzhan'ı illa 3 büyüklerden çağıracaksan. Gençleşme diyorlar biz yaşlanıyoruz anlamadığım şey bu.

Ozellikle ilk cumlelerine katiliyorum tamamen taraftar-takim butunlugu kalmadi.Suanda ben Portekiz As Kadrosunu birak yedek kadrosunu bile cikartirim ama Turkiye'ye gelince biryerden sonra bu cagrilmaz , bunu Abdullah Avci sevmiyor , bu 3buyuklerden degil diye ilk 11de zorlanirim.

davidvilla
05.Şubat.2013, 10:47
Maçlar sürekli İstanbul'da oynanıyor

Şu tek cümle bile herşeyin özeti.

Ulan kötü durumdayız. Rakibimiz hayvan gibi top oynayan Almanya. Maç bizim sahamızda tertemiz yepisyeni stada veriyorlar maçı.

Abi al Trabzona al Antep'e de Almanya biraz deplasman havası yaşasın ya.

Adamlar Arena'da (bilen bilir Alman stadlarına benzer arena) kendi evinde oynar gibi oynadı rahat rahat takıverdiler 4 tane gittiler.

Milli takım Türkiye'nin milli takımı değil sanki İstanbul'un milli takımı gibi.

Facx
05.Şubat.2013, 16:35
Şu tek cümle bile herşeyin özeti.

Ulan kötü durumdayız. Rakibimiz hayvan gibi top oynayan Almanya. Maç bizim sahamızda tertemiz yepisyeni stada veriyorlar maçı.

Abi al Trabzona al Antep'e de Almanya biraz deplasman havası yaşasın ya.

Adamlar Arena'da (bilen bilir Alman stadlarına benzer arena) kendi evinde oynar gibi oynadı rahat rahat takıverdiler 4 tane gittiler.

Milli takım Türkiye'nin milli takımı değil sanki İstanbul'un milli takımı gibi.

zemini kapasiteyi hiç dikkate almıyosunuz ama kötü zemine sahip bi stada verseler alman oyuncuda sakatlansa ne diceksin ?

davidvilla
05.Şubat.2013, 16:45
zemini kapasiteyi hiç dikkate almıyosunuz ama kötü zemine sahip bi stada verseler alman oyuncuda sakatlansa ne diceksin ?

Hiç bir yere hesap vermek zorunda değiliz öyle bir durumda. Öyle bir zorunluluk yok. Ona göre krampon seçsin. Almanya milli takımı Faroe adalarına maç yapmaya gidiyor ya. Oradaki stad zemin Antep'ten daha mı iyi. San Marino'nun stad tesisleri cok mu kalite. Ya da Ermenistan'ın Azerbaycan'ın sahası. Elemlerde öyle bir şey yok. Profesyonel futbol oynatabilme iznin olan her stada aldırabiliyorsun. Şampiyonlar ligi gibi değil elemeler.

barahir
05.Şubat.2013, 16:49
İstanbuldaki taraftarlar kendi takımlarıyla o kadar çok uğraşıyorlar ki milli takım akıllarına bile gelmiyor açıkçası.. Artık başka şehirlerin denenmesi lazım.. Trabzon iyi bir alternatif olabilir, olmalı artık..

Mamadou
05.Şubat.2013, 16:50

Ya sanıyorsun o saydığın oyuncular işe yarayacak olsa Almanlar bize kaptırır mı bu oyuncuları . Almanlar işe yarayan oyuncuyu kaptıracak yok öyle bir dünya. Almanya'da stoper bolluğu olmasa Ömer Toprak'ta bizi tercih etmezdi. Vasat gurbetçi oyuncuları seçiyorlar sonra adı oyuncu bizi tercih etti oluyor. Bunu da bir güzel yiyoruz. Yoksa ortada bir icraat falan yok. Özil'i anladık o zaman İlkay niye seçmedi diye sorarlar.

RaSenGan
05.Şubat.2013, 17:17
A2 takimi Ingiltereye geliyor. Sali gunu bizde izlemeye gidiyoruz. Resimleri eklerim buraya :)

Ingilizlerin kadrosu beni hayal kirikligina ugratti, Championshipten bile adam yok hep coca-cola league'den ve conference'tan.

En azindan bizimkilerde Emre Colak, Soner Aydogdu ve Cenk Tosun var zevkle izliyebilecegimiz

Emre Çolak ve zevkle izlemek ? Kanser olmazsan iyidir :D

davidvilla
05.Şubat.2013, 17:24
İstanbuldaki taraftarlar kendi takımlarıyla o kadar çok uğraşıyorlar ki milli takım akıllarına bile gelmiyor açıkçası.. Artık başka şehirlerin denenmesi lazım.. Trabzon iyi bir alternatif olabilir, olmalı artık..

Trabzon'da da aynı şey olur bence o açıdan bakınca. Bütün klüp maçlarından ayar oldukları oyuncuları takımları protesto ederler. En güzel büyük takımlar harici şehirler. İzmir olabilir. Antalya olabilir ne oldu onların stad durumu bilmiyorum. Manisa çok güzel bir seçim ama gönül isterki hazırlık maçı değil eleme maçı olsun. Sakarya olabilir. Kayseri'deki stad milli takım stadı olacaktı sözde.
Şanlıurfa'nın stadı var gayet de güzel gözüken. Rize'nin stadı var aynı şekilde. Bu son süper kupanın yapıldığı Erzurum'du sanırım orası var. Yani bu ülkede cıplak gözle süper lig maçı izleyemeyen insanlar var onlardan umutluyum ben milli takım adına.

Bordo61Mavi
06.Şubat.2013, 15:13
Emre Çolak ve zevkle izlemek ? Kanser olmazsan iyidir :D

Sac bas yolduranlar bu sefer Aydin Yilmaz ile Cenk oldu :D

Rakip ingilizlerin kadrosunu gorseniz burdan 1-0 galibiyettin yeterli olmiyacagini dusunurdunu benim gibi.

Preston Edwards - Ebbsfleet United FC
Sam Mott - Welling United FC
Ryan Jackson - Macclesfield Town FC
Aswad Thomas - Grimsby Town FC
Jamie Turley - Forest Green Rovers FC
Eddie Oshodi - Forest Green Rovers FC
Simon Ainge - Luton Town FC
Lindon Meikle - Mansfield Town FC
Josh Gillies - Gateshead FC
Kenny Davis - Braintree Town FC
Keiron Forbes - Forest Green Rovers FC
James Vincent - Kidderminster Harriers FC
Sam Wedgbury - Macclesfield Town FC
Scott Spencer - Hyde FC
Andre Gray - Luton Town FC
Christian Jolley - Newport County FC

Bu adamlara karsi oynamamiza ragmen cok kotu bolumler gecirdik mac icerisinde. Ingilizler 90dk organize gelirken biz ikinci yari belirli bolumlerfe rakip kaleye gidebildik.

Bizim takimin en iyisi ayaklari en iyi yere basan Salih'ti , Kayserisporlu olan. Bi kac seneye Istanbula tasinmis olur cok saglam oynuyor.

Nocna Mora
06.Şubat.2013, 15:27
A2 takımının kadrosu nasıldı ki ?

Bordo61Mavi
06.Şubat.2013, 15:34
Eren Güngör Kayserispor

Ertuğrul Taşkıran Kayserispor

ömer Bayram Kayserıspor

Salih Dursun Kayserispor

Sefa Yılmaz Kayserispor

Aydın Yılmaz Galatasaray A.ş.

Emre çolak Galatasaray A.ş.

Aykut Demir Gençlerbirliği

Ramazan Köse Gençlerbirliği

Mahmut Tekdemir Istanbul Bbsk

Tevfik Köse Istanbul Bbsk

Serdar Aziz Bursaspor

Serdar Gürler Sanica Boru Elazığspor

Cenk Tosun Gaziantepspor

Murat Duruer Medıcal Park Antalyaspor

Ziya Erdal Sivasspor

Soner Aydoğdu Trabzonspor A.ş.

Bordo61Mavi
06.Şubat.2013, 15:39
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/578165_10152508452375117_609559010_n.jpg

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529488_10152509015975117_913912773_n.jpg

Kuzenimle beraber hazirladigimiz pankart ve mac sonu mutlu son :)

davidvilla
06.Şubat.2013, 15:43
Sac bas yolduranlar bu sefer Aydin Yilmaz ile Cenk oldu :D

Tamam işte Emre olmazsa Aydın var. Düşün Gs'lının halini bir de :)

Cenk de zaten bu sezon komple kötü.

anil luque
23.Mart.2013, 17:05
Gökhan Zan Milli Takım'a davet edilmiş Macaristan maçı öncesi.

Birşey soracağım , İbrahim Toraman Kenyalı falan mı veya ne bileyim Somali , Cibuti ya da her ne zıkkımsa. Sonuç olarak Türk değil mi bu adam , bu sene oynadığı oyunla da çağrılmıyorsa ve hele hele Gökhan Zan çağrılıyorsa eğer bu işte bir iş vardır , net.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2013, 17:10
and icilmis gibi bjk takimindan oyuncu alinmamasi dusundurucu gercekten. butun turkiyede futbolcu kalmasa yine besiktastan adam almayacak bunlar. tum sezon oynadigi 1-2 macla milli takima cikiyorsa bir adam gercekten incelenmesi gerek. toraman konusundaki sitemleri hakli buluyorum sahsen.

europeanconquer
23.Mart.2013, 17:17
Toraman'dan önce alınacak bir sürü adam var,tek kişiye sabit kalmayın,düzenli oynamayan adamı almasına odaklanın.

Mamadou
23.Mart.2013, 18:00
Bunlar hep GS, FB'yi tepede bırakma çalışmaları. Kimse masal anlatmasın burada verilen mesaj ap açık belli. Düpe düz yerli oyuncuların tercihi GS veya FB olmalı yoksa Milli takım kapıları kapalı,zor demektir. Birde Avrupa'da oynayan Türk oyuncuları sayarsak. Toraman ve Ersan'dan vazgeçtim bari Aykut Demir'i al adam gayet iyi oynuyor.

anil luque
23.Mart.2013, 18:10
Toraman'dan önce alınacak bir sürü adam var,tek kişiye sabit kalmayın,düzenli oynamayan adamı almasına odaklanın.

Kim mesela abicim bir söylesene ? Semih başta olmak üzere Bekir , Serdar Aziz , Egemen , Ömer Torpak vs. Bunlardan sonra ve Toramandan önce kim var ?

Kaka Leite
23.Mart.2013, 18:14
Kim mesela abicim bir söylesene ? Semih başta olmak üzere Bekir , Serdar Aziz , Egemen , Ömer Torpak vs. Bunlardan sonra ve Toramandan önce kim var ?

Ersan Gülüm, Serdar Aziz, Aykut Demir gelir kesinlikle.

anil luque
23.Mart.2013, 18:16
Ersan Gülüm, Serdar Aziz, Aykut Demir gelir kesinlikle.

Serdar Aziz var zaten abicim. Ersan da Beşiktaşlı olduğu için eleniyor geriye Aykut seçeneği kalıyor. O da Allah'a emanet.

Kaka Leite
23.Mart.2013, 18:20
Serdar Aziz var zaten abicim. Ersan da Beşiktaşlı olduğu için eleniyor geriye Aykut seçeneği kalıyor. O da Allah'a emanet.

Niye eleniyor yahu ?

Bence İbrahim Toraman denileceğine Ersan denmeli. Buna ben de destek veririm ancak İbrahim gelirse benim açımdan Gökhan Zan kalsa da olur durumu oluyor.

Bu adamlar bir daha ki dünya kupasında bize ne katar ?
-Hiçbir şey.

Ancak Ersan, Serdar, Aykut öyle değil. Hedef anı kurtarmak ise ha Gökhan gelmiş, ha İbrahim gelmiş sorun yok.

anil luque
23.Mart.2013, 18:26
Niye eleniyor yahu ?

Bence İbrahim Toraman denileceğine Ersan denmeli. Buna ben de destek veririm ancak İbrahim gelirse benim açımdan Gökhan Zan kalsa da olur durumu oluyor.

Bu adamlar bir daha ki dünya kupasında bize ne katar ?
-Hiçbir şey.

Ancak Ersan, Serdar, Aykut öyle değil. Hedef anı kurtarmak ise ha Gökhan gelmiş, ha İbrahim gelmiş sorun yok.

Olaya yanlış açıdan bakıyorsun abim. Yaşla başla olacak iş değil bu. Emek var ortada , alın teri var. Bu adam milli takıma girmek için daha ne yapacak ? Bir tarafta sezon başından beri yatan son birkaç maçtır o da zaruretten oynayan biri diğer tarafta sezon başından beri maç kaçırmamış , canını dişine takarak hakkını vererek oynayan biri. Ben buna takılıyorum işte. Mesele yaş meselesi değil yanlış bakma olaya.

zeck17
23.Mart.2013, 18:26
Beşiktaştan alınabilecek yerli oyuncu var da ben mi bilmiyorum zaten milli takım seviyesinde olan 6 futbolcu var ersan,olcay(kadroda),oğuzhan(çok formsuz son haftalarda),ismail(sakat),mustafa pektemek(yeni döndü sahalara) bir de necip var onun da ufak bir sakatlığı var diye hatırlıyorum

Bu arada seçilmemesi gereken oyuncular
Egemen
Sercan
Mevlüt
Caner'dir geri kalan seçimleri doğru buluyorum

Bekir de ilk 11 başlamamalı bence

Kaka Leite
23.Mart.2013, 18:29
Olaya yanlış açıdan bakıyorsun abim. Yaşla başla olacak iş değil bu. Emek var ortada , alın teri var. Bu adam milli takıma girmek için daha ne yapacak ? Bir tarafta sezon başından beri yatan son birkaç maçtır o da zaruretten oynayan biri diğer tarafta sezon başından beri maç kaçırmamış , canını dişine takarak hakkını vererek oynayan biri. Ben buna takılıyorum işte. Mesele yaş meselesi değil yanlış bakma olaya.

Valla olay emek olayı ise Aykut için de bu dediklerin geçerli bence.

Toraman ile ilgili bir duruş söz konusu zaten Milli takımda bu yeni bişey değil. Yapacak bişey yok, Toraman da olabilirdi Aykut da asıl sorun dediğin gibi 3-4 maçtır oynayan oyuncunun alınması.

anil luque
23.Mart.2013, 18:29
Beşiktaştan alınabilecek yerli oyuncu var da ben mi bilmiyorum zaten milli takım seviyesinde olan 6 futbolcu var ersan,olcay(kadroda),oğuzhan(çok formsuz son haftalarda),ismail(sakat),mustafa pektemek(yeni döndü sahalara) bir de necip var onun da ufak bir sakatlığı var diye hatırlıyorum

Egemen
Sercan
Mevlüt

Gökhan Zan'ı Milli Takım seviyesinde görüp Toraman'ı görmemen enteresanmış.

zeck17
23.Mart.2013, 18:34
Gökhan Zan'ı Milli Takım seviyesinde görüp Toraman'ı görmemen enteresanmış.

Gökhan Zan ile ilgili yorum yapmadım bence her ikisi de milli takımda olmaması gereken oyuncular

zaten bu milli oyuncuları koca bir yılda 2 hafta beraber antrenman yapıyorlar ve birbirlerine alışmaları için süreç gerekli ondan genç oyuncular çağrılmalı yedeklerde bilhassa ersan olmalı aykut da olmalı bence

son olarak eğer yaşlı oyuncuları çağırmak doğru olsaydı hala kloseyi izliyor olurduk almanya maçlarında ama adamlar her seferinde takıma yeni genç yetenekleri koyuyorlar hem gençler bir şey öğreniyor hem de az da oynasalar güzel bir tecrübe oluyordur

europeanconquer
23.Mart.2013, 18:44

Olay Toraman'ı almaması değil ki abi eğer saymamı istersen;

Aykut,Ersan,Giray Toraman'dan önce gelecek kişiler,ayrıca bu yıl izlediğimiz Toraman stoperden ziyade ön libero da daha iyi oynuyor.Stoper oynayamaz demiyorum zaten adamın normali stoper.Diğerleri de niye seçilmemiş demiyorum.En basit örnek; Mustafa Yumlu'yu seçseydi yine ağzımı açmazdım,sonuçta düzenli oynuyor.

Olay kulübünde düzenli oynamayan bir oyuncuyu milli takıma seçmesi.

footballer33
23.Mart.2013, 19:37

Egemen
Sercan
Mevlüt

6 adam saydın zaten, daha ne olacak? :) M.Pektemek ve İsmail iyileştikten sonra alınırlarsa eyvallah, tek söz etmem; ama aynı adamlar seneye de çağrılırsa kesinlikle art niyet ve bit yeniği ararım işin içinde. Kimse de beni ikna edemez bu konuda.

Oğuzhan'ı formsuz diye çağırmıyor da, kadroya çağrılan 25 futbolcunun hepsi mi formda? Her maç harikalar mı yaratıyor bu adamlar? Dün Andorra karşısında formda(!) futbolcuları gördük işte hepimiz.

Ersan, F.Bahçeli arkadaşlar kusura bakmasın ama, Egemen ve Bekir'in çağrıldığı milli takımda banko olması gereken bir stoper. Aykut Demir de keza.

darkkobal123
24.Mart.2013, 16:55
U21 Ümit Milli Takımı'nın, Makedonya ve Çek Cumhuriyeti ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup çağrılmıştı.

Ümit Milliler, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda, Makedonya U21 Takımı ile karşı karşıya geldi.

U21 Ümit Milli Takımı'nın, Makedonya U21 Takımı ile yapacağı hazırlık karşılaşmasına Oğuzhan Özyakup, sahaya ilk 11'de çıkarak görev aldı.

Türkiye Ümit Milli Takımı, Makedonya Ümit Milli Takımı'nı 5-3'lük skorla yenmeyi başardı.

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Oğuzhan Özyakup, oynanan karşılaşmada 2 gol, 1 asist yaparak karşılaşmayı tamamladı.

Oğuzhan Özyakup, karşılaşmanın 34' ve 84' dakikada atmış olduğu gollerle Türkiye U21 Takımı'nın, Makedonya U21 Takımı'nı yenmesinde önemli rol oynadı.
Oğuzhan'ın formsuz hali buysa, formda halini düşünemiyorum.

Trabzonspor
25.Mart.2013, 16:45
Bunlar hep GS, FB'yi tepede bırakma çalışmaları. Kimse masal anlatmasın burada verilen mesaj ap açık belli. Düpe düz yerli oyuncuların tercihi GS veya FB olmalı yoksa Milli takım kapıları kapalı,zor demektir. Birde Avrupa'da oynayan Türk oyuncuları sayarsak. Toraman ve Ersan'dan vazgeçtim bari Aykut Demir'i al adam gayet iyi oynuyor.

Bunu daha yeni mi anladınız?

Kaka Leite
25.Mart.2013, 16:57
Şunu söylemeyin yahu.

Kadroyu seçen adam Abdullah Avcı kabak gene FB-GS'ye patlıyor. Nerden anladın desem somut bir kanıt dahi yok, Fenerbahçe ve Galatasaray nası bu ülkenin takımı ise Beşiktaş ve Trabzonspor da o derece bu ülkenin takımıdır.

Bazı şeyleri bırakmamız gerek artık.

Trabzonspor
25.Mart.2013, 17:26
Şunu söylemeyin yahu.

Kadroyu seçen adam Abdullah Avcı kabak gene FB-GS'ye patlıyor. Nerden anladın desem somut bir kanıt dahi yok, Fenerbahçe ve Galatasaray nası bu ülkenin takımı ise Beşiktaş ve Trabzonspor da o derece bu ülkenin takımıdır.

Hangi masal alemindesin sen ceko? Sen ne zaman gördün Trabzonspor'u bu saydığın takımlarla aynı kefede? Bu ülkede futbol İstanbulun etrafında dönüyor gerisi hikayeden başka birşey değil. Son yıllarda yaşadıklarımzıda da bunlar apaçık ortada saymayayım şimdi.

Kaka Leite
27.Mart.2013, 21:39
http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/cristian-turk-olmak-istiyorSXHBQ321053SXQ

Hadi canım ?

Yok yok olmaz ya, olamaz demi ? Olmasın yapma yeter Baroniiiiiiiiii :(

darkkobal123
27.Mart.2013, 22:37
Orta Sahada yürüyen çok zaten gelmesine gerek yok.

Mamadou
27.Mart.2013, 23:00
Bunu daha yeni mi anladınız?

Hayır. Ama siyasi idare ne kadar destek verirse o kadar ele yüze bulaştırılıyor. Yani varlık içinde yokluk durumu :)

Şunu söylemeyin yahu.

Yok işte öyle düşündüğün gibi değil maalesef. Hele başta YD'nin olduğu bir yerde Avcı'nın bu seçimleri yaptığına inanmıyorum ben. Neyse kadroya kim seçilirse seçilsin zaten gidemeyeceğiz. Bu kafayla daha çok organizasyon kaçıracağız. Bazı kesimler at koşturmaya devam etsin.

davidvilla
28.Mart.2013, 12:05
Valla GS'den FB'den alalım da onların değeri artsın düşüncesinde olduklarını sanmıyorum.
Milli takıma oyuncu secilirken domestik oyunculardan cok uluslararası platformda boy göstermiş oyuncular seçilir. Özellikle üst yaşlarda. Yani Giray da Toraman da bana sorarsanız Gokhan Zan'dan daha yetenekli ama Gokhan onlara göre çok daha fazla uluslararası maç oynamış. Çünkü GS ve Fb takımları Trabzon Bjk ya da ne bileyim Antalya'dan daha fazla uluslararası maç oynuyor.
Trabzon 2 senede bir en azından Avrupa maçı oynasa aynı oyuncularla ki bu da ligde üstlerde bitirmesi anlamına geliyor, o zaman daha fazla oyuncu verir milli takıma.
Selçuk İnan bile ne kadar yetenekli ama daha yeni yeni milli takımda "belki" bir şeyler yapabiliyor. Hala Emre kadar top oynayamıyor. Hem şamp liginde hem de milli takımda. Ama ligde baksan harikalar yaratıyor. Selcuk bile Emre'ye Mehmet Topal'a göre "domestik" kalıyor. Anca anca "uluslararası maçlarda" biraz etkinlik göstermeye başladı. Bunda da şamp. liginde daha fazla maç oynuyor olmasının etkisi var. Hatta Selçuk yanlış hatırlamıyorsam Trabzon şamp liginde oynarken kadroda yoktu. O yuzdendir ki Burak'ın şamp ligi performansı Selcuk'tan daha iyiydi bu sezon. Yani oyuncu seçimlerinde safi yetenege bakılmaz. Öyle bakarsak şu anki Rizeli Sercan Kaya'dan ala forvet yok bana kalırsa. Ya da Manisa'lı Huseyin'den iyi stoper.

ReaList
28.Mart.2013, 16:25
http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/cristian-turk-olmak-istiyorSXHBQ321053SXQ

Hadi canım ?

Yok yok olmaz ya, olamaz demi ? Olmasın yapma yeter Baroniiiiiiiiii :(

Bu konuya daha genel bir yöntemle cevap verdim.

http://b1303.hizliresim.com/17/w/ljsz3.jpg

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2013, 16:32
gene televizyona cikmissin ibrahim, yakinda kadrolu yorumcusu olucaksin bu kanalin :n:
yorumun uzerine yorum da yaptilar, bence gozlerine girmeye basladin ufaktan. fuat akdag senle yakindan ilgilenmeye baslamis bile duyumlara gore :)

ReaList
28.Mart.2013, 16:36
gene televizyona cikmissin ibrahim, yakinda kadrolu yorumcusu olucaksin bu kanalin :n:
yorumun uzerine yorum da yaptilar, bence gozlerine girmeye basladin ufaktan. fuat akdag senle yakindan ilgilenmeye baslamis bile duyumlara gore :)

Hahah :D

Neden olmasın abi ? En azından televizyondaki futbol programlarında biraz da futbol konuşulur :0:

urwrdskkn
28.Mart.2013, 16:36
Bu konuya daha genel bir yöntemle cevap verdim.

http://b1303.hizliresim.com/17/w/ljsz3.jpg

Nokta Atışı Bir Cevap :D

Trabzonspor
28.Mart.2013, 16:40
Gece çıkan elemanlardan biriside spor müdürü olmuş o başluğa İbo'yu almayı mı düşünüyorlardır.

OrcunFB
28.Mart.2013, 17:12
Gece çıkan elemanlardan biriside spor müdürü olmuş o başluğa İbo'yu almayı mı düşünüyorlardır.
Özgür Buzbaş. :D Emek Ege dedi ileride partnerim olabilir şuan kesinlik yok. Partner bence İbrahim abi. :D

Kaka Leite
28.Mart.2013, 17:22
İbrahim'e bak sen.

Nereye atıyosun ki bu mesajları da yayınlıyolar ?

OrcunFB
28.Mart.2013, 17:26
İbrahim'e bak sen.

Nereye atıyosun ki bu mesajları da yayınlıyolar ?
https://twitter.com/sporservisi?langr (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fspo rservisi%3Flang%3Dtr)

Kaka Leite
28.Mart.2013, 19:41
Baroni'ye şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Çok çok akıllıca bir iş yaptı kendisi ve maalesef uzun yıllar daha Fenerbahçe de göreceğiz onu. Şimdiden hayırlı olsun dedim çünkü önümüzdeki 2 maçta muhtemelen Milli olmuş olacak o da.

Sosyal medyadan şimdiden başladı yolunu yapmaya :)

Allahtan bizlere sabır diliyorum.

himone
28.Mart.2013, 19:51
Baroni'ye şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Çok çok akıllıca bir iş yaptı kendisi ve maalesef uzun yıllar daha Fenerbahçe de göreceğiz onu. Şimdiden hayırlı olsun dedim çünkü önümüzdeki 2 maçta muhtemelen Milli olmuş olacak o da.

Sosyal medyadan şimdiden başladı yolunu yapmaya :)

Allahtan bizlere sabır diliyorum.

İhtiyacımız olan son pozisyon orta saha, takımda zibille orta saha varken gidip bu adamı milli yapmazlar merak etmeyin. Şu an milli takımda oynayabilecek yaklaşık 10 tane kaliteli orta sahamız vardır. Baroni forvet olsa o zaman kesin derdim ama orta sahayken hayatta.Takımda zaten kesilemeycek bir Meireles var, istikrar sıkıntısı yaşamazsa Emre de var bir de Salih'in seneye daha iyi olacağını düşünürsek Baroni konusunda çok korkmaya gerek yok. Benim umudum var güzel günler bizi bekliyor :). Seneye gönderilmese bile artık 11'i zor görür, ondan sonraki sene kesin gider. Ben seneye Topal'ın da daha iyi olacağını düşünüyorum.

uAburak89
28.Mart.2013, 22:31
Keşke bizim oyuncuları hiç almasalar bu Milli Takım'a. Boşuna moral bozukluğu yaşıyorlar. Abdullah Avcı'nın çiftliğinde olmanın hiçbir oyuncuya en ufak olumlu etkisi yok. Milli Takım'da kulüpçülük yapılmasına veya kulübün Milli Takım'dan üstün tutulmasına karşıydım ama sağolsunlar bu hale getirdiler insanları. Özetine bile bakmıyorum artık Milli maçların, Milli takım pişmanlıktır.

byariff
29.Mart.2013, 16:18
u20 dunya kupasinda alpaslan cok guzel gol atmis

http://www.youtube.com/watch?v=eNJ9lzT6X7k&feature=youtu.be

attirson
29.Mart.2013, 16:28
u20 dunya kupasinda alpaslan cok guzel gol atmis

http://www.youtube.com/watch?v=eNJ9lzT6X7k&feature=youtu.be

Hazırlık maçı bu. :D

byariff
29.Mart.2013, 16:30
neyse iste artik yanlis yazmisim guzel atmis eleman :D

Redrum
29.Mart.2013, 19:03
Kim bu Alpaslan yahu? Herif Ronaldo gibi vurmuş. Şans falan değil adam şutör resmen. Takibe alacağım bunu :D

ReaList
29.Mart.2013, 19:52
Alparslan Öztürk.

FM 13 serisinin Türk oyuncuları arasında en gözde oyuncularından biri. Demek ki araştırmacısı şişirmemiş. Sadece pozisyonu konusunda muallaktayım. Oyun içinde oynamadığı yer yok (:

davidvilla
29.Mart.2013, 19:57
Gelecekte bu adamı düşünüyorsak U20 dünya kupasından sonra A milli takım kadrosuna almamız lazım. Yedekte oturması lazım abileriyle kamplara gitmesi lazım. Çünkü 19 yaşında bu adam. 15 değil. Milli olarak düşüneceksek ki mevkisi ve fizigi eksik olduğumuz tipten, hemen çalışmak lazım üzerine.
Aynı şekilde Salih. Çoktan A milli olmalıydı e hadi U20 kupası var madem oynasınlar ama bu adamlar A takım ile kamplara gitmesi milli olması lazım yavastan.

5267
29.Mart.2013, 20:00
Alpaslan güzel atmış gerçekten hazırlık mazırlık olsun :D

darkkobal123
29.Mart.2013, 20:13
Müthiş gol atmış. Gelecek var bu çocukta attığı golden anlaşılıyor. :D

Mamadou
16.Nisan.2013, 15:00
Abdullah Avcı: İbrahim Toraman'ı kadroya çağırsaydım Macaristan maçında Macar forvetlerin beline bile gelemezdi.

:n:

europeanconquer
16.Nisan.2013, 15:35
Messi Türk olsa onu da rakip defans uzun diye kadroya almaz herhalde :n:

sakary Ali
16.Nisan.2013, 15:47
Messi Türk olsa onu da rakip defans uzun diye kadroya almaz herhalde :n:

O zaman da bütün kadroyu uzun boylu/yavaş adamlardan oluşturmaz.

europeanconquer
16.Nisan.2013, 15:56
Mesele kadro seçimi değil mesele yaptığı açıklamalar.Mantıklı bir açıklaması yok adamın.

Ama ben hala arkasındayım,başarı için istikrar şart.Ne kadar şu an berbat bir yönetim sergilese de şans tanınması gerektiğine inanıyorum.

darkkobal123
16.Nisan.2013, 16:02
Gökhan Zan'ı süs diye mi aldın o zaman kadroya be adam ?

himone
16.Nisan.2013, 16:05
Mesele kadro seçimi değil mesele yaptığı açıklamalar.Mantıklı bir açıklaması yok adamın.

Ama ben hala arkasındayım,başarı için istikrar şart.Ne kadar şu an berbat bir yönetim sergilese de şans tanınması gerektiğine inanıyorum.

Bence başarılı olabilecek birisi değil. Hayatı boyunca sadece kontra futbolu oynatmış bir antrenör olduğu için Milli takıma uymuyor. Ben en başından beri başarılı olacağına da inanmıyordum, hatta karşı çıkan nadir insanlardandım diyebilirim. Onun yerine Ertuğrul Sağlam olabilir diye düşünüyorum. Birçok kişi karşı çıkabilir ama başka da aday yok galiba. Özellikle büyük takım mentığına sahip ve hücum futbolunu bilen bir hoca, gerektiğinde gençlere şans vermekten de kesinlikle çekinmiyor.

footballer33
16.Nisan.2013, 17:06
Abdullah Avcı: İbrahim Toraman'ı kadroya çağırsaydım Macaristan maçında Macar forvetlerin beline bile gelemezdi.

Komik adam, bir de şey demiş: 'Ne Hiddink ne de F.Terim çağırdı Toraman'ı milli takıma.' Anlamı da şu; 'onlar çağırsaydı, vallah ben de çağırırdım!'

:icon_sad: :icon_twisted:

davidvilla
16.Nisan.2013, 17:09
İşte Türk futbolunun hali.
Rakipte uzun forvet varsa uzun defans alalım kadroya.
Millet gelişiyor biz geri gidiyoruz İngiltere'den 1-2 sene içinde 8 yersek hiç şaşırmam.

Bordo61Mavi
16.Nisan.2013, 17:16
Allah yardimcimiz olsun :) baska hic birsey demicem.

Bordo61Mavi
16.Nisan.2013, 18:02
Face'te Ibo'nun cevabi dolasiyor ne kadar gercek acaba

Kryptonite
16.Nisan.2013, 18:19
Face'te Ibo'nun cevabi dolasiyor ne kadar gercek acaba

Cevabı neymiş?

BleedingMoon
16.Nisan.2013, 18:26
İbrahim Toraman, ''Ben bir çok kez Milli Takım forması giydim. Benim en büyük özelliğim hava toplarındaki hakimiyetimdir. Ben Milli Takım'da oynarken Abdullah Avcı, belki daha antrenör değildi. Bu yapmış olduğu açıklama Milli Takım hocasının kapasitesini gösteriyor" yazıyor bir facebook sayfasında. doğru olduğunu sanmıyorum.

darkkobal123
16.Nisan.2013, 20:29
Zaten önemli olan boyu değil işlevi Abdullah hocam. :)

Kaka Leite
16.Nisan.2013, 21:39

Bunu söyleyiş biçimine göre değişir yalnız bu açıklama.

Ben alaycı bir tavır içinde söylediğini sanmıyorum ki öyle birisi de değil zaten. Herkes yanındaymış o an gibi saldırmış ancak işin iç yüzünü bilen var mı ?

1.79 İbrahim Toraman'ın boyu sanırım, Szai'nin ise 1.93 arada baya bir fark var. Söylediğim gibi bunu bu şekilde söylediğini düşünmüyorum.

darkkobal123
16.Nisan.2013, 21:50
Bunu söyleyiş biçimine göre değişir yalnız bu açıklama.

Ben alaycı bir tavır içinde söylediğini sanmıyorum ki öyle birisi de değil zaten. Herkes yanındaymış o an gibi saldırmış ancak işin iç yüzünü bilen var mı ?

1.79 İbrahim Toraman'ın boyu sanırım, Szai'nin ise 1.93 arada baya bir fark var. Söylediğim gibi bunu bu şekilde söylediğini düşünmüyorum.
Yalnız Gökhan Zan'ı boy avantajı için kadroya çağırıp oynatmaması da ayrı bir komik.

Rsa
16.Nisan.2013, 21:58
Macaristan maçında oynayan Semih Kaya'nın boyu 1.82. Kendiyle çelişmiş Avcı.

sui generis
16.Nisan.2013, 22:54
Öyle bir şey dememiş Avcı.

darkkobal123
16.Nisan.2013, 23:22
Öyle bir şey dememiş Avcı.
Öyle olsa Toraman cevap vermezdi.

sui generis
16.Nisan.2013, 23:32
Bizim futbolculara pek güven olmaz. Sormuşlardır Avcı böyle dedi, ne düşünüyorsun diye o da gerçekten söylediğini düşünüp konuşmuştur.

Redrum
16.Nisan.2013, 23:32
Bir Galatasaraylı olarak, agzına saglık Toraman diyorum.

Mamadou
17.Nisan.2013, 02:00
Bu açıklamaları Haber 1903'e yaptı. Mesele İbrahim Toraman'ın haklı veya haksız olması değil. Milli takımın başında hoca kılıklı birinin olması.

Puyol ve Cannavaro'da kısa. Kaldı ki bu adamın en yararlı özelliği kafa toplarındaki hakimiyeti. Yani az çok futbol oynamış adam bilir. Kısa stoperler uzun forvetlere karşı üstünlük kurabilir. Milli takımın başında sistem hocasına hiç gerek yok arkadaş gitsin Belediye'yi çalıştırsın.

davidvilla
17.Nisan.2013, 09:22
Ivan Cordoba diyorum başka da bir şey demiyorum. Ornek vermek isteyince çok örnek var. Saçma bir mantıkla hareket etmiş. Kısa savunmacı hava topu vuramaz diye bir şey yok. Bu zamanlamayla pozisyon almayla ilgili bir durum kaldı ki Toraman fizik olarak da rakiplerini ezebilen cinsten bir adam. Neresinden tutsan elinde kalır öyle bir söylem.

Bordo61Mavi
20.Mayıs.2013, 17:52
Oguzhan ve Veysel Sari milli takimda :)

Torpillilerden sira gelirse uzun yillar boyu milli takimin degismez ismi olacak Oguzhan.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 18:03
Oğuzhan için geç bile kalındı aslında.

erdem344
20.Mayıs.2013, 18:08
Gökhan Töre kasım ayından beri sadece 25 DAKİKA maça çıkmış

ForsakeN
20.Mayıs.2013, 18:09
Ne zaman takımında oynayamadığı için Milli takımda forma giyemeyen oyuncularımız olacak, o zaman başarılı olacağız.

C h A o S
20.Mayıs.2013, 18:11
Ne kadrosu bu?Eylül'de değilmi diğer grup maçları?Hazırlık maçı felan varsa gereksiz.Bırak gitsinler tatillerine.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 18:14
Ne kadrosu bu?Eylül'de değilmi diğer grup maçları?Hazırlık maçı felan varsa gereksiz.Bırak gitsinler tatillerine.
28 ve 31 Mayıs'da hazırlık maçları varmış, bu kadroda onun için.

ForsakeN
20.Mayıs.2013, 18:14
Kadroya Volkan ve Sabri'nin alınmamasına sevindim açıkçası

erdem344
20.Mayıs.2013, 18:17
Sinan Bolat 2013 yılında takımıyle ne maça ne de idmana çıkmış

C h A o S
28 ve 31 Mayıs'da hazırlık maçları varmış, bu kadroda onun için.

Aynen şimdi okudum.
O kadar boş maçlarki amaç ney merak ettim.

Bordo61Mavi
Oğuzhan için geç bile kalındı aslında.

soz konusu TURK milli takimiysa hic bir sey icin gec degildir :)

illa kafamiza "DANK" etmesi gerekiyor. Yoksa dogruyu bulacagimiz yok.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 18:23
soz konusu TURK milli takimiysa hic bir sey icin gec degildir :)

illa kafamiza "DANK" etmesi gerekiyor. Yoksa dogruyu bulacagimiz yok.
Gruplarda bir iddaamız kalmadı ya o yüzden almışlardır. :)

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 18:26
Kadro seçimine hiç yorum yapmak istemiyorum,hepsi güzel oynar inşallah.

pele96
20.Mayıs.2013, 18:26
Besiktasin son yillardaki en fazla oyuncu cagrilan Milli Takim secimleri sanirim.

Bordo61Mavi
20.Mayıs.2013, 18:28
tabi orasida ayri mesele, simdide ilerisi icin kadromuzu yapiyoruz diye bizi oyaliyacaklar.

byariff
20.Mayıs.2013, 18:34
Mert gunok kim ? takiminda kaç maç oynamis , gokhan tore kim kaç dakika oynamis ben soyleyim 23 dakika top oynadi bu yil mehmet ekici kim toplam 9 maç oynamis ? sinan bolat kim bu yil maç bile oynamamis ? resmen saka gibi arkadas saka gibi boyle adamlar nasil milli takimi yonetiyor aklim almiyor.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 18:35
Geçen sene bu hazırlık maçlarında İsmail Köybaşı sakatlanmıştı. Bu sefer sakatlık olmadan atlatırız şu kampı inşallah.

himone
20.Mayıs.2013, 18:49
Ben ciddi ciddi kadro seçimlerinde rüşvet döndüğüne inanıyorum. Yok arkadaş başka açıklaması yok, kendi takımlarında oynamayan adamlar nasıl geliyor bu takıma. Özellikle kaleci seçimleri tam facia. Tamam maçın hiçbir anlamı yok ama bu takımı bu kadar da rezil etme artık be adam.

Facx
20.Mayıs.2013, 18:50
Sinan Bolat 2013 yılında takımıyle ne maça ne de idmana çıkmış
randoma basıp geçmiş galiba

davidvilla
20.Mayıs.2013, 18:57
randoma basıp geçmiş galiba

Sinan Bolat: Ben futbolu bıraktım hocam :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 20:12
Mert gunok kim ? takiminda kaç maç oynamis , gokhan tore kim kaç dakika oynamis ben soyleyim 23 dakika top oynadi bu yil mehmet ekici kim toplam 9 maç oynamis ? sinan bolat kim bu yil maç bile oynamamis ? resmen saka gibi arkadas saka gibi boyle adamlar nasil milli takimi yonetiyor aklim almiyor.

bunlar zaten hazirlik maclari, takimlarinda oynamasalar bile son durumlarini gormek istemis olabilir. cunku degerlendirebilecegi dakikalari alamamislar. sonucta milli takim havuzundaki potansiyelli oyuncularimiz bunlar. resmi maca bu isimleri cagirsaydi delirmis derdim bu secimler icin. zaten rakipler de cok cok dusuk seviye, estonya ayarinda takimlarla mac yapicaz.

Nocna Mora
20.Mayıs.2013, 22:00
Kaleciler: Cenk Gönen, Mert Günok, Sinan Bolat

Defans: Veysel Sarı, Bekir, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Zan, Semih Kaya, Serdar Kurtuluş, Ömer Toprak

Orta Saha: Olcay Şahan, Oğuzhan, Alper Potuk, Caner Erkin, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Sefa Yılmaz, Soner Aydoğdu, Arda Turan, Nuri Şahin, Mehmet Ekici, Kerim Freid, Gökhan Töre

Forvet: Mustafa Pektemek, Mevlüt Erdinç, Burak Yılmaz

Kadro bu. Ben kadroyu beğendim.

GebzeLi1907
20.Mayıs.2013, 22:05
iyi bari burak yılmazı selcuk u falan almış

petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 18:04
Abdullah Avcı'nın Belediye'deki geçmişini bakıyım dedim ne kadar "GENÇ OYUNCU" yetiştirmiş diye..

Bu yabancı sınırlması onun zamanında ortaya atıldı ve yürülüğe konuldu "SEBEB" ne Futbolumuz geri gidiyor diye..

Abdullah Avcı Belediye başına geldiği zaman.Tarihler 2006 gösteriyordu.

17.11.2011 yılında Milli takım antrönörü oldu.

5,5 yıllık süre zarfı içersinde altyapıdan cıkardığı oyuncu sayısı..

İbrahim Yılmaz yaş (19) (DARICA GENÇLERBİRLİĞİ (KİRALIK) 37 maçta 20 GOL ATTI)

Zeki Korkmaz,Erol Durbakan 3 Lig Ümaraniyespor,Gökhan Süzen,Mahmut Tekdemir,Erkan Ferin (3.lig)

5,5 Sezon boyunca taraftar baskısı olmayan bir kulpte teknik direktörlük yapan avcı sadece 6 tane altyapıdan oyuncu cıkarmış.

2012 geldiğinde "TÜRK FUTBOLUNUN GENÇ OYUNCULARA İHTİYACI VAR" Diyor..

Abdullah Avcı kendisnini yapamadığı işi başklarının yapmasını istiyor.

Belediye takımı 10 hafta 18 puanla 3 sırada olduğu için milli takımın başına getiridli..

Oyunu bozmasın diye.

semih99999
28.Mayıs.2013, 20:30
bugün letonya maçı varmış ya rastgele kanalları gezerken gördüm iyiyice milli takımdan soguduk :uzgun:

byariff
12.Haziran.2013, 21:56
Avcı: Başarılı değiliz, bu bir gerçek

"BAŞARILI DEĞİLİZ, BU BİR GERÇEK"

Milli Takım olarak özeleştiri yaptıklarını ve başarılı olmadıklarını kabul ettiklerini vurgulayan Avcı, "Milli Takım adına sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Bunu da özeleştiri yaparak kabul ediyoruz. Ama şansımızı sonuna kadar zorlarken, 2016 ve 2018 için de yapılanmamızı devam ettireceğiz. Başarılı değiliz, bu bir gerçek. Biz, oyunu çok büyük takım gibi oynamak istedik. Bununla ilgili elimizde teknik analizler var. Biraz daha kompakt oynamak gerektiğinin farkına vardık. Bireysel hatalardan yediğimiz goller vardı, bunların üzerinde taktikler geliştirdik" şeklinde konuştu.

YABANCIYI SERBEST BIRAKIRSAK SORUNLAR DEVAM EDER"

Son günlerde gündemde olan yabancı oyuncu sayısı ile ilgili de yorumda bulunan Avcı, "Yabancı sınırlamasından önce Türk futbolunda yapılması gereken şeyler var. Türk futbolunun altyapısına bir standart getirmemiz lazım. Eğer bunu başarabilirsek, ileride yabancı sayısı serbest bırakılsın. Bu yapılanmayı gerçekleştirmeyip, bir de yabancı sayısını sınırsız bırakırsak, mevcut sorunların devam etmesini sağlarız. Şu anda daha az ve daha elit yabancı olması, Türk futboluna katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Devami Burda

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=13820

ey abdullah avci bu ulke altyapisizda dunyada basarili oldu altyapiyi bahane etme basarisizsin iste istifani ver.

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Haziran.2013, 22:12
#direnmillitakim diyorsun yani :n:

dogru seyler soylemis, temelsiz oldugunda sonu boyle olur iste. donemsel basarilar olur sadece. biz merdivenleri yurumeden zirveye ciktik, dususu de hizli oldu tabii ki. gercekten dedikleri yonde ilerleyecekse ve turk futboluna bu yonde hizmet vercekse arkasindayiz. gunluk basarilarla avunmak istemiyorum ben sahsen artik. bunu surekli kilacak formuller uretmeliyiz. su gitsin bu gelsinle olacak is degil bu bence.

mustinho03
08.Temmuz.2013, 13:17
Dogrumu bilmiyorum ama biraz önce duydum aykut kocaman kariyerini ya avrupada ya da milli takimda devam ettirecekmis ama milli takim icin israr edilirse yurt disi kariyerini erteliycekmis.aman allah korusun demisim kendi kendime.insallah yalan haberdir.

Mamadou
08.Temmuz.2013, 14:05
Aykut Kocaman milli takımın başına geçerse sahada oynanılan futbol iyi olmaz ama sonuçlar gayet iyi olur. Milli takım için gerekli olanda bu zaten. Oyuncu seçimlerini doğru yapmak ve sahada alınan sonuçlardır. Milli takımın başına geçmesini istediğim hocadan bir kaç tanesi AK.

DenizlispoR
08.Temmuz.2013, 14:17
Sanırsam fanatik iddaada okumuştum,Aykut Kocaman bir eliminasyon turnuva teknik adamı. Fener'i yarı finale taşıdığı gibi aynı başarıyı Türkiye'de de sağlayabilir. Türkiye'nin başına geçmesine hayır demem bende şahsen.

Kaka Leite
08.Temmuz.2013, 14:17
Baroni de gerekirse Türk olurum demişti, yoksa.. :icon_eek:

Allah Korusun birinden birisi tamam ama ikisi birden hiç olmaz valla. Aykut Kocaman geçsin isterim başa ama Baroni olmaz :n:

Umarım da geçer oyunu falan bırakmak gerek artık bu takımı turnuvalarda toparlayacak birisine ihtiyaç var ve bu bence Aykut hocadır.

europeanconquer
08.Temmuz.2013, 14:25
Aykut Kocaman Milli Takım'da başarılı olamaz,Fenerbahçe'de ki kadar kaliteli bir kadro olmayacak elinde.Hoş olsa da defansif oynatmaktan ciğeri solar adamın.

Mamadou
08.Temmuz.2013, 14:55
Nasıl elinde Fenerbahçe'deki gibi kaliteli kadro olmayacak. Milli takımdan bahsediyoruz. Onca oyuncu arasından seçim yapacak. Hem başarılı olmayacağını nasıl peşin peşin yazabiliyorsun. Kısaca sevmediğim için Milli takımın başına geçsin istemem diye yazsaydın sallamak yerine.

europeanconquer
08.Temmuz.2013, 14:59
Nasıl elinde Fenerbahçe'deki gibi kaliteli kadro olmayacak. Milli takımdan bahsediyoruz. Onca oyuncu arasından seçim yapacak. Hem başarılı olmayacağını nasıl peşin peşin yazabiliyorsun. Kısaca sevmediğim için Milli takımın başına geçsin istemem diye yazsaydın sallamak yerine.

Aykut Kocaman,Fenerbahçe'de oynattığı oyun felsefesiyle Milli Takım'da başarılı olamaz.Bu işin sevip sevmemekle alakası yok.Hem sanane ? Bu benim fikrim seni bir gram bağlamaz.

Cengo
08.Temmuz.2013, 15:33
Aykut Kocaman başarılı olur. Zira Türk Futbolu'nun sorunu hücum değil, takım savunması. Berbat hücum ederek bile Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 3. olduk.

uAburak89
08.Temmuz.2013, 15:44
Aykut Kocaman tıpkı Abdullah Avcı gibi başarısız ve yetersiz bir teknik direktör. Önüne gelen milli takıma hoca veya hoca adayı olduğu için Avcı'yı kovup onu getirirlerse şaşırmam. Zaten kendisinin Avrupa'da eli yüzü düzgün bir takım çalıştırma ihtimali yok gibi bir şey, çok fazla para istemeden teklifi kabul edecektir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2013, 15:50
Bence de pesin hukumlu olunmamali. Milli takimin ihtiyaci olan saglam bir defans kurgusu, bunu da aykut kocaman basarabilir. Oyunculari da cok iyi taniyor yabancilara nazaran. A.avci ofansif yonden cok olumlu ama kaleyi korumada zayif kaliyor. Onun sistemini oynyabilmemiz icin ortasahaya yaya toure defansa da kompany ile puyolu koymak lazim :D ama ben yine de umutluyum a.avcidan. Sonraki donemde basariyi yakalayacaktir. Keske bu donemde de play offa falan kalabilsek, ama zor gorunuyor.

Ak nasil basarili degil, anlayabilmis degilim. Neye dayanarak bunu soyluyorsunuz. 1 lig sampiyonlugu, 2 kupa ve avrupada yarifinal. Yetmez mi. Son iki sezonki lig performansi dicekseniz 3 temmuz onun sucu degildi. Yapabileceginin en iyisini yapti bu surecte.

eng1n
08.Temmuz.2013, 15:55
Hiddink çok eleştirilmişti bence oyuncu seçme konusunda sıkıntılar yaşasa da o takımı Belçika önünde playoffa götürmüştü. şimdi ise Belçika'dan daha zayıf olan Macaristan ve Romanya karşısında gerideyiz.

Aykut Kocaman'ın oyun stili de Hiddink'e benzer, bir avantajı var oyucuları tanıyor ve daha iyi seçimler yapacaktır. Keşke gelse milli takıma.

sui generis
08.Temmuz.2013, 15:58
Ya bırakın Allah aşkına. Milli takım için Aykut Kocaman'ı yedirmeyiz. Başkasını bulsunlar.

Mamadou
08.Temmuz.2013, 16:00
Aykut Kocaman,Fenerbahçe'de oynattığı oyun felsefesiyle Milli Takım'da başarılı olamaz.Bu işin sevip sevmemekle alakası yok.Hem sanane ? Bu benim fikrim seni bir gram bağlamaz.

O senin görüşün elbette ama art niyetli de olmamak gerek. Ön yargılı davranıyorsun.

europeanconquer
08.Temmuz.2013, 16:10
Ben gelmesin demiyorum, YD TFF başkanıyken kimin teknik direktör olacağı pek umrumda değil,ha karşılaştırma yaparsak Abdullah Avcı Milli Takım'ın başına getiriliyorsa Aykut Kocaman'da hayli hayli getirilir ancak o da başarılı olamaz,gönül ister ki başarılı olsun ancak defansif bir oyun oynayıp onu da başaramayan bir hocanın Milli Takım'da başarılı olmasını ben beklemiyorum.

108 lig maçında 112 gol yemiş Aykut Kocaman yönetiminde ki Fenerbahçe.Eğer bu istatistikle defansif oyunda başarılı diyorsanız sizi bilemem ancak bana göre değil.Aldığı 2 Türkiye Kupası ve 1 lig şampiyonluğunun 2 tanesi zaten Alex De Souza'nın özel çabalarıyla,kilit pasları,golleriyle geldi.3 sezon boyu sezon başında Alex'i oynatmayarak saçma sapan bir başlangıç yaptı hep,bu sezon da son noktası oldu ama ortaya Sow,Kuyt,Gökhan ve tabi ki Salih gibi ekstra oyuncular çıktı,ikinci yarı da Webo sayılabilir ve gerekli anlarda gerekli hareketleri yaparak Avrupa'da yarı finali kupada şampiyonluğu getirdiler,sezon boyu Fenerbahçe'nin maçlarını izleyen birisi bana Aykut Kocaman'dan bahsetmesin.Bahsediyorsa eğer objektif değildir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2013, 16:14
tabii ki on plana cikacak oyuncular olacak. o zaman hagi olmadan ya da gecen sene selcuk olmadan ya da bu sene drogbasiz buraksiz olsaydi diyerek terimin basarilarini hangi kefeye koyucaz. alex sayesinde diyerek aykut kocamanin kariyerini kenara koyamazsin. iyi bir degelendirme olmaz bu.

uAburak89
08.Temmuz.2013, 16:16
Ya bırakın Allah aşkına. Milli takım için Aykut Kocaman'ı yedirmeyiz. Başkasını bulsunlar.

Direnin ve yedirmeyin. :)

Bu mevzunun çıkışı muhtemelen burası;

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23676207.asp

Bu da tipik Ahmet Ercanlar haberi. Taktiksel başarıları kısmında koptum.

ReaList
08.Temmuz.2013, 16:17
Milli Takımlar bana göre futbolun en üst noktasıdır. Sadece A milli takım için değil U21,U20,U19 için de geçerli. Burada teknik olan adamın futbol içinde 20-30 yıl ter akıtmış, oralarının tozunu yalayıp yutmuş bir isim olması her zaman iyidir. Genç ve ideal bir hoca için uygun değildir Milli Takımlar çünkü hedeflerini gerçekleştirmek için deneme-yanılma süreci ve zamanı kısıtlıdır. Oyuncularla çok az süre beraber kalır ve yapacaklarını uygulamak oldukça zor bir iş olur ancak yaşı gelmiş ve bu işlerde oldukça tecrübeli bir teknik adam, bu kısıtlı zamanı ve dar çerçeveyi en iyi ve ekonomik şekilde değerlendirebilir. Genç bir teknik adamın vereceği şey az ancak öğreneceği şey çok olur ancak Tecrübeli bir teknik adamın pek bir şey öğrenmesini gerektirecek durum yokken verebileceği çok şey olabilir.

Bu yüzden olur da bir hoca değişikliği söz konusu olursa Futbol baharında son dönemini yaşayan bir hocanın Milli Takım Teknik Direktörü olmasını yeğlerim.

europeanconquer
08.Temmuz.2013, 16:40
tabii ki on plana cikacak oyuncular olacak. o zaman hagi olmadan ya da gecen sene selcuk olmadan ya da bu sene drogbasiz buraksiz olsaydi diyerek terimin basarilarini hangi kefeye koyucaz. alex sayesinde diyerek aykut kocamanin kariyerini kenara koyamazsin. iyi bir degelendirme olmaz bu.

Ben Alex'i oynatmamasından bahsediyorum,3 sezona aynı şekilde başladı,2 tanesinde dayanamadı yine Alex'i oynattı,3.sezonda Alex dayanamadı patladı ve gönderildi.Bir teknik adam çareyi bu yolda buluyorsa Aykut Kocaman'ın başarılarının baş mimarını Alex olarak gösteririm.Fatih Terim'e gelirsek ne zaman o saydığınız oyuncuları iyi oynarken kenara oturtumuşta baktı işler kötüye gidiyor tekrar ona dönmüş ? Elbet iyi bir kadro teknik direktör için önemlidir ancak Alex'in önemini size benim anlatmam pek normal olmaz değil mi ? :)

Fatih Terim ile Aykut Kocaman'ı kıyaslayacaksak oraya hiç girmeyelim bence.Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'ye ayıp ederiz.

byariff
08.Temmuz.2013, 16:40
Yilmaz Vural....

Rsa
08.Temmuz.2013, 16:46
Aykut Kocaman uzak dursun. Arda Turan'sız oynamaya alışmalıyız falan diyebilir. Yapmadığı şey değil.

sui generis
08.Temmuz.2013, 16:48
Yukarıda dediğin ile bu dediğin alakasız.

2 tanesi zaten Alex De Souza'nın özel çabalarıyla

Sow,Kuyt,Gökhan ve tabi ki Salih gibi ekstra oyuncular çıktı,ikinci yarı da Webo sayılabilir ve gerekli anlarda gerekli hareketleri yaparak Avrupa'da yarı finali kupada şampiyonluğu getirdiler

Bu cümlelerden Alex'i kesmesini ve tekrar Alex'i oynatmasını mı anlamalıyız ? Sanki; Kuyt'ı , Sow'u , Salih'i o bu takıma almamış gibi konuşuyorsun. Alex'e de en verimli sezonunu Aykut Kocaman yaşatmıştır. Alex Fenerbahçe için efsanedir elbette ama zamanında söylenen 'Alexsiz Fener bir hiç' lafının da boş olduğu gözükmüştür. Alex gitti ama Fenerbahçe'yi yine birileri sırtladı. zaten onlar da bunun için para almıyorlar mı? Kuyt, Sow olmasa onların yerine bir başkası olsa Fenerbahçe yine başarılı olacaktı. 2011-2012 sezonu şampiyonluğunu sadece Selçuk ve Melo'ya bağlamakla Fenerbahçenin başarısını Alex'e ya da Sow ve Kuyt'a bağlamak aynı şey.

europeanconquer
08.Temmuz.2013, 16:55
Yukarıda dediğin ile bu dediğin alakasız.

Bu cümlelerden Alex'i kesmesini ve tekrar Alex'i oynatmasını mı anlamalıyız ? Sanki; Kuyt'ı , Sow'u , Salih'i o bu takıma almamış gibi konuşuyorsun. Alex'e de en verimli sezonunu Aykut Kocaman yaşatmıştır. Alex Fenerbahçe için efsanedir elbette ama zamanında söylenen 'Alexsiz Fener bir hiç' lafının da boş olduğu gözükmüştür. Alex gitti ama Fenerbahçe'yi yine birileri sırtladı. zaten onlar da bunun için para almıyorlar mı? Kuyt, Sow olmasa onların yerine bir başkası olsa Fenerbahçe yine başarılı olacaktı. 2011-2012 sezonu şampiyonluğunu sadece Selçuk ve Melo'ya bağlamakla Fenerbahçenin başarısını Alex'e ya da Sow ve Kuyt'a bağlamak aynı şey.

1.si 2010/2011 sezonu
2.si 2011/2012 sezonu

Senin kastettiğin 2012/2013 sezonu.Alex'in mevkisinde kimi oynattı abi ? Bir cevap ver.Hangi olağanüstü oyuncu (!) Alex'in mevkisinde oynadı ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2013, 16:57
aykut kocaman ile fatih terimi kiyaslamiyorum, cok telasli cevaplar veriyorsun. yazdigim mesajin detaylarini okumadan terimi savunma icgudusune girmissin. benim anlatmak istedigim sahada oynanan oyunu sadece bir isme endekslersen takimin patronunu gormezden gelirsen terimin uefayi aldigi zaman da basariyi hagiye yuklemen gerekir senin dedigine bakilirsa. ya da gecen sezonki olaganustu performansiyla selcuk inan dersin basarinin tek mimari. bunu demekle terime ne kadar haksizlik edilirse aykut kocaman icin de aynisi gecerlidir.

sui generis
08.Temmuz.2013, 17:04
1.si 2010/2011 sezonu
2.si 2011/2012 sezonu

Senin kastettiğin 2012/2013 sezonu.Alex'in mevkisinde kimi oynattı abi ? Bir cevap ver.Hangi olağanüstü oyuncu (!) Alex'in mevkisinde oynadı ?

Selçuk ve melo örneği için 2011-2012 sezonunu söyledim. Alexin istatistiki anlamda zirve yaptığı yılda 2010-2011 sezonu Aykut hocayla oldu yanlış hatırlamıyorsam.

ForsakeN
08.Temmuz.2013, 17:05

Aslında tam da Fenerbahçe'de oynattığı oyun felsefesiyle Milli takımda başarılı olur. Kişisel olarak sevmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Aykut Kocaman turnuva taktiklerinde başarılı bir hoca, istediğiniz kadar aksini düşünün

europeanconquer
08.Temmuz.2013, 17:06
aykut kocaman ile fatih terimi kiyaslamiyorum, cok telasli cevaplar veriyorsun. yazdigim mesajin detaylarini okumadan terimi savunma icgudusune girmissin. benim anlatmak istedigim sahada oynanan oyunu sadece bir isme endekslersen takimin patronunu gormezden gelirsen terimin uefayi aldigi zaman da basariyi hagiye yuklemen gerekir senin dedigine bakilirsa. ya da gecen sezonki olaganustu performansiyla selcuk inan dersin basarinin tek mimari. bunu demekle terime ne kadar haksizlik edilirse aykut kocaman icin de aynisi gecerlidir.

Abi her şeyi kenara bırak Aykut Kocaman Fenerbahçe'den istifa ettiğinde üzüntüden kendime gelemedim.Tamam taraflı bakıyorum diyelim.Savunuyorum diyelim,bu hareketim de taraflı gözle yapılan bir şeydi.Fenerbahçe'den istifa ettiğinde ne kadar çok üzüldüysem Milli Takım'ın başına geçmesine de o kadar karşıyım.Fatih Terim Galatasaray'ı bıraksa zil takıp oynayacak kişiler tanıyorum ben.En basitinden iki teknik direktöre karşı nasıl bir bakış açısı olduğunu anlarsınız umarım.

Bundan sonrasına karışmıyorum dilinize yapışmış bir Aykut Kocaman'ı sevmediğinden böyle diyorsun diye,benim görüşlerim bunlardır,Aykut Kocaman benim gözümde başarılı bir teknik adam değildir.Yaptığı iyi şeyler yok mudur elbet vardır.Kişi olarak da Galatasaray hakkında ki ince ince göndermelerini bir yana bırakırsak gayet düzgün bir kişi olduğunu düşünüyorum merak ediyorsanız.

zeck17
08.Temmuz.2013, 17:12
Aziz Yıldırım geçsin?

Sonuçta yıllardır fenerbahçenin kadro yapılanmasını taktiğini filan kendi yapıyor bir de soyunma odası konuşmaları var ki Fatih Terim'den daha etkili o gazla dünya kupasını almazsak futbolcuların ayıbıdır bu

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2013, 17:13
sadece empati kurmanizi bekliyorum. zamaninda bizler de uefa alinirken terimden cok hagiyi onplana cikardik. bu her zaman boyle, boyle de devam eder. basarisiz yerine begenmedigim bir TD tabiri daha uygun olur. kariyerindeki etiketler dururken basarisiz demek pek yerli yerinde bir tabir olmuyor cunku. uefada finale cikan bir terim var, bir de yarifinale gelmis kocaman var. sadece bu bile basari kriteri icin yeterlidir, turkiye capinda.

Kaka Leite
08.Temmuz.2013, 17:18
Aziz Yıldırım geçsin?

Sonuçta yıllardır fenerbahçenin kadro yapılanmasını taktiğini filan kendi yapıyor bir de soyunma odası konuşmaları var ki Fatih Terim'den daha etkili o gazla dünya kupasını almazsak futbolcuların ayıbıdır bu

Bence siz geçin, belki o zaman anlarsınız bu işin bu kadar basit olmadığını 4-4-2, 3-5-2 ile yürümüyor bu işler.

Aykut Kocaman geçsin veya geçmesin şuan ki dönemden daha kötü bir yönetim olamaz.

europeanconquer
08.Temmuz.2013, 17:19
gonderme yapmiyorum, sadece empati kurmanizi bekliyorum. zamaninda bizler de uefa alinirken terimden cok hagiyi onplana cikardik. bu her zaman boyle, boyle de devam eder. basarisiz yerine begenmedigim bir TD tabiri daha uygun olur. kariyerindeki etiketler dururken basarisiz demek pek yerli yerinde bir tabir olmuyor cunku.

Abi genel bir kanı Fenerbahçe'yi yönetti diye böyle yorum yapıyorum diyedir büyük ihtimalle ancak Ersun Yanal Fenerbahçe'nin başına geldi,onu da eleştirmem lazım ancak nasıl bir teknik adam olduğunu biliyorum.Aykut Kocaman'dan daha üst düzey bir teknik adam.Bunu Fenerbahçe antrenmanından 1 fotoğrafa bakarak bile anlayabiliriz.Şahsen bu yıl Ersun Yanal etkisiyle çok çekişmeli bir lig geçeceğini düşünüyorum.Bir ihtimal Avrupa'ya izin çıkarsa ŞL'de gruplara kalır hatta gruplardan da çıkar diye bekliyorum.

Neyse benim görüşüm kendimedir,nasıl düşündüğümü de kendim biliyorum,kimseye kanıtlamak zorunda değilim.İsteyen istediği gibi düşünür.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2013, 17:21
zaten bircogumuz aykut kocamani vasat buluyoruz camia olarak ama bu elde ettigi basarilari gormezden gelmemizi engelleyemez. ben bundan bahsediyorum. biz de begenmiyoruz genel olarak ama adam basarili, sonuc almayi biliyor. (: yoksa oynadigimiz maclari uyku hapi niyetine izleyebilirsin, o derece sikicidir :D

uAburak89
08.Temmuz.2013, 17:31
1 lig şampiyonluğu ki tescillense de mahkemelik, üzerinden 2 sene geçmesine rağmen halen Avrupa'dan men cezasına sebebiyet verebilecek derece karışık bir mevzu. 2 Türkiye Kupası, 1 Avrupa Ligi yarı finali. Tüm teknik direktörlük kariyerinde başka etiket var mı ?

Ligin doğal favorilerinden olan, her zaman en pahalı, en alternatifli kadrosuna sahip Fenerbahçe'yle 3 sezonda 1 şampiyonluk mu başarı ? Ana hedef şampiyonluk diye biliyorum, burada sınıfta kalıyor. Avrupa konusunda Fenerbahçe tarihinin en büyük başarısı ŞL çeyrek finali, Avrupa Ligi yarı finali değil finali ancak buna eş değer olabilirdi, o da yok. ŞL elemelerini geçemeyip gruplara kalamadığı sezon da var ayrıca.

Geriye ne kalıyor, biz alamadığımız için kıymetli denilen Türkiye Kupası, onda hakkını yemeyelim başarılı diyelim. Bir de Süper Kupa var, onu da alamadı.

Sevmediğimiz için başarısız diyormuşuz ya, bence de siz sevdiğinizden başarılı buluyor olmayasınız ? Çünkü azımsanmayacak derece Fenerbahçe'li var, Aykut Kocaman'ı kangren olarak gören, gitmesini isteyen, istifa ettiğinde sevinen, geri döndüğünde üzülen. Bir de Galatasaray'lılar var istifa ettiğinde üzülen, geri dönünce sevinen tekrar bırakınca kahrolan.

Zaman gösterecek zaten kariyerinin, akıbetinin ne olacağını, bence onun kariyerinde çıkabileceği en üst nokta Fenerbahçe'ydi ki teknik direktör olarak orayı hakedecek meziyetleri, kariyeri yoktu. Milli Takım'a gelirse de CV'sindeki eski Fenerbahçe teknik direktörü ve futbolculuk döneminin hatrına gelir, başarılarından dolayı değil.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2013, 18:04
son iki yilda fenerbahceye sinif atlatan tabirde sadece sow alinmistir. oyle can sikici bir donemde basa gecti ki o da onun sanssizligi, adi anilan surec yasanmamis olsaydi kadro konusunda sana katilirdim ama 2011-2012 sezonu zaten bastan cope gitti. 2012-2013 sezonuysa adam gibi transfer yapilmadi. ayrica her sene yeni bir kadroyla sezona baslamak zorunda kaldi. tum bunlar dikkate alindiginda kendisine yapilan yorumlar insafsizcadir. buna ragmen cope gittigi denilen sezonda son macta sampiyonlugu kaybetmis, bu sene de tek bir gol farkiyla avrupada finali kacirmistir. bence de kariyerinin akibetini zaman gosterecektir, ancak geride biraktigi kariyer de azimsanicak turden degil. cimbomlularin aykut hoca hakkindaki istifasinda ya da geri donusunde verdigi tepkiler onemsizdir.

esas konuya gelirsek ben de milli takima istemem kendisini ama gelirse de tuh demem, cunku kariyeri itibariyle yapabileceklerini gosterdi. en azindan elemeleri gecirecek futbolu oynatir. gelmesini istemememin sebebi oynattigi futboldan pek hoslanmamam, baska bir sebebi yok. yoksa kendisine inaniyorum.

Corpus
08.Temmuz.2013, 18:08
jupp heynckes ' in Dünya Kupası veya Avrupa Kupası var mı ? Yoksa buyursun :D

ReaList
08.Temmuz.2013, 19:54
bence onun kariyerinde çıkabileceği en üst nokta Fenerbahçe'ydi ki teknik direktör olarak orayı hakedecek meziyetleri, kariyeri yoktu. Milli Takım'a gelirse de CV'sindeki eski Fenerbahçe teknik direktörü ve futbolculuk döneminin hatrına gelir, başarılarından dolayı değil.
Fatih Terim'in Milli Takımın başına geldiğinde hocalık kariyeri adına elde ettiği tek başarı Akdeniz Olimpiyatlarında genç takımla şampiyonluk yaşamasıydı. Başarılı veya üst diyebileceğimiz bir kulüp kariyeri yoktu, biraz daha yakın örnek olarak Abdullah Avcı'nın da pek başarısı yoktu ve takımın başına geldi. Önemli olan ne yapmış olduğunuz değil ne yapacak olmanız ancak bunun için doğru yer Milli takım mıdır ? Hayır. Üstte bu konuyla ilgili düşüncemi söylemiştim zaten, Milli takım en üst seviyedir ve en üst seviyeye kariyer olarak dallanmış budaklanmış bir isim her zaman idealist bir isimden önce gelmelidir. Milli takım kendinizi geliştireceğiniz yer değil, Gelişmiş yeterliliğinizi ortaya koyacağınız yer olmalı.

europeanconquer
07.Ağustos.2013, 15:09
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar :(

http://img850.imageshack.us/img850/9237/jgap.png

Bekir,Caner,Mehmet Topal,Hamit,Sefa,Mehmet Ekici ve Mevlüt ne diye alındılar bilmiyorum.

Mehmet Topal kulüp bazında isterse Real Madrid seviyesinde top oynasın,Milli Takım'da tam bir felaket,iğrenç oynuyor milli takımda.

Kaka Leite
07.Ağustos.2013, 15:37
Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar :(

http://img850.imageshack.us/img850/9237/jgap.png

Bekir,Caner,Mehmet Topal,Hamit,Sefa,Mehmet Ekici ve Mevlüt ne diye alındılar bilmiyorum.

Mehmet Topal kulüp bazında isterse Real Madrid seviyesinde top oynasın,Milli Takım'da tam bir felaket,iğrenç oynuyor milli takımda.

Büyük şok içindeyim, Topal'ın ne işi var burada diyecek tek adamsın forumda.

Halen şaşkınım hatta :a:

Milli takımda kötü oynuyor diye, klübünde iyi oynayan adamı almayın demek bence doğru değil :)

Sanarsın milli takım İspanya da pas akışını bir Topal bozuyor, madem milli takım bazında kötü birisini arıyorsun Arda ve Nuriyi sil o kadrodan.

europeanconquer
07.Ağustos.2013, 15:44
Büyük şok içindeyim, Topal'ın ne işi var burada diyecek tek adamsın forumda.

Halen şaşkınım hatta :a:

Milli takımda kötü oynuyor diye, klübünde iyi oynayan adamı almayın demek bence doğru değil :)

Sanarsın milli takım İspanya da pas akışını bir Topal bozuyor, madem milli takım bazında kötü birisini arıyorsun Arda ve Nuriyi sil o kadrodan.

Mehmet Topal Milli Takım'a yeni seçilen bir oyuncu değil,Milli Takım'da oynayamıyor Mehmet,bunun bana karşıtını ispatlayamazsın,ne oynadığını görüyoruz Milli Takım'da.Nuri ve Arda'ya gelince Nuri için bir şey diyemem ancak Arda'dan daha iyi oynayacak birisi varsa orada,Arda'yı da silelim.Milli Takım orta sahası eğer 3'lü orta saha olacaksa Emre-Alper-Selçuk üçlüsünden olmalıdır.Yıllardır defansif orta saha ile oynuyoruz da noluyor ? 2010'u kaçırdık 2012 gitti,2014'te uçurumda.

Kaka Leite
07.Ağustos.2013, 15:47
Mehmet Topal Milli Takım'a yeni seçilen bir oyuncu değil,Milli Takım'da oynayamıyor Mehmet,bunun bana karşıtını ispatlayamazsın,ne oynadığını görüyoruz Milli Takım'da.Nuri ve Arda'ya gelince Nuri için bir şey diyemem ancak Arda'dan daha iyi oynayacak birisi varsa orada,Arda'yı da silelim.

Arda en iyimiz ise en azından şuan için konuşuyorum zaten milli takımı silelim.

Hatta sildik bile belki de..

Arda'nın gerçekten istediğinde nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz, şuan Arda'yı geç o kadrodaki çoğu adam oynamak istemiyor.

Ben de öyle bir milli takımın içine atılsam kusura bakmayın da bende oynamam.

europeanconquer
07.Ağustos.2013, 15:51
Arda en iyimiz ise en azından şuan için konuşuyorum zaten milli takımı silelim.

Hatta sildik bile belki de..

Arda'nın gerçekten istediğinde nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz, şuan Arda'yı geç o kadrodaki çoğu adam oynamak istemiyor.

Ben de öyle bir milli takımın içine atılsam kusura bakmayın da bende oynamam.

Ben Mehmet Topal'ın o hücum fakiri oyununu istemiyorum Milli Takım'da,zaten 11 kişi ile defans yapmaya alıştık Terim'den sonra,bari hücum özellikli bir kaç oyuncu oynatalım da belki bir işe yarar.Mehmet'i Milli Takım'da Selçuk'un yerine oynattığı için,dikkatle izliyorum,tam bir kazma,her maçta bir saçmalık yapıyor ve rakibi pozisyona sokuyor hatta gol yememize sebep oluyor.Bir ile iki ile de sınırlı değil bunlar.

SAİT71
07.Ağustos.2013, 15:53
Yahu daha kimin alındığını mı tartışıyorsunuz. Sanki dünya yıldızlarımız var. Onu çıkarıp diğerini alsa ne olacak. Hiç bir organizasyona katılmayan 3. dünya ülkelerinin milli takımları seviyesine hızla yaklaşan bir takımımız var. x yerine y oynasada bu milli takımdan birşey olmaz. Yeni bir jenerasyon lazım.

Gncl1905
07.Ağustos.2013, 15:56
Yahu daha kimin alındığını mı tartışıyorsunuz. Sanki dünya yıldızlarımız var. Onu çıkarıp diğerini alsa ne olacak. Hiç bir organizasyona katılmayan 3. dünya ülkelerinin milli takımları seviyesine hızla yaklaşan bir takımımız var. x yerine y oynasada bu milli takımdan birşey olmaz. Yeni bir jenerasyon lazım.

Tam da bunu yazacaktım. Sanki yıldızlardan oluşan kadromuz var. Mehmet Topal'ın görevini üstlenecek biri yok. En iyisi o. Kadro nasıl olursa olsun takımdan da umudum yok zaten. Katılamayacağız gelecek turnuvaya. Takılsınlar kafalarına göre.

byariff
07.Ağustos.2013, 16:07
hamit ve bekir gereksiz olmus bence..

EndoplazmiK RetikuluM
07.Ağustos.2013, 16:20
Sanki orta sahada Mascherano falan varda Topal'ı keselim diyorsunuz :D

europeanconquer
07.Ağustos.2013, 16:25
Sanki orta sahada Mascherano falan varda Topal'ı keselim diyorsunuz :D

Orta saha da Selçuk var ,malum Abdullah Avcı Selçuk'u kesip Topal'ı oynatıyor.Orta saha da Mascherano tarzı oyuncuya ihtiyacımız yok bence Alper-Emre-Selçuk üçlüsü ile çok çok daha iyi bir orta sahaya sahip oluruz.

sui generis
07.Ağustos.2013, 16:33
Topal'ı keselim diyen çarpılır. Emreye de Selçuk'a da değişmem yahu.

europeanconquer
07.Ağustos.2013, 16:37
Sen Topal'ı Milli Takım'da hiç izlememişin.Fenerbahçe'de iyi oynamıyor demiyorum ben,Milli Takım'da oynayamıyor diyorum,tartışmaya da açığım sabaha kadar tartışabilirim.

SAİT71
07.Ağustos.2013, 17:12
Peki milli takımda Arda'dan ve az buçuk Burak'tan başka iyi oynuyor diyeceğimiz bir adam var mı?

europeanconquer
07.Ağustos.2013, 17:16
Selçuk İnan var birde,tabi oynayabildiği zaman,malum Yüce Topal(!)dan şans bulamıyor.

ReaList
07.Ağustos.2013, 18:25
Orta saha da Selçuk var ,malum Abdullah Avcı Selçuk'u kesip Topal'ı oynatıyor.Orta saha da Mascherano tarzı oyuncuya ihtiyacımız yok bence Alper-Emre-Selçuk üçlüsü ile çok çok daha iyi bir orta sahaya sahip oluruz.

Maalesef bu oyun düzeninde aynı tipte oynayan bu Üçlü ile oynamak imkansız, 1 tane amele istiyor, Topla daha az oynayan ancak rakibi kovalayan, defansın önünde kesivi görevi gören ve o bölgeyi süpüren. Alper-Emre ve Selçuk hatta Nuri, Mehmet Ekici, vs bunu yapamazlar. Şuana kadar grup maçlarında Topal'ın oynamadığı bir Macaristan deplasmanımız var, 3-1 yenildik belki tarihi fark olurdu. Bu sistemde oynayacak hamal bir oyuncu şart, Koskoca Barcelona'da Xavi,Fabregas,İniesta var ama Busguest gibi onlara nazaran sınırlı bir oyuncu diğer üçünden daha önem arz ediyorsa Topal'ın sistem için ne kadar önemli olduğunu kavramak gerek. Hoş bu sistemden nefret ediyıorum ve oldukça yararsız bir sistem olarak görüyorum Çünkü ne buna uygun kanat oyuncularımız var ne de Santrafor, bu da olayın bir başka tarafı.

europeanconquer
07.Ağustos.2013, 18:57
Bana sorsan ben futbolda defansif orta saha denen pozisyon karşıyım,özellikle Türk takımlarında, defansif orta saha değilde 3. stoper gibi bir görev alıyorlar.

Mehmet Topal'ın Milli Takım'da ki oyunu beni çileden çıkartıyor,varsın Arda bile o pozisyonda oynasın Mehmet oynamasın,defansif orta saha mı,stoper mi,libero mu ne olduğu belli değil,zaten orta saha çizgisini geçerse şaşırıyorum.Fenerbahçe'de oynadığının %50'sini bile oynayamıyor Milli Takım'da.

Mamadou
07.Ağustos.2013, 23:55
Bence kadro fena olmamış. Olcay, Alper, Sefa gibi oyuncular artık kadroya alınmaya başlandı. İnşallah ileride yeni oyuncular alınır kadroya.

Topal'dan başka kesici orta saha yok. Kayserispor'da oynayan Salih Dursun bizim Milli takımımızda oynayabilecek mi ? Salih'den umutluyum.

eng1n
08.Ağustos.2013, 01:08
hiç mi yedek sol bek düşünülmez ya iyi kötü kör topal sakat Hasan Ali'ye bi yedek sol bek alın kadroya.

Frexy
08.Ağustos.2013, 01:53
Adam Topal'ı Selçuk İnan'a değişmiyor , bu laftan sonra bazılarıyla futbol konuşmak olanaksız bunu anladım.

Corpus
08.Ağustos.2013, 02:04
hiç mi yedek sol bek düşünülmez ya iyi kötü kör topal sakat Hasan Ali'ye bi yedek sol bek alın kadroya.

sol bek Caner var Caner :icon_cool:

Mamadou
08.Ağustos.2013, 03:20
Adam Topal'ı Selçuk İnan'a değişmiyor , bu laftan sonra bazılarıyla futbol konuşmak olanaksız bunu anladım.

Kulüp performansı olarak değerlendirirsen Arda Turan, Gökhan Gönül ile birlikte Selçuk İnan şu an Türkiye'nin en iyi üç yerli oyuncusundan biri. Ama milli takımdaki performansına bakarsak arkadaş pekte haksız sayılmaz. Bir kere ikisi ayrı tip oyuncular. Topal tipi başka bir orta saha oyuncumuz olmadığı için milli takımın değişilmez oyunculardan biri. Önceden kesici orta saha olarak Aurelio vardı. Şu an Topal'dan başka o tarz bir orta saha oyuncumuz yok. İleride Salih Dursun, Necip Uysal olabilir. Selçuk, Emre, Alper bunlar tipik oyun kurucu, topla oynamayı seven oyuncular. Ama Selçuk'un oynadığı maçlarda ben Galatasaray'daki gibi oyuna ağırlığını koyduğunu hiç görmedim. En kritik Macaristan maçında hiç tempo yapamadı. Emre olsaydı belki yerine maçı kazanacaktık. Hangi hoca olursa olsun Topal'ı başa yazar çünkü seçenek yok.

darkkobal123
08.Ağustos.2013, 10:30
Caner ? Bekir ? Mevlüt ? Mehmet Ekici ? Emre ? Hele Emre sakat. Bu adamlar ne yapmışta çağırılıyor anlamıyorum. Oğuzhan ? Gökhan Töre ? Rubin Kazan'da olsa Töre direk çağırılırdı. Bu kadroyu acaba neye göre seçiyorlar gerçekten çok merak ediyorum.

Bordo61Mavi
08.Ağustos.2013, 12:47
@sporx: FIFA Dünya sıralamasında geçtiğimiz ay Türkiye'nin üzerine çıkan "Yeşil Burun Adaları" 13 sıra birden yükselerek 36. sıraya yerleşti.

Yesil Burun adalari :) eserinle gurur duy Yildirim Demiroren

sui generis
08.Ağustos.2013, 13:15
Caner ve Bekir , 11 için çağrılmıyor. Alternatif olarak çağrılıyor. Caner hem sol bekte hem de sol açıkta iyi yedek. Türk sıkıntısının olduğu bu dönemde kalan 17 takımda 11 oynar.

SAİT71
08.Ağustos.2013, 15:34
VAy be Yeşil Burun Adalarına bile geçildiysek sorun kadro seçimi değil. Sağlam bir yapılanmadır bence.

uAburak89
08.Ağustos.2013, 15:38
Galatasaray'lı oyuncuların hiçbirisini oynatmaz umarım Abdullah Avcı.

mustinho03
08.Ağustos.2013, 18:55
mevlüt,mehmet ekici,hamit,emre bu ne ya? benim merak ettigim bu kadroyu kim seciyor?ama umutlu oldugum bir baska sey fb salih ve besiktastaki muhammed den cok sey bekoiyorum insallah 2-3 seneye milli takimin degisilmezleri olacaklar

Facx
08.Ağustos.2013, 23:26
bu abdullah avcı ne zaman kovulacak ?

5267
09.Ağustos.2013, 00:33
Şenol Güneş boştamı ? Yada Yılmaz hoca

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Ağustos.2013, 00:42
ne hallere dustuk, 90 larda gelen gs eksenli kusak ve onun devamindaki son halka tuncayli nihatli avrupa 3.lugu ile sona erdi. hizli ciktigimiz basamaklari ayni hizla iniyoruz simdi. bir sonraki elemelerde 3.torbadan girecez kuraya bu gidisle. artik cok daha zor olacak gruptan cikmak. ozellikle bu sezon altin tepside sunulan bu lokum gibi grubu bile firsata ceviremedikten sonra isimiz cok cok zor.

byariff
20.Ağustos.2013, 01:39
SON DAKİKA: Lig TV'nin haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğü için Fatih Terim'e bir teklif götürecek.

Şansal Büyüka: "Federasyonun teklifi bu sezon hem Galatasaray'ı hem de Milli Takımı çalıştır. Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrıl olacak."

europeanconquer
20.Ağustos.2013, 01:43
İronik,değil mi ? :)

mpaker66
20.Ağustos.2013, 01:44
Fatih hoca bunu kabul mu edecekmiş? :( :)

eng1n
20.Ağustos.2013, 01:53
zaten Şenol Güneş, Mustafa Denizli boştayken Fatih Terim'e gidiliyorsa hata. Olmadı bana göre şu milli takım turnuvalarında başarı yakalayacağını düşündüğüm Aykut Kocaman'da olabilir.

Suicider
20.Ağustos.2013, 02:05
Her şeyi anladım da sezon sonu Galatasaray'ı bırak nedir yahu? :)

LadroN
20.Ağustos.2013, 02:06
Sezon sonu Galatasaray'ı bırak ne ya?Bu kadar düşme tüpçü.

Gncl1905
20.Ağustos.2013, 02:11
Yıldırım Demirören hem TFF başkanı hem Milli Takım teknik direktörü olsun. Sene sonu TFF başkanlığını bıraksın. Yeni gelen TFF başkanı da yabancı sınırına ayar çeksin. YD'yi kovsun ve FT'nin iki görevi de yürütmesine izin versin. Bir taşta birkaç milyon kuş.

SAİT71
20.Ağustos.2013, 02:54
Bu resmen ayartma olayına girmiş. :)

footballer33
20.Ağustos.2013, 03:03
Mustafa Denizli ya da Şenol Güneş'ten birisi yeni hocamız olmalı bence. Ötesine yorumum yok.

eng1n
20.Ağustos.2013, 03:28
ilginç olan Milli takım için isimler öne çıkıyor falan filan işte teklif bile yapılmış ve Abdullah Avcı hala orada tamam anladık TFF kovmuyor da biraz şerefli olup kendin istifa et bari.

Bordo61Mavi
20.Ağustos.2013, 05:03
Avci ile yola devam edilir. Suanki Federasyon varken milli takimda rahat calisacak teknik adam zor

goosfraba
20.Ağustos.2013, 08:33
fatih terim bu federasyonla çalışmaz bence de.

EndoplazmiK RetikuluM
20.Ağustos.2013, 12:00
Sorun sadece teknik direktörde gibi davranıyoruz. Teknik direktörden malzemecisine kadar değişmeli milli takım personeli.

davidvilla
20.Ağustos.2013, 13:01
Sorun sadece teknik direktörde gibi davranıyoruz. Teknik direktörden malzemecisine kadar değişmeli milli takım personeli.

federasyonu ve kadrolaşmayı da unutmamak lazım

Mamadou
20.Ağustos.2013, 15:45
Federasyon gitmeden bu işlerin düzeleceği yok. Ama yinede Terim'in şu zamanda teklifi kabul edeceğini sanmam. Bana göre Aykut Kocaman daha doğru bir tercih olabilir. Daha önceki yorumlarda bir kaç kişinin yazdığı gibi tam bir turnuva hocası. Sahadan oynanan oyun tatmin edici olmaz belki ama alınan skorlar iyi olur. Milli takım için gerekli olan bu. Avcı oynatmaya çalıştı ne oldu gerçi oynattığı bir şey yok.

sananes
20.Ağustos.2013, 19:16
Kocaman bu kadroyu güzel de oynatır,ekstra çok fazla koşturup savunma kısmını da biraz yukarıya çeker. Yok Selçuk'u alır,5 önlibero ile sahaya çıkar gibi söylemler goygoy sadece. Troll işi yorumlar.

goosfraba
20.Ağustos.2013, 19:41
aavcı istifa etmiş.

byariff
20.Ağustos.2013, 19:57
SON DAKİKA: Abdullah Avcı: Milli takımdaki görevlerimden ayrılıyorum. (Lig TV)

Bordo61Mavi
20.Ağustos.2013, 20:06
@altunterim: SON DAKİKA: Avcı: "Ayrılmanın en doğru karar olduğunu düşündüm!"

Giderken bile guldurdu adam :)

Bordo61Mavi
20.Ağustos.2013, 20:10
@timblnt: Demirören, 5 Temmuz'da "Avcı'yı ben getirmedim" dediğinde istifa edecekti Abdullah Avcı. Şimdi bir spekülasyon mu zoruna gitmiş? Geçelim...

Guzel bir yorum daha.

Bide Demiroren gitse Turk futbolu rahatliyacak

byariff
20.Ağustos.2013, 20:15
adaylarim yilmaz vural - denizli - aykut kocaman keske yilmaz hoca olsa...

bilmania
20.Ağustos.2013, 20:36
Aykut Kocaman tam bir skor adamı.Defans sıkıntısı da olmaz.

Bulstrap87
20.Ağustos.2013, 20:37
aykut kocamanı sakın getirmeyin allah askına abdullah avcıdan farksız olmaz gene ruhsuz kapanan milli takım izleriz.
mustafa denizliyide begenmiyorum.
bize yılmaz vural sart..

Nocna Mora
20.Ağustos.2013, 20:38
Yılmaz Vural gelse keşke.

erdem344
20.Ağustos.2013, 20:39
Kocaman adam yakışır o koltuğa

BaGa TaRKaN
20.Ağustos.2013, 20:40
Başkan Vekilinin Demecine Göre Muhtemelen Hikmet Karaman Düşünülüyor :(

Başka Adam mı Kalmadı Yahu :icon_evil:

Rsa
20.Ağustos.2013, 20:42
Mustafa Denizli gelir bence.

Bordo61Mavi
20.Ağustos.2013, 20:43
Aykut Kocaman suan fazlasi ile yipranmis, bide bu federasyon altinda calisirirsa hepten biter. Rahat bir ortam sevmeyen biri olmali(zoru seven) ve yillardir bu isi her sartta isteyen biri olmali.

Yilmaz Vural ile beraber belki milli takimi izlemeye taraftarda gelir

Bordo61Mavi
20.Ağustos.2013, 20:47
Başkan Vekilinin Demecine Göre Muhtemelen Hikmet Karaman Düşünülüyor :(

Başka Adam mı Kalmadı Yahu :icon_evil:

Bir an hayal ettim, Allahim sen koru :D

uAburak89
20.Ağustos.2013, 20:52
Fatih Terim'e teklifi geçtim, onu akıllarına getirmeleri bile ibretlik.

Mustafa Denizli ve Şenol Güneş dışında Milli Takım'ı çalıştırabilecek kalitede boşta başka bir isim yok. Yıldırım Demirören gider boştaki vasıfsız hocalardan biriyle anlaşır, Milli maçlar kanser etmeye devam eder. Bu federasyon olduğu sürece Milli Takım pişmanlıktır..

byariff
20.Ağustos.2013, 21:02
aykut kocaman olmaz ruh yok bir kere ruh yok derken milli takima ruh kazandircak birisi lazim guzel futbol oynatcak birisi lazim evet bu terimdir ama bence gitmemeli insallah kabul etmez hoca geriye tek secenegim kaliyor yilmaz vural.

goosfraba
20.Ağustos.2013, 21:04
şu an en uygun kişi şenol güneş bence. dinlenebildiyse de harika olur.

sananes
20.Ağustos.2013, 21:16
şenol güneş ya da kocaman. mustafa denizli falan hikaye hocalar.

uAburak89
20.Ağustos.2013, 21:19
Ntvspor son dakika geçiyor, Demirören Ünal Aysal'ı aramış hoca ile görüşmek için izin istemiş. Kötü bir kamera şakası olmalı bu, aslolan Galatasaray diyen Fatih Terim bu teklifi elinin tersiyle itmeli, aksi halde ona karşı duyduğum büyük sevgiyi askıya almak zorunda kalacağım..

Demirören nasıl bir illetse, her durumda sinir bozmayı başarabiliyor, helal olsun!

Edit: Bir de şu iki takım birlikte çalıştıracak romantizmi de insanı hayret ettiriyor. Takıma aldığı/almadığı isimler sorun olacak. Culio üzerinden şike yaptığımızı iddia edenler hocayı Milli takım tercihleri üzerinden yıpratmaya çalışacak. İlla geçecekse Milli Takıma istifa edip gitmesi lazım. Aksi takdirde ne bize yararı olur, ne de Milli Takım'a. Zaten Milli Takımdan bir cacık olacağı yok, olan bize olacak her türlü. Lige yine domine etmeye, 4. yıldızı takmaya yaklaşmışken bu saatten sonra gelecek bir değişiklik herşeyi alt üst eder.

Sirius Black
20.Ağustos.2013, 21:20
Fatih Terim > Mustafa Denizli = Şenol Güneş > Diğerleri...

Benim için Türk hocaların sıralaması budur. Fatih Hoca zaten bizde, bırakmayı da düşüneceğini sanmıyorum o yüzden Mustafa Denizli ve Şenol Güneş 2 güçlü aday.

byariff
20.Ağustos.2013, 21:25
dusundumde tekrar hoca milli takim hocasi olsun ama tffye sartini sunsun yabanci sinirini kaldirirsaniz milli takimin basina gecerim :D

Sirius Black
20.Ağustos.2013, 21:27
Yıldırım Demirören karakterini konuşturuyor yine.

uAburak89
20.Ağustos.2013, 21:28
Hoca görüşme için Hasan Şaş ile Ümit Davala'yı yollasa keşke. :D

sarianet
20.Ağustos.2013, 21:30
fatih hoca iki görevide başarıyla götürür hemde en formda olduğu zamanlar şu zamanlar

Bordo61Mavi
20.Ağustos.2013, 21:35
@MOZBOSTAN: Yarın Fatih Terim milli takımın yeni hocası olir.. iki taraf da istiyor anlaşma tamam.. GS cephesi de "okey" dedi

Bordo61Mavi
20.Ağustos.2013, 21:37
@UnalBasgan: Adam telefonunu açayım diye başka numaradan aradı la.

:D:D

EndoplazmiK RetikuluM
20.Ağustos.2013, 21:49
Şenol Güneş yada Yılmaz Vural olmalı bence. Şu Yılmaz hocaya bir şans versek keşke. Hem şimdi vermezsek ne zaman vereceğiz o şartı ? En uygun zamandayız.

5267
20.Ağustos.2013, 21:51
Batırsa bile Yılmaz hocayı istiyorum ben,Avcı'nın duruşundan daha sempatik ve sıcakkanlı.

uAburak89
20.Ağustos.2013, 21:56
Sosyal medyada çok fazla rakip takım taraftarı Fatih Terim gelmeli diyor, Demirören'in niyeti de bununla paralel bence. İnce hesapların adamıdır kendileri.

Ünal Aysal izin vermiyorum diyemezdi sonuçta kararı verecek olan kişi hoca, ama amkspor haberi doğruysa iki takım işi yaş demeye getirmiş ve doğru da söylemiş.

uAburak89
20.Ağustos.2013, 21:59
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Bugün saat 19:25'te, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören bizzat Başkanımız Sayın Ünal Aysal'ı telefonla arayarak Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik Direktörlük görevinden bugün (öğleden sonra) itibarıyla resmen ayrıldığını, bu çok önemli milli görev için Galatasaray'dan anlayış ve Fatih Terim ile görüşmek için izin istediğini bildirmiştir.

Başkanımız bu görüşme için istenen onayı vermiş olup, Galatasaray'ın karar ve şartlarını Sayın Fatih Terim ve TFF arasında işbirliği konusunda bir mutabakat hasıl olması halinde ayrıca kendilerine iletileceğini bildirmiştir.

Gelişmelerden kamuoyu ayrıca haberdar edilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17692.php

byariff
20.Ağustos.2013, 22:02
Ftw ‏@FtwGS 53 sn
Ben şimdi güvendiğim bir arkadaşımla konuştum Fatih Terim mevzusu ne diye "yukardan baskı var" dedi.

guvenilir kaynaktif ftw

SAİT71
20.Ağustos.2013, 22:07
A Milli takım ile Galatasaray'ı iki arada bir idare eder ancak bu teklifi kabul edeceğini sanmam.

Fearless Coward
20.Ağustos.2013, 22:13
Günümüzde 2 takım idare eden hoca yok sanırsam Fatih hocanın da takımı bırakmayacağını düşünürsek yaş o iş.Boşta olan isimlerden sırasıyla Şenol Güneş,Mustafa Denizli,Aykut Kocaman ve Yılmaz Vural'a teklif götürülmeli.

sentugo
20.Ağustos.2013, 22:24
Bence Milli takım ve Gs'yi çok iyi bir şekilde yönetir Terim. Bunun altından da kalkar yani. Galatasaray'a herhangi bir zararı da olmaz bu işin.

uAburak89
20.Ağustos.2013, 22:32
3 kulvar + Milli Takım. Hoca artık genç değil, hepsini geçtim sadece bunlarla uğraşmayacak. Milli Kadroyu her açıkladığında adam kayırma muhabbetleri yapılacak. İlk 11 belli olduğunda, eleştiriler başlayacak. Milli takıma seçilme ihtimali olan bir oyuncu Galatasaray maçında kötü oynasa, Fatih Terim tehdit etmiştir, iyi oynarsan milli takıma almam demiştir diyenler çıkar. Burası Türkiye. Basketbolda yaşandı bu, FB, Tanjevic, Milli Takım 3'lüsü ile.

Galatasaray yüzünden evine vakit ayıramayan adam nasıl idare edecek iki işi birden. Oluru yok bu işin, kabul ederse teklifi Galatasaray'ı bırakmak zorunda ve bir kez daha bıraktığı anda İtalya olayından sonra, artık efsane olarak anılamaz. Taraftar sadece iyi bir alt yapı oyuncusu olan Arda Turan'ın bırakıp gitmesi yüzünden ihanetle suçluyor, Fatih Terim'e söylenecekleri düşünemiyorum bile.

KaRaBükLü KraL
20.Ağustos.2013, 22:40
Fatih Terim inşallah gitmez Federasyon topluca bırakıp gider.İlla biri gelecekse Yılmaz Vural'ı istiyorum ben gerçekten bu adam istiyor ve hakediyor.

sentugo
20.Ağustos.2013, 22:46
Milli takımda da Galatasarayda da yardımcıları boşuna mı var ? Milli takım dediğiniz yılda kaç maç yapıyor ? 3 kulvardan bir tanesi de Türkiye kupası... Diğeri lig. Hoca lige GS ile hazırlanırken, milli takım ile de hazırlanmış olmayacak mı ? Bir tek Avrupa maçlarında sıkıntılar doğabilir. Onlarda zaten milli takım zamanlarına denk gelmiyor, önemi oraya verebilir.

GS zaten son 7 haftadır mı 8 haftadır mı Fatih hocasız devam etmiyor mu ?

GS'nin oturmuş bir kadrosu yok mu ? Şu an hangimiz GS'nin bu ligi alamayacağını düşünüyor ? Şu an GS'nin ölüsü bu ligi alıyor zaten. Rakiplerinin çok çok iyi olması lazım sadece..

Milli takıma en iyi bir lig takımını çalıştırırken hazırlanabilirsiniz. Rakip takımdaki oyunuları analiz ederken, analiz ettiğiniz oyuncular Türk ise, milli takım için daha fazla avantaj olamaz diye düşünüyorum.

Fatih hoca mesela İtalya'da bir takım çalıştırıyor olsaydı ve kendisine hem o takımı çalıştırması hem de Türk milli takımını çalıştırması yönünde bir teklif gelseydi kesinlikle olmazdı bu. Ama aynı ligde bir takımı çalıştıran bir hoca çok da güzel bi şekilde milli takımı da çalıştırabilir.

uAburak89
20.Ağustos.2013, 22:50
FM ile gerçek arasında fark var bence önce bunu belirteyim.

Kaç haftadır götürüyor ama nasıl götürüyor sen bir de bize sor. Her maç onun kenarda olmayışından dert yanıyoruz, eksikliğini hissediyoruz.

europeanconquer
20.Ağustos.2013, 22:53
En iyi kararı Fatih Terim verecektir,gerisini tartışmak boş.

sentugo
20.Ağustos.2013, 23:00
Bu teklif için genel olarak şöyle söyleniyor zaten;

Bu sene --> Milli Takım + Galatasaray

Sene Sonu --> Milli Takım

Yani Galatasaray 1 sene boyunca yeni bir teknik adam bulabilir kendisine aslonan Galatasaray iise..

Ancak

Milli takım > Galatasaray

ve eğer Fatih Terim Milli Takım için düşünülüyorsa yapılacak bir şey yok...

Ben alınan kararın yanlışlığını doğruluğunu tartışmıyorum, iki takımın da bu sene için çalıştırılabileceğini düşünüyorum. Turnuvalara katılmamız çok zor zaten.. Katılsak bile Fatih terim teklifi kabul ettiği anda zaten sezon sonunda GS'yi bırakacak.. Sıkıntı yok yani.

Haa Milli takım için daha iyi adaylar yok mu ? Kesin vardır ama ben daha başarılı bir Türk teknik adam görmedim.. Son yıllarda da en iyi kim ? Belli.. Burada bence bir art niyet yok.

Benim fikirlerim böyle...

LadroN
20.Ağustos.2013, 23:00
Fatih Terim eğer bu tekliften sonra giderse kendisine olan sevgimi tamamen yitireceğim.Arkadaş gazı almış gidiyoruz.4.yıldız çok uzakta değil her şey iyi gidiyor.Sana bilmem kaç maç ceza vermiş TFF'ye uyup yine mi bırakıp gideceksin?Eğer bu dönemeçte takımı bırakmayı aklından bile geçirdiysen git hiç durma.Eğer asıl olan Galatasaray ise elinin tersi ile itmelisin o teklifi.

Sirius Black
20.Ağustos.2013, 23:06
"Fatih Terim milli takım için düşünülüyorsa yapılacak bir şey yok." da ne demektir? Ben Fatih Hoca'nın başında olduğu takımın taraftarıyım ve Fatih Terim'in bu kulübün dışına bir adım bile atmasını istemiyorum, o kadar.

Ayrıca benim için Galatasaray > Milli takım. Kimse ülke adını taşıyor diye bir takımı desteklemek zorunda değil.

europeanconquer
20.Ağustos.2013, 23:07
Fikrimi belirtmek gerekirse Fatih Terim'in teklifi kabul edeceğini sanmıyorum.Son 2 yıldır federasyondan çekmediğimiz kalmadı,milli takımın durumunu düzeltmesi muhtemel olan Fatih Terim'in başa getirilmesiyle beraber YD'nin hizmet süresinin çok olmasa da biraz daha uzayacak olması muhtemel.Kimse başa geçmesin,kendi pisliğinde boğulsun YD.

http://i.imgur.com/hkACLlx.png

Üstte ki kişiye katılıyorum,Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen gibi nam salmış isimler varken niye Fatih Terim ?

SAİT71
20.Ağustos.2013, 23:09
İşin içinde siyasi baskı unsuru olmasından dolayı Galatasaray görüşmesine izin vermiş olabilir. Ancak hocanın kabul etmeyeceği belli. Biz görüşme izni verdik hoca kabul etmedi yapacak birşeyimiz yok durumuda olabilir. Siyasi olaylar Türk futbolunu işgal etti...

europeanconquer
20.Ağustos.2013, 23:17
Yahu adam Beşiktaş'ı batırdı,Türk futbolunun içine etti,şimdi de yükselişte olan Galatasaray'ı gözüne kestirmiş.Kimse kadro iyi,başka iyi teknik adamda bulunur fasa fiso demesin,Fatih Terim Galatasaray tarihinin en önemli ismidir,Türk futbol tarihinin en büyük adamıdır.Fatih Terim'siz Galatasaray,Galatasaray'sız Fatih Terim düşünemiyorum.Faal menajerliğe son verene kadar Galatasaray'ın başında kalmalıdır.

Bu arada şu an bir takımı yöneten bir teknik adama Şenol Güneş,Mustafa Denizli,hatta Aykut Kocaman ve hatta hatta Yılmaz Vural gibi isimler varken teklif götürmek,art niyetliliktir,amacı bellidir ve kabul edilemezdir.

LadroN
20.Ağustos.2013, 23:18
http://s1.directupload.net/images/130820/9amdh6fl.swf

Bunu dedikten sonra gidecek misin?

sentugo
20.Ağustos.2013, 23:29
"Fatih Terim milli takım için düşünülüyorsa yapılacak bir şey yok." da ne demektir?

demek ne demektir ? Sanki ben seçiyorum, sanki ben seçtim. Ben sadece neden seçtiklerini açıklamaya çalıştım ve eğer Fatih terim teklifi kabul ederse nasıl bir durum olacağını açıkladım. Burada üstüne gidilmesi gereken en son kişi benim. Laflarımı yanlış anlamayınız.

Kararın yanlış ya da doğru olduğunu tartışmıyorum demiştim.

SAİT71
20.Ağustos.2013, 23:38
Milli takımın hoca sorunundan başarısız olmadığını göremediğimiz sürece bu tür tartışmaları ve olayları çok yaşarız. Arkadaş Abdullah Avcı zaten kapasitesizdi, hoca değişikliği lazımdı ancak işin temelinde Mourinho'da gelse çare değil.

Time Cris
20.Ağustos.2013, 23:39
Bir Galatasaraylı olarak diyorum ki F.T gerçekten inanıyorsa bir şeyler yapabileceğine milli takımda Y.D ile falan bizi bırakabilir sezon sonu

europeanconquer
20.Ağustos.2013, 23:44
Bu konuyla ilgili son kez yazacağım;

Allah kerim,Fatih Terim.Ne karar verirse arkasındayım İmparator'un.

E.Cartman
21.Ağustos.2013, 00:31
nur topu gibi bir gündemimiz oldu, hepimize hayırlı olsun. TFF'nin Fatih Terim'e koşması o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Senin 2 senedir Fatih Terim'in takımna verdiğin her kupada yüzün düşsün, moralin bozulsun, hatta kupayı verme direk üstümüze at, başkanı olduğun kurumun varolan ağırlığını yok et, birilerinin kuklası ol sonra gel o yüzünü düşüren takımın teknik direktörüne talip ol. Ulan o kadar güzel bir durum ki, yaşadığım hazzı anlatamıyorum.

Facx
21.Ağustos.2013, 00:46
ilk fırsatta fatih terime koşan tff nin fatih terimin yabancı kuralı kalksın görüşüne aldırış etmemesi de ayrı bi ironi

Corpus
21.Ağustos.2013, 01:06
Fatih Hoca takımı bırakacak olursa eğer sözlenecek tek bir söz var;

Hani Aslolan Galatasaray'dı Hocam ?

Facx
21.Ağustos.2013, 01:14
Sayın Fatih Terim'den Açıklama

Galatasaray'ı damarlarında hisseden, her zaman olduğu gibi Galatasaray'ı yaşayan ve yaşamaya devam edecek olan, Türk futbolu ve futbolun geleceği için kendinden vazgeçmeye hazır biri olarak öncelikle 48 saattir medyada yazılıp çizileni, bilip bilmeden yapılan yorumları, niyeti kendinden menkul tespitleri, sosyal mecralarda konuşulan her şeyi yakından takip ettiğimin bilinmesini isterim.

Tabi ki Milli Takımla adının anılması her Türk antrenör için gurur vesilesidir hele ki bu yıllarını Milli Takıma vermiş ve ay yıldızlı formanın başarısı için hem sporcu hem de teknik adam olarak ter dökmüş biri için çok daha fazla gurur vericidir. Hayatının her anını ülke futbolunun başarısı ve geleceğini inşa etmek için uğraşarak yaşayan biri olarak ihtiyaç olduğunda kişiliğimden ve etik kurallardan vazgeçmeksizin yardımcı olacağımdan da kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Ancak kendini Galatasaray'a adamış ve bu ailenin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duymuş birinin Galatasaray'dan vazgeçeceğine inanmak gerçek dışıdır. Geçmişte örneklerinde olduğu gibi Galatasaray beni bırakmadıkça Galatasaray'ı bırakmayacağımın altını çizmek isterim.

Her zaman olduğu gibi doğru, yorum katılmamış, maniple edilmemiş bilgilerin ve haberlerin tarafımdan doğru zamanda verileceğinden de kimsenin kuşkusu olmasın.

Saygılarımla,

Fatih Terim

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17693.php

europeanconquer
21.Ağustos.2013, 01:14
Siteden açıklama yaptı hoca,görmediniz herhalde.

IcedEarth
21.Ağustos.2013, 01:21
Hoca Avrupa'dan kupa almadan hiçbir yere gidemez. Herşey bizim için bu kadar güzel giderken Federasyon'un bu girişimi hiç şaşırtmadı. E tabi bir şekilde farkın açılmasını engellemeleri gerek.

uAburak89
21.Ağustos.2013, 01:24
Direk reddetmesini beklemiyordum zaten ama açıklama bende hayal kırıklığı yarattı, iki takım olayına hoca sıcak bakıyormuş gibi geldi.

sentugo
21.Ağustos.2013, 01:25
Aynen yanş hem gerek duyulursa milli takıma giderim, hem de galatasaray da kalırım diyor işte...

Corpus
21.Ağustos.2013, 01:30
Hoca' nın açıklaması biraz Galatasaraylıları karara hazırlamaya yönelik geldi bana." Ben Galatasaray' ı bırakmıyorum, öyle birşey olamaz sadece milletimiz için bu görevi de üstleneceğim" gibi bir iz bıraktı bende.

C h A o S
21.Ağustos.2013, 01:42
Bu açıklamadan Fatih hocanın red karar vericeğini bir tek ben çıkardım heralde.Eğer Ünal Aysal,Fatih hocaya Galatasaray'ı bırakıp milli takımı yönetebilirsin derse kendi ayağına sıkar.Niye bu riski göze alsın?Aysal sıkça gidersek beraber gideriz diyordu.Fatih hocanın Aysal yönetimi boyunca gitmeyeceğine inanıyorum.
Ben hem Galatasaray hem milli takım yönetme fikrine sıcak bakıyorum.YD'yi çok takmayın arkadaşlar.Bir dahaki seçimde yüzüne bakmayacaklar.

Fatih hoca kendine yakışır bir açıklama yapmış.Yerinde ve zamanında geldi açıklama.
Olay bence Aysal'ın,Demirören'in teklifine direk olmaz diyememesinden büyüdü.Demirören'e duyulan nefrete rağmen Aysal yinede nazik davranmış.

"Ancak kendini Galatasaray'a adamış ve bu ailenin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duymuş birinin Galatasaray'dan vazgeçeceğine inanmak gerçek dışıdır. Geçmişte örneklerinde olduğu gibi Galatasaray beni bırakmadıkça Galatasaray'ı bırakmayacağımın altını çizmek isterim."

perpetua
21.Ağustos.2013, 01:46
Mevcut TFF ile calismak icin birisinin:

Yabanci ve sadece para kazanma niyetinde olan,
Yerli ve kapati 1 yilligina milli takima atma niyetinde, veya
Yillardir milli takimda calismak isteyip bu ise bir turlu getirilmemis (Yilmaz Vural)

birisi olmasi gerekli.

Gecen sezon Lig TV'nin ove ove bitiremedigi Hector Cuper olsun.
Veya genc kusagin en flas teknik direktoru, UEFA kupasinda yari final oynamis Aykut Kocaman olsun.
Her derde deva Okan Buruk olsun.
Yilmaz Vural muradina ersin.

Neden saha kenarinda yaptiklarindan dolayi iki sezondur bir suru mac cezasi verilmis olan, kazandigi basarilar her zaman insanlar tarafindan kucumsenmis, Mesut Ozil Almanya'yi secti diye edilmedik laf kalmamis, milli takimda kazandigi para yuzunden acimasizca elestirilmis Fatih Terim isteniyor acaba?

Pekala mevcut TFF'ye kukla olabilecek bir suru teknik direktor var dunyada.

Ben bu Fatih Terim'e gitme meselesini Adnan Polat'in elinde kozu kalmadigi icin Fatih Terim'e gitmesine benzetiyorum.

uAburak89
21.Ağustos.2013, 01:47
Buradan çıkarılacak anlam belli, Galatasaray'ı bırakmam, iki takımı da çalıştırabilirim. Ayrıca şöyle bir detay daha var, Galatasaray beni bırakmadıkça diyor. Ünal Aysal iki takım konusunda tavrını koymuş durumda, Fatih Terim kendisine atılan topu göğsünde yumuşatıp voleyi çakmış durumda. En hayırlı olacak şey, kendisinin de söylediği gibi itibarsızlaştırma politikası güdenlerin teklifini geri çevirmesi olacak. Yoksa bu olay kaosa doğru gider.

Bordo61Mavi
21.Ağustos.2013, 01:55
Fatih Terim'in bu cevabi guzel oldu.

Bu federasyona gore hoca bulmak zor. Her seyi ile futbolu dibe vurdurmak icin varlar sanki

davidvilla
21.Ağustos.2013, 11:11
Fikrimi belirtmek gerekirse Fatih Terim'in teklifi kabul edeceğini sanmıyorum.Son 2 yıldır federasyondan çekmediğimiz kalmadı,milli takımın durumunu düzeltmesi muhtemel olan Fatih Terim'in başa getirilmesiyle beraber YD'nin hizmet süresinin çok olmasa da biraz daha uzayacak olması muhtemel.Kimse başa geçmesin,kendi pisliğinde boğulsun YD.

http://i.imgur.com/hkACLlx.png

Üstte ki kişiye katılıyorum,Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen gibi nam salmış isimler varken niye Fatih Terim ?

ya sabah sabah ne guldum arkadaş nerden buldun bunu ya :D

zeck17
21.Ağustos.2013, 12:09
Fatih Hoca Londra'da basın toplantısında Wenger 16 yıldır burda ben ise 3. defa geliyorum demişti sitem ederek ben uzun yıllar Galatasaray'ın başında olacağını düşünüyorum Fatih Hocanın

Milli takımla beraber Galatasaray'ı çalıştırmasında bir engel yok hem böyle olması çok daha iyi olacaktır her 2 taraf açısından da

Bir diğer konu bu olay gerçekleşirse yabancı sınırından artık kurtulmuş olacağız ve türk futbolu adına büyük bir gelişme olacak bu olay Arda Turan zamanında bir açıklamasında İspanya'da futbol oynamayı öğrendiğini söylüyordu haklı da biz eğitim işini yapamıyoruz ondan genç oyuncularımız bırakalım yurt dışına çıksın hem bu iç piyasadaki yerli oyuncu fiyat saçmalığı da son bulur

ThersoN
21.Ağustos.2013, 12:29

ahah bunu görmemiştim. beni de iyi güldürdü.:schaf:

uAburak89
21.Ağustos.2013, 12:37
Fatih Terim'in görüşmeye gitmesi bile sarstı beni, teklifi de kabul ettiği söyleniyor. Kalbimizi söküyorlar..

Suicider
21.Ağustos.2013, 13:16
Ülkede yine siyaset devreye girdi.Hem galatasarayı bitir hem milli takımı tekrardan iyi hale getir.Mükemmel bir plan.

europeanconquer
21.Ağustos.2013, 15:44

Twitter'da o hesaba gir,gülünecek çok şey var abi :n: Bu sadece güncel bir konuyla ilgili bir tweet.

SAİT71
21.Ağustos.2013, 16:03
Zaten futbolun içine siyasetin bu kadar apaçık girmesinden sonra son bir kaç yılda ülke futbolu olarak geriye gittik. Hala devam ediyor bu siyasi olaylar.

Mamadou
21.Ağustos.2013, 16:50
İki takım işi yas. İki takım işi Galatasaray'ı her türlü olumsuz etkiler bence. Başta Ünal Aysal olmak üzere Galatasaray yönetimi bunları düşünüyordur. En basitinden direk oyuncu seçimlerinden Terim'e çöküp yıpratmaya çalışırlar. Olabilecekleri az çok kestiriyor zaten herkes. Denizli bizdeyken tüpçüyü bir tek Denizli yola getirmişti. Milli takım işi olursa Terim'in işine burnunu bile sokamaz tüpçü müsveddesi. Tüpçü ancak Avcı gibi çapsız, vasıfsız hocalara yeter. Yıldırım Demirören ve bakan Suat Kılıç ülke futbolunun başına gelen en talihsiz şeylerden biri.

Bordo61Mavi
21.Ağustos.2013, 18:54
Su ortamda Mourinho gelse milli takimin basina yipranir.

Fatih Terim kabul ettiyse buyuk yanlis yapti, 2 takimi bir arada goturemez. Galatasarayin derdi bir lig olsa neyse diyecegim ama avrupada ciddi basarilar pesinde.

Fatih Terim bu sezon hem GS hem de Milli Takım'ı çalıştıracak, akşamları da taksiye çıkacak :D

Trabzonspor
21.Ağustos.2013, 20:44
Sar filmi başa tekrar izle. 2014 zaten gitti Terim gelir 2016'da gider sonra yine hoca değişelim diye ortaya çıkarlar sora yine değişir hoca ve biz yine biryere gidemeyip acaba Terim gelse olur mu der yine ona yöneliriz. Sarıp sarıp aynı filmi ziler dururuz.

C h A o S
22.Ağustos.2013, 13:42
4 maç için Aysal izin vermiş.Doğru olanı yaptı.2 takımıda yönetmesini Fatih hocaya yakışacağı için diğer senelerde isterim ancak mantıklı olan buydu.Sezon sonu Galatasaray'ı bırak gel fikri zaten samimiyetsiz ve art niyetliydi.

EndoplazmiK RetikuluM
22.Ağustos.2013, 13:51
2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'ne bakarsak Play-Off'lara kalabilmek için en az 18 puan gerekiyor. 7 puanımız var ve 4 maç kaldı. İnşallah demekten başka çaremiz yok.

Sirius Black
22.Ağustos.2013, 13:52
TFF 4 maç işini kabul etmemiş.
Kendileri bilirler...

SAİT71
22.Ağustos.2013, 16:01
Y.D haysiyetsizi, Terim'in ücret talep etmeden yönetme fikrini kabul etmemesinden niyetinin ne olduğunu belli etti. Amaç milli takımın başarısıyla ver adama 4 maçta takımı götürebilirse devam etsin. Ne yapacaksın Galatasarayı bırakmasını felan.

europeanconquer
22.Ağustos.2013, 16:23
Fatih Terim en iyi kararı vermiş,YD'nin keyfi bilir.

europeanconquer
22.Ağustos.2013, 17:33
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal’dan Açıklama

Türk spor kamuoyunun son 48 saattir yakından takip ettiği üzere, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi tarafından hocamız Sayın Fatih Terim'e yapılan teklif hepimizin malumudur.

Öncelikle 108 yıllık bir kulübün başkanı olarak hocamızla ilgili gelen bu tekliften duyduğumuz gururu paylaşmak isterim.

Bu sabah, Sayın Fatih Terim ve bazı yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Sayın Yıldırım Demirören'e şahsen ilettiğim cevap ve teklifimiz kısaca şöyledir.

Galatasaray Spor Kulübü, Milli Takımın geleceğine ilişkin üzerine düşen görevleri geçmişte olduğu gibi bugün de yapmaya hazırdır.

Bununla beraber, Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası sürecinde önemli hedefleri olan Galatasaray'ın bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da ilişkili planları doğrultusunda kurulmuş olan düzeninde herhangi bir zarara uğramaması, yurtdışında Türkiye'yi layıkıyla temsil edebilmesi de Kulübümüzün görevi ve yüksek menfaatleri gereğidir. Doğal olarak bugüne kadar başarısı herkesçe görülmüş idari teknik sportif direktörümüze ihtiyacımız son derece açıktır. Bu vesileyle teklifimiz, hocamızın önümüzdeki Mayıs ayına kadar oynanacak karşılaşmalarda Milli Takımımızın başında teknik direktör sıfatıyla sahaya çıkması ve de önümüzdeki Mayıs 2014'e kadar Türk futbolunun yeniden yapılanması için gerekli çalışmalara Danışman sıfatıyla destek vermesi şeklinde oluşmuştur.

Kulübümüz ve Hocamız bu süreçte herhangi bir maddi beklenti içinde de olmayacaktır.

Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.

Kamuoyuna duyurulur,

Saygılarımla,

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17707.php

Hugo
22.Ağustos.2013, 17:55
İsteklerini iletmesin başkan. Getirsin imzalasın Fatih Terim 5 yıllık sözleşmeyi.

C h A o S
22.Ağustos.2013, 17:57
Ünal Aysal net bir açıklama ile son noktayı koymuş.Demirören'in ortalığı bulandırmasına ve Fatih hocaya yapılan baskılara rağmen kulüp olarak olayı çabuk netliği kavuşturmamız güzel oldu.Sezon sonu Fatih hoca ile yeni bir sözleşme yaparız artık.

Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.

davidvilla
22.Ağustos.2013, 17:59
Kaptan Çeşme'ye çeeeeek ! :D

TFF klasikleri

footballer33
22.Ağustos.2013, 18:56
NTVSpor Son Dakika:

Fatih Terim, sezon sonuna kadar hem G.Saray'ı hem Milli Takım'ı çalıştıracak.

Facx
22.Ağustos.2013, 18:57
Allah Allah :D bari yabancı sınırını kaldırsalar

SAİT71
22.Ağustos.2013, 19:27
Terim gelmiş milli takımın başına... İnşallah gideriz DK'na... :)

byariff
22.Ağustos.2013, 19:31
yalniz brezilyaya gidersek hoca milli takimi birakmaz ben size soleyim pesinen... hoca o zaman kadar hasan ve umiti hazirlar iste onlar hoca olur galatasaraya

ThersoN
22.Ağustos.2013, 19:34
Mayısa kadar oturmanın bi mantığı yok. %90 sezon sonu Galatasaray'ı bırakacak. Yoksa ne anlamı var. Zaten matematiksel olarak gidebilme şansımız çok az. Bu dönemi yeni bir dönemin başlangıç planlaması olarak kullanmak lazım. Herhangi birinin mayısa kadar milli takımı çalıştırıp sonra bırakmasının hiç bir manası yok.

uAburak89
22.Ağustos.2013, 19:57
Sürecin en başında beklediğim hocanın görüşmeyi reddetmesi veya Hasan Şaş & Davala ikilisini göndermesiydi. Tabii bu beklentim çok ütopik.

Şimdi bu olayı iyi ve kötü yanları diye ikiye ayırmak lazım. İyi yanları bence üç tane, ilki artık ezilen, rezil olan bir Türk Milli Takımı izlemeyiz. İkincisi bu olayda siyası baskı olduğu aşikar, Göksel Gümüşdağ'ın hiç bir resmi görevi yokken bu olayda en etkin rolü oynaması herşeyi gözler önüne seriyor. Sow'un randevu alabildiği başbakandan Ünal Aysal randevu alamıyordu, artık hem TFF hem de siyasilerin gözünde Galatasaray'ın duruşu farklı olacak. Üçüncüsü ve en önemlisi bana göre zaten yıllardır ortada olan gerçek artık iyice ortaya çıktı, Türkiye'de teknik direktörler ikiye ayrılıyor, Fatih Terim ve diğerleri. Türk ve Yabancı bir çok isim varken 4 maçlık da olsa gel deniliyorsa, bu Fatih Terim'in kariyeri açısından ciddi bir prestijdir. Yaşayan en büyük Türk'e de bu yakışır.

Kötü yanları, bir mucize olur da gidersek Dünya Kupası'na, Türk Futbolunun bir numaralı düşmanı Demirören bir Galatasaray'lı sayesinde prestij kazanacak, o koltuğa iyice yapışacak. Fatih Terim artık daha fazla yorulacak, Galatasaray'a ayırdığı zamandan çalınacak, sürekli spekülasyon ve mesnetsiz ithamlarla uğraşmak zorunda kalacak.

Bu saatten sonra iki temennim var, umarım Dünya Kupasına gidemeyiz ve bu Milli Takım olayı 4 maç ile sınırlı kalarak kapanır, diğeri de en kısa sürede Fatih Terim'le minimum 3 senelik bir sözleşme yapılması. Çok istiyorlarsa hoca yerine birini önersin Milli Takıma, ona danışmanlık falan yapsın en fazla. Galatasaray açısından çok kritik bir sene bu sene, kaos en son ihtiyacımız olan şey. Ünal Aysal zeki bir adam, zaten bu süreçte Fatih Terim'le konuşurken muhtemelen Galatasaray'ın da çıkarlarını düşünerek hareket ettiler. Açıklamasındaki isteğini resmiyete dökmesi lazım.

Son olarak o kadar çok seviyorum ki, kızamıyorum hocaya ama bu federasyonla çalışacak olması çok net üzüyor beni. Milli Takım'dan iyice soğudum 1-2 senedir, bu olay tüy dikti resmen.

europeanconquer
22.Ağustos.2013, 20:03
GS TV'den açıklandı anlaşıldığı,Milli Takım'da başarılar İmparator'a,hem Galatasaray'ı hem de Milli Takım'ı severek çalıştıracağından gram şüphem yok ve bu en azından çok daha fazla yorulmasını engelleyecektir.En son isteyeceğim şey Fatih Hoca'nın yıpranmasıdır.

https://pbs.twimg.com/media/BSSNGPeCMAA_xp1.png

Dedikoduya imkan vermeden,en kısa sürede Fatih Hoca ile sözleşme yenilemeliyiz.

uAburak89
22.Ağustos.2013, 20:12
Beklediğim hamlelerin ilki Fenerbahçe'den gelecek deniyor, etik vurgusu yaparak bir açıklama yapmalarını bekliyorum. Milli maç dönemleri geldiğinde kadro seçimleri, ilk 11 tercihleri, oyuncuların oynadıkları dakikalara kadar irdelenecek. 12 numara önderliğinde twitter'da süper komplo teorileri üretilecek. Fenerbahçe'lileri oynatmasa ayrı dert, 90 dakika oynatsa ayrı dert olacak.

Düşündükçe aklıma yeni yeni şeyler geliyor, çok büyük baskı olduğunu düşünüyorum yoksa gerçekten ne Ünal Aysal'ın ne de Fatih Terim'in bunu kabul etmesi akıl mantık işi değil.

europeanconquer
22.Ağustos.2013, 20:15
Şahsen istediklerini desinler,para falan almayacak hoca,kimsenin ağzını açıp laf söyleyemeye hakkı yoktur,kendinde o hakkı görüyorlarsa,ağızlarına kilit vurulcak halleri yok,çenelerini boşa yorarlar.

sui generis
22.Ağustos.2013, 20:40
Sürekli federasyona giydir , sonra onunla çalışmayı kabul et. İlginç.

europeanconquer
22.Ağustos.2013, 21:00

Sürekli Galatasaray ile uğraş,sonra teknik direktörüne teklif yap.İlginç.

Bakış açısı,bakış açısı...

zeck17
22.Ağustos.2013, 21:23

Fatih Terim olaya Yıldırım Demirören olarak bakmıyor olay Milli mesele olarak bakıyor yoksa o adamların olduğu bir işi kabul etmez vatanseverlik yaptı bir nevi

TKF
22.Ağustos.2013, 21:33

Kabul etmese adamı vatan haini ilan edecektiniz. Adam ne yapsın ?