PDA

View Full Version : A Milli Takım Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 [4] 5

Downey Jr
22.Ağustos.2013, 21:40
Sürekli federasyona giydir , sonra onunla çalışmayı kabul et. İlginç.

http://24.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1300a776d633a01e89327/tumblr_mjt5ozcfxu1s28cf3o1_400.gif

sui generis
22.Ağustos.2013, 22:04
YD yi savunan kim ki ? O adamın ne olduğu belli. Ben Terime takıldım. Milli takımı milli mesele yapmak çok saçma bence.

zeck17
22.Ağustos.2013, 22:09
YD yi savunan kim ki ? O adamın ne olduğu belli. Ben Terime takıldım. Milli takımı milli mesele yapmak çok saçma bence.

Milli takımın 50.sıralarda olması sizce de utanç kaynağı değil mi?

Signor Joga
22.Ağustos.2013, 22:14

Onu milli mesele yapmayalım, bunu milli mesele yapmayalım, aman o kırılmasın aman bu üzülmesin aman şunlara dikkat edelim bunlara dikkat edelim diye diye Milliyetçilik ruhumuzu kaybediyoruz yavaş yavaş farkında değiliz.

Signor Joga
22.Ağustos.2013, 22:18
Sürekli federasyona giydir , sonra onunla çalışmayı kabul et. İlginç.
http://24.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1300a776d633a01e89327/tumblr_mjt5ozcfxu1s28cf3o1_400.gif

Galatasaray'ın mutlaka bu işten bir çıkarı olacaktır yoksa zannetmiyorum ki Ünal Aysal tükürdüğünü yalasın. Ayrıca Fatih Hoca'nın sadece olaya ''federasyon'' olarak bakmadığını "milli takım" olarak baktığını onu tanıyan herkes iyi bilir.

Peki buradan şimdi geçen sene Abdullah Avcı gelsin diyen herkese soruyorum, Fatih Hoca değil de kim gelseydi?

Signor Joga
22.Ağustos.2013, 22:23
Kabul etmese adamı vatan haini ilan edecektiniz. Adam ne yapsın ?

Kabul etmeyedebilirdi. Çok doğal hakkı, zorunda değildi. Ama kimsenin olmadığı bir anda çıktı yine sorumluluğu aldı. Adam ne yapsa yaranamıyor, yani kabul etse bin laf etmese bin laf... Bu medya (belli bir kaç kanal) bu ülkenin bu hallere gelmesine en büyük etken, çoğu zaman dikkatle dinliyorum da bazı muhabbetlerde o kadar boş yorumlar yapılıyor ve bir cümle o kadar ince ayrıntısına kadar inceleniyor ki inanılır gibi değil gerçekten... Mesela en son Arda Turan transfer muhabbeti bile... Yahu adam çıkıyor açıklama yapıyor, menajeri çıkıyor ''gelmeyecek!!'' diyor, bizim yorumcular hala yok öyle demek istememiştir yok Fener'e açık kapı bırakmış yok bilmemne... çok komik ve nankör bir nesil haline geldik, nerde 88-89 nerde 96-2000 ruhu...

KanaKe
22.Ağustos.2013, 22:51
en dogrusu yapildi milli takimin basarisi icin.. fatih terim den daha iyi bir aday yok su an

C h A o S
22.Ağustos.2013, 23:15
Nihayetinde Fatih hoca sevinecekse ben 3 sevinirim.Biraz olaya onun yönünden bakmak lazım.Adam duygusal düşünüyor.Eminim milli duyguları şu anda en üst seviyededir.Bu yönden Dünya Kupası'na gitmeyelim diyen arkadaşlara pek katılmıyorum.İmparatora mucizeyi gerçekleştirip Türkiye'yi Dünya Kupası'na götürmek yakışacaktır.Gerçi ipler bizim elimizde değil.İmkansız ile karşı karşıya Fatih hoca.

Fatih hocanın bu göreve gelmekle mutlu olduğunu düşünüyorum.Ünal Aysal'da en az 3 yıllık sözleşme yapıp Galatasaray taraftarını sevindirsin.Bence sezon sonu yada sezon ortasında yapılır sözleşme.

Ünal Aysal zeki adam.Nabza göre şerbet vermeyi iyi biliyor.Sezon sonu Fatih hocayı bırakıp taraftarlarla karşı karşıya gelmez.Kalırlarsa birlikte,giderlerse birlikte giderler.Fatih hocanın en sevdiği adamlar Ünal Aysal tarafından gönderildi.O aralar Aysal ile sıkça araları açık diye konuşuluyordu.Bıraksa o zaman bırakırdı.

Ayrıca Aysal şu sözleri söyledikten sonra Fatih Terim'i her halükarda bırakmayacağına inanıyorum.

Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.

SAİT71
22.Ağustos.2013, 23:56
Valla milli takımda en az kulüp takımları kadar önemlidir. Milli takımın kötü olması Türk futbolunun imajını zedeler. Milli takımı bu durumdan kurtaracak her proje ve fikir önemlidir. Terim'in ne amaçla olursa olsun bu teklifi milli takım için kabul ettiğini varsayıyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Önemli olan milli takımın tabuttan çıkmasıdır.

Signor Joga
23.Ağustos.2013, 00:02
Valla milli takımda en az kulüp takımları kadar önemlidir. Milli takımın kötü olması Türk futbolunun imajını zedeler. Milli takımı bu durumdan kurtaracak her proje ve fikir önemlidir. Terim'in ne amaçla olursa olsun bu teklifi milli takım için kabul ettiğini varsayıyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Önemli olan milli takımın tabuttan çıkmasıdır.

Kesinlikle çok doğru sözler. Milli takım her zaman en iyilerin olmayı hakettiği yerdir. Her konuda o anda en uzman en yetenekli en tecrübeli en iyi kim ise onların yeri milli takım olmalıdır.

Belli, anlaşıldı ki bizde bazı revizyonlar pek tutmuyor, hemen tutmuyor yada yöntemleri doğru olmuyor. O zamansa zorlaman bir anlamı yok, biz neysek ona dönmeliyiz, özümüze dönmeliyiz, ruhumuzla, inancımızla oynayan Milli Takım'a geri dönmeliyiz. Nerede o maça daha 1 hafta varken heyecanlandığımız, maç günü ise hayatın durduğu günler...

uAburak89
23.Ağustos.2013, 14:14
Mide bulantısını göze alıp imza törenini izledim, Fatih Terim ile Demirören'i yan yana görmeyi kabullenemiyorum, kabullenebileceğimi sanmıyorum.

benbenim'e tepki göstermişsiniz ama bence haklılık payı var. Zaten dikkat ederseniz zoraki konuşmalar ve donuk yüz ifadeleri bile çok şey anlatıyor. Bir yanda sürekli TFF'yi topa tutan Fatih Terim, diğer yanda sarı-kırmızıya alerjisi olan Demirören. Ben bu ikilinin kendi iradeleri ile birlikte çalışmak istediklerine inanmıyorum. Fatih Terim'in milliyetçiliği bir etken olabilir ama esas etken başka. Onu da bilen biliyor..

Bulstrap87
23.Ağustos.2013, 14:59
fatih terime güveniyoruz ancak keske yılmaz vural gelseydi 4 maclık.
daha sonra fatih terim ile anlasılabilinirdi..

himone
23.Ağustos.2013, 16:39
Bence çok kötü oldu. Etik değerleri hiç önemsemeyen bir basına sahip olan ülkemizde hem Milli Takım hocası hem de şampiyonluğun favorisi takımın hocası olmak bence büyük hata. Ayrıca sırf koltuk sevdasına gidip Fatih Terim'e teklif yapmak ta hata. Şu ana kadar her seferinde Milli takımdan resmen kovulan Fatih Terim'in tekrar kurtarıcı olarak takımın başına getirilmesini yadırgadım. Umarım başarılı olsun veya olmasın saçma sapan tartışmalar yaşamayız.

Namzet
23.Ağustos.2013, 18:13
Fatih Terim son derece doğru isim ancak Galatasaraydaki görevini bırakmalı yoksa başı bu sene çok ağrır

Corpus
23.Ağustos.2013, 19:35
Fatih Hoca' nın yardımcısı Hamza Hamzaoğlu olacakmış. Çok iyi bir seçim yapmış Fatih Hoca

europeanconquer
23.Ağustos.2013, 19:38
Hamza Hamzaoğlu çok potansiyelli bir teknik adam,Milli Takım'da Fatih Hoca'nın yardımcılığını yapmak,çok büyük yarar sağlyacaktır kendisine,hayırlı olmasını dileyelim.

byariff
23.Ağustos.2013, 19:49
hamza hoca cok iyi secim...

EndoplazmiK RetikuluM
23.Ağustos.2013, 20:01
Oğuz Çetin falan gidiyor mu şimdi ?

Namzet
23.Ağustos.2013, 20:01
Hamza hoca haketti bu görevi

EndoplazmiK RetikuluM
23.Ağustos.2013, 20:07
http://this11.com/boards/abFm32Madu.jpg

Mevcut performanslara göre şu 11'i kursa Fatih Hoca ne güzel olur. Arda'yı da solda harcamamış oluruz, Barcelona maçında hayran kaldım Arda'ya. Nuri'de Fatih Terim'in yönetiminde her zaman çok iyi oynuyor, bu kadroda rahat oynar.

europeanconquer
23.Ağustos.2013, 20:09

Mevcut performanslara göre şu 11'i kursa Fatih Hoca ne güzel olur. Arda'yı da solda harcamamış oluruz, Barcelona maçında hayran kaldım Arda'ya. Nuri'de Fatih Terim'in yönetiminde her zaman çok iyi oynuyor, bu kadroda rahat oynar.

Şu kadroya bence Muhammet Demir Umut yerine çok daha iyi gider.Çoktan hak etti bence.

Hugo
23.Ağustos.2013, 20:13
Onur - GG, Semih, Toprak, Balta - Topal, Selçuk, Nuri, Mehmet Ekici - Arda - Burak

Benim kafamdaki kadro bu milli takım için. Kanat olarak Olcay, Sefa gibi isimler eklenebilir.

C h A o S
23.Ağustos.2013, 20:16
Fatih hoca öyle düşünüyorum ki Mayıs ayından sonra bir ekip kurucak ve onlara danışmanlık yapıcak.Zaten bir danışmanlık lafıdır dolaşıyor ortada.Hamza hocanında yardımcısı olması bu tezi güçlendiriyor.İnşallah iyi ve hayırlı bir yapılanma olurda artık milli takımımız istenilen seviyeye çıkar.

SAİT71
23.Ağustos.2013, 20:28
Fatih Hoca gelir gelmez şu teknik ekibi değiştirse on numara olacak. Hiç bir yararı yoklar milli takıma.

byariff
23.Ağustos.2013, 20:38
aday kadro kac kisiden olusuyor vs bilmem ben fatih hoca olsam kadrom boyle olurdu :D

Akhisar – Ugur Demirok
Besiktas – Tolga Zengin
Besiktas – Olcay Sahan
Besiktas – Oguzhan Ozyakup
Eskisehir – Necati Ates
Galatasaray – Semih Kaya
Galatasaray – Burak Yilmaz
Galatasaray – Umut Yilmaz
Galatasaray – Selcuk Inan
Rize – Sercan Kaya
Kayseri – Sefa Yilmaz
Fenerbahce – Volkan Demirel
Fenerbahce – Hasan Ali Kaldirim
Fenerbahce – Gokhan Gonul
Fenerbahce – Mehmet Topal
Fenerbahce – Alper Potuk
Gaziantep – Muhammet Demir ( tek gol attigi ile degil hep takip ettigim bir futbolcuydu sakatliktan once. Harina bir forvet )
Sivasspor - Ziya Erdal
Bursaspor – Sener Ozbayrakli
Kasimpasa – Adem Buyuk
Trabzonspor – Onur Kivrak
Trabzonspor - Olcan Adin
Trabzonspor – Aykut Demir
Atletico Madrid – Arda Turan
Dortmund – Nuri Sahin
Leverkusen – Omer Toprak

buda benim milli takim kadrom...

http://this11.com/boards/abFm4xYany.jpg

Kaka Leite
24.Ağustos.2013, 00:29
Hamza Hamzaoğlu da tamam nefis bir olay oldu bu gerçekten.

Terimden sonra şu ligde fark yaratan adamlardan birisidir bana göre mevcut kadrosunu çok iyi döndüren bi hoca. Ersun Yanal gelene kadar onu alsalar bile daha fazla umudum olurdu benim ya neyse.

Milli takım bu teknik kadro ile de dirilmez ise bir daha bir şey beklemem ben milli takım bazında.

bilmania
24.Ağustos.2013, 00:41
Hamza Hamzaoğlu da tamam nefis bir olay oldu bu gerçekten.

Terimden sonra şu ligde fark yaratan adamlardan birisidir bana göre mevcut kadrosunu çok iyi döndüren bi hoca. Ersun Yanal gelene kadar onu alsalar bile daha fazla umudum olurdu benim ya neyse.

Milli takım bu teknik kadro ile de dirilmez ise bir daha bir şey beklemem ben milli takım bazında.

Çok doğru söylemişsin.Hamza Hamzaoğlu ligin kaliteli hocalarından birisi.

Kaka Leite
24.Ağustos.2013, 07:47
Terim milli takımdaki kontratı bitince yerini Hamza hocaya mı bırakcak acaba diye düşündürdü açıkcası.

Bence kötü de olmaz, Hamza hoca da kurulu düzeni devam ettirir ve Terim'in yanında çalışacağı için ne yapacağını da bilir. Düşünce böyle gibi gözüktü bana ancak bu sadece bir fikir tabii ki.

DenizlispoR
24.Ağustos.2013, 11:36
Şu Hamza Hamzaoğlu'nu vaktinde başarısız diye kovduk ya,yönetimi affetmek zor olacak. Hangi yönetim diye sormayın,o kadar fazla değişti ki hangisinin döneminde kovulduğunu hatırlamıyorum. :n:

europeanconquer
26.Ağustos.2013, 12:02
Tuncay Şanlı'nın Milli Takım'a geri dönmesine kesin gözüyle bakıyorum.Bitmek tükenmek bilmeyen hırsı ve yorulmak bilmeyen ciğerleriyle Milli Takım'a tekrar bir hareket getirebilir,evet tek başına yapabilir.

Hsyn53Yvz
26.Ağustos.2013, 15:33

Hakan Balta'nın artık milli takımda işi yok. Yabancı kuralı böyle olmasa Galatasaray'da bile yedek zaten adam. Ve ben Semih Kaya'nın ya da Ömer'in yanına tecrübeli bir isim koyulmasından yanayım İbrahim Toraman veya Egemen olabilir. Özellikle Semih yanında tecrübeli bir oyuncu olmadan rahat edemiyor. Kalede ise formda olduğu zaman Volkan, diğer türlü Onur kaleyi almalı.

EndoplazmiK RetikuluM
26.Ağustos.2013, 15:52
Hakan Balta'nın artık milli takımda işi yok. Yabancı kuralı böyle olmasa Galatasaray'da bile yedek zaten adam. Ve ben Semih Kaya'nın ya da Ömer'in yanına tecrübeli bir isim koyulmasından yanayım İbrahim Toraman veya Egemen olabilir. Özellikle Semih yanında tecrübeli bir oyuncu olmadan rahat edemiyor. Kalede ise formda olduğu zaman Volkan, diğer türlü Onur kaleyi almalı.

Hakan Balta mevcut durumda Hasan Ali'den daha iyi. Sırf Semih Kaya'yı oynatmak için o bölgeden Ömer Toprak'ı kesmez bence Fatih hoca :)

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2013, 19:58
Kaleci Antrenörümüz Alper Boğuşlu, A Milli Takım’da Teknik Direktör Fatih Terim’den gelen görev teklifini kabul etti.

Buna göre Boğuşlu hem kulübümüzde hem de milli takımda kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

http://www.trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/14266-3L0W2G3I.jpg

Tolga ve Onuru bu duzeye getiren adam.

byariff
31.Ağustos.2013, 16:50
milli takim kadrosu belli olmus...

http://i.imgur.com/h6rVnI9.png

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=18841

caner yerine olcan olmaliydi yada sefa olmaliydi...

Corpus
31.Ağustos.2013, 16:55
Volkan yerine Mert olsaydı keşke. Volkan da bazı şeylerin farkına varırdı.

Fearless Coward
31.Ağustos.2013, 16:58
Güzel kadro olmuş kutlamak lazım hocayı.En çokta Salih için sevindim.

Hugo
31.Ağustos.2013, 16:58
Aday kadroda sol bek yok :) Ali Adnan'ı mı vatandaşlığa geçirsek napsak.

mustangshelby
31.Ağustos.2013, 17:00

Hasan Ali mevkimi değiştirdi benim haberim yok.

europeanconquer
31.Ağustos.2013, 17:05
Diğerlerini bilemem ama Aykut Demir çoktandır hak ediyordu Milli Takım'a seçilmeyi,kadro da çok fark olmasa da başlarında Fatih Terim var en büyük farkta bu zaten.

Bu arada uzun yıllar sonra 6 tane Beşiktaşlı oyuncu kadroda ve 6 tanesi de hak ediyordu kadroya girmeyi.Tabi Mustafa sakatlıktan döndüğü için çok formda olmayabilir ancak o da sayılı yerli forvetlerden birisi.

Hugo
31.Ağustos.2013, 17:07
Hasan Ali mevkimi değiştirdi benim haberim yok.

Ah evet onu görememişim. Ben de sakat falan diye çağrılmadı sandım, dikkatten kaçmış. Ama Ali Adnan'da ısrarcıyım hala :D

footballer33
31.Ağustos.2013, 17:08
Farklı; ama güzel bir kadro olmuş. :) Beşiktaş'tan 6 futbolcu çağrıldığı için değil; Salih Dursun, Oğuzhan, Aykut Demir ve Hakan Çalhanoğlu gibi gençlere yer verildiği için böyle düşünüyorum. Sol bek alternatifi de, Ersan olacak sanırım. :)

ReaList
31.Ağustos.2013, 17:11
Hasan Ali'nin asıl mevkisi.
Caner ve Ersan Adem de oynayabiliyor. Fatih Terim'den tek beklentim takımı çift forvet oynatması. Çünkü Milli Takıma alınan 4 forvet de tek forvet oynama kapasitesine sahip değil. Tek forvetli sistemde yine sıkıntı çekeriz. Hakan Çalhanoğlu ve Salih Dursun için sevindim, umarım kendi takımlarında daha çok fırsat bulup Serdar Gürler, Salih Uçan, Okay Yokuşlu, Kerim Frei, Jem Karacan gibi isimler de takıma kazandırılır. Ayrıca Hakan Çalhanoğlu gibi Okan Aydın, Samed Yeşil ve Emre Can gibi isimler de Milli takımımızı seçmesi için ikna edilirse tadından yenmez.

davidvilla
31.Ağustos.2013, 17:12
Kadro harika bi kisiye bile itiraz edemem ayrica cok begwndigim oyunculardan salih hakan aykut ve oguzhan alindigi icin cok mutluyum darısı muhammed demir in basina.

mustangshelby
31.Ağustos.2013, 17:14
Mevlütün yerine Muhammed'i tercih ederdim doğrusu hem genç hem gelecek vaad ediyor. Kadro güzel belki performanstan dolayı Mert'inde olması gerekirdi.

byariff
31.Ağustos.2013, 17:18
boyle bir ulkeyiz iste cagirsan bi dert cagirmasan bi dert

Fatih Terim derbi öncesi 6 oyuncumuzu güzel analiz eder derbide bize koyar bidaki aday kadrosunda bakmışın 2 Beşiktaşlı. Oyuna gelmeyin!! :D

Mamadou
31.Ağustos.2013, 17:30
Bizden altı oyuncu çağrılmış çok şaşırdım. Saolsun Terim :D Bizden alınan oyuncuların hepside kadroda olmayı hak ediyor.

byariff

O yorumlar ciddi değil, taraftar öyle yazıyor ama şamata olsun diye.

Facx
31.Ağustos.2013, 17:43
boyle bir ulkeyiz iste cagirsan bi dert cagirmasan bi dert

:D

fazla yükleme yapıp sakatlıcak hatta hepsini :D

manager725
31.Ağustos.2013, 18:16
Milli takım teknik direktörü ligden de bir takımı çalıştırırsa böyle düşüncelerin ortaya çıkması doğal. Çok da haksız değiller.

davidvilla
31.Ağustos.2013, 18:56
Milli takım teknik direktörü ligden de bir takımı çalıştırırsa böyle düşüncelerin ortaya çıkması doğal. Çok da haksız değiller.
Bence çok haksizlar ve ağır sacmaliyorlar ayrica insanlarin da gunahina giriyorlar yani olabilecek en son raddede haksiz ve çirkin dusunceler bunlar daha nasil anlatabilirim bilmiyorum

darkkobal123
31.Ağustos.2013, 19:20
Böyle düşünenler olacaktır, çok normal bu. Haksız veya saçmalık orası tartışılır ancak dediğim gibi böyle düşüncelerin ortaya çıkması çok çok doğal.

attirson
31.Ağustos.2013, 20:09
Bence çok haksizlar ve ağır sacmaliyorlar ayrica insanlarin da gunahina giriyorlar yani olabilecek en son raddede haksiz ve çirkin dusunceler bunlar daha nasil anlatabilirim bilmiyorum

Düsünmek günah mı yani adamlar Terim böyle yaptı kesin %100 demiyor onun icin yapmıs olabilir diyorlar bence de sacma ayrı mesele ama düsünce yani sonucta.

davidvilla
01.Eylül.2013, 02:42
Dusunmek gunah mi dedim ben? Adama iftira atmak var burada neyse konu terim ya hersey mubah. Konu gs ise her turlu pislik atmak serbest tepki gosterince de dusunmek gunah mi . Serefiyle is yapan adamlari karalamak iğrenç. Bjk i yenmek icin boyle birseye neden ihtiyaci olsun bu adamin? Zaten son iki sezonun sampiyonu. Oyle avantaj saglayacak olsa selcuk ve buraki almazdi o zaman. bu dusuncenin saglikli oldugunu dusunuyorsaniz size de bravo.

himone
01.Eylül.2013, 02:52
Dusunmek gunah mi dedim ben? Adama iftira atmak var burada neyse konu terim ya hersey mubah. Konu gs ise her turlu pislik atmak serbest tepki gosterince de dusunmek gunah mi . Serefiyle is yapan adamlari karalamak iğrenç. Bjk i yenmek icin boyle birseye neden ihtiyaci olsun bu adamin? Zaten son iki sezonun sampiyonu. Oyle avantaj saglayacak olsa selcuk ve buraki almazdi o zaman. bu dusuncenin saglikli oldugunu dusunuyorsaniz size de bravo.

Öncelikle şuna açıklık getirelim konu GS olunca değil de konu kim olursa olsun pislik atmak mubah oluyor. O durumda kim olsa aynı tepkileri alırdı. Orada Bilic veya Ersun Yanal olsaydı farklı yorumlar mı olacaktı. Fatih Terim GS'dan 4 oyuncu çağırmış Ersun Yanal olsa kendi takımından birsürü adam almış ligin en iyi takımından 4 tane almış derlerdi.

Bence iyi kadro olmuş. Kadroya kimi çağırsalar ben artık birşey demem artık şu bu demeden adam akıllı bir futbol bekliyoruz. Adam akıllıdan kastım düzenli ve ne yaptığını bilen. Zor olsa da kalan 4 maçta umarım bunları görürüz. Bu arada genç oyuncuların girmesi çok güzel olmuş.

ForsakeN
01.Eylül.2013, 03:59
Fatih Terim'in kendi oyuncusu Hakan Balta'yı sol bek için çağırmaması enteresan olmuş. Hakan için zor bi durum

Sheriff
01.Eylül.2013, 03:59
Ümit milli takım kadrosuna da Salih Uçan alınmamış sanırım.

SAİT71
01.Eylül.2013, 04:06
Ben artık kadroya bakmıyorum. Sadece sonuç önemli. İsterse 3. Ligden çağırsınlar tüm kadroyu. Elemeleri başarılı tamamladıktan sonra kadroda kimin olduğunun çok önemi yok. Her zaman şu niye yok diyoruz, ertesi maçta şu niye yok dediğimiz adam oluyor yine kazanamıyoruz. Şimdide kim olursa olsunda yeterki sonuç başarılı olsun diyelim bakalım...

darkkobal123
01.Eylül.2013, 04:09
Benimde aklıma geliyor, bunlar çok doğal saçmalıkla alakası yok.

O oyuncularımızdan biri bile sakatlansa çok etkileniriz, İsmail örneği var. Umarım bir sakatlık olmaz. Bu hamlenin içinde oturmaya başlayan takım ahengini bozma isteği de olabilir. Kendi takımının hem ligde hemde ŞL'de oynayacağı maçlar nedeniyle oyuncularını riske etmek istemiyor da olabilir.

Seçimler bile tuhaf. Mecburen oynadığı sol bekte dökülen Ersan, daha 90 dk bile oynamamış Pektemek ile Oğuzhan bile kadroda. Sonuçta Terim milli açıdan iddiasız bir dönemde. En önemli rakibinden 6 kişi çağırarak yorgunluk, sakatlık gibi durumlara sebebiyet verebilir.

Benimde komplo teorilerim bunlar. :)

Corpus
01.Eylül.2013, 04:11
Fatih Terim'in kendi oyuncusu Hakan Balta'yı sol bek için çağırmaması enteresan olmuş. Hakan için zor bi durum

Adamın mevkisine 2 senedir oyuncu arıyoruz. Geçen sene bulamadık, sol açıktan bozma Riera oynadı. Bu sene hala arıyoruz. Balta zaten biliyordur Terim' in onu beğenmediğini

davidvilla
01.Eylül.2013, 10:18
Öncelikle şuna açıklık getirelim konu GS olunca değil de konu kim olursa olsun pislik atmak mubah oluyor. O durumda kim olsa aynı tepkileri alırdı. Orada Bilic veya Ersun Yanal olsaydı farklı yorumlar mı olacaktı. Fatih Terim GS'dan 4 oyuncu çağırmış Ersun Yanal olsa kendi takımından birsürü adam almış ligin en iyi takımından 4 tane almış derlerdi.

Bence iyi kadro olmuş. Kadroya kimi çağırsalar ben artık birşey demem artık şu bu demeden adam akıllı bir futbol bekliyoruz. Adam akıllıdan kastım düzenli ve ne yaptığını bilen. Zor olsa da kalan 4 maçta umarım bunları görürüz. Bu arada genç oyuncuların girmesi çok güzel olmuş.

Doğru söylüyorsun aynen oyle. Bu ülkede meyve veren ağacı taslarlar basarili olan her klubun her bireyin basina gelmis seyler.
Neyse hakan c takmis iki tane biri frikikten ikisi de güzel goller

Ralph
01.Eylül.2013, 10:42
Oğuzhan bu kadroya yerleşir, bir daha da çıkmaz.

BaFraLı
01.Eylül.2013, 11:44
Kadro falan artık önemli değil. Kim çıkarsa çıksın adam gibi oynasın. Yeterki maç kazanalım anasını satim.

Milli takım ruhunu öldürdüler. Andorra'ya atabildiğimiz kadar atalım 3-5-10 ne atarsak atalım. Averajada ihtiyaç var. Çok ufak olan şansımızıda sürdürmek adına şu 2 maçtan 6 puan çıkartırsak diğer maçlara göre artık gidip gitmeyeceğimiz belli olur zaten.

Fearless Coward
05.Ekim.2013, 19:31
A Milli Takım kadrosu açıklandı

5 Ekim 2013 13:00 NTVSpor.net

A Milli Takımın, Estonya ve Hollanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu Fatih Terim tarafından açıklandı.

http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/421/millitakimmanset_WNVYB.jpg

A Milli Takımımızın, 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda oynayacağı Estonya ve Hollanda maçlarının aday kadrosu belli oldu.

Ay-yıldızlılar, Estonya ile 11 Ekim'de Tallinn'de A Le Coq Arena'da saat 21.30'da karşılaşacak. Hollanda maçı ise 15 Ekim Salı akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve 21.00'de başlayacak.

Hamstring adalesinde sakatlığı bulunan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ile geçtiğimiz hafta takımıyla çıktığı maçta uyluk arka adalesinden sakatlık geçiren St. Etienne'de forma giyen Mevlüt Erdinç aday kadroya alınmadı. A Milli Takım Doktoru Sarper Çetinkaya yaptığı açıklamada, her iki oyuncunun sakatlıklarının Estonya ve Hollanda maçlarına kadar düzelmeyeceği anlaşıldığı için, sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararıyla iki oyuncunun tedavilerine kulüplerinde devam edilmesinin uygun görüldüğünü söyledi.

Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Olcay Şahan (Beşiktaş)
Gökhan Töre (Beşiktaş)
Tolga Zengin (Beşiktaş)
Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş)
Mustafa Pektemek (Beşiktaş)
Alper Potuk (Fenerbahçe)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Volkan Demirel (Fenerbahçe)
Caner Erkin (Fenerbahçe)
Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)
Mehmet Topal (Fenerbahçe)
Burak Yılmaz (Galatasaray)
Umut Bulut (Galatasaray)
Selçuk İnan (Galatasaray)
Semih Kaya (Galatasaray)
Cenk Tosun (Gaziantepspor)
Salih Dursun (Kayserispor)
Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
Aykut Demir (Trabzonspor)
Olcan Adın (Trabzonspor)
Arda Turan (Atletico Madrid)
Nuri Şahin (Borussia Dortmund)
Ömer Toprak (Bayer Leverkusen)
Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)

mustangshelby
05.Ekim.2013, 19:39
Mevlüt'ü almamış galiba.

byariff
05.Ekim.2013, 19:57
Mevlut Sakat.ersan yerine akhisardaki ugur alinabilirdi kadro guzel.

Fearless Coward
05.Ekim.2013, 20:09
Yusuf'u çağırmalıydı bence Terim onun dışında iyi kadro.

playeray
05.Ekim.2013, 21:17
Pektemek ne için çağırılmış anlamadım

Trabzonspor
05.Ekim.2013, 22:01
Yusuf'u ümit Milliye çağırmışlar. Mustafa yerine Yusuf çağırılsa hem Yusuf içinde ateşleyici bir etken daha olmuş olurdu.

Kaka Leite
05.Ekim.2013, 22:07
Yusuf için çok erken ümit milliye alınmış zaten.

Pektemek neden alınıyor anlamıyorum ben.

ardaskoc
05.Ekim.2013, 22:21
Fenerbahçeli olarak değil de tarafsız olarak söylüyorum; Ersan yerine Egemen olmalıydı. Bence bu takıma yazılacak ilk defans oyuncusu Gökhan, ardından Egemen'dir.

Fearless Coward
05.Ekim.2013, 22:40
Egemen iyidir güzeldir de Ömer-Semih gibi bi ikili varken Egemen anca yedekte oturur.Terim hızlı bir savunma istiyor Semih-Ömer bu konuda gayet iyi.

himone
05.Ekim.2013, 23:10
Egemen iyidir güzeldir de Ömer-Semih gibi bi ikili varken Egemen anca yedekte oturur.Terim hızlı bir savunma istiyor Semih-Ömer bu konuda gayet iyi.

Semih ve Ömer ikilisine kimse itiraz etmiyor zaten, Ersan'a itiraz ediliyor.

Bu arada ben Semih ve Ömer'in ideal stoper ikilisi olduğuna inanmıyorum, fiziki mücadele olduğunda hep hata yapacaklar diye korkuyorum. Aynı şekilde Ömer'in çok iyi bir stoper olduğuna da inanmıyorum.

footballer33
05.Ekim.2013, 23:16
Olcay Şahan (Beşiktaş)

Şu isimlerin kadroya neden alındığını anlayamadım. Hepsi ya yedek ya da formsuz. Mevlüt'ün sakatlığı olmasaydı, Mustafa Pektemek kesinlikle alınmazdı zaten.

ardaskoc
05.Ekim.2013, 23:23
Olcay Şahan (Beşiktaş)

Şu isimlerin kadroya neden alındığını anlayamadım. Hepsi ya yedek ya da formsuz. Mevlüt'ün sakatlığı olmasaydı, Mustafa Pektemek kesinlikle alınmazdı zaten.

Hasan Caner'in yedeği, Mustafa dediğin gibi Mevlüt'ün sakatlığı nedeniyle kadroda. Olcay zaten pek oynamaz diye düşünüyorum.

Kaka Leite
11.Kasım.2013, 00:31
http://i.imgur.com/4QepNWY.png

Addolorato
11.Kasım.2013, 00:33
Kadro fena :D.

goosfraba
11.Kasım.2013, 00:45
böyle birşeyi yapsa yapsa fatih terim yapardı heralde. çok iyi olmuş.

Cengo
11.Kasım.2013, 00:45
Olcay Şahan ve Emre Çolak seçilmemeliydi. Ne oyunu, ne de gelişimi olarak haketmiyorlar. Diğer oyuncular olarak çok doğru iş yapılmış. Revizyon çok sert olmalı. Katılırız, katılmayız derdi ile sürekli jenerasyon kaybı yaşamak hiç ilerletmedi bizi. Grupta sonuncu bile olsan umursamayacaksın. Başka türlü ilerlenmez.

Bilal, Aydın ve Oğuzhan sürekli unutulan oyunculardı. Sevindim.

Nocna Mora
11.Kasım.2013, 00:51
Enteresan bir kadro olmuş. Seçilen oyuncular için güzel bir şans ve güzel bir onur.

di canio
11.Kasım.2013, 00:54
Artık parlayan oyuncuları değerlendirmek lazım. Umarım ciddi maçlar başlayınca formda olmasa da sırf tecrübeli diye oyuncular çağrılmaz.

MoisHaLe
11.Kasım.2013, 00:55
Çok cesurca bir kadro olmuş helal Terim'e.

alexdeozil
11.Kasım.2013, 01:03
Adam imparator, beğendim.

byariff
11.Kasım.2013, 01:03
Terim adaleti... selcugu almamis dogruda yapmis... ersan yerine baskasi olabilirdi.

http://i.imgur.com/XzD0SMI.jpg

CaptainAmerica
11.Kasım.2013, 01:14
Terim adaleti... selcugu almamis dogruda yapmis... ersan yerine baskasi olabilirdi.

Ersan sol stoperde çok iyiydi onun için bu sefer hakketti

Nocna Mora
11.Kasım.2013, 01:28
Hazırlık macı kadrosu değil mi bunlar ?

Kaka Leite
11.Kasım.2013, 01:31
Hazırlık macı kadrosu değil mi bunlar ?
Evet.

Belarus ve Kuzey İrlanda maçlarının.

footballer33
11.Kasım.2013, 02:04
Bugüne kadar gördüğüm kadrolar içerisinden en çılgınca olanı, bu herhalde. :icon_smile: Sadece hazırlık maçı ile sınırlı olur böyle bir kadro seçimi ve aralarından en fazla 2-3 isim (Oğuzhan ve Salih Uçan haricindekiler) sürekli seçilmeye devam eder bence.

sakary Ali
11.Kasım.2013, 02:07
Nuri neden yokki acaba? Bundan sonraki dönem için takımı Nuri ile Arda'nın üzerine kurmak en mantıklısı olacak. Hadi yeni dönemimiz hayırlı olsun.

SAİT71
11.Kasım.2013, 02:29
Nuri yıllardır bi milli takım ile özdeşleşemedi. Hep sönük kaldı. Yanında da oynayan oyuncular pek iyi değildi ancak nedense hep vasat görüntü çiziyor milli takımda...

nerazzuri
11.Kasım.2013, 02:59
Nuri neden yokki acaba? Bundan sonraki dönem için takımı Nuri ile Arda'nın üzerine kurmak en mantıklısı olacak. Hadi yeni dönemimiz hayırlı olsun.

Klopp, Terim'i arayarak özel izin istemiş. Terim anlayışla karşılayıp kadroya çağırmamış.

mpaker66
11.Kasım.2013, 03:29
Emre Çolak'ın güvene ihtiyacı var. Terim onun için çağırmış.

MuraTBudaN
11.Kasım.2013, 03:53
En çok Bilal'e sevindim , Terim'i de ayrıca alkışlamak gerek güzel bir seçim yapmış en azından herkese bir gönderme var.

Ayberk Tuncer
13.Kasım.2013, 18:59
Bilal'e inanılmaz sevindim ya. En underrated oyunculardan biridir benim gözümde.

sananes
13.Kasım.2013, 19:45
Aykut Kocaman nere gitse götürürdü Bilal'i adam topçudan anlıyor :) Ayrıca benim gibi Amasya'lı diye okumuştum bir yerden.

ReaList
13.Kasım.2013, 20:05
30 yaşına gelen, Futbol kariyeri alt liglerden oluşan, Uluslararası deneyimi düşük Bilal 2016 elemelerinde takıma ne katacak ? Düşünülür. Kötü bir oyuncu mu ? Kesinlikle değil. Fatih Terim 2008 elemelerinde Yusuf Şimşek için de aynı yolu kullanmıştı. Ya tutarsa tarzında bir oyuncu. Enteresan bir kadro olmuş, oyuncular arasında uçurum söz konusu, bakalım Fatih Terim yeni Milli Takım ve futbol felsefesi altında nasıl bir planlama oluşturacak ?

Redrum
13.Kasım.2013, 20:22
30 yaşına gelen, Futbol kariyeri alt liglerden oluşan, Uluslararası deneyimi düşük Bilal 2016 elemelerinde takıma ne katacak ? Düşünülür. Kötü bir oyuncu mu ? Kesinlikle değil. Fatih Terim 2008 elemelerinde Yusuf Şimşek için de aynı yolu kullanmıştı. Ya tutarsa tarzında bir oyuncu. Enteresan bir kadro olmuş, oyuncular arasında uçurum söz konusu, bakalım Fatih Terim yeni Milli Takım ve futbol felsefesi altında nasıl bir planlama oluşturacak ?

Bu takım sadece deneme amaçlı, herkesin gönlünü alma amaçlı. Elemelerde böyle bir takım seçilmez.

Ayberk Tuncer
15.Kasım.2013, 22:44
Fatih Terim'le 5+2 yıl ve yıllık 3,5 milyon euro? Sizce de biraz fazla değil mi?

uAburak89
15.Kasım.2013, 22:44
3.5 milyon euro bilgisi nereden, 9 milyon euro diyenler de var.

E.Cartman
15.Kasım.2013, 22:46
3.5 milyon euro bilgisi nereden, 9 milyon euro diyenler de var.

9 Milyon mu höh :zuhaha Yalandır o muhtemelen.

footballer33
16.Kasım.2013, 01:37
5 yıl az gibi, bir de +2 yılı var. :) Hayırlı olsun, süre çok uzun; ama milli takım için en doğru tercih kesinlikle.

Burak Akmanoğlu
16.Kasım.2013, 01:41
9 Milyon mu höh :zuhaha Yalandır o muhtemelen.

Demirören değil mi ? yapar o :0:

mustangshelby
16.Kasım.2013, 11:18
günlüğü 27 milyarcık :) az olmamışmı ?

BleedingMoon
16.Kasım.2013, 14:09
abdullah ercan ayda 20 milyarla geçinememekle haklı o zaman :D

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2013, 14:37
2 sene sonra gitmesi için dua eder durumda olmayız inşallah.

BaGa TaRKaN
17.Kasım.2013, 01:44
Artık Terim Milli Takımı Tabuta Girdiğinde Bırakır :D

Ne Diyelim Şemsi'ye Aynen Katılıyorum Umarım 2 Sene Sonra Göndermek İçin Türlü Çareler Aranmaz

anil luque
17.Kasım.2013, 02:32
Fatih Terim soz konusu olunca oyle birseye pek ihtimal vermiyorum.

ForsakeN
17.Kasım.2013, 02:34
Fatih Terim soz konusu olunca oyle birseye pek ihtimal vermiyorum.

Daha önce de Milli takımı çalıştırdı ve bi yerden sonra başarı yakalayamayınca bırakmak zorunda kaldı sonuçta. Terim'in Avrupa'da devam etmesi gerektiği yorumuna katılıyorum. Bir tur daha atabilirdi İtalya'da, İngiltere'de vs.

Night_Mare17
17.Kasım.2013, 02:49
Euro 2016'ya 3. olarak bile gitme ihtimalimiz olduğundan dolayı öyle bir şey söz konusu olmaz. Ama artık herkes nasıl gidersek gidelim bir turnuvaya gidelim mantığında o yüzden turnuvaya katıldığımız an elemeler unutulur.

anil luque
17.Kasım.2013, 04:44
Daha önce de Milli takımı çalıştırdı ve bi yerden sonra başarı yakalayamayınca bırakmak zorunda kaldı sonuçta. Terim'in Avrupa'da devam etmesi gerektiği yorumuna katılıyorum. Bir tur daha atabilirdi İtalya'da, İngiltere'de vs.

Yok illaki birakmak zorunda kalabilir de boyle ardindan ahlar vahlarla birakmaz veya gonderilmez onu demek istedim.

ReaList
18.Kasım.2013, 06:25
Bu şöhretler maçı dün oynandı. Şu takım (Bülent Korkmaz, Ayhan Akman, Yıldıray Baştürk, Ümit Davala, Ahmet Dursun, Ceyhun Eris, Tayfur Havutçu, Kerem İnan, Ümit Karan, Toprak Kurtoğlu, Tayfun Korkut, Tümer Metin, Alpay Özalan, Rüştü Reçber, Soner Tolungüç, İbrahim Üzülmez ve Hakan Ünsal vs) kesinlikle şimdiki Milli Takımdan 2-3 gömlek üstün : )

TR-ALM

Kaka Leite
18.Kasım.2013, 06:41
Hepsini bilmem de sadece Yıldıray gibi bir oyuncumuz hatta ve hatta şu haliyle Yıldıray'ımız bile olsa derdimize derman olur.

Adının geçmediği atak yok. Takımı ileri taşıması mükemmel, şu hali bile yeter. :icon_biggrin:

Rosato
18.Kasım.2013, 06:53
Şu videoyu izledikten sonra; Hakan Ünsal, Yıldıray Baştürk, Ahmed Dursun ve Ümit Karan gibi futbolcuların özlemini duyuyorum. Bu kadroyla gruplara kalsak çıkardık herhalde. :)

davidvilla
18.Kasım.2013, 11:24

Benim en çok merak ettiğim konu, gün gelir de başarısızlık söz konusu olursa Fatih Hoca tazminat almadan istifasını verecek mi ?

sananes
18.Kasım.2013, 11:42
tazminat alacağını sanmam fatih terim'in.

SAİT71
18.Kasım.2013, 12:13
A.Dursun falan şuanda forvete koysak iş yapacak düzeyde. Aslında 2016 elemelerine bu kadroyla çıksak fena olmaz. En kötü 2. oluruz.

PaVLeNKo
18.Kasım.2013, 13:01

2 yıl sonra olacağı o zaten..

PaVLeNKo
18.Kasım.2013, 13:02
Hakkaten çok merak ediyorum İmparator'un futbol reformunu..

kumbara
18.Kasım.2013, 14:37
Benim en çok merak ettiğim konu, gün gelir de başarısızlık söz konusu olursa Fatih Hoca tazminat almadan istifasını verecek mi ?

Sülalesini doyurucak emekli ikramiyesini bizim tüpçü vermiş.

O kadar karakterli bir adam değil fatih terim.

Kaka Leite
18.Kasım.2013, 15:01
Alsın arkadaş.

Ben bu tazminat almama olaylarına bayılıyorum. Son kuruşuna kadar alacaksın ki ibret olacak. Bir yabancıya yapılsaydı bu emin olun sonuna kadar bırakmazdı peşini.

Yabancı alıyorsa sende alacaksın, alacaksın ki öğrensinler bu kadar uzun süreli sözleşme yapılmaması gerektiğini.

kumbara
18.Kasım.2013, 15:35
Uzun süreli sözleşme yapılmaması gerektiğini söylüyosun, öğrensinler diyosun güzel diyosun.

Fakat bahseetiğimiz kişi sırf bu yüzden klübü 500 milyon lira zarara sokan adam, sıkıntı burda zaten.

Homer J.S
18.Kasım.2013, 21:27
Almasın abi. Çıkıp boş mukaveleye imza atarım milli dava falan filan ayağı yapmasını biliyor. Bana bu kadar para versinler ben de söylerim.

Hala savunuyosunuz hocayı.

footballer33
18.Kasım.2013, 21:46
Alsın arkadaş.

Ben bu tazminat almama olaylarına bayılıyorum. Son kuruşuna kadar alacaksın ki ibret olacak. Bir yabancıya yapılsaydı bu emin olun sonuna kadar bırakmazdı peşini.

Yabancı alıyorsa sende alacaksın, alacaksın ki öğrensinler bu kadar uzun süreli sözleşme yapılmaması gerektiğini.

Bknz. Vicente Del Bosque. Anamızı ağlattı giderken! Ama kimin yüzünden? Şu an Türk futbolunu yöneten şahıs yüzünden. O olayların üzerinden yaklaşık seneler geçmesine rağmen, zihniyette bir farklılık var mı? Hayır!

footballer33
18.Kasım.2013, 21:48
Bu şöhretler maçı dün oynandı. Şu takım (Bülent Korkmaz, Ayhan Akman, Yıldıray Baştürk, Ümit Davala, Ahmet Dursun, Ceyhun Eris, Tayfur Havutçu, Kerem İnan, Ümit Karan, Toprak Kurtoğlu, Tayfun Korkut, Tümer Metin, Alpay Özalan, Rüştü Reçber, Soner Tolungüç, İbrahim Üzülmez ve Hakan Ünsal vs) kesinlikle şimdiki Milli Takımdan 2-3 gömlek üstün : )

TR-ALM
Almeida'nın yerine Ahmet Dursun'u alamaz mıyız? :icon_frown:

eXcitinG
18.Kasım.2013, 23:23
Alabiliriz aslında. Adam daha 35 yaşında. 37 yaşında ki Drogba hala iş yapıyorsa, Drogba kadar iş yapmasa bile, Almeida denilen forvet bozuntusundan daha çok iş yapacağına inancım tam.

byariff
08.Ocak.2014, 16:29
godfatherde basrol oynar yeminlen milli takim hocasi. :D

https://pbs.twimg.com/media/BddRJbZIcAAQ1wy.jpg

goosfraba
08.Ocak.2014, 16:53
marlon brando'nun anca kedisi olur. o da eskiden simgesi aslan olan bir kulübü çalıştırdığı için.
forum hareketsizlikten yıkılıyor yahu biraz hareket gelsin. şaka yapıyorum şimdiden belirteyim seviyoruz hocayı : )

goosfraba
09.Ocak.2014, 07:17
kimse sazan.avi olmamış yahu :(

Cengo
09.Ocak.2014, 09:07
Olsa olsa Ramiz Dayı olur :icon_biggrin:

http://www.siirgezegeni.com/wp-content/uploads/2013/03/d53_3336e.jpg

Redrum
09.Ocak.2014, 13:12
kimse sazan.avi olmamış yahu :(

Ben de niye bu kadar ağır girdin falan diyecektim de neyse dedim, neden ki buradaki sazan.avi'yi anlamadım ben :D

CeNTeR_TR
09.Ocak.2014, 13:14
marlon brando'nun anca kedisi olur. o da eskiden simgesi aslan olan bir kulübü çalıştırdığı için.
forum hareketsizlikten yıkılıyor yahu biraz hareket gelsin. şaka yapıyorum şimdiden belirteyim seviyoruz hocayı : )

Ben de niye bu kadar ağır girdin falan diyecektim de neyse dedim, neden ki buradaki sazan.avi'yi anlamadım ben :D

Kırmızıyla aldığım kısmı beyazla yazmış ondan sazan avi beklemiş :D

europeanconquer
19.Şubat.2014, 01:57
5 Mart'ta İsveç'le özel maç var bildiğiniz gibi,kısmet olursa arkadaşlarla gideceğim,hem maç 20.30'da,dershane çıkışıma da uyuyor.

Hayırlısıyla bir İbrakadabra görelim.Eğer gelmezse de olsun,Milli Takım'da 3-5 adam görürürüz,Fatih Terim'i görürüz :n:

E.Cartman
04.Mart.2014, 00:49
La havle, nabıyonuz arkadaş siz :n::n:

https://pbs.twimg.com/media/Bh1FWU8IgAAmXdc.jpg:large

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mart.2014, 00:57
La havle, nabıyonuz arkadaş siz :n::n:

oscar pozu bu, dun gece ellen yapti sahnede. ordan esinlenmisler :n:

http://s.wsj.net/public/resources/images/BN-BT064_epicse_G_20140302230647.jpg

E.Cartman
04.Mart.2014, 01:22
@TeNaciOUS MidFieLdeR

Abi ordan etkilendiklerini biliyorum, zaten sadece futbolcular olsa anlardım da Fatih Hoca nabıyor orada yahu :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mart.2014, 01:26
Ardaya cok guldum ben :n:

europeanconquer
04.Mart.2014, 20:56
Yıllar sonra adam akıllı bir oyuncuya sahip olarabiliriz beyler.

Fatih Terim: "Akhisarlı Niasse ben Türküm, Türkiye’de oynamak istiyorum diyor.Ciddi ciddi düşünmeliyiz bunu."

Ay hadi inşallah.

Fearless Coward
04.Mart.2014, 21:15
Niasse Milli takıma gelse yeni Hakan Şükür olur net. :D

Kaka Leite
04.Mart.2014, 21:18
Niasse Milli takıma gelse yeni Hakan Şükür olur net. :D
Bu millet Sercan Sararer'e bile bir şeyler buluyor ki sen Niasse diyorsun. Keşke gelse ben çok isterim ama her şeyi en iyi bilen milletimiz ona da bir şeyler bulur.

byKpln
04.Mart.2014, 21:20
Niasse'i duyunca billahi heyecanlandım.

mpaker66
04.Mart.2014, 21:34
Niasse'yi abartmayın. Akhisar Sisteminin oyuncusu.

europeanconquer
04.Mart.2014, 21:34
Niasse'yi abartmayın. Akhisar Sisteminin oyuncusu.

Kaç takımda izledin ?

William Rookwood
04.Mart.2014, 22:38
Niasse'nin kumaşı çok kaliteli. Bitirişi, hızı, top kontrolü falan üst düzey. İspanya Ligine koy çatır çatır oynar ordada.

Fearless Coward
04.Mart.2014, 22:39
Niasse'yi nasıl abartmayalım arkadaşlar bence her türlü övgüyü hakediyor. Burak'tan Umut'tan daha çok yarar sağlar ama milli takım'da oynama ihtimali yoktur herhalde varsa öyle bir ihtimal güzel olur.

nerazzuri
04.Mart.2014, 23:00
Niasse'yi abartmayakta kimi abartak?

Bir daire parasına geldi bu adam arkadaşlar. Abartalım lütfen biraz.

davidvilla
04.Mart.2014, 23:59
Koy barcelona'ya kaptan olur.

footballer33
05.Mart.2014, 00:48
Niasse'yi ben Almeida gitse ve onun yerine alsak bile ses etmeden kabullenirim, o derece faydalı bir adam. Milli takımın da 1-2 isim dışında golcüsü olmadığını düşünürsek kesinlikle kazandırılmalı A millilere.

Facx
05.Mart.2014, 00:52
liginde yabancı oyuncuları kısıtlıyoken daha türkiyede 1 yıl geçirmemiş yabancı uyruklu bi futbolcuyu milli takıma almak nası bi çelişki

europeanconquer
05.Mart.2014, 01:11
İsveç maçının konusu açılsa mı ki artık :0:

İlk 11 belli oldu bizim.

http://www.gsgazete.com/images/upload/040320142251060662787_3.jpg

davidvilla
05.Mart.2014, 01:16
liginde yabancı oyuncuları kısıtlıyoken daha türkiyede 1 yıl geçirmemiş yabancı uyruklu bi futbolcuyu milli takıma almak nası bi çelişki

Hay ağzını öpeyim. Aynen.
Valla gülüyorum sadece iste Türk insanin futbol anlayışı bu. Adam daha tam bir sezonu tamamlamamis ne övgüler ne övgüler. Bence wenger scout kadrosunu buradan secmeli. Kendi scoutlari 40 mac stadtan izliyor anca karar veriyor buradakiler trt ozetlerinden ve bi iki mactan çözmüşler isi.
Ayrıca bu ülkeye calismaya gelen yüzlerce yabanci var onlara da vatandaşlik verilsin o halde. Bir yerde adalet varsa o adalet herkes için geçerli olmalı.

mpaker66
05.Mart.2014, 01:21
Niasse konusunda bayağı bi üstüme gelmişsiniz açıklayayım.

@europ
Kaç takımda izledin derken ne demek istediğini anlamadım. Dmek istediğim akhisar kontra takımı. Görüldüğü üzre mehmet akyüz çoşturuyor. Beşiktaş'ta neden oynamıyordu. Neden? Niasse ben kötü oyuncu demedim. Ama o kadar boş alan buluyor ki. İzlediğim kadarıyla çok olumsuz top kullanıyor. Yanlış pas atmalar vs. Onları büyük takımda yapsa o adamı orda keser taraftar. Baskı ile başa çıkmak bi maharet. Anadolu'da yıldız olupta Büyük takımlarda kedi gibi oynayan çok gördük beyler. Niasse iyi oyuncu ama Burak'tan iyi değil. Özetlerle oyuncu beğenilmez.

europeanconquer
05.Mart.2014, 01:27
Niasse konusunda bayağı bi üstüme gelmişsiniz açıklayayım.

@europ
Kaç takımda izledin derken ne demek istediğini anlamadım. Dmek istediğim akhisar kontra takımı. Görüldüğü üzre mehmet akyüz çoşturuyor. Beşiktaş'ta neden oynamıyordu. Neden? Niasse ben kötü oyuncu demedim. Ama o kadar boş alan buluyor ki. İzlediğim kadarıyla çok olumsuz top kullanıyor. Yanlış pas atmalar vs. Onları büyük takımda yapsa o adamı orda keser taraftar. Baskı ile başa çıkmak bi maharet. Anadolu'da yıldız olupta Büyük takımlarda kedi gibi oynayan çok gördük beyler. Niasse iyi oyuncu ama Burak'tan iyi değil. Özetlerle oyuncu beğenilmez.

Akhisar'da bir şeyler başarıyor en azından.Şu an Milli Takım'da oynayan Umut Bulut kadar yeteneksiz bir topçu olmadığı açık,bizde zaten her turnuvaya katılan mükemmel bir Milli Takım değiliz,ileri de yıldız olursa Senegal'de izlemek yerine Milli Takım'da izlemek isterim,kulüp takımı değil bu.Sözleşme falan yapmıyoruz,düzenli bir maaşı da olmayacak yani,sanki kulüp takımına geliyormuş gibi ''abartmayın'' demek gereksiz.Bundan 3-5 yıl önce ki Burak Yılmaz'ı Milli Takım'a istermiydin ? Hayır,şimdi ondan iyisini bulamıyoruz.Forvet bulamazken Niasse gibi oyuncuları Milli Takım havuzuna katma şansımız varsa katalım.

mpaker66
05.Mart.2014, 01:29
Akhisar'da bir şeyler başarıyor en azından.Şu an Milli Takım'da oynayan Umut Bulut kadar yeteneksiz bir topçu olmadığı açık,bizde zaten her turnuvaya katılan mükemmel bir Milli Takım değiliz,ileri de yıldız olursa Senegal'de izlemek yerine Milli Takım'da izlemek isterim,kulüp takımı değil bu.Sözleşme falan yapmıyoruz,düzenli bir maaşı da olmayacak yani,sanki kulüp takımına geliyormuş gibi ''abartmayın'' demek gereksiz.Bundan 3-5 yıl önce ki Burak Yılmaz'ı Milli Takım'a istermiydin ? Hayır,şimdi ondan iyisini bulamıyoruz.Forvet bulamazken Niasse gibi oyuncuları Milli Takım havuzuna katma şansımız varsa katalım.

Niasse gelirse Hakan Şükür olur net denmiş. Ben ona binayen abartmeyın dedim. Hala da diyorum abartmayın. Kimlere Hakan Şükür olur demedik ki :(

Bordo61Mavi
05.Mart.2014, 07:25
Ozaman Niasse Galatasaraya hayirli olsun diyelim :)

Redrum
05.Mart.2014, 10:43
Alex Telles de sol beke iyi gider bence.

ReaList
05.Mart.2014, 12:07
Niasse'yi düşüneceğimize Cenk Tosun'u Emre Güral'ı Samed Yeşil'i hatta Deniz Kadah'ı kazanmaya bakalım. Bu oyuncuların mevcut konumları yetersiz ancak bu onların iyi olmayacağı anlamına gelmez.

europeanconquer
05.Mart.2014, 13:19
Niasse'yi düşüneceğimize Cenk Tosun'u Emre Güral'ı Samed Yeşil'i hatta Deniz Kadah'ı kazanmaya bakalım. Bu oyuncuların mevcut konumları yetersiz ancak bu onların iyi olmayacağı anlamına gelmez.

Onlar da gelişsinler,onlar da girer kadroya,Niasse'nin Milli olma şansı varsa olur,niye bunu bu kadar garipsediniz bilmiyorum.Sende sanki Milli Takım kulüp takımıymış gibi yazmışsın abi.

nerazzuri
05.Mart.2014, 13:41
Milli takımlardaki en saçma milliyetçilik bizim ülkede var. Alman Milli Takımında kaç tane saf Alman var?

Aurelio'nun yaptığı katkılar ortada. Niasse için belki 6 aylık bir süreci baz alarak abartıyoruz ama, Burak'tan başka forvetimiz yok görelim bunu. Niasse Türk olsun, Samed iyi olursa o da oynar. Emre Güral'da formda olursa o da oynar. Gün gelir Samed'de,Emre'de formsuz olursa formda bir Niasse onbir başlar.

Adı da; Ömer Niyazi olur. :D

Gncl1905
05.Mart.2014, 13:42
Ben de karşıyım bu Niasse olayına. Adam zaten Türk değil, onu geçtim :D Bizim kulüplerin alt yapısından yetişse tamam diyeceğim o yok, Türkiye'de uzun yıllar oynamış olsa hadi bir nebze tamam derim o da yok. Adam bu sezon gelmiş Türkiye Ligi'ne, biz adamın Türk olmasını konuşuyoruz. Adı üstünde: milli takım; bizim ülkede 1 yıl bile geçirmemiş adam nası beni temsil edebilecek o forma altında? Bu ülkede yetişse falan bir şey demem ama durum saçma.

Yahu siz değil misiniz Türk oyuncu yetiştirin diye yabancı sınırı koyan? Bunun yabancı sınırı ile gerçekleşmediğini yıllarca gördüğümüz halde hala bu sınır konusunda ısrar edip bir tülü gerçekleşmediğini anlayınca milli takıma yabancı transferi gibi bir rezillik mi yapacaksınız? Madem böyle yapabiliyoruz Brezilyalıları, Arjantinlileri dolduralım milli takıma Niasse falan ne uğraşıyoruz. Normalde gülüp geçerdim de olamaz da demiyorum o kadar çığrından çıkık ki her şey, herhangi bir şey beni şaşırtmaz.

ReaList
05.Mart.2014, 14:08
Alman veya Fransa Milli Takımlarıyla bir tutmayın. Onların Milli Takımlarında oynayan diğer ırka mensup oyuncular en az bir Fransız ve Alman kadar o kültürde yetişmiş yoğrulmuş adamlar. Doğumlarından beri o ülke vatandaşı olarak yaşamış insanlar. Bizim ülkede böylesi varsa buyursun kapı sonuna kadar açık ancak bundan 1 sene önce Dünya haritasında Türkiyenin yerini bilmeyen adamların bu ülke Ulusal takımında oynaması o ülkenin futbolcularına ihanet olur. Farkı iyi görmek gerekir.

Rehavi
05.Mart.2014, 14:12
Alman veya Fransa Milli Takımlarıyla bir tutmayın. Onların Milli Takımlarında oynayan diğer ırka mensup oyuncular en az bir Fransız ve Alman kadar o kültürde yetişmiş yoğrulmuş adamlar. Doğumlarından beri o ülke vatandaşı olarak yaşamış insanlar. Bizim ülkede böylesi varsa buyursun kapı sonuna kadar açık ancak bundan 1 sene önce Dünya haritasında Türkiyenin yerini bilmeyen adamların bu ülke Ulusal takımında oynaması o ülkenin futbolcularına ihanet olur. Farkı iyi görmek gerekir.

Devşirme konusunda çok katı kurallarım yoktur ama bence de haklısın. Milli takımda oynayan oyuncu en azından kendi milli marşını bilmeli.

nerazzuri
05.Mart.2014, 14:12
Ben bu farka katılmıyorum ama. Ülkeden doğru düzgün forvet çıkmıyorsa kısa vaadede bunun önüne geçmek istiyoruz ama bu zamana kadar ne yapmışız da kısa süre içinde bilmem kaç milyon genci milli takım seviyesine hazırlayacağız.

Bence biraz realist bakmak lazım bu olaya. Niasse henüz 19-20 yaşında yoğrulabilir yaşta yani. Müslüman olduğunu ve Türk Milli Takımında seve seve oynayacağını belirtiyor. Niasse'de ki istek bazı futbolcularımızda yok, belirtmekte fayda var.

Kısacası bu kadar milliyetçiliğe gerek yok.

europeanconquer
05.Mart.2014, 14:42
https://pbs.twimg.com/media/Bh9R3iJCAAAjPBv.png:large

Caner'in selama gel :n:

Banega
05.Mart.2014, 15:00
1 senede Türk statüsüne geçip oynayabiliyor mu yahu? O zaman Batalla'yı Türk yapardık abi ne oyuncular geldi geçti valla.Olsa sevinirim fena olmaz.Niasse bu formuyla hakediyor.Hem belki böylelikle milli takımımızdaki Türk oyuncular bi kendine gelir.Hep kendilerinin seçileceğini sanıyorlar galiba, kafaları rahat.Fakat en çok Januzaj'ı isterim.Her ne kadar o istemese de bence fırsat varken onun aklını çelmeye çalışmak lazım :D

Bordo61Mavi
05.Mart.2014, 15:15
Niasse milli takimda oynayabilmesi icin buyuk takimda oynamasi lazim.

Bakalim ayni verimi buyuk takimda gosterebilirmi ?

Yoksa sadece kucuk takimin buyuk futbolcusu olarak kalirmi.

Bknz Mehmet Akyuz Besiktasta oyniyamadi ama son 4 haftada 5 golu var, Niasse'den daha formda.

KanaKe
05.Mart.2014, 15:31
aynen mehmet akyüz gibi formda bir adami denemek yerine elin yabancisini alip oynatmak derdindeler... mehmet akyüzü al bi koy dene verim alamazsan ozaman niasse yi yine türk yaparsin..

davidvilla
05.Mart.2014, 16:04

Imzalik. Bundan daha iyi anlatilamazdi. Takildigimiz nokta bu yani irkcilikla milliyetçilik ile ilgili degil.

europeanconquer
05.Mart.2014, 16:10
Ha 1 yıl ha 11 yıl oynayabiliyorsa oynasın,milyon dolarlar,yüz bin liralar kazanan futbolcuları düşünecek olan değilim ben,iyi oynasınlar Milli Takım'a seçilsinler.Niasse'de seçilebiliyorsa seçilsin.Oyuncu gram önemli değil benim için formada ki Ay-Yıldız önemli.

mpaker66
05.Mart.2014, 21:07
Yabancı 6 ay oynayıp milli takımda oynayacaksa o zaman milli takımların ne gereği var. O ay yıldızlı formayı 6 ay ülkede geçirmiş adam 2 kelime Türkçe bilmeyen adam temsil edecekse milliyet kavramının ne önemi kalır. Forvette scaryone oynasın stopre da costa geçsin kanatta mouche oynasın o vakit. Hatta michu'yu ikna edelim Türk milli takımında oynasın.

SAİT71
05.Mart.2014, 21:26
https://pbs.twimg.com/media/Bh9R3iJCAAAjPBv.png:large

Caner'in selama gel :n:

Haha hepside yanlış ama Caner'in ki en yanlış içinde yanlış olmuş :D

BleedingMoon
05.Mart.2014, 21:33
caner'in selamı turist ömer tadında olmuş :D askerliğini yapmadığından mıdır nedir.

Bordo61Mavi
05.Mart.2014, 21:56
Umit milliler gururlandirmis bizi

Lesandro Parleo
05.Mart.2014, 22:13
Umit milliler gururlandirmis bizi

Hakikaten söyleyecek birşey bulamıyorum ! :mad:

http://i.imgur.com/mlbOeQa.png

playeray
05.Mart.2014, 22:25
Gelecek senelerde halimiz duman

eng1n
05.Mart.2014, 23:05
Bence kadro değilde hocadan dolayı böyle olmuş olabilir. ilk 11 e bakarsanız bir tane bile forvet yok, maçı geride mi kabullendik acaba ?

sarianet
05.Mart.2014, 23:34
ümit milli maçı hangi kanalda yayınlandı ?

Cengo
05.Mart.2014, 23:36
Niasse kurallar gereği Senegal dışında hiç bir ülke için oynayamaz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Mart.2014, 00:48
Niasse kurallar gereği Senegal dışında hiç bir ülke için oynayamaz.

2 milli maca cikmis, acaba ozel mac miydi resmi mi? cunku diego costa da ispanya tercihini yapabildi brezilya milli olmasina ragmen. tabi ozel maclardi onlar. niasse de sadece ozel maca ciktiysa mumkun olabilir.

SAİT71
06.Mart.2014, 01:31
O ümit milli takım kadrosunda yer alan tüm oyuncuları bir dahaki maçta kadroya almamalıyız. Halı sahadan 11 kişi çıkarsan 9 kişilik bir takıma 1-0'dan maç vermezler. Herkes başka yerleriyle bize gülüyordur eminim. Ben bile gülüyorum şu takımın rezilliğine yani. Ayıp yahu 9 kişi adamlar maçı çeviriyor. Ruhsuzlar.

William Rookwood
06.Mart.2014, 01:46
Kağıt üzerinde iyi bir kadro olarakta gözüküyor üstelik. Tabii sahada ruh olmayınca o isimler sadece kağıt üzerinde kalıyor.

byariff
06.Mart.2014, 02:48
Abdullah ercanmis hocasida...

nekop
06.Mart.2014, 03:05
Abdullah ercanmis hocasida...

Oyunculara geçim sıkıntılarını falan anlatarak, morallerini bozmuş olabilir.

Kaka Leite
06.Mart.2014, 03:09
Yabancı 6 ay oynayıp milli takımda oynayacaksa o zaman milli takımların ne gereği var. O ay yıldızlı formayı 6 ay ülkede geçirmiş adam 2 kelime Türkçe bilmeyen adam temsil edecekse milliyet kavramının ne önemi kalır. Forvette scaryone oynasın stopre da costa geçsin kanatta mouche oynasın o vakit. Hatta michu'yu ikna edelim Türk milli takımında oynasın.
Aslında U21 senin yazına cevap vermiş. Bu ülkede Türk bile formasına saygı duyamıyor baksana sen şu olaya sen kalkmış 6 ay falan diyorsun.

Niasse eğer ben Türk milli takımında oynamak istiyorum demişse ne yapıp edilip alınmalı malum bu devirde kökeni Türk olan adam bile bizi istemiyor. Bence onlara da güzel bir cevap olur bu.

Kryptonite
06.Mart.2014, 04:12
Milli Marşımızı okuyamayan kimseye Milli Takımımızda yer olmamalı bence.Bu Türk futbolcular içinde geçerli.

Banega
06.Mart.2014, 04:27
Milli Marşımızı okuyamayan kimseye Milli Takımımızda yer olmamalı bence.Bu Türk futbolcular içinde geçerli.

Bence bu kadarda milliyetçi olmaya gerek yok.Eğer adam milli takımımıza bizim öz vatandaşımızdan daha çok katkıda bulunacaksa oynamalı.Aurelio'da okumazdı, çok önemli değil.

Bugün Mesut falanda Almanya'da okumuyor, gelgelelim takımın herşeyi.

Kryptonite
06.Mart.2014, 04:35
Bence bu kadarda milliyetçi olmaya gerek yok.Eğer adam milli takımımıza bizim öz vatandaşımızdan daha çok katkıda bulunacaksa oynamalı.Aurelio'da okumazdı, çok önemli değil.

Bugün Mesut falanda Almanya'da okumuyor, gelgelelim takımın herşeyi.

İyi güzel de Mesut en azından Almanyada yetişmiş o kültürü almış biri.Şimdi sen Niasseyi alırsan Ömer Şişmanoğluna,Muhammet Demire,Cenk Tosun,Mehmet Akyüze hakaret etmiş olursun.Şuan takımın başında Fatih Terim gibi milli bilinci ve değerleri oyuncusuna aşılayan ve milliyetçilikle oyuncularına gaz veren bir hoca.Niasse bu konuda bize ne kadar katkı verebilir ki? Daha adam 1 sezon bile oynamadı.Biraz oynasın bakalım devamlılığı var mı?

Banega
06.Mart.2014, 04:42
İyi güzel de Mesut en azından Almanyada yetişmiş o kültürü almış biri.Şimdi sen Niasseyi alırsan Ömer Şişmanoğluna,Muhammet Demire,Cenk Tosun,Mehmet Akyüze hakaret etmiş olursun.Şuan takımın başında Fatih Terim gibi milli bilinci ve değerleri oyuncusuna aşılayan ve milliyetçilikle oyuncularına gaz veren bir hoca.Niasse bu konuda bize ne kadar katkı verebilir ki? Daha adam 1 sezon bile oynamadı.Biraz oynasın bakalım devamlılığı var mı?

Almaktan herhangi bir zarar gelmeyeceği için, alma ihtimalimiz varsa kesin almamız gerektiğini düşünüyorum ben.Belkide böylelikle forvetlerimiz biraz rehavetten kurtulur.Ülkede Burak'tan başka net bir forvet yok.Zaten onu bile tartışıyorlar.Bu dönemde eğer böyle bir ihtimal varsa hiç bir zararı olmaz.

Kryptonite
06.Mart.2014, 04:52
Almaktan herhangi bir zarar gelmeyeceği için, alma ihtimalimiz varsa kesin almamız gerektiğini düşünüyorum ben.Belkide böylelikle forvetlerimiz biraz rehavetten kurtulur.Ülkede Burak'tan başka net bir forvet yok.Zaten onu bile tartışıyorlar.Bu dönemde eğer böyle bir ihtimal varsa hiç bir zararı olmaz.

Mevlüt var Buraktan daha iyi bana göre ve birinci tercih olmalı.Muhammet Demir gibi yeteneğin var koy oynasınlar.Burak varken de turnuvalara katılma başarısı gösteremedi bu takım.Koy Muhammeti geleceğe yatırım olsun.

CocukMenajer
06.Mart.2014, 21:09
Mevlüt var Buraktan daha iyi bana göre ve birinci tercih olmalı.Muhammet Demir gibi yeteneğin var koy oynasınlar.Burak varken de turnuvalara katılma başarısı gösteremedi bu takım.Koy Muhammeti geleceğe yatırım olsun.

Muhammet takiminda ne yapiyorki milli takimda oynasin

europeanconquer
21.Mart.2014, 18:11
http://amkspor.com/2014/03/21/terim-bombayi-patlatiyor-276111/

Şöyle bir şey var.

Redrum
21.Mart.2014, 18:13
http://amkspor.com/2014/03/21/terim-bombayi-patlatiyor-276111/

Şöyle bir şey var.

Januzaj sesleri :o

europeanconquer
21.Mart.2014, 18:15
Januzaj sesleri :o

Çok deli adam ama bize yar etmezler.Zamanı gelince,vatandaşlığa geçip İngiltere'yi seçer bence.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mart.2014, 18:15
Sanki klüp transferleri gibi. Adamın o kadar çok alternatifi var ki :n:

Banega
21.Mart.2014, 18:19
Januzaj’ın Türk olan babası “Oğlum ya Kosova ya da Türkiye’yi tercih edecek” diyerek noktayı koydu.

Hayırlı olsun :0:

William Rookwood
21.Mart.2014, 18:19
Cenk Tosun şuan Muhammet'ten daha formda, o yüzden çoğu maçta yedek olarak başlıyor Muhammet Demir. Üstelik bu sezon sakatlıklardan dolayı çok fazla maça da çıkamadı.

byKpln
21.Mart.2014, 22:45
Cenk Tosun şuan Muhammet'ten daha formda, o yüzden çoğu maçta yedek olarak başlıyor Muhammet Demir. Üstelik bu sezon sakatlıklardan dolayı çok fazla maça da çıkamadı.

Gelecek yıl Cenk Beşiktaş'a gidince Muhammet'in forma şansı çok artacaktır.Böylece kendini gösterecektir:)

Banega
24.Nisan.2014, 22:31
Son Haberler;
-Adnan Januzaj Belçika Milli Takımını seçti.
-Türkiye Brezilya ile bir hazırlık maçı yapacak.

Önder HOCA
24.Nisan.2014, 22:57
Son Haberler;
-Adnan Januzaj Belçika Milli Takımını seçti.
-Türkiye Brezilya ile bir hazırlık maçı yapacak.

fatih terim sağolsun mesut gibi bu çocuğuda kaçırdı elinden

europeanconquer
24.Nisan.2014, 23:06
Fatih Terim'lik bir şey yok ki abi adamın tekmeliklerinde Belçika bayrağı var.

https://pbs.twimg.com/media/Bl7CUlgIQAA-Tt9.jpg

Kaka Leite
24.Nisan.2014, 23:09
fatih terim sağolsun mesut gibi bu çocuğuda kaçırdı elinden

Ben kesinlikle inanmadım ki zaten bize geleceğine.

Böyle adamları Türkiye milli takımına getirmek öyle kolay bir iş değil. Bu güne kadar Türkiye ile hiç bir şekilde adı geçmeyen oyuncu ManU da bir maç gol attıktan sonra soyunu araştırmaya başladılar.

Türkiye'ye neden gelsin ki ayrıca?

Ben onun yerinde olsam ve önümde seçilecek Belçika - Türkiye ve İngiltere konulsa bende Belçika ya da İngiltere'yi seçerdim. Bize gelip her turnuva başka takımı desteklemek zorunda kalacağına o da bunu yapmış.

Önder HOCA
24.Nisan.2014, 23:12
mesutun gelme niyeti vardı fatih terimden garanti 11 de oynama isteği vardıki hakkıydı. açıklamalarıda vardı sanırım fatih teriminde kabul etmediğine dair

adnan konusundada yeterli baskıyı oluşturmadı kanaatindeyim sonuçta 18 yaşında man u. da oynayan bir çocuk yeterli bir kulüpte oynuyor (milli takımı kulüp transferi için görmesine neden yok)

Kaka Leite
24.Nisan.2014, 23:15
mesutun gelme niyeti vardı fatih terimden garanti 11 de oynama isteği vardıki hakkıydı. açıklamalarıda vardı sanırım fatih teriminde kabul etmediğine dair

adnan konusundada yeterli baskıyı oluşturmadı kanaatindeyim sonuçta 18 yaşında man u. da oynayan bir çocuk yeterli bir kulüpte oynuyor (milli takımı kulüp transferi için görmesine neden yok)

Mesut'un o isteği saçmalık ötesi.

Burası milli takım hak edersen oynarsın eğer öyle bir seçenek sunulduysa ve Terim kabul etmediyse helal olsun diyorum.

Öyle saçma bir istek kabul görmemeli zaten. Nuri ya da Sercan'ın günahı ne?

Bu adamlar gönülden geldiği için seçiyorlar burayı. Aksi varsa gelmesin zaten.

E.Cartman
08.Mayıs.2014, 20:20
Adam olacak çocuklar, geleceğin A Millileri
http://instagram.com/p/nvdZ7RvHtM/

fbdevil190737
03.Ağustos.2014, 14:18
Kaan Ayhan , Salih Uçan , Bilal Basacıklıoğlu , Kerem Demrbay , Yusuf Erdoğan , Deniz Yılmaz , Necip Uysal , Kerim Frei gibi isimlerin yeni yapılanmada kadroya dahil edilmeleri gerekiyor .

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 01:31
Ryan Donk milli takimda oynamak istiyormus :)

SAİT71
06.Ağustos.2014, 02:55
Valla şu yoklukta gideri var Donk'un, hazır kendide istekliyken halletmek lazım şu işi :D

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2014, 03:43
Sonra istem disi* almasin topu eline yine, Turkiyeyi karistiriyor . Avrupayida karistirsin

Corpus
06.Ağustos.2014, 04:20
E hani kendi alt yapımız, Türk gençlerimiz ? Yabancıları Milli takımda oynatacaksak yabancı sınırı neden ?

fbdevil190737
29.Ağustos.2014, 20:35
Bilal Başacıklıoğlu Milli Takımımız'ı seçmiş . Umut vaadeden kanat oyuncularından , henüz 19 yaşında umarım potansiyelini geliştirebilir , zira Hollanda altyapılı kanat oyuncuları önemli seviyelere ulaşabiliyorlar .

footballer33
29.Ağustos.2014, 21:14
Bu adamın Beşiktaşla da ismi geçti ve gelmesini istiyordum. Feyenoord'a gitti sonradan. Milli takımı seçmesine sevindim.

byariff
01.Eylül.2014, 21:44
Turkiyedeki futbolun ozeti... saglam torpilin olcak aga...

Fatih Terim: “Volkan 60 küsur defa milli olmuş. Bunun 50 küsuru da benimle olmuş. Formda olduğu zaman da olmadığı zaman da çağırmışım.”

di canio
11.Ekim.2014, 14:24
Uğur Meleke güzel yazmış yine.

http://www.meleke.com/yazi/nefret-enerjisi.html

Önder HOCA
22.Ekim.2014, 19:49
Fatih Terim'den şok sözler

Fatih Terim, Adana'da katıldığı bir seminerde önemli açıklamalarda bulundu. Terim, "Ağzıma küfür hiç yakışmıyor ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor” dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, aldığı ücreti eleştirenlere tepki göstererek, "Muhasebeci mi kesildiniz başıma! Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Hangi başarıyı sayıyorsan ben varım" dedi.

Başarı için 3H formülü olduğunu dile getiren Terim, "Hiç pansumanı sevmem. Direkt ameliyat olmalı. Sorunu kökünden haledeceksin. Benim bir '3H' formülüm var; hazır, hızır ve huzur. Eğer bilgili ve yürekliyseniz hazırsınız demektir. Hazır olunca da Hızır gelir. Hızır da gelmişse o zaman huzura erişeceksiniz demektir" diye konuştu

Memleketi Adana'da "Liderlik" seminerine katılan Fatih Terim, özellikle aldığı ücreti eleştirmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Akşam Gazetesi'nden Soner Kan'ın haberine göre, Terim'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Milli Takım'ın 3 maçtaki tablosu buysa ben eleştirilmeliyim. Hiç kimse değil, ben eleştirilmeliyim. Zaten kendimi çok sert eleştiriyorum. Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma? Biz kimseye ne kadar aldığını soruyor muyuz? Hak edip etmediklerimizi ben hep tartışırım.

'Tabii ki bunlarla savaşacaksınız'

Eleştirinin de bir dozu, üslubu olmalı. Bizi daha iyiye götürüp, yanlışlarımızı gösterecek eleştiriler yapılmalı. Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Bir dakika; hangi başarıyı sayıyorsan ben varım. Yazık günah değil mi? Dolayısıyla bunlarla savaşacaksınız, yapacak başka bir şey yok. Kaybedince Fatih Terim, kazanınca hepimizin. Böyle bir şey var mı? Eğer 3 maçta 1 puan almışsak sorumluluğu zaten benim.

'Allah'a şükür zekamız da fena değil'

Tercihlerimin sonuçlarına katlanırım. Ancak kimin nereden geldiğini, ne gibi hesaplar içinde olduğunu bilecek kadar bu ülkede yaşadım. Allah'a şükür zekamız da eh fena değil, idare ediyoruz. E sizin bir de yüreğiniz olunca nasıl cevap vermeyeceksiniz? Ne dedik; 'Elinizden geleni ardına koymayın'. Peki böyle mi devam edeceğiz? Eleştiriye açığız, ancak bunda kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı varsa, fırsat avcılığı içinde nöbet bekler gibi bir durum varsa, bunu da asla kabullenmeyiz.

'Öfkeyle kaklarsam zararla oturmam'

Üsluplara dikkat edilmesi halinde, üzerinde sorumluluk olan insanların performansı da artar. Çünkü, üzerinde baskı olan insanlardan yüksek bir performans beklemek doğru değil. Güzel bir üslupla yapılacak her eleştiri, karşısındakini daha çok mutlu edip, performansını da artırır. Zaten zorluklar içindeyiz. Zorluk zaten benim hayat felsefem. Ama öfkeyle kalkarsam zararla oturmam.

'Gerekirse ayağa da kalkarım'

Zaten zor bizim işimiz. Herkes bize zarar vermeye çalışıyorsa gerektiği zaman kalkarsak, zarar vermeden oturmayız. 15-20 yıllık zaman diliminde tüm istatistikleri alaşağı ettik. Türk futbolu 1990'lı yıllardan bu yana çok ivme kazandı. Olmayacak işler yapıldı, devrimlere imza atıldı. O dönemde yapılanların tekrarlanması, 2015-2023 arası yeni bir hamle yapılması zorunluluğu var."

'Kitaptakini anlatmıyorum'

Fatih Terim liderlik konusundaki düşüncelerini şöyle anlattı:

"Liderlik kavramını anlatan çok sayıda kitap var. Bu kitaplarda liderin zeki ve karizmatik olacağı, şöyle olacağı böyle olacağı anlatılır. Bunda sorun yok. Ama ben, kitabı anlatmıyorum, aksine yaşadıklarımı anlatıyorum. Kendi kurallarımı, zorluklarla nasıl başa çıktığımı dile getiriyorum. Liderliği anlatmak çok havalı ama başınıza gelmedik hadiseleri yönetebilmek bence çok önemli."

'Hızır da gelir huzur da'

"İlginç anılarımı ve karşılaştığım zorlukları anlatan 1-2 kitap hazırlığım var. Bilgili ve yürekleyseniz, hazırsınız. Hazır olunca Hızır da gelir, huzur da."

Kendi hayat hikayesini kaleme aldığını, 1-2 kitap hazırlığı içinde olduğunu anlatan Terim, karşılaştıkları zorlukları, ilginç anıların yanı sıra başından geçenleri bu kitapta anlatacağını belirterek, hazırlıkların da devam ettiği bilgisini verdi. 'Lider'in ağır ve oturaklı olması gerektiğini belirten Terim, "O durur, etrafındakiler koşturup durur. Liderin kararları üzerinde konuşulmaz. Bu anlayışın çok daha ötesindeyim. Ben, değişimden yanayım" diye konuştu.

'Başarı için formülüm 3H'

Terim, şöyle devam etti:

"Hiç pansumanı sevmem. Direkt ameliyat olmalı. Sorunu kökünden haledeceksin. Benim bir '3H' formülüm var; hazır, Hızır ve huzur. Eğer bilgili ve yürekliyseniz hazırsınız demektir. Hazır olunca da Hızır gelir. Hızır da gelmişse o zaman huzura erişeceksiniz demektir. Hayatın her saniyesinin risklerle dolu olduğunu yaşayarak öğreniyorum. Bir maç kaybedip dayak yerken, 2 maç kazanınca farklı yerlerdesiniz."

'Karşılık vermekten çekinmem '

"Cevap verenler, bazılarının çok da hoşlarına gitmez. Yaşadığımız sürece sadece cevap değil, çok daha fazlasını vereceğiz. Ben hep risk aldım. Ancak, nerede çalışırsam çalışayım hep olaya 'aidiyet' duygusu ile yaklaştım. Başarının en önemli unsurlarından biri de bu; kendinizi ait hissetmek. Hissetmediğiniz hiçbir işte başarılı olamazsınız. Bu hayatın her safhasında böyle. Farklı olmaya ve fark yaratmaya çalışıyorum. Yoksa bir kravat takar, zaten farklı olurum. Ben yaptıklarımla farklı olmak istiyorum."

'Enkaz edebiyatı yapmam'

"Statükocu yaklaşım bu ülkede yeteri kadar her yerde var zaten. Olması gereken değişimler bizi başarıya götürebilir. Yoksa geride kalırız. Yaya ve arkada kalırız, şuan kaldığımız gibi. Genel olarak baktığımızda futboldan voleybola, sinemadan tiyatroya, ekonomiden siyasete kadar hep bir hamle içindeyiz. Hep daha iyi bir yere gitmeye çalışıyoruz. Yıllar içinde rötar ve hatalar da yaptık. Ancak 'enkaz edebiyatı'ndan hiç hoşlanmam. Tuğla üstüne tuğla koyandan Allah razı olsun."

'Rüyalarında göremezler'

"Bazılarının rüyalarında dahi ulaşamadığı hedefleri dile getirdik. Ve Allah'a şükür ki, bu hedeflere ulaştık. O yüzden risk almak, değişim yaratmak gerek. Bunları gerçekleştirmek de hiç kolay olmadı. Her şeye rağmen yılmadık, yıkılmadık. Hala devam ediyoruz. İki şey unutulmamalı; birincisi çalışma ekibine güvenmek, ikincisi de takdir etmek. Son yıllarda ülkemizde ciddi bir yıpranmışlık var. Bu nedenle güven ve itibar önemli."

'Hayal bazen bilgiden önemlidir'

"Olduğumuz yerde durmayıp, hayal etmekten de geri kalmayacağız. Hayal bazen bilgiden bile daha önemli. Ne yaptığınızdan çok, işi nasıl yaptığınız önemli. Başarı bizim için bir yolculuk, son nokta değil. Bu yolculukta da birçok nokta var ve o noktalara ulaşmak için ısrarla yola devam etmeliyiz. Yani yaptıklarımız ve ürettiklerimiz ortaya konulduğunda hiçbir zaman tatmin olmayıp, daha iyisini yapmaya devam edeceğiz."

'Rol modelim jackson'

Sportif anlamda Los Angeles Lakers Koç'u Phil Jackson'ı örnek aldığının altını çizen Fatih Terim, "Çok beğendiğim bir isim. Kendisini uzun bir süre takip ettim. Sözlerini, yaklaşımlarını çok beğeniyorum" dedi. Oyun içerisinde kazanma adına birçok değişiklik yapabildiğini ve kaybetmekten de asla korkmadığını belirten Terim, "Kaybederim, tebrik de ederim ama hiç korkmam. Bir daha, bir daha denerim" diye konuştu.

'Küfür hak edenin üzerinde çok güzel duruyor'

"Yüzümüz yere düşmeden, daima ileriye bakıp, dik durarak yolumuza devam ediyoruz. Ağzıma küfür hiç yakışmıyor ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor."

Nedenini ve sonuçlarını düşünmeden nasıl gerekiyorsa öyle davrandığını da belirten Fatih Terim, ilginç sözler etti: "Adana'nın yaşanılması müthiş, insanları da iklimi gibi sıcak kanlı. Bu şehir, Türkiye'de önemli insanları yetiştirmiş ve yetiştirmeye de devam edecek. Tohumu toprağa atıp sadece ondan meyve aldığınızı görmezsiniz. Yatırım yaptığınız her gencin, herhangi bir dalda da başarılı olduğunu görürsünüz. Tüm ailem burada. İyi ki Adana'da doğdum, iyi ki 7 yaşıma kadar birçok şeyi burada, bu kentte öğrenmişim.

'Adana'daki terbiye yolumu çizdi'

Yüzümüz yere düşmeden, daima ileriye bakıp, dik durarak yolumuza devam ediyoruz. Ailemden ve çocukluk yıllarımda Adana'dan aldığım terbiye ve dersler hayattaki yolumu çizmemi sağladı. Ağzıma küfür hiç yakışmıyor ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor. Zaman zaman hatlar da yaptık. 'Her zaman haklıyız' demedik ama ilke ve prensiplerimizden de hiç vazgeçmedik."

Akşam

Adamla o kadar röportaj yapmışlar elle tutulur birşey yok, hala yaparım ederim derdinde eleştiriye açığım diyor özü sözü bir adam!!

europeanconquer
29.Ekim.2014, 18:00
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27480264.asp

İşte habercilik,belge yok bir şey yok,bol keseden atıyorlar.Milliyet diyorlar Milliyet'te de bu haberi bulamadım.

Okuma,okutturma.

Facx
15.Kasım.2014, 15:56
"DEVŞİRME OYUNCU ALMAK ARTIK SORUN OLMAMALI"
Dün gece Almanya'yı seyrediyorum, 5-6 olan devşirme oyuncu sayısının 8-9'a çıktığını görüyorum. Devşirme oyuncu takıma almak sorun olmamalı. Şu anda kurallar nedeniyle alabileceğimiz oyuncu yok. Bizim kanunlarımızda 5 sene gibi bir süre var. Bir de FIFA'nın koyduğu 5 senelik süre var. Ancak global dünyada devşirme oyuncunun bir sorun olmaması gerekir diye düşünüyorum.
O İDDİA NEYDİ? 'TERİM DEVŞİRME OYUNCU İSTİYOR'
Bugün gazetelerde yer alan iddiaya göre, milli takımın aldığı başarısız sonuçlardan sonra radikal kararlar almaya karar veren Fatih Terim (http://www.hurriyet.com.tr/index/fatih_terim), devşirme planını devreye sokmaya hazırlanıyor. Öncelik olarak stoper bölgesini düşünen Terim'in aklındaki isimlerse Kasımpaşalı Ryan Donk, Gaziantepli Chico ve Eskişehirsporlu Diego. Forvet bölgesi içinse Bursasporlu Frenandao düşünülüyor. Ancak bu plan için yasal engel var. Bu isimler kendi üülke milli takımlarında oynamadığı için Türkiye'yi seçebiliyor ancak TC vatandaşlığı için 5 yıl Türkiye'de yaşamaları şartı var. Bu enge "spor hizmeti için istisnai" halden aşılabilir.

komedi valla ya sen git lige yabancı sınırı koy sonra yabancı oyuncuları milli takımda oynatmak iste bide buna örnek olarak oynayan tüm oyuncuların altyapısından yetiştiği almanya yı örnek göster

balot50
15.Kasım.2014, 17:27
Brezilyaya 3 milyon euro verilmiş. Federasyonun kafa hiç basmıyor bu işlere. Aynı parayı ver Kazakistana 4 at.

SAİT71
15.Kasım.2014, 23:44
Eğer 5-6 tane donk monk gibi adamları alacaksak, yabancı sınırını kaldıralım. Bakarsın 20-22 yaşında kaliteli Brezilyalı arjantinli buluruz onları alırız. Madem bu işi yapacaz tam yapalım. Bizim alt yapıdan iş olacağı yok, hiç değilse hem kulüplerimiz hemde milli takım için yabancı sınırı olmamalı :n:

nerazzuri
15.Kasım.2014, 23:54
Olur mu? lütfen. Türk futbolu nasıl gelişecek sonra yabancı sınırı kalkarsa. :) Önceleri İngiltere'den 8 yiyorduk, bakın Brezilya'dan 4 gol yiyoruz. Gelişim apaçık ortada.

Cahil cahil konuşup sınır kalksın demeyelim arkadaşlar rica ediciğim. :)

mustangshelby
16.Kasım.2014, 00:03
Rıdvan Dilmen: Hakan ve Ömer milli takıma gelmemek için 60 yaşında adamın MR'ını yollamışlar. Milli takım doktorları söyledi.

ReaList
16.Kasım.2014, 00:51
Formsuzluktan kırılan Selçuk ve Burak'tan GS taraftarı illallah ediyor Terim inatla 11'e sokuyor. Haftalardır Fenerbahçe'de dudak ısırtan Alper ise yedek, aldığın maaşa da yapacağın hocalığa da. Kovulman için Kazakistan'ın puan alması gerekiyorsa inşallah alır da çeker gidersin. Kazaklar da bizden gidecekse onlara gitsin bari puan. Türk futbolunun zaten düzeleceği yok senle daha da batmasın en azından Fatih Terim go home.

himone
16.Kasım.2014, 01:16
Rıdvan Dilmen mümkünse saha içinde oynanan futbol dışında yorum yapmasın artık bir insan bu kadar yağcı olur. Kusura bakmasınlar ama olayların o şekilde üstü örtülmeye çalışıldıktan sonra ben olsam ölü adamın MR'ını yollardım, acaba kim kiminle dalga geçiyor.

Nasıl FB'de sorun Aziz Yıldırım ise Milli takımda da Yıldırım Demirören ve Fatih Terimdir. En formda Türk oyuncular Alper, Oğuzhan gibi oyuncular yok ama Selçuk-Hamit gibi oyuncular sürekli ilk 11 oynuyor. Stoper ve forvet pozisyonları için bir şey demiyorum alternatif yok ama diğer pozisyonlar için geçerli değil. Türkiye'de sağ bek oynayabilecek 2. bir oyuncu yok mu sürekli Gökhan Gönül oynuyor. Bir de iyileşmeden hem Milli takım hem de kulüp takımında sürekli sahada. Gidip torpille Federasyon Başkanı ve teknik direktör seçersen o da gider torpille milli takım kadrosu kurar.

Nocna Mora
16.Kasım.2014, 03:10
Kazakistan şöyle bir 5 atsa diyecegim fakat siyasiler bence maçı satın alacak Kazak'lardan.

SAİT71
16.Kasım.2014, 12:15
Yahu bu adamlar siyasi olarak o koltuğa getirilenler, istifa edecek kadar onuru olanlar bu saate kadar bekler miydi. Her yerde olduğu gibi sporda ve futbolda onemli mevkilere hukumet yalakası adamlar getirildi. Başakşehir, Kasımpaşa ve Osmanlıspor gibi yapay kuluplere destek verildi. Yani bunlar sonraki maçta 5-0 yenilgide alsa istifa edecek kapasitede insanlar değil herif sozleşmesini doldurup sulalesinin istikbalini dusunuyor. Ona bu fırsat hiç bi takımdan gelmeyecek bi daha. Zor çok zor işin içinde siyasette var. Alınan sportif sonuçların çok onemli olduğunu sanmıyorum onlar adına...

eng1n
16.Kasım.2014, 19:37
Formsuzluktan kırılan Selçuk ve Burak'tan GS taraftarı illallah ediyor Terim inatla 11'e sokuyor. Haftalardır Fenerbahçe'de dudak ısırtan Alper ise yedek, aldığın maaşa da yapacağın hocalığa da. Kovulman için Kazakistan'ın puan alması gerekiyorsa inşallah alır da çeker gidersin. Kazaklar da bizden gidecekse onlara gitsin bari puan. Türk futbolunun zaten düzeleceği yok senle daha da batmasın en azından Fatih Terim go home.

Alper Eskişehirdeyken daha çok oynuyordu milli takımda :D Selçuk konusunda katılıyorum orada olmamalı onun yedeği var ama Burak için yapacak bir şey yok, kendisinden hiç hoşlanmıyorum ama bu ilk 11 de olmalı bence.

europeanconquer
16.Kasım.2014, 19:47
Bütün orta saha Selçuk'a kalmış durumda,Allah yardımcımız olsun.

4-1-3-2 oynuyoruz.

Önder HOCA
16.Kasım.2014, 21:04
tam dişimize göre rakip biraz istatistik kasmalı

europeanconquer
16.Kasım.2014, 21:47
Hollanda maçını iyi ki izledim malum 1 saat sonra kanser olacağız.

BaFraLı
16.Kasım.2014, 21:53
Bu Alper Potuk milli takımda oynamak için daha ne yapacak arkadaş ya. Selçuk İnan 2 senedir doğru dürüst hiç bişey yapmamasına rağmen milli takımda ilk 11. Ben anlamıyorum valla.

di canio
16.Kasım.2014, 22:11
Konu açılmadığına göre maçı buradan konuşacağız sanırım. Kadroya baktım şimdi maçkolik'te. Eğer yanlışlık yoksa tek orta saha oyuncusu ile oynayacağız sanırım. O da son derece formsuz olan Selçuk İnan. Rakip Kazakistan küçümsenmiş biraz sanırım. Siyasi atamalarla yönetilen federasyon, siyasi yakınlıkla anormal maaşla göreve getirilen teknik adam, facia ve torpilli takım seçimleri, aslında sistemsizlik denmesi gereken her maç farklı bir taktik sistem, her maç kötü futbol, tribünlerde son derece keskinleşen kulüp takımı ayrışması, takıma olan sıfır güven ve biten umutlar. Merhaba San Marino, merhaba Andorra, merhaba Faroe Adaları. Neyse ki Cebelitarık'a uzağız şimdilik.

Pod
16.Kasım.2014, 22:22
Volkan Demirel :n:

europeanconquer
16.Kasım.2014, 22:22
Volkan Demirel ısınırken tribünlerden tepki aldığı için stadı terk etmiş.Sırf milli takıma çağrıldı diye ''Milli oyuncu'' ''Milli forma'' falan demeyin,Volkan Demirel yıllardır o tribünde ki taraftara benzeyen insanlardan farkı olmayan bir insandı,sırf bu sefer susup gitmesiyle ''tüh tüh tüh niye Volkan gitmiş'' diyecek değilim.

Yiyorsa Fenerbahçe forması giyerken yapsın böyle bir hareketi,ama pek umurumda değil,onun yerine oynayacak adam da devletten torpilli teknik adamın,torpilli kalecisi.

sui generis
16.Kasım.2014, 22:23
Volkan Demirel'in statta ıslıklandığı ve onun da stadı terk ettiği söyleniyor. Eğer ıslıklama, küfür vs olduysa en doğrusunu yapmış. Bu kaçıncı yahu!

SAİT71
16.Kasım.2014, 22:23
Seyrantepe metrosu da kapalıymış. Anlaşılan maça taraftar gelsin istenmiyor :)

Cengo
16.Kasım.2014, 22:27
Helal olsun Volkan Demirel'e. Yuhlayan bizden değildir. Volkan'a bahane aramayın. Milli değerler yoksa Milli Takım'da oynamanın da anlamı yok. Diğer oyuncular da aynısını yapmalı ve stadı terketmeli.

erdem344
16.Kasım.2014, 22:31
Volkan doğru olanı yapmış

Helal olsun

Ralph
16.Kasım.2014, 22:32
Futbol bu ülkede bitmiş. Ruh kalmadı diyordum ama varmış, şimdi bitmiş.

SAİT71
16.Kasım.2014, 22:33
Her şeyin sınırı ve zamanı var. Volkan'ın tepkisi doğru olmuş. Ancak bundan sonra da zaten bu takımdan bir şeyler beklemek boşuna olur. Milli takım diye bir şey kalmadı bana göre.

Ralph
16.Kasım.2014, 22:36
Volkan basın toplantısı yapıp milli takımı bıraktığını açıklayacaktır tahminimce. Doğru olanda o.

Ayrıca Dilmen'in dediği gibi artık maçlar anadoluda oynansın.

europeanconquer
16.Kasım.2014, 22:38
Milli takım diye hak vermek yalan dolan.Aynı şeyi GS-FB maçında düşünün,Türkiye Kupası maçı veya ligin ikinci yarısında önemli bir maç.

52 bin kişilik stadta 10-20 kişi tepki veriyor ve Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel stadı terk ediyor.Volkan Demirel ? Topu arka tarafıyla kontrol eden Demirel ? Lincoln'ü Ali Sami Yen'in ortasında döven Demirel ? Rakı şişesi atıldığında bile dimdik duran Demirel ? Yiyorsa yapsın Fenerbahçe maçı varken.

Önce adam gibi adam olacaklar ondan sonra tepki gördükten sonra gurur yapıp terk edecekler stadı.Niye Onur Kıvrak tepki görmüyor,niye Tolga tepki görmüyor ? Ankara'da İsveç maçına gittim,ısındığı süre boyunca sürekli Onur'a destek verdi bütün stad,niye ? Onur çok yakışıklı ondan mı ?

di canio
16.Kasım.2014, 22:40
Yazıklar olsun böyle futbolcularla bizleri muhatap edenlere. Volkan bunu Fenerbahçe formasıyla yapmazdı. Milli formayı ne durumlara düşürdüler böyle profesyonellikten ve sportmenlikten zerre nasibini alamamış kişiler. Birisi kol hareketi çeker, birisi stadı terkeder, bir diğer hocası oynatmıyor diye triplere girer, vs. vs. Umarım bu vesile olur da, böyle kişiler bir daha milli forma yüzü göremez. Aziz Yıldırım olduğu sürece Fenerbahçe forması giymesi kesin, kurtulamadık, kurtulamayacağız.

Ben de yanlış buluyorum milli forma giyen futbolcuların ıslıklanmasını, küfre maruz kalmasını. Ama Volkan bugüne kadar rakip takım tribünlerini germek için her şeyi yaptı. Şimdi meyveleri bunlar. Az önce yukarıda yazdım, kulüp takım taraftarları bir diğer rakibini düşman olarak görüyor artık. Bu maç Kadıköy'de olsaydı eminim bir Galatasaraylı da benzer şeye maruz kalacaktı. Kaldı da daha önce. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Bizler Volkan gibi, Emre gibi, Melo gibilere prim verdikçe; ilkokul çocukları gibi resmsi site açıklamasıyla afedersiniz sidik yarıştıran yöneticileri "kapak, ayar, gider" ayağına baştacı edersek bu durumdan daha da kötüye gideceğiz.

narakan1969
16.Kasım.2014, 22:40
Benim de uzun zamandır ki düşüncem bu. Maçlar İstanbul'da oynanmasın arkadaş.Oyna Antalya'da, Ankara'da, Gaziantep'de. Gerçi statlara güvenilmiyor ki bu da doğrudur ancak o zaman üzerine düşeni yapacaksın.

E.Cartman
16.Kasım.2014, 22:42
Sanayi - Seyrantepe hattı kapalı çünkü çalışmalar tamamlanmadı, bir kişiye saplanan demir parçasını hatırlarsınız, o hatta olmuştu işte o kaza yani stada giden tek metro hattında. Sanayi mahallesinden otobüs kalkıyor ücretsiz olarak ama yetmez. Ayrıca birçok kez gördük ki İstanbul (en azından şu dönemde) milli maçlar için uygun değil. İzmir, Ankara, Bursa ve Kayseri şu an en idealleri gibi duruyor.

Cengo
16.Kasım.2014, 22:43
Milli takım diye hak vermek yalan dolan.Aynı şeyi GS-FB maçında düşünün,Türkiye Kupası maçı veya ligin ikinci yarısında önemli bir maç.

52 bin kişilik stadta 10-20 kişi tepki veriyor ve Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel stadı terk ediyor.Volkan Demirel ? Topu arka tarafıyla kontrol eden Demirel ? Lincoln'ü Ali Sami Yen'in ortasında döven Demirel ? Rakı şişesi atıldığında bile dimdik duran Demirel ? Yiyorsa yapsın Fenerbahçe maçı varken.

Önce adam gibi adam olacaklar ondan sonra tepki gördükten sonra gurur yapıp terk edecekler stadı.Niye Onur Kıvrak tepki görmüyor,niye Tolga tepki görmüyor ? Ankara'da İsveç maçına gittim,ısındığı süre boyunca sürekli Onur'a destek verdi bütün stad,niye ? Onur çok yakışıklı ondan mı ?

Küfürün kabul edilir yanı yok. Küfürü savunma bile saygısızlıktır.

Ona küfür edilmesin, buna edilsin öyle mi yani? Düşünmeden yazıyorsunuz.

Kulüp takımı olursan orası deplasman olur. Milli Takım olursan ev sahibi. Volkan'a küfür eden Türk Bayrağı'na küfür etmiştir. Nokta.

Ralph
16.Kasım.2014, 22:43
di canio

Hak verdiğim yanların var ancak şöyle de bir şey var, Fenerbahçe maçlarında kendi seyircisi ıslıklamıyor onu. Burada kendi seyircisi ıslıklıyor. FB taraftarının ıslıkladığında da aynı şeyi yapıp yapmayacağını bilemezsin. Bence yapardı.

europeanconquer
16.Kasım.2014, 22:44
Küfürün kabul edilir yanı yok. Küfürü savunma bile saygısızlıktır.

Ona küfür edilmesin, buna edilsin öyle mi yani? Düşünmeden yazıyorsunuz.

Kulüp takımı olursan orası deplasman olur. Milli Takım olursan ev sahibi. Volkan'a küfür eden Türk Bayrağı'na küfür etmiştir. Nokta.

Evet,yazdığımı istediğiniz gibi yorumlayıp,istediğiniz gibi cevaplamışsınız,kendinize de cevabı kendiniz verirsiniz.

sui generis
16.Kasım.2014, 22:45
Bence sorulması gereken soru 'neden Volkan' değil 'Neden başka statlarda değil de TT Arena'da oluyor her seferinde bu olay'

himone
16.Kasım.2014, 22:47
Kapatın gümrük kapılarını, kimse girip çıkmasın. Futboldan tiksindik yemin ediyorum. Taraftar olsun, futbolcusu olsun, yönetimi olsun, hükümeti olsun hepsi futbolu rezil etti. Uzun süre Avrupa kupası ve milli maç oynanmasa yeridir. Zamanında İngiltere'nin yaptığını bizim de yapmamız lazım, ama sorun da burada uygulayacak adamların en başta değişmesi gerekiyor.

di canio
16.Kasım.2014, 22:49
Ralph

Bilemeyiz tabi yapıp yapmayacağını ama tahminimce yapmazdı. Ertesi gün Aziz başkanıyla çıkıp basın açıklaması yapar; ıslıklayanları, küfredenleri Fenerbahçe düşmanı ilan ederlerdi.

Pod
16.Kasım.2014, 22:50
Bence sorulması gereken soru 'neden Volkan' değil 'Neden başka statlarda değil de TT Arena'da oluyor her seferinde bu olay'

Çünkü herkes işine geldiği gibi bakıyor olaya. Biz de öyle. Galatasaray taraftarı da.

Küfür savunulmaz da Volkan'ın yaptığı da savunulmaz kusura bakmayın. Dünyada örneği yok, her zamanki gibi rezil olduk. O gidince küfür azalmayacak kendisine. Delikanlı geçinmekle olmuyor bazı şeyler. Bana göre delikanlı adam Alex gibi adamlardır( örnek çoğaltılabilir ), rakip taraftarca bile sevilen.

europeanconquer
16.Kasım.2014, 22:50
Mevlana'nın çok güzel bir sözü var,tam Volkan'a uygun,yazmama gerek yok tahmin edilebilir.Hak-Kul-Bela üçgeninde bir söz.

Bu arada küfür eden o taraftarları savunduğumu kimse düşünmesin Volkan'a kızıyorsam onlara 3 kat daha fazla kızıyorum.

HeracLes
16.Kasım.2014, 22:51
Abi bu olayın haklısı felan yoktur, yanlışı vardır. Sen çıkarıp Türk milletinin sevmediği isimleri alır kadroya koyarsan sonucu da böyle olur kimse kusura bakmasın. Ben Beşiktaşlıyım, ancak Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan özellikle saha içi gerginliklerden rahatsızım ki bunun baş aktörleri bellidir; Emre, Melo, Sabri, Volkan vs... Sonra çıkarıp sen bu adamları aynı kadroya alıyorsun ve bunlardan bir şeyler bekliyorsun. Abi böyle bir şey mümkün mü ya ? Ben her haftasonu halı saha maçı yapıyorum orada bile kafa yapıma uymayan, varlığından rahatsızlık duyduğum kişilerle oynayamıyorum. Yani bu halı saha seviyesinde bile bir sorundur kaldı ki uluslararası alanda bu takımdan başarıdan önce takım olmasını beklemek bu isimlerle zordur.

Yahu şu adam milli takımın kaptanı ya, sen milli takımdan ne bekliyorsun ?

http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/emre_1_1.jpg

E.Cartman
16.Kasım.2014, 22:56
Volkan her hareketiyle taraftarı yıllardır kışkırtıyor. Kimse kimseye durduk yere küfretmiyor, tepki göstermiyor. Yanlış doğru kısmını konuşmaya gerek duymuyorum, tabii ki yanlış, terbiyesizlik ama olaya tek yönden bakmak büyük hata. Milli takımda yıllarca bir çok Fenerli oynadı ve hemen hemen hepsi hiç böyle tepkiler almadı hiçbir zaman. Fenerbahçe maçlarında bile bütün tribün bir kişiye böylesine dalaşmadı. Yahu bu tribünler bir milli maçta neredeyse Emre Belözoğlu'yla barıştılar manşeti attıracak kadar iyi iletişim kurdu, o maçta tribünde olduğum için yaşananları çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum. Volkan'ın da en az o tepkileri gösterenler kadar suçu var, önce bu konuyu bi kabul edin. Her tepkide taraftarla laf dalaşına girilmez. Diğer konu ise sanki bütün takım muhteşem top oynuyor da taraftar tepki vererek küstürüyor. Bu tepkiler sadece Volkan'a olan kinden falan dolayı değil uzun zamandır hem kulüp takımları hem de milli takım top oynamıyor, birikmiş bir sinir var bu ruhsuzluğa karşı o da böyle böyle çıkıyor. Dediğim gibi yanlış, terbiyesizlik ama olaya hep aynı yönden bakarsanız hiçbir şeyi değiştiremeyiz. Ayrıca Volkan çok da lazım değil milli takıma kusura bakmayın, eski performansı yok zaten 2018'de de çok büyük ihtimal emekli olmuş olacak zorlamanın alemi yok. Kaleci yetiştirebiliyoruz en azından, iyi kalecilerimiz var, yerini rahatlıkla doldurabiliriz.

Edit: Bir de şöyle bir tehlike var sanırım Volkan için, durumu bilen biri açıklarsa sevinirim

http://pbs.twimg.com/media/B2lkPo5IcAAr8uV.jpg:large

sui generis
16.Kasım.2014, 22:58
Çünkü herkes işine geldiği gibi bakıyor olaya. Biz de öyle. Galatasaray taraftarı da.

Küfür savunulmaz da Volkan'ın yaptığı da savunulmaz kusura bakmayın. Dünyada örneği yok, her zamanki gibi rezil olduk. O gidince küfür azalmayacak kendisine. Delikanlı geçinmekle olmuyor bazı şeyler. Bana göre delikanlı adam Alex gibi adamlardır( örnek çoğaltılabilir ), rakip taraftarca bile sevilen.

Çalıştığınız ofiste patronunuz veya iş arkadaşınız ya da müşteriniz size küfretse ve bu küfürden sonra soğukkanlılığınızı koruyup işinize devam edebilecekseniz Volkan'a kızabilirsiniz. Kimse işini yaparken küfüre, ıslıklanmaya katlanmak zorunda değildir.

di canio
16.Kasım.2014, 23:02
Volkan her hareketiyle taraftarı yıllardır kışkırtıyor. Kimse kimseye durduk yere küfretmiyor, tepki göstermiyor. Yanlış doğru kısmını konuşmaya gerek duymuyorum, tabii ki yanlış, terbiyesizlik ama olaya tek yönden bakmak büyük hata. Milli takımda yıllarca bir çok Fenerli oynadı ve hemen hemen hepsi hiç böyle tepkiler almadı hiçbir zaman. Fenerbahçe maçlarında bile bütün tribün bir kişiye böylesine dalaşmadı. Yahu bu tribünler bir milli maçta neredeyse Emre Belözoğlu'yla barıştılar manşeti attıracak kadar iyi iletişim kurdu, o maçta tribünde olduğum için yaşananları çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum. Volkan'ın da en az o tepkileri gösterenler kadar suçu var, önce bu konuyu bi kabul edin. Her tepkide taraftarla laf dalaşına girilmez. Diğer konu ise sanki bütün takım muhteşem top oynuyor da taraftar tepki vererek küstürüyor. Bu tepkiler sadece Volkan'a olan kinden falan dolayı değil uzun zamandır hem kulüp takımları hem de milli takım top oynamıyor, birikmiş bir sinir var bu ruhsuzluğa karşı o da böyle böyle çıkıyor. Dediğim gibi yanlış, terbiyesizlik ama olaya hep aynı yönden bakarsanız hiçbir şeyi değiştiremeyiz. Ayrıca Volkan çok da lazım değil milli takıma kusura bakmayın, eski performansı yok zaten 2018'de de çok büyük ihtimal emekli olmuş olacak zorlamanın alemi yok. Kaleci yetiştirebiliyoruz en azından, iyi kalecilerimiz var, yerini rahatlıkla doldurabiliriz.

Edit: Bir de şöyle bir tehlike var sanırım Volkan için, durumu bilen biri açıklarsa sevinirim

http://pbs.twimg.com/media/B2lkPo5IcAAr8uV.jpg:large

Bunu kılıfına uydururlar. Eğer Fatih Terim onayı olmadan Volkan ayrılmamışsa, "Fatih Terim çıkarmıştır Volkan'ı kadrodan" denir. TD'nin kararına karşı çıkıp gelmeyenlere, oynamayanlara uygulanır. Bunu Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu için kullanabilir sanırım federasyon.

HeracLes
16.Kasım.2014, 23:05
Maç öncesi sadece Galatasaraylı oyuncuların tribünlere çağırıldığı felan yazıyor ben görmedim ama doğruysa yazıklar olsun. İstanbul'da daha da milli maç oynanmamalı.

di canio
16.Kasım.2014, 23:07
Çalıştığınız ofiste patronunuz veya iş arkadaşınız ya da müşteriniz size küfretse ve bu küfürden sonra soğukkanlılığınızı koruyup işinize devam edebilecekseniz Volkan'a kızabilirsiniz. Kimse işini yaparken küfüre, ıslıklanmaya katlanmak zorunda değildir.

Futbolu sıradan bir işyeriyle bir tutmamak lazım. Hangi iş yerinde, kim 10 binlerce kişinin önünde iş yapıyor? Tribündeki taraftarlar da Volkan'ın iş arkadaşı ya da patronu değil. Takım arkadaşıyla ya da hocasıyla böyle bir diyaloğu olursa idarecisi ile halleder. Futbolcu çıkacak topunu oynayacak. Volkan da bugüne kadar oynadı. Bana göre de ilgili maçlarda yaptığı hareketlere bakınca zevk alarak oynadı bu maçlarda. Küfreden hatalı, Volkan da hatalı. Bu 2 yanlışın temelinde birçok yanlış da var. Ama bu 2 yanlıştan birisi diğerinden daha çok ya da daha az yanlış değil.

sui generis
16.Kasım.2014, 23:11
Futbolu sıradan bir işyeriyle bir tutmamak lazım. Hangi iş yerinde, kim 10 binlerce kişinin önünde iş yapıyor? Tribündeki taraftarlar da Volkan'ın iş arkadaşı ya da patronu değil. Takım arkadaşıyla ya da hocasıyla böyle bir diyaloğu olursa idarecisi ile halleder. Futbolcu çıkacak topunu oynayacak. Volkan da bugüne kadar oynadı. Bana göre de ilgili maçlarda yaptığı hareketlere bakınca zevk alarak oynadı bu maçlarda. Küfreden hatalı, Volkan da hatalı. Bu 2 yanlışın temelinde birçok yanlış da var. Ama bu 2 yanlıştan birisi diğerinden daha çok ya da daha az yanlış değil.

Volkan'ın o statta olması hataysa bu hata Volkan'ın değil onu Milli takım kadrosuna alanlarıdır. Volkan Milli takım formasıyla orada maça çıkıyorsa kimsenin ona küfretme lüksü yoktur. Kimse de kendisine küfredilen bir ortamda bulunmak zorunda değildir. 10 binlerce insanın önünde olması o kişinin o küfre katlanması zorunluluğunu doğurmaz.

Cengo
16.Kasım.2014, 23:19
Volkan maçı terketmemiş, izinli ayrılmış.

di canio
16.Kasım.2014, 23:20
Volkan'ın o statta olması hataysa bu hata Volkan'ın değil onu Milli takım kadrosuna alanlarıdır. Volkan Milli takım formasıyla orada maça çıkıyorsa kimsenin ona küfretme lüksü yoktur. Kimse de kendisine küfredilen bir ortamda bulunmak zorunda değildir. 10 binlerce insanın önünde olması o kişinin o küfre katlanması zorunluluğunu doğurmaz.

Volkan açısından bakınca öyle. Volkan da ektiğini biçiyor. Caner Erkin de antipatik bir oyuncudur ama Volkan kadar küfür edildiğini ya da tepki gösterildiğini hatırlamıyorum. O stadda olması değil Volkan'ın hatası, hemen hemen her maçta bence sırf Fenerbahçe taraftarı tarafından daha fazla önemsenmek adına rakiplerine karşı yaptığı eylemler ve söylemler. Rakip takımla alakalı futbolcu, teknik adam, yönetici ya da taraftara hiçbir gerekçe olmadan küfredebilecek durumdayız maalesef. Bunun örneklerinden birisi de Kadıköy'deki bir maçta ülke futbolunun gördüğü en beyefendi insanlardan birisi olan Ergün Penbe'ye -bir kişi de olsa- el hareketi yaparak küfretmesidir. Futbola bakış buyken sürekli rakiplerle ilgili alaycı ve tahrik edici sözler söyleyen, hareketler yapan adama küfretmek, yapana göre en büyük hak. Bazı görseller dolaşıyor mevzuyla alakalı. Birisinde Volkan'la diyaloğa giren kişide Amasyaspor atkısı var. Yani Galatasaray taraftarı bile olmayabilir küfreden/ler.

Pod
17.Kasım.2014, 00:54

Çalıştığım ofiste patronum, iş arkadaşlarım veya müşterilerime dayılanmıyorsam, işimi neticemle yapmıyorsam, kimseyi evinden aldırmıyorsam, onun bunun üstüne zıplamıyorsam, kimseyi sahada bahsettiğiniz gibi işini yaparken dövmüyorsam; kimse bana küfür etmez zaten. Sebep-sonuç ilişkisiyle bakmak lazım olaylara. Bunları yapmayıp o zaman küfür yiyorsam, o zaman çekip gitmeye hakkım vardır. Kimse dayılanmalara, artistliklere katlanmak zorunda değildir.

ReaList
17.Kasım.2014, 01:10
Oyuncular kampta birbirinin başına silah dayayıp oda basıyor, kafasına göre milli takıma gelip-gelmeme tavrında bulunuyor, Volkan kafasına göre maçı bırakıp gidiyor, Arda sarı kart ceza sınırında olduğunu bile bile biten maçta kart görerek kasti olarak ceza yedirtiyor buna rağmen teknik direktör sadece ay sonunda yatan maaşını bekliyorsa neyi tartışıyorsunuz beyler?

Önder HOCA
17.Kasım.2014, 01:19
yahu sebep yerine sonuç tartışılıyor onu anlamıyorum
yok volkan şöyle yaptı yok hak etti, arkadaş mili maçta tek futbolcuyu maç başlamadan linç etmek neyin nesi sadece klüpçülükten başka birşey değil maç boyunca birşey yapmamış umut'un tezahüratlar eşliğinde oyundan çıkması her şeyi açıklıyor

sarianet
17.Kasım.2014, 01:21
Oyuncular kampta birbirinin başına silah dayayıp oda basıyor, kafasına göre milli takıma gelip-gelmeme tavrında bulunuyor, Volkan kafasına göre maçı bırakıp gidiyor, Arda sarı kart ceza sınırında olduğunu bile bile biten maçta kart görerek kasti olarak ceza yedirtiyor buna rağmen teknik direktör sadece ay sonunda yatan maaşını bekliyorsa neyi tartışıyorsunuz beyler?

kazakistan maçı ya dedim hani bi şekilde alırız sessiz sakince biter önümüze bakarız dedim bu maçta da nolacak canım dedim de arkadaş en saçma maçta en saçma olaylar olur mu be
oyna maçını izle maçını kazan morallen kulübüne evine (kulübene) dön
bu işlerden haz alan birileri var
Allah onları bildiği gibi yapsın

Börk
17.Kasım.2014, 01:21
Arkadaşım milli takıma küfür eden Türk bayrağına küfür etmiş ne demektir ya.Vatani görev mi bu hayırdır düşmanlar ülkeyi sardılar da biz,bizler için savaşan birine falan mı küfür ettik ? Hepsi ceplerine milyon dolarlarca parayı indirirken klavye başında vatan mı kurtarır oldunuz ? Caner karısına milyon dolarlık Ferrarisini alsın,Sabri karısına milyon dolarlık Porsche alsın,Gökhan Töre silah çeksin sonra " aa çok ayıp Volkan'a küfrettiler." Küfür doğrudur yanlıştır bilemem de Türk bayrağı öyle kolay küfür edilecek bir şey değil.Biz asgari maaşın 900 küsür lira olduğu ülkede bir derbi maçını kale arkasında (?) izlemek için 250-350 lira vermek durumunda kalıyorsak,futbolu zengin sporu yaptılarsa ve bende bu ülkede futbolsever olarak müşteri muamelesi görüyorsam küfürümü etmeye devam edicem.Kötü mü oynadı boğazım yırtılana kadar yuhalıycam.İyi oynadığında da ellerim kırılana kadar alkışlıycam.Ne zaman savaşarak yenilmeye başlarlar o zaman yensen de yenilsen de olayı devreye girer.

E.Cartman
17.Kasım.2014, 01:32
Arkadaşım milli takıma küfür eden Türk bayrağına küfür etmiş ne demektir ya.
Bu mantıkla devam edersek şöyle bir soru gelir donakalırız. Asker küfür yedi diye küsüp, görev yerini bırakır giderse bu işin adı ne olur?

Önder HOCA
17.Kasım.2014, 01:34
.......
abicim küfür edilir sende edersin bende ederim ama anlık bir hata yapar absürt bir hareket yapar bişeye sinirlenirsin edersin burda daha maç başlamamış ne bu kin

europeanconquer
17.Kasım.2014, 01:38
abicim küfür edilir sende edersin bende ederim ama anlık bir hata yapar absürt bir hareket yapar bişeye sinirlenirsin edersin burda daha maç başlamamış ne bu kin
O tribünde ki herkes aynı kişi değil ki,Volkan Demirel o kadar büyük kitle tarafından sevilmiyor ki,100 maç olsa hepsinde tepki görecektir.

Kendi düşen ağlamaz.
Rüzgar eken fırtına biçer.

Falan filan olaylar olaylar :0:

salihcetin
17.Kasım.2014, 01:39
Volkan her hareketiyle taraftarı yıllardır kışkırtıyor. Kimse kimseye durduk yere küfretmiyor, tepki göstermiyor.

Yanlış doğru kısmını konuşmaya gerek duymuyorum, tabii ki yanlış, terbiyesizlik

ama olaya tek yönden bakmak büyük hata.

Diyecek söz bulamadım. Cümle içerisinde bir sürü çelişki. Umarım bu zihniyet yakında yok olur ve futbol seyrederiz. Böyle taraftar kitlesi ve futbolcu topluluğu ile de olacak şey gibi de durmuyor o ayrı. Küfrü sebep yerine koymaya başladık.

E.Cartman
17.Kasım.2014, 01:49
Diyecek söz bulamadım. Cümle içerisinde bir sürü çelişki. Umarım bu zihniyet yakında yok olur ve futbol seyrederiz. Böyle taraftar kitlesi ve futbolcu topluluğu ile de olacak şey gibi de durmuyor o ayrı. Küfrü sebep yerine koymaya başladık.
Şimdi böyle okuyunca bende fark ettim :zuhaha Yanlış kelime seçimi olmuş. Ya tek yön diyerek demek istediğim sürekli Volkan'ı mağdur yerine koyulduğu taraftan konuşmaların olması. Diğer taraftan, tribünün, taraftarların bakış açısından kimsenin bakmaması. İşin yanlışından doğrusunda değilim, taraftarın yanlış yaptığı, yapılan şeyin terbiyesizlik olduğunun hepimiz farkındayız, konuşmamıza gerek yok. Bizdeki sorun Volkan'ın yıllardır yaptığı, söyledği şeylerin yanına kalması ve hala da sütten çıkmış ak kaşık gibi davranılıp korunulması. Kimse sormuyor Volkan neden gittiği her yerde küfür yiyor diye. Simge Fıstıkoğlu'nun twiti çok güzel bir eleştri aslında.

http://i.imgur.com/oj0eS8q.png

Önder HOCA
17.Kasım.2014, 01:51
O tribünde ki herkes aynı kişi değil ki,Volkan Demirel o kadar büyük kitle tarafından sevilmiyor ki,100 maç olsa hepsinde tepki görecektir.

Kendi düşen ağlamaz.
Rüzgar eken fırtına biçer.

Falan filan olaylar olaylar :0:

oğuzhan sevilmeyebilir sen birisine sinirlenirsin geçer gider, bu durum kan davasına dönüşmüş nerdeyse bugün bu oldu yarın izlanda maçında burak ıslıklanır böyle gider

sarianet
17.Kasım.2014, 01:56
http://i.imgur.com/oj0eS8q.png

Peki kanka neden Volkan.?

E.Cartman
17.Kasım.2014, 02:00
Öf be Texas'a bağladık iyice, özel güvenliklerle basın arasında kavga çıkmış.

Cengo
17.Kasım.2014, 02:01
Bu mantıkla devam edersek şöyle bir soru gelir donakalırız. Asker küfür yedi diye küsüp, görev yerini bırakır giderse bu işin adı ne olur?

Asker görev yerini terkedemez. Vatana ihanet sayılır çünkü. Aynı şey değil. Savaşa gitmiyorsun, silahlı koruma yok.

Patronun adamı sana küfrederse işini terkedersin. Hem de seve seve terkedersin. Doğru örnek budur.

Volkan şunu yapmış geçmişte, bunu yapmış kimseyi ilgilendirmez. Milli formayı üzerine geçeren küfür eden haindir. İçinde Milli duygu olmayan takımda oynamanın hiç bir anlamı yoktur.

Nedvedmania
17.Kasım.2014, 02:03
Fenerbahçe'nin güvenlik görevlileri Star muhabirini dövmüş.

E.Cartman
17.Kasım.2014, 02:06
Asker görev yerini terkedemez. Vatana ihanet sayılır çünkü. Aynı şey değil. Savaşa gitmiyorsun, silahlı koruma yok.

Patronun adamı sana küfrederse işini terkedersin. Hem de seve seve terkedersin. Doğru örnek budur.

Volkan şunu yapmış geçmişte, bunu yapmış kimseyi ilgilendirmez. Milli formayı üzerine geçeren küfür eden haindir. İçinde Milli duygu olmayan takımda oynamanın hiç bir anlamı yoktur.
Abi mantık aynı değil mi yahu. Askerin birine kişisel olarak küfredersen tüm askeriyeyi kapsamaz ki bu, bir fubolcuya küfretmen de milli takımı kapsamaz.

Edit:

Fenerbahçe'nin güvenlik görevlileri Star muhabirini dövmüş.
Öyle diyorlar da FB'nin özel güvenliklerinin orada ne işi var, doğru bilgi olduğunu zannetmiyorum. Ya stadın kadrolu güvenlikçileri onlar ya da TFF tarafından görevlendirilenler.

Nedvedmania
17.Kasım.2014, 02:09
Volkan'ın özel korumalarıymış deniyor

Osman Altunterim ‏@altunterim 9 dk.9 dakika önce
Fenerbahçe stat müdürü ve Fenerbahçe külübüne bağlı güvenlik Görevlileri basına saldırıyor! Yazıklar olsun!

Cengo
17.Kasım.2014, 02:11
Abi mantık aynı değil mi yahu. Askerin birine kişisel olarak küfredersen tüm askeriyeyi kapsamaz ki bu, bir fubolcuya küfretmen de milli takımı kapsamaz.

Hiç kimseyi Milli Takım'da oynamaya zorlayamazsın. Milli Takım gönül işidir, yürek işidir. Mesut'a Almanya'da oynadı diye kimse vatan haini dememeli elbet. Ülke işgal altında olsa ve Mesut reddederse savaşmayı ne denir? Elbette ki vatan haini.

Elma ile armutu karıştırmayı bırakmamız gerekiyor. Üzerine Türk bayrağı ve misyonu gereği Türkiye'ye temsil ettiği için Milli Takım'a yapılacak her türlü saygısızlık hem Türkiye'ye hem de Türk Bayrağı'na yapılmış demektir.

Vatanı korumak Vatandaşlık zorunluluğudur ama ülkeyi bir sporda temsil etmek tercih sebebidir.

İlk konuda da yanılıyorsun. Bir Askere küfür edeni görürsen eğer ve belgeli ise o kişinin ülkenin değerlerine ve bayrağa hakaretten yargılanacağına da şahit olacaksın.

E.Cartman
17.Kasım.2014, 02:22
Hiç kimseyi Milli Takım'da oynamaya zorlayamazsın. Milli Takım gönül işidir, yürek işidir. Mesut'a Almanya'da oynadı diye kimse vatan haini dememeli elbet. Ülke işgal altında olsa ve Mesut reddederse savaşmayı ne denir? Elbette ki vatan haini.

Elma ile armutu karıştırmayı bırakmamız gerekiyor. Üzerine Türk bayrağı ve misyonu gereği Türkiye'ye temsil ettiği için Milli Takım'a yapılacak her türlü saygısızlık hem Türkiye'ye hem de Türk Bayrağı'na yapılmış demektir.

Vatanı korumak Vatandaşlık zorunluluğudur ama ülkeyi bir sporda temsil etmek tercih sebebidir.

İlk konuda da yanılıyorsun. Bir Askere küfür edeni görürsen eğer ve belgeli ise o kişinin ülkenin değerlerine ve bayrağa hakaretten yargılanacağına da şahit olacaksın.
Son yazdığından başlıyım. Volkan'a küfür edenler ceza almalı zaten, 2 kez söyledim önceki mesajlarda, durumun o kısmında değilim ben. Askere küfür kısmında demek istediğim üniforma altındayken Ahmet'e, Mehmet'e küfür, askerlikle bağımsız ancak askeriye dediğin gibi yargılanmasını sağlayabilir. Ancak olaya bakıldığında küfür eden adam sevmediği birine ünvanından bağımsız olarak direk kişiye hakaret etmiş durumda olur. Sporda ise daha rahat bir durum söz konusu, açıklamayı pek beceremesem de kişiye edilen küfürün bayrağa bağlanmasını mantığıma uyduramıyorum ben.

Edit: Kavga olayını NTVSpor böyle yazmış

Milli Takımımızın Kazakistan ile oynayacağı maç öncesi tribünden gelen küfürler sonrası stadı terkeden Volkan Demirel, daha sonra TT Arena'ya geri dönmüştü. Volkan'a Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Fenerbahçe Stat Sorumlusu Ayhan Bak ve Fenerbahçe Kulübü'ne bağlı korumalar da eşlik etmişti.

Kazakistan maçı sonrası stadı en son Volkan ve Emre terketti. Milli futbolcular özel araçlarıyla TT Arena'dan evlerinin yolunu tutarken, seyirciler de stat çevresinden ayrıldı.

Herkes gittikten sonra en son Volkan ve Emre korumalarla çıktı.

İşte olan da bu esnada oldu. Volkan ve Emre'nin yanındaki Fenerbahçe Kulübü'ne bağlı güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında kavga çıktı. Güvenlik görevlileri, Volkan ve Emre'nin stattan ayrılışını görüntülemeye çalışan gazetecilere saldırdı.
Bu da videosu
Korumalar gazetecilere saldırdı! - Video Galeri - NTVSpor.net (http://www.ntvspor.net/video-galeri/korumalar-gazetecilere-saldirdi-)

Önder HOCA
17.Kasım.2014, 02:27
..........
e şimdi volkan sahayı terketmeseydi maçta oynayıp 2-3 tane yumurtlasaydı bu küfür kişiyi mi bağlayacaktı yoksa tüm takımı mı

Cengo
17.Kasım.2014, 02:29
Son yazdığından başlıyım. Volkan'a küfür edenler ceza almalı zaten, 2 kez söyledim önceki mesajlarda, durumun o kısmında değilim ben. Askere küfür kısmında demek istediğim üniforma altındayken Ahmet'e, Mehmet'e küfür, askerlikle bağımsız ancak askeriye dediğin gibi yargılanmasını sağlayabilir. Ancak olaya bakıldığında küfür eden adam sevmediği birine ünvanından bağımsız olarak direk kişiye hakaret etmiş durumda olur. Sporda ise daha rahat bir durum söz konusu, açıklamayı pek beceremesem de kişiye edilen küfürün bayrağa bağlanmasını mantığıma uyduramıyorum ben.

Formayı çıkardığı zaman dediğin gibi ama üzerinde forma varken bir temsil mümkün. Bugün maç günü. Hiç bir şekilde kabul edilebilir bir yanı yok. Bahane de üretilmemesi gerekiyor. Halkımız formaya saygıyı, göreve saygıyı, makama saygıyı, emeğe saygıyı öğrenemedi ne yazık ki. Eleştirmenin, tepki göstermenin kibar yöntemleri var.

E.Cartman
17.Kasım.2014, 02:33
Halkımız formaya saygıyı, göreve saygıyı, makama saygıyı, emeğe saygıyı öğrenemedi ne yazık ki. Eleştirmenin, tepki göstermenin kibar yöntemleri var.
Bu kısımda çok haklısın abi aynen katılıyorum. Ama öncesi konusunda hala yerleşmedi bazı şeyler kafamda, uyduramıyorum mantığıma :zuhaha

Nedvedmania
17.Kasım.2014, 02:53
Şuan tüm basın mensubları adına birisi açıklama yapıyor. "Saldırıya karışan güvenlikçiler, Volkan ve Emre ile birlikte gelen güvenlikçilerdir"

SAİT71
17.Kasım.2014, 03:06
Yine ülke karıştı :)

erdem344
17.Kasım.2014, 03:29
Senin milli takımının formasını giyen adama kimse küfür edemez

Yazıklar olsun size

Renkler sizi kör etmiş adam sahada sarı laciverti çıkarmış ay yıldızı giymiş siz hala bunun farkında değilsiniz neden volkan diyorsunuz. TT Arena da asla milli maç oynanmamalı

..JoaQuiN..
17.Kasım.2014, 03:44
Gömleğin ilk düğmesi yanlış düğümlenirse geri kalan hepsi de yanlış düğümlenir.Durumumuz maalesef budur.Başa dönmezsek hata kaçınılmaz olur.

nerazzuri
17.Kasım.2014, 04:09
İstanbul'a, özellikle TT Arena'ya, Saraçoğlu'na maç verilmesine artık karşıyım. Verilmemesi gerekiyor. Milli Takım formasıyla ısınmaya çıkmış bir futbolcuya küfür edip, ıslıkla protesto etmek o kadar terbiyesizce ki sadece ''terbiyesiz'' kelimesini kullanıyorum.

Volkan'a yapılan ilk değil. Daha önceleri hiç bir zaman terkedip gitmedi. Aynı şekilde Emre'de.

Verin Ankara'ya, Kayseri'ye, Bursa'ya, Mersin'e, Urfa'ya, İzmir'e. En büyük cezanın İstanbul seyircisine kesilmesi gerekiyor.

Ülke olarak, taraftar olarak o kadar rezilleştik o kadar yerin dibine girdik ki utanıyorum, iğreniyorum artık.

Ama istediğimiz kadar bir yerlerimizi yırtalım bu kaostan beslenen kişiler, topluluklar var. Kimse siyaset karıştırma işin içine demesin maalesef ki ne yazık ki ve ne yazık ki alenen ve resmen bu işin içindeler.

Bu ülkeye, bu kadar güzel insana yazık oluyor dostlarım. En zor zamanlarda bile tüm ülkeyi birleştiren, birbirine kenetleyen futbol, artık bizi bizden ayırıp her birimizi, birbirimize düşman etmeye başlıyor/başladı. Kendimize gelelim artık.

sui generis
17.Kasım.2014, 04:50
Valla güvenlik görevlilerinin saldırdığı basın daha adam stadı terk ederken neden bu adam gitti, bu adamın karısına kızına milli maçta nasıl küfredilir diyeceğine Ateşli toplar koyup Volkan'ı ve fenerbahçeyi bekleyen büyük tehlike diye Başlıklar atan basın.

Herkes Cümleye başlarken küfür yanlış ama diye başlıyor. Ama dedikten sonra o öncekinin hiçbir anlamı kalmıyor. Ama diye başlayanların o küfredenlerden bir farkı yok gözümde.

Ülkenin konuştuğu dil tamamen değiştiğinden ne Ateşli toplar yayınlayan Basının ne de milli maçta böyle şey olmaz diyemeyenlerin Volkan'ı ve korumaları eleştirmeye hakkı yok.

Bordo61Mavi
17.Kasım.2014, 05:22
Herkes suclu, bazilari digerlerinden dahada fazla.

Tribunde kufure kesinlikle karsiyim, ondanda diyorumya habire tribun kulturu degismesi lazim.

Kufur ve Meshale olmadan takimlara destek vermemiz lazim. Boyle kucuk seylerle kendimizi kandiriyoruz :)

Gecen haftalarda UA diyorki "Nasilda yaktik Dortmund stadini" arkadasim siz meshale yaktiniz adamlar sizi 4 kere yakti.

Disarda medya olayini bilmiyorum ama boyle medyaya boyle mudahele diyorum. Hak vermemem gerek aslinda Emre ve Volkan karismissa ama ellerine saglik demek geliyor icimden. Medya herseye ikili oynuyor, bugun Fenerli yarin Fenerin dusmani bir sonraki gun adaletci sonraki gunde milliyetci (Fener sadece ornek).

Volkanin sahayi terk etmesi, kimse kusura bakmasin ama kufur eden kufurde isitir. Yani baskasina etmiyorlar, ne bilim Fenerbahceli Alper veya Gokhana edilmiyor. (ilk basta dedigim gibi ben kufur etmem yanimdakinede ettirmem ama herkeste beni dinliyecek degil)

Milli takim Kazakistan macini buyuk zafer ilan etmesi herseyi zaten belli ediyor.

Son olarakta Milli takimin stadi ayri olmali.

davidvilla
17.Kasım.2014, 11:04
yeni türkiye'ye hayırlı olsun lafından sonra o milli takım ne ay-yıldızdır ne milli sevdadır. Yeni Türkiye başka bir milli takım başka bir ülkedir.

hayırlı olsun.

europeanconquer
17.Kasım.2014, 11:15
Aziz Yıldırım'ın forumdaki fanları olayı yanlış anlıyorlar.Dün Volkan'ın yaptığı tek yanlış şey kendisi ile çelişmek oldu.Madem bu kadar gururluydu geçmişinde yaptıklarını da gururuna yediriyor demek ki.

Arka tarafıyla top tutarken keyifleriniz yerindeydi,ona buna saldırırken keyifleriniz yerindeydi.Yahu adam Melo'nun üstüne atladı,Melo niye orada duruyor bile dediniz,yapmayın Allah aşkına.

Volkan'a hakaret edenlerin yaptığı ne kadar yanlışsa,Volkan'ın yıllardır yaptıklarının sonuçlarının bu olması ne kadar normalse,her birinizin yorumları bir o kadar komik.

Aziz Yıldırım hayranları kendilerini çok iyi biliyor.Onla aynı yolun yolcuları oldukları için tartışmaya girilmemesi gerekir yoksa gereksiz yere uzuyor.

erdem344
17.Kasım.2014, 11:27
yahu canım kardeşim dün bu adamın sırtında Fenerbahçe forması yoktu ay yıldız vardı milli takımın forması renkleri kırmızı beyaz olan forma vardı

sizin tepkiniz Fenerbahçeli volkana olamalı milli takımda ki volkana değil

Renkler sizi kör etmiş

E.Cartman
17.Kasım.2014, 11:46
yahu canım kardeşim dün bu adamın sırtında Fenerbahçe forması yoktu ay yıldız vardı milli takımın forması renkleri kırmızı beyaz olan forma vardı

sizin tepkiniz Fenerbahçeli volkana olamalı milli takımda ki volkana değil

Renkler sizi kör etmiş
Sürekli renkler sizi kör etmiş diyorsun da yanlış anladığın bi konu var. Burada kimse Volkan'a küfür edildi iyi oldu falan demiyor. Buradaki tepki Volkan'ın sahayı terk ediş bahanesine.

Bordo61Mavi
17.Kasım.2014, 12:51
Volkan ve Emre'nin futbolculuktan sonra bide teknik direktoruluk ve belkide sonradan baskanlik yaptigini dusunsenize

50 yil daha gideriz boyle :D

SAİT71
17.Kasım.2014, 12:57
Artık bahaneler ne olursa olsun; Milli maçta bile Volkan veya Emre gündem oluyorsa oturup hepimizin düşünmesi lazım. Volkan'ın artık yaş kemale erdi. Milli takım formasını asmalı diye düşünüyorum. Yerini genç kalecilere devretmeli.

BaFraLı
17.Kasım.2014, 14:38
Volkan'a oynadığı her maçta küfür ediliyor neredeyse. Dün akşam yapılan küfürlü tezahüratlar falan güzel şeyler değil ama zamanında sağa sola artistlik yapmak, tribünlere şekil yapmak onu bunu evinden aldırmak gibi şeylerin sonucudur dün akşam ki yaşananlar ve her zamanda olmaya devam edecek küfür vs. O yüzden küfür edildi diye maçı terk etmek falan çok komik şeyler. Milli takım babasının yeri değil. O kadar para kazanıcaksın tribünden kendini bilmez bi tayfa küfür edicek sen maçı terk ediceksin. Olmaz öyle şey ya. Çünkü Volkan'a küfür bitmez Türkiye'de. Bu böyle geldi böyle gidecek.

Bu tepki dün için biraz yersiz bencede. Milli takım zaten ölmüş ağlayanı yok. Kazakistan'ı yenince tarih yazar duruma geldik sanırım. Zamanlama kötü ama yapılan bu muamele çok doğal çünkü sahadaki topçunun da karakteri bellidir. Ha gereksiz bi hareket mi evet gereksiz ama muamele normal bunu demek istiyorum.

Bu adama her maç zaten tepki ve küfür oluyor rakip takım taraftarlarından. Dün akşam mı aklına gelmiş maçı terk etmek. Normal bir Fenerbahçe maçında rakip takım taraftarları küfür etse gene bu hareketi yapabileceğini sanmıyorum Volkan'ın.

Artık İstanbul'a da bi zahmet milli maç vermeyin kardeşim ya. Bi bizim Bafraspor'un atkısı falan eksikti tribünlerde.

Ver İzmir'e Balıkesir'e Kayseri'ye falan milli maçı tertemiz en azından daha bi milli takım seyircisi olabilir buralarda.

Cengo
17.Kasım.2014, 14:44
Volkan önce kendini sorgulayacak, hep onun başına geliyor diyenler, kadınlara hep şiddet uygulanıyor, kadınlar önce dönüp kendilerine bakacak diyebiliyorlar mı?

Mağduru suçlu yapmak, fanatiklik ile üste çıkmaya çalışarak sizden olmayanı ezmek alışkanlık oldu bu halkta.

BaFraLı
17.Kasım.2014, 14:50
Maç sonu gazetecilere de büyük ahlaksızlık yapılmıştır bana göre. Adamlar işini yapıyor resim çekecek görüntü alacak. Yaptıkları negatif bir hareket yok.

Gazetecilere dayak atın diye vermiştir talimatı birileri kesin. Yoksa orda gazetecilerin yaptığı bişey yok. Durduk yere adamlara dayak atıyorlar.

europeanconquer
17.Kasım.2014, 15:20
Volkan önce kendini sorgulayacak, hep onun başına geliyor diyenler, kadınlara hep şiddet uygulanıyor, kadınlar önce dönüp kendilerine bakacak diyebiliyorlar mı?

Mağduru suçlu yapmak, fanatiklik ile üste çıkmaya çalışarak sizden olmayanı ezmek alışkanlık oldu bu halkta.
Bu nasıl bir savunma şeklidir ? Bu nasıl bir örnektir yahu ? Kadına şiddetten cinayetler işleniyor bu ülkede.

Yemin ediyorum ülkeye başbakan,cumhurbaşkanı olacak adamsın abi,çok iyi mağdur edebiyatı yapıyorsun.

ReaList
17.Kasım.2014, 15:42
İstanbul dışında herhangi bir yerde diğer 80 ilden neresi olursa olsun, Brezilya maçında Brezilya paslaşırken oley oley çekilebilir miydi? ya da Volkan'a küfredilebilir miydi? Fener taraftarı Fatih Terim'e, Galatasaray taraftarı Volkan'a inat bunları yaptı. O zaman neden inatla maçlar İstanbul'da?

Terim efendi kendini yormaz, çıkıp yurdun farklı yerlerine gidip oyuncu izlemez, çağırdığı kadro zaten İstanbul karması arada göz boyamak için bir kaç oyuncu serpiştiriyor. Maçları da İstanbul'da yapıyor zaten ohh kebap, maaş da tıkır tıkır yatıyor var mı ötesi?

Dün tutuştu ya "İstanbul'da değil başka yerde de olsak aynı şeyler yaşanıyor" diyor. Bak bak zihniyete bak. Hadi bir kaç yerde stad konusu yüzünden oynanamıyor diyebilirsin peki ya Konya yeni stad yapmış mis gibi gidip oynadın mı? Urfa'da oynadın mı? Erzurumda oynadın mı? Mersinde oynadın mı? Peki ya Rize'de? Bu statların ve aklıma gelmeyen bir kaç stad daha, hepsi yeni. Ama beyfendi yorulacak şimdi kalk ta ülkenin başka yerine git falan, yanlış işler.

Dennis Bergkamp
17.Kasım.2014, 15:43
Bu nasıl bir savunma şeklidir ? Bu nasıl bir örnektir yahu ? Kadına şiddetten cinayetler işleniyor bu ülkede.

Yemin ediyorum ülkeye başbakan,cumhurbaşkanı olacak adamsın abi,çok iyi mağdur edebiyatı yapıyorsun.

İnsanın anasına,bacısına edilen küfürler yüzünden de cinayetler işleniyor bu ülkede.

Bugün bir yerde denk gelmiştim nerede denk geldiğimi ve kimin yazdığını şu an hatırlamıyorum ama "Eto'o ırkçı tezahüratlar yüzünden stadı terketmeye kalkıştığında kimse Eto'o'yu eleştirecek kadar vicdansızlaşmamıştır." diyordu.

Keşke kimse işin içine sevmediği,nefret ettiği biri girince o kişi haklı olsa bile delicesine yanlış olanı savunacak kadar vicdansızlaşmasa.

europeanconquer
17.Kasım.2014, 17:02
İnsanın anasına,bacısına edilen küfürler yüzünden de cinayetler işleniyor bu ülkede.

Bugün bir yerde denk gelmiştim nerede denk geldiğimi ve kimin yazdığını şu an hatırlamıyorum ama "Eto'o ırkçı tezahüratlar yüzünden stadı terketmeye kalkıştığında kimse Eto'o'yu eleştirecek kadar vicdansızlaşmamıştır." diyordu.

Keşke kimse işin içine sevmediği,nefret ettiği biri girince o kişi haklı olsa bile delicesine yanlış olanı savunacak kadar vicdansızlaşmasa.
1-Kadınlar Volkan gibi davrandıkları için mi dayak yiyorlar ? Hayır.
2-Volkan o kadınlar gibi günahsız mı ? Masum mu ? Hayır.
3-Bir kişiden durup dururken nefret eder misin ? Hayır.
4-Bu ülkede ırkçılık yapıldı ceza verildi mi ? Hayır.

4 hayır ile uğurluyoruz sizi,iyi günler dileriz.

davidvilla
17.Kasım.2014, 17:38
saçma bir tartışma . volkan da taraftar da suçsuz. iki taraf da suçsuz.

suç tamamen otoritede.

eğer sen otorite, sözleri hal ve hareketleriyle taraftarı çileden çıkaran sürekli saga sola dayılanan küfür eden bir futbolcuyu çatır çatır caydırıcı cezalarla davranışlarını kontrol etmesini sağlayamazsan o futbolcu aynı davranışları sergiler.

eğer sen otorite, futbolculara cayır cayır saydıran küfür eden ya da aşağılayıcı tezahuratta bulunan taraftara çatır çatır caydırıcı cezalar verip davranışlarını kontrol etmesini sağlayamazsan o taraftar aynı davranışlara devam eder.

bu sirk gibi ülkede hiçbir şeyin cezası düzgün değil. ne hırsızlığın cezası adaletli ne kurallara uymamamın cezası adaletli. adaletin olmadığı yerde de kaos başlar. insanlar kendi adaletlerinin peşinden koşar.

işte dünkü olay iki tarafın da adaleti kendisinin sağlamaya çalışmasından ibarettir.

tıpkı iki tarafa da kırmızı yanarken bir yandan yayanın bir yandan arabanın geçmesi ile beraber kaza olması gibi. (yaşanmıştır)

cezalar ve kanunlar devlete para kazandırmak için değil doğru düzgün insan gibi yaşayabilmemiz için vardır.