View Full Version : TBL Transfer Dosyası
footballer33
16.Temmuz.2011, 13:44
http://www.haber1903.com/images/upload/image/Dw/dw-imza.jpg
http://www.haber1903.com/images/upload/image/Dw/dw-twitter.jpg
di canio
19.Temmuz.2011, 19:08
Beşiktaş Deron Williams transferini resmi olarak açıkladı. FIBA'dan onay çıkması bekleniyor. / Ntv Spor
Revolution
19.Temmuz.2011, 20:26
Jasaitis Telekom'da.
RaSenGan
20.Temmuz.2011, 02:10
erginataman ergin ataman
En cok mrk ettiginiz kobe transferine gelince, gorusmeler ve bu transfer icin ozel sponsor arayisi dvm ediyor. Kobe bjk da oynamak istiyor.
Yok artık :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Temmuz.2011, 17:27
Kobe ile anlaşıldığı söyleniyor. Harbi yok artık :D
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 18:36
Lokavt bitene kadar normal sezonda Beşiktaş 1. olacak gibi. :D
eng1n
21.Temmuz.2011, 18:49
Kobe Demirören'e mesaj atmış "Başkanım beni al"
GodfatheR
21.Temmuz.2011, 18:53
Saçmalıktan başka bir şey değil Beşiktaş Basketbol şubesinin yaptığı.
barahir
21.Temmuz.2011, 19:11
İyi transfer güzel de, Play-off larda olmayacak bir oyuncu için, sadece normal sezonda oynayacak diye o kadar para verilir mi?
Ancak BJK'nin yöntemi de bu bunu eleştirmek çok da doğru değil.. Amacı başarı değil çünkü.. Yoksa CSKA lar, Panathinaikoslar bilmiyo mu Kobe'yi almayı
Revolution
23.Temmuz.2011, 01:06
ntvspor (http://twitter.com/#%21/ntvspor) NTV SPOR
Zaza: Beşiktaş ile şartlarda anlaşamadık http://dlvr.it/cChFH
Revolution
23.Temmuz.2011, 01:08
Bence Kobe gelsin, hiç değilse gözümüz gönlümüz açılır. :p Katılıyorum ligin sadece Play-Off kısmı önemliyken Play-Off'a kalamayacak bir adama dünya para vermek akıl işi değil bence. Ha Beşiktaş Basketbol Şubesi sadece şov amaçlı takım kurup, göze hoş gelmek gibi bir misyon ediniyorsa onu bilemem.
footballer33
23.Temmuz.2011, 03:13
Ergin Ataman bu konuda, ''lokavt bitince yerlerine Avrupa'dan onları aratmayacak isimleri kadromuza katacağız'', demişti açıklamalarının birinde. Yani, Ergin Ataman da bazı şeyleri düşünüyor merak etmeyin. :)
Siz de, Türkiye'ye normal şartlarda hiçbir zaman gelemeyecek Deron Williams'ı, Kobe Bryant'ı az bir süre de olsa izlemenin keyfine varın, bırakın o işleri Ergin Hoca ve yönetim düşünsün. :)
İşin maddi boyutuna gelince, hepsi sponsor tarafından karşılanacak. Ayrıca, dünya üzerinde sadece Beşiktaş açısından değil, tüm Türkiye açısından müthiş bir prestij ve reklam kazancı olacaktır böyle isimlerin gelmesi.
eng1n
23.Temmuz.2011, 13:22
Avrupa'da Deron Williams ve Kobe Bryant'ı aratmayacak bir isim var mı ki ?
Beşiktaş'ın amacı başarı yakalamak değil zaten basketbol şubesinde. Reklam falan oluyor güzel de keşke başarılarımızla reklamı olsa ülkemizin böyle olunca Katar gibi görünüyor ülke.
barahir
23.Temmuz.2011, 14:49
Ergin Ataman bu konuda, ''lokavt bitince yerlerine Avrupa'dan onları aratmayacak isimleri kadromuza katacağız'', demişti açıklamalarının birinde. Yani, Ergin Ataman da bazı şeyleri düşünüyor merak etmeyin. :)
Siz de, Türkiye'ye normal şartlarda hiçbir zaman gelemeyecek Deron Williams'ı, Kobe Bryant'ı az bir süre de olsa izlemenin keyfine varın, bırakın o işleri Ergin Hoca ve yönetim düşünsün. :)
İşin maddi boyutuna gelince, hepsi sponsor tarafından karşılanacak. Ayrıca, dünya üzerinde sadece Beşiktaş açısından değil, tüm Türkiye açısından müthiş bir prestij ve reklam kazancı olacaktır böyle isimlerin gelmesi.
Prestij ve reklam açısından çok iyi transfer zaten, para ödenmeyecek olması da cabası..
GeNç KaRTaL
23.Temmuz.2011, 15:09
Beşiktaş'ın amacı başarı yakalamak değil zaten basketbol şubesinde. Reklam falan oluyor güzel de keşke başarılarımızla reklamı olsa ülkemizin böyle olunca Katar gibi görünüyor ülke.
Katar kısmına katılmıyorum.Kobe Bryant'ın transferi,C.Ronaldo'nun transferi gibi bir şey.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Temmuz.2011, 15:57
Katar kısmına katılmıyorum.Kobe Bryant'ın transferi,C.Ronaldo'nun transferi gibi bir şey.
İmzamı atarım.
A.FaruK
23.Temmuz.2011, 16:58
Şahsım adına gelmelerini isterim açıkcası. Türkiyede Kobe, Deron gibi isimleri izlemek fikri bile güzel yalnız unutulan nokta şu. Birincisi onları aratmayacak bir isim Avrupada bulamazsın ikincisi heleki play-off döneminde bırak aratmayacak ismi iyi isimler bile alınamaz bence. Biz Mirsad gibi bi adamın yokluğunda May'i almıştık nedenide alınabilecek isimlerin kısıtlılığı bence bu kadar emin konuşmamak gerek (: Ama yinede dediğimin arkasındayım ben şahsen bu isimler gelsin isterim.
Revolution
23.Temmuz.2011, 17:02
Serhat Çetin Beşiktaş'ta kaldı. İstediğini almış Serhat abim :D
footballer33
23.Temmuz.2011, 23:23
Şahsım adına gelmelerini isterim açıkcası. Türkiyede Kobe, Deron gibi isimleri izlemek fikri bile güzel yalnız unutulan nokta şu. Birincisi onları aratmayacak bir isim Avrupada bulamazsın ikincisi heleki play-off döneminde bırak aratmayacak ismi iyi isimler bile alınamaz bence. Biz Mirsad gibi bi adamın yokluğunda May'i almıştık nedenide alınabilecek isimlerin kısıtlılığı bence bu kadar emin konuşmamak gerek (: Ama yinede dediğimin arkasındayım ben şahsen bu isimler gelsin isterim.
Ergin Ataman'ın anlatmak istediği; verimlilik açısından, takıma sağlayacağı yarar açısından onları aratmayacak isimlerdir. Benim görüşüm bu yönde. Yoksa, ben de biliyorum bu ikilinin yerini hiç kimsenin dolduramayacağını. En azından isim olarak. :)
A.FaruK
24.Temmuz.2011, 02:17
Play-Offlara kadar kalbur üstü oyuncular bulmak çok zordur. Orta seviye basketçiler bi nebze artık (:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2011, 12:44
Bide bana bu Play-off'ta neden oynamayacaklar mevzusunu anlatabilir misiniz ? (Bilmediğim için soruyorum),Lokavt tarihiyle filan mı ilgili ? Belli oldu mu lokavtın biteceği tarih ?
Zekirdek
24.Temmuz.2011, 13:16
Bide bana bu Play-off'ta neden oynamayacaklar mevzusunu anlatabilir misiniz ? (Bilmediğim için soruyorum),Lokavt tarihiyle filan mı ilgili ? Belli oldu mu lokavtın biteceği tarih ?
Bütün sezon sürmeyeceği tahmin ediliyor. 3-6 ay arasında süreceği tahmin ediliyormuş.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2011, 13:23
Bütün sezon sürmeyeceği tahmin ediliyor. 3-6 ay arasında süreceği tahmin ediliyormuş.
Ha yani sadece tahmin. Belli bir şey yok o zaman. Lokavt 1 yıl sürerse... :)
eng1n
24.Temmuz.2011, 15:14
C.Ronaldo'nun oynadığı lig 1 yıl kapansa o süre içinde başka takımda oynayabilir olması ve C.Ronaldo'nun parayı seçerek Amerika'ya veya Katar'a gitmesi gibi bir şey bu.
A.FaruK
24.Temmuz.2011, 15:23
Ha yani sadece tahmin. Belli bir şey yok o zaman. Lokavt 1 yıl sürerse... :)
O zaman Nedim senin dediğine görede kumar oluyor bu transferler. Ya tutarsa (:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2011, 15:31
O zaman Nedim senin dediğine görede kumar oluyor bu transferler. Ya tutarsa (:
İyi de Faruk,D-Will ve Kobe Iverson gibi bitik gelmiyorlar ki. Reklamın yanında performansta vereceklerdir bence. Bu yüzden ligi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Revolution
24.Temmuz.2011, 15:45
Nedim valla Kobe'yle D-Will'in sadece ligde oynayacak olması benim de işime gelir. Mis gibi Kobe'yi D-Will'i canlı izlerim, play-off'larda da olmayacakları için 1 rakibimiz elenmiş olur :) Emin konuşmamın sebebi de bütün sezonda oynamayan Kobe'nin Deron Williams'ın arkasında beklemiş bir oyuncuyu kalkıp siz direkt play-off'larda oynatırsanız 25-30 dakika o adam tabir-i caizse çuvallar. Basketbolda, basketbolcunun maç oynaması çok önemlidir. Ergin Ataman Kobe'yle Deron Williams'ın arkasını dolduracağız diyor ama daha geçen gün göndermeye çalıştığı Serhat Çetin'i tekrar takıma almak zorunda kaldı. Kalibreli olup da tüm sezonda yedek beklemeyi kabul edecek adam olduğunu sanmıyorum ben.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2011, 18:09
Hala anlamadım ben bu play-off'ta oynamama işini :D Neyse bekleyelim,görelim :)
di canio
24.Temmuz.2011, 18:13
NBA gibi bir organizasyonu 1 sene oynatmadan duramazlar. Orta yol bulunur, bir süre sonra başlar tekrar. Bu transfer edilen oyuncuların sözleşmesinde de kesinlikle NBA'ya geri dönme maddesi bulunur. O yüzden bu oyuncular Nisan'ı, Mayıs'ı görmez Türkiye'de. Benim tahminim Ocak'ı bile görmezler. Play-off'larda oynamama durumu bu.
kalemci
24.Temmuz.2011, 18:14
geçen sene iverson gelince endonezyada bile Beşiktaş forması satılmıştı iverson yazılı.Eğer kobe gelirse formamız uzayada gider artık :)
barahir
24.Temmuz.2011, 18:24
Lokavt hayatta 1 yıl sürmez. En geç aralıkta bir orta yol bulunur..
A.FaruK
24.Temmuz.2011, 21:36
İyi de Faruk,D-Will ve Kobe Iverson gibi bitik gelmiyorlar ki. Reklamın yanında performansta vereceklerdir bence. Bu yüzden ligi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Kumar derken performanslarını kastetmedim Nedim. Yani bu lokavt süresi için oynanmış bi kumardır onu demek istemiştim (:
GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2011, 21:54
C.Ronaldo'nun oynadığı lig 1 yıl kapansa o süre içinde başka takımda oynayabilir olması ve C.Ronaldo'nun parayı seçerek Amerika'ya veya Katar'a gitmesi gibi bir şey bu.
Katar kulupleri bu tarz buyuk oyuncularin parayla aklini celemedikleri icin hala katilmiyorum benzetmene. Bu transfer cok baska bir sey.
RaSenGan
24.Temmuz.2011, 22:19
Biz Katar değiliz olamayız da.Bize gelen adamlar Guti vs. olsun geldikleri şehrin İstanbul olması büyük etkendi bence.İstanbul gibi harika bir eğlence yeri var.Gelirsin oynarsın eğlenirsin paranı alırsın daha ne :) Katar'da sadece paranı kazanırsın.Ama burda hem kazanır hem harcarsın :) Yıldız oyuncuların burayı tercih etme sebeplerinin büyük kısmı İstanbul (:
Night_Mare17
25.Temmuz.2011, 19:29
D-Will'e laf söylenmez . Bu adam bildiğin dağıtır . Mükemmel ötesi bir transfer.
Hugo
26.Temmuz.2011, 14:00
Mire Chatman Pınar Karşıyaka'da.
Kinsey de Efes'le 1+1 yıllık anlaşmış.
vego
29.Temmuz.2011, 13:28
Efes Huertas için bastırıyor
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/07/marcelinho-huertas.jpg (http://www.basketdergisi.com/efes-huertas-icin-bastiriyor.html/marcelinho-huertas)
Beko Basketbol Ligi’nde yeni bir yapılanmaya giden Anadolu Efes’te transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor.
Ligde önümüzdeki yıl şampiyon olmayı hedefleyen Lacivert – Beyazlı kulübün Marcelinho Huertas için girişimlerini yoğunlaştırdığı öğrenildi. Brezilyalı guardın formasını giydiği İspanyol ekibi Caja Laboral ile temasa geçen Anadolu Efes’in yöneticilerinin pazarlıklara başladığı kaydedildi. İspanyol kulübünün yöneticileriyle masaya oturan Lacivert – Beyazlıların bu transfere önümüzdeki günlerde son noktayı koyacağı bildirildi.
1.91 boyundaki Huertas için birkaç teklifle Caja Laboral’ın kapısını çalan Anadolu Efes’in bu transferdeki en büyük rakibi ise Barcelona… İspanyol devi de 28 yaşındaki oyuncu için Caja Laboral ile temasa geçerken transferin haftabaşında netleşmesi bekleniyor.
vego
29.Temmuz.2011, 13:28
Olin Edirne’de transfer çalışmaları sürüyor
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/05/banvit-olin-edirne1.jpg (http://www.basketdergisi.com/banvit-yari-finalde.html/banvit-olin-edirne-2)
Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne’nin transfer çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Avrupa Kupaları ve Beko Basketbol ligi hazırlıklarına pazartesi günü başlayacaklarını söyledi. Yiğitsoy, Avrupa Kupa ve Beko Basketbol Ligi maçlarında gidebildikleri yere kadar gideceklerini ve bütün hazırlıklarında bu yönde olduğunu belirtti.
Yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiğini de ifade eden Yiğitsoy, yabancı transferinde Sırp Pivot Vladimir Stimac’ı renklerine kattıklarını, iki sezondur takımın formasını giyen ve Türk vatandaşlığına geçen Amerikalı Davut Kamer ile yerli oyunculardan Antalya Büyükşehir Belediye forması altında başarılı bir sezon geçiren tecrübeli oyuncu Polat Kocaoğlu ile anlaştıklarını anımsattı.
Yabancı oyuncu transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Yiğitsoy, şöyle dedi: ”Bulgar Milli takımında oynayan 3 numaralı pozisyondaki bir sporcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bunun dışında ayrıca 1 ve 2 numaralı pozisyonlara yabancı oyuncu araştırmalarımız sürüyor. Takıma kattığımız ve bundan sonra katacağımız oyuncular ile Önümüzdeki sezon hem Beko basketbol Ligi’nde hem de Avrupa Kupası maçlarında başarılı sonuçlar almaya devam edeceğimize inanıyorum. Transfer programımız aksatmadan sürdürüyoruz.”
vego
29.Temmuz.2011, 14:28
Beşiktaş 4 oyuncu ile anlaştı
25 Temmuz 2011 17:37 | NTV Spor
Beşiktaş Erkek Basketbol takımı'ndan transfer atağı. Pınar Karşıyaka'dan Andre Smith ve Antalya Büyükşehir Belediye'den Barış Hersek'le anlaşan siyah-beyazlı takım; iki Euroleague oyuncusu David Hawkins ve Milko Bjelica ile prensipte anlaştı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/170/andresmith3_SYVKA.jpg
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
NBA'in en iyi oyuncularından Deron Williams ile sözleşme imzalayan Beşiktaş, yıldız basketbolcunun transferi için FIBA'ya resmi başvurusunu da yaptı.
Can Akın, Mehmet Yağmur, Ersin Görkem ve Erwin Dudley ile prensipte anlaşan siyah-beyazlılar, Beko Basketbol Ligi'nden iki oyuncuyla daha imza aşamasına geldi. Geçtiğimiz sezon Antalya Büyükşehir Belediyesi forması giyen Barış Hersek ve Pınar Karşıyaka'dan Andre Smith, Beşiktaş ile anlaştı. Andre Smith transferinin resmiyet kazanması için Beşiktaş'ın Pınar Karşıyaka'ya bonservis ücreti ödemesi gerekiyor. İki takım arasındaki görüşmeler ise sürüyor.
Öte yandan, geçen sezon kiralık oynayan Marcelus Kemp'i yeniden takıma kazandırmak için çalışmalara başlayan siyah-beyazlı takım, Virtus Bologna ile bonservis pazarlığını sürdürüyor. Beşiktaş, diğer yabancı transferi için iki yıldızla daha görüşüyor. Son beş sezondur Euroleague'de oynayan David Hawkins ve Lietuvos Rytas'tan Milko Bjelica, Beşiktaş ile prensipte anlaştı.
Siyah-beyazlı kulüp, daha önce takımda düşünmediğini açıkladığı Serhat Çetin'i de kadrosunda tutma kararı aldı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Temmuz.2011, 17:07
Bjelica Caja Laboral'e gitmedi mi yahu ? Eğer gerçekten biz aldıysak çok iyi olur :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Temmuz.2011, 19:19
NTV SPOR Son Dakika: FIBA yönetimi, lokavt süresince NBA oyuncularının Avrupa'da oynamasına izin vereceğini açıkladı. Ve böylece netleşti,Deron Williams Beşiktaş'ta :)
anil luque
30.Temmuz.2011, 00:46
Basketbolda müthiş işler yaptık. Artık iş biraz da biz taraftara düşüyor. Elimizden geldiğince ilgi göstermemiz gerek. Üni istanbulda olsa sürekli giderim maçlara ama işte.
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2011, 00:55
Gelsin artık Kobe Bryant.:icon_biggrin:
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2011, 01:28
Kobe'den başkası yalan. Williams yanına o da lazım. Bir de uzun lazım tabi NBA'den.
E.Cartman
30.Temmuz.2011, 01:37
D-Will ve -gelirse- Kobe müthiş transfer. Galatasaray - BJK maçlarına gitmek isterim bu sezon. Ama aklımı kurcalayan bir soru var. Lokavt bitince n'olcak. Bi düşüş olacağı şüphesiz, bunun altından kalkabilecek mi Beşiktaş. Gelecek sezonda Efes, FB ve GS'yle şampiyonluk yarışına D-Will varmış gibi devam edebilecek mi ? Williams'ın yerini doldurmak kolay değil. Tony Parker, Rajon Rondo falan gelmedikçe de dolmaz D-Will gibi bi adamın yeri :D
Night_Mare17
30.Temmuz.2011, 04:25
Yemişim lokavtın bitmesini :n: . Buna da bahane bulmayalım :D Gelen isme Bakın D-Will .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2011, 13:58
Yemişim lokavtın bitmesini :n: . Buna da bahane bulmayalım :D Gelen isme Bakın D-Will .
Nökte bee :D
Revolution
30.Temmuz.2011, 14:16
Playoff'a kadar gelip oynasinlar canim hatta Lebron, Dwight Howard, Nowitzki de gelsin gozumuz gonlumuz acilir :zuhaha
Sirius Black
30.Temmuz.2011, 15:12
Playoff gelince gitsinler tamamım ben. :D
vego
30.Temmuz.2011, 15:56
Haluk Yıldırım 1 yıl daha devam demiş GS ile.
vego
30.Temmuz.2011, 16:03
salsabasket: Beşiktaş'ın 'Aldık' dediği isimlerden biri olan Andre Smith, İtalyan Pepsi Caserta ile anlaştı.
salsabasket: Milko Bjelica ve Ersin Görkem'in ardından Beşiktaş'ın elinden kaçan 3. isim Andre Smith. Ön anlaşma var, peşinat yok, oyuncular gidiyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2011, 21:49
salsabasket: Beşiktaş'ın 'Aldık' dediği isimlerden biri olan Andre Smith, İtalyan Pepsi Caserta ile anlaştı.
salsabasket: Milko Bjelica ve Ersin Görkem'in ardından Beşiktaş'ın elinden kaçan 3. isim Andre Smith. Ön anlaşma var, peşinat yok, oyuncular gidiyor.
Dediğim gibi Bjelica Caja Laboral'de,kötü oldu.
Revolution
30.Temmuz.2011, 21:59
Bjelica, çok şey katardı Beşiktaş'a.
RaSenGan
31.Temmuz.2011, 05:33
Önemli olan takım olabilmek :p
vego
31.Temmuz.2011, 21:46
Can Korkmaz G.Saray’da
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/07/can.jpg (http://www.basketdergisi.com/can-korkmaz-g-sarayda.html/can-3)
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 2010 – 2011 sezonunda Türkiye Basketbol İkinci Ligi’ndeki Pertevniyal takımının forması giyen genç oyuncu Can Korkmaz ile 5 senelik anlaşmaya vardı.
1.87 metre boyunda 18 yaşındaki sporcu, Amerika’da Mountain State Academy, Arlington Country Day lise takımları için de mücadele etti. 18 Yaş Altı Milli Takımı’nda yer alan Can, bir numaralı pozisyonda, oyun kurucu olarak görev yapıyor.
Revolution
31.Temmuz.2011, 21:46
Ben de bu haberi koyacaktım. Yetenekli bir oyuncu, hayırlı olsun.
vego
31.Temmuz.2011, 21:53
Hızlanmalısın çekirge:director:(/h)=t
vego
01.Ağustos.2011, 14:55
Mahir Bayrak Olin Edirne'de
1 Ağustos 2011 12:29 | NTV Spor ve Ajanslar
Olin Edirne, Efes Pilsen alt yapısında yetişen, geçtiğimiz sezon TB2L takımlarından Uşak Üniversitesi'nde forma giyen Mahir Bayrak ile 1 yıllık sözleşme yaptı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/172/mahir_6D4N0.jpg
Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, Uşak Üniversitesi'nden Mahir Bayrak ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Olin Edirne'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Olin Edirne, Efes Pilsen alt yapısında yetişen, geçtiğimiz sezon TB2L takımlarından Uşak Üniversitesi'nde forma giyen Mahir Bayrak ile 1 yıllık sözleşme yaptı.
2011-2012 sezonunda Olin Edirne formasıyla mücadele edecek olan ve 1 numaralı pozisyonda oynayan Mahir Bayrak 1.80 boyunda ve 32 yaşında. Bayrak, geçen sezon 19 maçta 30.48 dakika süre alarak, 11.21 sayı, 3,6 ribaunt, 5,3 asist ortalamalarıyla oynamıştı.
Daha önce Meysuspor, Kombassan Konya, Tekel Spor, Banvit Spor, Samsun Spor, Oyak Renault, Kepez Belediyespor, Aliağa, ITU ve Uşak Üniversitesi'nin formasını giyen Bayrak, oynadığı 6 takımla birinci lige çıkma başarısı göstermiş ve 2007-2008 sezonunda Aliağa forması ile ikinci ligde bir maçta yaptığı 26 asist ile en fazla asist yapan oyuncu olma unvanını elde etti.
Bu arada, Mahir Bayrak'ı da renklerine bağlayan Olin Edirne, transfer ettiği oyuncu sayısını 9'a çıkarttı.
Olin Edirne, daha önce Uğurcan Aksoy, Yiğitcan Vardal, Polat Kocaoğlu, Ogün Sevinç, Wladimir Stimac, Wes Wilkinson ve İvan Lilov ile anlaşma sağlarken Davud Kamer ile de sözleşme yenilemişti.
Revolution
01.Ağustos.2011, 15:19
Yiğitcan Vardal küçükken altyapının tozunu atıyordu, patlama yapabilir.
vego
01.Ağustos.2011, 15:45
Antalya BŞB’den Valentin Pastal Hamlesi
http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/08/valentin.png (http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/08/valentin.png)
3 yıllık Pınar Karşıyaka tecrübesinin ardından geçen yıl rotasını Mersin’e çeviren ve daha fazla süre/rol alabilmek için Mersin BŞB ile anlaşan, ancak aradığını bulamayan, koca sezonu toplamda sadece 7 sayı üreterek kapatan Valentin Pastal, yeni sezonda Antalya BŞB forması giyecek. Serdar Apaydın önderliğinde genç ve dinamik bir kadro kuran, genç yerlilere önemli görevler düşmesi beklenen Antalya BŞB uygun bir yer olabilir Valentin için. Altyapılardaki performansıyla ülke basketbolunun geleceği adına önemli isimlerden biri olarak gösteriliyordu ama yaş oldu 27, hala net bir çıkış yapamadı. Karşıyaka’da idare ediyordu yine ama Mersin’de tepetakla oldu. Antalya’da kıpırdanır inşallah.
Salsa Basket
vego
01.Ağustos.2011, 16:22
ÖZEL – Kartal’da 7 imza artık atılıyor!
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/04/gsbjk.jpg
Beşiktaş’ta transfer nihayet şekilleniyor.
Siyah – Beyazlıların daha önce anlaştığı 7 oyuncunun sözleşmesi, yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından imzalanacak. Buna göre Beşiktaş; Can Akın, Mehmet Yağmur, Barış Hersek, Ersin Dağlı, David Hawkins ve Benjamin Eze’nin hazırlanan sözleşmelerini imzalayarak transferi bitirecek. Siyah – Beyazlılarda ayrıca Marcelus Kemp’in buy-out’u için Virtus Bologna ile anlaşıldı.
Transfer haberlerini doğrulayan Beşiktaş coachu Ergin Ataman, “Transferleri yarın bitireceğiz. Bir de sürpriz 4 numara ile görüşmemiz var. Güçlü bir takım kurmaya çalışıyoruz. Elimizden kaçan bir oyuncu ise yok. Ersin Görkem ve Andre Smith ile görüşüyorduk. Ersin’in yaşı nedeniyle pek ısrarcı değildik. Andre Smith’te ise kuşkularımız vardı. Biz 30 yaşın üzerinde olmayan Türk oyuncularla 1-2 yıllık bir çekirdek kadro oluşturmak istiyoruz” dedi.
* Basketdergisi.com özel haberidir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ağustos.2011, 16:29
Çok şükür...
LadroN
01.Ağustos.2011, 16:38
Pertevniyal iki oyuncu vermiş Olin Edirne ve Galatasaray'a.Arada bir okula gelip spor salonumuzda antreman yapıyorlardı.Yolları açık olsun.Bizim liseninde adı duyulmuş oldu böylece :D
vego
01.Ağustos.2011, 17:09
Ersan İlyasova Anadolu Efes'te
01 Ağustos 2011 Pazartesi
Aldığımız bilgilere göre Ersan İlyasova Anadolu Efes ile anlaşmış. Yetkililer imza bugün veya yarın atılacak diyor. Ersan İlyasova hamlesiyle birlikte Efes çok iyi bir kadro oluşturdu. 4/4'lük bir kadro buna denilir. Ersan İlyasova sadece lokavt döneminde değil, bütün sezon Anadolu Efes forması giyecek. Maddi konularda henüz net bir şey yok ancak Ersan'a Efes'in yüklü bir para ödediği belirtiliyor. Her iki tarafa da hayırlı olsun diliyoruz. Efes bir Guard transferiyle transfere nokta koyacaktır.
Solo Basket Özel
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-ymWkY5Fney_XodoiosDL6OsoFUhWBCyyEQGp7NXap7M11X2k (http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-ymWkY5Fney_XodoiosDL6OsoFUhWBCyyEQGp7NXap7M11X2k)
Revolution
01.Ağustos.2011, 17:11
Efes yilin transferini yapti, sene sonuna kadar almalari muthis basari.
anil luque
02.Ağustos.2011, 14:42
Ersan transferi büyük başarı gerçekten hayırlısı olsun ve Efes'i de tebrik etmek lazım.
Bize gelecek olursak bu oyuncuların içlerinden en çok Benjamin Eze beni mutlu ediyor, çok katkı sağlayacak bize inancım tam.
vego
02.Ağustos.2011, 15:10
Clifford Hammonds Banvit'te
Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, Clifford Hammonds ile anlaşmaya vardı.
02 Ağustos 2011 Salı - 13:20
AA
Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, geçen sezon Fransa'nın Asvel Lyon-Villeurbanne takımında forması giyen Clifford Hammonds ile anlaşmaya vardı.
Kulüpten yapılan açıklamada, daha önce Darüşşafaka ve Anadolu Efes formalarını da giyen Hammonds ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.
footballer33
02.Ağustos.2011, 15:27
Nihayet transferleri bitirmeyi başardık, yalnız başlıkta 7 isim diyor içerikte 6 basketçi var. Sonuncusu Deron Williams mı acaba? :)
anil luque
02.Ağustos.2011, 15:37
büyük ihtimal öyledir.
vego
02.Ağustos.2011, 15:39
Kemp FIBA’lık oluyor
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/04/gsbjk.jpg
Beşiktaş’ın anlaştığı Marcelus Kemp’in üç takımla sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.
Bolognabasket sitesinin haberine göre; Kemp’in Beşiktaş’ın yanısıra Virtus Bologna ve Scavolini Pesaro ile sözleşme imzaladı ve bu nedenle konu FIBA’ya taşınacak. Pesaro’nun oyuncuyu transfer etmekten vazgeçtiği ve şuanda Virtus Bologna ile Beşiktaş’ın sorun yaşadığı kaydedildi. Menajerini değiştiren Kemp’in hangi takımda oynayacağına FIBA’nın karar vermesi bekleniyor.
vego
02.Ağustos.2011, 15:40
Beşiktaş'ta belirsizliği süren Kobe Bryant transferine başkanımız Yıldırım Demirören bizzat devreye giriyor.
02 Ağustos 2011 Salı - 13:32
Milliyet
Allen Iverson (http://www.sporx.com/allen-iverson/)'un ardından Deron William ile anlaşma sağlayan Beşiktaş, potanın bir yıldızını daha takıma kazandırmak için görüşmeleri hızlandırdı. Kobe Bryant için ABD'ye gidecek olan Başkan Yıldırım Demirören, çekinceleri bulunan basketbolcuyu ikna etmeye çalışacak. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bugünkü yönetim kurulu toplantısının ardından saat 17:00'de NBA'in ünlü basketbolcusu Kobe Bryant'ın transfer görüşmesini yapmak üzere ABD'ye hareket edecek.
Allen Iverson (http://www.sporx.com/allen-iverson/) transferiyle, Beşiktaş'ın ismini dünyaya duyuran Başkan Yıldırım Demirören, birkaç gün içerisinde yeniden ABD'ye uçacak. Erkekler basketbolda yeniden atağa kalkmayı amaçlayan siyah-beyazlı kulübün başkanı, Deron Williams ile basının karşısında sözleşme imzaladıktan sonra rotasını Kobe Bryant'a çevirecek.
Basketbol Şube Başkanı Şeref Yalçın ile birlikte ABD'deki temaslarını sürdürecek olan Demirören, Türkiye'ye gelme konusunda çekinceleri olan Kobe Bryant ile bire bir görüşerek, dünyaca ünlü yıldızı ikna etmeye çalışacağı bildirildi. .
Başkan Yıldırım Demirören'in, Kobe Bryant'ı ikna etmesi durumunda ise programını daha da uzatarak ikinci bir imza töreniyle tüm dünyaya bu transferi duyurmayı planladığı belirtildi. Kobe Bryant transferinde sponsorluk görüşmelerinde de büyük aşama kaydeden Beşiktaş Yönetimi, yıldız basketbolcunun takıma katılması durumunda maçlarını Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynatmayı planlıyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ağustos.2011, 15:41
Oha 3 takımla nasıl sözleşmesi oluyo ? :D
vego
02.Ağustos.2011, 17:14
Huertas’a servet!
http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/yazdir.pngYazdır (http://www.basketdergisi.com/yazdir.html?id=25378) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/arkadasina_gonder.pngArkadaşına Gönder (http://www.basketdergisi.com/huertasa-servet.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye +Basketbol+Haber+Lideri%29#arkadasima_gonder) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/sik_kullanilanlara_ekle.pngSık Kullanılanlara Ekle (http://www.basketdergisi.com/huertasa-servet.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye +Basketbol+Haber+Lideri%29#) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/yorum_yaz.pngYorum Yaz (http://www.basketdergisi.com/huertasa-servet.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye +Basketbol+Haber+Lideri%29#yorumyaz)
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/08/huertass.jpgAnadolu Efes’in yakından ilgilendiği ancak Regal Barcelona’ya transfer olan Marcelinho Huertas oldukça dolgun bir sözleşmeye imza atacak.
Solobasket sitesinin haberine göre Caja Laboral’e 1.4 milyon Euro buy-out ödeyen Regal Barcelona, Huertas’a ise 4 yıllığına 5 milyon 6 bin Euro’luk teklif sundu. Transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.
Bilindiği gibi Anadolu Efes’in Caja Laboral’e Huertas için 2.5 milyon Euro önerdiği iddia ediliyordu.
vego
02.Ağustos.2011, 18:41
F.Bahçe imzayı attırdı
Fenerbahçe Ülker, eski basketbolcusu Hakan Demirel'i yeniden renklerine bağladı.
02 Ağustos 2011 Salı - 17:34
Sporx.com
Beko Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker, eski oyuncusu Hakan Demirel ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
byariff
03.Ağustos.2011, 04:10
Arkadaslar Galatasaray Transferi Kapattimi hic haber falan yokda ?
Revolution
03.Ağustos.2011, 04:12
Kapattık şimdilik.
Hugo
03.Ağustos.2011, 16:03
Hido ve Kerem NTVSpordalar şu an.
Hido: Biz keremle bir tek kulüpte aynı takımda oynamadık. İlkokul, lise, milli..
Kerem araya giriyor burda. "Bakarsın o da olur bu sene" Hido da gülüyor girme o konulara diyor.
anil luque
03.Ağustos.2011, 16:22
@tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
DEDIKODU - Kobe Bryant, Besiktas ile ayligi 900.000$'dan 6 aylik anlasma imzaladigi haberleri geliyor.
Allahım sana geliyorum :)
Revolution
03.Ağustos.2011, 16:36
Süper haber :)
vego
03.Ağustos.2011, 17:17
İlk Resmi görüşme TSİ saatiyle 23.30'da ve perşembe .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ağustos.2011, 17:25
Senelerce sürsün lokavt,gelsin artık Kobe Bryant :p
footballer33
03.Ağustos.2011, 17:55
@tribundergi (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Ftribundergi) Tribun Dergi
DEDIKODU - Kobe Bryant, Besiktas ile ayligi 900.000$'dan 6 aylik anlasma imzaladigi haberleri geliyor.
Allahım sana geliyorum :)
1 milyon $ istiyordu, sadece 100 bin $ mı indirebildik fiyatı? İşte Demirören farkı ve görüşmelerde Serdal Adalı'nın olmamasının etkileri. :p
RaSenGan
03.Ağustos.2011, 18:52
Ne paralar dönüyo ya :D Günde 30 bin $ :D
vego
03.Ağustos.2011, 19:41
Huertas Efes'i reddetmiş.Patrick Mills ile anlaşılmış.
Revolution
03.Ağustos.2011, 20:19
Mills cok saglam transfer. Lokavt sonuna kadar mi sene sonuna kadar mi alindi?
vego
03.Ağustos.2011, 20:24
O serbest kaldı galiba.Evet 1 yıllık sözleşme.Lokavt ile filan alakası yok.
Revolution
03.Ağustos.2011, 20:27
Tesekkurler :) Efes cok saglam bir takim oldu vallahi.
vego
03.Ağustos.2011, 20:31
Çooooooook (ÖÜ)
vego
03.Ağustos.2011, 20:47
ismailsenol: Anadolu Efes, ayrıca Ersan İlyasova'yı da transfer etti. Ersan lokavt bittikten sonra da kalmak istiyor ancak bu henüz kesinleşmedi.
vego
03.Ağustos.2011, 20:57
Ersan İlyasova Anadolu Efes'te
3 Ağustos 2011 18:57 | NTV Spor
Anadolu Efes'in yıldız transferleri devam ediyor. Daha önce Sasha Vujaçiç'i renklerine bağlayan lacivert-beyazlı kulüp, milli basketbolcu Ersan İlyasova ve Avustralyalı Patrick Mills'i de kadrosuna kattı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/172/ersan3_KCWWY.jpg
THY Euroleague'de final four'u hedefleyen Anadolu Efes, milli basketbolcu Ersan İlyasova ile NBA'deki lokavt bitene kadar sözleşme imzaladı.
Bu transfer için İspanyol ekibi Barcelona ile çekişen Efes, Ersan için daha erken davrandı ve milli yıldızı renklerine bağlamayı başardı.
EFES AVUSTRALYALI PATRICK MILLS İLE DE ANLAŞTI
Anadolu Efes, oyun kurucusunu da buldu. Uzun süredir Marcelinho Huertas ile görüşmelerini sürdüren lacivert-beyazlı kulüp, gelen olumsuz yanıtın ardından Avustralyalı Patrick Mills ile anlaştı.
2009 NBA Draftı'nda ikinci tur 55. sıradan seçilen Mills, NBA'de Portland Trail Blazers forması giyiyordu. Geçen sezon 64 maçta forma giyen 22 yaşındaki basketbolcu, 5.5 sayı ortalamasıyla mücadele etti.
1.83 boyundaki Mills, 18 yaşından bu yana Avustralya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Türkiye'de düzenlenen 2010 Dünya Şampiyonası'nda sahneye çıkan Mills, 13.8 sayı ve 4.2 asist ortalamaları tutturmasına karşın Avustralya'nın ikinci turda elenmesine engel olamamıştı.
Anadolu Efes transferi, Mills'in kariyerindeki ilk Avrupa macerası olacak.
Revolution
03.Ağustos.2011, 21:06
Bugun Kerem Hidayet'le ilgili 1-2 gonderme yapti Hido karistirma oralari dedi :) Hido da gelirse zaten..
vego
03.Ağustos.2011, 21:49
Beşiktaş Kemp’in Bonservis Sorununu Çözdü
http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/08/kemp-276x300.jpg
Marcelus Kemp’in sözleşme durumuyla alakalı gelişmeleri dün İtalyan basınını kaynak alarak geçmiştik. Bugün yine Bolognabasket sitesinde yer alan habere göre, Kemp ile alakalı anlaşmazlık çözüme kavuştu. Buna göre, Beşiktaş kulübü Virtus Bologna kulübüne Kemp’in bonservisi için 130.000 dolar ödeyerek sorunu ortadan kaldırdı. Ergin Ataman’ın kadroya kattığı isimlerden biri olan Marcelus Kemp, eli sıcak olduğunda can yakan bir isim olduğunu geçen sezon o kısa bölümde gösterdi. Yürek koyan bir oyuncu aynı zamanda, mücadeleden de kaçmıyor. Beşiktaş’ı da biliyor, tanıyor geçen yılki tecrübesinden sonra. 13 maçta 17.1 sayı -2.3 asist – 3.5 ribaund ortalamaları tutturmuştu Beşiktaş’ta. Kadroda tutulması olumlu bir hamle bence, hayırlı olsun diyelim.
Salsabasket
Revolution
03.Ağustos.2011, 22:08
İnsan değil bu adam :D
anil luque
03.Ağustos.2011, 22:34
Çok iyi haber..
barahir
03.Ağustos.2011, 22:38
Ersan yılın transferi olur.. En büyük rakibimiz Efes olacak gibi bu yıl..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ağustos.2011, 23:04
Vay be Efes harbi sağlam geliyor.
footballer33
04.Ağustos.2011, 02:48
D-Will twitlemiş. :)
http://twitpic.com/5r0y7j
footballer33
04.Ağustos.2011, 02:52
Bu da o fotosu. :)
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/347724847.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1312412920&Signature=OBnn2muTF%2Bsu5VGVthwQmERgWT8%3D
GodfatheR
04.Ağustos.2011, 03:09
Ersan transferini kıskandım..
anil luque
04.Ağustos.2011, 14:15
Nasıl da yakışmış forma koçusuna :)
vego
04.Ağustos.2011, 16:31
Karşıyaka Emre Bayav ile nikah tazeledi
4 Ağustos 2011 14:05 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Emre Bayav'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/173/karsiyaka3_GORWY.jpg
Emre Bayav, 1 yıl daha Pınar Karşıyaka'nın başarısı için ter dökecek.
Geçen sezonun başında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde mücadele ettikten sonra Pınar Karşıyaka'ya transfer olan Emre Bayav, yeşil kırmızılı ekiple 1 yıllık sözleşme imzaladı.
25 yaşındaki Emre Bayav Pınar Karşıyaka'da ligde ve play-off'ta 17 maçta forma giymişti.
vego
04.Ağustos.2011, 18:02
ÖZEL – Özerhun: Mills ile henüz anlaşmadık
http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/yazdir.pngYazdır (http://www.basketdergisi.com/yazdir.html?id=25448) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/arkadasina_gonder.pngArkadaşına Gönder (http://www.basketdergisi.com/ozel-ozerhun-mills-ile-henuz-anlasmadik.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye +Basketbol+Haber+Lideri%29#arkadasima_gonder) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/sik_kullanilanlara_ekle.pngSık Kullanılanlara Ekle (http://www.basketdergisi.com/ozel-ozerhun-mills-ile-henuz-anlasmadik.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye +Basketbol+Haber+Lideri%29#) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/yorum_yaz.pngYorum Yaz (http://www.basketdergisi.com/ozel-ozerhun-mills-ile-henuz-anlasmadik.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye +Basketbol+Haber+Lideri%29#yorumyaz)
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/08/mills.jpgYaptığı transferlerle hedefini THY Euroleague’de Final Four olarak belirleyen Anadolu Efes’te oyun kurucu transferinde çalışmalar sürüyor.
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Patrick Mills ile görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, “Henüz imza attık veya imza aşamasındayız demek doğru değil. Transfer için görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi için A planımız diyebiliriz. Elbette B ve C planlarımız da var. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz, henüz net bir şey söyleyemeyiz” dedi.
Terance Kinsey’nin Türk olması için girişimlerin başlayacağını belirten Özerhun, “Bu konuda çalışmalarımız olacak. Ancak önce Thornton ve Raduljica hakkında bir tasarrufa varmamız gerekiyor. Bu oyuncuları kadromuzda nasıl kullacağımızı düşünüyoruz. Sadece Euroleague’de mi veya ligde de oynatabilir miyiz soruları üzerinde duruyoruz. Bu iki oyuncuyu isteyen kulüpler de var. Kinsey veya Thornton’un Türk olması ise ayrı bir çalışma ve bunların sonuçlarına göre hareket edeceğiz” diye konuştu.
vego
04.Ağustos.2011, 18:09
Ersan İlyasova: Sezon Sonuna Kadar Anadolu Efes’te Kalmak İstiyorum
http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/08/ersan-ilyasova-300x210.jpg (http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/08/ersan-ilyasova.jpg)Anadolu Efes ile anlaşarak lokavt sürecince Türkiye’de forma giyecek olan Ersan İlyasova, Abdi İpekçi’de yapılan idmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İyi bir kadro kuran Anadolu Efes’le İstanbul’da düzenlenecek Euroleague Final Four’u için mücadele edeceğini söyleyen Ersan İlyasova, İstanbul’da sezon sonuna kadar kalmak istediğini de açıkladı. Ki en önemli kısım da burası zaten. Sözleşme lokavt sonuna kadar imzalanmış durumda ama Ersan kalmak istiyor. O vakit geldiğinde değişik gelişmeler yaşanabilir.
Ersan İlaysova’nın açıklamaları şu şekilde:
”Yeniden Avrupa Ligi’nde oynamak çok heyecan ve gurur verici. Sözleşmem NBA’deki lokavt sona erene kadar ama FIBA kurallarda bir değişiklik yaparsa sezon sonuna kadar kalmayı düşünüyorum. Buraya gelmemin nedeni Anadolu Efes’in iyi bir kadro kurması ve Avrupa Ligi’nde bu sezon dörtlü finalin İstanbul’da yapılacak olması.
Bana bir sürü teklif geldi ama Anadolu Efes’i seçtim. Çünkü çok güzel bir kadro kurmuşlar. Kazanma potansiyeli yüksek bir takım. O yüzden geldim.
Dünya Şampiyonası’ndan sonra hedefimiz daha büyük. Beklentiler de daha yüksek. Sorumluluk almışız. Herkes bunun farkında. Grubumuza baktığımız zaman çok zor bir gruptayız. Lokavttan dolayı NBA’deki bütün oyuncuların şampiyonaya katılacağını düşünüyorum. Zor olacak ama biz de başarılı olmak istiyoruz.”
vego
05.Ağustos.2011, 15:10
ÖZEL – Efes, Mills’ten vazgeçti
http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/yazdir.pngYazdır (http://www.basketdergisi.com/yazdir.html?id=25476) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/arkadasina_gonder.pngArkadaşına Gönder (http://www.basketdergisi.com/ozel-efes-millsten-vazgecti.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye +Basketbol+Haber+Lideri%29#arkadasima_gonder) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/sik_kullanilanlara_ekle.pngSık Kullanılanlara Ekle (http://www.basketdergisi.com/ozel-efes-millsten-vazgecti.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye +Basketbol+Haber+Lideri%29#) http://www.basketdergisi.com/wp-content/themes/basketbol/images/button/yorum_yaz.pngYorum Yaz (http://www.basketdergisi.com/ozel-efes-millsten-vazgecti.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+BasketDergisi+%28T%C3%BCrkiye +Basketbol+Haber+Lideri%29#yorumyaz)
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/08/mills1.jpgGüçlü bir kadro oluşturan ve oyun kurucu transferi için kolları sıvayan Anadolu Efes, Patrick Mills transferinden vazgeçti.
Bir süredir oyuncuyla görüşen Lacivert – Beyazlılar, bu transferi askıya aldı. Efes’in alternatiflere yöneldiği öğrenildi. Bu oyuncular arasında Olympiakos’tan ayrılan Theo Papaloukas da var. Lacivert – Beyazlılara önerilen ünlü yıldız için Efes’in çekimser olduğu belirtildi. 35 yaşına gelen Yunan oyuncunun temposu konusunda soru işaretleri olan Lacivert - Beyazlılar, birkaç isimle de görüşmelerini sürdürüyor.
Revolution
05.Ağustos.2011, 15:24
Biz alsak Mills'i ya. Çok beğenirim kendisini. Gerçi o mevkiide çok adamımız var ama.
vego
05.Ağustos.2011, 15:31
Sizin aramanız gereken pass first guard değil.Lakoviç varken lüks olur.
Revolution
05.Ağustos.2011, 15:33
Bizim aramamız gereken yarma bir pivot ama transferi kapattık maalesef.
vego
05.Ağustos.2011, 15:35
Songalya pivot oynarsa savunmada Oktay Mahmudi kafayı yer.
Revolution
05.Ağustos.2011, 15:39
Bence de ama göreceğiz.
besiktas1903
05.Ağustos.2011, 15:59
http://www.haber1903.com/images/upload/image/deron.jpg
Bu forma ne böyle yahu :p umarim sadece acele ile yapilmistir ve gercek forma böyle olmaz. Yapistirilmistir..
barahir
05.Ağustos.2011, 16:46
O firma Demirören'in değil mi :)
vego
05.Ağustos.2011, 17:17
Hido, Efes'e Mi ? (http://www.solobasket.net/2011/08/hido-efese-mi.html)
http://1.bp.blogspot.com/-a6o-IkOUrno/Tjunr41ohzI/AAAAAAAAAUI/9yyu20-ZpzA/s320/spor_hedo_K10032011_1.jpg (http://1.bp.blogspot.com/-a6o-IkOUrno/Tjunr41ohzI/AAAAAAAAAUI/9yyu20-ZpzA/s1600/spor_hedo_K10032011_1.jpg)
Tarihinin en güçlü kadrolarından birini oluşturmak isteyen Anadolu Efes, Hidayet Türkoğlu ile büyük ölçüde anlaştı.
Efes’in altyapısında yetiştikten sonra NBA’e giden ve yıllardır ABD’de başarıyla mücadele edip final oynayan Hido’nun tekrar yuvaya dönmesi an meselesi… Milliyet gazetesinden Ümit Avcı’nın haberine göre Efes ile Hidayet büyük ölçüde anlaştı. Transferin Avrupa Şampiyonası sonrası netlik kazanması bekleniyor. İmzalar atılırsa Hidayet’in lokavt bitene kadar Efes forması giyen Orlando Magic’e dönmesi bekleniyor.
24kobebryant
05.Ağustos.2011, 18:26
Olm bu nasıl kopyalamaktır yahu :n: :n:
vego
05.Ağustos.2011, 18:28
Özensiz biraz kabul.
vego
05.Ağustos.2011, 18:47
Sırada Ömer Aşık varmış :D
vego
05.Ağustos.2011, 19:00
Beşiktaş'ın Kobe Bryant'a Teklifi Belli Oldu
http://2.bp.blogspot.com/-jtDivqAcXBo/TjP-A3tJMYI/AAAAAAAAACM/h0WsUXW4h5o/s1600/kobe-bryant.jpg
Bu yaza durgun başlayan ama sonrada açılan takımı olan Beşiktaş baştan Deron Williams ile anlaşmıştı . Ve imzaların 9 Ağustos'ta atılacağına size söylemiştik .Beşiktaş bu sefer bir diğer NBA yıldızı Kobe Bryant ile anlaşmak istiyor . Yabancı kaynaklar bunun çok zor olduğunu söylese de Beşiktaş bu konuda ısrarlı . Beşiktaş Kobe Bryant'a aylik 600 bin dolar+sigorta bedeli önerecek . Kobe'nin bu teklife ne cevap vereceği belirsiz . Beşiktaş yönetimi ise bu oyuncunun alınması konusunda ümitli .
nbakabasketbol
THY'den Somut Adım Yok
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/08/kobehamditopcu.jpg
Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Kobe Bryant için THY’den somut bir adım gelmediği öğrenildi.
Siyah – Beyazlılarda Başkan Yıldırım Demirören ile şube sorumlusu Şeref Yalçın’ın görüştüğü Kobe Bryant’a maddi anlamda yüksek bir kontrat verilmesi için THY’nin destek vermesi bekleniyordu. Ancak THY’den Beşiktaş’a somut bir destek gelmediği belirtildi. Bunun yanısıra tanıtım fonu veya bunun dışında başka bir dinamiğin devreye girmediği de gelen haberler arasında.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in bu transferi bitirmek için kendi şirketlerini devreye soktuğu ve Kobe’nin sözleşmesini karşılamak için tek kaldığı vurgulandı.
basketdergisi
Kobe'yi Bilmeyiz Ama Buğrahan Gitti
Buğrahan Tuncer.. 1993 doğumlu basketbolcu..
Zaman zaman milli takımlarda yer aldı..
Türkiye Gençler Şampiyonası’nda Galatasaray’a karşı 10 sayı, 13 ribaund, 11 asistle triple-double yaptı..
Düne kadar Beşiktaşlıydı..
Genç yaşı dolmasına rağmen sözleşmeye davet edilmediği için serbest kaldı..
Aliağa ile sözleşme imzaladı..
Çok yetenekli, gelecek vaad eden bir oyuncu..
Kobe Bryant’ı bilmeyiz ama Buğrahan Tuncer de Beşiktaş yönetiminin bilgisizliği, ilgisizliği nedeniyle Kartal yuvasından uçtu..
Ayşe Cora gibi..
basketfaul
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ağustos.2011, 23:58
BJK TV Basketbol Editörü Cengiz Keçeli twitter'dan Ömer Aşık'la ilgilendiğimizi söyledi.Olursa mükemmel olur.
Revolution
12.Ağustos.2011, 16:25
Hacettepe Guard'ını Buldu
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/08/sherron.jpg
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Hacettepe Üniversitesi son yabancı transferini oyun kurucu Sherron Collins’i kadrosuna katarak gerçekleştirdi. 2010 yılında Kansas‘tan mezun olan 1.80 boyundaki ABD’li guard Collins, NCAA kolej liginde Junior senesinde 18.9 sayı 5 asist, Senior senesindeyse 15.5 sayı ve 4.5 asist ortalamalarıyla mücadele etti.
2007-08 sezonundan başlayarak 4 sene boyunca Kansas’la Big 12 Şampiyonu, yine 2008’de NCAA Şampiyonu oldu. 2010 yılında NCAA Big 12 konferansında MVP seçildi. Geçtiğimiz sezon NBA ligi takımlarından Charlotte Bobcats’te forma giyen oyuncu 16 maçta sahaya çıkma şansı buldu.
vego
12.Ağustos.2011, 18:58
“Kobe ile aynı takımda oynamam“
12 Ağustos 2011 Cuma 17:34
http://www.haber1903.com/images/haberler/kobe_ile_ayni_takimda_oynamam_1313160442.jpg Beşiktaş'ın amatör şubelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Şeref Yalçın, “Kobe Bryant Çin'de oynamazsa, burada oynayacak” dedi.
Beko Basketbol Ligi fikstürü kura çekimi için İzmir'de bulunan Yalçın, Kobe Bryant'a aylık 500 bin dolarlık bir teklif sunduklarını, ancak Çin'den kendisine 2 milyon dolarlık bir teklifte bulunulduğunu söyledi.
Aradaki farkın çok büyük olduğunu ve kendilerinin bu rakamın üzerine çıkamayacaklarını Bryant'a ilettiklerini ifade eden Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:
“O da Çin'den gelecek haberle kararını vereceğini söyledi. Önümüzdeki hafta perşembe günü Çin Basketbol Federasyonu bir toplantı yapacak. Bu toplantıda NBA'deki lokavt süresinde NBA oyuncularını Çin liginde oynayıp oynamayacağına karar verilecek. Ancak genel görüş 'Oynayamaz' şeklinde karar çıkacağı yönünde. Kobe Bryant da 'Türkiye'yi seviyorum, Beşiktaş'ı biliyorum. Iverson da orada oynadı, Türkiye'de oynamak istiyorum' diyor. Ancak aradaki fark çok yüksek, eğer Çin olmazsa burada oynayacak.”
Kevin Durant'ın da Beşiktaş'ta oynayabileceğini kendilerine ilettiğini ifade eden Yalçın, “Ancak Kevin Durant, 'Kobe Bryant ile aynı takımda oynamam' diyor. Zaten ikisi de çok aktif, popüler ve şutör. Kobe Bryant'ın transferi olmadığı takdirde, o da annesiyle birlikte İstanbul'da yaşayıp, Beşiktaş'ta forma giyemeye hazır olduğunu bize iletti” dedi.
Haber Kaynağı: Hürriyet
vego
13.Ağustos.2011, 03:36
RT @basketdergisi: Beşiktaş'ın resmi Twitter adresinden yapılan açıklamaya göre Kobe Bryant Siyah - Beyazlıların teklifini kabul etmedi.
anil luque
13.Ağustos.2011, 04:22
Bence teklifimizi Nike kabul etmedi ya neyse hayırlısı..
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2011, 05:13
Kulübün resmi twitter sayfası yokmuş.
Homer J.S
13.Ağustos.2011, 12:42
Lokavt falan bitse de Beşiktaş'ın kadrosu insani bir hal alsa :D
vego
13.Ağustos.2011, 13:40
RT @erginataman: Ayrica kevin durant ile de cok ciddi temaslar yapilmakta olup gerekli kaynak ve sponsor bulundugu takdirde uzun sureli isbirligi de olabilir
RT @erginataman: Kobi bryant in bjk teklifini kabul etmedigi haberi tamamen asilsizdir. Kobe ile ilgili gelismeleri seref yalcin dun aciklamistir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Ağustos.2011, 16:19
Kevin Durant de mi ? Vay anasını... :D
Sirius Black
13.Ağustos.2011, 17:05
KD'yi almayın Nedooo. :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Ağustos.2011, 17:14
Matjaz Smodis Beşiktaş'la anlaşmaya yakın. / Basketdergisi
:)
anil luque
13.Ağustos.2011, 17:39
Allah bozmasın iyi şeyler oluyor ya:)
vego
15.Ağustos.2011, 20:31
Kobe, Durant, Ömer Aşık üzerine
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ergin Ataman, transferdeki son gelişmeleri Sporx.com'a değerlendirdi.
15 Ağustos 2011 Pazartesi - 14:20
Sporx.com
ÖZEL HABER: SEDAT BALCI
Deron Williams (http://www.sporx.com/deron-williams/) transferiyle dünya çapında ses getiren Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ta transferdeki ana hedef Kobe Bryant... Kobe ile ilgili basında çıkan farklı haberler sonrası işin aslını öğrenmek üzere Ergin Ataman (http://www.sporx.com/ergin-ataman/)'a ulaştık ve son durumu sorduk. Aslında Ergin Hoca, yazılan çizilenden farklı bir şey söylememekle birlikte Kobe konusunda karamsar olmak yerine Cuma gününün beklenilmesi gerektiğinin altını çiziyor.
Basında çıkan çoğu haberi doğrulayan Ataman, "Kobe'den Cuma gününe kadar yanıt bekliyoruz. Henüz olumlu ya da olumsuz olarak bir şey bitmiş değil." derken Kobe'nin alternatifi olan Kevin Durant (http://www.sporx.com/kevin-durant/) konusunda ise tek sıkıntının sponsor konusu olduğu ve gerekli sponsor desteği bulunduğu zaman NBA (http://www.sporx.com/basketbol/nba/)'in Sayı Kralı'nın Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'a gelebileceğini vurguladı.
Kadroya katmak için power forvet arayışlarına girdikleri sırada Matjaz Smodis (http://www.sporx.com/matjaz-smodis/)'in kendilerine önerildiğini ve bu oyuncuyla ilgilendiklerini doğrulayan tecrübeli teknik adam, Sloven power forvetin geçirdiği ağır sakatlıktan ötürü kendisiyle ilgili araştırma yaptıklarını belirtti.
Bir ara basında çıkan, "Beşiktaş, A Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/)'dan bir oyuncu ile anlaşacak" haberleri sonrası gündeme gelen Ömer Aşık (http://www.sporx.com/omer-asik/) konusunda ise Ataman, "Ömer Aşık ile şu an için ilgilenmiyoruz. Kendisi zaten Türkiye'de oynamayı düşünmediğini belirtti. Şartlar değişirse bakarız ama şu an için Ömer gündemimizde yok" dedi.
Deron Williams (http://www.sporx.com/deron-williams/) transferi sonrası çok sayıda NBA (http://www.sporx.com/basketbol/nba/) oyuncusu için kendileriyle temas kurulduğunu söyleyen Ergin Ataman (http://www.sporx.com/ergin-ataman/), (http://www.sporx.com//) bütçe durumu ve düşünülen kadro yapısı gereği, kadrolarına katacakları NBA (http://www.sporx.com/basketbol/nba/) oyuncularının sayısı konusunda dikkatli davranacaklarını söyledi.
E.Cartman
16.Ağustos.2011, 01:10
Kobe'nin menajeri teklifi düşük bulup reddetmiş galiba. Kevin Durant'te gelirse işin tadı kaçar, izlemem ben Basket falan :zuhaha
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ağustos.2011, 15:59
Kobe’de karar günü
Kobe Bryant transferi için geçtiğimiz günlerde ABD’nin yolunu tutan Beşiktaş yönetimi, yıldız oyuncudan gelecek cevabı bekliyor
Çin Basketbol Federasyonu’nun, Kobe’nin oynayıp oynayamayacağına bu tarihte karar vereceğini belirten siyah-beyazlılar, olumsuz bir yanıt gelmesi durumunda ise bir başka NBA yıldızı Kevin Durant’ın işini bitirmeye çalışacak.
Alternatif planlarını hazırlayan Beşiktaş Yönetimi, Oklahoma City’de oynayan Kevin Durant dosyasını masaya yatıracak. Basketbol Şubesi Başkanı Şeref Yalçın ile birlikte ikinci kez ABD’nin yolunu tutmayı planlayan Başkan Yıldırım Demirören’in, burada son bir kez daha Kobe Bryant ile temasa geçeceği bu transferin gerçekleşmemesi halinde ise rotayı Durant’a çevireceği belirtildi.
Plase Durant
Hem futbolda hem de basketbolda yıldız transferleriyle dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş Yönetimi’nin, Kevin Durant dışında başka NBA yıldızlarını da gündemine aldıkları öğrenildi.
Kobe Bryant transferinde Çinliler ile çekişen siyah-beyazlı yönetimin, fiyat arttırımına ise başka sponsor ve mali kaynağın bulunması durumunda gidebileceği, bunun dışında kulübün bütçesini zorlamayacakları vurgulandı.
Haber Kaynağı: Milliyet
vego
16.Ağustos.2011, 23:04
Olin Edirne Levent Yavuz ile anlaştı
Olin Edirne, geçtiğimiz sezon Genç Telekom forması giyen 20 yaşındaki Levent Yavuz ile 1 yıllık anlaşma sağladı.
16 Ağustos 2011 Salı - 21:21
DHA
Beko (http://www.sporx.com/basketbol/tbl/)Basketbol (http://www.sporx.com/basketbol/) Ligi takımlarından Olin Edirne (http://www.sporx.com/olin-edirne/), (http://www.sporx.com//) geçtiğimiz sezon Genç Telekom (http://www.sporx.com/genc-telekom/) forması giyen 20 yaşındaki Levent Yavuz ile 1 yıllık anlaşma sağladı.
Olin Edirne (http://www.sporx.com/olin-edirne/) Genel (http://www.sporx.com/futbol/genel/) Menajeri Serdar Yiğitsoy (http://www.sporx.com/serdar-yigitsoy/), (http://www.sporx.com//) genç oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını ifade ederek, "1991 doğumlu olan Levent Yavuz 1.98 boyunda ve 2-3 numaralı pozisyonlarda görev yapıyor. Bahçeşehir Koleji'nde basketbola başlayan ve Ülker alt yapısında devam eden Levent Yavuz daha sonra Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Ülker forması altında basketbol yaşamına devam etti. 2009-2010 sezonunda kısa bir süre NCAA (http://www.sporx.com/ncaa/) liginde Impact Basketball Academy'de yer alan Levent Yavuz, ABD dönüşü TB2L (http://www.sporx.com/tb2l/) takımlarından Pertevniyal forması giydi. Geçtiğimiz sezon Genç Telekom (http://www.sporx.com/genc-telekom/) takımına transfer olan Levent Yavuz sezon açılışından bu yana takımımız ile antrenmanlara çıkıyor" diye konuştu.
footballer33
17.Ağustos.2011, 01:17
Kobe olmayacak ve Durant gelecek gibi bir his var içimde.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ağustos.2011, 03:08
Smodis olmamış galiba... Kaynak Cengiz Keçeli.
vego
19.Ağustos.2011, 18:18
Ersin Dağlı turp gibi
Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş'ın Anadolu Efes'ten transfer ettiği Ersin Dağlı, sağlık kontrolünden geçti.
19 Ağustos 2011 Cuma - 16:47
AA
Beko (http://www.sporx.com/basketbol/tbl/)Basketbol (http://www.sporx.com/basketbol/) Ligi takımlarından Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ın yeni transferi Ersin Dağlı, sağlık kontrolünden geçti.
Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, basketbolcu Ersin Dağlı'nın Acıbadem Maslak Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildiği bildirildi.
Yapılan açıklamada, Türk vatandaşlığına geçip Ersin Dağlı ismini alan ABD basketbolcu Erwin Dudley'in, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde bir dizi testten geçirildi kaydedildi.
Kulüp doktorlarından Ayhan Optur, gerçekleşen kontrollerde tecrübeli oyuncunun herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığını açıkladı.
vego
19.Ağustos.2011, 18:41
Beşiktaş Erkek Basketbol takımı, ABD'li David Hawkins ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.haber1903.com/images/haberler/hawkins_besiktasta_1313765045.jpg
Konu ile ilgili HABER1903'e konuşan Beşiktaş Kulübü Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman;
"Çok önemli bir oyuncu transfer ettik. Benim Euroligde yıllardır karşı karşıya oynadığım bir oyuncuydu. Bu sene istiyordum Beşiktaş'a kısmet oldu. İyi bir transfer . Buda bizim iyi bir takım kuracağımızın göstergesidir. " diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
vego
20.Ağustos.2011, 01:17
Beşiktaş'a iyi haber!
NBA'nın lokavta gitmesinin ardından NBA'de birçok oyuncuya teklif getiren Çin Basketbol Ligi Takımlarına federasyondan kötü bir haber, Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş için ise iyi bir haber geldi.
19 Ağustos 2011 Cuma - 23:50
Sporx.com dış haberler
Çin Basketbol (http://www.sporx.com/basketbol/) Ligi lokavt süresince Çin Basketbol (http://www.sporx.com/basketbol/) Ligi takımınlarının NBA (http://www.sporx.com/basketbol/nba/)'dan oyuncu kontratlı oyuncu almasına izin vermezken, free agent oyuncuların ise transfer edilebileceğini söyledi.
Çin Basketbol (http://www.sporx.com/basketbol/) Federasyonu kontratları bulunan Kobe Bryant (http://www.sporx.com/kobe-bryant/), (http://www.sporx.com//) Carmelo Anthony (http://www.sporx.com/carmelo-anthony/) ve Chris Paul (http://www.sporx.com/chris-paul/) gibi oyuncuların transfer edilmesine engel koydu.
İsmi geçen bu oyuncular NBA (http://www.sporx.com/basketbol/nba/)'daki lokavt süresince veya 2011-12 sezonunun iptal edilmesi halinde Çin'de oynama isteklerini dile getirmişlerdi. Bunun yanı sıra Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) Los Angeles Lakers (http://www.sporx.com/los-angeles-lakers/)'ın yıldızı Kobe Bryant (http://www.sporx.com/kobe-bryant/) ile görüşmeler yapmış fakat transfer Çin'den gelen teklifin daha cazip olması zora girmişti.
Çin Basketbol (http://www.sporx.com/basketbol/) Federasyonu ise yaptığı açıklamada, free-agent oyuncuların Çin'de oynayabileceklerini fakat Çin'e geldikleri zaman bütün sezon oynamak zorunda olduklarını söyledi.
İddiaya göre kontratlı oyuncuların şüpheli nedenlerle ortadan kaybolabileceği veya şüpheli sakatlıklar yaşamaları ile doğru olmayan aile problemleri bahanelerini ortaya atabileceklerinden dolayı Çin Federasyonu'nun böyle bir karar verdiği söyleniyor.
anil luque
20.Ağustos.2011, 04:19
Allah razı olsun , pilav arada sırada işe yarıyor demekki :)
Kobe'nin kararı şimdi ne olacak bakalım , Nike'ın da kozu kalmadı artık
di canio
20.Ağustos.2011, 13:14
Bajramovic imzayı attı
http://media1.ntvspor.net/C/I/177/kenan_VMBQN.jpg
Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, Litvanya'nın Lietuvas Rytas takımından Kenan Bajramovic'i transfer ederken, oyuncusu Lance Williams ile sözleşme yeniledi.
Kulüpten yapılan açıklamada, İstanbul'da Bakırköy Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen Kenan Bajramovic'in sözleşme imzaladıktan sonra Bosna Hersek Milli Takımı kampına katılmak üzere ülkesine gittiği öğrenildi.
Bajramovic dışında 2008-2009 sezonunda transfer edilen ve geçen yıl takım kaptanı olan Lance Williams'ın sözleşmesinin de bir yıl uzatıldığı kaydedildi.
Sasha Vujacic İstanbul'da
http://media1.ntvspor.net/C/I/177/mqatygzh_BKAZV.bmp
Beko Basketbol Ligi takımlarından Anadolu Efes'in yeni transferi Sasha Vujacic, İstanbul'a geldi.
ABD'nin Los Angeles kentinden tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Sloven oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ''Merhaba'' diyerek selam verdi.
Vujacic, gazetecilerin soruları üzerine, Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
Anadolu Efes'in NBA takımlarından New Jersey Nets takımından transfer ettiği 27 yaşında ve 2.01 metre boyundaki Vujacic, 2009 ve 2010 yıllarında Los Angeles Lakers forması altında iki kez şampiyonluk yaşamıştı.
ntvspor.net
Hugo
21.Ağustos.2011, 00:05
http://1.bp.blogspot.com/-EopqhRf3BwM/Tk6r84XBEnI/AAAAAAAAIcc/2Lv-jQDJ-Uw/s1600/1641581.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2011, 21:24
http://www.yukleresim.com/images/94170279088071620595.jpg
:)
anil luque
21.Ağustos.2011, 22:22
Haydi bakalım hayırlısı ..
footballer33
22.Ağustos.2011, 02:00
Kobe veya Durant gelsin, Avrupa'dan da Eurolegue tecrübesi olan bir isim alalım, tamam. Yalnız, 1-2 de kaliteli yerli lazım.
vego
22.Ağustos.2011, 18:47
Cemal Nalga, Banvit'le Anlaştı (http://www.solobasket.net/2011/08/cemal-nalga-banvitle-anlast.html)
http://3.bp.blogspot.com/-4t8D-6llhFw/TlJl--Da90I/AAAAAAAACXA/_tzwgZHDFIQ/s1600/nalgagayeni_IQ6YQ.jpg (")
Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, Lietuvos Rytas forması giyen Cemal Nalga ile anlaşmaya vardı.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 2.08 metre boyunda 24 yaşındaki Cemal Nalga'nın, Tuborg Pilsener ve Galatasaray Cafe Crown takımlarında forma giydikten sonra kariyerinin son iki yılında Avrupa'da Alba Berlin ile Eurocup ve Lietuvos Rytas ile de Euroleague deneyimlerini yaşadığı belirtildi.
Geçen sezon Euroleague'de 14 dakikada 5,6 sayı, 3,2 ribaund ortalamalarıyla mücadele eden genç oyuncunun basketbol kariyerini, 2 sezon Banvit formasıyla sürdüreceği kaydedildi.
Haber Kaynağı: Basketboliddaa
vego
24.Ağustos.2011, 12:38
''Elimden gelenin en iyisini yapacağım''
24 Ağustos 2011 10:27 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nin yeni sezonunda bir kez daha Türk Telekom forması giyecek olan Ali Karadeniz, bu sezon en çok odaklandığı noktanın sakatlanmadan takıma elinden gelen katkıyı sağlamak olduğunu söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/ali-karadeniz_GGJEN.jpg
Beko Basketbol Ligi'nin yeni sezonunda bir kez daha Türk Telekom forması giyecek Ali Karadeniz, ''Bu sezon en çok odaklandığım nokta, sağlıklı olarak takıma elimden gelen katkının en iyisini vermek olacak'' dedi.
Geçen sezon Medical Park Trabzonspor'da forma giyen ve Türk statüsüne geçtikten sonra Ali Karadeniz adını alan ABD'li oyuncu, bir kez daha Ankaralı basketbolseverlerin karşısına çıkacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.
Ankara'da çok güzel zamanlar geçirdiğini belirten Karadeniz, ''Tekrar burada olmak ve Türk Telekom forması altında mücadele etmek çok güzel. Türk Telekom forması altında talihsiz bir şekilde sakatlanmıştım. Bu sezon en çok odaklandığım nokta, sağlıklı olarak takıma elimden gelen katkının en iyisini vermek olacak'' diye konuştu.
BEKO BASKETBOL LİGİ'NİN KALİTESİ
Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon çok güçlü takımların mücadele edeceğini ifade eden Ali Karadeniz,''Bence lig bu sezon en kuvvetli senesini geçirecek. Bizim de çok güçlü bir kadromuz var. Elimizden gelenin en iyisini yaparak sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz'' dedi.
Ligin ilk 8 sırasında yer alması beklenen takımların yeni sezona iddialı kadrolarla hazırlandığını vurgulayan Karadeniz, ''Gerçekten çok heyecanlı ve kıyasıya mücadeleyle geçecek bir sezon bizi bekliyor. Özellikle Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker üst düzey kadrolara sahip. Türk basketbolu Avrupa'da çok önemli bir yere sahip. Bu ligde forma giyen bir oyuncu olmak, benim için ayrıca önem taşıyor''şeklinde konuştu.
''YENİ ADIMA ALIŞMAYA BAŞLADIM''
Türk statüsüne geçtikten sonra Michael Wright olan adını Ali Karadeniz olarak değiştiren başarılı basketbolcu, yavaş yavaş yeni adına alışmaya başladığını söyledi.
Türk statüsünde oynamanın kendisine değişik geldiğini kaydeden Karadeniz, ''Formamın arkasında Ali yazıyor ve çoğu kişi bana Ali diye hitap etmeye başladı. Açıkçası bu durum bana değişik geliyor ama alışmaya başladım'' diyerek sözlerini tamamladı.
ALİ KARADENİZ'İN KARİYERİ
Yeni sezonda 2. kez Türk Telekom formasıyla mücadele edecek Ali Karadeniz, Türkiye'de ilk olarak Beşiktaş forması giydi.
2005-2006 sezonunda siyah-beyazlı formayla geçirdiği başarılı sezonun ardından 2006-2007 sezonunda Fransa'nın Pau Orthez takımına transfer olan Ali Karadeniz, burada Avrupa Ligi'nde 15.1 sayı ve 5.1 ribaunt ortalamasıylaoynadı.
2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında yer aldığı Türk Telekom'da da başarılı olan Karadeniz, geçen sezonu Medical Park Trabzonspor'da geçirdi.
Wright daha önce, 1998-2001 yılları arasında ABD Kolej Ligi takımlarından Arizona Üniversitesi'nde, 2001-2002 sezonunda Polonya'nın Slask Wroclaw takımında, 2002-2003 sezonunda İspanya'nın CB Granada takımında, 2003-2004 sezonunda İsrail'in Hapoel Tel-Aviv ekibinde ve 2004-2005 sezonunda ise Almanya'nın Alba Berlin takımlarında forma giymişti.
vego
24.Ağustos.2011, 14:13
Gökhan Şirin, Anadolu Efes'te
24 Ağustos 2011 12:56 | NTV Spor ve Ajanslar
Anadolu Efes, ABD Kolej Basketbol Ligi (NCAA) takımlarından Charlotte 49'ers forması giyen Gökhan Şirin'e 3 yıllık imza attırdı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/afaw_GBZX4.jpg
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, ABD Kolej Basketbol Ligi (NCAA) takımlarından Charlotte 49'ers forması giyen Gökhan Şirin'i renklerine bağladı.
1990 doğumlu ve 2.06 metre boyundaki Gökhan Şirin, lacivert-beyazlı ekibe 3 yıllık imza attıktan sonra Anadolu Sağlık Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçti. Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Gökhan gibi genç bir yeteneği takıma kazandırdıklarını belirterek, ''Gökhan, Anadolu Efes'e büyük katkılar sağlayacaktır. Gençliği ve dinamikliği ile takımımızın gelecekte de önemli bir parçası olacaktır'' diye konuştu.
Darüşşafaka altyapısından yetişen Gökhan, lise son sınıfta ABD'ye giderek St. Mary's Ryken'da okudu ve burada 17 sayı, 7 ribaunt ortalamaları tutturup Charlotte 49'ers takımına geçti. Charlotte 49'ers takımında geçen sezon 29 karşılaşmada forma giyen Gökhan, 3.3 sayı, 1.2 ribaunt, 0.2 asist ortalamalarıyla mücadele etti.
Gökhan Şirin, geçtiğimiz günlerde Çin'de düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Basketbol Şampiyonası'nda 10. olan Üniversite Milli Takımı'nda da yer aldı.
vego
26.Ağustos.2011, 15:12
Petravicius Beşiktaş'ta
26 Ağustos 2011 13:54 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Litvanya Milli Takımı forması giyen Marijonas Petravicius ile anlaştı. 31 yaşındaki pivotla imza aşamasına gelen Beşiktaş'ın hedefindeki bir diğer isim, Sırp forvet Zoran Erseg.
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/bjkhaber3_APIS1.jpg
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nde transfer devam ediyor. Daha önce yedi oyuncuyla sözleşme imzalayan siyah-beyazlı kulüp iki ismi daha kadrosuna katmak üzere.
Beşiktaş'ın ilk transferi Marijonas Petraviçius olmak üzere. Litvanya Milli Takımı ile Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek 31 yaşındaki Petraviçius, son olarak Armani Jeans Milano'da oynuyordu. 2.08 boyundaki pota altı oyuncusu 2009 yılında EuroCup şampiyonluğu yaşarken finalin en değerli oyuncusu seçilmişti.
Petraviçius'un yanı sıra uzun forvet pozisyonuna şutör bir yıldız transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın hedefindeki ilk oyuncu Zoran Erceg. İki yıllık sözleşmesi daha bulunmasına rağmen Olimpiakos'un kadrosunda düşünmediği Erceg, Beşiktaş'ın teklifini değerlendiriyor. Yunan temsilcisi yıllık bir milyon 250 bin euro alacağı bulunan Erceg'in sözleşmesini feshetmek için 300 bin euro önerdi. Olimpiakos ile pazarlığını sürdüren 26 yaşındaki pota altı oyuncusuna Beşiktaş'ın yaptığı teklifse yıllık 350 bin euro.
Erceg ile anlaşılmaması durumunda geçtiğimiz sezon Gran Canaria'da oynayan CJ Wallace ve NBA Draftı'nda 20. sıradan seçilen Litvanyalı Donatas Motiejunas Beşiktaş'ın alternatifleri.
Marcelus Kemp ve Serhat Çetin'i kadrosunda tutan Siyah-beyazlı kulüp bu sezon Deron Williams'ın yanı sıra David Hawkins, Erwin Dudley, Can Akın, Barış Hersek, Mehmet Yağmur ve Adem Ören'i transfer etmişti.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Ağustos.2011, 15:46
Mükemmel... :)
footballer33
26.Ağustos.2011, 17:18
Ergin Ataman'ın bahsettiği ikili bunlardı sanırım. :) İkisi de çok iyi transfer, özellikle de Erceg gelirse çok iyi olur. Fakat ben hâlâ 1-2 kaliteli yerli transferinin gerekli olduğunu düşünüyorum.
Revolution
26.Ağustos.2011, 17:22
Saglam transfer.
Hugo
26.Ağustos.2011, 17:24
Erceg çok iyi olur Beşiktaş'a.
vego
27.Ağustos.2011, 15:36
Derrick Rose, "Türkiye'den teklif aldım." (http://www.solobasket.net/2011/08/derrick-rose-turkiyeden-teklif-aldm.html)
NBA’in süper yıldızlarından Derrick Rose, Türkiye’den teklif aldığını açıkladı.
NBA’de yaşanan lokavt nedeniyle, Avrupa’da basketbol oynayabileceğini söyleyen Rose, “Türkiye’den bir değil birkaç takımdan teklif aldım. Lokavt bitecek gibi gözükmüyor. Yapabileceğim tek şey Avrupa’da basketbol oynamak olacak. Euroleague’de oynamak oldukça cazip gözüküyor” ifadelerini kullandı.
Türkiye’den teklif aldığı takımları açıklamayan Rose’un, Euroleague’de oynamak istediğini açıklaması akıllara Anadolu Efes ve Fenerbahçe’yi getirdi.
Haber Kaynağı: HÜRRİYET
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2011, 06:36
Kobe olmadı sanırım.
http://www.haber1903.com/images/upload/image/ataman.JPG
Sirius Black
28.Ağustos.2011, 13:56
Kadro yine de iyi ama. :)
vego
29.Ağustos.2011, 13:57
RT @erginataman: Zoran erceg transferi olmadi. Oyuncu olimpiyakos ile olan sozlesmesinin feshi konusunda anlasamadi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ağustos.2011, 17:39
ÖZEL – Beşiktaş’ta yeni hedef Motiejunas!
Beşiktaş’ta Olympiakoslu Zoran Erceg’in transferi sonuçlanmazken Siyah – Beyazlılar Litvanyalı Donatas Motiejunas’a yöneldi. Erceg ile 350 bin Euro karşılığında el sıkışan Beşiktaş, Sırp yıldıza kulübüyle olan sorunlarını çözmek için pazartesi gününe kadar izin vermişti. Ancak Erceg, kulübüyle bonservis problemini halledemeyince Beşiktaş transferden vazgeçti ve alternatiflere yöneldi.
Yüksek kaliteli yabancılarla kadrosunu zengileştirmek isteyen Beşiktaş, NBA draftlarında 20. sıradan Minnesota Timberwolves tarafından seçilip Houston Rockets’a takas edilmişti. 20 yaşındaki oyuncu Benetton Treviso formasıyla Eurocup’ta ‘Yükselen Yıldız’ seçilirken sezonu 10.9 sayı 5.6 ribaunt 0.9 top çalma istatistiğiyle tamamlamıştı.
Motiejunas’ın göğsünde büyük bir kartal dövmesi olması da transfer öncesi ilginç bir detay olarak göze çarpıyor.
vego
29.Ağustos.2011, 17:52
RT @firatgunayer: Trabzonspor Basketbol Takımı, ABD’li Monweel Randle ve Levance Fields’i transfer etti.
vego
30.Ağustos.2011, 00:21
Raduljica Partizan’da! 29 Ağustos 2011
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/08/sp-raduljica.jpg
Anadolu Efes’le 4 yıl daha sözleşmesi bulunan Miroslav Raduljica, Partizan’a kiralandı.
Geçen sezon sakatlık sorunu nedeniyle Lacivert – Beyazlılara verimli olamayan ve Alba Berlin’i kiralanan genç pivot, ülkesinin takımlarından Partizan’a transfer oldu. 1 yıl kiralık olarak forma giyecek olan Raduljica, bugün Belgrad’a geldi ve takımla ilk idmanına yarın sabah çıkacak.
vego
31.Ağustos.2011, 17:24
Yalçın: Kemp’in bonservisini bayramdan sonra alacağız 31 Ağustos 2011
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2010/09/serefyalcin.jpgBeşiktaş’ın Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticisi Şeref Yalçın, Sabah gazetesinde çıkan ‘mali kriz’ haberini yalanlayarak Kemp’in bonservisini alacaklarını söyledi.
Yalçın, resmi site üzerinden şu açıklamayı yaptı:
“Bir gazetede çıkan potada mali kriz ile ilgili haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Beşiktaş Basketbol Takımı, Baş Antrenörümüz Ergin Ataman’ın istekleri doğrultusunda bu sezon hem Euro Cup’ta hem de Türkiye Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek, taraftarlarımızı heyecanlandıracak bir kadro kurmuştur. Marcelus Kemp’in bonservisi ile ilgili de herhangi bir problem bulunmamaktadır. Bayram tatili sonrası bonservisi Bologna kulübünden alınacaktır.
Henüz bir sponsorluk anlaşması imzalanmamasına karşın, Yönetim Kurulumuz, büyük bir özveri ile çok iyi bir kadro oluşturmuş, ayrıca Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in desteği ve mali sponsorluğunda bir dünya starı Deron Williams’ı da lokavt süresince kadromuza katmıştır.”
eng1n
07.Eylül.2011, 19:52
Mehmet Okur lokavt bitene kadar Türk Telekom ile anlaşmış.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Eylül.2011, 00:45
Vladimir Golubovic Beşiktaş'ta. Kaynak: @canisbakan
uAburak89
20.Eylül.2011, 22:30
Semih Erden Beşiktaşla anlaşmış.
Çok iyi oldu savunmada büyük sıkıntı çekiyorduk.
footballer33
20.Eylül.2011, 22:38
Hele şükür alabildik, yılan hikayesine dönmüştü. İyi oldu, sevindim. Takımın yerli kalitesi lokavt bitene kadar yükselmiş oldu en azından. :)
Night_Mare17
20.Eylül.2011, 22:46
Digitürk'den Semih Erden Semi Semi Erden reklamı bekliyorum.
anil luque
21.Eylül.2011, 12:26
Semih Erden çok iyi oldu. Kemp , Hawkins , Deron , Erceg gibi yabancılarla o konuda sıkıntımız yoktu ama Semih gibi yerli bir oyuncuyla kadroyu takviye etmek çok iyi oldu.
Bogdanovic sağlık kontrolünden geçti
21 Eylül 2011 15:29 | NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Bogdanovic, sağlık kontrolünden geçti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/188/bogdanovic3_CY2SE.jpg
Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Bogdanovic, sağlık kontrolünden geçti.
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Bogdan Bogdanovic, sağlık kontrolünden geçti.
Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde yapılan kontrolde, öncelikle kan değerleri alınan oyuncu, cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun-boğaz ve göz muayenelerinden sonra efor testine tabi tutuldu.
uAburak89
06.Ekim.2011, 23:43
Zaza Pachulia > Galatasaray şeklinde söylentiler var.
Zaza Pachulia Galatasaray'da
7 Ekim 2011 12:14 | NTVSpor.net
NBA'de Atlanta Hawks forması giyen Zaza Pachulia, NBA'de devam eden lokavt süresi sona erene kadar Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray forması giyecek. İhsan Bayülken, Zaza transferini yorumladı ve Galatasaray'ın çok doğru bir iş yaptığının altını çizdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/193/zaza_wade_hawks_600_WE8JZ.jpg
Euroleague'e katılmaya hak kazandıktan sonra kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Galatasaray, NBA'de Atlanta Hawks forması giyen Gürcü basketbolcu Zaza Pachulia'yı lokavt süresi dolana kadar renklerine bağladı.
Galatasaray'ın bu transferinin ardından NTV Spor yorumcusu İhsan Bayülken, Cimbom'un transferini NTVSpor.net'e yorumladı. Bayülken, Galatasaray'ın çok doğru bir hamle yaptığının altını çizdi.
İHSAN BAYÜLKEN'İN ZAZA TRANSFERİNE YAPTIĞI YORUM
"Çok doğru bir takım oyuncusu. Zaten Gürcistan'da da oynarken NBA'deki rolünden memnun olmadığını Avrupa basketbolunu özlediğini söylemişti. En olgun döneminde Galatasaray takımının da ihtiyacı olan pozisyonda, doğru bir birliktelik içerisine girecekler."
GALATASARAY'IN BU SEZON RENKLERİNE KATTIĞI İSİMLER
Sarı Kırmızılı ekip, Zaza'dan önce Beşiktaş'tan Cevher, Anadolu Efes'ten Ender, Philadelphia 76ers'dan Songalia, Olimpiakos'tan Gordon, Karşıyaka'dan Furkan ve Barcelona'dan Lakovic'i transfer etmişti.
KISACA ZAZA PACHULIA
20 Şubat 1984 doğumlu olan Gürcü yıldız, Türk pasapostuna da sahip. Ülkerspor alt yapısından yetişen Zaza, 1999-2003 yılları arasında Ülkerspor'da oynadı ve 2003'te NBA kariyerine başladı. Orlando Magic, Zaza'yı 2003'te 2'inci tur 43'üncü sıradan seçti. Zaza, 2004-2005'te Milwaukee Bucks forması giydikten sonra 2005'te Atlanta Hawks'a transfer oldu.
2.11 boyunda ve pivot pozisyonunda oynayan Zaza, 2011 Avrupa Şampiyonası'nda Gürcistan adına maç başına 13.6 sayı ve 4.4 ribaund ortalamasıyla oynadı. Zaza, Eurobasket 2011'de ilk beş maça çıktıktan sonra son 3 maçı yaşadığı sakatlık sebebiyle kaçırdı.
byariff
07.Ekim.2011, 15:33
iyi bir oyuncu diye biliyorum en onemlisi nba tecrubesi var hayirli olsun camiamiza
C h A o S
07.Ekim.2011, 16:48
Uzun eksiğimiz vardı zaten.Zaza'da iyi oldu bu açıdan.Güç katıcaktır kadroya.
Sirius Black
07.Ekim.2011, 17:00
Zaza harika oldu. Ama keşke 1 yıllık sözleşme yapabilseydik.
Keith Langford Fenerbahçe ile anlaşmak üzere. (193cm - 98kg - SG)
Twitter'dan bir İstanbul takımı ile sözleşme imzalama noktasına kadar geldiğini açıkladı. Tomas'ın sakatlığı yerine 3 aylık periyotta eksiği kapatılması için düşünülüyor. Spahija Tomas'ın yerine geçici olarak 1 yabancı oyuncu transferi yapabiliriz demişti. Çok delici bir oyuncu, yakın mesafe şutu ve sağlam driveları ile çok etkili olacak bence.
Curtis Jerrels sezon ortası olmadan gönderilir, bu kadar kötü bir oyuncu alınmamalıydı.
Engin Atsür düzeldiğinde, Ukic-Engin-Erbil-Hakan Demirel rotasyonunda Curtis'e ihtiyaç kalmayacak, Fenerbahçe'nin 2 . guarda ihtiyacı yok. Formda bir Engin yeterlidir.Keith'in PG açısından oyun vizyonu sınırlı da olsa ball handlingi çok iyidir, iyi top taşır ve basit pası rahatlıla yapar. Emir'i açık alanda top taşırken ball handlingi boyundan dolayı dezavantaj yaratabiliyor, point guard esnek değil. Keith hem çevik, hem çabuk, hem de çok sert. Bu açıdan da asla top taşıyacak oyuncusuz kalmayız.
Devre arası geldiğinde Curtis yerine Keith kalabilir. Gist de yetersiz kalırsa (ki performansını arttırmazsa o olacak) gönderilir sağlam bir 4 numara ile mükemmel bir takım olunabilir. Tomas daha çok SF oynuyor, çok zorda kalınırsa SG da oynayabilir. Kinsey'in rotasyonunu doldurur fazlası ile, Kinsey daha çok savunması ile öndeydi. Çok iyi bir şutör değildi, Keith'in orta mesafe şutu çok güvenilir sayılmaz ama saf şutör aramayan bu takımda iyi sayılabilecek şutu yeterlidir zaten.
Ukic + Vidmar + Bogdanovic + Tomas + Emir + Ömer Onan + Mirsad
Bu takımın temelleri çok sağlam. Ligdeki bütün takımlardan daha iyi bir kadro ve rotasyon var. Ligin çok üzerinde.
İki tane swingman var takımda, Emir ve Tomas.
Bogdanović mükemmel transfer!! Gerçek bir Peja Stojaković doğuyor.
Emir ve Bogdanovic´in 1 sene içinde 2-3 numaralarda Avrupa´nın pozisyonlarında en iyi 3 alternatifinden biri olacaklarını düşünüyorum. Zaten Ukic de öyle şu an.
Curtis Jerrels ve James Gist'in uyum sağlamaması durumunda yerlerine yapılacak 1 transfer takımı Euroleague Final-Four'a taşır.
Keith Langford
Neden Curtis Jerrels´ın yerini bile gerekirse fazla fazla doldurur dememin de kanıtı:
Keith Langford
C h A o S
12.Ekim.2011, 16:25
"Thabo Sefolosha Fenerbahçe Ülker'de.."
"Son şampiyon Fenerbahçe Ülker'in NBA'de OKC Thunder forması giyen yaptığı savunma nedeniyle "kelepçe" lakabı takılan Thabo Sefolosha ile prensip olarak anlaştığı belirtildi."
barahir
12.Ekim.2011, 16:40
Savunma takımı olduğumuz için, eğer dedikleri gibi kelepçeyse çok yarar sağlayacaktır takıma..
Sirius Black
12.Ekim.2011, 16:49
Hücumda çok yetersiz bir oyuncu ama savunmada harbiden kelepçe. :)
barahir
12.Ekim.2011, 16:51
tam aradığımız oyuncu o zaman :)
A.FaruK
15.Ekim.2011, 18:20
Bize zamanında Eddie Basden'in verdiği katkıyı sağlasın yeter. Fazlasında gözüm yok. İnşAllah bu takviyeyle birlikte şampiyon olacağız.
Barış Güney Mersin'de
31 Ekim 2011 20:43 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim'de forma giyen Barış Güney, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne transfer oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/202/baris_guney_1_7URO9.jpg
Aliağa Petkim oyuncusu Barış Güney, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne transfer oldu.
Geçen sezondan bu yana Aliağa Petkim'de forma giyen 28 yaşındaki oyuncunun İzmir temsilcisiyle sözleşmesini feshettiği ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile anlaştığı bildirildi.
Barış Güney, sosyal paylaşım sitesi twitter'daki hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada, son 1 senedir kaptanlığını yaptığı Aliağa Petkim'den ayrıldığını, takımda olduğu sürece destek olan taraftarlara, kulüp personeline, teknik heyet ve takım arkadaşlarına teşekkür ettiğini kaydetti.
Yeni takımı Mersin Büyükşehir Belediyesi ile bugün sözleşme imzaladığını belirten Barış Güney, ''İki taraf için de hayırlı olması dileği ile... Artık bundan sonra bütün gücümü ve enerjimi Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başarısı için harcayacağım. Bu transferde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Başarıyla dolu bir sezon dileği ile'' dedi.
Luol Deng'in peşindeymişiz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2011, 22:38
Çok iyi olur valla :) Yanında da Freeland alalım bari paket olsun :p
Beşiktaş'ta Luol Deng sesleri
18 Kasım 2011 Cuma 18:34
http://www.haber1903.com/images/haberler/besiktasta_luol_deng_sesleri_1321634122.jpg
Beşiktaş, NBA takımlarından Chicago Bulls forması giyen 2.06 boyunda Loul Deng ile ilgileniyor. Menajeri ile temasa geçen siyah beyazlı kulüp ile Loul Deng’in anlaşması bekleniyor.
Kadrosunda NBA yıldızı Deron Williams'ı barından Beşiktaş Milangaz, NBA'de yeni sezonun tehlikeye girmesinin ardından gözünü Chicago Bulls'un Sudan asıllı oyuncusuna dikti. Luol Deng'e teklif götüren siyah beyazlı takımın listesinde iki NBA oyuncusu daha bulunuyor.
Beşiktaş, Chicago Bulls'un Sudan asıllı yıldız basketbolcusu Luol Deng ile ilgileniyor.
Beşiktaş Milangaz'ın Luol Deng'e teklif götürdüğü, 27 yaşındaki yıldız oyuncuya sunulan teklifte, sigorta bedeliyle ilgili ufak pürüzlerin olduğu kaydedildi.
Siyah beyazlı ekibin Deng ile anlaşamaması durumunda, transfer listesinde Kevin Love ve Carlos Boozer'ın da bulunduğu belirtildi.
Haber Kaynağı: Ntvspor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2011, 23:00
Valla mutlu olurum ya olursa :) Çok sempati duyduğum bi oyuncu Deng. :icon_cool:
anil luque
18.Kasım.2011, 23:13
Kevin Love söylentileri de çıkmaya başladı. Allahım aklıma mukayet ol:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2011, 23:21
Yalnız öyle böyle değil eğer gelirse Deng savunmamıza resmen sınıf atlatır. Bu yıl ciddi anlamda tutulamayız :)
LaigLeNoiR
19.Kasım.2011, 03:59
Kevin Love, Luol Deng ve Carlos Boozer 3'ü birlikte gelirse paket transfere devam ederiz sanırım.
3'ü birden gelse sanırım Ergin Ataman'ın işi çok zor olur.
Deron - Deng - Love - Boozer - Semih
tabi bu kadro içinde birileri Türk olması gerek :)
LaigLeNoiR
19.Kasım.2011, 04:40
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_xg_loul01.jpg
Kartal yine NBA semalarında!
NBA patentli oyuncular Deron Williams ve Semih Erden transferiyle dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş Milangaz, yüzünü bir kez daha NBA pazarına çevirdi.
NBA'de yaşanan lokavtın ilk döneminde oyun kurucu Deron Williams'ı kadrosuna katan ve ardından Semih Erden'i transfer eden siyah-beyazlı takım, lokavt sürecinin uzamasıyla birlikte yeni yıldızlar için arayışlarını sürdürüyor.
Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirterek, Chicago Bulls'dan Luol Deng ve Carlos Boozer'un yanı sıra Minnesota Timberwolves'den Kevin Love ile ilgilendiklerini dile getirdi.
Ataman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Deng, Love, Boozer'un yanı sıra başka isimlerle de ön görüşmeler yaptıklarını belirterek, ''Bu oyuncular da gelmek istiyorlar. Ön görüşmelerimizi yapıyoruz. Şartları oluşturup yönetim kuruluna sunacağız'' dedi.
Siyah-beyazlı ekibin ilgilendiği isimlerden Boozer, uzun zamandır NBA'de başarıyla forma giyerken, transfer listesinde yer alan Luol Deng ise Litvanya'da düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye'ye karşı oynamıştı.
Beşiktaş Milangaz'ın ilgilendiği bir diğer isim Kevin Love ise istatistikleriyle çok önemli oyuncu olduğunu gösterdi. Türkiye'nin evsahipliğinde gerçekleştirilen Dünya Şampiyonası'nda ABD formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan Love, pota altında skorer kimliğinin yanı sıra ribaunt özelliğiyle de dikkat çekiyor.
anil luque
19.Kasım.2011, 13:12
Kevin Love, Luol Deng ve Carlos Boozer 3'ü birlikte gelirse paket transfere devam ederiz sanırım.
3'ü birden gelse sanırım Ergin Ataman'ın işi çok zor olur.
Deron - Deng - Love - Boozer - Semih
tabi bu kadro içinde birileri Türk olması gerek :)
Böyle bir kadro kursak Deng 3 numaraya çekilir Kemp ve Hawkinsle değişmeşi olur. Boozer ile Love değişmeli oynar. 2 numaraya da Can Akın gelir yabancı kontenjanı açısından. Ama Avrupa'da kupaya rahat gideriz :)
Stan13
19.Kasım.2011, 13:56
İyi güzel de daha geçen gün bayan basket takımından 2 yabancı oyuncu kaçtı Beşiktaş'tan. Bayan basket takımının oyuncularının paralarını ödeyemezken gidip Luol Deng ile Kevin Love ile ilgilenmek tamamiyle yanlış bir strateji ve takımda aşırı bir huzursuzluğa sebep olur. Umarım yaptığı yanlış hamlelere bir yenisini eklemeden bu şova yönelik hareketlerden vazgeçer Beşiktaş yönetimi.
anil luque
19.Kasım.2011, 14:40
İyi güzel de daha geçen gün bayan basket takımından 2 yabancı oyuncu kaçtı Beşiktaş'tan. Bayan basket takımının oyuncularının paralarını ödeyemezken gidip Luol Deng ile Kevin Love ile ilgilenmek tamamiyle yanlış bir strateji ve takımda aşırı bir huzursuzluğa sebep olur. Umarım yaptığı yanlış hamlelere bir yenisini eklemeden bu şova yönelik hareketlerden vazgeçer Beşiktaş yönetimi.
O iki oyuncunun sözleşmelerinde "ödemeleri 30 güne kadar gecikmeli yapılabilir" ibaresi olmasına ve maaşları sadece 2 hafta gecikmiş olmasına rağmen antrenmana çıkmadılar. Gerekli ücretleri verilip sözleşmeleri feshedildi.
Konuya hakim olmadan yorum yapmayalım bence :)
footballer33
19.Kasım.2011, 22:11
3'ünden hangisi gelirse gelsin fitim. :) Ama en çok istediğim isim Kevin Love. :) Ah bir de, sezon başında Kobe olsaydı ve Iverson sakat olmayıp yollanmasaydı da oynasaydı şu kadroda. :)
byariff
20.Kasım.2011, 14:43
Rose ve Howard iddiası!
Aysal, ocak ayında uzun süredir beklenen yıldız golcünün takıma katılacağını müjdeledi. Ancak esas sürpriz salonda yaşanacak. Çünkü Arena'nın çimlerine tanınmış bir forvet gelirken, parkede 2 NBA yıldızı ter dökebilir! Kulislerde konuşulan isimler ise dudak uçuklatacak cinsten! Aslan'ın Chicago Bulls guardı Derrick Rose ve Orlando Magic'in pivotu Dwight Howard ile temasa geçeceği iddia ediliyor. Rose'un alternatifi ise son dönemde adı sıkça Cim Bom'la anılan Oklahoma City'den Russell Westbrook.
LaigLeNoiR
20.Kasım.2011, 16:49
Lokavt'ı iyi değerlendirip NBA yıldızlarını takımlarımızda izleme fırsatımız varken, sponsorlar boş durmasın kendi reklamlarını yaparak şu yıldızlarıda getirsinler Türkiye'ye.
E.Cartman
20.Kasım.2011, 17:05
Rose'la Howard gelirse sadece kendim için 3 tane kombine alırım :n::n:
Sirius Black
20.Kasım.2011, 18:51
Hayali de güzel. :)
http://4.bp.blogspot.com/__EhrSK9DDKs/S9XanKtsqzI/AAAAAAAAASc/gL5TDVKjMQk/s1600/nba_g_lopez_576.jpg
Lokavt sebebiyle bir sezonun büyük ölçüde oynanmayacağı anlaşıldıktan sonra transfer arayışlarına girişen Beşiktaş, Brook Lopez ile anlaşmaya vardı. Kevin Love, Gortat ve Lamar Odom gibi isimleri de gündemine alan Beşiktaş, Kevin Love’ın olumsuz cevabı üzerine rotayı Gortat’a çevirmişti. Fakat Beşiktaş, hem Deron Williams’ın eski takım arkadaşı olması hem de daha ucuz maliyeti nedeniyle New Jersey Nets’li Brook Lopez’i tercih etti.
1 Nisan 1988 doğumlu Brook Lopez geçtiğimiz sezon New Jersey’de 20.4 sayı, 6 rebound ve 1.6 asist ortalamayla mücadele etti.
Önümüzdeki günlerde bu transferin tamamlanması bekleniyor.
Kartal Basket Özel Haberidir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Kasım.2011, 17:23
Eh işte. :p
LaigLeNoiR
24.Kasım.2011, 17:23
Hem Deron'la anlaşması açısından hem de takımdaki uzun sıkıntısından iyi bir transfer.
Lucas Neill
25.Kasım.2011, 01:52
Lamar Odom Besiktas'a gelmis müthis transfer.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Kasım.2011, 01:52
Beşiktaş Milangaz,Lokavt bitene kadar LA Lakers'tan Lamar Odom ile anlaştı. Ntv Spor.
anil luque
25.Kasım.2011, 01:54
Biri bana su getirsin :D
Deron'u asıl şimdi seyredin :)
Stan13
25.Kasım.2011, 02:12
Türklere paralarını veremeyen takım gidip NBA yıldızlarını alıyor. Onlar da en geç 1-2 ay içinde kaçarlar paralarını alamadıkları için.
LaigLeNoiR
25.Kasım.2011, 02:36
Müthiş bir transfer daha...
footballer33
25.Kasım.2011, 02:48
B. Lopez olmadı, L. Odom verelim. :) Çok iyi bir transfer, süper oldu bu hamle. Lokavt sezon boyunca sürer umarım ve en azından 1 sezon oynarlar.
anil luque
25.Kasım.2011, 14:39
Türklere paralarını veremeyen takım gidip NBA yıldızlarını alıyor. Onlar da en geç 1-2 ay içinde kaçarlar paralarını alamadıkları için.
İkidir dikkat ediyorum da parayı alamayan senmişsin gibi konuşuyorsun. Alan razı veren razı. Takılma fazla.
Ralph
25.Kasım.2011, 15:05
Beşiktaş Milangaz, bir NBA yıldızını daha kadrosuna ekledi. Siyah beyazlılar, NBA'de lokavt bitene kadar Los Angeles Lakers'ın tecrübeli isimlerinden Lamar Odom'u renklerine bağladı.
http://img846.imageshack.us/img846/675/ekranalntsz.jpg (http://img846.imageshack.us/i/ekranalntsz.jpg/)
Beşiktaş Milangaz, bir NBA yıldızını daha kadrosuna kattı.
Siyah beyazlılar, NBA'de lokavt bitene kadar Los Angeles Lakers'ın tecrübeli yıldızı Lamar Odom'u renklerine bağladı.
Milli basketbolcu Semih Erden'in elinin kırılmasının ardından, pota altına oyuncu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş Milangaz, en son New Jersey Nets forması giyen Brook Lopez'e teklif götürmüştü. Ancak yıldız oyuncudan olumsuz yanıt alan siyah beyazlılar, Los Angeles Lakers'ın tecrübeli yıldızı Odom'u kadrosuna ekledi.
NTVSPOR
Fearless Coward
25.Kasım.2011, 17:58
Yalnız lokavt Aralıkta sona ererse Beşiktaşlıların sevinci kursağında kalır :D
semih99999
25.Kasım.2011, 18:07
bide biz üç numaralı pozisyona L3bron u getirsek :D galatasaraya o hayvan pota altında da oynar türkiyede ama :D
Ergin Ataman: “Lamar Odom’un kontratı elimize ulaştı” (http://www.solobasket.net/2011/11/ergin-ataman-lamar-odomun-kontrat.html)
| 25 Kasım 2011 Cuma | 0 comments
http://2.bp.blogspot.com/-4KSbGpKghnc/Ts-HFy51h7I/AAAAAAAAArs/jNmZRVHCLNA/s320/images.jpg (http://2.bp.blogspot.com/-4KSbGpKghnc/Ts-HFy51h7I/AAAAAAAAArs/jNmZRVHCLNA/s1600/images.jpg)
Beşiktaş Milangaz'ın NBA'den üçüncü transferi olacak Lamar Odom'un kontratının kulübe ulaştığı açıklandı. Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, Odom'un kontratının kendilerine ulaştığını, kulüp avukatlarının bu kontratı incelediğini ve daha sonra kulüp yönetim kurulunun bu transfere karar vereceğini söyledi.
Ergin Ataman, kontrattaki detaylara bakıldığını ve NBA'de lokavt bitene kadar anlaşma sağladığı Lamar Odom'u hafta sonu Türkiye'ye getirmeye çalışacaklarını da ekledi.
Sirius Black
26.Kasım.2011, 13:12
"NBA'de uzun süren lokavt görüşmeleri, bugün olumlu bir şekilde sona eriyor. Takım sahipleri ve oyuncular sendikası, her konuda anlaştı. Yeni sezonun 25 Aralık'ta başlaması bekleniyor. "
anil luque
26.Kasım.2011, 13:21
Bu kötü oldu işte :)
Ergin hoca twitter hesabından "beklemediğimiz bir şekilde lokavt sonlandı ama transfer politikamızı ona göre şekillendirip şampiyonluk hedefimizde ilerleyeceğiz" gibi bir açıklama yaptı.
E.Cartman
26.Kasım.2011, 13:25
Bizde Songaila kalıyor, Efes'te de Vujacic kalıyor kalan NBA yıldızları yolcu. Lamar Odom'da İstanbul'a ayak basamadan Lokavt bitti, üzülmüş müdür acep :n::n:
Fearless Coward
26.Kasım.2011, 15:28
Bizde Songaila kalıyor, Efes'te de Vujacic kalıyor kalan NBA yıldızları yolcu. Lamar Odom'da İstanbul'a ayak basamadan Lokavt bitti, üzülmüş müdür acep :n::n:
Ersan'da kalıyor diye biliyorum ben...
GodfatheR
27.Kasım.2011, 04:16
Ersan kalmak istiyor ama Bucks yönetimi geri çağırıcakmış diyorlar.
Alan Anderson Beşiktaş Yolunda
http://www.euroleague.net/rs/31133/7dd1e5a9-6d1e-44ba-805c-0858188b732f/634/filename/alan-anderson-regal-fc-barcelona.jpg
Beşiktaş Milangaz Deron Williams ve Semih Erden'in gidişinin ardından transfer çalışmalarına başladı. Beşiktaş Milangaz eski Barcelona'lı tecrübeli oyuncu Alan Anderson'u kadrosuna katmak istiyor.
1982 Doğumlu tecrübeli oyuncu, 2 ve 3 numara pozisyonlarında oynuyor. Alan Anderson, 1.98 boyunda ve 100 kilo ağırlığında.
Aldığımız bilgilere göre Alan Anderson konusunda Beşiktaş Milangaz'ın görüşmelere devam ettiğini ve Alan Anderson'un Beşiktaş'a çok yakın olduğu da gelen bilgiler arasında.
Alan Anderson Regal Barcelona'da da forma giymişti. Euroleague'de Barcelona formasıyla 10 maça çıkan Anderson, 11.4 sayı, 3.1 ribaund ve 1.5 asist ortalamalarıyla oynamıştı.
Ayrıca oyuncu Maccabi Tel-Aviv, Cibona ve Virtus Bologna gibi takımlarında formalarını giymişti. Alan Anderson 2011'de İspanya Kupası'nda MVP seçilmişti.
Solobasket
footballer33
01.Aralık.2011, 01:29
Alan Anderson'u tanımıyorum, basketbol bilgim zayıf olduğu için. Ama kariyeri çok sağlam. Barca, M.Tel Aviv, Cibona falan, bunlar kalburüstü takımlar Avrupa'da. Yaşı da 29, daha iyisini bulamayacaklarsa alınmalı Anderson. :)
Revolution
01.Aralık.2011, 16:38
Beşiktaş'ın NBA yıldızı transferlerine dil uzattığımda eleştirilmiştim gerek burada gerek başka yerlerde. Takımın kimyası altüst oldu resmen. D-Will kalibresinde bir guard zaten dünyada zor bulunur ama iyi sayılabilecek bir guard bulmak da sezonun ortasında oldukça zor. Beşiktaş kumar oynadı ve kaybetti.
vego
01.Aralık.2011, 21:58
İşte Beşiktaş'ın Transfer Listesi! (http://www.solobasket.net/2011/12/iste-besiktasn-transfer-listesi.html)
Can Pelister | 1 Aralık 2011 Perşembe |
http://i.tr.eurosport.com/2011/11/29/786372-13404071-640-360.jpg (http://i.tr.eurosport.com/2011/11/29/786372-13404071-640-360.jpg)
Geçtiğimiz günlerde sizlere Beşiktaş'ın Fesenko ve Alan Anderson ile ilgilendiğini yazmıştık. Bu isimlerin yanına NBA Patentli Pops Mensah-Bonsu ve Sebastian Telfair'de katıldı. Beşiktaş Milangaz, Deron Williams ve Semih Erden'in ayrılışının ardından transfer çalışmalarına başladı ve şu günlerde Beşiktaş'ta gündem oldukça hareketli.
Beşiktaş Milangaz ilk önce Kyrlyo Fesenko ile daha sonra ise Alan Anderson ile ilgilenmişti. Bu isimlerin yanına NBA patentli Pops Mensah-Bonsu ve Sebastian Telfair'da dahil oldu. Beşiktaş Milangaz Deron Williams'dan boşalan oyun kurucu koltuğunu Minnesota Timberwolves'un free agent'ı Sebastian Telfair ile doldurmak istiyor. Ayrıca Beşiktaş Milangaz, Semih Erden'in ayrılışının ardından Ersin Dağlı, Zoran Erceg ve Barış Hersek üçlüsünün sırtladığı uzun pozisyonuna da 2.13'lik dev Fesenko ve 2.06'lık güçlü oyuncu Mensah-Bonsu ile güçlendirmek istiyor.
Kaynak: KUBİLAY KEÇELİ-Twitter: twitter.com/kubilaykeceli (http://twitter.com/kubilaykeceli)
Hugo
05.Aralık.2011, 13:08
Beşiktaş Mensah-Bonsu'yu almış.
byariff
15.Ocak.2012, 22:36
Nikola Pekovic"i istemisiz Minnesota Vermemis
byariff
15.Ocak.2012, 23:04
Ntvspor son dakika : Galatasaray Boris Savoviç ile prensipte anlaştı.
Sirius Black
15.Ocak.2012, 23:19
2.10 boyunda, Adriyatik Ligi'nde 12.8 sayı 11.4 ribaund 1.8 asist 1.3 top çalma 1.6 top kaybı 1 blok ile oynuyor şu an. İstatistikler sağlam.
Sirius Black
16.Ocak.2012, 14:42
http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/12229.php
Hayırlı olsun. :)
byariff
16.Ocak.2012, 15:09
Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı sene başından beri yaşadığı uzun problemini gidermek adına Hemofarm Stada forması giyen 24 yaşındaki Sırp oyuncu Boris Savovic ile anlaşma sağladı. 2,06 boyundaki Boris Savovic mobil bir oyuncu olmasına karşın bu sezon ağırlıklı olarak Hemofarm Stada forması altında pivot pozisyonunda forma giydi. Lisans işlemlerinde herhangi bir problem çıkmadan tamamlanmasının ardından Bosna Hersek doğumlu Sırp oyuncu haftaiçi oynanacak olan Anadolu Efes karşılaşmasında forma giyebilecek.
18 Haziran 1987, Trebinje (Bosna Hersek) doğumlu olan Boris Savovic basketbol hayatına Hemofarm altyapısında başladı. Sırbistan'da basketbol ekolü olan önemli takımlardan birisi olan fakat Partizan'ın hegomanyası nedeniyle arka planda kalan Hemofarm altyapısında yetişen genç oyuncu 2004 yılında profesyonel sözleşmeye imzasını attı. Profesyonel sözleşmeyi 17 yaşında imzalayan Savovic kariyerinin ilk resmi karşılaşmasına 2004/5 sezonunda Eurocup karşılaşmasında çıktı.
Genç oyuncu Adriyatik Ligi'nde ise ilk maçına 2006/7 sezonunda çıktı. Genç oyuncunun Adriyatik Ligi'ndeki kariyerinin startı böylece verilmiş oldu. Genç oyuncunun kariyerindeki ilk deneyimi Adriyatik Ligi'nin ilk haftasında Partizan karşısında bulduğu 3 dakika ile gerçekleşti. Genç oyuncunun sadece 6 maçta süre bulduğu o sezon en etkili performansı hiç kuşkusuz 30 dakika sahada kaldığı ve 22 sayı - 15 ribaund - 1 top çalma ve 1 blok ile oynadığı Helios karşılaşması olmuştu. Hemofarm'ın maçtan mağlup ayrılmasına engel olamayan genç oyuncu bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Adriyatik Ligi'nde ilk sezonunda 6 maç sonunda 8.50 dakika ortalama ile sahada kalan genç oyuncu 5 sayı - 2.8 ribaund - 0.2 top çalma ve asist ile kariyerinin ilk istatistiklerini elde etmişti.
yavaş yavaş göstermeye başladığını görüyoruz. Sırbistan temsilcisinin forması altında Adriyatik Ligi'nde forma giymeye devam eden pota altı oyuncusu genç yaşına rağmen kenardan gelerek takımına katkı sağlamaya devam etti. 24 karşılaşmada forma giyen ve maç başı 10 dakika sahada kalmayı başaran Savovic istatistik kağıdına maç başı 5.2 sayı - 2.1 ribaund - 0.3 top çalma ve 0.2 asist yazdırmayı başardı. Genç oyuncunun sezon içerisinde en dikkat çeken performansı ligin 14.haftasında Zvezda karşısında sergilemiş olduğu 15 sayı - 3 ribaundluk performansı olarak göze çarpıyor. Genç oyuncu Zvezda karşısında %100 isabetle oynayarak takımına katkı sağlayarak galibiyette pay sahibi olmuştu. Savovic ayrıca play-off çeyrek finalinde oynanılan Buducnost maçında da (Adriyatik Ligi'nin 27.haftası) yine %100 isabetle oynayarak 15 sayı üretti ve takımının 87-71'lik galibiyetinde mimarlardan birisi olmayı başardı. Hemofarm Stada formasıyla play-off finalinde Partizan karşısında mücadele eden genç oyuncu sezon sonunda gümüş madalyayı boynuna takıyordu. Genç oyuncu Adriyatik Ligi'nde göstermiş olduğu bu performansının yanı sıra Eurocup'ta da Hemofarm formasıyla 11 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda da kenardan gelerek takımında çok az süre bulan genç pivot maç başı 3.5 sayı - 2.2 ribaund - 0.4 top çalma ve asist ortalaması ile forma giydi. Bu genç oyuncunun Eurocup'ta doğru düzgün süre bulduğu ilk sezonu olmuştu.
2011/12 sezonunda (yani mevcut sezon) geride kalan 16 maçta Adriyatik Ligi'nde maç başı 33 dakika forma şansı bulan 24 yaşındaki Sırp oyuncu istatistik hanesine 12.8 sayı - 11.4 ribaund - 1.8 asist - 1.3 top çalma - 1 blok ortalamalarını yazdırmayı başardı. Savovic'in en etkili performansı ise 40 dakika sahada kaldığı Cibona Zagreb karşılaşması oldu. Hırvat rakibi karşısında 15 sayı üreten genç oyuncu skora katkısının yanı sıra 18 ribaund - 3 asist ve 1 blok istatistiğini de maç kağıdına ekleyince kariyerinin en iyi performanslarından birisine imza atmış oldu. Savovic'in dikkat çeken bir başka performansı ise hücumda 8 sayıda kaldığı Radnicki karşılaşması oldu. Hücumda skor anlamında takımına çok büyük katkı yapmasa 19'u savunma ribaundu olmak üzere toplam 23 ribaund ile oynadığı karşılaşma Savovic'in kariyerinin en çok ribaund aldığı karşılaşmalardan birisi olarak tarihe geçti. 24 yaşındaki Sırp pivot bu sezon tam 6 kez double-double yapma başarısı gösterdi.
C h A o S
16.Ocak.2012, 15:57
Takımda uzun sıkıntısı vardı.İyi oldu bu transfer.Oyuncu hakkında bir bilgim yok ancak ribaund konusunda iyi olduğu belli.Merak ediyorum nasıl bir oyuncu çıkıcak.
Phoenix'ten Efes'e...
http://www.herseyspor.com/newsFiles/1/0/0/1/0/1/0/1/1/1/0/0/1/0/file/19172.jpg
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Efes Pilsen, Phoenix Suns'tan oyun kurucu Zabian Dowdell'ı renklerine bağladığı belirtildi.
16 Ocak 2012 Pazartesi
TBL takımlarından Anadolu Efes'in, oyun kurucu Zabian Dowdell ile prensipte anlaştığı iddia edildi.
NTVSpor'un son dakika haberine göre; NBA'de Phoenix Suns takımında da oynayan point guard'ın, lacivert-beyazlılar ile anlaştığı belirtildi.
Virginia Tech mezunu 1.91 boyundaki Dowdell, profesyonel kariyerinde Nancy, Fastweb Casale Monferrato, Tulsa 66ers, Unicaja Malaga ve Phoenix Suns takımlarında forma giydi.
Geçtiğimiz sezon Phoenix Suns formasını terleten Dowdell, 24 maçta süre alırken, 5 sayı - 2.1 asist - 0.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.
herseyspor.com
turkishhoops (https://twitter.com/#%21/turkishhoops) Walter Sobchak
Anadolu Efes signs ...http://www.youtube.com/watch?v=y3z23pDJv8g
kaankural (https://twitter.com/#%21/kaankural) Kaan Kural
Zabian Dowdell'in Efes'e transferi suya düştü. Sağlık testinde sorun çıkmış.
Anadolu Efes'te Dowdell'in yerine Lafayette
17 Ocak 2012 19:14 | NTV Spor ve Ajanslar
Daha önce NBA takımlarından Phoenix Suns forması giyen Zabian Dowdell ile anlaşan Anadolu Efes, bu oyuncunun fizik testlerinden geçememesi sonrası Oliver Lafayette'yi kadrosuna dahil etti.
Facebook'ta Paylaş (http://www.facebook.com/share.php)
http://media1.ntvspor.net/C/I/225/OliverLafayette_DUYAK.gif
THY Euroleague'de 19 Ocak Perşembe günü Galatasaray Medical Park ile karşılaşacak Anadolu Efes, bu zorlu mücadele öncesi transferde hareketli günler geçirdi.
Daha önce NBA takımlarından Phoenix Suns forması giyen Zabian Dowdell ile anlaşan lacivert-beyazlı takım, bu oyuncunun fizik testlerinden geçememesi sonrası Oliver Lafayette'yi kadrosuna dahil etti.
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, daha önce anlaşmaya vardıkları Dowdell'ın fizik testlerinden geçemediğini, bu nedenle ABD'li oyuncuyu almaktan vazgeçtiklerini ve son anda vatandaşı Oliver Lafayette'yi transfer ettiklerini söyledi.
Özerhun, transferde arayışları son ana kadar sürdürdüklerini ve transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Lafayette ile anlaştıklarını ifade ederek, ''Oyuncu bugün İstanbul'a geldi. Daha önce düşündüğümüz bir oyuncuydu. Başka nedenlerden dolayı transferde ilerleyememiştik. Kendisini son anda kadromuza dahil ettik'' dedi.
Engin Özerhun, yeni transferin, başantrenör Ufuk Sarıca'nın görev vermesi halinde THY Euroleague'de Galatasaray Medical Park ile oynanacak maçta forma giyebileceğini sözlerine ekledi.
Bu sezon Polonya'nın Asseco Prokom takımında forma giyen 28 yaşındaki ve 1.88 metre boyundaki ABD'li oyun kurucu, bu sezon THY Euroleague'de eski takımının Galatasaray Medical Park ile yaptığı grup maçlarında görev almıştı. İlk maçta 12 sayı üreten ABD'li oyuncu, ikinci mücadelede ise takımı adına 18 sayı yaptı.
Öte yandan Oliver Lafayette, geçen sezon Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti. Siyah-beyazlı kulüp, anlaşma sağladığı oyuncudan sağlık sorunları gerekçesiyle daha sonra vazgeçmişti.
byariff
26.Ocak.2012, 16:46
Darius Songaila takımdan ayrıldı. Bugünkü maçta oynamayacak.
C h A o S
26.Ocak.2012, 17:24
Daha resmi bir açıklama olmamasına rağmen öyle söyleniyor.Aldığı her süre zarardı zaten.Yolu açık olsun.Bir daha yollarımız kesişmez inşallah.Ruhsuz adam.
LadroN
26.Ocak.2012, 18:42
O kadar sevinirim ki.Darius Songalia'nın tek yararını göremedik Euroleague'te.Efes maçında adam gibi 4 numaramız olsa kazanırdık.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Ocak.2012, 22:12
Songaila Galatasaray'da evrim geçirdi resmen olumsuz anlamda. Litvanya Milli Takımında oynadığı oyunun çeyreğini Galatasaray'a yansıtsa çok daha farklı şeyler yaşayabilirlerdi gerçekten.
LaigLeNoiR
26.Ocak.2012, 22:19
Yeni transfer Savoviç şu anda Olympiakos maçına ilk 5'de başladı gayet iyi görünüyor 3'lük bile atıyor :)
Chaisson Allen, Pınar Karşıyaka'da (http://www.solobasket.net/2012/02/chaisson-allen-pnar-karsyakada.html)
Barışcan Çetin | 3 Şubat 2012 Cuma | 0 comments
http://cdn05.duonox.com/files/images/callen02.jpg (http://cdn05.duonox.com/files/images/callen02.jpg)
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, sezona İsrail temsilcisi Galil Gilboa'da başlayan guard Chaisson Allen ile anlaştı.
İsrail Ligi'nde 7 maça çıkan 22 yaşındaki Amerikalı oyuncu, 11.7 sayı-3.6 ribaund-3.7 asist ortalamalarıyla oynuyordu. Balkan Ligi'nde ise 6 maç oynayan Allen, 8.8 sayı-3.3 ribaund-1.8 asist ortalamalarını yakaladı.
Bu da Allen için hazırlanan bir video:
S0Q-S4xhmGg
Sirius Black
03.Şubat.2012, 23:08
Motiejunas -> Efes diyorlar. :)
byariff
27.Şubat.2012, 18:14
Anadolu Efes, antrenörü Ufuk Sarıca ile yollarını ayırdı. Sarıca'nın yerine Yunanistan milli takım antrenörü Ilias Zouros'u getirildi.
byariff
16.Mart.2012, 04:01
Galatasaray Transfer ; Alan Anderson bitmek üzereymiş, detaylar konuşuluyormuş ( Kaynak : ftw1905 )
Patrick Mills Fenerbahçe Ülker'in gündeminde!
16 Mart 2012 10:29 | NTVSpor.net
Fenerbahçe Ülker, transfer çalışmalarına hız verdi. Beko Basketbol Ligi'nin son iki yılındaki şampiyonu sarı-lacivertliler, NBA patentli Avustralyalı Patrick Mills'i gündemine aldı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/242/FB_ULKER_HABRICI_XKWEU.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe Ülker, play - off öncesi kadrosunu yeni bir oyun kurucuyla kuvvetlendirmenin peşinde...
Curtis Jerrells'ın İspanya'nın Murcia takımına transferinin ardından bir numaralı pozisyonda oyuncu arayışlarını hızlandıran sarı-lacivertliler, rotayı Avustralya'ya çevirdi. Avustralya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe Ülker, sezon başında adı Anadolu Efes ile de anılan Patrick Mills ile anlaştı.
23 yaşındaki Mills, Amerika Birleşik Devletleri'nde eğitimini St. Mary's Üniversitesi'nde okuduktan sonra 2009 NBA Draftı'nda ikinci turdan seçilmişti. İki sezonda toplam 74 kez Portland Trail Blazers forması giyen 1.83 boyundaki Mills, 5.1 sayı ve 1.5 asist ortalamaları tutturmuştu.
Avustralya basını, Mills ile bir buçuk yıllık anlaşıldığını iddia etti.
Fener gardını buldu / ÜMİT AVCI
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2012/03/fener-gardini-buldu-2092542-530x276.jpg (http://www.basketdergisi.com/fener-gardini-buldu-umit-avci.html/fener-gardini-buldu-2092542)Fenerbahçe Ülker, aradığı oyun kurucuyu Çin’de buldu. NBA’deki lokavt nedeniyle sezon başında Guandong takımıyla anlaşan ve takımını finale taşıyan Aaron Brooks, bir pürüz çıkmazsa sarı-lacivertli formayı giyecek.
THY Euroleague’de sezona çok erken veda eden, Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Anadolu Efes’e boyun eğen ve tek hedef olarak lig şampiyonluğu kalan Fenerbahçe Ülker, kısa bir süre önce gönderdiği Curtis Jerrells’ın yerine NBA patentli Aaron Brooks’u renklerine katmak için temaslarını hızlandırdı.
2007 yılında Houston Rockets tarafından 26. sırada draft edilerek NBA’e adım atan 1.83 boyunda ve 27 yaşındaki oyuncu, 2009-2010 yılında ligin en çok gelişme gösteren ismi seçilmişti. O sezonda 19.6 sayı, 5.6 asist, 1.6 ribaunt ortalamaları tutturan, geçtiğimiz sezonu ise Phoenix Suns’ta tamamlayan Brooks, NBA’deki lokavt nedeniyle kariyerine Çin’de devam etme kararı almış, oynadığı tüm takımlarda skorer kimliği ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Serbest oyuncu olması ve Çin’e giden basketbolculara, sezonu bu ülkede tamamlama zorunluluğu konması nedeniyle NBA’e geri dönmeyen yıldız oyuncu Guandong takımını finale taşıdı.
Finalden sonra gelecek
4 sezonluk NBA kariyeri boyunca 272 karşılaşmada oynayan, 12.5 sayı, 1.9 ribaund, 3.6 asist ortalamaları yakalayan Brooks ile prensipte anlaşma sağlayan Fenerbahçe Ülker, bu oyuncunun artık resmi imzaların atılmasını bekliyor. Brooks, son anda bir pürüz çıkmaz ve kontratı imzalarsa, Çin Ligi’nde oynanacak finalin ardından İstanbul’a gelecek ve sarı-lacivertli ekibin bünyesine katılacak.
Hem hızlı hem nişancı
Houston’da oynadığı dönemde Tracy McGrady’nın sakatlanması ve Rafer Alston’ın takasla Orlando’ya yollanması nedeniyle ilk 5 oyuncusu haline gelen Brooks, müthiş hızına, etkili şutlarını da ekleyerek, durdurulması güç bir silah haline geldi. Brooks ile ilgili ilgi çekici bir detay da, lise seviyesinde Franklin High School’u eyalet şampiyonu yaptığı maçta, şu anda Beşiktaş Milangaz forması giyen Adam Morrison ile girdiği düelloydu. Morrison’ın 37 sayı attığı maçta rakip potaya 38 sayı gönderen Brooks, takımını şampiyonluğa taşımıştı.
basketdergisi
ÖZEL – Aydın Örs transfere açıklık getirdi
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2010/11/aydinors.jpg
Fenerbahçe Ülker Genel Koordinatörü Aydın Örs, transfer iddialarına açıklık getirdi.
Jerrells’tan sonra yeni bir oyuncu arayışlarında olduklarını belirten Örs, “Brooks ile görüştük. İstediğimiz bir oyuncuydu. Ancak NBA’e gitme kararı aldığı için Brooks transferinde net bir sonuç çıkmadı. Diğer ismi ortaya atılan Patrick Mills ile de görüştük. Ancak onun da temel arzusu NBA’e gitmek. Arayışlarımız sürüyor. 20 günü aşkın bir süremiz var. Ancak transferi geciktirmek istemiyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Amacımız sakatların da iyileşmesiyle play-off’a hazır bir şekilde girebilmek” dedi.
Sirius Black
16.Mart.2012, 17:28
Sakatlanan Shipp'in yerine Brad Newley veya Alan Anderson diyorlar.
Fenerbahçe Ülker onu kaçırdı!
18 Mart 2012 11:02 | NTV Spor
Fenerbahçe Ülker'in transfer listesindeki hangi oyuncu NBA'ye geri dönüyor. İşte cevabı...
http://media1.ntvspor.net/C/I/243/patrickmillis_HIZVO.jpg
Beko Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker'in transfer listesindeki Patrick Mills, NBA'e geri döndü. Curtis Jerrells'ın takımdan ayrılmasından sonra oyun kurucu transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin bir numaralı hedefi Partick Mills, NBA takımlarından San Antonio Spurs yolunda.
Yedek Guard Tj Ford'un emekliliğini açıklaması sonrasında Tony Parker'a alternatif arayan Spurs yönetimi, son olarak Çin'de forma giyen 23 yaşındaki Mills ile anlaştı. Daha önce Portland Trail Blazers forması giyen Mills, 74 maçlık NBA kariyerinin ardından ülkesi Avustralya ve Çin'de oynamıştı.
Transfer listesindeki Aaron Brooks'tan sonra Patrick Mills'ten de olumsuz yanıt alan Fenerbahçe Ülker yönetimi, transferi şimdilik askıya almış durumda. İtalya Ligi'nde sözleşmesi devam eden bir oyun kurucuyla ilgilenen sarı-lacivertli takım, eğer bu transferden de olumlu yanıt alamazsa yeni bir oyuncu transferi düşünmüyor.
Nihad Dedovic Galatasaray’a mı geliyor?
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2012/03/dedovic1689-530x351.jpg (http://www.basketdergisi.com/nihad-dedovic-galatasaraya-mi-geliyor.html/dedovic1689)
Beko Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren Galatasaray Medical Park, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Ligde son 12 maçta 11 galibiyet alan Sarı – Kırmızılı takımın, Nihad Dedovic ile ilgilendiği öne sürüldü. Avrupa’nın çok sayıda önde gelen basketbol forumlarında bu iddia konuşulurken Bosna Hersek’li uzunun Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.
Sarı – Kırmızılı kulüpten konuyla ilgili şimdiye kadar bir açıklama gelmezken 1990 doğumlu Dedovic, İtalya’nın Lottomatica Roma takımında oynuyor.
basketdergisi
byariff
25.Mart.2012, 01:12
Hmm basketbol fazla ilgilenmem twitterde gormdum anlasmisiz bile hatta , bu oyuncu hakkinda bilgisi varmi ?
byariff
26.Mart.2012, 14:18
Galatasarayin Yeni Oyuncusu Nihad DJEDOVIC bugün İstanbul' da olacak.
1990 doğumlu olan Djedovic aslen 2 numaralı pozisyonda oynuyor, penetre özelliği olan, delici ve sorumluluk almayı seven bir oyuncu
byariff
02.Nisan.2012, 21:34
Fenerbahçe basket takımına Morris Finley'i almış diyorlar
Fenerbahce agreed to terms with American PG Morris Finley
https://twitter.com/#!/SportandoBasket/status/186867763392954369
di canio
02.Nisan.2012, 21:34
Fenerbahçe basket takımına Morris Finley'i almış diyorlar
Fenerbahce agreed to terms with American PG Morris Finley
https://twitter.com/#!/SportandoBasket/status/186867763392954369
Resmi site ve Fenerbahçe TV'den de duyuruldu.
Finley Fenerbahçe Ülker’de!
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2012/04/Morris-Finley-530x366.jpg (http://www.basketdergisi.com/finley-fenerbahce-ulkerde.html/morris-finley)
Fenerbahçe Ülker, kadrosunu Birleşik Amerikalı yıldız oyuncu Morris O’neal Finley’i transfer ederek güçlendirdi.
Sarı – Lacivertli kulüp transferi resmi internet sitesinden açıkladı. Kamuoyuna duyurulan transferin detayları şöyle:
2 Ağustos 1981 doğumlu olan basketbolcu Alabama Opelika’da dünyaya geldi. 1.80 boyunda ve 80 kilo ağırlığındaki Finley, oyun kurucu pozisyonunda görev yapıyor.
Basketbol hayatına Kolej Ligi’yle başlayan Finley, ilk olarak Alabama Birmingham Üniversitesi okul takımı UAB Blazers’ta forma giydi.
Profesyonel kariyerine 2004-2005 sezonunda başlayan Birleşik Amerikalı yıldız, ilk olarak Sırbistan’ın Mornar bar takımının kadrosunda yer aldı. 2005′te Yunanistan’a geçen Finley Olympia Larrisa’da bir sezon görev yaptı. Başarılı oyuncu, daha sonra 2005-2007 sezonunda Belçika takımı Liegi forması ile mücadele etti. Ardından İtalyan ekipleri Sebastiani Rieti ve Montepaschi Siena formaları giyen Finley son olarak Empori Armani Jeans Milano takımı için parkeye çıktı.
1.5 sezondur İtalya’nın Empori Armani Jeans Milano takımında forma giyen Birleşik Amerikalı guard Morris Finley’nin geçtiğimiz günlerde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti.
Finley bu yıl 14 maçta 9.4 sayı, 2.7 ribaunt, 2.5 asist ortalamalarıyla oynadı.
Morris Finley, 2009 yılında İtalya ligi şampiyonluğu, İtalya kupası şampiyonluğu ve İtalya Süper Kupası şampiyonluğu yaşarken, 2007-2008 yılında İtalya Ligi’nin, 2004-2005′te de Sırbistan Ligi’nin en skorer oyuncusu olmuştu.
Birleşik Amerikalı guard bundan sonra Fenerbahçe Ülker’in başarısı için ter dökecek.
barahir
13.Mayıs.2012, 23:01
Koç için Messina'nın adı geçiyormuş.. Spahija'dan sonra bir seviye daha atlanarak bu seviyede bi koçun getirilmesi uygun olurdu.. Tabi gönül ister Obradoviçler İvkoviçler gelsin ama biraz mümkün değil :)
Fenerbahçe Ülker'in Asıl Hedefi :Obradovic
http://www.eurohoops.net/wp-content/themes/eurohoops/thumb.php?src=http://www.eurohoops.net/wp-content/uploads/2012/05/619249.jpg&h=180&w=590&zc=1&q=100
Euroleague Final Four'u sırasında İstanbul'da en çok Fenerbahçe Ülker'in Lakers kadrosunda koçluk yapan Ettore Messina'dan söz alındığını söyleniyordu.
Fenerbahçe Ülker yüksek ücretli kadrosuna rağmen Euroleague'de son 8'e kalamazken,Play-Off'larda erken veda etti.Böylece koç Neven Spahija'yla sözleşme imzalanmadı.
Onların asıl hedefi Ettore Messina değildir,ana hedef :Zeljko Obradovic'tir.Obradovic'in nerede olacağı halen belli değil,ama Messina söylentilerinin arkasında Obradovic'in olduğu kesin.
NBAtrky
Obradovic: Türkiye’ye Elbette Gelmek İsterim!
http://im.htspor.com/2012/03/10/723305_detay.jpg?1331367371
Panathinaikos baş antrenörü Zeljko Obradovic, Barcelona Regal maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında maç ile ilgili görüşlerini dile getirdi.
Obradovic, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Takımımla gurur duyuyorum. Bir kez daha söyleyeceğim bunu, CSKA’ya karşı harika bir yarı final maçı oynayıp kaybettikten sonra motivasyonumuz düşük oynadık. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yunanistan için bu kadar zor bir dönemde binlerce kişi bizi desteklemeye buraya geldi. Rakibimiz Barcelona’ya da teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Final four organizasyonunda emeği geçen herkese, İstanbul’da bize yardımcı olan herkese teşekkürler” dedi.
Obradovic, “Türkiye’ye ilerleyen dönemde gelecek misiniz” sorusuna ise şu cevabı verdi; “Aklımda sadece bir şey var. Atina’ya gidip Olympiacso’un başarısı veya başarısızlığını bekleyeceğiz. Türkiye’ye elbette gelmek isterim. Bir sezon sonra mı iki sezon sonra mı şuan bilemeyiz.”
basketdergisi
byariff
29.Mayıs.2012, 20:54
Luksa Andric, center of GS is free agent. The dead line for extension of the contract expired yesterday. Lot of interest for him everywhere
hoba olmamis bu andric serbest kalmis opsiyon hakkinida kullanmamisiz sahsen andric"i begenirdim. galiba daha guçlu kadro kurcaklar yonetim demisti 17m butçe ayircaz diye basketbola.
Luksa Andric serbest kaldı.GSMP opsiyonu kullanmamış.
Sirius Black
29.Mayıs.2012, 21:25
Luksa'yı çok severdim. Bazı yönleri çok eksik olsa da ayağı yavaş uzunlara karşı muhteşem oynayabiliyordu. Umarım bu olay, yeni sezona yüksek bir bütçeyle girileceğinin habercisidir. Çünkü o paraya Luksa'dan daha kalitelisini bulacağımızı sanmıyorum pek.
C h A o S
29.Mayıs.2012, 21:35
Oktay hocanın bir bildiği vardır.Sezonun sonlarına doğru ve playoflarda yüzünde bir isteksizlik vardı.Mehmet Yağmur bile önünden ribaund alıyordu.Yolu açık olsun.
byariff
29.Mayıs.2012, 21:58
Kiralık oyuncumuz Boris Savovic ile yollar ayrılmıştır. Oyunculara kariyerlerinde başarılar dileriz.
https://twitter.com/MPGalatasaray/status/207530123912687616
byariff
30.Mayıs.2012, 20:33
Kiralık oyuncumuz Nihad Dedovic ile yollar ayrılmıştır. Kendisine kariyerinde başarılar dileriz.
https://twitter.com/MPGalatasaray/status/207871311328980994
Obradovic: Türkiye’ye Elbette Gelmek İsterim!
http://im.htspor.com/2012/03/10/723305_detay.jpg?1331367371
Panathinaikos baş antrenörü Zeljko Obradovic, Barcelona Regal maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında maç ile ilgili görüşlerini dile getirdi.
Obradovic, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Takımımla gurur duyuyorum. Bir kez daha söyleyeceğim bunu, CSKA’ya karşı harika bir yarı final maçı oynayıp kaybettikten sonra motivasyonumuz düşük oynadık. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yunanistan için bu kadar zor bir dönemde binlerce kişi bizi desteklemeye buraya geldi. Rakibimiz Barcelona’ya da teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Final four organizasyonunda emeği geçen herkese, İstanbul’da bize yardımcı olan herkese teşekkürler” dedi.
Obradovic, “Türkiye’ye ilerleyen dönemde gelecek misiniz” sorusuna ise şu cevabı verdi; “Aklımda sadece bir şey var. Atina’ya gidip Olympiacso’un başarısı veya başarısızlığını bekleyeceğiz. Türkiye’ye elbette gelmek isterim. Bir sezon sonra mı iki sezon sonra mı şuan bilemeyiz.”
basketdergisi
Sözleşmesini uzatmış PAO ile.
semih99999
30.Mayıs.2012, 21:19
dedoviç mi umarım oktay hocanın bildigi bişey var
Coach Obradovic said that it was probably his last match in OAKA, tonight's match!
Ortalık karıştı.
byariff
02.Haziran.2012, 18:26
SON DAKİKA:Oktay Mahmutinin menajeri Misko Raznatovic, Mahmutinin 4 sene daha Galatasarayın başında kalacağını söyledi.
Kaynak : Eurosport.com
https://twitter.com/EurosportCom_TR/status/208925284022501377
byariff
02.Haziran.2012, 20:18
Oktay Mahmuti ''Durumum ile ilgili dedikodulara istinaden bilgi vermek durumundayım.''
Oktay Mahmuti ''Ben ve Galatasaray Spor Kulübü arasında anlaşmaya varılmıştır.''
Oktay Mahmuti ''Resmi siteden de açıklanan bu anlaşmada herhangi bir pürüz bulunmamaktadır.''
Oktay Mahmuti ile Pazartesi günü anlaşma imzalanacaktır.
di canio
04.Haziran.2012, 02:58
Fenerbahçe Ülker'de Ettore Messina ile anlaşılacağı haberleri dolaşıyor. Hürriyet'te de çıkmış bu dedikodu.
hurriyet.com.tr (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20686080.asp)
vego
11.Haziran.2012, 15:37
Roko Leni Ukic FBÜ'den ayrıldı.Barış Ermiş Banvit'ten transfer edildi.Banvit'te Tutku Açık ile anlaşmış.Engin Atsür'de bizle yazılıyor :n:
footballer33
11.Haziran.2012, 23:52
Engin Atsür'ün tekrar gelmesini isterim. Gittiğinde de üzülmüştüm, zaten dar ve güçsüz olan yerli rotasyonumuz daha da güçsüzleştiği için.
LaigLeNoiR
12.Haziran.2012, 00:06
5-6 sene önce Ankara'da Efes Cup'da izlediğimde en çok beğendiğim isimdi Engin Atsür ama şanssız sakatlıklar peşini bırakmadı. Umarım bu kez bize gelir ve sakatlanmadan muhteşem oyununu sergiler...
Nedvedmania
14.Haziran.2012, 17:01
Mahmuti'nin menajeri açıklama yapmış twitterdan
https://twitter.com/#!/MiskoRaznatovic
Misko Raznatovic : Termination of the contract is signed. Oktay Mahmuti is free agent
(Oktay Mahmuti'nin menajeri Misko Raznatovic: "Kontratının feshi imzalandı. Mahmuti artık serbest.)
Fenerbahçe de teklif sunmaya hazırlanıyormuş.
Sekopej
14.Haziran.2012, 17:21
Fenerbahçe de teklif sunmaya hazırlanıyormuş.
Kemal Dinçer'in açıklaması var, görüştüğümüz 4 isim var, 20 milyon bütçe ayıracağız diye. Eğer görüşülen 4 isimden olumlu yanıt alındıysa sanmıyorum Oktay Mahmuti'ye döneceklerini.
Eğer 4 isim de gelmek istemiyorsa zaten Oktay Mahmuti'yle anlaşmak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
vego
19.Haziran.2012, 19:05
Ilievski Bir Sezon Daha Kuban'da
http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2012/06/vlado-ilievski-300x199.jpg
Çok başarılı bir Eurobasket 2011′in ardından Anadolu Efes’te hep beklentilerden uzak bir oyun sergileyen Vlado Ilievski sezon ortasında Lokomotiv Kuban’a kiralanmıştı. Ilievski gelecek sezon da Lokomotiv Kuban forması giyecek.
salsabasket
GodfatheR
20.Haziran.2012, 02:50
Siena'nın koçu büyük ihtimalle bizde. Adını yazamıyorum yalnız. :D Saçlarını inek yalamış gibi yapıştıran bi adam :D Pianicani olabilir adı :D
byariff
21.Haziran.2012, 17:49
Oktay mahmuti fenerbahceden gelen kocluk teklifini reddetti.
Mamadou
21.Haziran.2012, 18:45
Bizzat arayıp kendimi söyledi sana kaynak nedir ?
C h A o S
21.Haziran.2012, 18:51
"Galatasaray bana çok ciddi yaklaştı. Bu akşam Lütfi Arıboğan ile bir görüşme yapacağım. Unics Kazan’ın teklifi ciddiyetini koruyor ancak geleceğime bu akşam Galatasaray ile masaya oturduktan sonra karar vereceğim."
Ergin Ataman
Kaynak: Eurosport
C h A o S
21.Haziran.2012, 19:28
3 Senelik antlaşma yıllık 700 bin dolar diye gsbasketde gördüm.Hayırlısı olsun.Ama bu taraftar Oktay Mahmuti'ye yapılan haksızlığı unutmayacak.
Börk
21.Haziran.2012, 20:58
Son Dakika: Ergin Ataman GALATASARAY'da!
Galatasaray Sportif AŞ. Genel Müdürü Lutfi Arıboğan ile bir araya gelen Ataman, Sarı – Kırmızılılar ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Kaynak: Basketdergisi
C h A o S
21.Haziran.2012, 21:06
Gelirken Hawkins'i,Arroyo'yuda getirsin.Yalnız büyük bir çalım oldu bu transfer.
vego
21.Haziran.2012, 21:12
Gelirken Hawkins'i,Arroyo'yuda getirsin.Yalnız büyük bir çalım oldu bu transfer.
2-3 Milyon dolar bonservis ödemek zorunda kalır GS :) .Sanmıyorum
C h A o S
21.Haziran.2012, 21:14
2-3 Milyon dolar bonservis ödemek zorunda kalır GS :) .Sanmıyorum
Öderiz sorun değil:)Hele bi gelmek istesinler.Zaten Ergin Ataman'da sponsorluk iptal olursa benle birlikte gidecek oyuncularımda olacak demişti.
byariff
21.Haziran.2012, 21:21
Ergin Ataman Hayirli Olsun besiktastan oyuncu almaya gerek yok arayi bozmayada gerek yok
semih99999
basketbol takımına olan inancımız oktay hocanın gidişinden sonra zaten kayboldu istedigini getirsinler :)
C h A o S
Ntvspor'da verdi Ergin Ataman Galatasaray'da.Öncelikle çok şaşırdım ben böyle bir transfere.Ne Galatasaraylılar Oktay Mahmuti'nin ayrılmasını, nede Beşiktaşlılar başarılı bir sezonun ardından böyle bir olayı bekliyordu.
LaigLeNoiR
21.Haziran.2012, 21:28
Çalım olduğu yok, biliyorduk zaten bu durumu.
Milangaz çekilirse takım dağılacaktı öyle de oldu.
C h A o S
21.Haziran.2012, 21:37
Çalım olduğu yok, biliyorduk zaten bu durumu.
Milangaz çekilirse takım dağılacaktı öyle de oldu.
Unics Kazan başta olmak üzere avrupadan teklifler alıyordu.Euroleague'de mücadele eden bir takımada gidebilirdi.
footballer33
22.Haziran.2012, 00:09
Ergin Ataman lig bittiğinden bugüne dek uyardı: 'Sponsor sorunu çözülmeli, takıma Eurolig'e göre takviyeler yapılmalı' vs. diye; ama Çorapören, pardon Demirören grubu yaptı yapacağını. Ergin Hoca, A.Efes'e giderken gidiş tarzına çok kızmıştım, şimdi kızamıyorum; çünkü adam bugünler için önceden konuştu. Her zaman olduğu gibi, burda da suçlu Demirören'dir. Al babayı, vur oğluna. Bu da, VEDA dedi.
vego
22.Haziran.2012, 16:48
@ErmanKunter (https://twitter.com/#%21/ErmanKunter) Sn. Abdullah Sozer ile gorustum, cok olumlu gecti , su an icin baska bir sey soyleyemem
Revolution
22.Haziran.2012, 16:50
Erman Kunter'i getirmeliydik. Ergin Ataman'ın vizyonuyla bizim kadro çok alakasız. Çok yanlış bir hamle oldu bence.
vego
22.Haziran.2012, 17:17
Erceg ve Hawkins'e yeni sözleşme önerilmiş.
Revolution
22.Haziran.2012, 17:18
Erceg'i CSKA da istiyormuş.
C h A o S
22.Haziran.2012, 17:19
Erceg ile Cska ilgileniyor diye duymuştum.Beşiktaş bana kalırsa ilk önce sponsor bulmalı.Sonra kadro yine kurulur.Ergin Ataman bile sponsor yok diye gidiyorsa oyuncular bence sözleşme yenilemez.
Revolution
22.Haziran.2012, 17:21
Medicana'yla anlaşıldı gibi. Beşiktaş gibi taraftar potansiyeli olan ve Euroleague oynayacak bir takımın sponsor bulamaması imkansız. Ergin Ataman onu biraz bahane etti.
vego
22.Haziran.2012, 17:28
10-12 Milyon Dolar'lık bir bütçe ayıracağız"
http://img.haber1903.com/h/abdullah_sozer_1340380210.jpg
Reklam
22.06.2012 15:47:16
Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, Beşiktaş gündemi ve Erman Kunter'in twitter hesabından yapmış olduğu açıklamalar sonrası HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Sözer, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
" Erman Kunter ile görüşmelerimiz olumlu gidiyor. İnşallah iyi bir sonuca varacağız. Sponsorumuzu Salı yada Çarşamba günü açıklayacağız. Beşiktaş 109 yıllık bir kulüp. Milangaz sadece 1 yıl Beşiktaş'a sponsor oldu. 109 yıldır Beşiktaş devam ediyor. 10-12 milyon Dolar bir bütçe ile sezona başlamak istiyoruz. Oyuncularımızın hepsi ile görüşeceğiz. Gelecek hocamızın kararı doğrultusunda kalacak yada gidecek oyuncular belli olacak. Yarın yada Pazartesi günü hoca konusu netlik kazanır." dedi.
vego
22.Haziran.2012, 17:29
Erman Kunter, Beşiktaş'ta
Revolution
22.Haziran.2012, 17:34
Bana kalırsa kadro/koç tercihi bakımından GS-Erman Kunter, BJK-Ergin Ataman daha mantıklı olurdu. Hayırlı olsun.
C h A o S
22.Haziran.2012, 17:37
Bana kalırsa kadro/koç tercihi bakımından GS-Erman Kunter, BJK-Ergin Ataman daha mantıklı olurdu. Hayırlı olsun.
Valla keşke hiç bunlar yaşanmasada Oktay hoca kalsaydı.Hala bir açıklama bile yapmadılar.Ah ah nereden nereye.
Revolution
22.Haziran.2012, 17:42
Oktay Mahmuti kendi ipini kendisi çekti. Taraftarın sevgilisiyken, yönetim de devam etmeyi düşünüyorken öfkesine ve inadına yenik düştü. Açıklama yapmalarını da beklemiyorum zaten. Hiçbir koç hakemleri uyarın dememeli, hele Galatasaray'da düşünmemeli bile.
byariff
22.Haziran.2012, 18:36
Ergin Ataman Hayirli Olsun.
Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama
Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol takımımızın Başantrenörlüğü görevi için Sayın Ergin Ataman ile anlaşma sağlanmıştır. Sayın Ataman’a yeni görevinde üstün başarılar dileriz.
Sayın Oktay Mahmuti ile kulübümüz arasındaki sözleşme, 13 Haziran 2012 tarihi itibariyle karşılıklı olarak feshedilmiştir. Görevde bulunduğu dönem içerisinde Erkek Basketbol takımımıza yaptığı büyük katkı ve gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı Sayın Oktay Mahmuti’ye Galatasaray Spor Kulübü adına en içten teşekkürlerimizi bildirir, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü
http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/13780.php
C h A o S
22.Haziran.2012, 19:08
Hayırlı olsun.Oktay hocadan sonra beklemediğim bir hamleydi.
footballer33
22.Haziran.2012, 22:10
Erman Kunter hamlesine sevindim. Yerli olarak daha iyisi olamazdı, Ergin Ataman gittikten sonra. Hayırlı olsun.
anil luque
22.Haziran.2012, 23:37
Erman Hoca çok çok iyi oldu gerçekten..