View Full Version : Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
perpetua
30.Ağustos.2007, 15:01
Haberim olunca şok oldum.
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Wesley Sneijder
30.Ağustos.2007, 15:28
Sağlık durumunun düzelmesi çok sevindirici. Büyük geçmiş olsun Kaptan.
---
Almanya'nın FC Köln takımında forma giyen Türk futbolcu Ümit Özat, bu akşam Bundesliga'da oynanan Karlsruhe maçının 31. dakikasında tansiyonu düşmüş ve dili boğazına kaçarak nefes almakta zorlanır hale gelmiştir. Oyuncuya sahada müdahele edilerek hayata döndürülmüştür. Ümit Özat'a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü
Fenerbahçe resmi sitesinin hala göndermediği geçmiş olsun mesajını Galatasaray gönderdi. Tebrikler Galatasaray.
Bu konuda bile fanatiklik yapmanın manası yok. Eminim ki Fenerbahçe kulübü kendisine özel olarak geçmiş olsun dileklerini iletmiştir...
DisCo
30.Ağustos.2007, 15:40
Konuyu saptırmayalım.
Allah acil şifalar versin.
Del Piero_10
30.Ağustos.2007, 16:50
Bu konuda bile fanatiklik yapmanın manası yok. Eminim ki Fenerbahçe kulübü kendisine özel olarak geçmiş olsun dileklerini iletmiştir...
Mesajın sahibi bir Fenerbahçeli.
eXcitinG
30.Ağustos.2007, 17:13
ALLah aciL şifaLar versin.
anilton
30.Ağustos.2007, 18:14
Allah acil şifalar versin...
Süper kupa maçını izlerken duydum,elim ayağım dolaştı.Neyseki hayata döndü,şükür...
IcedEarth
30.Ağustos.2007, 18:16
Geçmiş olsun, acaba sahalara geri dönebilecek mi Ümit?
Sekopej
30.Ağustos.2007, 18:26
Kötü bir durum, neyse ki daha da kötüsü olmadı. Kısa zamanda eski sağlığına kavuşur umarım.
Oghuse
30.Ağustos.2007, 18:42
Allah acil şifa versin çok şükür ki durumu iyiymiş..
Bu arada sanırım tansiyon'u düşmüş kalp krizi değil..
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2007, 19:45
Almanya'nın FC Köln takımında oynayan Profesyonel futbol takımımızın eski kaptanı Ümit Özat'ın, bu akşam Bundesliga'da oynanan Karlsruhe maçının 29. dakikasında tansiyon düşüklüğü nedeniyle nefes almakta zorluk çektiği ve yapılan müdahalelerle hayati tehlikesinin ortadan kalktığını öğrenmiş bulunmaktayız. Ümit Özat'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.
Almanya'nın FC Köln takımında oynayan Profesyonel futbol takımımızın eski kaptanı Ümit Özat'ın, hastanesindeki tedavisinin sürdüğü ancak hayati tehlike kaydının ortadan kalktığı belirtildi. Dün akşam maç devam ederken fenalaşan ve Karlsruher Hastanesi'ne kaldırılan eski kaptanımız kendine geldikten hemen sonra Christoph Daum'a maçın sonucunu sorduğu öğrenildi.
Maçtan sonra takım doktoru Dr.Paul Klein ile Karlsruher Hastanesi'ne gelen Christoph Daum kondüsyoner Cem Bağcı ile Ümit Özat'ı odasında ziyaret ederek tüm takım arkadaşlarının geçmiş olsun dileklerini iletti. Daum'a maç sonucunu soran Ümit Özat 2 -0'lık galibiyetle 3 puan aldıklarını öğrenince çok sevindiğini söyledi. Daum'un Ümit Özat'a " Esas sen sahalara dönünce hepimiz daha çok sevinceğiz" dediği ifade edildi.
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da eski kaptanımız Ümit Özat'a geçmiş olsun mesajı gönderdiği öğrenildi.
Fenerbahce.org
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ağustos.2007, 19:48
Ama Ümit'i sedyeyle dışarı alırlarken Mondi'nin ve Daum'un bile ağlaması beni çok duygulandırdı... Allah Acil Şifalar Versin... Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur da sahalara döner kaptan olarak...
ZeroG
30.Ağustos.2007, 19:51
Kalbinde sorun yokmuş tansiyonu düşmüş.Doktorlar şimdi neden tansiyonunun düştüğünü öğrenmeye çalışıyorlarmış.Umarız ki en kısa zamanda sağlığına kavuşsun...
Sheriff
30.Ağustos.2007, 19:58
Ümit'e acil şifalar diliyorum..
Bu şekilde maçın devam etmemesi gerekirdi.. Futbolcular o psikolojiyle maça nası devam etsinler.. Gerçekten tüylerim diken diken oldu, şok oldum resmen.. İnşallah bir daha bu veya benzeri bir durum gerçekleşmez.. Şimdi durumu iyimiş, geçmiş olsun diyorum eski kaptanımıza..
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 20:10
Kalp krizi geçirmemiş deniliyor.Öyleyse futbol hayatına devam etmesini engelleceyecek bir durum değildir diye düşünüyorum.Sağlık durumu iyiymiş.
erdemzorer10
30.Ağustos.2007, 20:13
Dün Ümit i o halde görünce kanım dondu resmen...gerçekten çok üzüldüm
Allah acil şifa versin
ForsakeN
30.Ağustos.2007, 20:53
Kalp krizi değil dili boğazına kaçtı.Maçı canlı izliyordum,Mondragon ,Daum ağlamaya başladı.Sedyeyle götürürken öldü sandım ağlamaya başladım ben de.Sonra doktordan OK. işareti gelince acayip rahatladım.Allah acil şıfalar versin.Büyük ihtimal yakında futbola geri dönecektir. Verilmiş sadakası varmış.Ailesine büyük geçmiş olsun diliyorum
BlackEagle19o3
30.Ağustos.2007, 20:57
Duyduğumda çok üzüldüm, geçmiş olsun Ümit Özat...
Varonil
30.Ağustos.2007, 20:59
Sabah gazetede okudum haberi,tüylerim diken diken oldu,şoke oldum nerdeyse.Ama durumunun iyi olduğuna gerçekten çok sevindim,geçmiş olsun büyük kaptan,Allah acil şifalar versin.
ForsakeN
30.Ağustos.2007, 21:01
http://www.patronlardunyasi.com/images/news/14919.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/35/6650/B_ce16bf90250106051d0435aa287a46b4.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/35/6650/B_27645e8381c7210f83098d2c7269e7a9.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/35/6650/B_43fc5f35fccbe135acf8e7e54b25fec5.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/35/6650/B_624e2f0e52c3ee55694e54f5e5a7b6fc.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/35/6650/B_408bfd448dc5d2208df0bf7f266fc950.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/35/6650/B_780bdd82d89760b478b742e13612db74.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/35/6650/B_bf737cabe513c3f8059662371745cdbc.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/35/6650/B_5007d66f4224357c9e4f91ad44663b66.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/35/6650/B_c82e5c3fe9ea57a8cee41a8ca7072d64.jpg
EreN
30.Ağustos.2007, 21:03
Hastanede serum yerken maçı izliyordum bir yandan da, gerçekten onun gözlerini o şekilde döndüğünü görünce tutamadım kendimi.. çok kötüydü.. efsane kaptanlarımızdan biridir.. allahım şükürler olsun sana.. başka birşey diyemem.
Addolorato
30.Ağustos.2007, 21:27
Neyse Sadece Tansiyonu Düşmüş Allah Korumuş valla geçmiş olsun ucuz atlattı tekrar sahalara döner heralde
Hugo
30.Ağustos.2007, 23:57
Sporx.com dan da izleyebilirsiniz.
Mönchengladbach harika başladı Bremen Karşısında ve Matmour la golü buldu.
Gerçekten harika futbol sergiliyorlar.
anil luque
31.Ağustos.2007, 00:12
sabah vıdeosunu ızledım olayın mondragon ve daum gozyaslarına hakım olamadı gercekten bende duygulandım =( gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın ..
REsist JuvE11
31.Ağustos.2007, 03:49
Kalp krizi değil dili boğazına kaçtı.
kalple ilgili bir sorun olduğunda dil boğaza kaçar..söylediğin gibi kriz değilmiş ama tansiyonu düşmüş..çok zor bir durum..izlerken gözlerim doldu..iyi insan büyük kaptan.şükürler olsun..
Lionel Andres Messi
31.Ağustos.2007, 04:23
çok büyük geçmişler olsun.
Revolution
31.Ağustos.2007, 04:45
Kalp masajı yaptıklarını gördüğüm anda dedim heralde Ümit'i kaybettik..Allah bağışladı onu bize ve ailesine.
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2007, 00:29
Thiago Neves Hamburg'da
Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Hamburger SV'de, Pekin Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan Brezilya Milli Takımı'nın orta alan oyuncularından Thiago Neves ile sözleşme imzalandı.
Brezilya Birinci Ligi takımlarından Fluminense'den alınan oyuncunun, Real Madrid'e transfer olan oyun kurucu Rafael van der Vaart'ın yerini doldurması bekleniyor. Hamburger SV Teknik Direktörü Martin Jol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Neves, Van der Vaart'dan boşalan pozisyonu doldurmak için mükemmel bir seçim'' dedi.
Transferin ayrıntıları açıklanmazken yerel medya, Neves transferinin takıma 28 milyon avroya mal olduğunu yazdı.
Takımda bu sezon ayrıca, Brezilya Milli Takımı'ndan Alex Silva, Hırvatistan Milli Takımı'ndan Mladen Petric ve Bayern Münih'ten Marcell Jansen ile anlaşma yapılmıştı.
Kaynak : AA
PesimiSTyLa
01.Eylül.2007, 00:32
helal olsun. iyi transfer.
Clayman
01.Eylül.2007, 00:35
Benim kariyerlerimden birinde Fiorentina oyun başında almıştı Neves'i ve Inter'e 74m €'ya satmıştı... Çok kaliteli bir oyuncu...
Onurap
01.Eylül.2007, 00:47
Çok iyi bir transfer gerçekten bakalım neler yapacak..
Fernando Gago
01.Eylül.2007, 00:50
Neves mükemmel bir transfer Hamburg 28 milyon euro gibi ciddi para vermiş Bunu saha içinde karşılığıa alabileceği gibi ileride satarakta bu parayı rahat çıkarır
GodfatheR
01.Eylül.2007, 00:51
Çok iyi para verip çok iyi oyuncu almış Hamburg.
deniz.91
01.Eylül.2007, 00:59
Hamburg süper transfer yapmış harbiden van der vaartın yeri dolabilir bu oyuncuyla + petric gibi bir oyuncuyu almalarıda çok iyi bu yıl zorlar ilk3ü
anilton
01.Eylül.2007, 01:04
Hamburg süper bir kadro kurdu.Bana göre şampiyonluk şansları oldukça yüksek...
Fm 2009'da favori takımım olacak;
Rost
Alex Silva
Atouba
Reinhardt
Mathijsen
Marcell Jansen
De Jong
Guerrero
Petric
Olic
Jarolim
Trochowski
Castelen
Boateng
Demel
Pitroipa
Neves
Aogo
Kadroya bakın...:)
Lionel Andres Messi
01.Eylül.2007, 01:29
artık bu kadar para verildikten sonra birşeyler yapamamsı saçma olur hamburg'un bu kadar zengin olduğunu bilmiyordum doğrusu.
başka bir kaynakta 10 milyon euro yazıor muhtemelen 10 milyondur.
GReeN BeReT
01.Eylül.2007, 20:50
Bundesliga'da Haftanın Maçları:
Karlsruhe 0-2 Köln
Armenia Biefeld 2-4 Hsv
M'Gladbach 3-2 Werder Bremen
Energie Cottbus 0-1 Borussia Dortmund
Schalke 1-0 Bochum
Wolsfburg 2-2 Eintracht Frankurt
Bayern Munich 4-1 Hertha Berlin
Stuttgart 2-0 Hannover 96
Bu sonuçların ardından;
Schalke,Hamburg ve Borussia Dortmund toplamda 7 puanla ligde ilk 3 sırayı paylaşıyor.
crazzy
03.Eylül.2007, 02:27
Alman Bundesliga ekibi Hertha Berlin'in, Liverpool'da fazla forma şansı bulamayan Ukrayna'lı Milli forvet oyuncusu Andriy Voronin'i sezon sonuna kadar kiraladığı açıklandı.Hertha Berlin kulübü genel menajeri Dieter Hoeness yaptığı açıklamada, "Bu transferi tamamlamak için çok büyük uğraş verdik. Andriy'i istedik çünkü Bundesliga'yı yakından tanıyan, Almanca konuşmayı bilen ve değişik taktiksel sistemlerde görev alabilen bir futbolcu. Leverkusen ve Liverpool'da gösterdiği performansla, baskı altında da futbol oynayabileceğini ispatlamış bir isim. Bu genç takımımız için böylesine tecrübeli bir golcüyü kadromuza kattığımız için çok multuyum" dedi.Liverpool kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 29 yaşındaki futbolcu için Berlin temsilcisinin kiralama bedeli ödemeyeceği ve sadece ouyuncunun yıllık ücretini karşılayacağı bildirildi.Geçtiğimiz sezonun başında Bayer Leverkusen'den Liverpool'a transfer olan Ukrayna'lı futbolcu, İngiliz ekipte sakatlıklarla boğuşmuş ve 27 maçta görev alıp 6 gol kaydederken, 7 de asist yapmıştı.Kariyerine Borussia Mönchengladbach kulübünde başlayan tecrübeli futbolcu, 2000 yılında Mainz'a transfer olmuş ve 3 sezon boyunca takımın en skorer ismi olmayı başarırken, 2003'te de kaydettiği 20 golle Bundesliga 2'yi gol kralı olarak tamamlamıştı.Kısa bir dönem Köln forması da giyen Ukrayna'lı yıldız, 2004 yılında renklerine bağlandığı Bayer Leverkusen'de de oldukça başarılı yıllar geçirmiş ve toplam 115 resmi maçta 37 kez fileleri havalandırıp 22 de asist yapmıştı.Voronin, Euro 2004 ve 2006 Dünya Kupası'nda da formasını terlettiği Ukrayna Milli takımında ise 54 maçta sahaya çıkmış ve 6 kez gol sevinci yaşamıştı.maçkolik
GeNç KaRTaL
03.Eylül.2007, 02:38
Liverpool kariyerinden daha başarılı olacaktır.Daha önce Leverkusen'de oynadığı için fazla zorluk çekmeyecektir.Hertha'yı sırtlayan isimlerden birisi olabilir.
deniz.91
03.Eylül.2007, 03:25
Voronin Hertaya faydalı olacaktır baya
I3esiktas
03.Eylül.2007, 03:37
Liverpool'a gitmesi zaten bence hataydı.
Fernando Gago
03.Eylül.2007, 05:03
En iyisini yaptı Almanya'ya dönmekle Liverpool onun için fazla geldi
King_91
03.Eylül.2007, 06:58
bence liverpool seviyesinde bir oyuncu değildi zaten . ama hertha da başarısız olması için bir neden yok .
Lionel Andres Messi
04.Eylül.2007, 19:46
Lukas Podolski Bayern Munich’e imza attığı imzanın kariyeri açısından çok kötü bir karar olduğunu düşünmeye başladı.
Halen Almanya’nın altın çocuğu olarak lanse edilen Lukas Podolski bu sezonun geçtiğimiz sezondan daha farklı olacağını düşünüyordu. Ancak sezona yine yedek kulübesinde başlaması onu oldukça rahatsız etti.
Bild gazetesine röportaj veren Podolski, kulübüne olan bağlılığının iyice azaldığını dile getirdi.”Zamanı geri götürebilsen Bayern’e yine imza atar mıydın ?” sorusunu “İşlerin bu noktaya geleceğini bilsem kesinlikle atmazdım.” şeklinde cevaplayan yıldız futbolcu şikayet etmediğini, sadece durumdan mutsuz olduğunu söyledi.
Bayern teknik direktörü Uli Hoeness’in “Podolski’nin oynaması için arkasından itmek lazım” açıklamasına değinen genç futbolcu, zaten çok az süre aldığını bu yüzden kötü performans göstermesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını savundu.
Başka bir ülkeye transferi konusunda görüşü sorulan Polonya asıllı futbolcu, herşeyin mümkün olduğunu belirtti ve “Yedek kulübesinde oturmaktan rahatsız olmamak kötü futbolcu olmaktır.” diyerek devam etti. Euro 2008’te yıldızı daha da parlayan 23 yaşındaki futbolcu, “2-3 hafta yadek kalsam ses çıkarmam ama bu çok fazla, artık çizgiyi çekmeliyim, burada kendimi geliştiremiyorum.” şeklinde sert konuşarak sözlerini noktaladı.
goal.com
GeNç KaRTaL
04.Eylül.2007, 22:13
Podolski haklı.Ne kadar kaliteli bir forvet olduğunu Euro 2008 de bir kez daha kanıtladı.Zaten Bayern'den bi Pizarro hariç forvet mevkisinden kim ayrıldıysa başarılı oluyor.Pizarro'da Bremen'de eski günlerine dönebilir.Podolski'de ayrılsın..
PesimiSTyLa
04.Eylül.2007, 22:14
Podolski haklı.Ne kadar kaliteli bir forvet olduğunu Euro 2008 de bir kez daha kanıtladı.Zaten Bayern'den bi Pizarro hariç forvet mevkisinden kim ayrıldıysa başarılı oluyor.Pizarro'da Bremen'de eski günlerine dönebilir.Podolski'de ayrılsın..
Pizarro Bayern'de basarılıydı, Chelsea'ye transfr olunca söndü...
Onurap
04.Eylül.2007, 22:23
Podolski ye yazık oluyor luca toni oynarken o yedek kalıyor..
Fernando Gago
04.Eylül.2007, 22:27
Podolski gibi bir oyuncunun varlığını 2 yılda bir hatırlıyoruz Başka bire klüpte istikrarlı bir şekilde oynasa Podolski ismi çok daha başka olabişirdi . . .
GeNç KaRTaL
04.Eylül.2007, 22:47
Pizarro Bayern'de basarılıydı, Chelsea'ye transfr olunca söndü...
Bayern Klose ve Toni'yi aldığı için ayrılmıştı diye hatırlıyorum? Yoksa Pizarro gitmeseydi bunlardan 1 si gelmeyecekmiydi?
nerazzuri
04.Eylül.2007, 23:00
Şimdi mi aklına gelmiş bu açıklamayı yapmak. Transfer dönemi açıkken aklı nerdeymiş.?
Fietra 10
04.Eylül.2007, 23:03
Adını sadece Dünya ve Avrupa Şampiyonlarında anıyoruz Podolski'nin .. Avrupa'da çogu takımda çok rahat oynayabilecek kapasitede oldugunu düşünüyorum ..
deniz.91
05.Eylül.2007, 01:43
Bence bu sezon başında ayrılması gerekti çok kaliteli iism tamam ama önündede toni ve klose var yani
spider3784
05.Eylül.2007, 01:56
Toni-Klose oynatacağıma, Toni-Podolski oynatırım.:)
anil luque
05.Eylül.2007, 02:53
kesınlıkle .. tonı ve klose hemen hemen aynı tarz oyuncular ama podolskı tonı ıle oynarsa hem cok atar hemde attırır ..
King_91
05.Eylül.2007, 05:01
podolski gibi müthiş bir adam yedek beklememeli . madem toni ve klose var o zaman podolskiyi harcama hakkın yok . gönder gitsin .
eXcitinG
05.Eylül.2007, 05:29
ALmanya nın en iyi forveti, iki tane kazmanın arasında yedek kaLıyor. Bence adama kasti yapıyorLar bunu. ALmanLar KLinsmann dan sonra böyLe çok yönLü bir forvet yetiştirmediLer. Adamın miLLi takım istatistiği kuLüp istatistiğine bakınca şaşırtıcı derecede yüksekte kaLıyor :D
Sezon başLamadan önce bir kaç kuLüp iLe anLaşmak üzere idi ama Jurgen bey benim ona ihtiyacım var bu yıL farkLı oLacak diyerek adamı kandırdı. Şimdi de iki kazma Toni ve KLose nin arkasında yedekte tutuyor. Adam hakLı.
Cengo
05.Eylül.2007, 06:27
Toni nasıl kazma oluyor onu anlayamadım?
ShevAnil
05.Eylül.2007, 06:30
Toni'nin Ayaklarıyla Gol Attığını Neredeyse Hatırlamıyorum Cengiz Abi :D
Cengo
05.Eylül.2007, 08:19
Fiorentina'da çalımlarla gidip gol attığını biliyorum, biraz ağır olmadı mı?
erdemzorer10
05.Eylül.2007, 08:26
artık bu kadar para verildikten sonra birşeyler yapamamsı saçma olur hamburg'un bu kadar zengin olduğunu bilmiyordum doğrusu.
.
FlyEmirates her şeyi açıklıyor :) ;)
Onurap
05.Eylül.2007, 21:07
Podolskiyle kıyaslarsak kazma tabiki..Normal kıyaslarsak vasat bi tekniği var.. :zuhaha
Sheriff
05.Eylül.2007, 21:27
Bu Zidan baska bir lige gitmeyi denese kendini gösterecekte, Almanya'da kasıp duruyor.. Çok yetenekli adam ama yanlış ligde, bir İngiltere veya İspanya'da çok daha etkili olabilir..
SiR ToMaSRoSiCkY1
05.Eylül.2007, 21:39
Bu Zidan baska bir lige gitmeyi denese kendini gösterecekte, Almanya'da kasıp duruyor.. Çok yetenekli adam ama yanlış ligde, bir İngiltere veya İspanya'da çok daha etkili olabilir..
İngiltere değilde İspanya da çok başarılı olabilir.En kötü Fransa ligine gitsin:D
spider3784
07.Eylül.2007, 05:51
Toni'nin Ayaklarıyla Gol Attığını Neredeyse Hatırlamıyorum Cengiz Abi :D
Son maçında ayağıyla harika bir gol attı, topu önüne alışı özellikle çok güzeldi:)
a.arıcı-11
07.Eylül.2007, 19:06
Ne olursa olsun Podolski'ye haksızlık yapılıyor.Ben olsam Toni-Klose ikilisini değişmeli oynatırım Podolski'nin yanında...
Addolorato
08.Eylül.2007, 00:19
Ümit Özata kalp kapakcığı iltihabı teşhisi konmuş futbol hayatı bitti gibi..
GodfatheR
08.Eylül.2007, 00:41
Ümit Özata kalp kapakcığı iltihabı teşhisi konmuş futbol hayatı bitti gibi..
Bu sanırsam idda daha resmi açıklama gelmedi.
Universal
09.Eylül.2007, 00:59
Roma ve Fiorentina da Podolski Yarışına Katıldı
http://www.goal.com/images/27181.jpg
Corriere dello Sport’ta yer alan habere göre Bayern Münih’li Podolski’yi transfer edebilmek için Roma ve Fiorentina’da yarışa katıldı.
Bayern’de Klose ve Toni’nin gölgesinde kalan Podolski takımda yer bulamadığı için mutsuz ve ayrılmak istiyor. Pek çok büyük kulüpte Alman oyuncunun peşinde.
Podolski geçen hafta yaptığı açıklamada: “Keşke Bayern’e hiç gelmeseydim” diyerek dedikoduları ayyuka çıkardı. Yedek beklemekten sıkıldığını ve futbolunun geriye gittiğini düşünen yıldız artık ayrılmak istiyor.
Corriere dello Sport’a göre de Real Madrid’den sonra Roma ve Fiorentina’da Podolski’nin peşinde.
Kaynak: Goal TR
King_91
09.Eylül.2007, 01:28
Roma zaten forvetsiz oynuyor oraya giderse ilginç bir seçim olur bence . fiorentina da da mutu-gilardino var bakalım noolcak .
GeNç KaRTaL
09.Eylül.2007, 02:39
Roma iyi bir tercih olur.
Onurap
09.Eylül.2007, 02:59
servi gibi umitler dondu birer igdeye,
gecti bor'un pazari, sur esegi nigde'ye!
.........
:zuhaha
Del Piero_10
12.Eylül.2007, 19:18
Bayern Münih'in mutsuz forveti Lucas Podolski, hocası Jürgen Klinsmann'ın açıklamalarından sonra takımdan ayrılmaya iyice yaklaştı.
Podolski geçen hafta mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği açıklamalarıyla bir 'Robinho' vakası daha yaşatmıştı.
2006 yılında Bayern'e gelen 23 yaşındaki oyuncu, ilk 11 başlamakta sıkıntı çekse de milli takımın değişmez oyuncularından biri.
Genç oyuncunun Alman ekibinde Miroslav Klose ve Luca Toni'nin varlığında forma giymesi zor gözüküyor.
Klinsmann'ın da bu konuda yaptığı açıklama Podolski'yi çok da destekler yönde değildi.
Marca'ya yaptığı açıklamada Klinsmann, “Podolski iki devle mücadele etmek zorunda, fakat henüz bu düzeyde değil” dedi.
“Bu iki oyuncunun düzeyine çıkabilmek uzun bir süreç. Podolski için bu aylar hatta yıllar gerektirebilir”
“Podolski'nin yedek beklemeye tahammülünün olmaması kötü bir durum”
Eğer Podolski'nin durumunda bir değişiklik olmazsa, Real Madrid veya Manchester City'den biri bu oyuncuyu renklerine bağlayacak gibi görünüyor.
King_91
12.Eylül.2007, 20:04
podolski-toni-klose gibi üç forvetin varsa ya hepsini oynatcan ya da birini yollayacan . bunların hiçbiri yedekte bekleyecek adam değil . keşke transfer sezonu açıkken gitseydi .
deniz.91
12.Eylül.2007, 21:29
Man City alır
Fernando Gago
12.Eylül.2007, 21:59
Geçen transfer dönemi ayrılması gerekiyordu aslında tamda gündemde idi
GReeN BeReT
20.Eylül.2007, 19:55
Maç Öncesi: Bayern Münih - Werder Bremen
Yer: Allianz Arena, Münih Zaman: 20 Eylül, 16:30 Takımlar: Bayern Münih - Werder Bremen
Sezon öncesinde ve başında gösterdiği başarısız performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Bayern Münih, bu hafta evinde Werder Bremen'i ağırlıyor.
Yarın oynanacak karşılaşmada Bavyeralı taraftarlar dört gözle Ribery'nin sahalara dönüşünü bekliyordu. Ancak alınan son haberlere göre Fransız yıldızın geri dönüşü bu maçta biraz güç görünüyor. Ama yine de Klinsmann'ın Ribery'i oyunun son anlarında sahaya süreceği konuşuluyor.
Bayern'in bir diğer sıkıntısı ise Miroslav Klose. Hafta içinde dizinden sakatlanan Klose'nin son durumu maç öncesinde belli olacak. Alman yıldızın forma giyememesi halinde Podolski'ye gün doğacak.
Klinsmann'ın kafasını en çok karıştıran şey taktik olacak. Bayern ligdeki ilk iki maçına 4-4-2 dizilimiyle sahaya çıkmış ve hüsrana uğramıştı. Alman hocanın 3-5-2'yi tercih ettiği maçlarda ise başarı geldi. Bu taktik sayesinde kalabalık orta saha ile oyunu domine etmeyi başaran Klinsmann'ın Werder Bremen karşısında da 3-5-2'yi tercih etmesi bekleniyor.
Werder'de Sular Durulmuyor
Bremen ekibinin Anorthosis Famagusta ile 0-0 berabere kalmasının ardından, gelebilecek bir Bayern mağlubiyetiyle Tomas Schaff'ın koltuğunu sallanmaya başlayacak.
Bremen'de Clemens Fritz ve Torsten Frings'in sakatlığı can sıkıyor. Schaff her nek kadar sağ beke Petri Pasanen'i, orta sahaya Frank Baumann'ı koyabilecek olsa da, bu iki yıldız Werder Bremen için çok büyük bir kayıp.
Ancak bir diğer açıdan bakılacak olursa Bremen'in bu maça ekstra bir motivasyonla hazırlandığı biliniyor. Bremen gol atmakta sıkıntı çekmediğini geçtiğimiz sezon attığı 75 golle gösterdi. Üstelik tek bir oyuncusu bile toplam 15 gol atmadığı halde. Anorthosis'le yaşanan golsüz beraberliğin ardından Bremen teknik ekibi oyuncularını daha çok gol atmak için çalıştırdı.
Schaff, bu maça 4-4-2 formasyonuyla çıkacak. Diego her zamanki gibi iki forvetin arkasında oynayarak gol yollarını açan isim olacak.
FORM DURUMU
Bayern Münih
9/13/08 1. FC Köln 0 Bayern 3 (Bundesliga)
9/17/08 Steaua Bükreş 0 Bayern 1 (Şampiyonlar Ligi)
8/31/08 Bayern 4 Hertha Berlin 1 (Bundesliga)
8/23/08 Borussia Dortmund 1 Bayern 1 (Bundesliga)
8/16/07 Bayern 2 Hamburger SV 2 (Bundesliga)
Werder Bremen
9/16/08 Bremen 0 Anorthosis Famagusta 0 (Şampiyonlar Ligi)
9/13/08 Bremen 3 Energie Cottbus 0 (Bundesliga)
8/30/08 Borussia M’Gladbach 3 Bremen 2 (Bundesliga)
8/23/08 Werder Bremen 1 Schalke 1 (Bundesliga)
8/16/08 Arminia Bielefeld 2 Werder Bremen 2 (Bundesliga)
TAKIM HABERLERİ
Bayern Münih
Bu karşılaşmaya Klinsmann'ın Hamit Altıntop ve Willy Sagnol'dan yoksun olarak çıkması kesin olarak gösteriliyor.
Üç aydır futboldan uzak kalan Ribery'nin bu maçta forma giymesi pek olası gösterilmiyor. Ancak Fransız yıldızın yine de son dakikalarda oyuna girme ihtimali bulnuyor.
Miroslav Klose'nin de form durumu ayrı bir soru işareti taşıyor. Alman yıldızın durumu maç saatinde belli olacak.
Muhtemel 11
Rensing – Lahm, Lucio, Demichelis, Lell – Ze Roberto, van Bommel, Borowski, Schweinsteiger – Podolski, Toni
Werder Bremen
Cuma gününe kadar Bremen'in çok az sakt oyuncusu vardı. Yalnızca Hugo Almeida ve Daniel Jensen'in durumu Schaff'ı endişelendiriyordu. Ancak bugün yapılan dimanda bu sakat oyunculara Clemens Fritz ve Torsten Frings de eklendi. Frings'in kasında çekme olduğu Fritz'in de grip olduğu biliniyor. Ancak Schaff yine de bu iki oyuncuyu Bayern kafilesine dahil etti.
Bir diğer taraftan Frank Baumann ve Petri Pasannen sakatlıktan döndü.
Muhtemel 11:
Wiese – Boenisch, Mertesacker, Naldo, Pasanen– Oezil, Diego, Baumann, Jensen – Pizarro, Rosenberg
İzlenesi Oyuncular
Bayern Münih- Lukas Podolski
Bu maçta oynaması şüpheli olan Klose'nin yerine Podolski ileride Luca Toni'yle beraber gol arayacak. Podolski bu maçta Naldo ve Meresacker'i zorlayacak türden bir forvet oyuncusu. Polonya doğumlu oyuncu hızlı, iyi top süren ve çok sert şut atan bir profile sahip olduğu için bu karşılaşmada Werder savunmasına zor anlar yaşatacaktır. Luca Toni kendisine yükselecek bir kafa topu ararken, Podolski'nin boş alandaki yeteneği bu karşılaşmada kilit faktör olabilir.
Werder Bremen- Diego
Werder Bremen'in esame listesine bakıldığında yine göze çarpan isim 10 numarayla Diego oluyor. Oyun görüşü, çalımları, yeteneği ve top sürüşüyle Brezilyalı oyuncu Werder Bremen'in en önemli oyuncusu.
goal.com
anilton
21.Eylül.2007, 01:10
Werder Bayern deplasmanında 5-0 önde...
GodfatheR
21.Eylül.2007, 01:15
5-1 oldu :zuhaha
El Comandante
21.Eylül.2007, 01:28
Borowski güzel bir golle farki 3e indirdi Bayern adina. 2-5
KaF KeF
21.Eylül.2007, 01:30
5-2 ...Borowski'nin 2. golü ..
anilton
21.Eylül.2007, 01:46
Sen kendi evinde Anorthosis'e gol atama,Bayern deplasmanında 5 tane salla...:)
GeNç KaRTaL
21.Eylül.2007, 02:10
Deplasmanda Bayern'e 5 gol.:eek: İnanılır gibi değil..
El Comandante
21.Eylül.2007, 02:13
Bayernin 2 golünü de eski Bremenli Borowski atti,bu da ilginc bir nokta. :)
bySilver
21.Eylül.2007, 02:21
Çok şaşırdım bu maçın böyLe oLmasına haLbu ki Bayern den bekLerdim bu farkı.
GeNç KaRTaL
21.Eylül.2007, 02:23
Tarihi şok: 2-5
http://www.sporx.com/images/1/35/2382_B_h001.jpg
Almanya Bundesliga'da 5. hafta maçında Werder Bremen, Allianz Arena'da Bayern Münih'i 5-2 mağlup ederek tarihi bir galibiyete imza attı.
Tarihinde ilk kez Bayern Münih karşısında deplasmanda beş gol atma başarısı gösteren Werder Bremen'i Allianz Arena'da tarihi farka taşıyan goller karşılaşmanın 30. ve 67. dakikasında Rosenberg, 45. dakikada Naldo, 54. dakikada Mesut Özil ve 59. dakikada Pizarro'dan geldi.
Bayern Münih'in gollerini ise 71. ve 85. dakikalarda Tim Borowski kaydetti. Borowski, bu sezon başında Werder Bremen'den Bayern Münih'e transfer olmuştu.
Bayern Münih'te sakatlıkları sebebiyle Hamit Altıntop ve Franck Ribery, Werder Bremen ile oynanan maçta kadroda yer almadı.
Kaynak : Sporx.com
Addolorato
21.Eylül.2007, 02:49
Son 20 Dakikasını İzledim Gerçekten Çok Güzel Bir Maçtı :)
deniz.91
21.Eylül.2007, 03:52
Werder Bayerne patladı demekki iyi olmuş:)
El Comandante
22.Eylül.2007, 03:04
Hoffenheim evinde Dortmund´u dagitti,4 tane salladi. :)
4-0
BaFraLı
22.Eylül.2007, 03:22
Wolfsburg'da Hamburg'a 3 tane atmış :)..
Knightmare
22.Eylül.2007, 08:25
Hoffenheim'ım benim bee :D şovumuz devam ediyor!!!
haftaya çok zor olacak ama beraberliği kurtarabiliriz diye düşünüyorum Werder Bremen deplasmanında :)
BaFraLı
22.Eylül.2007, 18:14
Bayern Münih'i yıkan Mesut Özil, haftanın takımına seçildi.
Werder Bremen'de oynayan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, önceki gün Bayern Münih'e karşı gösterdiği başarılı performansından dolayı günün 11'i arasında gösterildi. Die Welt gazetesi, SV Werder Bremen'in deplasmanda Bayern Münih'i 5-2 yendiği karşılaşmada iki golü hazırlayan ve bir golü de atan Mesut'u başarlı oyunundan dolayı günün en iyi 11 oyuncusu arasında gösterdi. Werder Bremen'in menajeri Klaus Allofs, Mesut'u överek, ''Mesut çok yüksek kabiliyete sahip bir oyuncu. Bunu yine gösterdi. İyi bir gelişme sağladı. Çok çok iyi bir oyuncu olabilir'' dedi.
goal
GReeN BeReT
23.Eylül.2007, 06:44
5.Haftanın Toplu Sonuçları
21 Eylül 2008, 18:00
Hoffenheim 4-1 Dortmund
Stuttgart 3-1 Karlsruher FC
Wolfsburg 3-0 Hamburg
20 Eylül 2008, 16:30
Mönchengladbach 0-1 Hertha Berlin
Schalke 04 1-0 E.Frankfurt
Bielefeld 2-0 FC Koln
Bayern Münih 2-5 W.Bremen
Cottbus 1-1 Bochum
19 Eylül 2008, 21:30
Leverkusen 4-0 Hannover 96
Bu sonuçlarla birlikte oluşan puan durumunda
1-Schalke 11 P
2-Hoffenheim 10 P
3-Stuttgart 10 P
----
----
----
---
16.Mönchengladbach 3 P
17.Frankurt 2 P
18.Cottbus 2 P
Haftanın en büyük sürprizi Werder Bremen'in deplasmanda Bayern Munich'i 5-2 yenmesi oldu.
Oghuse
26.Eylül.2007, 03:46
Türk futbolcu sahada öldü!
25 Eylül 2008 Perşembe 00:28
Sivaslı Ufuk, henüz 26 yaşındaydı ve müthiş oyunuyla bir çok taraftarın gönlünde taht kurmuştu! Ufuk bu kez...
Almanya'nın Rheinhessen-Kreisklasse ligi takımı Mainz Ditib Türkgücü'nün oyuncusu Ufuk Akkaynak, geçtiğimiz Pazar 1.FC Willy Wacker takımıyla oynanan maç sırasında kalp krizi geçirip, öldü.
Karşılaşmanın 43. dakikasında fenalaşan 26 yaşındaki Sivaslı Akkaynak, takım arkadaşlarına 'Başım dönüyor, bana su verin'' dedikten sonra yere yığılıp kaldı. Sahada yaklaşık 1,5 saat süren tıbbi müdahalenin ardından Mainz Üniversite Kliniği'ne kaldırılan genç futbolcu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
ÜZÜNTÜMÜZ ÇOK DERİN
2006 yılında Bekir Gürbüz ile birlikte Mainz Ditib Türkgücü'nün kurulmasına ön ayak olan başkan Abdülkadir Işıktaş, üzüntülerinin çok derin olduğu belirterek, şöyle konuştu: "1.FC Willy Wacker karşılaşmasına sevinç içinde çıkmıştık. Çünkü 6 maçta, 6 galibiyet ile liderdik. Bu karşılaşmada da 2-0 öndeydik. İkinci golü, üç rakip oyuncuyu çalımlayarak Ufuk atmıştı. Bu golden 5 dakika sonra 43. dakikada yere yığıldı. Hemen ambulans, ardından doktor geldi. Sahada 1,5 saat kadar ilk yardım yapıldı. Doktor, kalp krizi geçirdiğini söyledi. Kalp kapakçığı kapandığı için beyni su toplamış. Bu suyu vücudun 12 saat içinde tıbben çekmesi gerekiyormuş. Fakat bu olmadı. Yaşam destek ünitesine bağlanan Ufuk Akkaynak, beyin ölümünün ardından makineden çekildi. Allah'ın taktiri ilahisi gerçekleşti."
MORAL VERİYORDU
Takım arkadaşı kaleci Ramazan Ertuğrul, "Takımın ruhu ve beyni gitti. Çok üzgünüz, olayı bire bir sahada yaşamış olarak hep gözümün önüne geliyor. Onu unutmamız mümkün değil, daha 2 hafta önce 7.9.1982 doğumlu arkadaşımızın doğum gününü kutlamıştık. 'Takımı bir üst lige taşıyacağım, hiçbir şeyi dert etmeyin. Sahada kendinizi oyuna verin yeter' diyerek bize moral ve destek veriyordu" gözyaşı döktü.
Bir ilaç fabrikasında çalışan ve babasından ayrı yaşayan annesi Gül, kardeşleri Esra ve Derya ile birlikte oturan Ufuk Akkaynak'ın cenazesi, dün öğle namazına müteakip ailesi, arkadaşları ve sevenleri tarafından Sivas'a götürüldü. Talihsiz genç, Sivas'ın Gürün ilçesinde bugün toprağa verilecek.
ÜMİT ÖZAT DA FENALAŞMIŞTI
Bundesliga takımlarından Köln'de kaptanlık yapan Ümit Özat da, 29 Ağustos'ta oynanan maçın 30. dakikasında bir anda yere yığılmıştı. Gözleri dönen ve dili boğazına kaçan Ümit'e doktorlar anında müdehale etmiş, dili boğazından çıkarılan ve kalp masajı yapılan Ümit, derhal oyundan alınarak hastaneye götürülmüş ve hayati tehlikeyi atlatmıştı.
prceXtu
26.Eylül.2007, 03:47
Allah rahmet eylesin
sakary Ali
26.Eylül.2007, 03:49
aa çok yazık olmuş allah rahmet eylesin
I3esiktas
26.Eylül.2007, 04:29
Bu öLümler aRttı. Cok üzülüyorum.
Nocna Mora
26.Eylül.2007, 06:00
Allah rahmet eylesin, gerçekten çok üzüldüm çok gençmiş daha...
deniz.91
26.Eylül.2007, 20:34
Allah rahmet eylesin üzüldüm:(
Fernando Gago
27.Eylül.2007, 17:21
Bayern'in yıldız oyuncusu Hamit Altıntop'un ayağından bir ameliyat daha geçireceği ve yılbaşına kadar bir sahalara dönemeyeceği açıklandı.
Bayern Münih'in orta saha oyuncusu Hamit Altıntop 2009 yılına kadar sahalara dönemeyecek. Bayern'in hocası Jürgen Klinsmann Türk oyuncunun sakatlığını onayladı.
Hamit altı ay önce ayağından ciddi bir sakatlık geçirmiş ancak Türk Milli Takımı'nın EURO 2008'deki mücadelesinde forma giymeyi başarmıştı.
Ağustos ayında Münih'e sakat dönen Hamit bu sezon sadece 64 dakika forma giyebilmişti.
Klinsmann, Hamit'in ameliyat olması gerektiğini ve yılbaşından önce iyileşemeyeceğini belirtti. Böylece 25 yaşındaki oyuncu bir ay içinde ikinci ameliyatını geçirmiş olacak.
GeNç KaRTaL
27.Eylül.2007, 20:56
Büyük şansızlık gerçekten.Umarım bu son sakatlığı olur.
eXcitinG
27.Eylül.2007, 20:58
Hadi Bayern i geçtim bizim açımızdan büyük kayıp. MiLLi takımın ona çok ihtiyacı var.
deniz.91
27.Eylül.2007, 21:52
Bayern içinde bizim içinde büyük eksiklik umarım birdaha sakatlık yaşamaz
Knightmare
28.Eylül.2007, 09:02
ahh ahh Mesut yaktı Hoffenheim'ımızı...5-4 yenildik.
olsun mücadelemizle, azmimizle, oyunumuzla alkış toplayan bir takımız :D
Daha çok can yakıcak Hoffenheim iyi takip edin ;)
GeNç KaRTaL
28.Eylül.2007, 12:54
En son 4-4 tü.5-4 olmuş.Üzüldüm bak şimdi yenilmelerine..
deniz.91
29.Eylül.2007, 07:01
Hamburg sağlam gidiyor bu performansını sürdürür umarım
sakary Ali
02.Ekim.2007, 04:38
Bayern'e şike suçlaması
İspanya Savcılığı geçen yıl UEFA Şampiyonu olan Zenit St. Petersburg'un Bayern Münih ile oynadığı yarı final maçında şike yapıldığı suçlamasıyla soruşturma başlattı. İspanya'nın Anayasa Mahkemesi sözcüsü konuyla ilgili sadece soruşturmanın başlatıldığnı açıkladı. Sözcü Bayern Münih'in suçlandığı şike konusu üzerine detaylı bilgi vermekten ise kaçındı.
Madrid'te yayınlanan 'El Pais' ve 'ABC' gazetelerinde yer alan haberde İspanya Savcılığı'nın ülkede bulundukları bir sırada iki Rus mafya şefinin konuşmalarını kayda alarak hemen soruşturma başlattığı kaydedildi. Telefon konuşmalarında yolsuzluk üzerinden haksız kazançlar elde eden bir şebekenin şefi konumundaki multimilyarder Rus'un 50 milyon ödeyip Bayern Münih karşısında Zenit'in farklı galip gelmesini sağladığı, yalnız ödenen paranın hangi para birimi olduğunun belirlenemediği öne sürüldü. Bu zengin Rus mafya liderinin olayla ilgili mayıs ayı içinde yakalarak göz altına alındığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Soruşturmayı yürüten İspanyol Savcı Baltasar Garzón'un olayla ilgili Münih Savcılığı'nı bildirdiği kaydedildi. Münih Savcılığı'nın ise olayla ilgili açıklama yapmaktan kaçınarak, "Haberimiz yok. Bise bilgi gelmedi" açıklaması yapıldı.
Bayern Münih yönetimi ise kendilerinin suçlandığı bu konu üzerine hiç bir bilgi vermedikleri dikkat çekti. 12 Mayıs'ta UEFA Kupası yarı final rövanş maçında Zenit St. Petersburg'a 4-0 yenilerek 31 yıllık Avrupa Kupası serüveninde Bayern Münih tarihinin en ağır mağlubyiyetini alıp elenmişti. Münih'te oynanan ilk maç ise 1-1 sonuçlanmıştı.
garydelgadov
02.Ekim.2007, 05:22
Yakışır,hiç sevmem zaten Bayerni.
sakary Ali
05.Ekim.2007, 01:57
Sinan Kaloğlu şov yapıyor!
Geçtiğimiz hafta B.Leverkusen'e 3-2 yenildikleri maçta takımının bir golüne imzasını atan Sinan Kaloğlu ilk kez 11'de başladığı mücadelede Bayern Münih ağlarını da sarstı. Bayern Münih'te ise kötü gidişat devam ediyor. Klinsmann'ın istifası dilden dile dolaşmaya başladı.
Bochum forması giyen Sinan Bundesliga'daki ikinci golünü kaydederken attığı gol takımının galip gelmesini sağlayamadı.
Bochum ile 3-3 berabere kalan yBayern'de goller Van Buyten ve Ze Roberto (2)'den geldi. Bayern bu galibiyetle 11 puana yükselirken Bochum 5 puanda kaldı. Bochum'un golleri ise Dabrowski ve Grate'den geldi.
Bundesliga'da oynanan diğer maçlarda Hoffenheim E.Frankfurt'u 2-1 yenerken B.Monchengladbach Daum'lu Köln'e 2-1 yenildi. Bayer Leverkusen ise kendi sahasında Hertha Berlin'e Voronin'in golüyle mağlup oldu.
KaF KeF
05.Ekim.2007, 02:45
Stuttgart'da Werder'e 4 Attı ..
sakary Ali
05.Ekim.2007, 04:35
Sinan çok iyi performans gösterdi herhalde
Addolorato
05.Ekim.2007, 06:27
Sinan 1 Gol 2 Asistle Oynadı :)
Fernando Gago
13.Ekim.2007, 01:44
İlk 18'e alınmadığı Rusya maçının devre arasında stadı terkeden Kevin Kuranyi için Löw harekete geçti ve kendisini bir daha milli takım kadrosuna çağırmayı düşünmediğini dile getirdi.
Almanya'nın teknik direktörü Joachim Löw, dün geceki maçtan sonra takım oteli yerine evine giderek tavır gösteren Kuranyi'yi bir daha milli takıma almayacağını açıkladı.
Son zamanlarda milli takımda kadroya alınmadığı için oluşan memnuniyetsizliğini her fırsatta dile getiren Kuranyi, Rusya maçını da tribünden izlemişti.
Almanya Futbol Federasyonu'nun sitesinden bir açıklama yapan Joachim Löw şunları kaydetti. "Kuranyi'nin yaptığı reaksiyonu kabul edemem. Bundan sonra kendisini bir daha milli takıma almayı düşünmüyorum."
Dünkü maçın devre arsında stadı terkederek evin giden Kuranyi, daha önce de Klinsmann'la benzer sorunları yaşamıştı.
GeNç KaRTaL
13.Ekim.2007, 02:03
Kuranyi uzun süredir ilk 11'de başlamıyor.Bu durum gerçekten bezdirmiş olmalı ama böyle bir hareket yapmaması gerekiyordu.Yaptığı harekete baktığımızda verilen karar doğru.Kuranyi içinde fark etmez herhalde.Nede olsa çağırılsada oynamıyordu..
El Barto
13.Ekim.2007, 02:28
Çokta umrunda olduğunu sanmıyorum. :)
fmgk08
18.Ekim.2007, 14:48
Sinan'ın golü yetmedi: 2-2
Rewirpower Stadyumu, Bundesliga'da 8. haftanın açılış karşılaşmasına evsahipliği yaparken Almanya'daki temsilcilerimizden Sinan Koloğlu, 78. dakikada Bochum'u 2-1 öne geçiren golün sahibi oldu.
Steve Gohouri'nin 31. dakikadaki golüyle ilk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Bochum, 55. dakikada Christoph Dabrowski ile 1-1'lik eşitliği yakalamıştı. Maçın skorunu belirleyen gol Sinan'ın golünün bir dakika ardından Thomas Kleine'den geldi.
Alınan beraberliğin ardından M.Gladbach puanını 4'e yükselterek 17. sırada yer alırken, Bochum ise 7 puanla 14. sırada yerini aldı.
El Comandante
18.Ekim.2007, 15:22
Sinan cok formda,son 3 macta 3 gol atti,2 asist yapti.Bochum tribünleri inledi Sinan diye. (=
KaF KeF
19.Ekim.2007, 01:52
Böyle maç görülmedi
Sporx TV'den canlı yayınlanan Bundesliga'nın 8. hafta maçında Werder Bremen Weser Stadı'nda B.Dortmund ile 3-3 berabere kaldı. Maçın gollerini Werder Bremen'den 68. dakikada Baumann, 88. ve 90+1. dakikalarda Pizarro atarken, Borussia Dortmund'un golleri 59. dakikada penaltıdan Frei, 72. dakikada Hummels ve 90+2. dakikada Zidan'dan geldi.Kıran kırana geçen maçta B.Dortmund 88. dakikaya kadar 2-1 öndeyken, karşılaşmanın 88. dakikasında Dortmund kalecisinin büyük hatasında, Pizarro önce skoru 2-2'ye getirdi. 90+1. dakikada ise ağları bir kez daha sarsarak, takımını adeta diriltti ve 3-2 öne geçirdi. Tam herkes maç bu skorla bitecek derken, sahneye Dortmund'dan Zidan çıktı ve takımının beraberlik golünü atarak, skoru 3-3 yaptı. Kalan dakikakalarda başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi.
Bu sonuçla Werder Bremen puanını 12'ye, Borrusia Dortmund ise 13'e yükseltti.
Bundesliga'da toplu sonuçlar:
Hertha 2-1 Stuttgart
W.Bremen 3-3 Dortmund
Wolfsburg 4-1 Arminia Bielefeld
Köln 1-0 Energie
E. Frankfurt 0-2 Leverkusen
Hannover 96 2-5 Hoffenheim
Karlsruhe 0-1 B.Münih
fenerbahce_1907
19.Ekim.2007, 01:55
Hoffenheim'a bak be yine 5 atmış::icon_eek:
I3esiktas
19.Ekim.2007, 01:57
Werder Bremen macı nasıldıya 88dk iddaa yı yırtıcaktım gol oldu sevındım yine attı aha dedim tuttu 1 dk sonra 90+3 de dortmund attı Dortmund'un böle maçları cok oluo 2 hafta oncede Schalke onunde böle bisey yaptı.
El Comandante
19.Ekim.2007, 03:35
E. Frankfurt 0-2 Leverkusen
Hannover 96 2-5 Hoffenheim
W.Bremen 3-3 Dortmund
Arkadasa Bundesligadan 3 mac verdim,böyle oyna dedim ve tuttu.100 Ytl kazandi cakal:D
Knightmare
19.Ekim.2007, 04:21
Hoffenheim'ım harbiden coştu :D
bu takım benim FM'deki efsane kariyeri de aşacak galiba :D
biraz daha az gol yersek tam süper olacak :p
Nocna Mora
22.Ekim.2007, 03:38
Berkant kokain kullandığı iddiasıyla kovuldu!
Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından 1860 Münih'te forma giyen eski milli futbolculardan Berkant Göktan kokain kullandığı gerekçesi öne sürülerek kulübünden kovuldu. Bir dönem Galatasaray forması da giyen ve Bayern Münih alt yapısında oynadığı dönemde Avrupa'nın en önemli yıldız adaylarından birisi olarak gösterilen Berkant, kokain kullandığının tespit edilmesi üzerine kulübünden kovuldu. 27 yaşındaki Berkant'ın son yapılan idrar tahlillerinde kokain kullandığının kesinleştiği ifade ediliyor. 1860 Münih takımıyla 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Berkant'ın sözleşmesini sürdürme ve tedavi görme önerisi ise reddedildi. 1860 Münih'e 2006 yılında gelen ve 5 yıllık sözleşme imzalayan Berkant Göktan daha önce, Beşiktaş, Galatasaray, Kaiserslautern ve Bayern Münih gibi üst düzey takımlarda forma giymişti.
Redrum
22.Ekim.2007, 03:51
yazık ya.. zamanında neler bekliyoduk ondan..
IcedEarth
22.Ekim.2007, 03:56
Kendini yemeye devam ediyor Berkant. FUTBOLCU olsa idi paraya para demez, Avrupa'da el üstünde tutulurdu...
GeNç KaRTaL
22.Ekim.2007, 04:17
Tipik yetenekli ama bekleneni veremeyen Türk oyuncularından birisi maalesef..
Knightmare
26.Ekim.2007, 23:24
bugün Hamburg'u bir yenerse Hoffenheim, cidden düşünmeye başlıcam şampiyon olabileceklerini :D saat 6'da karşılaşacaklar, süper maç olacak eminim :) üst verin kafadan :D
BlackEagle19o3
27.Ekim.2007, 03:36
Bu Hoffeneim psikopat , manyak bi takım ya:DŞimdi de 3-0 öndeler Hamburg karşısında...
eXcitinG
27.Ekim.2007, 07:08
Vedad İbisevic inanıLmaz bir adam yahu. Adamın 9 maçta 11 goLü oLdu. Müthiş.
RaSenGan
30.Ekim.2007, 07:49
Almanya Bundesliga'da Hoffenheim kasırgası devam ediyor. Ligde 10. haftasında Sinan Koloğlu'nun forması giydiği Bochum ile deplasmanda karşı karşıya gelen Hoffenheim, bu maçtan da 3-1'lik galibiyetle ayrılarak üst üste beşinci galibiyetine imza attı.
Bochum karşısında 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen bir an olsun oyundan düşmeyen Hoffenheim, sergilediği baskılı ve etkili futbolla sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı otoriteleri bir kez daha düşünmeye mecbur bıraktı.
Hoffenheim'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 64. dakikasında Ba, 70. dakikasında Ibisevic ve 71. dakikasında Eduardo'dan geldi. Bochum'un tek golünü ise 3. dakikada Grote kaydetti. Bochum'da Dabrowsk, karşılaşmanın 76. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Manchester United, Liverpool ve Inter'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Ibisevic, Bochum'a da bir gol atarak Almanya Bundesliga'daki gol sayısını 11'e yükseltti. Hoffenheim, Bochum karşısında aldığı galibiyetin ardından ligdeki puanını 22'ye yükselterek yeniden liderliğe yükseldi.
DOYMAYAN BİR TAKIM!
1990/91 sezonunda Almanya 8. Amatör Ligi'nde mücadeleye başlayan Hoffenheim, 6 sezon üst üste Almanya 3. Ligi'nde oynadıktan sonra Almanya II. yükseldi. Geçen sezon Almanya II'de müthiş bir performans sergileyen Hoffenheim, yaptığı akıllı yatırımların meyvasını Bundesliga'ya yükselerek toplamaya başladı.
2006'da takımın başına daha önce Schalke 04'ü de çalıştıran Ralf Rangnick'i getirerek Almanya 1. ligine yükselme projesini başlatan Dietmar Hopp, artık Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedeflerinin olduğunu yüksek sesle konuşmaya başladı. 3300 kişilk bir Alman kasabası olan Hoffenheim, sahasında oynadığı maçları kapalı gişe oynuyor. Her maçına yaklaşık 25 bin taraftar geliyor. Bu küçük kasabada yeni bir stad yapılıyor. Ocak ayında bitecek olan stadın kapasitesi 33 bin olacak. Yani kasabanın nüfusunun 10 katı...
29.10.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ekim.2007, 21:23
gerçekten çok akıllı yatırım yaptılar ve bununda meyvelerini almaya başladılar.. İlerde çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum (umuyorum)...
Lionel Andres Messi
02.Kasım.2007, 02:06
Vedad Ibisevic
11 maç 14 gol,:) yavaş ol biraz.
BaFraLı
04.Kasım.2007, 01:44
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_mh_Mesut004.jpg
Werder Bremen'de oynayan Türk kökenli futbolcu Mesut Özil, Werder Bremen ile ulaşmak istediği yeni hedefleri olduğunu söyledi.
Mesut, kulübün resmi internet sayfasında yayınlanan bir röportajında, Gelsenkirchen kentinde doğan birisi olarak daha önceleri hep FC Schalke 04'te oynamak istediğini ve bu hayalini de daha sonra gerçekleştirdiğini belirterek, ''Şimdi de Werder Bremen ile ulaşmak istediğim yeni hayallerim ve hedeflerim var'' dedi. Bundesliga'da ilk golünü de Werder Bremen formasıyla attığını hatırlatan Mesut, Bundesliga'da gol atmanın özel bir şey olduğunu, ilk golünü hiçbir zaman unutmayacağını, ancak bu sezon daha fazla gol atması gerektiğini kaydetti.
Mesut, ''Mesut'un ne gibi özellikleri var'' şeklindeki soruya karşılık da ''En güçlü özelliğim, ayağımda topla birlikte hızlı koşabilmem. Bunun yanı sıra derin pas atabilme ve kale önünde soğukkanlılığımı koruyabilme özelliğim var'' şeklinde yanıt verdi.
Küçüklüğünde Fransız yıldız oyuncu Zinedine Zidane'ye hayran olduğunu ifade eden Mesut, Zidane'nin de kendisi gibi orta sahada oynadığını ve komple bir oyuncu olduğunu sözlerine ekledi.
ligtv
Professeur
06.Kasım.2007, 02:08
Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Hoffenheim, Bosna Hersek Mili Takımında da forma giyen orta saha oyuncusu Sejad Salihovic'in sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattı. Hoffenheim'ın teknik direktörü Ralf Ragnick konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Salihovic oyun sistemimde önemli bir yere sahip. Ligde bize yardımcı oluyor" diye konuştu.
Hertha Berlin'den transfer edilen 23 yaşındaki Salihovic, bu sezon oynadığı 11 karşılaşmada 4 atarken, 6 kez de asist yaptı. Hoffenheim ise Bundesliga'da 25 puanla zirvede bulunuyor.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
GodfatheR
06.Kasım.2007, 02:28
Çok iyi çok iyi ;)
eXcitinG
06.Kasım.2007, 02:54
SaLihovic ve İbisevic inanıLmaz oynuyorLar. O ona attırıyor, diğeri ona attırıyor müthiş bir uyum içerisindeLer. İmrenerek bakıyorum.
scar face
06.Kasım.2007, 03:12
Raket gibi sol ayağı var fm 09da da iyi yapılmıs:)
Salihovic sevdiğim oyunculardan...
BaFraLı
09.Kasım.2007, 02:20
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_xq_Petric002.jpg
Bundesliga'nın 12. haftasında zirve yarışından kopmak istemeyen Hamburg, evinde B.Dortmund'u konuk ederken, Martin Jol'un öğrencileri rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşmaya iyiş başlayan taraf Hamburg olurken, ev sahibi ekip ilk yarıyı Hırvat yıldızları Mladen Petric ve Ivica Olic'in golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda Dortmund 48. dakikada Tamas Hajnal'ın golüyle farkı bire indirse de Hamburg beraberlik golüne izin vermedi ve karşılaşma 2-1 Hamburg üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından Hamburg puanını 23'e çıkarırıken, Dortmund 18 puanda kaldı.
Bundesliga'da alınana diğer sonuçlar şöyle:
Bielefeld 0 - 2 Mönchengladbach
16Bochum 0 - 0 Werder Bremen
Karlsruher 3 - 3 Bayer Leverkusen
Wolfsburg 3 - 0 Cottbus
SiR ToMaSRoSiCkY1
09.Kasım.2007, 02:55
HSV çok güzel oynadı.Dortmund'un hakkı yabana atılmaz.Bitirici birisinin olmaması maçın gelmesini engelledi.Karlsruher helal olsun.1-3'tyen maç çevirdiler.
KaPaLı
11.Kasım.2007, 09:01
Almanya 1.Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln’de forma giyen F.Bahçe ve A Milli Takım’ın eski futbolcusu Ümit Özat önceki gece fenalaşarak Köln Üniversite Kliniği Kardiyoloji Bölümü’ne kaldırıldı.
Hürriyet'e göre; önceki gece yarısı fenalaşan Ümit Özat, sabaha karşı 05.00 sıralarında kalp ritmi bozukluğu şüphesiyle Köln Üniversite Kliniği Kardiyoloji Bölümü’ne kaldırıldı. Kliniğe ambulansla getirilen Ümit’in ilk müdahalesinde nabız atışının 300’e kadar çıktığı, ancak yapılan müdahalelerle kalp atışlarının normale yakın seyretmesinin sağlandığı öğrenildi.
DURUMU İYİ
Yoğun bakım ünitesine alınan Ümit Özat’ın kalp atışlarının öğlen saatlerinde tamamen normale döndüğü, ancak bir süre daha müşahede altında tutulmaya devam edileceği kaydedildi.
SAHADA YIĞILIP KALMIŞTI
Ümit Özat, 29 Ağustos’ta deplasmanda oynanan Karlsruhe maçında bayılmış, dili boğazına kaçan yıldız futbolcu hastaneye kaldırılmıştı. Burada yapılan muayenelerde Ümit’in kalp kası iltihaplanması nedeniyle rahatsızlandığı ortaya çıkmıştı.
Bir süre Hannover’de özel bir kardiyoloji kliniğinde tedavi gören Ümit Özat’ın doktorları, yetenekli futbolcunun bir süre futbola ara vermesinin uygun olacağını açıklamışlardı. FC Köln Teknik Direktörü Christoph Daum da, Ümit’in bir an önce iyileşerek yeşil sahalara dönmesini umut ettiğini belirtmişti.
İnşallah yalan haber değildir. Birçok kişinin aksine Ümit Özat'ı çok beğenen biriyim. Ve onun hayatını etkileyecek bir olay hakkında yalan haber yapan basın varsa yazıklar olsun.
Bordo61Mavi
11.Kasım.2007, 11:20
Daha futbol topuna ayagini bile surmesin, allah korusun kotu bisey olur.
Nocna Mora
11.Kasım.2007, 13:42
Evet ya gitsin yatsın evinde :) Ne diyelim tekrardan geçmiş olsun;)
IcedEarth
11.Kasım.2007, 15:41
Futbola geri dönmesi mümkün olmayacak, umarım hayata geri dönebilir.
Varonil
11.Kasım.2007, 18:20
Herşeyin başı sağlık.Kaptan futbolu bırakır ve tedavisine hemen başlar umarım.Allah onu ailesine,sevdiklerine bağışlasın.Acil şifalar diliyorum kendisine.
Sekopej
11.Kasım.2007, 22:19
Ümit Özat'ın durumu iyi
Almanya 1.Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln'de forma giyen, Fenerbahçemizin eski kaptanlarından, milli futbolcu Ümit Özat yoğun bakımdan çıktı. Önceki gece yarısı fenalaşan Ümit Özat, sabaha karşı 05.00 sıralarında kalp ritmi bozukluğu şüphesiyle Köln Üniversite Kliniği Kardiyoloji Bölümü'ne kaldırıldı. Kliniğe ambulansla getirilen Ümit'in ilk müdahalesinde nabız atışının çok yükseldiği, ancak yapılan müdahalelerle kalp atışlarının normale yakın seyretmesinin sağlandığı öğrenildi. Ümit Özat'a bir kez daha geçmiş olsun diyor, bir an önce eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
KaPaLı
11.Kasım.2007, 22:47
İnşallah tekrar eski sağlığına kavuşur KAPTAN !!!
LaigLeNoiR
11.Kasım.2007, 22:48
Sus abi ağzını hayra aç.
Sapasağlam olsun da aramıza dönsün.Yorumcu da olsa,bir şekilde futbolun içinde olması gereken isimlerden birisi.
GodfatheR
11.Kasım.2007, 23:31
Çok üzüldüm ya :( Ah ne oldu sana Büyük Kaptan :( Futbola dönmesini bende istemiyorum artık.Her maçı yüreğimiz ağzımızda seyretmektense oynamasın daha iyi :(
Addolorato
12.Kasım.2007, 00:33
Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendisine sabah son dakika haberi geçiyorlardı vallahi üzüldüm kendisine umarım eski sağlığına kavuşur :)
Universal
12.Kasım.2007, 01:15
Çok üzüldüm. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.
deniz.91
12.Kasım.2007, 01:42
Çok geçmiş olsun
deniz.91
12.Kasım.2007, 01:44
Müsümovicle ikisi süper anlaşıyorlar cidden bunlar böyle oynadıkça hoffenhaime bişey olmaz
Professeur
12.Kasım.2007, 01:50
Müsümovicle ikisi süper anlaşıyorlar cidden bunlar böyle oynadıkça hoffenhaime bişey olmaz
O futbolcu nerede oynuyor Deniz?:D.Benim bildiğim Misimovic var o da Wolfsburg'ta.He bir de Muslimovic var o da PAOK'ta.Hoffenheim'de ki İbisevic.
Fernando Gago
13.Kasım.2007, 19:53
Bayern Münih’in tecrübeli savunma oyuncusu Lucio, Allianz Arena’da mutlu olduğunu ifade etse de, sezon sonunda takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.
30 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu sezon başında birçok büyük takımdan transfer teklifi almış ama takımında kalmayı tercih etmişti. 2004 yılında Bayer Leverkusen’den transfer olan Lucio Münih’ten ayrılabileceğini açıkladı.
Her ne kadar takımda kalmayı istediğini sezon başında da gösterse de, takımdaki geleceği hakkında şüpheleri olduğunu ifade eden Lucio, “Şuan için belirli bir planım yok. Sadece performansıma konsantre olmak istiyorum. Fakat gelecekte ne olacağını sadece Tanrı bilir.” dedi.
Takımda kalmak istediğini belirten Lucio, “2010 yılına kadar sözleşmem var. Oğlum Bayern’in altyapısında oynuyor. Ailem şehire iyice alıştı. Ama gelecek hakkında net konuşmak mümkün değil.” dedi.
anilton
16.Kasım.2007, 19:20
Bundesliga'da son sıraya kadar inen Energie Cottbus, Çağdaş Atan'ın attığı enfes rövaşata golüyle Karlsruhe'yi mağlup ederek, ligdeki 2.galibiyetini aldı. (Video Haber)
Aldığı kötü sonuçlarla Bundesliga'da son sıraya kadar inen Energie Cottbus kümede kalma yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan Karlsruhe'yi tek golle devirdi. 1-0
80.dakikada attığı gole takımının 2.galibiyetine ulaşmasını sağlayan Cottbus, puanını 9'a yükseltti ama son sıradan kurtulamadı.
Çağdaş Atan ise karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.
Medyaspor
Video
http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=14118
Professeur
23.Kasım.2007, 17:41
Almanya'da yeni lider Hoffenheim
Bundesliga'da 14. hafta mücadelesinde Schalke'nin Mönchengladbach'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada Halil Altıntop iki gol atarak Bundesliga'da bu sezon gol suskunluğunu sona erdirdi. Christoph Daum'un ekibi FC Köln'ü deplasmanda 3-1 mağlup eden 3 bin 330 nüfuslu köy takımı Hoffenheim, 31 puanla ligin zirvesine kuruldu.Almanya 1. Futbol Lig'inde sezonun 14. haftasında heyecan iyice doruğa çıktı. Bayer Leverkusen, Bielefeld deplasmanında 2-1'lik yenilgi alınca, Köln deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönen 1899 Hoffenheim 31 puanla bu kez tek başına liderlik koltuğuna oturdu. Bayern Münih evinde Cottbus'u 4-1'lik skorla geçerek puanını 28'e yükseltip aynı puanla Leverkusen'in ardından averajla 3. sıraya yerleşti ve zirve yarışında 'bende varım' dedi. Schalke ise Halil Altıntop'un iki gol attığı karşılaşmada Mönchengladbach'ı 3-1 yenerken, Frankfurt Hannover karşısında farka gitti: 4-0
KÖLN-HOFFENHEİM: 1-3
Köln evinde Hoffenheim'a 3-1 yenildi. Bundesliga'da sezonun flaş ekibi Hoffenheim 32. dakikada Ba'nın golüyle 1-0 öne geçti. 50 bin kişinin izlediği Rhein-Energi Stadı'nda karşılaşmayı yöneten Türk hakem Deniz Aytekin 52. dakikada rakibine sert giren Köln'den McKenna'ya kırmızı kart gösterdi. Aytekin 4. dakika sonra Hoffenheim'lı Gustavo'yu'da ikinci sarı karttan oyun harici etti. Bundesliga'da 15. golünü atan Hoffenheim'ın Bosnalı golcüsü Vedat İbisevic farkı ikiye yükseltti: 2-0. Köln 79. dakikada Petit ile farkı bire indirip umutlandı.: 2-1. Bundesliga'nın en golcüsü İbisevic attığı ikinci golle skoru 3-1 yaptı ve ligdeki gol sayısınıda 16'ya yükseltti. Sahadan 3-1 galip ayrılan Hoffenheim liderlik koltuğuna yükseldi
BAYERN MÜNİH-COTTBUS: 4-1
Bayern Münih sahasında Cottbus'u rahat geçti: 4-1. Çağdaş Atan'lı Cottbus'un 25. dakikada Skela'nın attığı gole Bayern Münih, Ribery'inin 29. dakikada attığı şık golle beraberliği sağladı: 1-1. 38. dakikada Demichelis'ten gelen kafa golüyle Bayern skoru 2-1 yaptı, 69. bin kişinin izlediği Allianz Arena'da Fransız milli Frank Ribery, Alman milli Klose'nin attığı üçüncü golün asistliğinide yaptı. 59. dakikada Bayern'de bu kez İtalyan milli Luca Toni şık bir kafa vuruşuyla gole adını yazdırdı: 4-1
BİELEFELD-LEVERKUSEN: 2-1
Leverkusen deplasmanda Bielefeld'e 2-1 yenilerek liderlik koltuğundan indi. İlk yarısı golsüz berabere kapanan Schücko Arena'da Bielefeld, 54. dakikada 1-0 öne geçti. Bielefeld'in ligdeki attığı 13 golden 9'unu atan Artur Wichniarek taraftarlarını sevince boğdu: 1-0. 69. dakikada Halfar farkı ikiye yükseltti: 2-0. Leverkusen 79. dakikada tek golünü Helmes'le kazandı: 2-1. 88. dakikada Bielefeld'ten Dum kırmızı kart gördü.
FRANKFURT-HANNOVER: 4-0
Frankfurt, Hannover karşısında farka gitti: 4-0 Ümit Korkmaz'ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği Eintracht Frankfurt 25, dakikada Yunan milli golcüsü Liberopoulus'un attığı golle 1-0 öne geçti. 40. dakikada Russ, Frankfurt'un ikinci golünü kaydetti: 2-0. 73. dakikada Hannover'de eski Berlin Türkiyemsporlu Fatih Yiğituşağı, Brugning'in yerine oyuna girerek Bundesliga'da ilk kez forma giydi. 86. dakikada kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü atan Yunanlı golcü Liberopoulus skoru 3-0 yaptı. Maçın skorunu ise 90. dakikada Fenin'den gelen gol belirledi: 4-0
SCHALKE-MÖNCHENGLADBACH: 3-1
Schalke sahasında Mönchengladbach'ı 3-1 yenerek göz doldurdu. 17. dakikada Halil Altıntop, ligde sezonun ilk golüyle tanışarak gol suskunluğuna son verdi: 1-0. 22. dakikada Farfan penaltıdan farkı ikiye yükseltti: 2-0. 30. dakikada Mönchengladbach, Friend ile farkı bire indirdi: 2-1. 44. dakikada milli futbolcumuz Halil Altıntop, kaleciyide çalımlayıp kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü filelere gönderdi: 3-1. 61 bin 673 kişinin tıka basa doldurduğu Schalke-Veltins Arena'da ikinci yarıda gol sesi gelmeyince Schalke sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.
WOLFSBURG-STUTTGART: 4-1
Wolfsburg, Stuttgart karşısında ikinci yarıda attığı gollerle 4-1 galip geldi. 17. dakikada Lanig, Stuttgart'ı 1-0 öne geçirdi. Volkswagen Arena'da Wolfsburg, 51. dakikada Grafite'inin golüyle skora eşitlik getirdi: 1-1. 76. dakikada Grafite'nin ikinci golüyle 2-1 öne geçen Wolsburg 79. dakikada Dzeko ile skoru 3-1 yaptı. Maçın skorunu 86. dakikada Dzeko'nun ikinci golü belirledi: 4-1.
BOCHUM-HERTHA BERLİN: 2-3
Hertha Berlin, Bochum deplasmanından zorda olsa galibiyet almasını bildi: 2-3. Hertha Rafael(25.dk), Kacar(33.dk) ve 39. dakikada Cicero'nun kaydettiği gollerle Hertha Berlin ilk yarıyı 3-0 önde kapadı. Bochum-Rewirpover Stadı'nda ilk yarıda başarılı olamayan Sinan Kaloğlu'nun yerine giren Sestak ile skoru 3-1 yaptı. Bochum, Mieciel'den gelen şık kafa golüyle farkı bire indirdi: 2-3
KARLSRUHE-DORTMUND: 0-1
Dortmund, Karlsruhe deplasmanında tek atışta üç puan aldı: 0-1. Borussia Dortmund'a galibiyet getiren tek gol 20. dakikada Mısırlı golcüsü Zidan'dan geldi. 84. dakikada yerini Santana'ya bırakan milli futbolcumuz Nuri Şahin başarılı bir futbol ortaya koyarak takımın galibiyetinde önemli rol oynadı.
KUZEY DERBİSİ BUGÜN
Almanya 1. Futbol Ligi'nin 14. haftası bugün oynanacak olan Hamburg-Werder Bremen karşılaşmasıyla tamamlanacak. Kuzey Almanya'Daki iki komşu kentin derbi mücadelesinde haftalar öncesi tüm biletler tükendi. Hamburg'da genç milli Tunay Torun yedekler arasında. Bremen'de ise Mesut Özil kırmızı kart cezalısı.
El Comandante
23.Kasım.2007, 17:46
TSG Hoffenheim bu sene gönülleri fethetti.Bundesliga da Hoffenheim´i tutuyorum.Sampiyon olurlarsa imkansizi basarmis olurlar.
jarosik_61
24.Kasım.2007, 21:29
hoffenheim çok fenayım.harika gidiyorlar bakalım peri masalı nasıl bitecek
El Comandante
30.Kasım.2007, 03:18
Hoffenheim oleeeey.(=
Arminia Bielefeld´i 3-0 yendik.
Goller : ibisevic,carlos eduardo,copado(pen.)
Puanimizi 34e cikardik,3 puan farkla liderligimiz devam ediyor.
Professeur
30.Kasım.2007, 05:14
3-0 aldık maçı.Yolumuza doludizgin devam ediyoruz.İbisevic'te 17 gol oldu bu arada:).
jarosik_61
30.Kasım.2007, 22:29
ibiseviç sezon sonu 30 golü geçer
BeaT
01.Aralık.2007, 04:59
hoffenheim gercekten inanılmaz bir takım yaptıklarına kimse bir şey söyleyemez ama bunu 2. dönemde devam ettirebilcekmi bildiğimiz üzere sezon aralarında en uzun süre veren lig bundesliga ve bunun yüzünden ilk yarıyı lider kapatan çok takım şampiyon olamadı umarım hoffenheim verilen uzun arayı iyi değerlendirir ve en azından bir uefa ya gitme başarısı sağlar.
Professeur
03.Aralık.2007, 05:20
Cuma günü Bayern deplasmanına çıkıyoruz.Ben inanılmaz gollü bir maç bekliyorum ve İbisevic'ten goller bekliyorum.2. golün sonrasındaki sevinç çok hoşuma gitti-gol kadar olmasa da- :D.Bielefeld maçının özetini buradan izleyebilirsiniz:
http://www.sporx.com/video/tv_bundesliga_goller.php?frm_sezon=2008&frm_match_id=99897 (http://www.sporx.com/video/tv_bundesliga_goller.php?frm_sezon=2008&frm_match_id=99897)
Gerd Müller'den Vedad Ibisevic'e büyük övgü!
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) gol krallığı rekorunu 1972 yılından bu yana elinde bulunduran Bayern Münih'in ve Alman Milli Takımı'nın eski oyuncusu Gerd Müller, kendisine ait rekoru, TSG 1899 Hoffenheim takımının Bosnalı forveti Vedad Ibisevic'in kırabileceğini söyledi. Müller, Alman Spor Televizyonu'na (DSF) yaptığı açıklamada, Ibisevic'in aynı tempoyla gol atmaya devam etmesi durumunda bu sezon, kendi rekoru olan 40 golü aşabileceğini, başarması durumunda kendisini tebrik edeceğini söyledi. Ibisevic'i daha önce tanımadığını ifade eden Müller, bu şekilde bir gol atma iç güdüsünün sonradan öğrenilemeyeceğini kaydederek, ''Böyle bir şey insanda ya vardır, ya da yoktur. Ibisevic'te bu var'' dedi. Gerd Müller, Ibisevic'in kendisine, eski takım arkadaşı Bayern Münih Kulübü menajeri Uli Hoeness'i hatırlattığını da sözlerine ekledi.
TSG 1899 Hoffenheim takımının golcüsü Bosnalı Ibisevic, bu sezon ligdeki 15 maçta, 17 gol atmayı başardı.
1970 Dünya Kupası'nda 2 kez hatrik yaparak tarihe geçen Müller, 1972 sezonunda da 40 gol atarak Bundesliga'da gol krallığı rekoruna ulaşmıştı.
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 03:03
Videoda Jelic'in rövaşata golü yazıyor.Çağdaş atmadı herhalde
bySilver
04.Aralık.2007, 03:26
Çağdaş güzeL atmış.
Redrum
04.Aralık.2007, 03:28
Evet Jelic attı. Ben de diyorum noluyor kıyamet mi kopacak:D
Alicanfmfan
06.Aralık.2007, 05:48
Bayern Hoffen. maçında ilk yarı bitti ikinci yarı başlıyor.Hoffen daha etkili bir oyun sergiledi..
KaF KeF
06.Aralık.2007, 05:51
İbiseviç Attı...1-0
fenerbahce_1907
06.Aralık.2007, 05:52
İbiseviç yine attı golünü
Alicanfmfan
06.Aralık.2007, 05:52
Hoffen. Attı Vedad İbisevic :D Dk .49
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Philip Lahm'ın sert şutu savunmaya çarpıp ,aglara gitti 1-1..
Alicanfmfan
06.Aralık.2007, 06:35
Hoffen e yazık oldu ters bir müdahale ve Toni orda bitti 90+1 .2-1
nerazzuri
06.Aralık.2007, 08:51
Maçın genelinde zaten büyük bir Bayern üstünlüğü vardı. Hoffenaim atağa çıkmakta zorlandı. Toni maçın başından itibaren inanılmaz goller kaçırdı. 90+2 de golünü attı 3 puanı kaptı.
nekop
06.Aralık.2007, 10:35
Lahm inanılmaz bir oyuncu onun önüne sol/sağ açık falan koymaya gerek yok bence tek başına hem bek hemde açık oynuyor zaten...
El Comandante
06.Aralık.2007, 15:34
Hoffenheim´a büyük bir alkis göndermek istiyorum ...
Bayern deplasmaninda sistemini bozmayarak 3 forvetle ciktilar maca.Maci ne kadar istediklerinin,rakiplerinden korkmadiklarinin bir göstergesidir bu.
Koskoca Bayern Münih Hoffenheim´i zorla yeniyor,ve Klinsmann deliler gibi seviniyor,Bayern taraftarlari tellere tirmaniyor golden sonra.
Iste 3000 kisilik kasabasi olan,daha bu sene lige yeni cikmis olan Hoffenheim´in basarisi,o tabloya bakar bakar gururlanirlar.
jarosik_61
06.Aralık.2007, 23:30
salihoviç o son dakikalarda ibiseviç ile girdiği verkaç sonrasında kaleci ile karşı karşı kaldığı pozisyonu atsa hoffenheim bir mucizeye daha imza atmıştı.hofenheim ligin sonunna kadar ilk 4 içinde kalacağını düşünüuorum
goosfraba
07.Aralık.2007, 02:40
Donovan, Amerikan (http://tr.wikipedia.org/wiki/Amerikan)Major Lig (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Major_Lig&action=edit&redlink=1) (MSL) ekiplerinden Los Angeles Galaxy (http://tr.wikipedia.org/wiki/Los_Angeles_Galaxy) takımında forma giyen ancak lig tatil olduğu için ara dönemi boş geçirmek istemeyen Amerikan oyuncu, 2010 (http://tr.wikipedia.org/wiki/2010)Dünya Kupası (http://tr.wikipedia.org/wiki/D%C3%BCnya_Kupas%C4%B1) Elemeleri'nde Amerika Milli Takımı (http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0ngiltere_Milli_Futbol_Tak%C4%B1m%C4%B1) adına daha formda mücadele edebilmek amacıyla Bundes Liga ekiplerinden Bayern Munih ile 21 Kasım'da anlaşarak, kiralık olarak transfer olmuştur.
cureshot
07.Aralık.2007, 02:45
Bunlar da başladılar WNBA oyuncuları gibi off-season'da bir yerlerde oynamaya. Önce Beckham, sonra Donovan.
Nocna Mora
07.Aralık.2007, 02:47
Aslında iyi bir şey futboldan kopmamış olacaklar hem de kendilerini tekrardan Avrupa'ya tanıtabilecekler :)
GeNç KaRTaL
08.Aralık.2007, 14:29
Bence daha çok forma şansı bulabileceği bir ekibe gitseydi daha yararlı olurdu.
Fernando Gago
08.Aralık.2007, 17:10
Ortasahaya alternatif oluşturdu Forma şansı bulabilirse güzel işler yapar ...
Sir FRD
08.Aralık.2007, 22:18
2002 dünya kupası'nın en iyi genç oyuncusu seçilmişti ama hakettiği yerde değildi Bayern'de iyi bir performans gösterirse Avrupa'da kalıcı olabilir
sakary Ali
08.Aralık.2007, 22:21
Kaç yaşında ya bu aadam yaşlanmadımı? avrupada kalcıı olmak için
SiR ToMaSRoSiCkY1
08.Aralık.2007, 22:34
Kaç yaşında ya bu aadam yaşlanmadımı? avrupada kalcıı olmak için
Daha 26 yaşında Ali:D:D
sakary Ali
08.Aralık.2007, 22:37
ya o adamın kaç yıldır ismini duyoyrum daha 26 yaşındamı?:D
anilton
08.Aralık.2007, 22:38
Donovan 17 yaşında Leverkusen tarafından keşfedildi ve Leverkusen II'de forma giydi.Ardından San Jose'ye kiralandı.3 yıl sonra tekrar Almanya'ya Leverkusen'e döndü.Ancak burada tutunamayınca Los Angeles'e satıldı.Yani Bundesliga'ya yabancı bir oyuncu değil.Bakalım neler yapacak...
Varonil
09.Aralık.2007, 14:40
Bayern için kadro derinleştirmek adına yapılmış bir transfer gibi,bakalım ne kadar şans bulacak Donovan.
anilton
09.Aralık.2007, 22:57
Alman Bild gazetesi, Bayern Münih'in, birinci ligin (Bundesliga) güçlü ekiplerinden Hamburger SV'de oynayan Hırvat Milli Takım oyuncusu İvica Olic'i gelecek sezon için transfer ettiğini yazdı.
Bayern Münih'in Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, gazeteye yaptığı açıklamada, Olic'in Bayern Münih'te oynayan Luca Toni ve Miroslav Klose'ye çok iyi uyacağını, Hamburger SV'de sözleşmesi biteceğinden dolayı Olic'i gelecek sezon için transfer etmek için her şeyi yapacaklarını söyledi.
Olic'in danışmanı Gordon Stipic'in, futbolcunun transferi konusunda İtalya'nın Juventus ve İngiltere'nin Liverpool takımlarıyla da görüştüğü, ancak Bayern Münih'in en iyi teklifi sunduğu belirtilen haberde, Olic'in yakın çevresine, gelecek sezon Hamburg'tan ayrılacağını söylediği kaydedildi.
Olic'in 17 Aralık'ta Münih'te sağlık kontrolünden geçeceği, bunun olumlu olması durumunda gelecek yılın Ocak ayında anlaşma imzalayacağı belirtildi.
Haberde ayrıca, Olic ile ilgilenen diğer kulüplerin görüşme isteklerinin geri çevrildiği, Stipic'in de bu haberleri doğruladığı ifade edildi
Fernando Gago
09.Aralık.2007, 23:32
Bayern transfere erken başlamış Bu transfer gerçekleştiyse Podolski'yi satmaları lazım artık ...
El Comandante
09.Aralık.2007, 23:37
Zaten Podolski ile tüm baglar koptu,cikip her seferinde takimdan ayrilmak istedigini söylüyor Podolski.Ara transferde gönderirler baska takima onu ...
Alicanfmfan
09.Aralık.2007, 23:51
Bula Bula Olic'i mi buldur yaw :D .İbisevic i alsalar ama hoffen. bonservis bedelini yüksek tutardı ne de olsa satmak istemezlerdi.Podolski Futbol hayatını İngilterede sürdürür gibime geliyor...
I3esiktas
09.Aralık.2007, 23:53
Gereksiz transfer bence Podoloski'yi yedek oynatıyorlar bunumu ilk 11de cıkaracaklar?
nerazzuri
10.Aralık.2007, 00:08
Bu ne şimdi. Podolski gibi bir yıldızı geri kazanmak yerine futbolunun son baharlarında olan Olic ile mi başarı sağlayacak Bayern? Yazık.
deniz.91
10.Aralık.2007, 03:58
Olic iyi bir oyuncu ama gereksiz bir oyuncu senin forvetinde zaten toni klose podolski gibi adamlar vardı
PesimiSTyLa
10.Aralık.2007, 04:00
Saçma. Senin elinin altında Podolski gibi olicden kat kat daha iyi forvetin var Olici alıyorsun.
GeNç KaRTaL
10.Aralık.2007, 05:45
Podolski'nin ayrılacağı kesinleştiği için alındı sanırım.İyi bir alternatif olacaktır.Bayern'de yedek forvet olacağını biliyordur mutlaka Olic..
KanaKe
10.Aralık.2007, 07:12
Donovan'i da kiraladilar.. kadroda siskinlik oldu, Podolski'nin yerinde olsam 1 dakika bile durmam.
SiR ToMaSRoSiCkY1
10.Aralık.2007, 14:50
Podolski başka bir kulübe transfer olsada Bayern başını duvarlara vursa.Süper bir yıldızı bitirdiler oynatmayarak.Podolski eminim ki gideceği tkaımda çok başarılı olur.Ama gitmekte onun elinde:D.Olic transferine gelince,onu kötülemek yanlış olur.Sinsi ara koşuları,mükemmel şut tekniği olan bir isim.
sakary Ali
11.Aralık.2007, 16:38
http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/20071005/15/285886066-soccer-uefa-champions-league-group-b-valencia-v-chelsea-mestalla.jpg
İspanya'nın FC Valencia takımında oynayan Alman Milli Takımı'nın eski kalecisi Timo Hildebrand, Almanya 1. Ligi'nde (Bundesliga) 34 puanla liderliğini koruyan TSG 1899 Hoffenheim'a transfer oldu. Hoffenheim kentinde Hildebrand ile bir basın toplantısı düzenleyen TSG 1899 Hoffenheim yöneticileri, deneyimli kaleci ile 30 Haziran 2010 tarihine kadar sürecek bir anlaşma imzaladıklarını açıkladı. FC Valencia ile 2010 yılına kadar imzaladığı sözleşmenin feshedilmesi için İspanyol kulübüyle anlaşma sağlayan Hildebrand'ın, sezon arasındaki kış tatilinde transfer bedeli ödenmeden Hoffenheim'a gideceği bildirildi. Bu sezon ilk kez 1. Lig'de mücadele eden TSG 1899 Hoffenheim'ın ilk 6 hafta boyunca kalesini koruyan Türk file bekçisi Ramazan Özcan (24), teknik direktör Ralf Rangnick'in kendisini eleştirmesinden sonra bir daha forma giyememişti.
Bild gazetesi, konuya ilişkin haberinde, Ramazan'ın danışmanı Max Hagmayr'ın dün kulüp yönetimiyle büyük olasılıkla Ramazan'ın anlaşmasının feshedilmesi konusunu konuştuğunu belirtirken, Hoffenheim Kulübü Menajeri Jan Schindelmeiser'in ise bu konuda bir açıklama yapmak istemediği kaydedildi.
BaFraLı
11.Aralık.2007, 17:27
İyi transfer olmuş.Gücüne güç katmış Hoffenheim..
Nocna Mora
11.Aralık.2007, 18:51
Ramazan bence iyi kaleciydi;)
deniz.91
11.Aralık.2007, 18:59
Hoffenheim iyi transfer yaptı yine kalede sıkıntıları vardı
Fernando Gago
11.Aralık.2007, 19:12
Hildebrand Almanya'da eski günlerine döner Hoffenheim iyi transfer yapmış ...
GeNç KaRTaL
11.Aralık.2007, 20:30
Hildebrand gerçekten iyi transfer.Hoffenheim kalesini daha sağlam hale getirmiş oldu böylece.
Professeur
11.Aralık.2007, 21:00
Ramazan bence iyi kaleciydi;)
Hoffenheim'ın maçlarını izlemedin sanırım;).
Takımın en zayıf yeri kalesiydi.Hildebrand süper transfer.
TR.CaPTaiN
14.Aralık.2007, 06:12
Nuri Şahin Dortmund'un Monchengladbach'ı 2-1 yendiği maçta takımının 2. golünü attı. Maçtan sonra da şartlar oluşması halinde Türkiye'ye gelebileceğini söyledi.
metaLwrath
17.Aralık.2007, 05:05
http://3.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SUZieSEh8cI/AAAAAAAAM00/ASgNYZb6seg/s1600-h/Capture.jpg
Gol Krallığı
Vedad Ibisevic (1899 Hoffenheim) 18
Patrick Helmes (B. Leverkusen) 12
Grafite(Wolfsburg) 11
Milivoje Novakovic (Cologne) 10
Claudio Pizarro (Werder B.) 10
Luca Toni (Bayern Monaco) 9
Artur Wichniarek (A.Bielefeld) 9
El Comandante
18.Aralık.2007, 21:53
http://www.trabzonsport.com/v2006/images/haber/zafer.jpg
Hansa Rostock’ta forma giyen Zafer Yelen’in de aralarında bulunduğu üç futbolcuya yol verildi.
Hansa Rostock Kulübünden yapılan açıklamada Christian Rahn, Addy-WakuMenga ve Yelen’in ikinci lig ekibiyle ilişkisinin kesildiği açıklandı. Kulüp bu hafta içinde daha önce Dexter Langen ve Djordjije Cetkovic’e kulüp bulmaları gerektiğini söylemişti. Rostock kadrosu böylece 22’ye düştü. Trabzonspor’un yazın almak için çok uğraştığı Zafer’in yine peşine düşüp düşmeyeceği merak konusu.
kaynak:goal.com
Fernando Gago
19.Aralık.2007, 01:21
Türkiye'de rahat oynayabilir aslında ...
KanaKe
19.Aralık.2007, 03:15
Bence sonu Ugur Yildirim gibi olur, Türkiye'ye gelir anadolu kulüplerinde dolanir :)
Addolorato
19.Aralık.2007, 03:20
Hani Çok Yetenekliydi Bu Çocuk..
World Hollow o1
19.Aralık.2007, 05:05
edit..
boşta kaldıysa para kazanır yinede.
Bordo61Mavi
19.Aralık.2007, 13:20
Trabzonspor alcak, sene basinda ilgilenmistik zaten. ;) hatta Trabzona gelmisti
deniz.91
24.Aralık.2007, 00:57
Dün bizim yerel tvde dediler Kayseri anlaştı zaferle diye ama ne kadar doğru bilemiyorum
Redrum
24.Aralık.2007, 00:59
Hani Çok Yetenekliydi Bu Çocuk..
Aynen katılıyorum. Ne oldu şimdi, boşa bırakılacak kadar dandik mi bu adam?
hhkahraman
27.Aralık.2007, 01:01
Vedad bu sene harika.
Hugo
27.Aralık.2007, 01:48
Vedad aslında çok süper bir golcü değil. Bazen inanılmnaz goller kaçırabiliyor. Chinedu ve Carlos Eduardo ona çok iyi pozisyon hazırlıyorlar.
Redrum
27.Aralık.2007, 02:04
Bayern Monaco ne demek beyler?
Addolorato
27.Aralık.2007, 06:43
İtalyanlar Münih'e Monaco Diyorlar. Haberin Kaynağının Hangi ülkeden olduğunu bilmiyorum fakat Münih'e Monaco diyen ülkelerin birinden olabilir.
Alicanfmfan
09.Ocak.2008, 01:56
2004-2005 sezonunun ikinci yarısında geldiği Galatasaray’dan, alacaklarının geç ödendiği iddiasıyla kaçarcasına ayrılan ve Marsilya ile sözleşme imzalayan Franck Ribery, zor günler geçiriyor. Marsilya’ya transferi sırasında, menaceri Bruno’nun 600 bin Euro’luk komisyon ücretinin kayıt dışı tutulduğu ortaya çıkınca, ‘evrakta sahtecilik’le suçlanan Fransız yıldız, Bayern Münih’e transfer olurken yeni bir menacerle anlaşarak, olayın üstünü kapamaya çalışmıştı...
‘Çok büyük ceza alabilirler’
Marsilya savcısı Xavier Bonhomme, soruşturmanın devam ettiğini kaydedip, “Sonuçlanması birkaç ay sürebilir. Suçlamalarımıza dayanak olabilecek bir sürü bilgi edindik. Hem Marsilya kulübü hem Ribery hem de eski menaceri büyük cezalar alabilir” ifadesini kullandı. Ribery’nin ceza alması halinde, Galatasaray’ın CAS’a kadar götürüp sonuç alamadığı davaya da yeniden başlama şansının doğacağı belirtildi. Yöneticiler bu konuda çalışma başlattı.
Kaynak : Fanatik
Redrum
09.Ocak.2008, 02:06
inşallah davayı kaybeder. o kadar..
Alicanfmfan
09.Ocak.2008, 02:09
İbisevic çok iyi bir golcü filan degil arkadaşlar sıradan golcüler arkadasında dedigi gibi yanındaki oyuncular ona boş alanlar yaratıyot. Milli takımda bu seneye kadar adını bile zikretmiyorduk :)
Addolorato
18.Ocak.2008, 01:35
Bosnalı futbolcu çarşamba günü Hamburg'la yapılan hazırlık maçında bir sakatlık geçirmişti. Maçın ardından yapılan testlerde sakatlığın ciddi olduğu ortaya çıkmıştı.
24 yaşındaki Ibisevic, şu ana kadar oynanan 17 karşılaşmada attığı 18 golle lige damgasını vurmayı başarmıştı. Fakat bu sakatlık sürpriz lig lideri için her şeyin sonu olabilir.
Artık kulüp sahibi Dietmar Hopp elini cebine atarak takıma takviye yapmak zorunda. Zira başkanın bunu yapabilecek güçte olduğu biliniyor.
Kulübün genel menajeri Jan Schindelmeiser yaptığı açıklamada, "Ne tarz bir golcü aradığımızı biliyoruz ve buna göre araştırmalara başladık. Vedad'ın sakatlığı takımda büyük bir boşluğa yol açtı ve bunu kapatmamız gerekiyor. Hangi kulüp en iyi santraforunu ocak ayında satar?" dedi.
Kaynak: Goal.com
BaFraLı
18.Ocak.2008, 01:36
Hoffenheim için çok kötü olmuş.Gol yollarında çok etkili bir isimdi..
sakary Ali
18.Ocak.2008, 01:38
Gerçektem Hoffienham için berbat bir haber...bende üzüldüm..
El Comandante
18.Ocak.2008, 01:43
Hem ibisevic hem de Hoffenheim icin cok kötü bir haber.Ibisevic ilk yarida baya etkili olmustu,gol kralliginda acik ara liderdi,sakatlanmasaydi Müller'in rekorunu kirabilirdi,ama simdi tüm planlar suya düstü.Hoffenheim da sampiyonluk icin iddiali konumdayken,bu sakatlik yüzünden güc kaybetti.Yazik oldu,ne diyebiliriz ki ...
Nocna Mora
18.Ocak.2008, 01:49
Umarım kalıcı bir sakatlık değildir ayrıca umarım Hoffenheim bir oyuncu kiralar satın alırlarsa vedad iyileştiği zaman sorun olabilir.. Kendisine yazık olmus gerçekten üzüldüm...
GeNç KaRTaL
18.Ocak.2008, 01:54
İbisevic'in sezonu kapatması gerçekten büyük talihsizlik hem onun adına hemde takımı adına..Bu dönemde iyi bir santrafor bulmalarıda kolay değil İbisevic'in yerini doldurabilecek..İşleri zor..
Enes'im gel :D
İbisevic'in kendi ve takımı açısından çok önemli,gol krallığı hoffenheim'in bi anda yükselişi .. talihsiz bir haber.
Semih Şentürk versiyon 2 oldu.. Nazar deydi adama resmen.
World Hollow o1
18.Ocak.2008, 02:56
eyvah eyvah, bu sakatlıklar en korktuğum şeydir.
ALLAH fırsat vermesin, Enes görmesin çocuk kalbden gider.
Fernando Gago
18.Ocak.2008, 03:07
Hoffenheim'ın acilen transfer yapması gerekir işleri zorlaştı ...
Professeur
18.Ocak.2008, 03:15
Nazar deydi nazar.Neyse artık seneye devam eder gollerine inşallah.
SiR ToMaSRoSiCkY1
18.Ocak.2008, 03:55
Nazar ,nazar.Sen misin 18 gol atan:D
deniz.91
18.Ocak.2008, 07:05
Çok üzüldüm gerçekten ya umarım hoffenheimi etkilemez bu durum diyecem ama etkileyeceği kesin gibi
bugra 1905
18.Ocak.2008, 18:20
İnşallah Davasını Kaybeder Galatasarayda CASa Götürüp Davayı Kazanır
nerazzuri
18.Ocak.2008, 19:08
Podolski'yi kiralamayı düşünseler keşke.
Muhammet Celik
18.Ocak.2008, 19:12
Bu sakatlık sezon sonuna kadar olsa yine iyi...
Fernando Gago
19.Ocak.2008, 03:21
Bir sonuç çıkacağını sanmıyorum :) ...
Nocna Mora
19.Ocak.2008, 18:28
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln, uzun süredir peşinde olduğu eski yıldızı Lukas Podolski transferinde mutlu sona ulaştı.
Bayern Münih'te mutsuz olan ve her fırsatta takımdan ayrılmak istediğini dile getiren Polonya kökenli Alman yıldız Lukas Podolski, eski takımı FC Köln'e transfer oldu. Uzun süredir Köln ve Bayern Münih takımları arasında yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlandı ve Podolski'nin sezon sonundan itibaren Köln forması giyeceği açıklandı. Alman spor siteleri son dakika olarak transfer haberini duyururken, 23 yaşındaki Podolski'nin Köln'le 4 yıllık sözleşme imzalamayı kabul ettiği ve yıllık 3 milyon euro alacağı bildirildi.
Köln'ün Bayern'e bu transfer için ise 10 milyon euroluk bonservis bedeli ödeyeceği aktarılıyor. Transferin resmi olarak Pazartesi günü duyurulması bekleniyor. Bayern Münih Kulübü Genel Sekreteri Uli Hoeness da Alman basınına yaptığı bir açıklamayla transferin yarın resmiyet kazanacağını düşündüğünü söyledi.
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde sürdüren Alman ekibi FC Köln'de, teknik direktör Christoph Daum, Podolski'yi takımında görmeyi çok arzuladığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.
BaFraLı
19.Ocak.2008, 18:29
Çok iyi transfer bence.Köln'e yararlı olucaktır..
GeNç KaRTaL
19.Ocak.2008, 19:16
Podolski çok iyi transfer Köln adına.Hoffenheim'da onu düşünebilirdi İbisevic'in sakatlığından sonra..
KanaKe
19.Ocak.2008, 21:18
Köln süper bir transfer yapmis.. Podolski icin kötü oldu, sahsen ingiltere yada ispanya liglerinden birisinde oynamasini isterdim.
PesimiSTyLa
19.Ocak.2008, 21:22
Hayalini kurduğum forvetti :p
Çok iyi transfer. Kalitesini biliyoruz. Kölnde kendini gösterecektir.
a.arıcı-11
19.Ocak.2008, 23:24
Podolski çok iyi transfer Köln adına.Hoffenheim'da onu düşünebilirdi İbisevic'in sakatlığından sonra..
Bencede Hoffenheim'a gitse daha iyi olurdu onun için ama Köln'e karşı vefakar davranmış...
I3esiktas
19.Ocak.2008, 23:27
Boboyu satıp Podolski alınsa mükemmel olurdu :D
Kallavi
19.Ocak.2008, 23:38
Harika olmus :D
Önce fmde yaptın transferi sandım :D
Addolorato
19.Ocak.2008, 23:39
Bu kadar yetenekli bir oyuncunun Köln'de oynaması ne kadar acı..
Fernando Gago
20.Ocak.2008, 00:07
Köln mükemmel transfer yaptı ...
REsist JuvE11
20.Ocak.2008, 01:35
şaka gibi.avrupada o kadar üst düzey takım var.bir tanesi bile podolski yle anlaşamamış..onun gibi bir yıldız köln gibi bi takımda
Sir FRD
20.Ocak.2008, 04:28
bu adam Köln'de efsane olcak bence:D
sakary Ali
20.Ocak.2008, 04:30
Tebrikler Kölne çok iyi transfer..:)
bySilver
20.Ocak.2008, 04:40
harika yuvaya dönmüş :icon_smile:
King_91
20.Ocak.2008, 04:43
bayernde harcanıyodu zaten . toni,klose,podolski fazlaydı .
deniz.91
20.Ocak.2008, 22:56
Kölne dönmesinin sebebi eski tkaımı olması kanımca
TR.CaPTaiN
25.Ocak.2008, 08:35
Bundeslia takımlarından Köln´de oynayan Galatasaray'ın eski kalecisinden büyük jest.
Köln, Bayern Münih´ten sezon sonunda alacağı Lukas Podolski için ekstra kaynak buldu!
Oynadığı dönemde Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Mondragon yaptığı açıklamayla Köln´de de gönüllerde taht kurdu.
Mondragon, Podolski´nin ara transfer döneminde Köln bünyesine katılması için gerekirse sezon sonuna kadar alacağı ücretten feragat etmeye hazır olduğunu açıkladı. Mondragon´un vazgeçtiği rakam yaklaşık 500 bin Euro!
İnternethaber
nerazzuri
25.Ocak.2008, 09:08
Bence Podoski'nin bir jest yapıp alacağı ücreti indirmesi lazım.
Alicanfmfan
25.Ocak.2008, 09:45
Mondi bu , efsane o , Podolski'de o parayı alırsa tüh derim yani...
Alicanfmfan
25.Ocak.2008, 09:46
Bu olaya en çok sevinen Müller'dir herhalde :zuhaha
Memedov
25.Ocak.2008, 18:20
Allah yardımcısı olsun. kariyerinin doruğundaydı neredeyse.
garydelgadov
25.Ocak.2008, 18:37
Gerçekten üzüLdüm..
RaSenGan
25.Ocak.2008, 22:30
Aşil tendonundaki sakatlığı iyileşmeyen Bayern Münih'in Fransız futbolcusu Willy Sagnol, aktif futbol hayatına 31 yaşında son noktayı koydu.
Bayern Münih'in Fransız oyuncusu Willy Sagnol, aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle futbol kariyerini noktalama kararı aldı.
Ağustos ayında aşil tendonundan ameliyat olan Sagnol'un sıkıntıları bu operasyondan sonra da sürdü.
Rehabilitasyon döneminin ardından çalışmalara başlayan Sagnol'ün tendonundaki ağrıların dinmemesi deneyimli futbolcuyu yol ayrımına getirdi.
31 yaşındaki futbolcu ile konuştuğunu belirten Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenige, Sagnol'ün geleceği ile ilgili umutsuzluğa kapıldığını ve futbolu bırakma kararı aldığını söyledi.
Rummenige, Fransız futbolcunun aceleci davranmış olabileceğini ancak şu aşamada kararına saygı duymaktan başka yapabilecek birşeyin olmadığını belirtti.
Karyerine Saint Etıenne'de başlayan, ardından Monaco'da top koşturan Sagnol, 2000 yılında Bayern Münih'e transfer olmuştu.
Sagnol, Bayern'de 5 Almanya şampiyonluğu, 4 kupa ve 2001 yılında da şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanmıştı.
Ntvspor
GeNç KaRTaL
25.Ocak.2008, 22:54
Yazık olmuş bu kadar erken bırakmak zorunda olması..
bugra 1905
27.Ocak.2008, 22:18
Çok İyi Bir Sağ Bekti Yazık Olmuş
Alicanfmfan
27.Ocak.2008, 22:22
Onu hep , yaptıgı kesme ortalar ile hatırlyacagım :)
eXcitinG
27.Ocak.2008, 23:05
Bu adamı biLdim biLeLi sakattı zaten. Son 2,5 yıLdır sürekLi sakatLanıyordu. Çok yerinde bir karar vermiş.
Hoffenheim, Werder Bremen'in Fildişi Sahilli golcüsü Sanogo'yu yıl sonuna kadar kiraladı.
Sakatlanan İbisevic'in yerine iyi bir transfer yapmış oldular.
http://www.tsg-hoffenheim.de/sturm/dbdateien/news/2840_bild_gross.jpeg
"Ich bin glücklich, dass der Wechsel geklappt hat."
Am Mittwochvormittag trainierte Hoffenheims Neuzugang Boubacar Sanogo zum ersten Mal mit seinen neuen Mannschaftskollegen. Im Interview mit achtzehn99.de gibt der Ivorer seine ersten Eindrücke wieder.
Boubacar, herzlich willkommen in Hoffenheim. Mit deinem Wechsel nach Hoffenheim hatte niemand spekuliert. Wie kam der Transfer zustande?
1899 Hoffenheim hatte sich bereits vor einiger Zeit nach mir erkundigt, es gab jedoch keinen direkten Kontakt. Nach der Verletzung von Vedad haben sich die Gespräche intensiviert. Nun bin ich sehr glücklich, dass der Wechsel nach Hoffenheim geklappt hat.
Du hast in Bremen in den vergangenen Monaten nicht mehr regelmäßig gespielt, woran lag es?
Ich möchte nicht mehr zurück, sondern nach vorne blicken. Es ist stark, für Hoffenheim spielen zu dürfen. 1899 ist ein guter Verein mit einer guten Mannschaft, auf die ich mich nun konzentriere.
Heute Vormittag fand die erste Trainingseinheit statt. Dein Eindruck?
Es verlief sehr gut, die Kollegen haben mich gut aufgenommen.
Du sollst vor allem im Angriff den Ausfall von Vedad kompensieren. Lastet hier ein besonderer Druck auf dir?
Vedad ist ein Top-Torjäger, das ist natürlich schwierig. Aber ich kenne meine Qualitäten und möchte diese unter Beweis stellen.
Blicken wir voraus. Am Wochenende steht der Rückrundenauftakt gegen Energie Cottbus auf dem Programm. Wie stehen deine Chancen dabei zu sein?
Ich bin bereit zu spielen, aber letztlich entscheidet der Trainer über den Kader. Ich freue mich jedenfalls auf die neue Arena in Sinsheim.
www.tsg-hoffenheim.de
BaFraLı
29.Ocak.2008, 02:15
OO Süper olmuş.İbisevic'in yerine çok iiy oynar..
SiR ToMaSRoSiCkY1
29.Ocak.2008, 02:46
İbiseviç kadar olmsa da akliteli bir isim.
garydelgadov
29.Ocak.2008, 03:48
İyi bir transfer.Hoffenheim istediği futboLcuyu rahatça aLdı.Bravo..
El Comandante
29.Ocak.2008, 03:56
O kadar da süper bir transfer degil.Ben hic begenmiyorum kendisini,fazla katkisi olacagini düsünmüyorum ...
Addolorato
29.Ocak.2008, 04:07
HSV , Werder Bremen ve son olarak Hoffenheim bir yerde dikiş tutturamadı Sanogo kötü bir oyuncu değil fakat Ibisevic'in yerini doldururmu bilemem.
deniz.91
29.Ocak.2008, 05:49
İbiseviçin yerine iyi bir alternatif
KaPaLı
29.Ocak.2008, 22:36
O kadar da süper bir transfer degil.Ben hic begenmiyorum kendisini,fazla katkisi olacagini düsünmüyorum ...
+1 Baran'a katılıyorum nedense bir türlü sevemediğim bir oyuncu. Başarılı olacağınıda düşünmüyorum onun yerine Obasi - Ba oynatırdı daha iyiydi.
scar face
29.Ocak.2008, 22:38
Ben size pek katılmıyorum beyler yapılabilecek en iyi transferi yaptılar Ibısevicin yokluğunda...
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2008, 23:24
Bence yapılabilecek en iyi transfer Podolski olurdu..Sanogo'nun kariyerine baktığımızda yerini alındığı İbisevic'in yarım sezonda attığı gol sayısının yarısını 1 sezonda atmış genelde.Doldurabilecek mi yerini hep beraber göreceğiz..
barahir
29.Ocak.2008, 23:25
Bayhan gibi çıkmış yanlız:)
Bence ibiş'in yerini dolduramaz ama hiç yoktan iyidir..
nerazzuri
30.Ocak.2008, 03:32
En fazla Obasi - Ba ikilisine yedek olur. İbisevic kalitesinde bir oyuncu değil. Şemsiye katılarak ve daha önceden belirtmiş olarak bencede Podolski en iyi transfer olurdu İbisevic'in yerine.
Fernando Gago
30.Ocak.2008, 03:33
Ibisevic'in yerini dolduramaz . Hoffenheim çok zorlanacak
King_91
30.Ocak.2008, 04:34
Sanogo werder'de de başarılı olamadı . Hoffenheim'da ne yapar bilinmez ama ibisevic'in yerini dolduramaz bence .
Fernando Gago
31.Ocak.2008, 23:27
Almanya'ya bu sezon damga vuran Hoffenheim, Brezilyalı defans oyuncusu Fabricio'yu kiraladı.
Alman ekibi, Flamengo'dan gelen oyuncunun opsiyon hakkını da alırken transferin detaylarına dair başka bir bilgi verilmedi. 18 yaşındaki defans oyuncusu, sol bek mevkiinde görev yapıyor. Genç Brezilyalının Macar Zsolt Löw'ün takımdan ayrılmasından sonra Andreas Ibertsberger ile Christoph Janker'e alternatif olması bekleniyor.
İnşallah yararlı olur Hoffenheim'a. Forza Hoffe :)
RaSenGan
01.Şubat.2008, 00:28
Almanya Kupası'nda Stuttgart'ı 5-1'le dağıtan Bayern Münih'te Frank Ribery'nin kaçırdığı penaltı dillere düştü.
Almanya Kupası'nda Bayern Münih, deplasmanda Stuttgart'ı 5-1'lik skorla yenerek bir üst tura çıktı. Maçın ardından en çok konuşulan konu ise Ribery'nin kaçırdığı penaltıydı.
Yıldız futbolcu artistik bir şekilde topun dibine vurarak yavaşça ağlara yollamak istedi. Kaleci yerinden kımıldamayınca, top doğrudan Lehmann'ın kucağında kaldı. Ribery havalı penaltı atma girişimi fiyaskoyla sonuçlandı.
İnternethaber (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=177054)
Oghuse
01.Şubat.2008, 00:40
Karşısında da Kurt kaleci var olsun o kadar..:)
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2008, 00:52
Bir daha artistik penaltı atmaz herhalde..:icon_smile:
Nedvedmania
01.Şubat.2008, 00:56
O kadarda rezil olunacak birşey değilmiş. Bende artistlik vurdu zannettim :)
a.arıcı-11
01.Şubat.2008, 00:59
maçın öztini izlerken Televizyonda görmüştüm.Yıllardır gördüğüm ender bu tarz kurtarışlar var.Daha öncelerden hatırladığım Beşiktaş kalecisi Shornmou(böyle yazılmıyodu galiba:)) böyle ortada dimdik durup topu almıştı şimdi ise Lehmann:)
Memedov
01.Şubat.2008, 01:00
Ribery nin beceriksizliği degil, Lehman'ın tecrübesi diyelim.
DisCo
01.Şubat.2008, 01:10
Her zaman topu takip eden kalecileri sevmişimdir. Herhangi bir yere atlamamış ve topu takip edince kurtarmış. Gerçi sanki izlemiş gibi konuşuyorum ama izlemesemde mantığı bu sanırım.
Ribery'nin rezilliği olarak yorumlanan nokta ise kaleciyi tongaya düşüreyim derken tongaya düşmüş ve bencede rezil olmuş...
DisCo
01.Şubat.2008, 01:14
NeOwurSuVKY
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2008, 01:24
Görüntü ilk mesajda en aşağıdaki linkte vardı zaten Burak abi..:icon_smile:
King_91
01.Şubat.2008, 01:29
Elimizden kaçırıp böyle adamları , rezil oldu diye sevinelim . yapcak bişey yok .
Fietra 10
01.Şubat.2008, 01:38
İlk maçında golünü attı Sanogo ..
RoSeSHaH
01.Şubat.2008, 01:48
Elimizden kaçırıp böyle adamları , rezil oldu diye sevinelim . yapcak bişey yok .
Eğer Ribery'î biz elimizden kaçırdıysak söyleyecek birşey bulamıyorum.
King_91
01.Şubat.2008, 01:49
Eğer Ribery'î biz elimizden kaçırdıysak söyleyecek birşey bulamıyorum.
Kim kaçırdı ?
King_91
01.Şubat.2008, 05:36
Mesajlar niye silindi ki ?
Alicanfmfan
01.Şubat.2008, 05:45
Lehmann'ı penaltı atılmadan yatan kalecilerden zannetti ama dısarı atsa bu kadar komik bi an olamazdı , şansızlık.
El Barto
01.Şubat.2008, 06:10
Mesajlar niye silindi ki ?
Çünkü kurallar çerçevesinde yazılmamış bir mesaj vardı ve silinmesi gerekiyordu. Sizde o mesajdan alıntı yaptığınız için sizin mesajınız da silindi.
World Hollow o1
01.Şubat.2008, 06:28
çok kötü olmuş yaa..
Tamda adamına yani..
Deniz
01.Şubat.2008, 06:32
Lehmann tecrübesi ile rahatlıkla tutmuş :)
Sheriff
01.Şubat.2008, 07:33
Zidane'ye özenmiş sanırsam :D
DeNiZ_1903
01.Şubat.2008, 07:48
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=177054
Açamayanlar burdan yararlanabilir :)
Aklıma hep böyle bi olay gelirdi demek ki oluyormuş gerçekten utanır insan :)
King_91
01.Şubat.2008, 07:48
Çakal Lehmann ...