View Full Version : TBL Transfer Dosyası
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2012, 02:44
Milangaz'ın sponsorluğa devam etmeyecek olması ve bunun üstüne Ergin Ataman'ın hemen kulüpten kaçması,büyük karamsarlığa neden olmuştu bende ama koç olarak Erman Kunter ile anlaşmamız bu karamsarlığı ortadan kaldırdı.İnşallah yönetim sponsporluk olayını da kısa sürede halleder ve efsane takımı maksimum derecede koruyup,daha da güçlendirirler.Hoca olarak hemen Erman Kunter ile anlaşılması,bu konuda umutlandırıyor beni ve tabii gelen haberler.
Ayrıca her şeyde bir hayır varmış derler.Gerçi bunu söylemek için erken ama Demirören'ın kulübümüzle bağlantılarının tamamen bitmesi ve bizi milangaz işi olmayınca hemen bırakıp giden Ergin Ataman'dan kurtulmamıza vesile oldu son yaşanan gelişmeler.Erman hoca görüşmede hiç sponspor olayını falan konuşmamış.Beşiktaş'ımızın başında bir Beşiktaş'lı olması daha güzel.
Fearless Coward
23.Haziran.2012, 02:48
Beşiktaşlılar Erman hoca ile rahatladı diyebiliriz ama yanlış takımlara gitti hocalar bence...Erman hoca bize gelmeliydi Ergin hoca da Beşiktaş'ta kalmalıydı...Neyse bakalım neler olacak umarım Erman hoca başarılı olur da en azından Euroligde top 16ya kalabilir Beşiktaş...
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2012, 03:02
Beşiktaşlılar Erman hoca ile rahatladı diyebiliriz ama yanlış takımlara gitti hocalar bence...Erman hoca bize gelmeliydi Ergin hoca da Beşiktaş'ta kalmalıydı...Neyse bakalım neler olacak umarım Erman hoca başarılı olur da en azından Euroligde top 16ya kalabilir Beşiktaş...
Her ne kadar bu isimler profesyonel olsa da,Erman Kunter Beşiktaş'lı,(kongre üyeliği varmış) Ergin Ataman'da Galatasaray'lı (bir röportajda söylemiş),bu açıdan doğru seçimler diyebiliriz.Ergin hoca bizde çok iyi işlere imza attı ama Milangaz sponsporluğa devam etmeyince hemen bırakıp gitmesi hoş olmadı.Zaten sürekli açıklamalarıyla Beşiktaş Milangaz değil de Milangaz Beşiktaş'mışız gibi harekt ediyordu.Bu yüzden önceki mesajda kurtulduk dedim yoksa çok iyi hoca,en azından bizimle kimyası uyuşuyor.Bakalım geçen sefer bizden gittikten sonra Efes'te başarılı olamamıştı,Galatasaray'da ne yapacak merak ediyorum.
eXcitinG
23.Haziran.2012, 17:35
Zoran Erceg CSKA moskovaya gitti.
C h A o S
23.Haziran.2012, 17:43
Ergin Ataman'dan sonra takımda önemli oyuncuların gideceği belliydi.Oyuncuların sözleşmeleri elinde.Hawkins felan zor tutulur elde.
C h A o S
23.Haziran.2012, 17:50
Beşiktaş,Madicana hastanesi ile 6 milyon dolara anlaşmak üzereymiş.Bu bütçe ile yıldızlarını tutması çok zor.
Ayrıca Banvit Cska'dan Mejia ile anlaşmış.Çok iyi transfer onlar açısından.Tutku Açık ilede anlaşmak üzereler.Elindeki kadrosu zaten iyi.Yine zirveyi zorlarlar.
anil luque
23.Haziran.2012, 18:03
6 milyon dolar kısıtlı bir bütçe. Euroleague'i kaldırmaz..
Revolution
23.Haziran.2012, 18:23
Ergin Ataman Bonsu ve Hawkins'i her türlü istiyor diyorlar. 1.5 Milyon $ gibi bir bonservis vermemiz gerekir böyle bir durumda.
Fearless Coward
23.Haziran.2012, 18:30
Bonsu kalacakmış sanırım Erman hoca ile Fransadan tanışıyolarmış zaten...Hawkins ve Arroyo'yu alalım biz Beşiktaş'tan çok iyi olur...
Revolution
23.Haziran.2012, 18:34
Arroyo'ya gerek yok, Gordon varken lüks olur. Arroyo inanılmaz yetenekli ama Gordon'un oyun zekasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Maddi olarak da lüks olur Arroyo.
GodfatheR
23.Haziran.2012, 20:09
Gordon gitti diye biliyorum ama ?
Nedvedmania
23.Haziran.2012, 20:11
Gitmedi. Twitter'dan açıklama yaptı hatta "Neden herkes "good bye" yazıyor ?" diye :)
RaSenGan
23.Haziran.2012, 20:16
Mahmuti Efes ile anlaşmış. TBL oldu Kavak Yelleri :D
Nedvedmania
23.Haziran.2012, 20:17
ERGİN ATAMAN : "Şu anda tatildeyim ve henüz transfer harekatına başlamadım. Galatasaray takımında kimler kalacak, gidecek bunları Pazartesi günü göreceğiz. Dünya üzerinde serbest olan her oyuncu, ihtiyacım doğrultusunda listemde olur. Ben Beşiktaş Kulübü'nde antrenörken son 1,5 ay Beşiktaş yönetimine oyuncuların kontratlarının uzatılması için yalvardım. Baktığımız zaman Beşiktaş takımının bütün oyuncuları serbest. Yani Avrupa'nın her takımına transfer olabilirler. Eğer herhangi bir oyuncu herhangi bir takıma transfer olursa bunun sorumlusu yönetimdir. Pazartesi günü oyuncu ihtiyacı duyduğum bir bölge görürsem ve bu oyuncu Beşiktaş Kulübü'nün oyuncularından bir tanesi ise benim listeme girer. Tekrar söylüyorum. Dünya üzerinde serbest olan her oyuncu ile görüşürüm."
Pazartesiyi niye bekliyorsun be adam. Sen tatildeyken o adamları başkaları kaparsa ne olacak ?
vego
23.Haziran.2012, 20:19
Beşiktaş,Madicana hastanesi ile 6 milyon dolara anlaşmak üzereymiş.Bu bütçe ile yıldızlarını tutması çok zor.
Ayrıca Banvit Cska'dan Mejia ile anlaşmış.Çok iyi transfer onlar açısından.Tutku Açık ilede anlaşmak üzereler.Elindeki kadrosu zaten iyi.Yine zirveyi zorlarlar.
Bütçe 10 milyon dolar.4'te yönetim koyacakmış.
C h A o S
23.Haziran.2012, 20:34
Bütçe 10 milyon dolar.4'te yönetim koyacakmış.
Doğruysa güzel haber Beşiktaş açısından.Ancak sponsor netleşene kadar oyuncular elden gidebilir.O zaman yeniden bir kimya oluşturmak zor olur.Neredeyse 0 dan kadro kurulması lazım.
mehmetcoo
23.Haziran.2012, 21:45
Beklenen hamle gerçekleşti ve Pianigiani Fenerbahçe Ülker'le imzaladı. Yıllık 800 bin € alacakmış ve ilk transfer hedefi Siena'dan öğrencisi David Andersen'miş. Bununla kalmayıp McCalebb ve David Moss'u da getireceğini düşünüyorum. Yeni Siena doğuyor olabilir...
GodfatheR
23.Haziran.2012, 22:02
McCalebb gelsin çok iyi olur.
uAburak89
24.Haziran.2012, 01:45
Kerem Gönlüm Galatasaray, Hawkins Fenerbahçe'ye diyorlar.
RaSenGan
24.Haziran.2012, 01:46
Kerem Gönlüm Galatasaray, Hawkins Fenerbahçe'ye diyorlar.
Ben de bunu yazacaktım :) İbrahim Seten diyor (:
Fearless Coward
24.Haziran.2012, 01:47
TBL'de yabancı sınırı falan varsa Kerem daha iyi gider tabii...
attirson
24.Haziran.2012, 01:54
Hawkins süper olur.
anil luque
24.Haziran.2012, 01:56
Hawkins Fener'e giderse yeminle basketi izlemeyi bırakırım.
Nedvedmania
24.Haziran.2012, 01:57
Adam yemin etti beyler. Alıntı yapalım da sonradan editlemesin :n:
footballer33
24.Haziran.2012, 02:00
Basketbolda transfer şartları biraz farklı. Arroyo 6 ay boyunca, aylığı 200 bin dolardan oynadı, Hawkins de 800 bin dolar civarı para almış yıllık. Kural gereği; sözleşmesi biten basketbolcular, ülke içinden başka bir takıma transfer olursa, önceki takımından aldığı yıllık ücret kadar bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor. Bu kural, sadece yabancılar için geçerli tabii.
Kısacası, bu isimleri almak isteyen takımın yaklaşık 2 milyon dolar civarı bir bonservis ödemesi lazım. Bu para çok büyük bir miktar değil gerçi. Gerçekten isteyen takım, gözden de çıkarır bu meblağları.
Neyse, bu işin maddi boyutu. Bilgi açısındandı yazdıklarım. Kesinlikle istemiyorum hiçbir yabancımızın gitmesini. Erceg, CSKA'ya gitmiş; umarım diğerleri de gitmez.
C h A o S
24.Haziran.2012, 02:17
Bu sene TBL çok çekişmeli geçicek.4 önemli kulüp koçlarını değiştirdi.Önemli kadrolar kurulacak bu belli.Baya zevkli olacak merakla bekliyorum.
LaigLeNoiR
24.Haziran.2012, 04:38
Beşiktaş eldeki bütçeyle nasıl bir takım yarattı ortada herşey, oyuncular kapış kapış...
Kim nereye giderse gitsin Beşiktaş isminden büyük olamaz, Hawkins'İ Hawkins yapan veya Erceg'i Erceg yapan bu taraftar ve Beşiktaş kulübüydü.
Bunlar gider yenileri gelir, iddialı oluruz olmayız ancak keyifli maçlar olsun...
C h A o S
24.Haziran.2012, 18:00
Fenerbahçe Ülker, geçen sene NBA takımlarından Portland Trail Blazers'ın formasını giyen Mehmet Okur ile anlaştı.(Medyaspor)
mehmetcoo
24.Haziran.2012, 18:10
Basketbolda transfer şartları biraz farklı. Arroyo 6 ay boyunca, aylığı 200 bin dolardan oynadı, Hawkins de 800 bin dolar civarı para almış yıllık. Kural gereği; sözleşmesi biten basketbolcular, ülke içinden başka bir takıma transfer olursa, önceki takımından aldığı yıllık ücret kadar bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor. Bu kural, sadece yabancılar için geçerli tabii.
Kısacası, bu isimleri almak isteyen takımın yaklaşık 2 milyon dolar civarı bir bonservis ödemesi lazım. Bu para çok büyük bir miktar değil gerçi. Gerçekten isteyen takım, gözden de çıkarır bu meblağları.
Neyse, bu işin maddi boyutu. Bilgi açısındandı yazdıklarım. Kesinlikle istemiyorum hiçbir yabancımızın gitmesini. Erceg, CSKA'ya gitmiş; umarım diğerleri de gitmez.
Ufak bir düzeltme yapmak lazım, maksimum bonservis bedeli yıllığı kadar. Ondan daha az da olabilir kulüple yapılan pazarlık sonucu.
RaSenGan
24.Haziran.2012, 19:58
Ertem Şener Mehmet Okur Fenerbahçe'de diyor :D
Nedvedmania
24.Haziran.2012, 20:44
Ertem Şener Mehmet Okur Fenerbahçe'de diyor :D
Mehmet Okur @MehmetOkur13
Arkadaslar haberler cikmis sanirim hakkimda.Oyle birsey olursa zaten haberiniz olur.Ilk once Ben haber veririm...
footballer33
24.Haziran.2012, 23:58
Ufak bir düzeltme yapmak lazım, maksimum bonservis bedeli yıllığı kadar. Ondan daha az da olabilir kulüple yapılan pazarlık sonucu.
Evet, elbette. Pazarlık sonucu bu miktar düşebilir. Teşekkürler düzeltme için. :)
C h A o S
26.Haziran.2012, 21:39
Efes,bizimde anlaşmak üzere olduğumuz Birkan Batuk'u aldı.Oktay hoca bizde olsaydı şu anda kadromuzdaydı.
Biz yerli olarak mutlaka Cenk Akyol,Engin Atsür ve Kerem Gönlüm'ü almamız lazım.
Gordon ve Shipp mutlaka elde tutulmalı.
Lakovic ve Ender Arslan'ın kendilerinden ve külfetli kontratlarından kurtulmamız lazım.Lakovic'i Malaga istiyormuş.Umarım gider.Çok şey katamaz bundan sonra bize.
GeNç KaRTaL
27.Haziran.2012, 00:33
http://www.bjkbasket.org/media/k2/items/cache/98bce7d9d49222dae020697d2909b8d4_L.jpg
Ben sponsor ismine değil, Beşiktaş marka değeri ve Beşiktaş ismine geldim
Hoşgeldin hocam.:k:Beşiktaş ve Erman hoca adına hayırlı olur inşallah.
footballer33
27.Haziran.2012, 03:14
Hayırlı olsun hocam, hoşgeldin. Çıta yüksek, beklentiler fazla. Umarım kalkarsın bunun altından ekibinle birlikte. Başarılar.
Revolution
27.Haziran.2012, 03:30
Elindeki malzemeyi maksimum şekilde kullanacak bir isim Erman Kunter. Galatasaray'a gelsin çok isterdim.
Cengo
28.Haziran.2012, 01:00
Efes,bizimde anlaşmak üzere olduğumuz Birkan Batuk'u aldı.Oktay hoca bizde olsaydı şu anda kadromuzdaydı.
Biz yerli olarak mutlaka Cenk Akyol,Engin Atsür ve Kerem Gönlüm'ü almamız lazım.
Gordon ve Shipp mutlaka elde tutulmalı.
Lakovic ve Ender Arslan'ın kendilerinden ve külfetli kontratlarından kurtulmamız lazım.Lakovic'i Malaga istiyormuş.Umarım gider.Çok şey katamaz bundan sonra bize.
Engin Fenerbahçe'de devam edecek çok büyük ihtimal. Para mesele değil, kalmaktan yana, sürelerimin artmasını istiyorum demiş.
Biz sakatken bile sahip çıktık, değer gösterdik. Yok öyle satıp gitmek.
C h A o S
28.Haziran.2012, 01:31
Valla Barış'ı aldınız.Ukic gitti diye biliyorum.Onun yerinede iyi bir oyuncu alınır.Engin süre artmasını isteyebilir ancak zor bence.3.tercih olur.Bende sanman ayrılacağını ancak hep yazılıp çiziliyor bizimle.
Cengo
28.Haziran.2012, 01:49
Valla Barış'ı aldınız.Ukic gitti diye biliyorum.Onun yerinede iyi bir oyuncu alınır.Engin süre artmasını isteyebilir ancak zor bence.3.tercih olur.Bende sanman ayrılacağını ancak hep yazılıp çiziliyor bizimle.
Engin gerçek PG değil, asıl mevkisi SG. PG alınması Engin'i etkilemez. Hem SG hem de PG olarak süre alır.
Euroleague varken Eurocup'ı tercih de etmez zaten.
C h A o S
28.Haziran.2012, 02:35
Bakalım kendi tercihi.Bende sanmam geliceğini
uAburak89
28.Haziran.2012, 13:45
Jamon Gordon Efes'e gitmiş.
Fearless Coward
28.Haziran.2012, 14:02
Mahmuti eski takımından adam alıyor bizde Beşiktaş'tan alalım o zaman :D
byariff
28.Haziran.2012, 14:27
yaziklar olsun boyle yonetime oktay hoca gitti gordonu ellerinde tutamadilar ya siradaki kim furkan aldemirmi ?
C h A o S
28.Haziran.2012, 14:47
Oktay hoca'nın en kilit oyuncusu Gordon'du onu aldı.İnşallah sırada Shipp yoktur.Hayırlısı olsun.
Bu arada şöyle bir şey gördüm.
empa sports (bonsunun menajerlik şirketi açıklama yapmış)...
---Oyuncumuz Pops-Mensah Bonsu için G.Saray ve Beşiktaş ile görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi Türkiye'de kalmaya sıcak bakıyor..,
---Bu yıl şampiyonluklarda katkı sağladığı Beşiktaş ve Ergin Ataman'lı G.Saray dışında Rusya ve İtalya'dan da çok ciddi teklifler var.
C h A o S
28.Haziran.2012, 15:06
AMK bugün Gordon,Efes'le anlaştı demişti.Ve gerçekleşti bu transfer.
Yine AMK'nin haberine göre Fenerbahce Ülker'den Engin Atsür, Anadolu Efes'ten Cenk Akyol ve Kerem Gönlüm ile anlastik.
uAburak89
28.Haziran.2012, 15:10
Engin'i bilemem ama Cenk ile Mahmuti'nin arası iyi değilmiş ve Mahmuti kesinlikle istemez diyorlar. Kerem Gönlüm de Galatasaraylı zaten, Arena'da maç izlemeye giden birisi.
E.Cartman
28.Haziran.2012, 17:05
"Aynı kişiler farklı renkler" sloganıyla yeni sezona hazırlanıyor TBL. Bu nedir arkadaş böyle :D
Revolution
28.Haziran.2012, 17:38
Mahmuti, Efes'teyken Cenk Akyol'a düzenli olarak ana avrat sövüyor dedikoduları var. Bizzat işitmişliğim de vardır. Gordon'ın sözleşmesindeki madde tam anlamıyla rezillik. Takımda ilk olarak kalması gereken isimdi Gordon, çok ama çok arayacağız Gordon'ı.
Engin, Cenk, Kerem 3lüsü gelirse sınıf atlarız o ayrı.
furkan58
28.Haziran.2012, 18:17
F.Bahce Ulker haric Turk takimlarina 150 bin $ karsiliginda transfer olabilir maddesi varmış diye duydum Gordon'da.
byariff
28.Haziran.2012, 18:19
Evet Dogru Furkan
0xjasaitis
28.Haziran.2012, 19:50
Gordon güzel bir oyuncu ama dış şutu yok.Hem de hiç yok.Ergin atamanın takımında en önemli adam oyun kurucu bunu bu sene Bjk ' de gördük.Ergin hoca nın pekte istediğini düşünmüyorum Gordon 'u olur da Engin gelir ise Gordon falan aranmaz bana kalırsa.
Sirius Black
28.Haziran.2012, 22:29
Arroyo ile Lütfi Arıboğan görüşüyor diyorlar.
uAburak89
28.Haziran.2012, 22:30
Arroyo, Bonsu, Hawkins, hepsini yazıyorlar maşallah.
Kerem Gönlüm Efes'te kalmış. Şu anda Mahmuti 3-0 önde. Gordon'u çekti aldı, yardımcılarını da aynı şekilde, Kerem'i de takım da tuttu.
Sirius Black
28.Haziran.2012, 22:34
Oktay Hoca belimizi çok büktü. Gordon, Birkan, yardımcılar şimdi de Kerem Gönlüm.
vego
28.Haziran.2012, 22:37
Erceg CSKA'ya gitmiş.
Hugo
29.Haziran.2012, 11:16
Mahmuti ne yapıyorsa revadır bizim takıma.
byariff
29.Haziran.2012, 17:12
Galatasaray Medical Park Basketbol : Furkan Aldemir kontratındaki 2 yılı kullanarak Galatasaray'da kalacak. Daha sonra NBA haklarına sahip olan Clippers'a gidebilecek.
Fearless Coward
29.Haziran.2012, 17:14
Houston'a gitti Furkan bu arada takasla...Daha çok takas olur o :D
uAburak89
29.Haziran.2012, 18:26
Engin Atsür Galatasaray'da, diyorlar.
Sözleşmeye imza atmış, 2 yıl için.
Bakalım doğru çıkacak mı..
barahir
29.Haziran.2012, 18:39
Engin imzalamış GS ile, Tutku'nun ayrılması bekleniyor..
C h A o S
29.Haziran.2012, 18:43
Oh be Engin'e çok sevindim.Tutku yerinede keşke Ender'i göndersek.Süper oldu bu transfer.
C h A o S
29.Haziran.2012, 18:44
F.Bahçe'den ayrıldı, G.Saray'a gitti
Yeni sezon öncesinde Ergin Ataman'ı takımın başına getiren Galatasaray Medical Park tranafser çalışmalarına hız verdi ve Fenerbahçe Ülker ile yollarını ayıran Engin Atsür ile anlaştı.
29 Haziran 2012 Cuma - 17:35
Sporx.com
Ergin Ataman ile anlaştıktan sonra yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe Ülker'den Engin Atsür ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Ayrıntınlar birazdan...
C h A o S
29.Haziran.2012, 18:46
Engin-Furkan-İlkan-Göksenin 4 gelecek vaad eden oyuncumuz oldu.Ergin hoca inşallah verimli kullanır.
Sirius Black
29.Haziran.2012, 18:55
Tutku yerine Ender gitse keşke.
vego
29.Haziran.2012, 19:43
Beşiktaş Erceg’in alternatifini buldu
http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2012/06/mihazupan.jpg
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Miha Zupan ile ilgileniyor.
Zoran Erceg’in CSKA Moskova’ya gitmesinin ardından uzun forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş, Sloven forveti listesine ekledi.
Sportando’nun haberine göre; geçen sezon Spartak St. Petersburg forması giyen Zupan’ın kulübüyle kontratı sona ererken Beşiktaş’ın görüşmelere başladığı belirtildi.
Zupan bu yaz Konya’da düzenlenecek Avrupa İşitme Engelliler Şampiyonası’nda Slovenya forması giyecek.
footballer33
29.Haziran.2012, 20:03
Yönetimden ve Erman Hoca'dan çok büyük yıldızlar beklemiyorum. Erceg'in yerine bonservisi yok madem, alalım Zupan'ı. Diğer yabancılar da (Kemp hariç) kalsın takımda yeter. 2 tane de kaliteli sayılabilecek yerli transferi yaparsak geçen senenin gerisine düşmeyiz diye düşünüyorum. Şu sponsor işi hallolsun bir an önce yalnız. Yoksa diğer yabancıları da kaçıracağız.
uAburak89
29.Haziran.2012, 20:16
Hawkins Galatasaray ile ön sözleşme imzalamış galiba.
C h A o S
29.Haziran.2012, 20:20
Hawkins gelirse harika olur valla.
Birde Bonsu'da çok sık konuşuluyor.Hawkins+Bonsu için BJK'ye en az 3milyon euro bonservis ödemek demek.Beşiktaş sponsor bulamıyorken bizim sponsor olmamıza gerek yok.Hawkins yeter.
Edit::
Gerçi Bonsu'da cuk oturur takıma.
E.Cartman
29.Haziran.2012, 20:59
Engin-Furkan-İlkan-Göksenin 4 gelecek vaad eden oyuncumuz oldu.Ergin hoca inşallah verimli kullanır.
Engin zaten 29 yaşında geleceği mi kalmış onun :D:D
C h A o S
29.Haziran.2012, 21:30
Engin zaten 29 yaşında geleceği mi kalmış onun :D:D
Çaktırma ben onu 23-24 sanıyordum.:D 28 yaşındaymış.:)Olsun yinede katkısı çok olucaktır.28'de iyidir:D
Walter Sakana
29.Haziran.2012, 21:33
Ilievski'nin son durumu ne Efes'te? Geçen sezon kiralanmıştı, uzatılmadıysa biz alsak keşke. O adamı nasıl oynatmadılar hayret ediyorum, Makedonya'nın McCalebb'den sonraki en etkili ismiydi Avrupa Şampiyonasında.
Estranged
29.Haziran.2012, 21:36
Ilievski'nin son durumu ne Efes'te? Geçen sezon kiralanmıştı, uzatılmadıysa biz alsak keşke. O adamı nasıl oynatmadılar hayret ediyorum, Makedonya'nın McCalebb'den sonraki en etkili ismiydi Avrupa Şampiyonasında.
Tekrar kiralanmış olması lazım.
uAburak89
29.Haziran.2012, 23:27
Engin Atsür Galatasaray Medical Park'ta
Galatasaray Medical Park, Engin Atsür ile iki senelik anlaşmaya varmıştır.
Her oynadığı takımda yüreğini her saniye sahaya koyan Engin Atsür'e başarılar dileriz.
Engin Atsür
İstanbul’da 2 Nisan 1984 günü dünyaya gelen Engin Atsür, yıldız ve genç takım seviyelerinde Efes Pilsen için oynadı. TBL’de ilk olarak 2000-01 sezonunda 19 Kasım 2000 günü Troy Pilsner’e karşı forma giydi. Daha sonra Antbirlik ve Büyük Kolej maçlarında da süre alan genç sporcu, devam eden sezonu bir alt ligde Pertevniyal ile geçirdi.
Lise eğitimini Fransız okulu Saint-Benoît’da alan Engin Atsür, tıpkı büyük kardeşi Emre Atsür gibi, üniversite hayatını ABD’de sürdürmeye karar verdi. Ve bu dönemde ABD’deki birçok prestijli okul, kendisine burs teklifleriyle geldi. Engin Atsür ise tercihini North Carolina State’ten yana kullandı. NCAA’in “Power Conferences” olarak adlandırılan altı konferansından biri olan ACC’de (Atlantic Coast Conference) yer alan ve tarih boyunca NBA’e çok sayıda oyuncu gönderen North Carolina Wolfpack, Engin Atsür’ün yeni takımı oluyordu. Engin, North Carolina State’te bir yandan basketbol kariyerine devam ederken, diğer yandan İşletme eğitimi alacaktı. Genç sporcunun ABD öncesindeki son iki senesi ise, altyapı seviyesindeki turnuvalarda gösterdiği önemli performanslarla geçiyordu.
Türkiye, Almanya’da düzenlenen 2002 FIBA U18 Avrupa Şampiyonası’nı beşinci sırada tamamlamıştı. Ve Engin Atsür, maç başına ürettiği 22,3 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olarak, bu kategoride Erazem Lorbek (Slovenya) ve Yotam Halperin’in (İsrail) ardından üçüncü sırayı alıyordu. Turnuvanın en iyi beşine seçilen Engin, 2003 yılında Yunanistan’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda başarılı çizgisini sürdürecekti. Turnuvanın ilk maçında Avustralya potasına 37 sayı göndermişti. İkinci gruplarının ilk maçında ise Hırvatistan, Engin Atsür’ün 41 sayılık performansını izlemek durumunda kalıyordu. Ancak üçüncü karşılaşmalar sonunda Hırvatistan’ın Yunanistan karşısındaki son saniye basketi, Türkiye’nin bir üst tura çıkmasına engel olacaktı. Engin Atsür de Almanya ve Yunanistan’daki tecrübelerinin ardından ABD’nin yolunu tutuyordu.
NCAA’deki ilk sezonunda 28 maça çıkan Engin, maç başına 8,5 sayı üretmişti. İkinci sezonunda 35 maçın tamamına ilk 5’te başladı. Her yeni sezonda ortalamalarını yükseltmeyi başaran oyuncu, üçüncü sezonun ardından Japonya’daki 2006 FIBA Dünya Şampiyonası için Türkiye Milli Takımı’nın kadrosuna dâhil edildi.
Engin Atsür, Japonya’daki turnuvada sergilediği performans ve basketbol zekâsıyla dikkat çekti. Türkiye’nin altıncı sırada bitirdiği organizasyonun ardından ABD’ye dönüş yapan oyuncu, sezonun ilk bölümünde yaşadığı talihsiz sakatlık sonrasında bir süre takımından uzak kaldı. North Carolina Wolfpack Tarihi’nde 1000 sayı barajını aşan (1181 sayı) 33. oyuncu olan Engin, okul tarihinde yayın gerisinden en yüzdeli şut kullanan ikinci oyuncu olmayı da başardı. NCAA kariyerini takiben NBA’e gitmesi beklenen genç sporcu, 2007-08 sezonunda İtalya’nın Benetton Treviso takımıyla ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. İtalya’da geçirdiği bir senenin ardından Efes Pilsen’e döndü. Ancak Türkiye’deki kariyerine başladığı takımda da bir sezon kaldıktan sonra, 2009-10 sezonunu Beşiktaş Cola Turka’da geçirdi. Engin, sezonu maç başına 13,3 sayı ve 4,4 asist ortalamalarıyla tamamladı. Atsür son iki sezonu Fenerbahçe Ülker'de geçirdi.
Oyun kurucu ve şutör gard pozisyonunda görev yapabilen 1.92 metre boyundaki Engin Atsür, saha görüşü ve basketbol zekâsıyla dikkat çekiyor.
C h A o S
29.Haziran.2012, 23:59
Çok yerinde bir transfer oldu.Kerem Gönlüm ve Cenk Akyol'da gelse yerli kadromuz çok kuvvetli olacak.
uAburak89
30.Haziran.2012, 00:00
Beşiktaş sponsor bulmadan, Bonsu, Hawkins ve Arroyo üçlüsünü almak lazım.
C h A o S
30.Haziran.2012, 00:03
Bu üçlüyü alırsak zaten sponsor parası kadar para vericeğiz:)Bence 1 yabancı,1 yerli alalım.Hawkins-Ersin Dağlı güzel olur.
LaigLeNoiR
30.Haziran.2012, 00:04
Batan geminin malları :)
Engin Atsür ile zaten Ergin Ataman çok önceden sözleşip anlaşmıştı, Beşiktaş'ta kalsa buraya gelecekti ama Ergin hoca gidince Engin'de doğal olarak G.Saray'a gitti.
Bu arada Beşiktaş takımına bu şekilde bakılması hiç hoşuma gitmiyor, bir yandan da gurur veriyor. Herkes bizim bulup yıldızlaştırdığımız oyuncuları kadrosuna katmak için can atıyor.
uAburak89
30.Haziran.2012, 00:09
Yok batan gemi olarak değil. Hoca istiyormuş, sponsor bulunursa zorlaşır o açıdan söyledim.
GeNç KaRTaL
30.Haziran.2012, 00:16
Bu oyunculara teklif yapılmış.Sponspor illaki bulunacak.Kalmaları veya gitmeleri sponsporla pek alakalı değil yani.
LaigLeNoiR
30.Haziran.2012, 00:37
Medicana ile sponsor olarak anlaşılmadı mı ?
vego
30.Haziran.2012, 01:03
Medicana ile sponsor olarak anlaşılmadı mı ?
Medicana vazgeçtiğini açıkladı abi.
Revolution
30.Haziran.2012, 01:18
Elimizdeki oyuncuları kaçırıp, Beşiktaş'ın oyuncularına salça olmak saçmalık.
C h A o S
30.Haziran.2012, 13:56
AMK'nin haberine göre Galatasaray Maccabi Electra formasi giyen Sofoklis Schortsanitis'le yillik 900.000 €'a anlasti.
Eyüp Yıldız'da Amk yazdıysa doğruluk payı vardır diyor.
Eğer Sofo gelirse harika olur valla.Dağıtır pota altını.Cenk'te bitti diyorlar.
İsmail Şenol'a göre Hawkins'e 3 teklif varmış.Karar vericekmiş.Bonsu'nunda ilk tercihi Galatasaray değilmiş.
Tutku'da Efes yada Beşiktaş'a gidicekmiş.
uAburak89
30.Haziran.2012, 14:08
Pops Mensah Bonsu ise GS'nin ilk tercihi değil.
Aynı şey değil senin yazdığınla, oyuncunun tercihini bilemem de biz pek ısrarcı değiliz benim anladığım.
C h A o S
30.Haziran.2012, 15:47
Aynı şey değil senin yazdığınla, oyuncunun tercihini bilemem de biz pek ısrarcı değiliz benim anladığım.
Doğru ben yanlış anlamışım.İnşallah Sofo'dur ilk tercihimiz.
Revolution
30.Haziran.2012, 16:03
Shipp'i gönderirsek ağlayabilirim, ciddiyim.
0xjasaitis
30.Haziran.2012, 16:54
Shipp sakatlanmasa ve 4 numara da Savovici oynatmak zorunda kalmasak büyük ihtimal herşey daha farklı olurdu.Kesinlikle Shipp kalmalı ne pahasına olursa olsun.
mehmetcoo
01.Temmuz.2012, 03:31
Kostas Kaimakoglou ile ciddi şekilde ilgileniyormuş Galatasaray. Buna ek olarak geçen seneden beri de Novica Velickovic ile ilgileniyoruz ama onun transferi olmayabilir tabi.
mehmetcoo
01.Temmuz.2012, 12:05
David Hawkins seneye Beşiktaş'ta olmayacağını açıkladı. Bakalım kime gidecek ?
https://twitter.com/DGHawkDC/status/219340185287139328
uAburak89
01.Temmuz.2012, 12:17
Fenerbahçe'ye gidecek bence.
footballer33
01.Temmuz.2012, 17:20
Hawkinsle birlikte diğer yabancılar da kaçacak elden, öyle görünüyor. Seneye sil baştan bir yabancı 5'lisi olacak sanırım.
Kemp ve Erceg zaten gitmişti; kalan 3'lüyü takımda tutmamız gerekiyordu. Ne yazık ki, artık çok zor bu durum.
E.Cartman
02.Temmuz.2012, 13:14
Galatasaray'dan büyük transfer sürprizi!
Barcelona'nın da talip olduğu Vassilis Spanoulis'e senelik 1.7 milyon euro öneren G.Saray, en iyi teklifi yapan takım oldu. Yunan guard da karar vermek için cuma gününe kadar süre istedi.
02 Temmuz 2012 Pazartesi - 09:50
AMK
Oktay Mahmuti ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Ergin Ataman'ı getiren G.Saray Erkek Basketbol Takımı, potadaki yatırımlarına son sürat devam ediyor. Daha önce söz verdiği gibi potada hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Ünal Aysal, dünyada hiçbir takımın ‘Hayır' diyemeyemeyeceği bir dünya yıldızını sarıkırmızılılara getiriyor.
En iyi teklifi yaptılar
BU isim de Olympiakos'un kazandığı Euroleague şampiyonluğunda önemli bir pay sahibi olan Vassilis Spanoulis'ten başkası değil. 1.93 metre boyundaki 29'luk guardı isteyen sarı-kırmızılılar, Avrupa şartlarının üzerinde bir teklif sundu. Dolayısıyla yıldız basketbolcudan olumlu bir yanıt bekleniyor. Spanoulis de gelirse Aslan tam anlamıyla şov yapacak.
Neredeyse yarısı
Kariyerinde sayısız başarı bulunan Spanoulis'e senelik 1.7 milyon euro garanti ücret öneren G.Saray, Yunan yıldızın aklını başından aldı. Barcelona'nın da istediği 29 yaşındaki oyuncu, cuma gününe kadar düşünmek için süre istedi. Katalan ekibinin 1.4 milyon euroluk brüt teklifini düşük bulan Spanoulis'in eline bu teklifi kabul ederse 900 bin euro net para geçecek. Bu da Aslan'ın teklifinin neredeyse yarısı ediyor
uAburak89
02.Temmuz.2012, 14:39
Ergin Ataman, Kostas Kaimakoglou'nun yarına imza atmasını bekliyormuş, 2 yıllık teklif yapılmıs Sofo da adaylar arasındaymış.
C h A o S
02.Temmuz.2012, 14:39
Spanoulis hayal.Euroleague bırakıp gelmez.
SON DAKİKA!
Ergin Ataman: "Kostas Kaymakoglu'nun yarin imza atmasini bekliyorum" (Gazetta.gr)
C h A o S
02.Temmuz.2012, 14:42
Ergin Ataman, Kostas Kaimakoglou'nun yarına imza atmasını bekliyormuş, 2 yıllık teklif yapılmıs Sofo da adaylar arasındaymış.
Hawkins-Sofo-Kostas-Engin-Cenk
Kulağa hoş geliyor.
Ergin ataman sağlam kadro kurucak.
mehmetcoo
02.Temmuz.2012, 14:54
Schortsanitis için de uygun oyun kurucuyu bulursak olur tarzı bir cümle söylemiş. Akıllara direk Arroyo geldi :) Bir ihtimal Jeremy Pargo.
uAburak89
02.Temmuz.2012, 18:58
Bonsu'nun menajeri Galatasaray ile anlaştık, bonservis sorunun çözümünü bekliyoruz demiş.
besiktas1903
02.Temmuz.2012, 21:24
Al iste beklediğimiz gibi takım dağılıyor.. Yazik oldu Böyle bur uyum yakalamisken. Yönetim sponsoru şampiyonluğun ardından halletmesi lazımdı.
C h A o S
02.Temmuz.2012, 21:48
Hawkins bitmiş diyorlar.Hawkins-Bonsu için yüksek bir bedel alıcak Beşiktaş.Bu yüzden benim gibi çoğu kişi Hawkins yeter diyor.Beşiktaş'ı zengin etmeye gerek yok.
uAburak89
02.Temmuz.2012, 21:52
Hawkins, Bonsu, Ersin Dağlı ve Cenk Akyol tamam denilenler. Arroyo da isteniyormuş ama NBA'ye gitmek istiyormuş kendisi.
Bunun dışında, Kaimakoglou, Sofo, Andersen isimleri geçiyor.
Kısa süre içerisinde iyi bir takım kurulacak gibi.
C h A o S
02.Temmuz.2012, 23:16
Galatasaray Medical Park'ın çiçeği burnunda koçu Ergin Ataman, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı.
Yunanistan medyasına açıklamalarda bulunan başarılı koç, son günlerde gündeme gelen isimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Ataman; "Kostas Kaimakoglou ile anlaşmaya çok yakınız. Oyuncuya iyi bir teklif götürdük. Bu transferde bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Salı gününden sonra bu transferi açıklayabiliriz." dedi. Ataman, Yunan oyuncuya seneliği 1 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme önerdiklerini de sözlerine ekledi.
Baby Shaq lakaplı Yunan pivot Schortsanitis ile ilgilendiklerini de belirten Ataman; "Schortsanitis kadromuza katmak istediğimiz bir oyuncu. Fakat pivot bölgesine düşündüğümüz 3-4 aday var. Ne tarz bir guard ile anlaşacağımız bu transferde belirleyici olacak." ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz sezon Panathinaikos forması ile 23 Euroleague maçına çıkan Kaimakoglou bu karşılaşmalarda 7.9 sayı 4.1 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarını yakalamayı başarmıştı. Sarı-kırmızılı ekibin gündemindeki bir diğer isim olan Sofoklis Schortsanitis ise geçtiğimiz sezonu Maccabi Electra formasıyla geçirmiş, THY Euroleague'de çıktığı 21 karşılaşmada ortalama 15 dakika sahada kalırken 8.7 sayı ve 3 ribaund istatistiklerini yakalamıştı.
Hugo
03.Temmuz.2012, 12:07
Steve Burtt Jr. Tofaş'la imzalamış. Kendisi çok büyük bir sokak basketbolu efsanesidir. Özel seyircisi olur. Rucker Park'ta bir maçta 68 sayısı vardır, EBC rekorunun sahibi. Lakabı da "68". Durant geçen yaz 66 sayı atabilmişti.
İsmail Şenol / Twitter
Gider izleriz seneye.
LaigLeNoiR
03.Temmuz.2012, 14:28
Yahu bu kadar işlere gerek yoktu Galatasaray, direkt olarak Beşiktaş'a sponsor olsaydı o zaman. Bu nedir ? İlk 5'i transfer et, G.Saray'da oynasın.
Bunu nasıl yakıştırıyor G.Saray'lı arkadaşlarım onları da anlamıyorum...
uAburak89
03.Temmuz.2012, 14:36
Serbest piyasa.
Parayı veren düdüğü çalar.
Transferde etik olmaz.
Bunlar kişisel fikirlerim, Fenerbahçe'den de Engin'i aldık mesela. Ayrıca daha kesinleşmedi hiçbir transfer belki sadece 1 oyuncu alırız Beşiktaş'tan ya da hiç almayız.
GeNç KaRTaL
03.Temmuz.2012, 15:37
Profesyonel ortamın şartları.:) Kaldı ki basketbolda rakiplerin birbirinden oyuncu alması çok yaygın bir durum.
uAburak89
03.Temmuz.2012, 16:03
Beşiktaş Basketbol Şubesi Sorumlusu Abdullah Sözer, siyah-beyazlıların son durumları hakkında açıklamalarda bulundu…
Sponsorluk için bazı şirketlerle görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Sözer, Pops Mensah Bonsu, David Hawkins ve Carlos Arroyo ile yollarını ayıracaklarını belirtti.
İşte Abdullah Sözer’in açıklamaları…
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
“Şirketlerle görüşmelerimiz sürüyor, ilerleyen günlerde net bir sonuca varacağız. İstediğimiz bütçeyi verecek şirket ile en kısa süre içerisinde anlaşacağız.”
6 TRANSFER YAPILACAK
“6 transfer yapacağız, 3 yerli 3 de yabancı oyuncu alacağız. Transferleri Euroleague kura çekimi sonrasında netleştirip açıklayacağız.”
CARLOS ARROYO GİDİYOR
“Carlos Arroyo’nun Beşiktaş’ta durması çok zor. 2 milyon Dolar istiyor. Ben 2 milyon Dolar verecek olsam gider NBA’in en kral oyuncusunu alırdım.”
HAWKINS GALATASARAY’DA
“David Hawkins geçtiğimiz sezon bizden 600 bin Dolar alıyordu. Bu sene için kendisine 900 bin Dolar teklif ettik ama kabul etmedi. 1 milyon 100 bin Dolar’a Galatasaray’a gidiyor. 3 yıllık da mukavele yapıyorlar. Biz bu paraları verecek olursak işimiz çok zor olur.”
BONSU DA GİDİYOR, ERSİN BELİRSİZ
“Bonsu’ya da teklifimizi yaptık ancak kabul etmedi. O da gidecek büyük ihtimalle. Ersin Dağlı’nın durumu belirsiz ama biz onun takımda kalmasını istiyoruz.”
BONSU VE HAWKINS’TEN 1 MİLYON 200 BİN DOLAR
Beşiktaş, takımdan ayrılacak olan Devid Hawkins’in bonservisinden 750 bin, Mensah Bonsu’dan ise 450 bin Dolar kazanacak. İki oyuncunun siyah-beyazlılara getirisi 1 milyon 200 bin Dolar…
Kaynak: Hürriyet
C h A o S
03.Temmuz.2012, 16:39
Yahu bu kadar işlere gerek yoktu Galatasaray, direkt olarak Beşiktaş'a sponsor olsaydı o zaman. Bu nedir ? İlk 5'i transfer et, G.Saray'da oynasın.
Bunu nasıl yakıştırıyor G.Saray'lı arkadaşlarım onları da anlamıyorum...
Ortada usulsüzlükle yada alavere dalavere ile yapılmış yada yapılacak bir transfer yok.Oyuncularınız serbest ve ilgileniyoruz.Suç bizde değil.Suç oyuncularınızı tutamayan yönetiminizde.
Kişisel fikrim olarak 2 yabancı alıp Beşiktaş'ı zengin etmeye gerek yok.Ergin hoca illaki oyuncu alacak Beşiktaş'tan.Hawkins yeterli diyorum.3-4 tane oyuncu alıpta işin suyunu çıkarmayada gerek yok.
mehmetcoo
03.Temmuz.2012, 16:41
Semih Erden Efes'e gitmiş deniyor.
http://www.basketfaul.com/makale/17074/semih-erden-anadolu-efeste.html
Suicider
03.Temmuz.2012, 16:58
Efes korkutucu bir takım kuruyor.
footballer33
03.Temmuz.2012, 17:32
Beşiktaş Basketbol Şubesi Sorumlusu Abdullah Sözer, siyah-beyazlıların son durumları hakkında açıklamalarda bulundu…
Sponsorluk için bazı şirketlerle görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Sözer, Pops Mensah Bonsu, David Hawkins ve Carlos Arroyo ile yollarını ayıracaklarını belirtti.
İşte Abdullah Sözer’in açıklamaları…
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
“Şirketlerle görüşmelerimiz sürüyor, ilerleyen günlerde net bir sonuca varacağız. İstediğimiz bütçeyi verecek şirket ile en kısa süre içerisinde anlaşacağız.”
6 TRANSFER YAPILACAK
“6 transfer yapacağız, 3 yerli 3 de yabancı oyuncu alacağız. Transferleri Euroleague kura çekimi sonrasında netleştirip açıklayacağız.”
CARLOS ARROYO GİDİYOR
“Carlos Arroyo’nun Beşiktaş’ta durması çok zor. 2 milyon Dolar istiyor. Ben 2 milyon Dolar verecek olsam gider NBA’in en kral oyuncusunu alırdım.”
HAWKINS GALATASARAY’DA
“David Hawkins geçtiğimiz sezon bizden 600 bin Dolar alıyordu. Bu sene için kendisine 900 bin Dolar teklif ettik ama kabul etmedi. 1 milyon 100 bin Dolar’a Galatasaray’a gidiyor. 3 yıllık da mukavele yapıyorlar. Biz bu paraları verecek olursak işimiz çok zor olur.”
BONSU DA GİDİYOR, ERSİN BELİRSİZ
“Bonsu’ya da teklifimizi yaptık ancak kabul etmedi. O da gidecek büyük ihtimalle. Ersin Dağlı’nın durumu belirsiz ama biz onun takımda kalmasını istiyoruz.”
BONSU VE HAWKINS’TEN 1 MİLYON 200 BİN DOLAR
Beşiktaş, takımdan ayrılacak olan Devid Hawkins’in bonservisinden 750 bin, Mensah Bonsu’dan ise 450 bin Dolar kazanacak. İki oyuncunun siyah-beyazlılara getirisi 1 milyon 200 bin Dolar…
Kaynak: Hürriyet
200 bin dolar için takım kaptanını rakibine kaptırmak... :) Umarım doğru değildir şu haberler. Ayrıca bütün yabancılar gidecek ve 3 yabancı mı alacağız? Geçen seneki dar rotasyon sıkıntısından hiçbir farkı olmaz bu sezon da.
LaigLeNoiR
03.Temmuz.2012, 18:27
Ben etik dışı birşey demiyorum sadece şunu demek istiyorum;
G.Saray Beşiktaş'tan; Arroyo, Hawkins, Bonsu ve Ersin Dağlı'yı alsa mutlu mu olacaksınız ?
Yani 4'Ü birden veya 3'ü birden gelse ne kadar sevineceksiniz. Şahsen ben bu durumda sevinmekten çok üzülürüm.
uAburak89
03.Temmuz.2012, 18:45
Hoca nasıl bir takım kurmak isteniyorsa öyle bir takım kurulmalı. Ergin Ataman'ın en iyi yaptığı şey kadro kurmak deniyor herkes tarafından, benim açımdan sıkıntı yok.
Revolution
03.Temmuz.2012, 21:06
Benim hiç hoşuma gitmeyen bir durum bu. Gelecekse Hawkins, Ersin gelsin madem. Gerek yok Beşiktaş'ı buraya toplamaya.
0xjasaitis
03.Temmuz.2012, 21:42
Saçmalıkta çığır açmış bir durum olur eğer ki bahsi geçen oyuncular gelirse Galatasaraya.Zaten Türk Basketbol tarihinin en burnu hava da koçunu alarak benim için izlemesi zevk olan bir sporu ızdıraba çevirdiler bari daha fazla saçmalamasınlar.Koyu bir Galatasaraylıyım ama ben Beşiktaşlıların yerinde olsam sevinirdim para için takımını bırakıp giden bir koçun yerine olabilecek en iyi koç geldiği için.İnsaf yahu Beşiktaş ı hocasıyla beraber bizim takıma getirmek nasıl bir deliliktir anlamıyorum.Dünya üzerinde başka oyuncu yok hakikatten Bonsu ve Hawkins kadar iyi oynayan.Yazık yahu yazık akbaba gibi saldırmanın alemi yok.Oyuncular gelir geçer geride armalar ve unutulmayan dostluklar kalır.
C h A o S
03.Temmuz.2012, 22:08
Saçmalıkta çığır açmış bir durum olur eğer ki bahsi geçen oyuncular gelirse Galatasaraya.Zaten Türk Basketbol tarihinin en burnu hava da koçunu alarak benim için izlemesi zevk olan bir sporu ızdıraba çevirdiler bari daha fazla saçmalamasınlar.Koyu bir Galatasaraylıyım ama ben Beşiktaşlıların yerinde olsam sevinirdim para için takımını bırakıp giden bir koçun yerine olabilecek en iyi koç geldiği için.İnsaf yahu Beşiktaş ı hocasıyla beraber bizim takıma getirmek nasıl bir deliliktir anlamıyorum.Dünya üzerinde başka oyuncu yok hakikatten Bonsu ve Hawkins kadar iyi oynayan.Yazık yahu yazık akbaba gibi saldırmanın alemi yok.Oyuncular gelir geçer geride armalar ve unutulmayan dostluklar kalır.
Ergin Ataman para için bırakmadı.Beşiktaş'ın bu hale geliceğini biliyordu.Kendisi hep diyordu zaten Milangaz çekilirse giderim diye.Yönetimide kaç ay evvel uyarmış.Para için bıraktı demek yanlış.Ne olucağı belli olmayan yerde kimse durmaz.
0xjasaitis
03.Temmuz.2012, 22:58
Ergin Ataman Milangaz ayrıldıktan sonra yeni bir sponsor bulmaya çalışan bir takımı bıraktı.Kaldı ki Ergin Ataman daha önce de Beşiktaşı bırakıp gitmişti.Beşiktaşın EuroLig e katılacağı açıklandığında ' Biz değil EuroLig sevinsin.' demiş bir adam.Sen kimsin ki Eurolig sen geldin diye sevinsin.Senin gibi 10 tane takım var oraya girmek için uğraşan.Ben inanmıyorum Galatasaray taraftarının büyük bir bölümünün yaşanan bu olaylardan sonra mutlu olduğuna.Kimse böyle olsun istemezdi.Ama saolsun Basketbol Şube geçen sene yaşadaığımz tarifsiz tatmini söndürdü.Bel ki de bu sene Euro Cup ' ı alarız ama inan umrumda değl.
pele96
03.Temmuz.2012, 23:02
Galatasaray hocasını Beşiktaş'a elendikleri için yollamamışmıydı ? Yeni hocasıda Beşiktaş'ı Galatasaray'a getiriyor işte .Yollanmamak için.
uAburak89
03.Temmuz.2012, 23:09
Seneye de kime elenirsek Ergin Ataman'ı gönderip yerine onu getireceğiz.
Beşiktaş'ın transfer hedefleri Evren Büker, Tutku, Cevher, Caner Topaloğlu diyorlar. Genel menajer de Haluk Yıldırım olacakmış.
Revolution
03.Temmuz.2012, 23:20
Galatasaray hocasını Beşiktaş'a elendikleri için yollamamışmıydı ? Yeni hocasıda Beşiktaş'ı Galatasaray'a getiriyor işte .Yollanmamak için.
Hahahahah hiç bu kadarını bekliyordum. :zuhaha
Ergin Ataman'ı hiç sevmiyorum. Başarılı olacağına da inanmıyorum, olsak da 1-2 yıllık süreksiz başarılar olacaktır. İnşallah yanılırım ve Melo'da olduğu gibi tüm laflarımı yerim. Benim için sıkıntı yok. Ama yönetimin basketbol yönünden de Ergin Ataman'ın politikasını da hiç beğenmiyorum.
LadroN
04.Temmuz.2012, 03:34
Eurolig'te olsaydik keşke.Cska'ya falan elensek ohoho.icim urperdi birden.
vego
04.Temmuz.2012, 14:04
Bu seneki yardımcılarımız GSMP'a transfer oldu.Ayrıca sağlık ekibi ve kondisyonerleri de alıyor GSMP.
Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 14:10
Bu seneki yardımcılarımız GSMP'a transfer oldu.Ayrıca sağlık ekibi ve kondisyonerleri de alıyor GSMP.
Ataman yakındır gelin bizi destekleyin de der taraftara bu nedir arkadaş :p
besiktas1903
04.Temmuz.2012, 14:43
Yani tüm takımı komple yeniden kuracağız.. Seneye eurolig'in başlamasına sabırsızlıkla bekliyordum ama şimdi hiç umudum kalmadı. Gecen senede kadroyu yeniden kurmuştuk ve oyuncular birbirlerine uyum sağladı ama yine böyle bir kadro kurabilirmiyiz bilmiyorum ama sanmıyorum.
C h A o S
04.Temmuz.2012, 14:44
Umarım doğru değildir bu.Kaynak nedir?
Hadi yardımcı olayı neysede sağlık ekibi ve kondisyonerleri niye alıyoruz acaba.Mahmuti mesela Efes'e sadece yardımcılarını götürdü.Yardımcı olayını anlarımda gerisi kalsın.Beşiktaş'ın basketbol şubesini komple getirmeye gerek yok.İşin suyunu çıkarmamak lazım.
Revolution
04.Temmuz.2012, 15:56
En basindan beri soyluyorum hala devam ediyorum. Yanlis yoldayiz. Basketbolda takimin rengin cok onemi yoktur oyuncu ve antrenorler icin genelde organizasyon onemlidir ama bu kadari itici.
uAburak89
05.Temmuz.2012, 20:57
Hawkins Gs'de diyen de var, Fb'de diyen de var. Ne Hawkinsmiş be..
eng1n
05.Temmuz.2012, 21:15
Ntvspor falan açıkladı Hawkins ile anlaşmışız.
attirson
05.Temmuz.2012, 21:16
NTV SPOR SON DAKİKA: FENERBAHÇE ÜLKER, BEŞİKTAŞ'TAN AYRILAN AMERİKALI BASKETBOLCU DAVID HAWKINS İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARDI ! :icon_biggrin:
uAburak89
05.Temmuz.2012, 21:17
Evet şimdi Gs'de diyenler de durumu açıkladılar, Fenerbahçe teklif yüksetlmiş ve anlaşmış doğal olarak. Hayırlı olsun.
C h A o S
07.Temmuz.2012, 16:31
Engin ve Cenk yerli olarak kaliteyi artıırıcak kuşkusuz.Hayırlı olsun.
Cenk Akyol Galatasaray Medical Park'ta
Galatasaray Medical Park, Cenk Akyol ile iki senelik anlaşmaya varmıştır.
Cenk Akyol
16 Nisan 1987'de İstanbul'da dünyaya gelen Cenk Akyol voleybolcu ebeveynlerinden ötürü ilk olarak bu spora yöneldi. Zamanla basketbola geçiş yapan Cenk oyunculuk kariyerine 8 yaşında Efes Pilsen altyapısında başladı.
Aralık 2003'te lacivert beyazlı formayla Türkiye Basketbol Ligi'ndeki ilk maçına Pınar Karşıyaka önünde 17 yaşında çıkan Akyol bir sonraki sezon daha fazla süre alıp genç yaşında kısa süreli de olsa Euroleague tecrübesi edinme şansını yakaladı. Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu olarak görülen Cenk Akyol 2005 yazında NBA draftına katıldı ve Atlanta Hawks tarafından ikinci tur 59. sıradan seçilme başarısı gösterdi. Cenk, 3 Kasım 2005'te Euroleague normal sezon birinci maçında Mediolanum Forum'da AJ Milano karşısında yaklaşık 25 dakika süre alıp 15 sayı üretti ve bu organizasyondaki kariyer rekorunu elde etti.
Dört sezon boyunca Efes Pilsen için ter döken ve iki lig şampiyonluğu, iki Türkiye Kupası ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda pay sahibi olan Cenk Akyol 2007-2008 sezonunda Murat Özyer'in çalıştırdığı Galatasaray'a kiralık olarak geçti. ULEB Eurocup'ta dördüncü olup tarihi bir başarıya imza atan takımımızın parçalarından biri olan Cenk, Son 32 turu ikinci maçında Asvel'e karşı 17 sayı kaydetti. Akyol, 2008-2009 sezonunda Ergin Ataman'ın göreve geldiği Efes Pilsen'e döndü. 10 Ocak 2009'da oynanan Antalya Büyükşehir Belediyespor maçında 6/7 üç sayı isabetiyle 22 sayı buldu ve ligdeki kariyer rekoruna ulaştı. Cenk bu sezonda lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferleri gördükten sonra yaz aylarında Atlanta Hawks ile denemelere katıldı. 2009-2010 sezonunda İtalya'nın SS Scandone Avellino takımına transfer olan Cenk Akyol 23 maça çıkıp 11,8 sayı ortalaması yakaladı.
Son iki sezonu Anadolu Efes'te geçiren Cenk Akyol bir Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci daha yaşadı. 2011-2012'de ligde 6,8 sayı ortalamasıyla oynayan Akyol Banvit karşısındaki playoff yarı final serisinde 10,8 sayı ortalamasına kadar çıkarak takımını finale taşıyan isimlerden biri oldu.
Milli Takım kariyerinde de önemli işler çıkaran Cenk Akyol 2003'te İspanya'da düzenlenen 16 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda 15 sayı 4,8 ribaund, 3 asist ortalamasıyla Ersan İlyasova, Oğuz Savaş gibi isimlerden oluşan takımın lideri konumundaydı ve Sırbistan-Karadağ'ın ardından ikinci olunmasında ciddi katkı sağladı. 2005'te Sırbistan-Karadağ'da gerçekleşen 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda ev sahibi ekibe boyun eğerek ikincilikle yetinen Milli Takım'da yer alan Cenk Akyol 18,0 sayı, 3,6 ribaund, 3,9 asist ile yine takımını sırtlayan isim oldu. 2005 Avrupa Şampiyonası'nda 12 kişilik A Milli Takım'a 19 yaşında seçilme başarısı gösteren Cenk, 2006'da ülkemizde organize edilen 20 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda en çok dikkat çeken oyuncuların başında geldi. 16,1 sayı ortalamasıyla görev alan Cenk Akyol, bir kez daha Sırbistan-Karadağ karşısında finalde kaybetse de turnuvanın en değerli beşine, Ersan İlyasova, Emir Preldzic, Nikola Pekovic gibi isimlerle birlikte seçildi. Japonya'nın ev sahipliğini yaptığı 2006 Dünya Şampiyonası'nı altıncılıkla bitiren ve olağanüstü mücadelesiyle büyük övgü alan A Milli Takım'da 6,2 sayıyla oynadı. Cenk Akyol ülkemizde düzenlenen 2010 Dünya Şampiyonası finalinde Kevin Durant & Russell Westbrook ikilisinin sürüklediği Amerika Birleşik Devletleri'ne yenilip dünya ikincisi olan A Milli Takımı'nda da bulundu.
1.97 metre boyunda ve 26 yaşındaki Cenk Akyol şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında görev alıyor ve fundemantal özelliklerini barındırması, bire bir savunması, düzgün şutuyla takım oyununa sağlayacağı verimlilikle ön plana çıkıyor.
mehmetcoo
08.Temmuz.2012, 15:42
David Hawkins'in Fenerbahçe Ülker ile anlaşamadığı yönünde haberler geliyor. Bakalım ne olacak bu işin sonu ? Hawkins yerine de Romain Sato düşünülüyormuş.
Revolution
08.Temmuz.2012, 16:00
Bogdanovic Nets'le anlaşamayıp kalınca, FB vazgeçti diyenler de var. İptal oldu sanırım anlaşma.
C h A o S
08.Temmuz.2012, 16:01
Fenerbahçe ile David Hawkins arasında yapılan prensip anlaşması sonuç vermedi.Galatasaray Besiktaş'a 750 bin dolar ödediği takdirde,David Hawkins'i kadrosuna katacak.Oyuncuyla her konuda anlaşıldı...
Kaynak:SoloBasket
Revolution
08.Temmuz.2012, 16:27
Verelim bir zahmet de skorer boşluğu dolsun artık.
Cengo
09.Temmuz.2012, 01:56
Anlaşma iptal olmadı. Sadece Beşiktaş ile bonservis bedelinde anlaşılmaya çalışılıyor.
mehmetcoo
09.Temmuz.2012, 02:11
Bojan Bogdanovic'in Brooklyn Nets ile anlaşamaması üzerine vazgeçmiş Fenerbahçe Ülker Hawkins'ten. Onun yerine Romain Sato ile anlaşacaklar deniyor.
GodfatheR
09.Temmuz.2012, 02:15
Kemal Dinçer bonservis meselesini halletmeye çalışıyoruz diyor yahu neyi uzatıyosunuz hala.
footballer33
09.Temmuz.2012, 02:47
Beşiktaş, Acıbadem ile sponsorluk konusunda anlaşma sağlamış. Birkaç gün içinde kesinleşeceği söyleniyor.
mehmetcoo
09.Temmuz.2012, 13:52
Kemal Dinçer bonservis meselesini halletmeye çalışıyoruz diyor yahu neyi uzatıyosunuz hala.
Yerli ve yabancı olarak basketbol muhabirlerinin hepsi aynı şeyi söylüyor da ondan. Ayrıca sorunun bonservis olması çok zor zira Hawkins için maksimum 800.000 $ ödeyecek Fenerbahçe Ülker. O da Hawkins'in geçen seneki maaşı.
C h A o S
09.Temmuz.2012, 16:02
Beşiktaş, Acıbadem ile sponsorluk konusunda anlaşma sağlamış. Birkaç gün içinde kesinleşeceği söyleniyor.
Beşiktaş sponsor bulamamış.
Beşiktaş Yönetim Kurulu, erkek basketbol takımı için 6.5 milyon avroluk bütçe ayırmaya karar verdi.
Bu bütçe ile euroleague kadrosu oluşturmak zor.Geçen seneye göre baya düşük bir kadro kurulur.Fikret Orman Beşiktaş'a sponsor bulacağız,Beşiktaş sponsorsuz kalmaz felan diyordu.Valla biraz gülünç bir hal almaya başladı Beşiktaş'ın basketboldaki durumu.Vasat bir yönetim.
Cengo
09.Temmuz.2012, 16:06
Yerli ve yabancı olarak basketbol muhabirlerinin hepsi aynı şeyi söylüyor da ondan. Ayrıca sorunun bonservis olması çok zor zira Hawkins için maksimum 800.000 $ ödeyecek Fenerbahçe Ülker. O da Hawkins'in geçen seneki maaşı.
Şube menajeri Kemal Dinçer'den daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz yani? :)
C h A o S
09.Temmuz.2012, 16:11
Şimdi ntvsporda Bogdanovic Fenerbahçe'de kaldı,Hawkins'i ise beklemeye almışlar.
Pota altı transferi için David Andersen veya Printezis'den biri gelicekmiş.Sato için pazarlık sürüyormuş.
GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2012, 16:15
Beşiktaş sponsor bulamamış.
Beşiktaş Yönetim Kurulu, erkek basketbol takımı için 6.5 milyon avroluk bütçe ayırmaya karar verdi.
Bu bütçe ile euroleague kadrosu oluşturmak zor.Geçen seneye göre baya düşük bir kadro kurulur.Fikret Orman Beşiktaş'a sponsor bulacağız,Beşiktaş sponsorsuz kalmaz felan diyordu.Valla biraz gülünç bir hal almaya başladı Beşiktaş'ın basketboldaki durumu.Vasat bir yönetim.
Geçen seneki bütçe 8-9 milyon dolar idi.Hemen hemen aynı yani ama katılıyorum.3 kupalı Euroleague takımına iyi bir sponsor (adayların teklifleri çok düşükmüş) bulamamak beceriksizlikten başka bir şey değil.
footballer33
09.Temmuz.2012, 16:44
Ya anlamıyorum! Bir takım, bir sezonda 3 kupa kazanıyor ve Eurolig'e katılıyor; katıldığı gibi çok sağlam rakiplerin olduğu bir gruba düşüyor ve bunu fırsata çevirmek bir yana dursun; sponsorlar az teklif yapıyorlar, isteksiz davranıyorlar. Burada bizimkilerin beceriksizliği mi, yoksa sponsorların 'bilmem ne'likleri mi var, o da tartışılır.
ShevAnil
09.Temmuz.2012, 16:53
Sanırım sponsorlarda Beşiktaş zor durumda olduğu için teklifleri düşük tutuyorlar. -Kabul etmek zorunda kalacaklarıı düşünerek-
eGowiCh
09.Temmuz.2012, 17:24
Sponsorluk meselesi başarıya endeksli değil. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Universal'ın sponsorluk anlaşması da sona erdi, Universal sponsorluktan çekildi.
Sponsorluk tamamen yöneticilerin marifeti. Beşiktaş şu an zor durumda, sanıyorum ki Beşiktaş'ın yeni yönetimi de pek marifetli değil ki sponsor bulamıyorlar.
E.Cartman
09.Temmuz.2012, 17:27
Sponsorluk sonuçta bir ticaret. Sponsorlarda az maliyet çok reklam mantığıyla devam ediyor. Tok satıcı konumundalar o yüzden de teklifleri düşük tutuyorlar.
GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2012, 17:29
Sponsorluk meselesi başarıya endeksli değil. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Universal'ın sponsorluk anlaşması da sona erdi, Universal sponsorluktan çekildi.
Sponsorluk tamamen yöneticilerin marifeti. Beşiktaş şu an zor durumda, sanıyorum ki Beşiktaş'ın yeni yönetimi de pek marifetli değil ki sponsor bulamıyorlar.
Evet,pazarlama konusunda pek maharetli değiller gibi gözüküyor şimdilik.Bir de benim anladığım kadarıyla,sponspor adayları benim ayağıma gelsin mantığıyla yaklaşılıyor.Eğer böyleyse,tabii bulamazsın.
mehmetcoo
09.Temmuz.2012, 19:37
Printezis Olympiakos'ta kalmış, Sato içinse CSKA Moskova yıllık 1.9 milyon € teklif etmiş galiba.
GodfatheR
09.Temmuz.2012, 19:43
Bo , Hawkins ve hareketli bir pivot alıp yabancı transferini kapatırız sanırım. Bo Nba'den gelen teklifleri değerlendiriyormuş yalnız.
mehmetcoo
09.Temmuz.2012, 20:00
Hawkins Fener'e gitmedi malum, eğer Galatasaray da istemezse kendisini acaba o zaman ne yapacak çok merak ediyorum. Ayrıca Fenerbahçe'nin Mike Batiste'in peşinde olduğu söyleniyor. Pana 2 yıllık 1.600.000 $'lık bir teklif yaptığı fakat Fenerbahçe'nin bir sezon için çok daha fazlasını teklif ettiği söyleniyor. İyi hamle olur, Pianigiani'nin sistemine de uygun.
LaigLeNoiR
09.Temmuz.2012, 23:58
Hawkins'in sanırım herhangi bir yere gitmeyip Beşiktaş'ta kalması günah, Maşallah.
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2012, 11:37
Beşiktaş ilk transferini Fransa'dan yaptı
Geride bıraktığımız sezonda üç kupa kaldıran Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başladı.
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Erman Kunter'in takımı Cholet'den Amerikalı Patrick Christopher ile anlaştı.
Siyah beyazlılar Erman Kunter'in eski oyuncusuyla 1+1 senelik mukavele imzaladı.
Beşiktaş'ın yeni transferi Patrick Christopher 1988 doğumlu ve 2-3 numaralarda oynayabiliyor. Kolej kariyerinin ardından profesyonel kariyerine 2010'da Antalya Büyükşehir Belediye'de başlayan ABD'li basketbolcu, Erman Kunter tarafından geçen sezon Cholet takımına transfer edilmişti.
2010/2011 sezonunda 15.7 sayı, 4.3 ribaund ve 1.6 asist ortalamalarıyla oynayan guard, 2011/12 sezonunda ise Fransa Ligi'nde 13.2 sayı, 2.1 ribaund ve 0.8 asist ile seneyi tamamladı.
24 yaşındaki Amerikalı, yeni sezonda eski antrenörü Erman Kunter ile Beşiktaş'ın başarısı için ter dökecek.
LaigLeNoiR
10.Temmuz.2012, 11:39
Cholet'te hiç de fena sayı ortalamasıyla oynamamış bence fena sayılmaz.
Hugo
10.Temmuz.2012, 11:40
Transferde Ruslarla başa çıkamayız. Sato CSKA'ya Kaimakoglou da Kazan'a gidiyor.
Galatasaray Erwin Dudley ile anlaşmış. Shumpert gidecek demektir bu.
Murat Özyer bugün resmi siteyi takip edin dedi twitterdan. Belki bir transfer açıklanır ama Dudley değildir herhalde bu bekleyin, takip edin dediği isim.
Beşiktaş'ın aldığı Patrick Christopher gayet başarılı bir hamle bu arada.
mehmetcoo
10.Temmuz.2012, 16:08
Ersin Dağlı'nın menejeri Galatasaray'a transferini doğrulamış oyuncunun. Kısa zamanda açıklanacaktır. Hawkins de gelecek gibi. Cenk ve Engin güzel 2 hamle oldu. Yabancı uzun bulursak çok iyi olacak.
barahir
10.Temmuz.2012, 17:29
Ismail Senol @ismailsenol
NTV Spor son dakika: Fenerbahçe Ülker, Panathinaikos'tan ayrılan Romain Sato ile iki yıllık anlaşmaya vardı.
Hayırlı olsun.. İlk iyi transferimizi yaptık..
mehmetcoo
10.Temmuz.2012, 17:33
Şube menajeri Kemal Dinçer'den daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz yani? :)
Kimden daha iyi bildiğim anlaşıldı herhalde ?
Bu arada Sato yıllık 2.000.000 $ alacakmış ve 2 yıllıkmış sözleşme. Çok para ancak hakkını verecektir.
uAburak89
10.Temmuz.2012, 17:50
Ersin Dağlı Galatasaray Medical Park'ta
Galatasaray Medical Park, Ersin Dağlı ile kesin anlaşmaya varmıştır.
Nedvedmania
10.Temmuz.2012, 17:56
Resmen batan geminin mallarını topluyoruz. Bu ne yahu :D
MeliksahAydogan
10.Temmuz.2012, 18:06
Arkadaşlar çok bir bilgim yok Ersin Dağlı hakkında basketbolu yakından takip edenler biraz yardımcı olabilir mi?
C h A o S
10.Temmuz.2012, 18:10
Arkadaşlar çok bir bilgim yok Ersin Dağlı hakkında basketbolu yakından takip edenler biraz yardımcı olabilir mi?
Orta mesafe şutu olan bir oyuncu.İşimizi görür pota altında.Geçen sene Beşiktaş ile iyi bir sezon geçirdi.Bol bol basket faullerini izleriz.
İlkan,Ersin,Furkan,Cenk,Engin,Göksenin-Ender(Gidecek olanlarda Cevher,Tutku,Caner,Evren)
Yerli rotasyonumuz baya güçlendi.Şimdi asıl merak ettiğim yabancı oyuncular.Hawkins'de gelse güzel olur.Birde yarma bir uzuna ihtiyaç var.Bakalım Ergin Ataman'ın tercihleri nasıl olacak.
mehmetcoo
10.Temmuz.2012, 18:13
Ayrıca uzun yılladır Türkiye'de oynuyor. 5 senelik Telekom macerası, ardından 1 senelik Efes Pilsen ve en son Beşiktaş.
MeliksahAydogan
10.Temmuz.2012, 18:27
Orta mesafe şutu olan bir oyuncu.İşimizi görür pota altında.Geçen sene Beşiktaş ile iyi bir sezon geçirdi.Bol bol basket faullerini izleriz.
İlkan,Ersin,Furkan,Cenk,Engin,Göksenin-Ender(Gidecek olanlarda Cevher,Tutku,Caner,Evren)
Yerli rotasyonumuz baya güçlendi.Şimdi asıl merak ettiğim yabancı oyuncular.Hawkins'de gelse güzel olur.Birde yarma bir uzuna ihtiyaç var.Bakalım Ergin Ataman'ın tercihleri nasıl olacak.
Ayrıca uzun yılladır Türkiye'de oynuyor. 5 senelik Telekom macerası, ardından 1 senelik Efes Pilsen ve en son Beşiktaş.
Teşekkürler , Hawkins'in de alınacağı kanaatindeyim ama bakalım hayırlısı ...
eGowiCh
10.Temmuz.2012, 19:54
Romain Sato mükemmel bir transfer. Bekleniyordu zaten, hayırlı olsun.
Sirius Black
10.Temmuz.2012, 20:17
Yerli rotasyonumuz belki de ligin en eliti olma yolunda ilerliyor. Sıkı yabancılar da alırsak iyi iş yaparız. :)
E.Cartman
10.Temmuz.2012, 20:38
Aradığımız pivot budur
http://1.bp.blogspot.com/_6EfFr4BLORQ/Sbu5t3Es4wI/AAAAAAAAGMc/4e12CZYk8ZI/s400/Sofoklis_Schortsanitis.jpg
http://www.thenationalherald.com/imagesup/1459383.jpg
http://www.slamonline.com/online/wp-content/uploads/2010/05/sofosplit.jpg
LaigLeNoiR
10.Temmuz.2012, 22:43
Dudley ve Shumpert'tan sadece 1 tanesi yerli statüsünde oynayabilecek, diğeri ise takımda kalması halinde yabancı olarak oynayabilecek.
Sadece 1 tane devşirme oyuncu Türk olarak sahaya çıkabilir.
Bu durumda Shumpert yollanır diye tahmin ediyorum.
Shumpert'ın da Türkiye macerası Beşiktaş'ın sayesinde başlamıştı ve uzun yıllardır Türkiye'de, Hawkins'de onun yolunda gidiyor.
Biz yenilerini buluruz, diğer takımlar ise bizden toplamaya devam ederler.
Hugo
10.Temmuz.2012, 22:44
Resmen batan geminin mallarını topluyoruz. Bu ne yahu :D
Öyle bakmamak lazım. Mahmuti Jamon Gordon'u götürdü. Kunter Cholet'den eski oyuncusunu getirdi. Biz bir tek Dudley'i aldık belki Hawkins eklenecek. Aslında abartı bi durum değil. Cevher Özer'in de bizde kalması lazım. Caner Topaloğlu da gitmese iyi olur. Bu ikisi de iyi işler yaptı geçen sezon bence.
C h A o S
10.Temmuz.2012, 22:51
Biz yenilerini buluruz, diğer takımlar ise bizden toplamaya devam ederler.
Şu koyulaştırdığım yerde dediğin şey açıkcası Beşiktaş'ın nasıl bir durumda olduğunu gösteriyor.Oyuncularını elde tutamaması çok vahim.Madem oyuncuları parlatıyorsun elde tutmasınıda biliceksin.
LaigLeNoiR
10.Temmuz.2012, 23:16
Şu koyulaştırdığım yerde dediğin şey açıkcası Beşiktaş'ın nasıl bir durumda olduğunu gösteriyor.Oyuncularını elde tutamaması çok vahim.Madem oyuncuları parlatıyorsun elde tutmasınıda biliceksin.
Elde tutma meselesi değil, Beşiktaş hiçbir zaman basketbol kulübüne büyük yatırımlar yapmadı ve planlamadı. Bu sene 3 kupa almamıza rağmen bu sene de yoktu.
Bu yüzden oyunculara yüksek ücret vermek yerine daha ucuza aynılarını veya iyilerini bulabiliriz. Sonuçta buraya gelmeden önce Hawkins veya Bonsu'yu aramızda tanıyan yoktu.
Sirius Black
10.Temmuz.2012, 23:51
Batiste Fenerbahçe'de.
barahir
10.Temmuz.2012, 23:55
Bugün 2 bomba patladı resmen, Sato ve Batiste.. Pianigiani iyi işler yapıyor..
Cengo
10.Temmuz.2012, 23:57
Kimden daha iyi bildiğim anlaşıldı herhalde ?
Bu arada Sato yıllık 2.000.000 $ alacakmış ve 2 yıllıkmış sözleşme. Çok para ancak hakkını verecektir.
Ne anlaşılmış, nasıl anlaşılmş?
Yine roman yazmaya devam ediyorsunuz.
+
Shumpert Beşiktaş'a geri döner. 2 devşirme hakkı olmadığı için birinden vazgeçecekler.
Shumpert yabancı statüsünde takımında kalmaz herhalde. Muhtemelen Shipp'in de yeni devşirme kuralı nedeni ile yerli olamayacağı için onu da gönderebilir belki Ergin Ataman transfer yapmak maksatlı.
mehmetcoo
11.Temmuz.2012, 00:00
Kıyamam sana ben, canım benim :) Uyumaya devam et sen, iyi uykular...
RasAnt
11.Temmuz.2012, 00:05
Bu transferler sitede niye çıkmıyor bi açıklama yok bide bunlar iyi basketçilermi :D geçen sene takım berbattı umarım bu sene düzelir
mehmetcoo
11.Temmuz.2012, 00:08
Bu transferler sitede niye çıkmıyor bi açıklama yok bide bunlar iyi basketçilermi :D geçen sene takım berbattı umarım bu sene düzelir
Mike Batiste ve Romain Sato, Pianigiani'nin kafasındaki şablona en uygun isimler piyasada şuan. Sato'nun yaptığı işi ondan daha iyi yapan tek bir oyuncu var o da David Moss.
Batiste tarzı P&R oynayabilen birkaç uzun var ama o da bu alanda Avrupa'nın en iyilerinden, hatta belki en iyisi. Muhtemelen sırada bir oyun kurucu var ve bu da Bo McCalebb olacak. Fenerbahçe onu almak için baya çaba sarfedecek anlaşılan. Ola ki gelirse, Avrupa'da yeni Siena'nın doğuşunu izleriz.
Cengo
11.Temmuz.2012, 00:11
Kıyamam sana ben, canım benim :) Uyumaya devam et sen, iyi uykular...
O ne güzel uyumaymış, Sato, Bo, David Andersen, David Hawkins, Mike Batiste haberleri. :)
Benim gözlerim çok açıktır, hiçbir şeyi kaçırmam. Tehlikenin farkında değilsiniz :)
RasAnt
11.Temmuz.2012, 00:11
Hmm o zaman doğru yolda ilerliyoruz sağolasın bilgiler için :) zaten teknik adam değişikliğinden sonra daha iyi olacağımız kesindi bide bizden gidenler kimler acaba listesi varmı
C h A o S
11.Temmuz.2012, 00:56
Hmm o zaman doğru yolda ilerliyoruz sağolasın bilgiler için :) zaten teknik adam değişikliğinden sonra daha iyi olacağımız kesindi bide bizden gidenler kimler acaba listesi varmı
Bildiğim kadarıyla Bogdanovic hariç bütün yabancılarınız gitti.
Cengo
11.Temmuz.2012, 01:03
Bildiğim kadarıyla Bogdanovic hariç bütün yabancılarınız gitti.
Bojan Bogdanovic'in 4 senelik kapalı sözleşmesi var, takımda kaldı.
Gist'in 1 senelik kapalı sözleşmesi var, Partizan ile görüşüyor, kiralık gidecek.
Vidmar'ın 2 senelik kapalı sözleşmesi var, belirsiz, gönderilmesi gündemde, belki Beşiktaş ile takas olabilir.
Roko Ukic, Marko Tomas, Morris Finley'in sözleşmeleri bittiği için serbest kaldı.
Yabancılar Bo McCalebb, Romain Sato, David Hawkins, Bojan Bogdanovic, David Andersen, Mike Batiste olur ise Final 4 hedefleyebiliriz. Üzerine Mehmet Okur da Avrupa'da tartışılmaz en iddialı takımlardan biri yapar.
C h A o S
11.Temmuz.2012, 01:08
Bu sene TBL korkutucu bir hal almaya başladı.Acayip bir sezon olucak hissediyorum.Banvit bile D'or Fischer'la felan ilgileniyor.Zaten kemik kadroları iyi.
Nba ve İspanya'dan sonra sanırım TBL en cezbedici lig olucaktır.
E.Cartman
11.Temmuz.2012, 01:21
McCalebb gelirse cidden olay olur. Andersen'e falan gerek yok Batiste'le Bo zaten götürür bu takımı. Bakalım bizim takım napcak, Gordon'ı gitmeyeydi iyiydi.
mehmetcoo
11.Temmuz.2012, 01:35
Bojan Bogdanovic'in 4 senelik kapalı sözleşmesi var, takımda kaldı.
Gist'in 1 senelik kapalı sözleşmesi var, Partizan ile görüşüyor, kiralık gidecek.
Vidmar'ın 2 senelik kapalı sözleşmesi var, belirsiz, gönderilmesi gündemde, belki Beşiktaş ile takas olabilir.
Roko Ukic, Marko Tomas, Morris Finley'in sözleşmeleri bittiği için serbest kaldı.
Yabancılar Bo McCalebb, Romain Sato, David Hawkins, Bojan Bogdanovic, David Andersen, Mike Batiste olur ise Final 4 hedefleyebiliriz. Üzerine Mehmet Okur da Avrupa'da tartışılmaz en iddialı takımlardan biri yapar.
Tekrar söylüyorum, anlayıp anlamamak size kalmış. Romain Sato ve Mike Batiste Fenerbahçe Ülker'de. Hawkins'ten vazgeçildi, Bo McCalebb için varını yoğunu ortaya koyacak Fenerbahçe Ülker.
0xjasaitis
11.Temmuz.2012, 02:38
Sato Fenerbahçe için iyi olucaktır ama ben batistenin çok da fazla iş yapacağını düşünmüyorum.Bir ara Farmar ile ilgileniyordu Fenerbahçe herhangi bir gelişme var mı?
eGowiCh
11.Temmuz.2012, 02:54
Batiste mükemmel bir transfer oldu. Bugün bombalar patladı. Batiste neden faydalı olamasın? Tam istediğimiz sertlikte bir isim, gaddar diyebileceğimiz bir oyuncu.
Sato ve Batiste geldi, Bogdanovic kalıyor, muhtemelen Bo McCalebb ve David Andersen de transfer edilecek, yakında netleşir. Hawkins transferi de iptal edildi diye biliyorum ben de.
Memo Okur basının uydurmasıdır, gelmeyeceğini düşünüyorum. Gelirse şahane olur.
Bu sene hedef Final Four. Harika kadro ve yapılanma. Tebrikler KEMAL DİNÇER!
E.Cartman
11.Temmuz.2012, 03:40
+
Shumpert Beşiktaş'a geri döner. 2 devşirme hakkı olmadığı için birinden vazgeçecekler.
Shumpert yabancı statüsünde takımında kalmaz herhalde. Muhtemelen Shipp'in de yeni devşirme kuralı nedeni ile yerli olamayacağı için onu da gönderebilir belki Ergin Ataman transfer yapmak maksatlı.
Shipp zaten yabancı statüsünde değil mi ? Yerli statüsünde mi oynuyordu geçen sene ?
eng1n
11.Temmuz.2012, 10:00
Shipp zaten yabancı statüsünde değil mi ? Yerli statüsünde mi oynuyordu geçen sene ?
Shipp yanlış bilmiyorsam 3 seneyi doldurduğu için yerli statüsünde oynayacaktı bu sene ama Ersin Dağlı geldiğii için yabancı olarak devam edicek.
barahir
11.Temmuz.2012, 10:03
TFF yeni yönetmeliğe göre 25 yaş üzeri oyuncular artık yerli statüsüne geçemiyor. Bu yüzden Dudley gelmese bile Shipp zaten oynayamayacaktı.. Shipp her türlü yabancı artık..
Hugo
11.Temmuz.2012, 12:37
Efes ile Jordan Farmar arası baya yakınlaşmış diyolarlar.
mehmetcoo
11.Temmuz.2012, 14:18
Efes ile Jordan Farmar arası baya yakınlaşmış diyolarlar.
Ekleme yapalım, Jordan Farmar seneye Efes'te olacağını açıklamış diyenler de var.
leventb12
11.Temmuz.2012, 14:46
Yalnız Efes dehşet kadrı kurdu Euroleague'de rahat final 4 oynayacak kapasitede Oktay Mahmuti'yide katarsak tabii.
Hugo
11.Temmuz.2012, 14:54
Farmar'ın Atlanta tarafında serbest bırakılması sonucu transfer gerçekleşir herhalde. 2-3 güne hallolur.
vego
11.Temmuz.2012, 15:27
Muratcan Güler'i almışız.Buckman(Tofaş) ile anlaşmısız.Ümit Sonkol veya Cevher'i transfer edecekmişiz.
Hugo
12.Temmuz.2012, 02:30
Muratcan ve Buckman çok iyi transferler.
RasAnt
12.Temmuz.2012, 11:59
Resmi açıklama geldi
Romain Sato Fenerbahçe Ülker’de
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_sato446.jpg
Fenerbahçe Ülker, kendi pozisyonunda Avrupa'nın en önde gelen oyuncularından Romain Sato ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
1981 doğumlu, 1.95 boyunda forvet pozisyonunda oynayan Sato, Xavier Üniversite'sinden mezun olduktan sonra, 2004 yılı draftında NBA takımlarından San Antonio Spurs tarafından seçilmişti. Sırasıyla Barcelona, Siena ve Panathinaikos takımlarında oynayan Sato, Siena'da oynadığı 4 senenin tümünde şampiyonluk yaşamış, bunun yanı sıra 2009 yılında İtalyan Süper Kupa MVP'si 2010 yılında da İtalyan Ligi MVP'si seçilmişti. Sato ayrıca Panathinaikos ile 2011 yılında Euroleague Şampiyonluğu ve Yunanistan Şampiyonluğu yaşadı
Cengo
12.Temmuz.2012, 12:05
Tekrar söylüyorum, anlayıp anlamamak size kalmış. Romain Sato ve Mike Batiste Fenerbahçe Ülker'de. Hawkins'ten vazgeçildi, Bo McCalebb için varını yoğunu ortaya koyacak Fenerbahçe Ülker.
Keyfinize göre yaptığınız yorumların gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Anlamayan sizsiniz. Fenerbahçe Genel Menajeri'nden daha mI iyi biliyorsunuz? Şaka gibi.
Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gİbi iddia etmeyin.
Deus Dominus
12.Temmuz.2012, 16:33
Batiste mükemmel bir transfer oldu. Bugün bombalar patladı. Batiste neden faydalı olamasın? Tam istediğimiz sertlikte bir isim, gaddar diyebileceğimiz bir oyuncu.
Sato ve Batiste geldi, Bogdanovic kalıyor, muhtemelen Bo McCalebb ve David Andersen de transfer edilecek, yakında netleşir. Hawkins transferi de iptal edildi diye biliyorum ben de.
Memo Okur basının uydurmasıdır, gelmeyeceğini düşünüyorum. Gelirse şahane olur.
Bu sene hedef Final Four. Harika kadro ve yapılanma. Tebrikler KEMAL DİNÇER!
Gaddardan da öte, nasıl böyle bir oyuncu hala basketbol yaşamına devam edebiliyor anlamak güç... Bu hareketin karşılığı olarak sadece birkaç maç ceza almış ULEB'den.
Mike Batiste...
mehmetcoo
12.Temmuz.2012, 16:45
Keyfinize göre yaptığınız yorumların gerçekmiş gibi sunuyorsunuz. Anlamayan sizsiniz. Fenerbahçe Genel Menajeri'nden daha mI iyi biliyorsunuz? Şaka gibi.
Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gİbi iddia etmeyin.
Neyi bilip bilmediğimi gördük. Ondan daha iyi biliyorum demek ki bazı şeyleri ;)
RasAnt
12.Temmuz.2012, 21:27
Potanın Luganosu geldi :D
eGowiCh
13.Temmuz.2012, 00:41
Farmar'ı Anadolu Efes almış, harika transfer. Tebrikler.
semih99999
13.Temmuz.2012, 00:47
auuuu :D ortalıkta henry domercant söylentileri var
Stan13
13.Temmuz.2012, 01:04
Henry Domercant'i 1.2m € karşılığında aldığımız söyleniyor. Ek olarak Chuck Eidson da gelebilirmiş. O gelirse Hawkins'i almazlar muhtemelen.
C h A o S
13.Temmuz.2012, 01:06
Aman Allah'ım Domercant gelsin basketbolda kombinemi direk çekerim.Zaten ucuz kombineler.Özel hayranıyım bu adamın.Kritik anlarda eli titremeden atan nadir oyunculardan.Geçen sene İpekçi'de Kazan maçında maç öncesi özellikle bu adamı izliyordum.Şut kaçırmıyor mübarek.Hele o son periyotta kritik anda attğı el üzerinden maçı koparan bir üçlüğü vardı unutulmaz.Harika bir bileği var.Tecrübesi ortada.Takıma çok şey kazandırır.
Chuck Eidson'nında adı geçiyor.Valla basketbolda da sanırım şaha kalkıcaz.Merakla bekliyorum hamlelerimizi.
Cengo
13.Temmuz.2012, 01:42
Neyi bilip bilmediğimi gördük. Ondan daha iyi biliyorum demek ki bazı şeyleri ;)
Görüyorum neyi bilip bilmediğinizi :)
Hiçbir şey bilmiyorsunuz transferler hakkında, bari biliyormuş gibi gözükmeyin. Komik olmayın.
Beşiktaş, David Hawkins'e karşılık takas yapmak için Gasper Vidmar ile ilgileniyor.
Hadi selametle.
Hugo
13.Temmuz.2012, 09:42
Ismail Senol @ismailsenol
Galatasaray UNICS Kazan'dan Henry Domercant ile 1+1 yıllığına anlaştı.
Galatasaray bu transfer için Domercant'in kontratındaki özel maddeden faydalandı. UNICS'e sadece 150 bin dolar bonservis ödenecek.
helal be :D
Beşiktaş ve Galatasaray Medical Park, TOFAŞ'tan Brad Buckman'ın transferi için yarışıyor. İlk teklifi BJK verdi ama GS teklifi daha yüksek.
Buckman harika adam. Bursada izledim kendisini birkaç maç. Birkaç maç da televizyondan izlemiştim gerçekten yararlı bir transfer olacaktır hangi takıma giderse.
C h A o S
13.Temmuz.2012, 12:09
Domercant harika oldu valla.Domercant bu boru değil:D
Buckman'da dış şutu olan,ribaundlarda etkili bir adam.28 yaşında ve geçen sene Tofaş'ta güzel bir sezon geçirdi.Yararlı bir transfer olur.
Sirius Black
13.Temmuz.2012, 12:39
Patlattık transferi. :D Chuck Eidson'ın da adı geçiyor. O da gelirse süper ikili olurlar.
E.Cartman
13.Temmuz.2012, 16:29
Domercant bu bildiğimiz Domercant demi timsaha gelmeyelim :n::n: Müthiş transfer gerçekten. Buckman de iyi olur. Geçen sezon çok çektik dış şut olayından bu sene öyle olmayacak gibi.
leventb12
13.Temmuz.2012, 16:34
Jordan Farmar eğer doğruysa Efes bu kadroyla Olympiacos, Panathinakos,Barça gibi takımları dize getirir. Bunuda en içtenliğimle söylüyorum İsmail Şenol'da yazdı zaten.
Sirius Black
13.Temmuz.2012, 22:59
Domercant konusunda Unics çamura yatıyor diyorlar.
barahir
14.Temmuz.2012, 01:19
Unics resmi sitesinden, sözleşmesi olan Domercant'in ayılmasına izin vermeyeceklerini söylediler. Ya Unics sözleşmenin detaylarını bilmiyor ya da kulüpten izinsiz bir transfer girişimi söz konusu..
semih99999
14.Temmuz.2012, 01:56
araya girme unics domercant buraya gelecek :D
Stan13
14.Temmuz.2012, 02:59
Görüyorum neyi bilip bilmediğinizi :)
Hiçbir şey bilmiyorsunuz transferler hakkında, bari biliyormuş gibi gözükmeyin. Komik olmayın.
Beşiktaş, David Hawkins'e karşılık takas yapmak için Gasper Vidmar ile ilgileniyor.
Hadi selametle.
Hayır kendi takımınızın transfer haberini benden alıyorsunuz, şube ile uzaktan yakından alakanız yok, sonra gelip burda sağda solda millete gider yapıyorsunuz. Tam da sizin gibi birine yakışan hareketler bunlar...
Hugo
14.Temmuz.2012, 10:59
Domercant'ın sözleşmesindeki 150bin euro "bir Euroleague takımına giderse" şeklindeymiş. Onu menajeri atlamış. O yüzden transfer gerçekleşmedi henüz.
RasAnt
14.Temmuz.2012, 15:01
Barış Ermiş Fenerbahçe Ülker’de
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-14_baris446.jpg
Fenerbahçe Ülker, son 3 sezondur Banvit forması giyen ve ayni zamanda Milli Takımda da görev alan Barış Ermiş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
1985 doğumlu ve 1.94 boyunda, oyun kurucu pozisyonunda oynayan Ermiş, 1991 yılında Yeşilyurt Kulübü’nde basketbola başladı. Daha sonrasında Efes Pilsen’e transfer olan Ermiş, 5 yıl Efes Pilsen altyapısında oynadıktan sonra, 2. lig ekiplerinden Pertevniyal’de 2 sene oynadı. Pertevniyal’in ardından kariyerine 1. Lig’de devam eden Barış Ermiş’in oynadığı takımlar ve başarıları ise şöyle:
Beşiktaş Cola Turka (2003-04)
Efes Pilsen (2004-06)
Türkiye Ligi Şampiyonu (2005)
Türkiye Kupası (2005-06)
Türk Telekom (2006-07)
Pınar Karşıyaka (2007-08)
Türk Telekom (2008-09)
Bandırma Banvit (2009-12)
E.Cartman
14.Temmuz.2012, 15:38
Ben Domercant'ın yerinde olsam menajerimi kovardım :D O nasıl iş öyle sözleşme detaylarını atlıyor falan :D
Cengo
14.Temmuz.2012, 22:26
Hayır kendi takımınızın transfer haberini benden alıyorsunuz, şube ile uzaktan yakından alakanız yok, sonra gelip burda sağda solda millete gider yapıyorsunuz. Tam da sizin gibi birine yakışan hareketler bunlar...
Usta haberci :)
Harcanıyorsunuz siz burada. Fotomaç gazetesine CV gonderebilirsiniz, başarılar.
Lorik Cana19
15.Temmuz.2012, 13:55
Fenerbahçe iyi transferler yapıyor Efes'le birlikte. Gelecek sene bu iki takım final oynarlar. McCalebb hamlesi de gelirse F4'ün en büyük favorisi olur Fenerbahçe, çünkü McCalebb dengeleri değiştirecek bir isim. Efes adına da Farmar hamlesi muazzam. Ligin en kaliteli oyuncusu oldu şu anda ve Efes'e de vereceği katkı şüphesiz çok fazla olacaktır. Beşiktaş'tan yeterli hamleler gelmiyor bir türlü. Seneye Euroleague'in averaj takımı olabilirler bu gidişle.
Hugo
16.Temmuz.2012, 13:02
İsmail Şenol'un dediğine göre; Pops Mensah Bonsu Kazan'dan 1,4milyonluk teklif almış.
Sirius Black
16.Temmuz.2012, 13:39
Bu Kazan da artık yani...
Hugo
16.Temmuz.2012, 13:53
Galatasaray-Perperoglou dedikodusu varmış
Hugo
18.Temmuz.2012, 11:09
http://www.sportando.net/eng/europe/turkey/41216/jamont-gordon-signed-a-2-year-dollars28m-deal-with-galatasaray.html
Sportando'ya göre Jamont Gordon Galatasaray'da. 2 yıllık 2,8mn dolar.
Beşiktaş içinse Darius Washington diyorlar.
C h A o S
18.Temmuz.2012, 13:02
http://www.sportando.net/eng/europe/turkey/41216/jamont-gordon-signed-a-2-year-dollars28m-deal-with-galatasaray.html
Sportando'ya göre Jamont Gordon Galatasaray'da. 2 yıllık 2,8mn dolar.
Beşiktaş içinse Darius Washington diyorlar.
İnşallah gelir.Ha Jamon Gordon,ha Jamont Gordon:)Aynı verimi alırız bu Gordon'danda.25 yaşında ve CSKA'dan transfer yapıyoruz.İnşallah Domercant gibi fiyasko çıkmaz.
Sirius Black
18.Temmuz.2012, 13:17
Domercant keşke olabilseydi.
Revolution
18.Temmuz.2012, 14:01
Şu an bu kadar bütçesi olup da transferi bitiremeyen bir biz kaldık. Hayırlısı.
E.Cartman
18.Temmuz.2012, 14:08
Bizimkiler sanırım 20 Temmuzda çıkacak Euroleague kararını bekliyorlar.
Revolution
18.Temmuz.2012, 14:13
O karar yalan oldu, Union Olimpija parayı yatırdı sanırım.
Kaka Leite
18.Temmuz.2012, 14:14
Bizimkiler sanırım 20 Temmuzda çıkacak Euroleague kararını bekliyorlar.
O karar olumsuz oldu diye biliyorum.
Hugo
19.Temmuz.2012, 11:04
Shumpert, Cevher ve Caner Topaloğlu'na kendinize takım bulun demiş Ergin Ataman. Cevher yararlı ve ateşleyici bir oyuncudur aslında neden onu tutmuyoruz ki kadroda.
vego
19.Temmuz.2012, 13:39
700 bin dolarlık kontratı varmış.Ondan olabilir.
C h A o S
19.Temmuz.2012, 19:24
İsmail şenol:''Brad Buckman yarışında Galatasaray Medical Park, Beşiktaş'ın önüne geçti. Resmi imza birkaç gün içinde atılabilir.''
İsmail Şenol:Galatasaray'ın oyun kurucu tercihi yüksek ihtimalle Jamont Gordon olacak. Görüşmelerde ufak pürüzler var ama resmi imza uzak değil.
Tutku'da Beşiktaş'a gidiyor büyük ihtimal.Cevher ve Caner'de gider Beşiktaş'a.Biz sadece Ersin'i aldık.Beşiktaş bizden daha çok adam alıcak gibi:D
footballer33
19.Temmuz.2012, 22:13
İsmail şenol:''Brad Buckman yarışında Galatasaray Medical Park, Beşiktaş'ın önüne geçti. Resmi imza birkaç gün içinde atılabilir.''
İsmail Şenol:Galatasaray'ın oyun kurucu tercihi yüksek ihtimalle Jamont Gordon olacak. Görüşmelerde ufak pürüzler var ama resmi imza uzak değil.
Tutku'da Beşiktaş'a gidiyor büyük ihtimal.Cevher ve Caner'de gider Beşiktaş'a.Biz sadece Ersin'i aldık.Beşiktaş bizden daha çok adam alıcak gibi:D
Tutku transferini, oyuncunun istediği ücretten ötürü kapattık diye biliyorum ben. Belki, daha sonradan farklı gelişmeler yaşanabilir. Tutku olmazsa; belki Cevher gelir bir de Ersin'in yerine Shumpert, o kadar.
footballer33
20.Temmuz.2012, 00:23
Erman Kunter'den açıklamalar
Sponsorluk anlaşması ile başlayalım. Milangaz'ın çekilmesinin ardından, birçok şirket ismi ortaya atıldı ama henüz alınan bir karar yok gibi?
Belirli gelirlerimiz var, sponsor arayışlarımız mevcut. Kulüpten gelecek bir bütçe de var tabii ki.
Transferde son durum nedir? Patrick Christopher özelinde ne söylemek istersiniz?
Pops Mensah-Bonsu'yu ekonomik olarak tutmamız imkansız gibi gözüküyor. Unics'ten yıllık 1.4 milyon dolarlık bir teklif var, ne kadar doğru bilmiyorum. Carlos Arroyo da buna benzer, mesela onun yarım senelik kontratı 800 bin dolar. Jamont Gordon'ı Galatasaray 1.4 milyona aldı, bizim böyle bir paramız yok.
Mesela ben Albicy ile ilgileniyordum, 20 yaş altında MVP seçildi geçen sene. Albicy'e 170 bin avroyu versen geliyor.
John Linehan'ı da düşünmedim değil. Altıncı oyuncu olarak almayı aklımdan geçirmiştim. 160 bin doları verdiğin zaman Linehan Türkiye'ye gelir mesela.
Oktay Mahmuti'nin takımdan ayrılmasından sonra, Galatasaray koçluğu için ilk etapta sizin adınız geçiyordu. Ergin Ataman'dan önce kulüple anlaştığınız konusu çok speküle edildi, Türkiye'ye gelişinizi biraz daha açmanız mümkün mü?
Galatasaray açısından; bir aşamaya gelmiştik ama ondan sonra karşı taraftan ses çıkmadı. Galatasaray'ın en başından beri Ergin Ataman'ı ilk seçenek olarak düşündüğünü biliyordum ve ben de Beşiktaş'ı kabul ettim.
Peki neden bu sene? Niçin Avrupa'da devam etmeyi seçmediniz?
Babamı kaybettikten sonra annem yalnız kalmıştı. Yaşları da çok ilerledi, gelme sebeplerimden biri onunla beraber zaman geçirmek. Bir ikinci neden ise Cholet'de bütçemizin çok kısıtlı olması.
Barcelona'da Simone Pianigiani ile buluşup, David Hawkins'in Fenerbahçe Ülker'e transferi için görüştüğünüz iddia edilmişti...
Bence Hawkins Galatasaray ve Fenerbahçe arasında şu an. Biz anca geçen sezon verdiğimiz parayı önerebiliriz, o yüzden bizi ciddiye bile almadılar (gülüyor).
Euroleague'de özellikle "iyi sayılabilecek" bir kura çeken Beşiktaş ne kadar ilerleyebilir? TBL hedefleriyle bunu birleştirirsek?
Önümüzde CSKA ve Barcelona gibi ulaşamayacağımız iki takım var ama kalan sıralar için şanslar eşit gibi. Hedefimiz beş galibiyete ulaşmak.
Teknik ekip konusunda, Cem Akdağ ve Haluk Yıldırım tercihlerini Türkiye'ye gelmeden önce mi yaptınız?
Benim planlarım Cem Akdağ ve Haluk Yıldırım'ın teknik kadroya katılması üzerineydi. Böyle yola çıktım en başta. Diğer yönden, Fransız bir yardımcı antrenörümüz olacak. Geçen yıl Orleans'da birinci yardımcıydı. İsmi Jean-Christophe Prat...
Takımda kontratı kapalı neredeyse hiç oyuncu kalmadı. Nasıl bir transfer politikası izlemeyi düşünüyorsunuz? Tutku Açık'ın listenizde olduğu doğru mu?
Tutku ile ilgilenmiştik ama sonra vazgeçtik. Biz şunu yapmaya çalışıyoruz, belirli bir bütçemiz var; o bütçeler dahilinde oluşturulabilecek en iyi takımı yaratmayı amaçlıyoruz.
Bonsu için maksimum 800 bin avro verebiliyoruz. Anladığım kadarıyla Galatasaray'ın 1.100 bin avro civarında bir teklifi var. Eğer alırlarsa da bize 360 bin ödemeleri gerekiyor; o zaman da toplam maliyet 1.5 milyonu buluyor zaten. Hawkins'in serbest kalma maddesi 750 bin dolar, Galatasaray'ın da 1.3 milyon avro teklif yaptığını biliyorum.
Moneyball'dan konuştuk. Türkiye'de açıklanan sezonluk bütçelerin Avrupa'daki karşılığı ne olmalı? Fransa'da bahsi geçen miktarlardan bahsetmiştik...
Türkiye'de İspanya'dan fazla para harcanıyor. Toplam pastayı düşündüğümüzde, Rusya ve Türkiye'nin en büyük dilime sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. Lâkin başarı/harcama orantısında da iyi yerlerde değiliz. Ruslar da Efes'e yakın para harcadılar ama Final-Four'da takımları var. Eurocup'ı kazandılar, Eurochallenge'da da iki takımları mevcut. Örneğin Kazan, geçtiğimiz sezon Euroleague'de önemli bir etki bıraktı.
Ben daha az paralara oynayalım, çalışalım demiyorum. Şimdi Erman geldi piyasayı düşürüyor da demesinler ama daha mantıklı şekilde, daha sağlıklı yapılanmanın oluşturulabileceğini düşünüyorum.
Bu ligi son beş yıldır domine eden iki takım; Efes ile Fenerbahçe Ülker, geçen sene beklentilerin çok altında kaldılar. Önümüzdeki yıl için ise durum biraz farklı gibi. Simone Pianigiani ile yeniden yapılanan Fenerbahçe'nin yanında, Avrupa'nın en büyük bütçelerinden birine sahip Anadolu Efes TBL için favori konumda gözüküyorlar. Geçen sezonun üzerinden bir değerlendirme yapmamız gerekirse?
Bu benim şahsi teorim;geçen sene Beşiktaş harika bir sezon geçirdi, bu takımın çok iyi olduğundan mı yoksa rakiplerinin yeterli düzeyde bulunmadığından mıdır, tartışılır. Bu sene özelinde, durum tam tersi mesela. Efes ve Fenerbahçe çok ciddi yatırımlar yaptı, keza Galatasaray da öyle. Sanırım Efes'in para ile ilgili bir problemi yok (gülüyor).
Şu an kulübün birinci hedefi bir mali disiplin kurmak. Bu basketbola da yansıyacak. Bunun halledilmesi lâzım, başka türlü başa çıkmamız imkansız. Bir taraftan da altyapıyla ilgili bir organizasyon kurmaya çalışıyoruz. 10-12 oyuncuyla temas hâlindeyiz.
Cholet'de gözlem sisteminin yanında; Gelabale, de Colo, Beaubois ve Seraphin gibi akademiden gelen oyuncular, takımın elde ettiği başarılarda hep lokomotif rolü üstlendiler. Beşiktaş'ta bu yönde planlarınız neler?
Mehmet Ali, Doğukan ve Kartal gibilerin gelişimine önem vermeye çalışacağız. Türkiye'den takip ettiğim iki genç oyuncu var ama yapabilir miyiz, yapamaz mıyız bilmiyorum. Kenan ve Samet menajerlerin elinde oyuncular, onları almak zor.
2012 NBA Draft'inde sadece bir uluslararası oyuncu, Evan Fournier ilk turdan seçildi. Son iki senedir Pro A'da sürekli el üzerinde tutulan, Fournier'nin potansiyel NBA kariyeri hakkında ne söylersiniz?
Fransa'da oynanan basketbol, Avrupa ligleri arasında NBA'e en yakın olanı. Bu yüzden her sene birçok Fransız oyuncu Draft'te seçiliyor ve ABD'ye gittiklerinde kolay adaptasyon sağlıyorlar. Bence Fournier de başarılı olacak çünkü stili oraya çok uygun. Bir de, Dallas'ta Jason Kidd sonrası Rodrigue Beaubois'nın da harika bir sezon geçireceğini düşünüyorum.
Beşiktaş'taki oyunculuk döneminizde taraftarlar sizi çok severken, hatta "Erman Kunter bileklik takıyor, biz de takalım" diyen bir kitle varken, kulüpten ayrılıp Eczacıbaşı'na gitmiştiniz. Beşiktaş taraftarı ise bu transferden dolayı hayal kırıklığına uğramıştı. O dönem ne hissettiniz?
Hayatta herkesin paraya ihtiyacı var, hepimiz profesyoneliz ama benim için işin maddi boyutundan çok biraz meydan okuma yönü ağır basıyor. Kulüple bir sorunum yok, seviyoruz Beşiktaş'ı (gülüyor).
Galatasaray'da yarı finale çıkmanın şampiyonlukla eşdeğer olduğu yıllarda çalışmıştınız. 2002-03 sezonu, röportajın başında konuştuğumuz gibi aslında Beşiktaş'ın şu an içinde bulunduğu maddi duruma benzer koşullarda tamamlanmıştı. Lig üçüncülüğüyle biten o sezonla, gelecek senenin bağlantısını kurulabilir mi?
O sezon ile karşılaştırmam gerekirse; bu yıl daha tempolu ve rakibe sık baskı yapan bir basketbol benimseyeceğimizi söyleyebilirim. Ben Türkiye'deki basketbolun çok durarak oynandığını düşünüyorum.
Biraz daha agresif, rotasyonu fazla yapan bir takım oluşturmak istiyorum. Kurallar dahilinde çok sert müdafaa yapan, çok hareket eden bir oyun oynamaya çalışacağız. Plan o, oyuncuları da bu yönde seçmeye uğraşıyoruz.
Kafamda iki farklı fikir var; ya çok iyi bir point guard alacağız ya da maliyeti yüksek olmayan, iki tane bir numarayı kadroya katacağız. Euroleague'i altı yabancıyla oynayabiliriz.
Türkiye'de çoğu kişi 1999 Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndaki milli takımın, ülke tarihindeki en keyif verici basketbollardan birini oynadığını düşünür. 1997'de jenerasyonu yakalamışken, nerede yanlış yaptık?
İlk olarak Kerem Tunçeri, Hidayet, Mehmet Okur, Mirsad, İbrahim, Ömer, Kaya Peker ve o takımın kadrosunda olup, sakatlığı nedeniyle gelemeyen Kerem Gönlüm, Serkan Erdoğan o takımı oluşturuyordu. Benim kişisel fikrim, hata yaptığımız yönünde. Biz o kadroyu bozarak 2001'de İstanbul'da ikinci olduk.
Bundan vazgeçmemek, aksine üzerine koyarak devam etmek lâzım. Bizim hatamız 2001'de ikinci olmak için kadroyu bozmamızdı. Türkiye'nin tüm Avrupa ve Dünya Basketbol Şampiyonaları tarihinde Fransa'nın önünde bitirdiği iki şampiyona var: 2001 Avrupa ve 2011 Dünya Şampiyonası. İkisi de evimizde.
Haber Kaynağı: Eurosport
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Röportaj çok uzundu ve sığmadı, ben de kendimce önemli yerlerini koydum buraya. Dileyen, röportajın tamamını aşağıdaki linkten okuyabilir:
http://www.haber1903.com/Besiktas-2616-erman_kunterden_aciklamalar.html
E.Cartman
20.Temmuz.2012, 17:20
Buckman Galatasaray'a gelmiş galiba.
Stan13
20.Temmuz.2012, 20:53
Beşiktaş için Willie Solomon dedikoduları var...
MeliksahAydogan
21.Temmuz.2012, 22:50
Arkadaşlar basketboldan pek fazla anlamam Buckman transferini bilgisi olan bir arkadaşımız yorumlarsa sevinirim :)
Stan13
21.Temmuz.2012, 23:05
Buckman TBL'de orta sıra takımlarda fark yaratabilecek bir oyuncu ancak şutör özelliği iyi olan bir isim. Skorun sıkıştığı anlarda devreye girip 1-2 şutla takımın ritm bulmasını sağlayabilen bir isim. Türkiye için iyi sayılabilecek fakat Eurocup için yeterliliği tartışılacak bir transfer.
Hugo
22.Temmuz.2012, 00:05
Buckman TBL'de orta sıra takımlarda fark yaratabilecek bir oyuncu ancak şutör özelliği iyi olan bir isim. Skorun sıkıştığı anlarda devreye girip 1-2 şutla takımın ritm bulmasını sağlayabilen bir isim. Türkiye için iyi sayılabilecek fakat Eurocup için yeterliliği tartışılacak bir transfer.
Buckman'ı canlı canlı izlemiş birisi olarak Eurocup için yeterli olacağını düşünüyorum. Gerektiği zaman büyük oynamayı başarabiliyor kendisi. 3lüklerinin de pota altı oyununun da ortalama üstünde olduğuna inanıyorum
E.Cartman
22.Temmuz.2012, 03:15
(https://twitter.com/Solo_Basket)
SoloBasket @Solo_Basket (https://twitter.com/Solo_Basket) Galatasaray Domercant ile her konuda anlaştı. Domercant da, Galatasaray forması giymek istiyor. Ancak Kazan hala bırakmak istemiyor.
SoloBasket @Solo_Basket (https://twitter.com/Solo_Basket)
SON DAKİKA: Galatasaray Medical Park, Henry Domercant ile seneliği 1.1 milyon euroya anlaştı.
Bide Jamont Gordon gelse tadından yenmez :D
MeliksahAydogan
22.Temmuz.2012, 14:54
Domercant kesin mi ?
E.Cartman
23.Temmuz.2012, 19:11
SoloBasket @Solo_Basket (https://twitter.com/Solo_Basket) Jamont Gordon, Galatasaray Medical Park ile senelik 1.4 milyon dolar değerinde, 2 senelik sözleşme imzaladı.
Estranged
23.Temmuz.2012, 22:55
Domercant kesin mi ?
Kesin, geldi.
DaveJones
23.Temmuz.2012, 22:55
Domercant kesin mi ?
Kesin değil, gelmedi.
Nedvedmania
23.Temmuz.2012, 23:45
Abartmayın beyler (Abartmışsınız gerçi de neyse :) )
Bursaspor
24.Temmuz.2012, 00:09
Nasıl ki futbolda bir transfer haberi birçok kişi tarafından yazılıyorsa, basketbolda da yazılabilir. Twitter'da birçok mesaj var kendisinin bittiğine dair, yok mu ?
Fearless Coward
24.Temmuz.2012, 00:12
Nasıl ki futbolda bir transfer haberi birçok kişi tarafından yazılıyorsa, basketbolda da yazılabilir. Twitter'da birçok mesaj var kendisinin bittiğine dair, yok mu ?
Var, ben gördüm.
byariff
24.Temmuz.2012, 00:12
Hayir , daha biten birsey yok.
Nedvedmania
24.Temmuz.2012, 00:16
Burda amacın ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Şakanın sınırı vardır :)
Bursaspor
24.Temmuz.2012, 00:18
Burda amacın ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Şakanın sınırı vardır :)
Şakanın sınırı gülme bitince başlar ve ben hala gülüyorum.
Domercant hayırlı olsun, ufak pürüz vardı bitmiş işte.
C h A o S
24.Temmuz.2012, 00:40
Murat Özyer Açıklama |
"Domercant ilgilendiğimiz bir oyuncu. Bu oyuncuyla bitmiş bir anlaşmamız söz konusu değil. Ergin Ataman, Domercant'ı çok istiyor. Bizim çizdiğimiz hedefler doğrultusunda, bizi o hedeflere taşıyacak oyuncuların önde gelenlerinden biri olarak görüyor. Ataman'ın yabancı oyuncu portföyü çok geniş, B planımız elbette var. Galatasaray Medical Park olarak, hocamızın istediği ilk seçenekleri bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz."
"Bonsu'ya yaptığımız teklifi geri çektik. Çünkü, söylediğimiz dönem içerisinde kendisi bize bir cevap vermedi. Uzun konusundaki arayışlarımıza devam ediyoruz" dedi
Şube Sorumlumuz Murat Özyer "Buckman ile ön sözleşme yaptık.Sözleşmenin geçerli olması için Tofaş'tan bonservisini almamız gerekiyor. Bonservis konusunda iki kulüp de birbirine çok yakın. Kulübüyle anlaşma sağlanacak gibi görüyorum"
Hawkins ile görüsmelerimiz devam ediyor.
LaigLeNoiR
24.Temmuz.2012, 00:43
Burada silinen gereksiz olan tüm mesajlara neden uyarı vermiyoruz veya ceza kesmiyoruz düşünüyor musunuz ?
Kurallar gereği bunu yapmamız lazım ama iyi niyet gösteriyoruz ısrarla devam ediyor. Bundan sonraki en ufak uzatmada mesajları silinen kişilere gereken uyarılar verilecektir. Biginize.
Börk
24.Temmuz.2012, 02:26
Bir yanlış anlaşılma olmuş ben hawkins iyi oyuncu diyorum adamlar su gibi devamını getiriyorlar yorum bile atamaz olduk.
LaigLeNoiR
24.Temmuz.2012, 02:29
Hawkins iyi oyuncu
Cümlesi şu anda Transfer haberleri konusunda boş bir cümle. Biraz daha içi dolu yorumlar yaparsak eğer silinmez.
Walter Sakana
24.Temmuz.2012, 03:49
Roko Ukic Panathinaikos'a transfer olmuş.
GodfatheR
24.Temmuz.2012, 03:54
Pao maçları erken koparmaya baksın ya da maç sonunda Ukiç'i sahada tutmasın :)
Estranged
24.Temmuz.2012, 04:54
Bo McCalebb hayırlı olsun :) Çok başarılı bir transfer hamlesi.
Fearless Coward
24.Temmuz.2012, 05:03
Bo McCalebb hayırlı olsun :) Çok başarılı bir transfer hamlesi.
Kesin değil, gelmedi Yağızcığım :) ama büyük ihtimalle gelecek bence de yine de hayırlı olsun dememek lazım :D
GodfatheR
24.Temmuz.2012, 05:11
Bo McCalebb çubukluyu giysin artık. David Andersen ismi de çok dolaşıyor çok iyi olur çoook. :)
Estranged
24.Temmuz.2012, 05:13
Kesin değil, gelmedi Yağızcığım :) ama büyük ihtimalle gelecek bence de yine de hayırlı olsun dememek lazım :D
Kesin, geldi. Açtırma ağzımı :n:
Andersen NBA'de oynamış kimi istersin takımında deseler, söyleyeceğim 3. oyuncu olur, McGee'nin gelme ihtimali zaten yok, Dalembert de NBA'de bırakacak gibi duruyor, kaldı Andersen :n:
last breath
24.Temmuz.2012, 05:13
David Andersen'le birlikte geliyolarmış. Hayırlı olsun diyelim.
GodfatheR
24.Temmuz.2012, 05:30
Bo'nun bonservisini 1 milyon euroya kadar düşürmüş Siena. Yalnız Spurs çok ısrarcıymış. NBA'e gitmezse çubukluyla izliycez onu demektir.
last breath
24.Temmuz.2012, 05:33
Spurs'ün mevcut salary cap'inden dolayı oraya gitmesi biraz zor. At artık şu imzayı be boo
uAburak89
24.Temmuz.2012, 18:09
Tutku Açık Beşiktaş'ta.
GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2012, 18:17
Hayırlı olsun.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52779/tutku_acik_besiktas_ta.html
C h A o S
24.Temmuz.2012, 18:54
Demiştik zaten Tutku Beşiktaş'ta diye.Parada anlaştılar demekki.
Bizim yerliler Beşiktaş'a gidecek.Sırada Caner ve Cevher'de var.
footballer33
24.Temmuz.2012, 20:19
Hayırlısı olsun. Parasal konularda sorun vardı, olmayacak deniyordu; demek ki sorun halledilmiş. Anlaşma 1+1 yıllık olsaydı keşke. Tek yıllık anlaşmalar yapılıyor, sezon sonunda da gidiyorlar takımdan, tekrar oyuncu aramaya başlıyor yönetim.
C h A o S
25.Temmuz.2012, 15:24
Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Gasper Vidmar, Cevher Özer ve Muratcan Güler ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.
Fenerbahçe'de Bora Hun Paçun'u alıyormuş.Bence gereksiz bir hamle olur.
C h A o S
25.Temmuz.2012, 15:33
Can İşbakan:
Galatasaray, Jamont Gordon'la öğleden sonra sözleşme imzalamaya çok yakın.. Hawkins için de bu hafta Beşiktaş'la masaya oturulacak. (via @canisbakan)
Eyüp Yıldız:
Jamont Gordon Gs de öğleden sonra resmi açıklama gelebilir (via @eyupyildizz)
Domercant'ıda alsak çok güzel olacak.Dorsey ilede ilgileniyormuşuz.Uzun olarak tam aradığımız adam.Harika olur Dorsey gelse.
E.Cartman
25.Temmuz.2012, 15:42
Jamont Gordon süper olur Domercant'te gelirse birlikte yardırırlar. Dorsey'i fazla izlemedim ama izlediğim kadarıyla konuşursam iyi transfer olur o da gelsin.
furkan58
25.Temmuz.2012, 17:38
Bora Hun Paçun'u almışız.
GodfatheR
25.Temmuz.2012, 17:54
Vidmar Beşiktaş'a gittiğine göre Hawkins Fenerbahçe'ye geliyor olabilir mi ? Takas konuşuluyodu çünkü.
byariff
25.Temmuz.2012, 18:13
Gordon hayirli olsun
http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/14038.php
C h A o S
25.Temmuz.2012, 18:15
Gordon hayirli olsun
http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/14038.php
İyi bir transfer oldu hayırlı olsun.
Gordon'un yeri yine Gordon'la doldu.:)İnşallah katkısıda onun gibi olur.
Stan13
25.Temmuz.2012, 18:17
Vidmar Beşiktaş'a gittiğine göre Hawkins Fenerbahçe'ye geliyor olabilir mi ? Takas konuşuluyodu çünkü.
Fenerbahçe, Hawkins defterini Sato'yu aldığı an kapattı zaten. Aynı mevkiye yüksek kontratlı bir oyuncu daha düşünmüyor. Zaten Hawkins Galatasaray'la anlaşmak üzere.
E.Cartman
25.Temmuz.2012, 19:30
Jamont Gordon süper oldu, Domercant için beklemedeyiz :)
IcedEarth
25.Temmuz.2012, 19:37
Oyun kurucu kim kaldı elimizde, Lakovic ve Tutku gitti, Ender'e mi güveniyorlar, yoksa oraya biri geldi de ben mi hatırlamıyorum.
C h A o S
25.Temmuz.2012, 20:00
Oyun kurucu kim kaldı elimizde, Lakovic ve Tutku gitti, Ender'e mi güveniyorlar, yoksa oraya biri geldi de ben mi hatırlamıyorum.
Lakovic gitmedi.Sözleşmeli oyuncumuz şu anda.Ancak gitmesi lazım.Yaşı ve kontratı ortada.Fuzuli yer kaplıyor.Büyük ihtimal gidecek.
Engin-Ender-Jamont Gordon
Göksenin-Shipp-Domercant
Gayet yeterli 1 ve 2 rotasyonu oluyor.
Shipp'i mutlaka tutmalıyız.Uzun oyuncu şart.
Gordon-gelirlerse Domercant-Hawkins ve Dorsey fena oluyor kadro yahu.
Edit:::
Şu kadro Eurocup ve BBL'de şampiyonluğa oynar.
Ender
Engin
Cenk
Göksenin
Ersin Dağlı
İlkan
Furkan
Shipp
Domercant
Gordon
Hawkins
Buckman
Dorsey
MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 20:25
Lakovic gitmedi.Sözleşmeli oyuncumuz şu anda.Ancak gitmesi lazım.Yaşı ve kontratı ortada.Fuzuli yer kaplıyor.Büyük ihtimal gidecek.
Engin-Ender-Jamont Gordon
Göksenin-Shipp-Domercant
Gayet yeterli 1 ve 2 rotasyonu oluyor.
Shipp'i mutlaka tutmalıyız.Uzun oyuncu şart.
Gordon-gelirlerse Domercant-Hawkins ve Dorsey fena oluyor kadro yahu.
Edit:::
Şu kadro Eurocup ve BBL'de şampiyonluğa oynar.
Ender
Engin
Cenk
Göksenin
Ersin Dağlı
İlkan
Furkan
Shipp
Domercant
Gordon
Hawkins
Buckman
Dorsey
Basketboldan pek fazla anlamıyorum İnşallah söylediğin gibi olur transferler gerçekleşir ; Eurocup ve BBL'yi kazanırız :)
Sirius Black
25.Temmuz.2012, 22:00
Gordon tamam. Sıra Domercant ve Hawkins'de. :)
E.Cartman
25.Temmuz.2012, 22:38
Domercant ve Hawkins gelirse tek ihtiyacımız sağlam bir uzun olur. Epey para harcayacaklar gibi görünüyor. Ayrıca guard olarak Lakovic hala bizde bildiğim kadarıyla maliyetide yüksek bakalım nolcak onun durumu.
vego
26.Temmuz.2012, 00:05
Hawkins 750 bin dolar karşılığında GSMP'da.yıllık 1.3 MD alacak 2+1 yıl.
footballer33
26.Temmuz.2012, 01:48
Hawkins 750 bin dolar karşılığında GSMP'da.yıllık 1.3 MD alacak 2+1 yıl.
Bizde kalmayacaktı zaten, para kazanılarak yollanması iyi olmuş. :) O parayı da, Arroyo ve Bonsu'yu takımda tutmak için harcasalar bari.
Cevher, Muratcan ve Vidmar da hayırlı olsun. Yerli rotasyonumuz düzeliyor yavaş yavaş; fakat Vidmar konusunda şahsen şüpheliyim. Umarım, onun da yararını görürüz.
MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 01:54
Güzeeell Jamont Gordan ve Hawkins'in iyi transfeler olduğu söyleniyor her yerde :)
GSMP Bonsu ile ilgileniyordu noldu o iş bilgisi olan var mı ?
LaigLeNoiR
26.Temmuz.2012, 02:23
Türkiye'de Basketbol'da baya büyük paralar dönmeye başladı sonumuz hayrolsun.
anil luque
26.Temmuz.2012, 02:39
Şu Hawkins'i takımda tutamadılar ya yorum yapamıyorum.
Stan13
26.Temmuz.2012, 13:45
Shumpert Aliağa'ya transfer olmuş.
A.FaruK
26.Temmuz.2012, 14:02
Biten transferlerimiz şuanda Barış Ermiş , Mike Batiste , Romain Sato birde galiba Bora Hun . Güçlü, atletik bi kadro kuruluyor. McCalebb gelsin bide tadından yenmez. Güzel şeyler olacağa benzer.
Hugo
26.Temmuz.2012, 14:15
Güzeeell Jamont Gordan ve Hawkins'in iyi transfeler olduğu söyleniyor her yerde :)
GSMP Bonsu ile ilgileniyordu noldu o iş bilgisi olan var mı ?
Murat Özyer söyledi Bonsu'dan vazgeçtik.
C h A o S
26.Temmuz.2012, 14:27
Killer,Aliağa'ya hayırlı olsun.Severdik kendisini ama miladını doldurmuştu.
Bizde kalmayacaktı zaten, para kazanılarak yollanması iyi olmuş. :) O parayı da, Arroyo ve Bonsu'yu takımda tutmak için harcasalar bari.
Cevher, Muratcan ve Vidmar da hayırlı olsun. Yerli rotasyonumuz düzeliyor yavaş yavaş; fakat Vidmar konusunda şahsen şüpheliyim. Umarım, onun da yararını görürüz.
Arroyo ücretinin 2 katını istemiş.O yüzden kalmaz Arroyo.
Vidmar,Ersin Dağlı ve Bonsu'nun verdiği katkının yarısını bile veremez diye düşünüyorum.Kendisi 30 saniyede 2 faul alacak potansiyele sahip.Faul problemi çok yaşıyor.Bence daha iyileri kesinlikle getirilebilirdi.Vidmar'la yola çıkılmaz.
E.Cartman
26.Temmuz.2012, 14:28
Eğer konuşulan transferler gerçekleşirse Fenerli ve Galatasaray'lı taraftarlar yaşadı. Hem futbol hem basketbol bu sene baya izletecek kendini özelliklede basketbol.
uAburak89
26.Temmuz.2012, 18:09
Domercant, Buckman, Hawkins ve Macvan. İstenilen oyuncular bunlarmış.
eGowiCh
26.Temmuz.2012, 18:19
McCalebb işi yattı, senelik 3 milyon Euro'dan 9 milyon Euro'luk kontrat talep etmiş F.Bahçe Ülker'den. Bonservisi de 1.5 milyon Euro.
C h A o S
26.Temmuz.2012, 18:19
Hawkins için Fenerbahçe çekilmiş diyorlar.
Domercant içinde olumluymuş her şey.
Gordon-Domercant-Hawkins çok can yakar.İnşallah pürüz çıkmaz.
Macvan'ı pek bilmiyorum.22 yaşındaymış.Ama taraftarlardan isteyen çok.Dorsey,Fischer yada N'dong gibi siyahi yarma diye tabir edilen uzun istiyorum.Bonsu gibi pota altında korku salmalı.
Macvan inşallah Andric gibi yumuşak biri değildir.Ribaund konusunda geçen sene çok çektik.Mehmet Yağmur bile Andric'in önünden ribaund çekiyordu.
Valla şöyle bir uzun oyuncu istatistiği bizde hiç görmedim geçen sene.10 sayı,10 ribaund,2 blok felan.Yada Andric bizde olduğu sürece.
uAburak89
26.Temmuz.2012, 18:20
McCalebb işi yattı, senelik 3 milyon Euro'dan 9 milyon Euro'luk kontrat talep etmiş F.Bahçe Ülker'den. Bonservisi de 1.5 milyon Euro.
Twitterda bu rakamlar yazılmasına rağmen, olumlu anlamda bitmek üzere deniyor ?
E.Cartman
26.Temmuz.2012, 18:21
Höh senelik 3 milyon baya bi çok değil mi
Hugo
27.Temmuz.2012, 00:44
Milan Macvan'ı da Murat Özyer reddetmişti diye hatırlıyorum.
C h A o S
27.Temmuz.2012, 15:42
Shipp serbest kalmış.Yazık ettik Shipp'e.Ergin Ataman yanlış yaptı.İnşallah kafamıza vurmayız sonradan.
last breath
29.Temmuz.2012, 17:08
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/558052_350784408335039_1971360212_n.jpg
Resim fake değilse hayırlı olsun arkadaşlar, final four'u görürüz gibime geliyo.
Legendary
29.Temmuz.2012, 17:10
Tam ben koyacaktım ki Mert önce davranmış.Doğruluğu nedir acaba.