Log in

View Full Version : Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

Onurap
08.Temmuz.2007, 03:18
sorin artık buraya kadar demeli ve hamburgdan ayrılmalı

deniz.91
08.Temmuz.2007, 07:08
Sorini Türk kulupler alabilir aslında

Oghuse
09.Temmuz.2007, 19:10
Schalke’nin genç file bekçisi Manuel Neuer’in ayağı kırıldı.

Yeni sezon hazırlıklarına yeni teknik direktörü Fred Rutten’in nezaretinde başlayan Schalke’ye acı haber geldi. Gelsenkirchen ekibinin SpVgg Erkenschwick ile oynadığı karşılaşmada Neuer’in ayağı kırıldı. Maçın 60. dakikasında herhangi bir müdahale olmadan ayağı kırılan talihsiz futbolcunun ameliyat olduğu ve yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kaynak: Goal

Omerdinho
09.Temmuz.2007, 19:58
Roque Junior iyi bir oyuncu ama su sakatlik bir türlü birakmadi yakasini

King_91
10.Temmuz.2007, 00:14
almanya'da kaleciler alman olmak zorunda olduğu için sıkıntı yaşayabilir schalke

Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 03:07
Hamburg’un golcüsü Ivica Olic, transfer spekülasyonlarından sıkıldığını ve Hamburg’dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.

Euro 2008’de iyi bir performans sergileyen Hırvatistan’ın bombacısının, özellikle Liverpool başta olmak üzere bazı kulüpler ile transferde adı geçiyor.

Olic bu konuda yaptığı açıklamayla, hakkındaki spekülasyonlara son noktayı koydu:

“Başka bir kulübe geçmeyi düşünmüyorum, Hamburg’da devam edeceğim.”

Yıldız futbolcunun yaptığı bu açıklama, daha önceden kaptan Rafael Van der Vaart’ın da takımda kalacağını açıklamasının ardından, kulüpte bayram havası estirdi.

Ayrıca defans oyuncusu Timothee Atouba’nın da kulüpte kalmasının beklendiği, bu oyuncunun Tottenham’dan hocası Martin Jol’ün de takımda kalmasında etkili olacağı belirtiliyor.

Bild gazetesine konuşan oyuncu, "Önceliğim her zaman için Hamburg olacak." dedi.

Adı Celtic ile anılan futbolcu, Celtic’in iyi ve köklü bir takım olduğunu ve muhteşem bir statlarının olduğunu, fakat şimdi sadece Hamburg’da yeni sezona konsantre olmak istediğini açıkladı.

Timothee Atouba’nın peşinde Celtic dışında birçok Avrupa kulübünün olduğunu söyleniyor.

omer-faruk-14
10.Temmuz.2007, 04:41
Leverkusen'de yaprak dökümü var önümüzdeki 2 sezon içinde yeni ve genç kadro kuracaklar.

omer-faruk-14
10.Temmuz.2007, 04:43
türk milli takımı yerine almanya milli takımını seçen birini çok çok sevmmei beklemiyorsun heralde

Geçmiş olsun. Bu arada Türkiyr teklif etti mi ki?

omer-faruk-14
10.Temmuz.2007, 04:45
Dünyanin en iyi 2. hücum hatti bayernin

1.si Barcelona mı?

Fernando Gago
10.Temmuz.2007, 11:02
Wolfsburg daha önce iki Seria A yıldızıyla anlaşmıştı. Şimdiki hedefi de Juventus'tan Tiago Mendes.

Almanya'nın hırslı takımlarından Wolfsburg daha önce Cristian Zaccardo ve Andrea Barzagli ile anlaşmıştı.

Portekiz gazetesi A Bola, Alman kulübünün Tiago Mendes ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı.Tiago geçen sene Juventus'a 13 milyon avro ücret karşılığında gelmişti.

10 maçta oynayan Mendes, gol kaydedemedi.26 yaşındaki oyuncu bunu sene takımdan ayrılacağını belirtmişti.

Wolfsburg transferde kararlı olmasına rağmen, Chelsea ve Lyon'un da devreye girmesi bekleniyor. Borussia Dortmund'un da beklemede olduğu belirtildi.

Fıratcan Alçınkaya
10.Temmuz.2007, 19:52
yedirmezler gißime geliyor ama ßarzagli-Zaccardo ßaşarısını tekrarlayadaßilirler...

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 01:10
Bayern'in Yeni Transferi Sosa Goal.com'a Konuştu Goal.com'a özel açıklamalar yapan Bayern Münih’in yeni transferi Jose Ernesto Sosa, Almanya'ya başarılı olmak için geldiğini söyledi.

http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg

22 yaşındaki orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa, Münih’e hemen uyum sağladığını söyledi.
“Münih çok güzel bir şehir ve stad inanılmaz," diye konuşan Arjantinli oyuncu, "Sanırım burada iyi vakit geçireceğim,” dedi.
Sosa sözlerinin devamında, “Bayern’e büyük umutlarla geldim. Takıma girmek için çok çalışmalıyım ve bu konuda da umutluyum. Benim için kolay olmayacak ancak Martin Demichelis’in burada olması büyük avantaj. Dil sorunu da var ancak kısa sürede Almanca öğrenmeye çalışacağım," diye konuştu.
Sosa Alman futbolu hakkında fazla bilgisi olmadığını da itiraf ederek, "Alman futbolunu sadece televizyondan izlediğim kadarıyla tanıyorum. Zor bir lig olduğunu biliyorum ancak iyi futbol oynandığının da farkındayım,” dedi.
Oyuncu Michael Ballack’tan doğan boşluğu dolduracak olmanın stresini de yaşamadığını söyledi: “Böyle şeyleri fazla ciddiye almam. Ballack takım için çok önemli bir oyuncuydu. Benim öncelikle iyi oynamam gerekiyor.Daha sonra takıma girip, insanların saygısını kazanmalıyım. Ondan sonra karşılaştırma yapılabilir.”
Daha önce Estudiantes forması giyen yıldız Bayern’de başarılı olup milli takıma girmek istediğini de belirterek, “En büyük hayallerimden biri milli takım forması giyebilmek. Ancak herşey kulüp takımında başarılı olmakla orantılı. Eğer kulübünüzde iyi oynarsanız ülkenizi temsil etme şansını yakalarsınız,” dedi.
İki hazırlık maçında da göz dolduran oyuncu son olarak, Bundesliga’da forma giymeyi iple çektiğini söyledi.

kaynak:goal

almanya ligi bölümünde neredeyse tamamına yakın sadece transfer haberleri vardı.bu yüzden böyle bir konu açıyorum.

kluise72
11.Temmuz.2007, 01:25
bayern oyle transferler yapıyorki efsane kadro olarak anabiliriz ilerde

BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 01:29
İnşallah başarılı olur;;)

omer-faruk-14
11.Temmuz.2007, 02:43
İnşallah başarılı olur;;)

Amin.:rolleyes:;;)

I3esiktas
11.Temmuz.2007, 03:34
beşiktaş bi ara gorusuodu ama alamadı gelseydi iyi olurdu

Lionel Andres Messi
11.Temmuz.2007, 04:22
Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen, Flamengolu orta saha oyuncusu Renato Augusto’yu renklerine bağladıklarını açıkladı.

13 yaşından beri Flamengo’da oynayan 20 yaşındaki Brezilyalı oyun kurucu beş senelik kontrata imza atarken, Bayer Levrkusen Başkanı Wolfgang Holzhäuser konuyla ilgili “Flamengo ile zorlu bir pazarlık dönemi geçirdik. Teknik direktörümüz Michael Reschke’ye bu transferdeki emekleri için hakkını vermek lazım” dedi.

Henüz resmi açıklama yapılmasa da transferin 5-6 milyon sterline(10 milyon avro) mal olduğu tahmin edeilirken, görünüşe göre Leverkusen’in Flamengo ile işi bitmemiş. Alman ekibinin Brezilya takımının savunma oyuncusu Thiago Silva ile ilgilendiği belirtilirken, Flamengo bu futbolcuyu en azından Aralık ayına kadar bırakmak istemiyor.

goal.com

Addolorato
11.Temmuz.2007, 04:26
Gerçekleşirse leverkusen adına çok iyi bir transfer olur kendisi orta sahanın her bölgesinde oynayabilen yetenekli bir oyuncu hayırlı olsun 10 mn € da fazla bir miktar değil bence böyle yetenekli bir futbolcu için

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 04:28
adamlar atılım yapıyor ya fiyasko olcak yada Leverkuseni sırtlayacak...

deniz.91
11.Temmuz.2007, 04:29
Hayırlı olsun çok güzel transfer leverkusen için faydası olacaktır kesin

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 10:37
Forma şansı az olacak ofansif hattı çok güçlü bayernin

Fıratcan Alçınkaya
11.Temmuz.2007, 13:00
Yetenekli bir oyuncu umarım başarılı olur...

deniz.91
11.Temmuz.2007, 13:02
ileride büyük işler yapacak

ForCimbom
11.Temmuz.2007, 13:09
The next aimar?

Cyzio
11.Temmuz.2007, 13:10
Bayern şampiyon artık.Öyle görüyorum Sosa yararlı olur Bayern'e..

CeSC FaBReGaS
11.Temmuz.2007, 13:52
bencede bu kadro beyrn tarihine altin harflerle yazilabilir

kluise72
11.Temmuz.2007, 14:06
adamlar akıllı erken yaptılar transferleri
böylece uyum süreside kısa olacak
geçen sene fener lig dewam ederken yeni yeni adamlar almıştı

Fernando Gago
11.Temmuz.2007, 18:32
Süper transfer hem çok yönlü hemde genç bir oyuncu Leverkusen bu adamı iyi değerlendirirse ileride ço daha iyi paralara satar

KaF KeF
12.Temmuz.2007, 00:54
EURO 2008'de Avusturya forması altında gösterdiği performansla beğeni toplayan gurbetçi oyuncu Ümit Korkmaz'ın ayağının kırıldığı açıklandı. Turnuva öncesi E.Frankfurt ile sözleşme imzalayan genç oyuncunun en az 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Takımın Cuma sabahı yaptığı idmanda sakatlanan futbolcunun sağ ayağında kırık tespit edildiği belirtildi.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

deniz.91
12.Temmuz.2007, 01:13
Geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.Adam daha yeni transfer olmuştu

RoNNiE91
12.Temmuz.2007, 01:19
Geçmiş olsun.Çok da iyi oynamıştı.Nazar değdi.Umarım kısa zamanda iyileşir.

Cyzio
12.Temmuz.2007, 01:21
Şampiyonada üst düzey bir perfoamns sergilemişti.Kariyerinin en önemli noktalarından birinde yaşadığı bu sakatlığa üzüldüm.Geçmiş olsun Ümit..

Fıratcan Alçınkaya
12.Temmuz.2007, 01:25
Selçuk Yula'nın nazarı değmiştir :n:

Geçmiş Olsun...

Onurap
12.Temmuz.2007, 01:35
çok üzüldüm.çok başarılı bir oyuncuydu.ben anlamıyorum bu oyuncuları neden bırakıyoruz. mesela hakan yakın, gökhan inler, eren derdiyok,barış özbek gibi oyuncuları bırakıyoruz

GodfatheR
12.Temmuz.2007, 02:12
Bu sene tanınmış amma oyuncuların ayağı kırıldı.

UA dragon
12.Temmuz.2007, 17:52
roy makaay ve santa cruz gidici

Omerdinho
12.Temmuz.2007, 17:59
roy makaay ve santa cruz gidici
Roy Makaay gideli aylar oldu... Santa Cruz'un gitmesi yakindir.

Agent_Zero
12.Temmuz.2007, 18:05
1.si Barcelona mı?

bence barcelona değil de chelsea'yi düşünebiliriz 1.olarak

SAİT71
12.Temmuz.2007, 20:45
Bu oyuncu Avrupa'ya damgasını vuracak. Beyler süper bu oyuncu.Flamengo'da izlemiştim ben. Büyük iş yapmış Leverkusen..

canavar20
12.Temmuz.2007, 21:37
Süper geliyoruz bu sene:)

Cengo
12.Temmuz.2007, 22:10
Kaka'yı geçebilir Augusto..

hp-fm-gs
12.Temmuz.2007, 22:14
bir zamanlar bizde ilgilenmiştik ama alamamıştık. adamlar gerçekten atılım yapıyorlar, Fırat abiye katılıyorum..

Cengo
12.Temmuz.2007, 22:17
bir zamanlar bizde ilgilenmiştik ama alamamıştık. adamlar gerçekten atılım yapıyorlar, Fırat abiye katılıyorum..

Gs'ın ilgilendiğini duymadım, Gs ilgilenmemiştir, Fenerbahçe bilgi aldı ama fiyatı yüksek buldu.
İndire indire 10a inmiş zaten, 25M€'du..

hp-fm-gs
12.Temmuz.2007, 22:26
Gs'ın ilgilendiğini duymadım, Gs ilgilenmemiştir, Fenerbahçe bilgi aldı ama fiyatı yüksek buldu.
İndire indire 10a inmiş zaten, 25M€'du..

evet 2 yıl önce Galatasaray ilgilendi, Fb'nin ilgilendiğini de biliyorum..

I3esiktas
12.Temmuz.2007, 22:32
Sakatlıgını cabuk atlatır inş.

zemlinskis
13.Temmuz.2007, 16:59
bayern in bütün transferleri müthiş bu sene kesin şampiyonlar

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2007, 18:52
Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen Flamengo'nun 20 yaşındaki yıldızı Renato Augusto'nun işini bitirdi. Yapılan resmi açıklamada Renato'nun 5 milyon avro bonservis bedeliyle kadroya dahil edildiği açıklanırken, Brezilyalı oyuncunun 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Son üç sezondur Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'nun formasını giyen 88 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu gerek kanatlarda, gerek forvet bölgesinde görev yapabiliyor. Renato Flamengo forması altında çıktığı 78 maçta ise 6 gol kaydedebilmişti. Genç isim Brezilya U-20 takımında da görev yaparken, uzaktan attığı etkili şutlar ile tanınıyor.

Sporx

King_91
13.Temmuz.2007, 21:18
sonunda adı çok duyulan bu futbolcuyu avrupa liglerinde canlı görücem çok merak ediyorum cidden güzel transfer diye düşünüyorum.

Ralph
13.Temmuz.2007, 22:50
Dikkat ediyorsanız bayern münchen her sene birkaç yıldız kadrosuna dahil ediyor.Bence geleceğin e büyük takımı olacak.Şimdinin Barçası gibi....

crazzy
14.Temmuz.2007, 00:57
Bir dönem Beşiktaş formasını giyen Brezilya'lı golcü futbolcu Ailton'un, Bundesliga'nın yeni ekibi Duisburg ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.
Yapılan açıklamada, 33 yaşındaki futbolcunun Cumartesi günü basına tanıtılacağı ve Pazartesi gününden itibaren yeni takım arkadaşlarıyla antrenmanlara başlayacağı bildirildi.
Bundesliga'nın bir diğer yeni ekibi Hansa Rostock'un da transfer listesinde olan tecrübeli golcü, Bundesliga'da Werder Bremen ile Schalke 04 formaları altında 211 maçta 105 gol atmış ve 2004 yılında da hem Bundesliga'da gol kralı olmuş hem de yılın futbolcusu seçilmişti.
Beşiktaş'tan Hamburg'a transfer olan Ailton daha sonra Kızılyıldız'a geçmiş ve Sırp kulübü tarafından da Şubat ayında İsviçre ekibi Grasshoppers'a kiralanmıştı.

_ReaL_
14.Temmuz.2007, 01:02
bu adam çıkış yapcak
son altın yılını yaşıyacak

Fıratcan Alçınkaya
14.Temmuz.2007, 01:02
Başarılı olucanı sanmıyom...

omer-faruk-14
14.Temmuz.2007, 01:43
http://www.sporx.com/images/1/35/2005_B_Kahn018.jpg
Alman Birinci Ligi takımlarından Bayern Münih'in ve Alman Milli Takımı kalecilerinden Oliver Kahn (38), kariyerini gelecek sezondan sonra sona erdireceğini açıkladı.
Kahn, kendisinin sadece, halefi Michael Rensing'in sakatlanması durumunda 2009 yılında da takımda kalacağını belirterek, ''Ancak kişisel olarak bu sezon benim için kesinlikle son sezon olacak. Düşünce ve tutum olarak Bayern Münih'de son sezonum olacak'' dedi.
Tecrübeli kaleci, gelecek sezondan sonra Asya'ya gideceğini ifade ederek, ''Gelecek yıl 39 yaşında olacağım. Asya'da bir kaç şey planlıyorum. Orada çok zaman geçireceğim'' diye konuştu.
Kahn, kariyerini başka bir takımda bitirmesinin söz konusu olamadığını, bunun, kendi kişiliğine de uymayacağını kaydetti.

13.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

omer-faruk-14
14.Temmuz.2007, 01:45
http://www.sporx.com/images/1/35/7931_B_bun_carlosalberto001b.jpg
Werder Bremen; cuma günü, Brezilyalı ortasaha oyuncusu Carlos Alberto'yu transfer edildiğini açıkladı.

Brezilya takımlarından Corinthians'tan transfer edilen Alberto'nun 4 senelik sözleşme maliyeti, 8.5 Milyon Avro. Brezilyalı oyuncu, Porto'nun 2004'te Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götürürken, Jose Mourinho'nun öğrencisiydi.

spider3784
14.Temmuz.2007, 01:48
Aslında iyi adam ama Diego gibi Almanya'da en iyi ortsaha seçilen bir oyuncu varken niçin alındı?

Oghuse
14.Temmuz.2007, 02:07
EEE bıraksın artık..

SefaReis66
14.Temmuz.2007, 02:32
EEE bıraksın artık..

oğuz naaptın bea hakan şükür konusu gibi :)

çok karakterli bi adam gerçekten full bayern yaptı ve sonunda bırakıo helal olsun diorum bu sene zaten oynamayacak .. rensing sakatlandığında oynarım diyo ..

eGowiCh
14.Temmuz.2007, 03:02
Keşke kariyerinin zirvesindeyken bıraksaydı, o zaman herkeste harika bir iz bırakmış olurdu. Şu an Kahn bıraksa futbolu -ki bırakıyormuş- önemseyen kişi olmaz.

Omerdinho
14.Temmuz.2007, 03:08
son 3 senedir birakiyorum diyor... oynamaya devam ediyor... umarim seneye birakir.

Wesley Sneijder
14.Temmuz.2007, 09:21
son 3 senedir birakiyorum diyor... oynamaya devam ediyor... umarim seneye birakir.
:zuhaha

Keşke kariyerinin zirvesindeyken bıraksaydı, o zaman herkeste harika bir iz bırakmış olurdu. Şu an Kahn bıraksa futbolu -ki bırakıyormuş- önemseyen kişi olmaz.
Almanların huyu. Michael Schumacher de böyle yaptı...

Wesley Sneijder
14.Temmuz.2007, 10:05
İyi adam. Fluminense'de kiralıktı en son.

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 11:36
Diego'nun veliahtı..:p

TürkuAz
14.Temmuz.2007, 11:37
Bencede vakti geçti bile..

Fıratcan Alçınkaya
14.Temmuz.2007, 12:33
Sürekli bırakıyom diyo ama halen devm ediyor....

Fıratcan Alçınkaya
14.Temmuz.2007, 12:33
Carlos Alberto iyi futbolcu güzel transfer yapmış Werder BremeN hayırlı olsuN...

GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2007, 15:37
Bu adam ofansa dönük herhalde.Ofansa dönükse iyi bir yedek olur.

GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2007, 15:42
Evet zirvedeyken bırakması daha iyi olurdu.

GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2007, 15:45
Bu adamdan yararlanamadık.Ona yanarım.Bence Duisburg için iyi bir transfer.Orada gollerini atacaktır.

GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2007, 15:52
München bu sene Bundesliga'da kesin şampiyon olacak.

zemlinskis
14.Temmuz.2007, 17:27
bence daha 2 sene rahat oynar

zemlinskis
14.Temmuz.2007, 17:28
keşke türkiyede kalsaydı da onu daha fazla izleyebilseydik

zemlinskis
14.Temmuz.2007, 17:29
ah bu adam türk milli takımını seçseydi müthiş olurdu

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 18:39
Duisburg için ideal bir isim olr gollerde çift haneye ulaşamaz bence

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 18:40
Alberto çok iyi oyuncu werdere çok katkı sağlar

Fernando Gago
14.Temmuz.2007, 18:41
Bu sene kalede kim olacak bakalım Kahn formayı kaptıracak bence

Ghonedre
14.Temmuz.2007, 21:46
bu adami en son portoda izledim cok teknik bi oyuncu ama yararli olup olamayacagi konusunda bi fikrim yok

ChAoS
14.Temmuz.2007, 21:54
Porto'nun şampiyonlar ligi şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi sonra ne olduysa Fluminense'ye kiraladılar . Şimdide Bremen'de yetenek olarak Anderson'dan farkı yok. Başarılı olacağına inanıyorum.

BlackEagle19o3
14.Temmuz.2007, 22:12
İyi bir oyuncu umarım başarılı olur:)

Fernando Gago
15.Temmuz.2007, 01:40
Eintracht Frankfurt, AEK'nın serbest bıraktığı Yunan forvet Nikos Liberopoulos ile anlaştı.

Atina ekibinden serbest kalan oyuncuyla iki yıllık sözleşme imzalandı. 32 yaşındaki, 60 kez milli formayı giymiş oyuncu, Commerzbank Arena'daki Yunan kontenjanında kendine yer buldu.

Frankfurt'un kadrosunda Ioannis Amanatidis zaten bulunuyor. Bir diğer Yunan oyuncu Sotirios Kyrgiakos ise kısa süre önce takımdan ayrıldı.

Eintracht antrenörü Friedhelm Funkel, kulübün web sitesine yaptığı açıklamada, "Yaşı ve müthiş tecrübesiyle, daha ileriye gitmemize yardımcı olacağına inanıyorum. Hücumumuzu çok kuvvetlendirecek." dedi.

Liberopoulos, Yunanistan 1. Ligi'nde AEK Athens, Panathinaikos ve Kalamata formalarıyla toplam 350 maçta 148 gol kaydetti.

spider3784
15.Temmuz.2007, 01:55
Porto'nun şampiyonlar ligi şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi sonra ne olduysa Fluminense'ye kiraladılar . Şimdide Bremen'de yetenek olarak Anderson'dan farkı yok. Başarılı olacağına inanıyorum.

Bence Anderson Ronaldinho'dan bile daha yenetekli.

Fıratcan Alçınkaya
15.Temmuz.2007, 02:40
Güzel iş yapmışlar bedava fena futbolcu değil Amanatadis-Krygrakos ile ßirlikte takılırlar...

King_91
15.Temmuz.2007, 02:47
frankfurt için fena transfer değil.cm4'te aek'yı çalıştırırken favori adamımdı :D

KaF KeF
15.Temmuz.2007, 03:07
http://www.goal.com/images/29846_news.jpg

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Hannover, amatör küme takımlarından Boffzen’i 23-0 yendi. Dört dakikada bir santraya giden mücadelede çiçeği burnunda Hannoverli Fin golcü Forssell yıldızlaştı. Kırmızı-siyahlı formayı ilk kez üzerine geçrdiği maçta 10 gol atan Fin futbolcu, taraftarı heyecanlandırdı.

KaPaLı
15.Temmuz.2007, 03:10
Chelsea'de istediği şansı yakalayamamıştı. Nedense benim sempati duyduğum oyunculardan biridir kendisi. bu formunu Ligdede sürdürürse Hannover adına süper olur

Cyzio
15.Temmuz.2007, 03:15
Litmanen ile birlikte tanıdığım iki Finli'den biri(bide Raikkonen var:D).Yani 10 gol atması güzelde bence abartılacak bişey yok ortada sonuçta karşı takım amatör küme takımı.Daha üst düzey rakipler karşısındaki performansı daha gerçekçi olur..

Wesley Sneijder
15.Temmuz.2007, 03:24
Hannover abartmış. Tamam amatör küme takımı ama sonuçta dostluk maçı 23 tane de atılmaz ki canım... Dostluk falan kalmaz maçtan sonra. :)

World Hollow o1
15.Temmuz.2007, 07:05
Hannover abartmış. Tamam amatör küme takımı ama sonuçta dostluk maçı 23 tane de atılmaz ki canım... Dostluk falan kalmaz maçtan sonra. :)

Hannover abartmamış..

Forssell abartmış.. :)

I3esiktas
15.Temmuz.2007, 08:01
Saçma bence hazırlık macı zaten amatör takım 10 gol atınca o kadar sevınmesın bence.

Addolorato
15.Temmuz.2007, 08:02
Göz boyama bunlarr amatör küme takımına babamda 10 gol atar..

LaigLeNoiR
15.Temmuz.2007, 08:09
Litmanen ile birlikte tanıdığım iki Finli'den biri(bide Raikkonen var:D).Yani 10 gol atması güzelde bence abartılacak bişey yok ortada sonuçta karşı takım amatör küme takımı.Daha üst düzey rakipler karşısındaki performansı daha gerçekçi olur..

Mika Hakkinen'i tanımıyormusun ? :D

Yazık gerçekten bu kadar atılmaz ama.Ben de oynasam atardım galiba gol :D

nerazzuri
15.Temmuz.2007, 08:11
Forsell'in işini ne kadar ciddiye aldığının göstergesidir bu. Bir o kadar da hırslı olduğunun.

canavar20
15.Temmuz.2007, 11:01
Werder işini bilir bence gereksiz transfer asla yapmaz.

crazzy
16.Temmuz.2007, 17:26
Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'te oynayan Türk kökenli futbolcu Mesut Özil, bugün Avusturya'da başlayacak U-19 Avrupa Şampiyonası'nda Alman Milli Takımı formasıyla mücadele edecek.

Kicker adlı spor dergisi, FC Schalke 04'ün Bundesliga'daki şampiyonluk mücadelesi nedeniyle Mayıs ayındaki eleme maçlarında Alman Milli Takımı'nda yer alamayan Mesut'un, U-19 Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Frank Engel için hücumu destekleyen orta saha oyuncularının önemli silahlarından biri olacağını yazdı.
Mesut, dergiye yaptığı açıklamada, FC Schalke 04 ile ligde şampiyonluğu kılpayı kaçırdıklarını hatırlatarak, ''Şimdi Avrupa Şampiyonluğu'nu istiyorum. Tüm takım arkadaşlarım buna inanıyor. Bunu başaracak güçteyiz'' dedi.
Genç futbolcu, Avrupa Şampiyonası'nda Almanya'nın yanı sıra İspanya, Portekiz ve Fransa'nın şampiyonluk için favori olduklarını ifade etti.
Teknik direktör Engel ise Mesut'un iyi futbolcuda olması gereken tüm özellikleri taşıdığını belirterek, ''Topla da topsuz da çok hızlı. Mesut'u oynatmak lazım'' dedi. FC Schalke 04'ün menajeri Anderas Müller de ''Mesut potansiyeliyle gelecek yıllarda oyun kurucusu olabilir. Ancak 18 yaşıyla henüz Lincoln'un yerini hemen dolduramaz'' değerlendirmesini yaptı

TR.CaPTaiN
16.Temmuz.2007, 17:28
Bir genç daha gitti.

MeMo
16.Temmuz.2007, 17:33
Zaten oyuncu yetiştiremiyoruz adam da gitti.

eGowiCh
16.Temmuz.2007, 17:37
Çok yetenekli bir genç oyuncuyu daha kaybettik, üstelik boşluğunu hissettiğimiz mevkiide. Tümer ve Yıldıray'ın yaşları ilerliyor, Mesut bu mevkii için iyi bir alternatif olurdu gelecek için ama Fatih Terim ve ekibi sağolsunlar Malik Fathi ve Serdar Taşçı gibi Mesut Özil'i de kaçırdık.

deniz.91
16.Temmuz.2007, 17:41
Vay be çok önemli bir genç oyuncuyu daha kaybettik yazıklar olsun:(

Fıratcan Alçınkaya
16.Temmuz.2007, 17:57
Mehmet Scholl gibi oldu bu olayda... İyi bir oyuncumuzu kaybettik...

BlackEagle19o3
16.Temmuz.2007, 18:02
Gerçketen büyük kayıp Schalke gibi bir takımda forma şansı bulabiliyordu geçen sene:(

crazzy
16.Temmuz.2007, 20:26
Ve Mesut ozil milli takimla ciktigi ilk macta takimin ikinci golunu atti.Almanya u19 rusya u19 karsisinda 2-0 onde suanda.

ZeroG
16.Temmuz.2007, 21:20
1 kaçar 2 kaçar ama kaçan oyuncuların haddi hesabı yok yazık...

ZeroG
16.Temmuz.2007, 21:24
Zamanı geldi de geçiyor.Severim kendisini ama artık kabak tadı vermeye başladı...

Ilhan
17.Temmuz.2007, 10:26
Sosa çok iyi bir takviye oldu, ama önce takım olmak gerek. Münih takım olana kadar ipi kaçırmaz inşallah.

Mr.CordiaL
17.Temmuz.2007, 13:40
Direk 11 oynaybilecek bir oyuncu deil ama sonradan oyuna girdiği maçlarda büyük işler çıkartabilir...

ertanzk
17.Temmuz.2007, 13:59
ben bu nu menajerlıkte hep alıyodum buyuk macların adamı

crazzy
17.Temmuz.2007, 16:33
Avusturya'da düzenlenen Avrupa U-19 Şampiyonası'ndaki ilk maçına çıkan Almanya, Schalke'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in bir golü hazırlayıp bir de attığı maçta Rusya'yı 3-2 ile geçerek turnuvaya 3 puanla başladı.
Karşılaşmanın 11. dakikasında Mesut'un şutunda kaleci Sergey Borodin'den dönen topu Nils Petersen tamamlayıp Almanya'yı öne geçirirken, 3 dakika sonra Mesut bu defa topu filelerle buluşturdu ve farkı 2'ye çıkardı.
58. dakikada Rusya kaptanı Artem Dzyuba attığı golle takımını umutlandırsa da, oyuna ikinci yarıda giren Max Kruse farkı bir kez daha 2'ye çıkardı. Kaptan Dzyuba'nın uzatma dakikalarında attığı gol ise sadece maçın skorunu değiştirdi. 3-2
B grubunda oynanan ve hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği diğer karşılaşmada ise, 22. dakikada Fransız futbolcu Sako sebep olduğu penaltıda son adam olduğu için Çakır tarafından kırmızı kart gördü. Sırbistan Sulejmani'nin penaltıdan attığı golle 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0 öne geçti. 35. dakikada Marjanovic'in attığı golle 2-0 öne geçen Sırbistan karşısında Fransa adeta bir mucizeye imza attı. 37. ve 44. dakikada P**uet'in golleriyle eşitliği yakalayan Genç Horozlar, ikinci yarıda rakibini bozguna uğrattı. 51. dakikada Martin, 76. dakikada bir kez daha Papuet, 90+2'de de yine Martin sahneye çıktı ve Fransa maçı 5-2 kazandı.
A grubundaki maçlarda ise Yunanistan Portekiz'i tek golle, İspanya da ev sahibi Avusturya'yı 2-0'la geçti.

ZeroG
18.Temmuz.2007, 00:08
Eski günlerine dönecek inşallah Bayern.Tabi bir sene daha beklemeleri lazım.O zaman Şampiyonlar Ligi'nde esecekler.Şimdiden gaza geldim:D...

deniz.91
18.Temmuz.2007, 00:38
Ewerthon Stuttgart'a kiralandı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart, Real Zaragoza'da forma giyen Brezilyalı forvet oyuncusu Ewerthon'u bir yıllığına kiraladı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Zaragoza'da forma giyen Ewerthon'ın burada fazla forma şansı bulamadığı ve tekrar Almanya'ya geri döneceği belirtildi. Ewerthon, Bundesliga Şampiyonu Stuttgart'ta bir yıllığına kiralık olarak forma giyecek.

Brezilyalı oyuncu, 2005 yazında Borussia Dortmund'dan İspanya ekibi Real Zaragoza'ya transfer olmuş ve 37 maçta 13 gol atmayı başarmıştı. Ewerthon, Borussia Dortmund forması altında da 119 maçta 47 gole imza atmıştı.

16.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

Kaynak : İHA

Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 00:45
Ewerthon iyi oyuncu Stuttgart a çok faydalı olur...

TürkuAz
18.Temmuz.2007, 00:57
FM'deki en kral oyunculardan birisi..

İnşallah gerçekten kalitelidir..

TürkuAz
18.Temmuz.2007, 00:58
Bence iyi bir futbolcu değil..

TürkuAz
18.Temmuz.2007, 00:59
Kendi seçimidir.

Hayırlı olsun.Türkiye O'nu değil, O Türkiye'yi kaybetti..

RaSenGan
18.Temmuz.2007, 04:32
Hele şükür.

eGowiCh
18.Temmuz.2007, 04:38
Malik Fathi: En çok sıkıntı çektiğimiz bölge olan sol bek için bulunmaz bir cevherdi ama Terim maalesef tanımıyordu bile.
Serdar Taşçı: Yine çok sıkıntı çektiğimiz defansın ortası için harika bir isim olurdu.
Mesut Özil: Orta saha için gelecek vaad eden bir isimdi, onu da kaybettik.

Tevfik Köse'yi Ankaraspor'un alması iyi oldu, onu elde tutmuş oluruz en azından, Türkiye'de forma giyeceği için Türkiye Milli Takımını seçer.

Bu 3 isim (Malik, Serdar, Mesut) çok kaliteli isimler ve üstelik hepsi çok genç, geleceğin Türkiye Milli Takımı için vazgeçilmez isimler olurdu ama kaçırdık bir kere...

Wesley Sneijder
18.Temmuz.2007, 08:12
Ona kızmaya hakkımız yok. Orada büyümüş, Türklüğün anlamını bilmiyor. Ayrıca Almanlar yetiştirmiş, bizim oynatmamız haksızlık olurdu...

Frederick
18.Temmuz.2007, 12:09
kaliteli ve genç daha ne olsun

fm_monster
18.Temmuz.2007, 13:57
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ta forma giyen milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün kardeşi 21 yaşındaki Erdal Baştürk de ağabeyinin izinde ilerliyor.

Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi'nde yer alan haberde, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un, Stuttgart forması giyen milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün kardeşi Erdal'ı antrenmanlara çıkardığı ve teknik direktör Felix Magath'ın da genç futbolcuyu denediği ifade edildi.

Bundesliga takımlarından Wolsfburg'un antrenmanlarına çıkan Erdal Baştürk'ün teknik direktör Magath tarafından denendiğini yazan gazete, Erdal'ı 'Küçük Yıldıray' olarak niteledi. 21 yaşındaki oyuncunun güçlü ve topla birlikte çok hızlı olduğunu ifade eden Bild, Magath'ın "Yıldıray gibi bir oyuncuyu her zaman isterim ama şimdi kardeşinin bıraktığı etki de çok iyi" sözlerine de yer verdi.

ZeroG
18.Temmuz.2007, 14:18
İnşallah deneme iyi sonuçlanır ki zaten beğenmişler heralde...

BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 14:52
Abisi gibi iyi bir oyuncu olur İnşAllah;)

rummenigge
18.Temmuz.2007, 16:07
milli takımımızada yeni bir yıldız doğuyor desenize.

rummenigge
18.Temmuz.2007, 16:10
sonu dino zoff gibi olmasında :D 51 yaşına kadar oynar zoff gibi mazallah

rummenigge
18.Temmuz.2007, 16:14
yeni bir rummenigge aday adayı olur inşallah :)

UA dragon
18.Temmuz.2007, 17:14
iyi bir futbolcu hayırlı olsun

rummenigge
18.Temmuz.2007, 17:18
110 metreyi 10.9 saniyede koştuğunu duymuştum ewerthonun stutgart için çok yararlı bir transfer

Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 07:43
Meira Stuttgart'tan ayrıldı

6 senedir Alman kulübünde forma giyen ve kaptanlığa kadar yükselen Portekizli Fernando Meira'nın takımdan ayrıldığı açıklandı.

Portekiz ile Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Meira turnuva sonrasında Stuttgart'tan ayrılabileceğini söylemişti. 6 yıldır formasını giydiği Stuttgart'ta teknik direktör Armin Veh'in kaptanlığı kendisinden alması ise Meira'ya bir anlamda kapının gösterilmesi anlamına gelmişti. Zaten bu olaydan 2 gün sonra da Meira transfer listesine konulmuştu.

Meira'nın menajeri Roger Wittman geçtiğimiz günlerde kısa bir süre içinde oyuncusunun kulüp değiştirebileceğini söylemişti.

Bugün Stuttgart tarafından yapılan açıklama da Meira'nın transfer olduğu söylenirken yeni kulübünün hangi takım olduğu açıklanmadı.

Revolution
19.Temmuz.2007, 07:52
Yazık olmuş olmuş Meira'ya yolu açık olsun..

I3esiktas
19.Temmuz.2007, 08:14
Bi futbolcunun kulube cok emek verip sonra kendi istegi olmadan transfer listesine konulması hata bence.

hp-fm-gs
19.Temmuz.2007, 08:21
biz alalım, madem stoper istiyoruz.. ;)

goosfraba
19.Temmuz.2007, 08:38
biz alalım, madem stoper istiyoruz.. ;)

Bugün Stuttgart tarafından yapılan açıklama da Meira'nın transfer olduğu söylenirken yeni kulübünün hangi takım olduğu açıklanmadı.

Transfer olmuş zaten ama takımı açıklanmamış.

PesimiSTyLa
19.Temmuz.2007, 08:49
Belki bizizdir :p Saka bi yana yolu acık olsun. Önemli bir defans.

Ziya38
19.Temmuz.2007, 08:50
Sahsen bize gelecek gibi.. Daha yeni BILD de haber cikdi..

Meira geht – zu Galatasaray?

Das Ende einer Ära...

Nach sechseinhalb Jahren wird Fernando Meira (30) den VfB jetzt verlassen. „Er hat uns gestern mitgeteilt, dass er wechseln will“, bestätigt Horst Heldt. Der VfB-Manager hatte zuvor mit Meiras Berater, Roger Wittmann, die Situation des Verteidigers ausführlich erörtert.

Danach stand fest: Meira, dessen Vertrag eigentlich bis 2010 läuft, wird gehen.

Heldt; „Wir haben ihm vor einem Jahr, als er schon sehr gute Angebote hatte, zugesagt, dass wir ihn in diesem Sommer die Freigabe erteilen, wenn er einen neuen Klub findet.“

Unglücklich sind die Roten über den Weggang nicht. Trainer Armin Veh hatte in der vergangenen Saison das Vertrauen in den Portugiesen verloren, ihn zuletzt sogar als Kapitän abgesetzt.

Meiras neuer Klub? Aller Voraussicht nach Galatasaray Istanbul. Mit den Türken ist sich Meira offenbar schon einig. Es geht nur noch um die Ablöse. Der VfB will mindestens sechs Millionen Euro – Galatasaray bietet aber bisher nur drei...

hp-fm-gs
19.Temmuz.2007, 08:53
Transfer olmuş zaten ama takımı açıklanmamış.

belki bizizdir diye umutlanmadan edemiyorum.. :p :)

Fernando Gago
19.Temmuz.2007, 19:41
Galatasaray olabilir harbiden

BlackEagle19o3
20.Temmuz.2007, 16:53
Zaragoza Ewerthonu kiralamakla hata etmiş.Çok iyi oyuncu bana göre.Stuttgart için ise iyi olmuş

Fernando Gago
22.Temmuz.2007, 03:20
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfB Stuttgart, Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Hollandalı defans oyuncusu Khalid Boulahrouz'u transfer etti.

Chelsea, Hollandalı savunma oyuncusu 26 yaşındaki Khalid Boulahrouz'un Alman ekibi Stuttgart'a satılması konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu. Kulübün resmi İnternet sitesinden yapılan açıklamada, Boulahrouz'a kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilirken Hollandalı futbolcuya yeni takımında başarılar dilendi.

2006 yılı yazında Hamburg'tan transfer edilmesinden sonra yalnızca 13 Premier Lig maçına çıkan Boulahrouz, geçtiğimiz sezonu ise İspanyol ekibi Sevilla'da kiralık olarak geçirmişti.

Stuttgart'ın, Galatasaray'a transferi gündemde olan Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'yla yollarını ayırdıktan sonra bu transferi gerçekleştirmesi dikkat çekti.

sitte
22.Temmuz.2007, 03:36
Demekki Galatasaray'a Meira'nın gelme olaşılığı daha da yüksek...

Fıratcan Alçınkaya
22.Temmuz.2007, 04:43
Chelsea bu transferdende kazık yedi..:)

deniz.91
22.Temmuz.2007, 05:31
Adamalr hemen doldurdu boşluğu:)

SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Temmuz.2007, 16:53
Meira'dan daha iyi bir youncu.Hayırlı olsun.

KaF KeF
22.Temmuz.2007, 18:29
http://www.goal.com/images/27489_news.jpg
Bundesliga'da en çok forma giyen oyuncu olan Sergej Barbarez, futbol hayatını noktaladığını duyurdu.

Bosna Hersek futbolunun efsane ismi Sergej Barbarez, artık yolun sonuna geldiğini ve futbolu bıraktığını açıkladı. Almanya'da Hamburg, Dortmund ve Leverkusun formalarını giyen 36 yaşındaki oyuncusu Hamburger Morgenpost gazetesine yaptığı açıklamada "Benim için bu iş bitti" derken, futbol dışındaki aktivitelere devam edeceğini belirtti.

Bosna Hersek Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Barbarez, kariyeri boyunca Almanya'da futbol oynadı. 330 maçla Bundesliga'da en çok forma giyen yabancı oyuncu olan Barbarez, 2000-2001 sezonunda attığı 22 golle Bundesliga'da gol kralı olmuştu.

Goal.com

Fıratcan Alçınkaya
22.Temmuz.2007, 19:05
Hayatta Başarılar...

İyi golcüydü...

nerazzuri
22.Temmuz.2007, 19:09
eksikliği hissedilmez. zamanında bırakması iyi olmuş.

SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Temmuz.2007, 19:19
330 maç dile kolay.
Yeni hayatında başarılar.

King_91
22.Temmuz.2007, 20:02
adam bir maç oynamadan başka takıma gitti :D şaka maka hiç chelsea'de görmedim ben o adamı ama çok iyi oyuncu stuttgart'ta yeniden başarılı olacaktır bence

Cyzio
22.Temmuz.2007, 20:09
Meira'dan daha iyi mi bilmem ama son derece yeteneksiz bir oyuncu..

SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Temmuz.2007, 20:11
Meira'dan daha iyi mi bilmem ama son derece yeteneksiz bir oyuncu..

Yapma arkadaşım.Vur dedik öldürdün.Bence Almanya'nın vede İngiltere'deyken bulunduğun yerin en iyi defans oyuncularından.

KaF KeF
24.Temmuz.2007, 19:22
Werder Bremen'de forma giyen Alman savunma oyuncusu Per Mertesacker'in geçirdiği sakatlık nedeniyle takımının sezon öncesi hazırlık sürecinde yer alamayacağı bildirildi. Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de başarılı savunma oyuncusu Per Mertesacker'in yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde yapılan antrenmanda sakatlanması moralleri bozdu. Almanya Milli Takımı'yla 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda final oynayan Mertesacker, Werder Bremen'in salı günü yaptığı antrenmanda dizinden sakatlandı. Alman oyuncunun ilk yapılan kontrollerinde yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Goal

zemlinskis
24.Temmuz.2007, 20:58
sezon öncesi hazırlıkta yer alamaması kötü olmuş iyileşsse bile tam performansını yayabilmesi için sabredilmesi gerekir...

semhfenerbahce
25.Temmuz.2007, 02:40
Barcelona'nın Palmeiras'tan transferi 21 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Henrique Katalan ekibiyle resmi sözleşmeyi imzaladıktan sadece 1 saat sonra da 1 yıl kiralık oynayacağı Alman Bayer Leverkusen'le anlaştı.

Şehre gelince iş bitti!..

Barcelona'nın haftalardır renklerine bağlamaya çalıçtığı Palmeiraslı savunma oyuncusu Henrique Çarşamba günü şehre geldikten sonra sağlık kontrolünden geçti ve Katalan kulübüyle resmi sözleşmeye imza attı.

21 yaşındaki genç savunmacı Barcelona'yla anlaştıktan sadece 1 saat sonra da 1 yıl kiralık oynayacağı Alman Bayer Leverkusen'le sözleşme imzaladı.

Kaynak:www.ajansspor.com

Fernando Gago
25.Temmuz.2007, 03:34
Bu şartlarda oynaması zordu zaten kiralık gitmesi iyi olmuş ...

Fietra 10
25.Temmuz.2007, 04:02
Adamların kiraya verdikleri klüp bile Leverkusen...:) Hayırlı olsun Barcelona ve Leverkusen için..

Raten
25.Temmuz.2007, 11:22
Kiralanması iyi olmuş.Ama Leverkusen'de de devamlı forma giyemeyeceği meçhul.:)

I3esiktas
26.Temmuz.2007, 17:43
Bundesliga şampiyonu Bayern Münih'in altyapısından yetişen ve Almanya 18 Yaşaltı Milli Takımı'nda da oynayan Türk asıllı futbolcu Mehmet Ekici, A Takım'daki ilk maçında gol atmanın gururunu yaşıyor.
Bayern Münich'in Dortmund'a 2-1 yenildiği Super Cup finalinde 71. dakikada oyuna giren Mehmet, 2 dakika sonra ağları havalandırmıştı.

Mehmet, ''tz'' gazetesinin İnternet sayfasında yayınlanan röportajında, asıl kadroya dahil edilmesinin kendisi için sürpriz olduğunu, Marcel Jansen oynayamadığı için kadroya çağrıldığını belirterek, ''Bu karşılaşmadan sonra kendinizle gurur duyuyormusunuz?'' şeklindeki soruya karşılık da, ''Evet, tabii ki. İlk maçımda ilk golümü attım. Maalesef maçı kaybettik'' diye yanıt verdi.

Profesyonel takımda yer almanın her gün olacak bir şey olmadığını, karşılaşma esnasındaki havanın çok hoşuna gittiğini ifade eden Mehmet, maça girdiği sırada heyecanlı olduğunu, Bundesliga'daki takımda sürekli oynamak için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Bayern Münih Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann'ı da öven Mehmet, ''Çok iyi bir teknik direktör. Herkesle ilişki kurmaya çalışıyor. Genç oyuncularla da çok yakından ilgileniyor'' dedi.

Hazırlık döneminde profesyonel takımla birlikte antrenmanlara çıktığını ve bazı hazırlık maçlarına da katılma fırsatı bulduğunu belirten genç oyuncu, Fransa milli takımının eski futbolcusu Zidane ve Bayern Münih'te oynayan Mark van Bommel'i kendisine örnek aldığını ifade etti.

Bayern Münih'in gayri resmi Super Cup finalinde Borussia Dortmund karşısında 2-1 yenildiği maçta Mehmet, Hamit Altıntop'un yerine oyuna girdikten sadece 2 dakika sonra takımının tek golünü atmıştı.

Hugo
29.Temmuz.2007, 23:39
Alman Millî takımı yeni bir yıldız kazanıyor.. ne diyelim.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2007, 07:06
iyi oyuncu ama ben çok gıcık oluyorum bu adama (isminden dolyı herhalde)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2007, 07:07
almanlar bu işi biliyor valla

Universal
30.Temmuz.2007, 18:55
Bundesliga’ya yükselen Köln kadrosunu Mpenza ile güçlendirmek istiyor.

http://www.goal.com/images/327.jpg

Christoph Daum’un çalıştırdığı ve kadrosunda bulunan Ümit Özat ve Mondragon yüzünden Türkiye’de pek bir ilkgi çeken Köln’de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Takıma iyi bir hücum oyuncusu katmak isteyen yönetimin geçen sezon Manchester City’nin futbolcusu olan Belçikalı Emile Mpenza’ya kanca attığı iddia edildi. Şu anda sözleşmesi elinde bulunan futbolcu, bir zamanlar Schalke ve Hamburg formasını da giymişti. Gelsenkirchen ekibi için 79 maçta 28 gol atan oyuncu, Hamburg formnasıyla da 36 karşılaşmada sahne almış ve beş defa fileleri havalandırmıştı.

Kaynak: Goal TR

zemlinskis
31.Temmuz.2007, 00:31
Bir yere kadar gidebilirdi o da bu sene sonu oldu bakalım karşımıza nasıl çıkacak ?

Fıratcan Alçınkaya
31.Temmuz.2007, 19:53
Petit Köln’de

Köln, Portekiz’in orta saha oyuncusu Petit’i transfer etti.

Köln Portekizli Armando Petit’i renklerine bağladı. İkinci ligden geçen sezon Bundesliga’ya yükselen Christoph Daum’un takımı, tecrübeli oyuncuyla iki yıllık sözleşme imzaladı. 57 defa Portekiz Milli Takımı’nın formasını giyen Petit, “Köln’de olacağım için mutluyum. Başka bir yerde olmayı istiyordum ancak kulüp, beni onlar için ne kadar önemli olduğuma ikna etti” dedi. Benfica’dan bedavaya gelen futbolcu, başka bir takıma transfer olması halinde Portekiz ekibi üç milyon avro alacak.

SiR ToMaSRoSiCkY1
31.Temmuz.2007, 19:56
Köln bedavaya iyi bir defansif ortahasa oyuncusu almış.Tebrikler.

Fernando Gago
31.Temmuz.2007, 20:00
Benfica gençleştirme operasyonu yapıyor anlaşılan yaptıkalrı transferlerde bunun göstergesi Köln için çok iyi transfer

cagri10
31.Temmuz.2007, 20:07
köln iyi transfer yapmış yararLı oLur daum işini biLiyor

hp-fm-gs
31.Temmuz.2007, 21:09
İyi oyuncu Köln için, orta sahanın yükünü taşıyabilecek kapasitede..

zemlinskis
31.Temmuz.2007, 22:18
İsabetli bir transfer olmuş Köln adına

zemlinskis
01.Ağustos.2007, 02:40
yalandır bu haber

poggerpohl
01.Ağustos.2007, 02:43
Belki Münih'e alışamamıştır. FM'deki gibi uyum sorunu yaşamıştır. :)

Memleketini özlemiştir. :)

Universal
01.Ağustos.2007, 03:28
Fransız yıldız bileğinden ikinci kez ameliyat olacak...

http://www.haberturk.com/2008/07/31/kuturesim/ribery.jpg

25 yaşındaki futbolcu EURO 2008'de bileğinden sakatlanmış ve turnuva sonrasında ameliyat olmuştu. Ribery'nin ikinci ameliyatta bileğindemki metalin alınacağı belirtildi.

Bayern münih'in 15 Ağutos'taki açılışını kaçıracak olan ve Japonya kampına katılmayacak olan Ribery'nin ikinci ameliyatının ardından Eylül ayının ortalarına doğru antrenmanlara başlayabileceği bildirildi.

Kaynak: Habertürk

RoNNiE91
01.Ağustos.2007, 03:29
Allah acil şifalar versin.Çok iyi bir oyuncu.Bu sene Bayern ile Şampiyonlar Ligi'nde de iyi işler yapacağını düşünüyorum.

El Barto
01.Ağustos.2007, 03:31
Türklerin ahı mı tuttu nedir?

Hemen sahalara döner umarım. Yetenekli bir oyuncu onu seyretmek ayrı bir keyif.

Revolution
01.Ağustos.2007, 04:51
Alma Cimbom'un ahını çıkar aheste aheste. :)Allah acil şifalar versin ama senden çok şey bekleyen kulübe nankörlük edip gidersen Allah bir yerden çıkarır bence.;;)

zemlinskis
01.Ağustos.2007, 23:23
Alma Cimbom'un ahını çıkar aheste aheste. :)Allah acil şifalar versin ama senden çok şey bekleyen kulübe nankörlük edip gidersen Allah bir yerden çıkarır bence.;;)

aynen öyle ...

Nedvedmania
01.Ağustos.2007, 23:25
İnşallah futbol hayatı biter

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2007, 23:40
İnşallah futbol hayatı biter

Yakışmıyor. O da bu meslekten yemek yiyor ;;)

Bize yaptığı hoş degildi , taraftarın sevgilisiydi. "Ferrari Ribery" diye bagrımıza basarken kacarcasına gitti kendi tercihini yaptı.. Tüm bunlar için de cok ah aldı maalesef..

Yine de umarım şifa bulur ve eski formuna kavuşur, Allah şifa versin.

King_91
02.Ağustos.2007, 03:37
galatasaray'ın ahını aldı sanırım o çıkıyor . kaliteli futbolcu en yakın zamanda iyileşir inşallah .

Nedvedmania
02.Ağustos.2007, 03:58
Yakışmıyor. O da bu meslekten yemek yiyor ;;)

Bize yaptığı hoş degildi , taraftarın sevgilisiydi. "Ferrari Ribery" diye bagrımıza basarken kacarcasına gitti kendi tercihini yaptı.. Tüm bunlar için de cok ah aldı maalesef..

Yine de umarım şifa bulur ve eski formuna kavuşur, Allah şifa versin.
Onun yaptığıda ona yakışmıyor :) O gitmeyi tercih eddiyse bende böyle demeyi tercih ettim :)

Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2007, 22:35
ribery olayı yönetim hatası verseydik parasını zamanında kaçmazdı biz hala ribey e sövmeye devam edelim.

umarım en yakın zamanda geri döner.

Fernando Gago
07.Ağustos.2007, 15:28
Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin, “Tunus’un Maradona’sı” olarak bilinen Amine Chermiti’yi transfer etti.

Alman kulübü aylardır peşinde 20 yaşındaki yıldızla dört senelik anlaşma yaparken, Hertha Berlin kulübünün Genel Menajeri Dieter Hoeness, bu transferle ilgili UEFA’nın resmi sitesine şöyle konuştu:

“Uzun süren uğraşlardan sonra gerçekleştirdiğimiz bu transferden dolayı çok mutluyuz. Chermiti’nin bizim için en doğru oyuncu olduğunu biliyorduk.”

Maradona’ya benzetilen Chermiti ise transferinden dolayı memnun gözüküyordu. Tunuslu futbolcu imza töreni sonrası, “Hertha’nın teknik direktörünü ve bazı oyuncularını tanıyorum. Hertha ile Bundesliga’da iyi bir dönem geçirmeyi istiyorum” diye konuştu.

Anlaşmanın mali ayrıntıları ise kamuoyuna belirtilmedi.

Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 00:08
Almanya Bundesliga'nın son şampiyonu Bayern Münih'te geçen sezon sonuunda futbolu bırakan yılların tecrübesi kaleci Oliver Kahn'ın ardından takım kaptanlığına Hollandalı orta saha oyuncusu Mark van Bommel getirildi.

Hollanda Milli Takımı'nın orta alan oyuncularından olan 31 yaşındaki Bommel'in, Bayern Münih'te takım kaptanlığına getirilen ilk yabancı uyruklu oyuncu olduğu belirtildi.

Bayern Münih Teknik Direktörü Juergen Klinsmann, Bommel'in bu pozisyon için çok uygun olduğunu belirterek, "Kendisi çok dil bilen bir oyuncu. Tüm takımla iletişim kurabilir" dedi.

Bommel'den önce takımın kaptanlığını yapan Oliver Kahn, geçen sezon sonunda futbolu bırakmıştı.

Nocna Mora
09.Ağustos.2007, 00:09
2005/2006 sezonunda Beşiktaş'a transfer edilen ancak beklenen performansı veremeyince takımdan gönderilen Brezilyalı forvet oyuncusu Ailton, futbol kariyerinin sonbaharında yeniden eski takımlarından Werder Bremen'e dönmek istediğini söyledi.

Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen formasıyla gol krallığı yaşayan ve Bundesliga'da 100'den fazla gol atarak tarihe geçen Ailton, Alman basınına çar***ı açıklamalarda bulundu. 35 yaşında olan Ailton, kendisini genç hissettiğini ve 2-3 yıl daha futbol oynayabileceğini iddia ederek, Werder Bremen'in kendisini istemesi halinde Alman ekibinde top oynamak istediğini söyledi.

Eşi ve çocuklarının da Almanya'ya dönmeyi çok istediğini vurgulayan Brezilyalı futbolcu, Bundesliga'da tekrar gol kralı olacağını da iddia ederek, "3 yada 4 şans istemiyorum. Sadece 1 şans verilse yeter. Rol yapmıyorum. Antrenmanlarda da kendimi ispatlarım. Para benim için sorun değil. Bremen'i seviyorum ve Bremen'de beni seviyor. 35 yaşındayım. Bu benim için sorun değil çünkü uzun yıllar daha oynayabilirim. Werder Bremen'e dönem halinde yeniden gol kralı olurum" dedi.

Metalurg Donetsk takımıyla bir buçuk yıllık daha sözleşmesi bulunan Ailton, kariyeri boyunca 10'dan fazla kulüpte futbol oynadı. En istikrarlı dönemini 1998-2004 yılları arasında Werder Bremen'de geçiren Ailton burada da kariyerinin en parlak günlerini yaşadı. Ancak 2004/2005 sezonunda Schalke'ye transfer olduktan sonra deyim yerindeyse bir türlü dikiş tutturamayan Ailton, sonraki tüm sezonlarda farklı kulüplerde forma giydi.

Xipe Totec
09.Ağustos.2007, 00:16
Bremen de antrenör olmak istiyorsa alırlar onun dışında yüksek hedefleri olan bir takım 4 sene boyunca performansı gitgide düşen bir oyuncuyu ne diye alsın.. Yaş olmuş zaten 35..

deniz.91
09.Ağustos.2007, 01:03
Bunun gerçekleşmesiz or değil imkansız bence artık:D

Fıratcan Alçınkaya
09.Ağustos.2007, 01:09
Hayırlısı olsun... Bakalım kiralık oynayacağı takımda neler yapar...

garydelgadov
09.Ağustos.2007, 01:11
ancak hayaL eder zaten tonton.:D

Wesley Sneijder
09.Ağustos.2007, 01:15
Eski günlerine dönebilir belki ama Bremen onu istemez artık...

Fernando Gago
09.Ağustos.2007, 02:52
Böyle agresif art niyetli bir oyuncunun kaptan seçilmesi yanlış bence Luico filan olabilirdi ...

Fernando Gago
09.Ağustos.2007, 02:53
Hayalden öteye gitmez :) ...

ZeroG
09.Ağustos.2007, 11:58
Hayırlı olsun.Dos Santos'a şahsen güveniyorum.Kendisini gösterecektir.Yine de Bayern de çok değişti.Ne kadar kendini gösterse de döndüğünde forma şansı bulamayabilir...

ZeroG
09.Ağustos.2007, 12:03
Bu aralar herkes yeni Maradona.Neyse o kadar olmasa da iyi bir oyuncu olacağından şüphem yok.Bir de bu çocuklar bu kadar erken yaşta ülkelerinden, arkadaşlarından ayrılınca hiç mi psikolojileri bozulmaz:D.Ne bileyim bir şekilde takip edersin de çok erken almaya başladılar sanki...

canavar20
09.Ağustos.2007, 13:50
Bence umut vadeden birisi değil.:)

Varonil
09.Ağustos.2007, 15:12
Bundesliga başlıyor!..
Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 2007-2008 sezonu yarın ve hafta sonu yapılacak karşılaşmalarla start alacak.
Sezonun ilk karşılaşması, milli futbolcu Yıldıray Baştürk ve Serdar Taşçı'nın da formasını giydiği lig şampiyonu VfB Stuttgart ile kadrosunda Halil Altıntop ve Mesut Özil'i bulunduran geçen sezonun lig ikincisi FC Schalke 04 arasında yarın TSİ 21.30'da oynanacak. Hertha BSC Berlin'den VfB Stuttgart'a transfer olan Yıldıray'ın bu karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği bildirildi.

Hedefi şampiyonluk olan ve kadrosunu Luca Toni, Franck Ribery, Hamit Altıntop gibi önemli oyuncularla güçlendiren Bayern München ise 11 Ağustos Cumartesi günü ligin yeni ekiplerinden Hansa Rostock ile karşılaşacak. Hansa Rostock takımının ikinci ligden birinci lige yükselmesinde önemli pay sahibi olan Ümit milli takımı oyuncusu Zafer Yelen, ikinci ligde 26 karşılaşmada attığı 5 gol ve yaptığı asistlerle kendinden söz ettirmeyi başarmıştı. Alman basınında ''Rostock'un incisi'' olarak nitelendirilen Zafer'in bu kulüple 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Babası Türk, annesi Alman olan Malik Fathi'nin takımı Hertha BSC Berlin de 11 Ağustosta deplasmanda, Galatasaray'dan transfer olan İnamotu'lu Eintracht Frankfurt'la karşılaşacak.

Alman Birinci Ligi'nin 2007-2008 sezonu ilk haftasında şu karşılaşmalar yapılacak:

VfB Stuttgart - FC Schalke 04 (Yarın)

FC Bayern München - FC Hansa Rostock (11 Ağustos)

Bayer Leverkusen 04 - FC Energie Cottbus (11 Ağustos)

Eintracht Frankfurt - Hertha BSC Berlin (11 Ağustos)

VfL Bochum - SV Werder Bremen (11 Ağustos)

Hannover 96 - Hamburger SV (11 Ağustos)

Vfl Wolfsburg - Arminia Bielefeld (11 Ağustos)

1.FC Nürnberg - Karlsruher SC (12 Ağustos)

Borussia Dortmund - MSV Duisburg (12 Ağustos)

09.08.2007

deniz.91
09.Ağustos.2007, 15:43
Çokta yetenekli birisi değildi bence ordaki kirası bitince satılacak

deniz.91
09.Ağustos.2007, 15:43
Bundesliga bu sezon süper geçecek iyi transfer yaptılar özellikle münih!...

Varonil
09.Ağustos.2007, 15:57
Daha çok lejyonerimizi seyredeceğiz bu sene.Gerek A Takımlara çıkanlar olsun.

Varonil
09.Ağustos.2007, 15:57
En iyisi böyle olmuş.

eGowiCh
09.Ağustos.2007, 17:10
Bundesliga'nın en iyisi Gomez
Almanya Bundesliga'da, son şampiyon Stuttgart'ın golcü futbolcusu Mario Gomez, 2006-2007 sezonunda 'yılın futbolcusu' seçildi.

http://www.ntvspor.net/Images/17792.jpg

Stuttgart'ın golcüsü Mario Gomez, Bundesliga 2006-2007 sezonunda 'yılın futbolcusu' ödülüne layık görüldü.

Kicker dergisince düzenlenen 'yılın futbolcusu' oylamasında en çok oyu alarak ligin en iyisi seçilen 22 yaşındaki golcü, geçtiğimiz sezon takımı Stuttgart için 25 maçta görev almış ve 14 kez fileleri havalandırarak şampiyonluğa ulaşılmasında büyük katkı sağlamıştı.

Spor gazetecilerinin katıldığı oylamada 196 oyla Mario Gomez birinci olurken, 175 oyla Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego ikinci sırada yer aldı. Bayer Leverkusen'in tecrübeli kanat oyuncusu Bernd Schneider ise 156 oyla üçüncülüğü elde etti.

2003 yılında Stuttgart'ın B takımında forma giymeye başlayan ve 43 maçta 21 gol atan Gomez, daha sonra A takımda şans bulmaya başlamış ve toplamda 64 lig maçında 20 gole imzasını atmıştı. İlk olarak Şubat ayında Almanya Milli takım formasını giyen Gomez, 3 maçta 3 gol kaydetti.

Diğer yandan 'yılın teknik direktörü' oylamasında ise, Stuttgart'ın teknik patronu Armin Veh, 449 oy alarak Bundesliga'da 'yılın hocası' seçildi.

Stuttgart'ı 15 yıl sonraki ilk Bundesliga şampiyonluğuna taşıyan Armin Veh'in ardından, ikinciliği 221 oyla Nürnberg Teknik Direktörü Hans Meyer elde etti.

Meyer yönetimindeki Nürnberg ise Stuttgart'ı finalde yenerek 45 yıl sonra ilk kez Almanya Kupası'nın sahibi olmuştu.

NTVSpor

spider3784
09.Ağustos.2007, 22:09
Bu sene gerçekten harika oynadı ama bence en iyi oynayan Diego'ydu.

ChAoS
09.Ağustos.2007, 22:15
Başka bir oylamada diego'yu seçmişlerdi.

fenerbahce_1907
09.Ağustos.2007, 22:22
Haketti bu ödülü şampiyonlugun en büyük mimarıydı.

ZeroG
09.Ağustos.2007, 23:13
Henüz 22 yaşında.Daha çok ismini duyacağız eminim ki...

crazzy
09.Ağustos.2007, 23:25
Liverpool ile anlaşan ancak çalışma izni alamayan Bulgar orta saha oyuncusu Mihail Aleksandrov Borussia Dortmund yolunda.
18 yaşındaki Bulgar oyuncu transferi hakkında şunları söyledi:

"Çalışma izni alamadığımdan Liverpool’a transferim gerçekleşmedi. Hayal kırıklığına uğradım ancak geleceğe bakıyorum."

Daha önce CSKA Sofya’da forma giyen oyuncu sakatlığının geçtiğini ve bir kaç gün içinde Borussia Dortmund’la sözleşme imzalamayı umduğunu da söyledi.

crazzy
09.Ağustos.2007, 23:32
Mart ayında böbrek nakli olan Werder Bremen'in Hırvat futbolcusu Ivan Klasnic'in, yeşil sahalara dönüşüne doktorlar izin vermedi.
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen ve geçtiğimiz Mart ayında geçirdiği böbrek nakli ameliyatıyla gündeme gelen Hırvat yıldız Ivan Klasnic'in henüz antrenmanlara hazır olmadığı bu nedenle de yeşil sahalarda dönmesinin kısa vadede zor olduğu bildirildi. 27 yaşındaki Klasnic, Ocak ayında böbrek nakli olmuş ancak bu operasyon başarısızlıkla sonuçlanınca 2 ay sonra bu kez başarılı bir ameliyat geçirmişti. Klasnic'in antrenmandan ziyade rehabilitasyon tedavisine devam etmesi gerektiği de vurgulandı.
Eğer Klasnic, yeniden yeşil sahalara dönmeyi başarırsa, Bundesliga tarihinde bu kadar ciddi bir ameliyatın ardından futbola dönmeyi başaran ilk futbolcu olarak tarihe geçmiş olacak.

crazzy
09.Ağustos.2007, 23:34
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha Berlin, İsviçre Ligi takımlarından Lucerne'de forma giyen genç orta saha oyuncusu Fabian Lustenberger'i renklerine bağlıyor.

Hertha Berlin Kulübü'nden yapılan açıklamada, İsviçre Ligi'nde Lucerne forması giyen 19 yaşındaki ileriye dönük orta saha oyuncusu Fabian Lustenberger'in hafta sonundan önce Alman ekibiyle 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Lustenberger'in Hertha Berlin'e maliyetinin ise 1 milyon 500 bin euro olacağı vurgulandı. Kulüp adına konuşan bir yetkili ise, sağlık kontrollerinin olumlu sonuçlanması halinde İsviçreli oyuncunun Cuma günü imza atacağını söyledi.
Hertha Berlin Cuma günü başlayacak olan Bundesliga'nın 2007-2008 sezonunda ilk maçını Cumartesi günü Eintracht Frankfurt'la oynayacak.

Fıratcan Alçınkaya
09.Ağustos.2007, 23:36
Gerçektende zor bir durun... Umarım iyilileşir... Ama uzun zamandır rahatsız çok ta zorlamamak lazım sağlık önemli...

Werder oynamamasına rağmen yeni kontrat imzalattırmıştı Klasnıc e... Maddi yönden zorluk çekmesin diye...

spider3784
09.Ağustos.2007, 23:37
Rosenberg ve Almeida var şu an. İkiside iyi oyuncular bence ama Klose-Klasniç gibi olurlarmı?

canavar20
10.Ağustos.2007, 18:00
İnşlllah iyleşir.:)

Cyzio
10.Ağustos.2007, 18:21
Yazık gerçekten.Bir futbolcunun başına gelebilecek en kötü şey.Pekişimdi Werder ne yapmalı?Bence hemen gidip adam gibi bi forvet almalılar Sanogo,Rosenberg ve Almeida ile hedefleri büyük bi takım olmaz.Mutlaka forvete takviye yapılmalı.Kadro zaten çok güçlü ve kaliteli.Ama ligde başlıyor ne ara yapacaklar bu transferi..

Cyzio
10.Ağustos.2007, 19:28
Bundesliga’nın açılış maçında geçen sezonun şampiyonu Stuttgart ile ikincisi Schalke karşı karşıya gelecekler.

Sezonun ilk maçı bu akşam oynanacak ve Stuttgart Schalke’yi konuk edecek. Armin Veh’in takımı geçen sezon oynanan maçta Schalke’yi 3-0 yenmişti. Geçen sezonun şampiyonunun son maçta belirlendiği düşünülürse bu karşılaşmanın epey çetin geçeceği belli oluyor.

Flaş transferlerle Avrupa’yı sallayan Bayern Münih ilk maçında evinde lige yeni çıkan Hansa Rostock’u ağırlayacak. Bayern lig kupasını alarak sezona kupayla başladı. Yeni transferler Frank Ribéry ve Jose Ernesto Sosa forma giyerken sakat olan Luca Toni oynayamayacak.

2 yıl aradan sonra Bundesliga’ya dönen Rostock için zor bir maç olacak. Defans oyuncusu Gledson ve kaleci Schober hariç kadrosunu koruyan Rostock bu maçı alabilmek için herşeyini ortaya koymalı.

Werder Bremen ilk maçını deplasmanda Bochum’a karşı oynayacak. Ev sahibi ekip gol kralı Theofanis Gekas’sız, konuk Werder de golcüsü Miroslav Klose’siz oynamaya alışmalı . Geçen sezon 76 gol atan Werder ligin en çok gol atan takımıydı.Torsten Frings ve yeni alınan Carlos Alberto orta sahada iyi bir ikili oluşturuyorlar.

Thomas Schaaf’ın takımı Bochum’u geçen sezon 6-0’la bozguna uğratmıştı ve aynısını tekrarlamak isteyecektir.
Bayer Leverkusen’in amacı bu sezon ilk dörde girebilmek ve lige evlerindeki Energie Cottbus maçıyla başlıyorlar. Leverkusen yaz döneminde Castro, Sinkiewicz, Manuel Friedrich ve Vidal’i alarak defansını tamamen yeniledi.

Ortada tecrübeli Ramelow ve Schneider, genç Kießling ve Barnetta ve ileride gol kralı Gekas’la Leverkusen bu maçın favorisi. Cottbus ise McKenna, Munteanu, ve Radu’yu kaybetti ve fazla da yeni transfer yapamadı. Bu sene de kümede kalmak için oynayacaklar.

Hamburg ilk maçını deplasmanda Hannover ile AWD Arena’da oynayacak. Geçen sezon düşmekten kurtulan ve mucizevi bir şekilde Intertoto kupasında katılmaya hak kazanan Hamburg, golcü Mohamed Zidan’ı alarak kadrosunu güçlendirdi. Hannover ise Benny Lauth ve Mike Hanke’i transfer etti.

Geçen sezon son anda kümede kalan Eintracht Frankfurt evinde Hertha Berlin’i ağırlayacak. Sezonu artık ilk 10 içinde bitirmek isteyen Jermaine Jones’u kaybetti ancak Galatasasay’dan Junichi Inamoto ve Mehdi Mahdaviki’yı transfer etti.

Hertha’nın başında artık Lucien Favre var. Yıldıray ve Kevin Boateng takımdan ayrıldılar ancak etkili bir forvet olan Pantelic gibi bir kozları var.

Wolfsburg evinde Bielefeld’i konuk ediyor. Felix Magath’lı Wolfsburg Cottbus’tan Munteanu ve Radu’yu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Bielefeld ise defansın belkemiği Heiko Westermann’ı kaybetti ancak yerine Hırvat Andre Mijatovic’i aldı. Bu sene de amaçları ligde kalabilmek.

İkinciligi ilk sırada bitirerek Bundesliga’ya yükselen Karlsruher, kupa şampiyonu Nürnberg ile deplasmanda oynarken, haftanın kapanış maçında Borussia Dortmund ligin yeni ekiplerinden Duisburg’u konuk edecek. Dortmund teknik direktörü

Thomas Doll Petric, Federico ve Blaszczykowski’i kadrosuna kattı ve amacı Avrupa kupalarına katılabilmek.
Duisburg ise Beşiktaş’ın eski oyuncusu Ailton’u kadrosuna kattı.

Aykan19o3
10.Ağustos.2007, 22:54
Maç başladı benim favorim Schalke 04
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Schalke 0-1 önde :)

Wesley Sneijder
11.Ağustos.2007, 12:52
Brezilya'dan alamıyorlar ama. :D

BlackEagle19o3
11.Ağustos.2007, 14:50
Merak ettim bu çocuğu:)

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 16:43
Mehmet Scholl'e büyük onur
Almanya Bundesliga takımlarından FC Bayern Münih'de 15 yıl boyunca forma giyen 36 yaşındaki Mehmet Scholl, kulübün 'onur futbolcusu' ilan edildi.

http://www.ntvspor.net/Images/17892.jpg

Alman futbolunun ve Bayern Münih'in önemli isimlerinden Mehmet Scholl, kulübü tarafından 'onur futbolcusu' ilan edildi.

FC Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, ''Bayern Magazin'' adlı dergi için yazdığı bir makalede, Mehmet'i 'onur futbolcusu' ilan ederek, takıma olan bağlılığını ve hizmetlerini özel olarak takdir ettiklerini belirtti.

Aktif futbola geçen sezon veda eden Mehmet, Bayern Münih'de kaldığı 15 yıl içinde, 8 kez lig şampiyonluğunu, 5 kez de Almanya Kupası'nı kazanmıştı.

Mehmet, FC Barcelona ile Bayern Münih arasında 15 Ağustos'ta oynanacak bir karşılaşmayla jübilesini yaparak, profesyonel futbol yaşantısına son noktayı koyacak.

NTVSpor

canavar20
11.Ağustos.2007, 23:19
Efsaneye efsane ödül.:)

Roberto Baggio
11.Ağustos.2007, 23:49
türk düşmanı hiç sevmem kendisini onun alcağı ödül haram zıkkım olsun!

ChAoS
11.Ağustos.2007, 23:54
türk düşmanı hiç sevmem kendisini onun alcağı ödül haram zıkkım olsun!

Bu nasıl bir yorum böyle , nerden biliyosun türk düşmanı olduğunu?

Roberto Baggio
11.Ağustos.2007, 23:57
babası türk olduğu için onunla konusmayan bir adam bir türk düşmanıdır ve gecen yıllarda cıkan galatasraya gelicek dedkoduları çıkınca ben türk değilim türkiyeyi sevmiyorum diyen bir adam benim gözümde fazlasıyla tük düşmanıdır

El Barto
11.Ağustos.2007, 23:59
Her okuduguna inanma sen bence ;)

ChAoS
12.Ağustos.2007, 00:00
Her okuduguna inanma sen bence ;)

Bencede...

REsist JuvE11
12.Ağustos.2007, 01:56
babası türk olduğu için onunla konusmayan bir adam bir türk düşmanıdır ve gecen yıllarda cıkan galatasraya gelicek dedkoduları çıkınca ben türk değilim türkiyeyi sevmiyorum diyen bir adam benim gözümde fazlasıyla tük düşmanıdır

doğrudur..katılıyorum

ama ödül mehmet e zıkkım olmasın,hayırlı olsun

deniz.91
12.Ağustos.2007, 19:30
Marcelinho ülkesine dönüyor

Brezilyalı futbolcu Marcelinho'nun, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg'tan ayrılacağı ve Brezilya'nın Flamengo Rio de Janeiro takımına transfer olacağı belirtildi. Wolfsburger Allgemeine Zeitung gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye'de bir dönem Trabzonspor forması giyen Brezilyalı futbolcu, Flamengo Rio de Janeiro takımıyla anlaşma sağladı ve bugün VfL Wolfsburg'l ile sözleşmesini fesh ederek ülkesine dönecek.
Berliner Kurier gazetesi ise Flamengo Rio de Janeiro'nun, Marcelinho'ya 2010 yılının Aralık ayına kadar sürecek bir sözleşme teklif ettiğini yazdı.
Bundesliga'da oynadığı 205 karşılaşmada toplam 77 gol atan Marcelinho'nun, çocukluk döneminde Flamengo Riode Janeiro takımını desteklediği kaydedildi.

12.08.2008

GReeN BeReT
15.Ağustos.2007, 11:39
Almanya (Bundesliga) takımlarından Schalke 04'ün Perulu golcüsü Jefferson Farfan'ın sol kolundaki sakatlığı gerekçesiyle sahalardan 4 hafta kadar uzak kalacağı açıklandı. 23 yaşındaki futbolcuya herhangi bir operasyonun yapılmayacağı ifade edildi.

Sezon başında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından transfer edilen Farfan, takımı Schalke'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turunda İspanya'nın Atletico Madrid takımına karşı oynadığı ve 1-0 kazandığı maçta sakatlanmıştı.

KaF KeF
16.Ağustos.2007, 05:20
Werder Bremen, eski oyuncuları Claudio Pizarro'yu Chelsea'den bir yıllığına kiraladı.

http://www.bbc.co.uk/birmingham/content/images/2007/08/13/2_claudio_395x320.jpg

Chelsea'nin Perulu forvet oyuncusu Claudio Pizarro bir yıllığına Werder Bremen'e kiralandı.

29 yaşındaki oyuncu Bayern Münih'e transfer olmadan önce 1999-2001 yılları arasında Werder Bremen forması giymişti.

Pizarro, 2007 yılında Chelsea'ye transfer olmuş ancak yalnızca 10 maçta forma giyebilmişti.

Ne Mourinho'ya ne de Avram Grant'a yaranabilen Perulu yıldız Luiz Felipe Scolari'nin de planlarına girmeyi başaramadı.

goaL.com

BaFraLı
16.Ağustos.2007, 05:27
Brem'ene transfer olması iyi olmuş.Zaten fazla forma şansıda bulamamıyordu..

I3esiktas
16.Ağustos.2007, 05:28
Güzel Transfer olmuş Başarılar..

deniz.91
16.Ağustos.2007, 05:48
Bremene iyi bir alternatif

Fernando Gago
16.Ağustos.2007, 05:57
Pizarro yeniden form tutacaktır Bremen'de ...

erdemzorer10
16.Ağustos.2007, 06:22
Chelsea ye neden gittiğini hala anlayabilmiş değilim zaten..doğru yapmış..

eXcitinG
16.Ağustos.2007, 06:28
Benim çok beğendiğim bir forvetti. Gerçekten İngiLtere ona yaramadı. Tekrar eski Pizzaro yu izLeriz umarım.

Memedov
16.Ağustos.2007, 06:32
Werder Bremen Cok iyi bir transfer gerçekleştirdi. Pizarro Eski günlerine geri dönecektir.

nerazzuri
16.Ağustos.2007, 06:44
Werder Bremen ve Claudio Pizarro ;

ikiside çok gol atmayı seviyor. Pizarro, Diego ve arkadaşlarını arkasına alarak Almanya Gol Kralıığına şu andan itibaren en büyük aday.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 16:28
2 taraf adınada iyi bir transfer olmuş.Pizarro Chelsea'de fazla şans bulamıyordu.Zaten bulmayacağıda belliydi taa giderken.

Lionel Andres Messi
16.Ağustos.2007, 20:57
bencede iyi bir transfer eskidende oynuyordu burada(werder) sanırsam tecrübesi ve yeteneğiyle almanyada gol kralı olabilir.

hp-fm-gs
16.Ağustos.2007, 21:02
Werder Bremen ve Claudio Pizarro ;

ikiside çok gol atmayı seviyor. Pizarro, Diego ve arkadaşlarını arkasına alarak Almanya Gol Kralıığına şu andan itibaren en büyük aday.

En büyük aday olmasa bile gol kralı olabileceğini düşünüyorum bende..

Cyzio
16.Ağustos.2007, 21:24
Bundesliga takımlarından Dortmund ile Hamburg arasında gerçekleşen takasta, Dortmundlu Petric Hamburg'a, Hamburglu Mohammed Zidan'da Dortmund'a gönderildi..

Dortmund bence büyük kazık yedi, geçmiş olsun.Hamburg bu sene ilk 3'e rahat girer bu performans ve takımla..

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 22:01
Zidan'da fena oyuncu değil bence.Emirates Cup'ta beğendim ben oyununu.Ayrıca sanki takımda adamı istemiyorlardı gibi bir hava vardı.Juventus maçında bir çok pozisyonda daha uygun durumda olmasına rağmen pas alamamıştı.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 22:31
Arkadaşlar yeni sezonda Almanya ligi ile ilgili paylaşımlarımızı burada yapabilirsiniz..

anilton
16.Ağustos.2007, 23:21
Bayern Hamburg maçı 2-2 sonuçlandı.Bayern Schiweinsteiger ve Podolski'nin golleriyle 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.Guerrero ve Trochowski Hamburg'a beraberliği getirdi.Hamburg çok iyi bir oyun sergiledi,iki toplarıda direkten döndü.Bayern erken goller bulup 2-0 yapmasaydı durumu Hamburg galip gelebilirdi.Hamburg Martin Jol ile iyi bir erkip olmuş.Hem hazırlık maçlarında hemde ligin ilk maçı olan Bayern maçında bunu gösterdiler.Şampiyonluğu zorlayabilirler...

KaF KeF
17.Ağustos.2007, 00:10
Leverkusen 1-1 Dortmund (İlk Yarı)

(CANLI) Bundesliga'da 2008-2009 sezonu cuma günü oynanan Bayern Münih - Hamburg maçı ile başladı. Günün en önemli maçında ise Michael Skibbe'nin eski takımı Bayer Leverkusen ile Borussia Dortmund, Bay Arena Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Valdez'in 3. dakikada attığı golle Dortmund, Leverkusen deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın 21. dakikasında Helmes attığı şık golle mücadeleye eşitlik getiren golü kaydetti.

deniz.91
17.Ağustos.2007, 00:21
Bayern alır yinede ligi

King_91
17.Ağustos.2007, 00:35
dünyada bizim kadar şanssız olan başka takımlar da var sakatlık konusunda .

UlquioRRa
17.Ağustos.2007, 01:15
Dortmund 3-1 önde Leverkusen karşısında.

deniz.91
17.Ağustos.2007, 01:30
Kötü olmuş ama düzelince schalkeye çok büyük faydası olacaktır

deniz.91
17.Ağustos.2007, 01:35
İki oyuncuda iyi ama Dortmunda iyi kazık atmışlar

Cyzio
17.Ağustos.2007, 01:58
Bu Kanal 24'ü nasıl izleriz?

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2007, 02:04
Büyük şansızlık olmuş.Sanırım diğer yeni transfer Hollandalı ön liberoda (adı aklıma gelmedi) sakatlanmış.Eşşek şansı derler buna.

GReeN BeReT
17.Ağustos.2007, 02:22
Büyük şansızlık olmuş.Sanırım diğer yeni transfer Hollandalı ön liberoda (adı aklıma gelmedi) sakatlanmış.Eşşek şansı derler buna.
Schalke bu kezde Engelaar'ı kaybetti

Schalke 04, Farfan'ın sakatlığın ardından şimdi de Engelaar'ı kaybetti.

10 milyon €’luk yeni transfer Jefferson Farfan haftaiçi oynanan Atletico Madrid maçıonda omzundan sakatlanmış ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Alman ekibi şimdi de bir başka önemli transfer Engelaar’ın sağ dizinden yaşadığı sakatlık ile şok oldu. Ortasaha oyuncusunun dün yapılan kontrollerde sezonun açılış maçı olan Hannover karşılaşmasında oynayamayacağı açıklandı. Yerine ise Levan Kobiashvili yer alacak.

Konu hakkında konuşan Andreas Müller “İlk başta menisküsünde sorun olduğunu sandık ve bu nedenle operasyon gerekiyordu. Ancak buna gerek yokmuş. Onu ikinci Atletico maçına yetiştireceğiz. Farfan ve Engelaar çok önemli oyuncular. Tabi kadrodaki diğerleri onların yokluklarını kapatacaklar. Kendi sahamızda bu sezon maç vermeyi düşünmüyoruz. Ancak haftaiçi maç oynayınca haftasonu sorun yaşıyorsunuz” dedi

Sanırım Engelhart'dan bahsettin Şemsi abi...

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2007, 02:26
Evet bahsettiğim kişi Engelaar'dı Emre.:)

El Comandante
17.Ağustos.2007, 02:41
Bundesliga'da ilk hafta mücadelesinde Schalke 04'ün Veltins-Arena'da konuğu Hannover 96'ydı. Schalke mücadeleyi 3-0 kazanarak sezona 3 puanla başladı. 90 dakika içinde iyi görüntüsüyle rahat bir skora ulaşan Schalke 04'e galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Bordon, 7 ve 64. dakikalarda Kuranyi kaydetti.

Maçın başında ilk 10 dakika içinde 2-0 öne geçen Schalke 04'de Türk oyuncu Halil Altintop Hannover 96 karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Schalke 04 adına günün başarılı isimlerinden biri de Ivan Rakitic oldu. Rakitic Bordon ve Kuranyi'nin ikinci golünde asistin sahibiydi. Bundesliga'da ilk hafta mücadelelerinde 16 Ağustos Cumartesi günü gündüz oynanan maçlardan alınan sonuçlar şu şekilde oluştu;

Arminia Bielefeld 2 - 2 Werder Bremen
Bayer Leverkusen 2 - 3 Borussia Dortmund
Energie Cottbus 0 - 3 Hoffenheim
Karlsruhe 1 - 0 Bochum
Schalke 3 - 0 Hannover
Wolfsburg 2 - 1 Köln

eXcitinG
17.Ağustos.2007, 03:04
Neden bu kanaL 24 maç sırasında bozuLuyor bende anLamadım.

UlquioRRa
17.Ağustos.2007, 03:16
Hoffenheim'ın bu senenin sürpriz takımı olacağa benziyor.

deniz.91
17.Ağustos.2007, 05:24
Hoffenheimin enrgieyi yenmesini bekliyordum açıkçası ama bu yılın süpriz takımı wolfsburg olacak kanımca

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ağustos.2007, 05:28
ya kanal 24'te mi veriyor bundesliga maçlarını ? bi de 24 neden şifreli oluyoır ???

Knightmare
18.Ağustos.2007, 01:39
Heeeyyt beee Hoffenheim'ım benim nasıl atmış 3 tane :D

orta sıralarda iyi bir yerde bitiricez inşallah bu sezonu :D

deniz.91
18.Ağustos.2007, 01:45
ya kanal 24'te mi veriyor bundesliga maçlarını ? bi de 24 neden şifreli oluyoır ???

Uydudan şifreli oluyor başka ülkeler izleyemesin diye

Cyzio
18.Ağustos.2007, 01:53
Kanal 24 maçlar dışında da çekmiyorki uyduda??

Del Piero_10
18.Ağustos.2007, 03:17
Mısırlı milli forvet Mohammed Zidan, eski takımı HSV Hamburg’dan Dortmund’a transfer oldu.

Hamburg’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Batı Almanya ekibi, Mladen Petric ve bir miktar para karşılığında yıldız oyuncuları Mohammed Zidan’ı Dortmund’a transferini onayladı.

“Mladen Petric’in bundan sonra Hamburg forması giyeceğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca Mohammed Zidan’a yeni takımı Dortmund’a başarılar diliyoruz.”

Böylece geçtiğimiz yıl beklenen performansı gösteremeyen Zidan, 5.7 milyon Avro ve Petric karşılığında Dortmund’a transfer olmuş oldu.

Transferini yorumlayan 26 yaşındaki forvet, her ne kadar çok kısa sürede Hamburg’dan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirtsede, yeni takımında kendini kanıtlayacağını söyledi.

“Hamburg’dan bu kadar kısa sürede ayrılmak istemezdim ancak Dortmund’a transfer olarak doğru bir iş yaptığımı düşünüyorum.”

deniz.91
19.Ağustos.2007, 23:41
Hamburg bu takastan karlı çaıktı kanımca

GodfatheR
20.Ağustos.2007, 00:03
Ben Zidan'ın Petriç kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Bakalım kim karlı çıkmış bu transferden ileride belli olacak.

ShevAnil
20.Ağustos.2007, 00:05
Sadece Pertiç le Takas etmemişlerki :) Petriç + 5.7 Milyon Euro = Zidan... İyi Kazık Atmış Hamburg

ShevAnil
20.Ağustos.2007, 02:01
Böylece geçtiğimiz yıl beklenen performansı gösteremeyen Zidan, 5.7 milyon Avro ve Petric karşılığında Dortmund’a transfer olmuş oldu.

Yanlış Anlıyorsun Şemsi :)

GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2007, 02:18
Yanlış Anlıyorsun Şemsi :)

Evet Emre sen haklısın.Kafa kalmadı bende yahu.Bugün 2 oldu..:icon_confused:

Onurap
20.Ağustos.2007, 02:27
zidan bekleneni bu sefer verebilirse dortmund kazık yemiş olmaz ama veremezse ki bence veremeyecek dortmund su içsin üstüne :)

ShevAnil
20.Ağustos.2007, 02:27
Emre :D Belli Şemsi Ne Oldu Sana :D

GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2007, 03:04
Emre :D Belli Şemsi Ne Oldu Sana :D

Etti 3.:icon_razz:

Neyse konudan fazla sapmayalım.:) Bu arada Dortmund kazık yemiş harbiden parada ödediyse üstüne.

KaPaLı
20.Ağustos.2007, 03:40
Petric gibi Ortasaha Kanatlar , Forvet arkası , FOrvet oynayacak adamı yolla isminden başka Zidane benzerliği olmayan yeteneksiz adamı al. Frei - Valdez - Klimovicz varken Zidan nerede oynayacak acaba

Fernando Gago
22.Ağustos.2007, 01:51
Arjantinli sol bek Luciano Fabian Monzon, Hamburg yolunda.

Bundesliga ekibi 21 yaşındaki oyuncu için Real Betis ile girdiği mücadeleden galip çıktı.

Boca başkanı Pedro Pompilio Sky Sports News’e “Hamburg ile Monzon’un transferi konusunda her konuda anlaşmaya vardık” dedi.

“Mutluyuz çünkü Hamburg, Boca ve oyuncu için en iyi anlaşmayı yaptığımıza inanıyoruz”

“Pazarlıklar uzun sürdü ancak en sonunda her şeyi ayarladık” A

rjantin olimpiyat takımıyla Çin’de bulunan oyuncu Arjantin’e dönmeden doğrudan Avrupa’ya geçecek. Oyuncu, kulüple anlaştığı takdirde transfer tamamlanacak.

anilton
22.Ağustos.2007, 07:09
Hamburg'un çok iyi kadrosu var.Monzon'uda alırlarsa mükemmel bir iş başarmış olurlar...

deniz.91
22.Ağustos.2007, 17:52
Hamburg iyi bir kadro kurdu yine Monzonda yetenli bir isim hayırlı olsun

IcedEarth
26.Ağustos.2007, 04:11
Boca'lı yıldız diyince aklıma direk Riquelme geliyor. Monzon'u ise tanımıyorum açıkçası

Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 06:37
Almanya’dan gelen son haberlere göre Borussia Dortmund, Tottenham’ın Güney Koreli oyuncusu Lee Young-Pyo’ya imza attırdı.

Brezilyalı oyuncuları Dede’nin ciddi sakatlığının devam etmesi üzerine transfer sezonunun bitimine az bir süre kala Bundesliga ekiplerinden Dortmund, Tottenham’ın sol beki Lee Young-Pyo’u kadrosuna kattı.

İngiliz kulübünün resmi internet sitesinden yayınlanan bildiriye göre de iki takım, transfer için anlaşmış bulunuyor.

“Kulübümüz, Young-Pyo’nun transferi doğrultusunda Borussia Dortmund ile anlaşma sağlamıştır.”

“Güney Koreli milli sol bek, takımımıza 2005 Ağustos ayında PSV’den transfer olmuş ve toplam 93 kez forma giymişti.”

“Young-Pyo’ya yeni takımında başarılar dileriz.”

Tottenham’a gelmeden önce Anyang Cheetahs ve PSV Eindhoven’da top koşturan 31 yaşındaki oyuncu, Güney Kore milli takımının da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Transfer sezonunun başında çıkan haberlere göre PSV’ye geri dönmesi beklenen Lee, Hollanda ekibinin 19 yaşındaki Erik Pieters’i almasıyla kulübünde kalmıştı.

Fietra 10
28.Ağustos.2007, 06:47
Kanımca iyi transfer .. Hayırlı olsun .. Dortmund'un Jürgen Klopp ile ilk 4'e gireceğini düşünüyorum ..

Unutmadan Subotic'de Avrupa'da adından söz ettirecek bu sene demedi demeyin..:)

crazzy
29.Ağustos.2007, 00:03
Almanya 4. Futbol Ligi'ne yükselen Berlin Türkiyemspor'un deplasmanda yapacağı karşılaşmalar, Berlin Futbol Federasyonu (BFV) tarafından "risk taşıyan maçlar" olarak sınıflandırması gerekçesiyle, siyasetçi, spor gazetecileri ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir grup tarafından da izlenecek.Berlin eyaletinin uyum sorumlusu Günter Piening, bu konuda yaptığı açıklamada, bir gözlemci grubun Türkiyemspor'un maçlarına gitmesini olumlu karşıladığını, kendisinin de geçen sezon Türkiyemspor'un karşılaşmalarını izlemek ve durumu yerinde görmek için maçlarına gittiğini belirtti. Türkiyemspor'un, ligde taraftarlarının şiddet yanlısı ve ırkçı söylemleriyle dikkati çeken Magdeburg, Halle ve Leipzig kentlerinde maç yapacağını ifade eden Piening, Türkiyemspor'un risk taşıyan maçlarının ilkini bu hafta sonu Chemnitz kentinde oynayacağını, bundan dolayı bu maçı izlemeye gideceğini söyledi. Futbolun uyumun en önemli motoru olabileceğini belirten Piening, ancak oyuncuların deplasman maçlarında saldırıya uğramak ve hakaret edilmekten korkmalarının bunun tam zıttını ortaya koyduğunu ifade etti. Futbol sahalarında ırkçılığa müsamaha gösterilmemesi gerektiğini kaydeden Piening, futbolcularla birlikte deplasman maçlarına gitmenin, yalnız olmadıklarını göstermek açısından önemli olduğunu söyledi. Piening, kulüplerin bu konuda büyük sorumluluk taşıdıklarını, çoğu zaman ırkçı ve şiddet yanlısı taraftarların kulüpler tarafından gerekli açıklıkla uyarılmadıklarını kaydetti.

crazzy
29.Ağustos.2007, 00:04
Bundesliga'ya iyi bir başlangıç yapan Hamburg'un, Bayern Münih'te forma giyen Alman Milli sol kanat oyuncusu Marcell Jansen'i renklerine bağladığı açıklandı. Bayern Münih kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Marcell Jansen, Bayern'de geçirdiği 1 yılın ardından Hamburg'a transfer olmuştur. İki kulüp arasında her konuda prensipte anlaşma sağlanmıştır" denildi.Hamburg kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada ise, 22 yaşındaki futbolcunun Perşembe günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra 5 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.Euro 2008'de Almanya Milli takım formasını 5 maçta 195 dakika giyen Jansen ise, Hamburg'un resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Çok sevinçliyim ve kendimi iyi hissediyorum. Yeni bir macera ve yeni bir şehir beni bekliyor. Bu transferin benim için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Gelişimimi Hamburg'da sürdüreceğim.Hamburg genç, yüksek potansiyele sahip ve başarıya aç bir kulüp. Bunu, 2 hafta önce Bayern Münih ile Hamburg arasında oynanan maçta çok daha net görebildim."Geçtiğimiz yaz başında 9 Milyon Euro karşılığında alt yapısından yetiştiği kulüp oln Borussia Mönchengladbach'dan Bayern renklerine bağlanan Jansen, Münih temsilcisinde 30 resmi maçta görev almış ancak Kasım ayında geçirdiği ciddi sakatlıktan ötürü yaklşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı.Almanya Milli takım formasını 28 defa terletme başarısı gösterip 1 de gol atan sol kanat oyuncusu için, Hamburg kulübünün 8 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.maçkolik

GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2007, 00:10
Jansen iyi transfer.Monzon diye bir eleman alıyorlardı diye haber çıkmıştı.Yalan oldu herhalde.Neyse hayırlı olsun..

Fernando Gago
29.Ağustos.2007, 03:14
Sol bekte sıkıntı yaşıyordu HSV Sorin'den de faydalanamadılar iyi transfer olmuş

crazzy
30.Ağustos.2007, 00:59
Bundesliga'ya kötü başlangıç yapan son şampiyon Bayern Münih'in, AC Milan'ın İtalyan sağ bek oyuncusu Massimo Oddo'yu kadrosuna kattığı açıklandı.

Bayern Münih kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 32 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1 yıllık kiralık sözleşmesi imzalayacağı ve sezon sonunda istendiği takdirde bonservisinin de Milano temsilcisinden alınacağı bildirildi.

Skatlığı nedeniyle sahalardan uzun süre kalacak olan Willy Sagnol ve Hamburg'a transfer olan Marcell Jansen'in sağ kanatta yarattığı boşluğu doldurması planlanan tecrübeli futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda şampiyon olan İtalya Milli takımının formasını giymişti

.Massimo Oddo, Milan kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Milan'la yollarımı; çocukluğumdan beri hayalini kurduğum kulüp olan Bayern Münih forması giyebilmek için ayırıyorum. Zor bir karardı ancak tüm tarafların onayladığı bir seçimdi. Tüm takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Bayern Münih teknik direktörü Jurgen Klinsmann, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Massimo Oddo, sağ kanattaki boşluğu hem hucüm hem de savunma anlamında kapatabilecek tipte bir futbolcu. Tecrübesi, taktik anlayışı ve teknik kapasitesiyle, kadromuza büyük katkısı olacak" dedi.

Alman kulübün başkanı Karl-Heinz Rummenigge ise yaptığı açıklamada, "Massimo Oddo gibi tecrübeli ve başarılı bir defans oyuncusunun transferini çabuk bir şekilde bitirdiğimiz için sevinçliyiz. Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış bir başka futbolcuyu daha Bayern renklerine bağlamış olduk" dedi.Geçtiğimiz sezon Milan formasını 25 Serie A maçında giyen Oddo, Münih temsilcisinde vatandaşı Luca Toni ile birlikte forma mücadelesi verecek.Dizindeki sakatlığından dolayı Euro 2008'de forma şansı bulamayan defans oyuncusu, alt yapısından yetiştiği Milan kulübü tarafından 1995-2000 yılları arasında 5 farklı kulübe kiralanmış ve daha sonra bonservisiyle birlikte Verona'ya transfer olmuştu.2002'de ise Lazio renklerine bağlanan ve Başkent temsilcisinde oldukça istikrarlı yıllar geçiren Oddo, 2007 yılının Ocak ayında ise 7.75 Milyon Euro karşılığında yeniden Milan'a dönmüştü. Tecrübeli futbolcu, İtalya Milli takım formasını ise 34 defa terletmiş ve 1 gol atmıştı.

maçkolik

Fernando Gago
30.Ağustos.2007, 01:26
Bayern 32 yaşındaki kiralık oyunculardan medet umacağına genç bir isim alsaydı ya

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 01:52
Jansenn'i neden sattınız madem adam lazımdı oraya.Oddo iyi transfer.Tecrübeli bir oyuncu.Yararı olacaktır Bayern'e..

PesimiSTyLa
30.Ağustos.2007, 05:31
Almanya Bundesliga'da Karlsruhe, Köln maçında Ümit Özat talihsiz bir sakatlık geçirdi. Köln forması giyen Ümit Özat, karşılaşmanın 31. dakikasında topun olmadığı alanda bir anda yerde kalarak herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Saha içerisinde yerde kalarak kalp krizi geçiren Ümit Özat'a, doktorlar hemen müdahale etti. Nefes almakta zorlanan Ümit'e kalp masajı yapan sağlık görevlileri, yaptıkları başarılı hamlelerle tecrübeli oyuncuyu yeniden hayata bağladı. Ümit Özat'ın yaşadığı bu olayı gören takım arkadaşları büyük bir şok yaşarken, Mondragon gözyaşlarına hakim olamadı.

Ölümden dönen Ümit Özat, bu pozisyonun ardından karşılaşmanın 31. dakikasında yerini McKenna'ye bıraktı. Olaydan kısa bir süre sonra, Ümit'in sağlığının iyi olduğunu ögrenen Köln taraftaları tribünlerde alkış tutarak deneyimli oyuncuya destek oldu.

ÜMİT ÖZAT'IN GÖRÜNTÜLERİ KISA BİR SÜRE SONRA SPORX.COM'DA OLACAK...

29.08.2008
Kaynak : Sporx.com

Allah Acil Şifa versin...

Addolorato
30.Ağustos.2007, 05:33
Allah Acil Şifa Versin Çok üzücü bir durum :(

Emurafu
30.Ağustos.2007, 05:35
Tüh ya..Tamda bu maçı izliyordum..Baktım hiç zevk vermiyor süper kupa maçını izlemeye basladım.Acil şifalar versin..

El Barto
30.Ağustos.2007, 05:38
Allah şifa versin.

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2007, 05:42
Allah acil şifalar versin..

King_91
30.Ağustos.2007, 05:43
allah korumuş . allah acil şifalar versin .

Emurafu
30.Ağustos.2007, 05:43
Dili bogazına kaçmış..Dili çıkarmakda bir dert..Canlı canlı sahit olmşdum..Orduspor maçında ugur akdemire olmuşdu ölüyordu nerdeyse..

JunkChorn
30.Ağustos.2007, 05:46
Allah korumuş gerçekten.

Fernando Gago
30.Ağustos.2007, 05:47
Alman doktorlar anıda müdahale etmiş Alah'tan Geçmiş olsun Kaptan :(

Del Piero_10
30.Ağustos.2007, 05:51
Durumu iyiymiş.

Emurafu
30.Ağustos.2007, 05:54
Dilini makasla çıkardılar..Gözleri acayip kötü idi..Foe'yi hatırlattı..Allah korudu..Durumu iyimiş..Şuan konuşabiliyormuş.Mondragon ve daum baya agladılar..Süper kupayı bıraktım bu maçı izlemeye basladım;)

GodfatheR
30.Ağustos.2007, 05:54
Valla şok oldum.Geçmiş olsun büyük kaptan :(

deniz.91
30.Ağustos.2007, 05:58
Büyük geçmiş olsun ya Allajh korusun baya üzüldüm

deniz.91
30.Ağustos.2007, 05:59
Gereksiz transfer kanımca

Universal
30.Ağustos.2007, 06:00
Canım sıkıldı ya, sırf bu adam için Fenerbahçe'de ki son maçında karaborsa bilet aldım tabii bileti maç bileti ile aynı ücretti.

KaF KeF
30.Ağustos.2007, 06:05
Allah Şifa Versin..:(

fmsmyrna
30.Ağustos.2007, 06:48
Süper kupa maçında öğrendim spiker bahsederken gol atmış falan sandım ancak kalp krizi diyince şok oldum geçmiş olsun.Çok ani,hiç beklenmedik şekilde oldu.

El Barto
30.Ağustos.2007, 06:59
http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11443

Raten
30.Ağustos.2007, 07:05
Son derece üzücü bir haber :(
Neyse ki kendine gelmiş

Knightmare
30.Ağustos.2007, 07:35
Forza Hoffenheim!!
yarın Leverkusen'i de yenicez inşallah :D:D

fmsmyrna
30.Ağustos.2007, 07:42
Kanal 24 Türksat 3a'ya geçti izleyemiyoruz nerden çekiyor merak ediyorum uydudan,D-smart tan falan mı

TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2007, 11:15
Sağlık durumunun düzelmesi çok sevindirici. Büyük geçmiş olsun Kaptan.

---
Almanya'nın FC Köln takımında forma giyen Türk futbolcu Ümit Özat, bu akşam Bundesliga'da oynanan Karlsruhe maçının 31. dakikasında tansiyonu düşmüş ve dili boğazına kaçarak nefes almakta zorlanır hale gelmiştir. Oyuncuya sahada müdahele edilerek hayata döndürülmüştür. Ümit Özat'a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Fenerbahçe resmi sitesinin hala göndermediği geçmiş olsun mesajını Galatasaray gönderdi. Tebrikler Galatasaray.

Raten
30.Ağustos.2007, 12:44
D-Smarttan izleyebiliyorum ben