Log in

View Full Version : Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

deniz.91
21.Ekim.2010, 19:06
Arsenale gitmeli bence fabregas seneye giderse yerine cuk oturur

ThersoN
22.Ekim.2010, 15:55
Artık ayrılacağını düşünüyorum ben de umarım gideceği yeri düzgün analiz eder

Trabzonspor
26.Ekim.2010, 02:35
Nuri ya Barca ya Real demiş başka takım olmaz demiş.

deniz.91
07.Kasım.2010, 22:13
Umarım önümüzdeki maça tunayıda alır hiddin adı belli olsun:)

E.Cartman
07.Kasım.2010, 22:19
Gelmiş olduğun ülkenin milli takımına gol atmak acı verici elbette, ama profesyonel futbolda bunların olması gerekiyor.

Bizim ülkemizin genel mantalitesini biraz olsun şuna yaklaştırırsak her konuda başarılı olabiliriz, önemli olan bu bence.

BaGa TaRKaN
07.Kasım.2010, 22:25
Mesut keyfinden söylemiyorki, Alman marsini bilmedigi icin söylemiyor Almanya'da almanlar bile kendi marslarini bilmiyorlar :)

Bu Dediğine Kesinlikle Katılmıyorum. Milliyetçilik Duygularının Dünyada En Fazla Olduğu Yer Almanyadır. Her Alman Milletine Çok Bağlıdır ve Şu Zamana Kadar Hiçbir Bir Başka Ülkenin Vatandaşlığına Geçip Başka Bir Ülke Adına Oynamamıştır. Almanların Milli Marşını Bilmediğini Söylemek Cehalet Olur. Alman Kadar Milliyetçi Ulus Var mı Bişeyleri Söylerken Zaten Bilmiyor Diye Yorum Yapmak Yanlıştır. Doğu Almanya Dediğimiz Bölge Ne Kadar Ezilsede En Çok Onlar Bağlıdır Batı Almanyaya Göre.

Hugo
07.Kasım.2010, 22:35
Önemli olan şu: Türk milli marşını söyleyecek mi?

bobobobo
05.Aralık.2010, 03:44
2 sene önce dortmundla anlaşmıştı beşiktaş , ailesi Türkiyede oynamasını istememişti ..eğer gelseydi bu kadar değerli olur muydu bilemem ama Beşiktaş forması altında görsem fena mutlu olurdum :) bence dortmund da kalsın , adı dortmundla efsane olsun ...

bobobobo
05.Aralık.2010, 03:47
tunay mehmet ekici nuri hamit ... şu ortasahaya bak , mükemmel ve hepsi de almanyadan yetişme...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Aralık.2010, 19:49
Neuville'den futbola veda

Almanya'nın golcü oyuncularından Oliver Neuville futbolu bıraktı.
Almanya Milli Futbol Takımı'nın eski forvetlerinden Oliver Neuville, futbolu bıraktığını açıkladı.
2. ligdeki Arminia Biefeld takımında forma giyen 37 yaşındaki Neuville, Bild'e yaptığı açıklamada, Biefeld'in sözleşmesine son verme kararı alması üzerine futbolu bıraktığını söyledi.
Neuville, ''Kesinlikle bitti. Zaten bir süredir bırakmayı düşünüyordum. Ancak biraz daha oynamayı ummuştum'' dedi.
69 kez Almanya Milli Takımı'nda oynayan ve 10 gol atan İsviçre doğumlu Neuville, futbola 1992'de İsviçre'nin Servette takımında başladı.
Almanya'da Bieffeld'e transfer olmadan önce Hansa Rostock (1997-1999), Bayer Leverkusen (1999-2004) ve Borussia Mönchengladbach (2004-2010) takımlarının formasını giyen Neuville, 2002 ve 2006 dünya kupalarında Almanya Milli Takımı'nda oynadı.

NtvSpor

Lim10
07.Aralık.2010, 20:08
Hala oynadığını bile bilmiyordum, bıraktı sanıyordum.Biraz erken olmuş ama:)

ancar
07.Aralık.2010, 20:11
Allah'tan bırakmış bir tek bu adamı hızlı bir oyuncu olarak biliyorum başkada bir şeyi yok sanırsam :D

maNga 33
07.Aralık.2010, 20:25
bende hala oynadığını bilmiyordum :D bıraksın artık daha oynayıpta ne yapacak

vego
07.Aralık.2010, 20:26
Gayet iyi aslında:n:

http://img89.imageshack.us/img89/1651/oliverneuvilleprofilzel.png

Zekirdek
07.Aralık.2010, 20:33
Çok sevdiğim bir futbolcudu. Bu haberi duyduğuma üzüldüm diyebilirim.

IcedEarth
07.Aralık.2010, 22:08
Alman Milli Takımı'nda iyi ün yapmış bir oyuncuydu. Ancak zamanı gelmişti artık bırakmasının. Keşke jübile yapma fırsatı olsaydı.

sananes
08.Aralık.2010, 06:33
Almanya milli takımında bu kadar çok forma bulması ne kadar şanslı olduğunu ispat ediyor bence.Bundan sonra da başarılı olacaktır.doğru karar

Del Piero_10
14.Aralık.2010, 17:20
Bir dönem Galatasaray forması da giyen Kolombiyalı kaleci Faryd Mondragon'un kulübü Köln ile ilişkisi bitiyor.

Almanya'nın Köln takımında forma giyen Kolombiyalı kaleci Faryd Mondragon'un sözleşmesi kulübü tarafından feshedildi.

Köln'ün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 39 yaşındaki Kolombiyalı kaleci Mondragon'un kulüpten bu yıl sonu ayrılacağı duyuruldu.

Köln'e verdiği hizmetler sebebi ile teşekkür ediken Mondragon, son kez bu haftasonu ligde oynanacak Schalke 04 ve Federasyon Kupası eleme maçında karşılaşacağı Duisburg takımlarına karşı forma giyecek.

ABD Profosyonel Futbol Ligi MLS'ye transfer olacağı konuşulan Mondragon, Köln ile çıktığı 113 maçın 22'sinde hiç gol yemedi.

Kolombiyalı kaleci 2001-2007 yılları arasında da Galatasaray forması giymiş ve 226 karşılaşmaya çıkmıştı.

nerazzuri
30.Aralık.2010, 17:30
Bayern Münih kulübünün, Spartak Moskova'da forma giyen orta saha oyuncusu Aiden McGeady'i transfer etmek istediği öne sürüldü.

Uluslararası basında çıkan haberlerde, Bayern Münih'in, daha önce Celtic formasını da giyen 24 yaşındaki futbolcu için Rus ekibine teklif sunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Haberlerde, Bayern Münih'in, futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği kaydedildi ve futbolcunun Spartak Moskova'ya geçen yaz 12 milyon euroya transfer olduğu ve bu kulüple 4 yıllık anlaşması bulunduğu hatırlatıldı.

ntvspor.net

Volkan Şen
30.Aralık.2010, 18:09
Bayern e yararlı olur. Kanatlarda özellikle Robben ve Ribery sakatlanınca.

Hugo
31.Aralık.2010, 00:32
Lakabı Aideninho'ydu Celtic'teyken.