View Full Version : NBA Yaz Sezonu
KaPaLı
21.Ocak.2011, 23:21
Ömer'in istatistikleri fena değil aslında. Oyunun defans anlamında olsunda ilk başta zamanla hucum yönünüde yapacaktır.
Mavericks , Peja İle Prensipte Anlaştı.
Toronto Raptors tarafından Perşembe günü serbest bırakılan Predrag "Peja" Stojakovic , Dallas Mavericks ile prensipte anlaştı.
Mavericks'in Peja'ya kadroda yer açmak için Ajinca'yı serbest bırakabileceği konuşuluyor.
Fearless Coward
22.Ocak.2011, 14:27
Semih 14 sayı attı Utah maçında ve kariyer rekorunu kırdı.
DaveJones
22.Ocak.2011, 14:28
Dün gece Orlando maçını izledim, Hidayete pek iş düşmeden koptu maç. Semih fazla süre almaz diye boston maçına bakmadım bile. Ama 30dk süre almış ve 14 sayı 7 ribaund 3 top çalma 1 blok gibi muazzam bi performans göstermiş ve kariyer sayı rekorunuda kırmış. Böyle devam ederse takımda kendine ciddi bir yer bulabilir.
Rehavi
22.Ocak.2011, 18:51
Orlando maçı kopunca bende biraz Boston ı takip ettim... Maç kopunca yedek beş girdi sahaya ama ne yazık ki Nate Robinson da girdi... Semih te zaten 5 te 5 attı... Daha da fazla atabilirdi de, neyse artık başka maçlara :)
DaveJones
23.Ocak.2011, 04:33
Miami - Toronto maçı acayip geçiyor. 2. çeyreğin bitmesine 3dk var, Mike Miller psikopata bağladı 24 sayısı var ve sadece 3 şut kaçırdı. Miaminin 10/15 üçlük isabeti bulunduğunuda belirteyim :n: Ayrıca Wade ve Bosh sakatlıkları nedeniyle oynamıyorlar.
Rehavi
23.Ocak.2011, 05:29
Semih ilk beş başladı. 25 dk 7 sayı 11 ribaunt, 4 u hucum ribaunt u... Bu adamın geleceği parlak benden demesi :D
Revolution
23.Ocak.2011, 10:52
Semih ilk beş başladı. 25 dk 7 sayı 11 ribaunt, 4 u hucum ribaunt u... Bu adamın geleceği parlak benden demesi :D
Bu adamın geleceğinin parlak olduğunu yaklaşık 5 yıldır söylüyorlar abi :D
A.FaruK
23.Ocak.2011, 11:28
ahahaha yinede bunun farkında olmak güzel bişey dimi (:
Revolution
23.Ocak.2011, 11:33
ahahaha yinede bunun farkında olmak güzel bişey dimi (:
Tabii ki, Semih yeterli süreyi alarak çalışmaya devam ederse Boston'da ilk 5 çıkabilir. Neden olmasın?
A.FaruK
23.Ocak.2011, 11:39
Tabii ki, Semih yeterli süreyi alarak çalışmaya devam ederse Boston'da ilk 5 çıkabilir. Neden olmasın?
Bunun için sabretmesi gerekli. Elbet o şans ona sunulacaktır. Mesele işte o şansı bir kerede olsa iyi değerlendirmek. Gönül isterdi FBÜ'de oynasın ama işte kader. (:
Aşk-ı Şehir
23.Ocak.2011, 14:08
Semih'in bu şansları bulması Ömer Aşık'tan daha zordu çünkü uzun rotasyonu olarak ligin belkide en iyi takımında Semih ve ona rağmen çok iyi işler çıkarıyo. Eee herkes kendi şansını kendisi yaratır demilşler...
DaveJones
23.Ocak.2011, 14:15
Aslında Doc Rivers şuanda Semihi oynatmaya mecbur. Çünkü Perkins ve O'Neallar sakat. Yoksa 30dkları asla bulamaz Semih.
Rehavi
23.Ocak.2011, 20:59
Yok kendimi inandırıyorum :D Bundan 3 sene önce (sanırım) milli maçlar sırasında bu adamdan hiçbirşey olmaz diyorum... Çok değişti :D
O.J Mayo'nun doping testi pozitif çıkmış.10 maç ceza almış.
eXcitinG
28.Ocak.2011, 16:31
Zaten beLLiydi Mayo da birşeyLer oLduğu. Sezona berbat başLayıp birden yükseLişe geçmişti.
yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 19:40
Aziz Yıldırım olsa hemen kontratını fesheder, kulüple ilişiğini keserdi.
Memphis bilmiyor bu işi.:u: Oraya da Şekip Mosturoğlu gibi dahi (!) bir hukukçu lazım.
Bir Takımın guardı 1 çeyrekte 11 şut atar mı yahu?
DaveJones
29.Ocak.2011, 05:17
Ersan resmen alev aldı. Maç bitimine 3:44 var ve 9-10 ile 25 sayı 7 ribaund 3 top çalma 2 blok ve 1 asisti var Ersanın. Torontoya karşı olsada iyi rakamlar yinede :n:
Rehavi
29.Ocak.2011, 09:09
Ersan resmen alev aldı. Maç bitimine 3:44 var ve 9-10 ile 25 sayı 7 ribaund 3 top çalma 2 blok ve 1 asisti var Ersanın. Torontoya karşı olsada iyi rakamlar yinede :n:
Bir türlü istikrarlı atamıyor işte sorun orada... Belki de istikrarlı oynatılmıyor diyedir. Burada aldığı sürelerden bahsetmiyorum, oyun planından bahsediyorum. Ama 10 da 9 çok iyi gerçekten...
Milwakuee'nin oyun planı olup olmadığı da tartışılır hani.
Aşk-ı Şehir
29.Ocak.2011, 12:45
Milwaukee'de Brandon Jennigs olduğu sürece bir sistemleri olamaz zaten. :) Boyu dışında tıpkı Gilbert Arenas.
Arenas demişken; dün neler yaptı yahu. :D Bu kadarda gereksiz şut atılır mı? Ama dün Orlando'daki tüm oyuncular (Howard hariç) çok kötü şut attılar. Birde J.J. Reddick iyiydi şut anlamında. Hedo felaketti. Ömer'i ben çok beğendim. Hatta Bulls seyirciside oyundan çıkınca alkışladı. Howard'ı savunmayı başardı. En azından rahat şut attırmadı. Boozer'a savunmanın nasıl yapılacağını öğretti. İkinci yarının başında Luol Deng'in coşması zaten yetti Orlando'nun diz çökmesine. :)
Jennings yetenekli oyuncu da, işte çok bencil. Fazla lider. Hani onun yanında başkaları top alınca da onlar kullanmak istiyorlar. En iyi örneği de Bogut. Eğer bogut'a top indirirseniz, o toptan vazgeçmişsiniz demektir bu. Kendi kullanır hep.
Boston Lakers'ı yenmek üzere. KObe yetmedi lakers'a. Pierce günüdeydi. Semih hiç süre alamadı. Shaq 12 dakikada 5 faul falan yaptı sanırım :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2011, 14:50
Bir takım bir oyuncunun ayrılmasından sonra bu kadar çökebilir. :) Orlando karşısında üstüste 20.yenilgisini aldı Cleveland...
Cleveland'ın zaten lebron gittikten sonra oyunu üzerine verebileceği kimsesi kalmadı. Jamison yada Williams'mı takımı taşıyacak?
yaman76hakanFB
31.Ocak.2011, 18:26
Mo Williams'ta bir süredir oynamıyor. Onu da takas etmeye çalışıyorlar.
Edebilirler, bence çok da büyük bir problem olmaz.
Rehavi
01.Şubat.2011, 07:41
Mehmet Okur da yine bir problem mi var? 2-3 maçtır inactive listesinde...
Düzenleme:
Jazz guard Williams to miss third straight game
Posted Jan 31 2011 8:37PM
SALT LAKE CITY (AP) -- Utah Jazz guard Deron Williams will miss his third straight game Monday night against Charlotte because of a wrist injury.
The Jazz are 1-1 without Williams, who will be replaced in the starting lineup by Earl Watson.
Reserve center Mehmet Okur will miss his 34th game of the season, and the second straight because of a lower-back strain.
Watson had 13 assists and 10 rebounds Friday in a win over Minnesota, and had eight points, five steals and four rebounds in Sunday's loss at Golden State.
Jazz coach Jerry Sloan said doctors don't want to rush Williams back.
Aynı sakatlık sanırım...
Sırt ağrıları var.Dinlendiriliyor.
http://lakersblog.latimes.com/lakersblog/images/mitchkupchak_ibb62qkf.jpg
Mitch Kupchak "Endişeliyim,Takas Olabilir"
Los Angeles Lakers G.M'i Mitch Kupchak Pazar günü kaybedilen Boston Celtics maçından sonra takas düşünebileceğini ve bazı noktalarda endişeli olduğunu dile getirdi.
Kupchak yaptığı açıklamada; "Son 2 senenin şampiyonu olarak seviyemizde bir oyun sergileyemiyoruz.Bir takas gerekebilir,bunu düşünebiliriz.Ben şimdi birini aramıyorum yada yarın arayacağım demiyorum ama yeteneklerimiz seviyesinde bir oyun oynadığımızıda düşünmüyorum.Performansımıza baktğımda endişeleniyorum.Bizim rekor sorunumuz yok ama Evimizdeki 2 büyük maçı kaybettik ve bu benim için kırmızı bayrakları çekmek demektir.ben şidmi takas yapacağız demiyorum ama görünen o ki bu gerekiyor.İleriki dönemdede olabilir.Biz yüksek kontratlara sahibiz.yüksek seviyede olması gereken bir performansımız yok şuanda.Şimdi gördüklerimden emin değilim" dedi.
NBATRKY
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Şubat.2011, 16:08
Nowitzki'den Avrupa'ya yeşil ışık
NBA takımlarından Dallas Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki, oyuncular ile takım sahipleri arasında yeni toplu iş sözleşmesinin imzalanamaması ve NBA'e bir sezon ara verilmesi halinde, Avrupa'da bir takımın formasını giyebileceğini söyledi.
NBA'de oyuncular ile takım sahipleri arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri çıkmaza girmiş durumda... Küresel ekonomik krizle birlikte kayıpları hızla artan NBA yönetimi ve takım sahipleri, hem kontratların süresini kısaltmak hem de oyuncu ücretlerini azaltmak istiyor.
Pazarlık masasından anlaşma çıkmaması halinde, takım sahiplerinin lokavta gitmeleri gündemde... Bu da NBA'e 1 sezon ara verilebileceği anlamına geliyor. Dallas Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki, lokavt ilan edilmesi halinde, Avrupa'da bir takımın formasını giymek istediğini söyledi.
"Bir yıl boyunca boş oturmak istemiyorum" diyen Nowitzki, lokavt durumunda Avrupa'ya gitmesine izin vermesi için NBA yönetimine başvuru yapacağını açıkladı.
Nowitzki'den önce Andrei Kirilenko ve Brandon Jennings de bir yıl boyunca Avrupa'da oynamaya sıcak baktıklarını ifade etmişti.
NBA yönetimi ise lokavt sırasında, kontratı devam eden oyuncuların başka bir takımın formasını giymesine sıcak bakmıyor. Zira lokavt sırasında para alamayacak oyuncuların, Avrupa'dan gelecek cazip teklifleri değerlendirmelerine izin verilmesi, NBA yönetiminin pazarlık gücünü zayıflatacak bir gelişme olarak görünüyor.
NtvSpor
Dooki
02.Şubat.2011, 16:57
Kimse bir senesinin böyle harcanmasını istemez tabii. Avrupa'da NBA yıldızlarını görmek de bir garip olacak ama, NBA yönetimi eninde sonunda buna izin verecektir. Çünkü bir çoğunluğun oluşacağına inanıyorum, Avrupa'ya oynamak isteyenlerden.
Brandon Bass'ın dönüşü uzayabilirmiş.En erken All-Star sonrası.
http://espn.go.com/photo/2006/0607/nba_a_nowitzki_268.jpg
Şuan devam eden Dallas Mavericks-New York Knicks maçının ilk yarısı sonunda 13 sayı 4 ribaund ile oynayan Dirk Nowitzki 22.000 sayıya ulaşarak NBA tarihine geçti.Ayrıca Nowitzki 22.000 barajını geçen ilk Avrupalı oyuncu oldu.Ve bu sayıya ulaşan 24. oyuncu oldu.
Helal olsun:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Şubat.2011, 14:02
40 sayının aşağısı kesmiyor!
NBA'de Oklahoma City evinde New Orleans'ı mağlup ederken yıldız oyuncu Kevin Durant attığı 43 sayıyla, son 4 maçta 3. kez 40 sayıyı geçmiş oldu.
NBA'de dün Kevin Durant şov vardı.
Yıldız basketbolcu, takımının sahasında New Orleans'ı 104-93 mağlup ettiği maçta 43 sayı - 10 ribaund - 5 asistle galibiyeti getiren isim oldu. Oklahoma'da J.Green 12 sayı - 7 ribaund, R.Westbrook 10 sayı - 3 ribaund - 8 asist, E.Maynor 9 sayı - 1 ribaund - 3 asist, S.Ibaka 8 sayı - 12 ribaund - 1 asist, N.Collison 8 sayı - 5 ribaund - 1 asist, J.Harden 7 sayı - 1 ribaund - 2 asist, N. Krstic 4 sayı - 3 ribaund ve D.Cook 3 sayı - 2 ribaund - 2 asistle oynadı.
New Orleans'ta D.West 20 sayı - 15 ribaund - 2 asistle 'double double' yaparken, C.Paul 15 sayı - 1 ribaund - 5 asist, D.Andersen 13 sayı - 1 asist, Q.Pondexter 10 sayı - 4 ribaund - 1 asist, A.Gray 7 sayı - 3 ribaund, J.Smith 6 sayı - 4 ribaund, M.Belinelli 6 sayı - 1 ribaund - 1 asist, W.Green 5 sayı - 3 asist ve M.Thornton 4 sayı - 2 asistle maçı tamamladı.
Kevin Durant, son 4 maçta 3. kez 40 sayı barajını aşarak önemli bir başarıya imza attı.
NtvSpor
anil luque
03.Şubat.2011, 14:12
Belki bir MJ bir Magic Johnson olamayabilir ama döneminin en büyüğü olacağı kesin bu çocuğun. Sakatlıklarla falan başı derde girmezse bunu başarabilecek kapasitesi fazlasıyla var..
Aşk-ı Şehir
03.Şubat.2011, 14:12
Ersan tam Orlando'luk bir oyuncu esasında. Orlando'ya bir takas olsa hem Hedo ile hem de bu sistem ile çok iş yapar.
DaveJones
03.Şubat.2011, 14:14
Ersan tam Orlando'luk bir oyuncu esasında. Orlando'ya bir takas olsa hem Hedo ile hem de bu sistem ile çok iş yapar.
Aynen ya. Hatta Ersan Lewisin daha iyi savunma yapanı işte :p
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Şubat.2011, 14:18
Katılıyorum. Ersan Bucks'taki düzensizliğin içinde bir türlü ritmini tam yakalayamıyor. Gerçekten Orlando'ya gitse harika olurda...
Ersan'ın şutu hala çok düzenli değil bir maç 12-9 bir maç 20-7 atıyor.Gerçi kabul Bucks'ta oynayan oyuncudan düzenli şut beklemek abes oldu herhalde:n:
Boozer: All-Star Olmayı Hakediyorum
2010 yazında boşa çıkan birçok yıldız oyuncu takım değiştirdi. Bu oyunculardan biri de Carlos Boozer. Tecrübeli oyuncu 6 yıl formasını giydiği Utah Jazz ile sözleşmesi bittikten sonra Doğu Konferansının güçlü takımlarından olan Chicago Bulls ile sözleşme imzaladı.
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/b9eba678a5115fc9c225782c003f5e64/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Yıldız oyuncu sezonu yeni takımıyla açamadan sakatlandı ve uzun süre parkelerden uzak kaldı. Boozer, döndükten sonra ise etkileyici bir performans sergiliyor. Bu performansından dolayı Boozer'ın All-Star'da yer alıp almayacağı da tartışma konusu haline geldi. Carlos Boozer bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Elimi kırdığım için bu sene birkaç maç kaçırmama rağmen All-Star olmayı hakediyorum. Eğer seçilmezsem hayalkırıklığı yaşamayacağım çünkü NBA'de All-Star olmayı hakeden birçok oyuncu var. Ama orada olmak istiyorum." diye konuştu.
Carlos Boozer, bu sene şuana kadar Chicago Bulls forması ile çıktığı 30 maçta 19.8 sayı, 10.2 ribaund ve 2.3 asist ortalaması ile oynadı.
Basketbolseverler
Ty Lawson Hayal Kırıklığına Uğradı
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 576x324 and weights 47KB.http://img829.imageshack.us/img829/5562/nbagtlawson1576.jpg
Denver Nuggets'ın başarılı guardı Ty Lawson en iyi çaylakların ve 2.yılını geçirenlerin maçı Rookie-Sophomore maçında olmadığı için üzgün.
Ty Lawson : '' Gerçekten bilmiyorum. Yeterince iyi oynadığımı düşünüyorum. Seçilen oyuncuları tebrik ediyorum. Onlar benden daha fazla süre aldılar ve ilk 5 başladılar. '' dedi.
Lawson bu sezon ortalama 24.1 dakika süre alıyorken bu süre içerisinde 10.9 sayı , 3.9 asist ortalaması tutturdu. Ayrıca Lawson ilk 5 olarak başladığı 5 maçta ortalama 17 sayı ve 6 asist ortalaması tutturdu.
Carmelo Anthony ,Sophomore takımının asistan koçu ve eğer Ty Lawson seçilebilseydi takım arkadaşı ile birlikte olabilecekti.
Carmelo Anthony : '' Ty Lawson'ın üzüntüsünü anlıyorum. Onunla 2 yıldır birlikteyim ve tanıyorum. Ama yapabileceğim bir şey yok. Çünkü ben asistan koç olarak seçildiğimde kadrolar çoktan oluşturulmuştu. Ty oyun içerisindeyken oyunun kaderini değiştirebilecek bir oyuncu '' dedi.
Konu hakkında George Karl : '' Seçilen oyuncu listesini baktığımızda hep ilk 5 oyuncularından oluştuğunu gördük. Ama Lawson benchten gelen bir oyuncu ve onu 35 dakika oynatamayız. Umarım bu olay onun kendisini kanıtlaması için çabalamasını sağlar. '' dedi.
NBAtrky
Gooden, En Az 1 Ay Yok Milwaukee Bucks takımı Drew Gooden'a 2010 yazında 5 yıl için 32 milyonluk bir kontrat vermişti. Bu sezon şuana kadar sadece 25 maça çıkan oyuncu bir kez daha sakatlandı.
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/11a11caa3b6f3e26c225782c00430387/BS_Blob/0.18C?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
29 yaşındaki oyuncu sol ayağındaki problemden dolayı 4 hafta ile 6 hafta arasında parkelerden uzak kalacak. Gooden, bu sezon Milwaukee formasıyla 10.8 sayı, 6.5 ribaund ortalaması tutturmuştu. Tecrübeli oyuncu NBA'de Milwaukee Bucks takımından önce Orlando Magic, Memphis Grizzlies, Cleveland Cavaliers, Chicago Bulls, San Antonio Spurs, Sacramento Kings, Los Angeles Clippers ve Dallas Mavericks takımlarının formasını giymişti.
Milwaukee takımında, Andrew Bogut sakatlığından dolayı dün gece oynanan Phoenix Suns maçında forma giyememişti. Avustralyalı oyuncunun durumunun ciddi olmadığı ve birkaç gün içinde tekrar sahaya çıkabileceği belirtildi.
Basketbolseverler
Dooki
03.Şubat.2011, 20:10
Ersan aslında tam Phoenix oyuncusu. Phoenix'e gitse çok iyi skor yaratabilir. Hani bir 20'ye yakın sayı ortalaması görmek rahat.
Grizzlies, Hala Thabeet İçin Müşteri Arıyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/db364d062484e59fc225782c0046c89a/BS_Blob/0.172?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
2009 draftında ikinci sıradan seçilen ancak hiçbir varlık gösteremeyen Hasheem Thabeet’i elden çıkartmak isteyen Memphis Grizzlies’ın, kapı kapı dolaşarak teklif sunduğu belirtildi.
Draft tarihinin en büyük hayal kırıklıklarından biri olarak gösterilen Tanzanyalı uzunu 24 Şubat tarihinde başlayacak takas yasağına kadar elden çıkartmayı düşünen Grizzlies Genel Menajeri Chris Wallace’ın, şimdilik planlarının yolunda gitmediği kaydedildi. Thabeet’in çaylak kontratına müşteri arayan Wallace’ın, bunun gerçekleşmemesi durumunda yaz döneminde de Tanzanyalı oyuncuyu takas etmeye çalışacağı ifade edildi.
NBA kariyeri boyunca 107 karşılaşmada 11.4 dakika süre alan Thabeet, 2.4 sayı- 2.9 ribaund- 1.0 blok ortalamaları yakalamıştı.
basketbolseverler
Magic düşünebilir belki
Rehavi
03.Şubat.2011, 23:12
Keşke elimizde olsa da, Ömer-Semih-Ersan üçlüsünü Orlando da görsek :D
Dallas Carmelo'nun peşinde.
Sirius Black
04.Şubat.2011, 13:06
Adını da Orlanda Türkgücü yaparız artık. :D
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 13:17
Aman aman kalsın sonra adamlara Hidayet'in karakteri falan bulaşır yazık ederler kendilerine.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Şubat.2011, 15:17
Ersan yine yetmedi
NBA'de Milwaukee Bucks, deplasmanda Golden State Warriors'a 100-94 yenilirken, Ersan İlyasova'nın 23 sayı 13 ribaundluk performansı galibiyet için yeterli olmadı.
NBA'de Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks deplasmanda Golden State Warriors'a konuk oldu. Büyük bir çekişme içinde geçen maçı ev sahibi ekip son periyottaki etkili oyunuyla maçtan 100-94 galip ayrılmayı başardı.
Deplasman ekibinde milli oyuncumuz Ersan İlyasova 34 dakika sahada kaldığı maçta 23 sayı 13 ribaund 2 asistle oynarken, Magette 21 sayı 2 asist, Delfino ise 20 sayı 8 ribaund 5 asistle oynadı.
Golden State'de ise Ellis 24 sayı 6 asist 5 ribaund, Curry 16 sayı 5 ribaund 5 asist, Wright ise 16 sayı 6 asist 4 ribaund ile mücadele etti.
NtvSpor
Universal
05.Şubat.2011, 13:29
Spurs'un son saniyede maç kazanması konuşulmayan konu olmuş bu forumda. Lakers'ı mükemmel bir şekilde yıktılar. :)
Fearless Coward
05.Şubat.2011, 13:53
Bu sene çok iyi gidiyoruz nazar değmesin valla eğer play-offlarda da böyle oynarsak Miami kusura bakmasın artık. :D :D
ForsakeN
05.Şubat.2011, 14:59
Aman aman kalsın sonra adamlara Hidayet'in karakteri falan bulaşır yazık ederler kendilerine.
Hidayetin karakteri derken neyi kastettin? Açar mısın :)
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 15:38
Hidayetin karakteri derken neyi kastettin? Açar mısın :)
Maç seçen , Reklam peşinde koşan , Parayı bazı şeylerden ön planda tutan karakter sahibi bir insan.
Yeterli mi yoksa daha çok açayım mı :)
New Orleans çok güzel bir fighback yaptı.Paul harika oynuyor gerçekten.Gasol'a denilecek bir şey yok sezonun en iyi performansı herhalde bu performansı.
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 11:54
Maç seçen , Reklam peşinde koşan , Parayı bazı şeylerden ön planda tutan karakter sahibi bir insan.
Yeterli mi yoksa daha çok açayım mı :)
İlaveten, yardım olsun diye aldığı 30 simiti de, canlı yayında anlatan... Tutsa tutsa 15 lira filan eder. Üstelik satın almış, bağış değil... :)
Tv-8'de miydi o yayın Turgut?
Universal
06.Şubat.2011, 12:27
Dün geceki Atl. Was maçı görsellik açısıdan mükemmel olmuş...
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 13:13
İlaveten, yardım olsun diye aldığı 30 simiti de, canlı yayında anlatan... Tutsa tutsa 15 lira filan eder. Üstelik satın almış, bağış değil... :)
Tv-8'de miydi o yayın Turgut?
Aynen abi orası çok farklı bir olay zaten ya nasıl uyuz olmuştum izlediğimde ve Facebook'da gördüğümde :)
Neymiş efendim simit tezgahının üstünde Hido yazıyormuşda o da şuanda simit satan çocuğa 30 lira vermiş vay anam vay utanmasa 20 lira verecek.
Senin orada çıkarıp vermen gereken meblaları biz biliyoruzda neyse söylemeye gerek yok.
Para > Herşey ; Hidayet Türkoğlunun denklemi ..
Aman hiçbir Nba'ye giden oyuncumuzu onun ellerine düşürmesin oyuncularımızın Karakterinin içine eder valla :mad:
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 13:17
"Maddiiii maneviiii..."
Desteklerimizi bekliyor Hido.
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 13:20
Manevisini biliyoruz biz onun abi..
Maddi Maddi demek isterdi ama onuda derse çoğu kesimin göremediğini de gösterecekdi gösteremedi ..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 15:06
Dallas seriye bağladı
NBA'de Dallas, deplasmanda Charlotte'ı mağlup ederken üst üste 8. galibiyetine imza atmış oldu.
NBA'de sabaha karşı 9 maç oynandı.
Dallas deplasmanda Charlotte'ı 101-92 yenerek galibiyet serisini 8 maça çıkardı.
Dallas'ta Nowitzki 25 sayıyla, Terry 21 sayıyla, Chandler 9 sayı, 15 ribaundla, Charlotte'ta Augustin 21 sayıyla oynadı.
Detroit deplasmanda Milwaukee'yi 89-78 yendi ve Milwaukee üst üste 4. mağlubiyetini aldı. Milwaukee'de Ersan 6 sayı, 9 ribaund ve 2 asistle oynadı.
Detroit'te Mcgrady 20 sayıyla, kenardan gelen Hamilton 15 sayıyla, Milwaukee'de Bogut 18 sayı, 9 ribaundla oynadı.
Golden State, Chicago'yu 101-90 yenerek rakibinin 6 maçlık galibiyet serisine son verdi. Chicago'da Ömer 2 sayıyla oynadı.
Golden State'te Ellis 33 sayıyla, Curry 23 sayı, 8 asistle, Chicago'da Boozer 21 sayı, 10 ribaundla, Deng 18 sayıyla oynadı.
Oklahoma City deplasmanda Utah'ı 121-105 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı.
Oklahoma City'de Westbrook 33 sayı, 10 asistle, Durant 21 sayı, 12 ribaundla, Utah'ta Millsap 34 sayı, 10 ribaundla oynadı.
La Lakers deplasmanda New Orleans'ı 101-95 mağlup etti.
La Lakers'ta Gasol 34 sayı, 10 ribaundla, Bryant 32 sayı, 9 ribaundla, New Orleans'ta Paul 21 sayı, 15 asistle oynadı.
Atlanta deplasmanda Washington'ı 99-92 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı.
Atlanta'da Smith 29 sayı, 16 ribaundla, Johnson 21 sayıyla, Washington'da young 21 sayıyla oynadı.
Portland deplasmanda Cleveland'ı 111-105 yendi. Üst üste 24. mağlubiyetini alan Cleveland bu alanda rekor kırdı.
Portland'ta Matthews 31 sayıyla, Batum 21 sayı, 7 ribaundla, Cleveland'ta Jamison 17 sayıyla oynadı
Houston, Memphis'i normal süresi 87-87 biten maçta uzatmada 95-93 mağlup etti.
Houston'da Martin 31 sayıyla, Scola 17 sayı, 7 ribaundla, Memphis'te Randolph 22 sayı, 17 ribaundla oynadı.
Denver deplasmanda Minnesota'yı 113-100 yendi ve Minnesota üst üste 3. mağlubiyetini aldı.
Denver'da Anthony 25 sayıyla, Afflalo 22 sayıyla, Billups 21 sayı, 13 asistle, Minnesota'da Beasley 23 sayıyla oynadı.
NBA'de toplu sonuçlar;
Milwaukee-Detroi: 78-89
Golden State-Chicago: 101-90
Utah-Oklahoma City: 105-121
New Orleans-La Lakers: 95-101
Charlotte-Dallas: 92-101
Washington-Atlanta: 92-99
Cleveland-Portland: 105-111
NtvSpor
Nash İle İlgilenen Takımlar Var
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/profiles/photos/2006/Nash_Steve_phx.jpg
Kaynaklara Göre Hawks, Magic, Mavs gibi takımlar Steve Nash için Phoenix Suns'ın kapısını çaldı. Ayrıca Raptors ve Wolves'ta Nash için devrede ama teklifler gelse de Suns yönetimi Nash'i kolay kolay bırakmayacak gibi görünüyor.
Bu konuda Alvin Gentry : ''Siz bunu konuşmaya devam edebilirsiniz ama biz Nash'le ticaret yapmayı düşünmüyoruz. O Üst düzey oyuncumuz ve şu an böyle bir şey yapmak için her hangi bir nedenimiz yok.'' şeklinde açıklama yaptı.
Son zamanlarda Nash'in yüzük almak için başka takımlara gidebileceği konuşuluyordu. Kanadalı 36 yaşındaki basketbolcu bu sezon 16.7 sayı 11 asist ortalamaları ile oynuyor.
NBAtrky
Aynı Günde İki Melo Takas Söylentisi
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/1516f3e5fa43b1bdc225782f003ab6d7/BS_Blob/0.198?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Carmelo Anthony'nin menajerlerinin, “Sadece New York'a takası kabul edecek ve yeni kontrat imzalayacak” açıklamasından sonra üçüncü bir takımı da içeren Knicks-Nuggets takas dedikoduları hız aldı.
İlk dedikoduya göre Knicks ve Nuggets'a katılan üçüncü takım Minnesota Timberwolves oluyor ve Melo'ya Knicks forması giydiren takasta Denver'a New York'tan Wilson Chandler, Minnesota'dan ise Corey Brewer ile ilk turda seçme hakları geliyor. Minnesota ise Knicks'den Ed Curry'nin sezon sonunda bitecek olan dev kontratı ve Anthony Randolph'u alıyor.
İkinci takas dedikodusunda ise üçüncü takım Los Angeles Lakers oluyor. Knicks, Melo'nun yanı sıra Lakers'dan Matt Barnes ve Derrick Caracter ile birlikte iki takas istisnası (salary cap aşılmış olsa da takasa izin veriliyor) alıyor. Nuggets ise Knicks'den Danilo Gallinari ve Ed Curry'nin biten kontratını, Lakers'dan ise Andrew Bynum, Steve Blake ve ilk turda seçme hakkını alıyor. Lakers ise olası takasta Nuggets'dan Chauncey Billups ve Nene'yi; Knicks'den ise Wilson Chandler ve Toney Douglas'ı alıyor.
Bu takas gerçekleşirse, bir anda zayıf görünen Lakers benchi ve oyun kurucu pozisyonu aşırı zenginleşmiş ve tecrübelenmiş olacak. Pau Gasol takası kadar olmasa da Chauncey Billups-Kobe Bryant-Wilson Chandler-Pau Gasol-Nene beşi ve benchten Lamar Odom-Ron Artest-Toney Douglas-Shannon Brown-Derek Fisher gibi tecrübeli isimlerin gelmesi bir anda Lakers'ın havasını değiştirir.
basketbolseverler
Charlie Bell Tutuklandı
Golden State Warriors'ın tecrübeli oyuncusu Charlie Bell, alkollü araba kullandığı gerekçesiyle Oakland'da tutuklandı.
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/45b83685048683bcc225782f0035be00/BS_Blob/0.140?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
31 yaşındaki Michigan State Üniversitesi mezunu Bell, son 5 yıl Milwaukee Bucks forması giymişti ve bu sezon Warriors ile ilk sezonunu geçiriyordu. Bell, profesyonel kariyerine Phoenix Suns ve Dallas Mavericks'de kısa süreler için forma giyerek başladıktan sonra sırasıyla İtalya'da Benetton, Kinder Bologna, MaboLivorno forması giymişti. 2005 yılında kalıcı olarak NBA'e dönmeden önce bir sezon da İspanya ACB Liginde forma giyen Bell, yaptığı resmi açıklamada "Her konuda polise yardımcı olduğunu ve şu anda başka bir şey söyleyebilecek durumda olmadığını" belirtirken, Warriors genel menajeri Larry Riley ise "Oyuncularımızın bir tanesinin kendisini sorgulanabilecek bir duruma sokması kulüp açısımdam büyük bir hayal kırıklığı" olduğunu açıkladı.
Basketbolseverler
21:30 Boston – Orlando NTV Canlı :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 18:49
21:30 Boston – Orlando NTV Canlı :)
Kesinlikle kaçmaz :)
Bu akşam
19.00 - Los Angeles Clippers vs. Miami Heat
19.00 - Indiana Pacers vs. New Jersey Nets - (NBA Tv)
19.00 - Philadelphia 76ers vs. New York Knicks
21.30 - Orlando Magic vs. Boston Celtics - (NTV)
Saatler müthiş:D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2011, 23:12
Miami Heat seriye bağladı!
Yıldızlar topluluğu Miami Heat, Los Angeles Clippers'ı 97-79'luk skorla yenerek üstüste 6. galibiyetini aldı. Maçın en skorer ismi 28 sayıyla oynayan Dwyane Wade olurken Clippers'da Blake Griffin 21 sayı kaydetti.
NBA'e bugün oynanan 4 maçla devam edildi. Günün önemli maçlarından birinde yıldızlar topluluğu Miami Heat Los Angeles Clippers ile karşı karşıya geldi. Miami tecrübeli yıldızlarının farkıyla sahadan 97-79'luk skorla galip ayrıldı. Miami Heat'te bu kez sahneye Dwyane Wade çıktı. 28 sayıyla hem takımının hem sahanın en skoreri olan Wade 8 ribaund aldı, 8 de asist yaptı.
Miami'de Wade'e eşlik eden isimler ise 16 sayıyla Chris Bosh, 15 sayıyla Howard ve 12 sayıyla Lebron James oldu.
Los Angeles Clippers'da ise Blake Griffin'in 21, Davis'in 15 ve Gomes'in 12 sayıları galibiyete yetmedi.
Bu skorla Miami Heat ard arda 6. galibiyetini aldı.
Günün diğer maçlarında ise Indıana New Jersey Nets'i 105-86, New York Knicks de Phoenix'i 117-103'lük skorlarla mağlup etmeyi başardı.
NtvSpor
anil luque
06.Şubat.2011, 23:13
Marquis Daniels kötü durumda. Boynunda sıkıntı var sanırsam , hastaneye götürülüyor olabilir.
yaman76hakanFB
07.Şubat.2011, 00:12
Önce Glen Davis düştü. Sonra Daniels... Ama felaketti. Daha hastaneden kesin bir rapor verilmemiş. Sedyeye nasıl bağladılar öyle! Hiç hareket etme şansı vermeden... Umarım boyunda kırık filan yoktur.
KaPaLı
07.Şubat.2011, 00:18
Maç çok sakat zamanda ya. Bir taraftada İnter - Roma maçı var. Boston bayaa fark atmış zaten. Orlando, Superman'e yedek olacak adam bulmadığı sürece zorlanır böyle. Howard gününde olursa kazanıyolar.
DaveJones
07.Şubat.2011, 01:15
Oda etkiliyor bi bakıma ama Orlandonun asıl sorunu şutörlerinden katkı alamaması İsmail. Hidayet son 2 maçtır rezil bi yüzdeyle oynuyor, Arenas zaten berbat birkaç yıldır e tek skor opsiyonu Howard kalıyor oda superman falan tamamda yoruluyor bi yerden sonra. Orlandonun asıl ihtiyacı gerçek bi skorer bence. Richardson eskiden en iyilerinden biriydi ama yaşlandıkça şutöre dönüştü resmen.
RaSenGan
07.Şubat.2011, 06:14
http://www.klips.net/video/gpukfo-youtube-marquis-daniels-injury.html
Daniels'ın sakatlık anı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Şubat.2011, 14:20
Gerçekten çok kötü ya :/ Umarım bişey olmamıştır Daniels'a...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Şubat.2011, 14:47
Boston uçtu, Daniels korkuttu!
NBA'de gecenin maçında Semih Erden'li Boston ile Hidayet Türkoğlu'lu Orlando karşı karşıya geldi. Boston'dan Marquis Daniels'ın sakatlığının damga vurduğu maçtan Boston Celtics 91-80'lik skorla galip ayrıldı. Semih 2, Hidayet ise 4 sayıyla oynadı.
NBA'de gecenin maçında Hidayetli Orlando Magic, Semih Erden'in formasını giydiği Boston Celtics ile karşı karşıya geldi. NTV'den canlı olarak yayınlanan maçta mücadeleden çok Marquis Daniels'ın geçirdiği sakatlık damgasını vurdu. Orlando'dan Gilbert Arenas ile girdiği mücadelede boynundan sakatlanan Daniels sedyeyle oyun kenarına alındı ve oradan da hastaneye kaldırıldı. Bu sakatlığın ardından salon sessizliğe büründü ve herkes Daniels'dan iyi haber bekledi. Boston Celtics Kulübü ise yaptığı resmi açıklamada Daniels'ın hastaneye kaldırıldığını ve durumunun beklenenden iyi olduğunu belirtti. Daniels'ın sakatlığının ardından mücadele buruk bir şekilde devam etti.
Karşılaşmada ise Boston Celtics Orlando Magic karşısında üstün bir oyun sergileyerek maçtan 91-80 galip ayrıldı. Boston Celtics'te forma giyen milli basketbolcumuz Semih Erden 03:57 dakika süre aldığı karşılaşmada 2 sayıyla oynarken Orlando'nun etkili isimlerinden Hidayet Türkoğlu ise 3 ribaund, 4 asist ve 4 sayıyla mücadele etti.
Boston Celtics'te Rajon Rondo 26 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Paul Pierce 18, Kevin Garnett ise 16 sayıyla galibiyette başrol oynadılar.
Orlando'da ise Dwight Howard'ın 28 sayı, 13 ribaund ve 2 asistlik performansı galibiyete yetmedi. Orlando'da Anderson 12, Richardson ve Nelson da 10'ar sayıyla oynadılar. Bu skorla Orlando'daki kötü gidişat devam etti. Hidayet'in takımı son 4 maçtaki 3. malubiyetini aldı.
NtvSpor
NBA'de Gecenin Programı
02.00 - Celtics vs. Bobcats - (NBA Tv)
03.00 - Lakers vs. Grizzlies
03.00 - Timberwolves vs. Hornets
03.30 - Cavaliers vs. Mavericks
04.00 - Rockets vs. Nuggets
05.00 - Bulls vs. Trail Blazers (NBA Tv)
05.00 - Jazz vs. Kings
05.30 - Suns vs. Warriors
Haslem, Rehabilitasyon Çalışmalarına Başlıyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/e215f3d5d37d033dc22578300040efc2/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Miami Heat oyuncusu Udonis Haslem, 20 Kasım 2010 tarihinden beri sakatlığından dolayı oynayamıyor.
Sol ayağındaki problemi henüz tam olarak geçmeyen tecrübeli oyuncunun, Salı günü rehabilitasyon çalışmalarına başlaması bekleniyor. Bu hafta kontrole gidecek oyuncu, eğer doktoru tarafından izin verilirse hemen çalışmalara başlayacak ve en yakın sürede sahalara dönmeye çalışacak. Mart ayında parkelerde olmak isteyen Haslem’in ne zaman oynayabileceği ise daha sonra belli olacak.
Udonis Haslem, NBA’de bu sezon şuana kadar sadece 13 maçta forma giyebildi.
basketbolseverler
Addolorato
07.Şubat.2011, 17:37
Ne oluyor adama ben tam anlayamadım açıklayacak varmı ? Sanki pek bir müdahele yok gibi geldi bana ne oldu adama ?
Estranged
07.Şubat.2011, 18:12
Ne oluyor adama ben tam anlayamadım açıklayacak varmı ? Sanki pek bir müdahele yok gibi geldi bana ne oldu adama ?
Yüzünü Arenas'ın vücuduna çarptıktan sonra boynunda bir şeyler oldu sanırım ben de tam anlayamadım. Maçı izlerken bayıldı diye düşündüm.
anil luque
07.Şubat.2011, 20:25
Omuriliğinde zedelenmde varmış arkadaşlar. 1 aya anca takımla çalışmalara başlayabilirmiş.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Şubat.2011, 15:58
Semih'siz Boston'a Charlotte sürprizi
NBA'in son finalisti Boston Celtics Semih Erden'in forma giymediği maçta Charlotte'a 94-89 yenildi.
NBA'de Pazar akşamı Orlando Magic'i yenen Boston Celtics bu kez Charlotte Bobcats'le karşılaştı. Son finalist Boston Celtics Semih Erden'in forma giymediği maçta Charlotte Bobcats' 94-89 yenilerek sürpriz yarattı.
2 maçtır yenilen Charlotte bu galibiyetle seriye son verirken Charlotte'da Gerald Wallace 19 sayıyla takımının en skoreri oldu. Wallace'a 18 sayıyla bençten gelen Livingston ve Najera eşlik etti.
Boston Celtics'te ise maçın en skorer ismi olan Ray Allen'ın 25 sayı, 2 ribaund, 3 asisti galibiyete yetmezken Boston Celtics'te diğer sivrilen isimler 22 sayıyla Paul Pierce ve 10 sayıyla Rajon Rondo oldu.
NtvSpor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Şubat.2011, 15:59
LaMarcus Aldridge'in kariyer gecesi
NBA'de ömer Aşık'ın takımı Chicago Bulls, Rose Garden'da konuk olduğu Portland Trail Blazers'a 109-103 mağlup oldu. Maçta 11 dakika görev alan Ömer, 9 sayı-5 ribaund ile oynadı.
Portland Trail Blazers, yıldız oyuncusu LaMarcus Aldridge'in 42 sayı ile kariyer rekoru kırdığı gecede Chicago Bulls'u 109-103 yendi.
Maçın ilk çeyreğinde rakibine üstünlük kuran Portland, periyodu 28-26 önde geçti. İkinci çeyrekte oyunu dengeleyen Chicago Bulls, soyunma odasına 50-50 eşitlikle girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Portland Trail Blazers, yıldız oyuncusu LaMarcus Aldridge'in oyuna ağırlığını koyması ile son çeyreğe 75-72 önde girdi. 4. periyotta da Chicago'ya maça ortak olma şansını vermeyen ev sahibi Portland, salondan 109-103'lük galibiyetle ayrılarak üst üste 2. galibiyetini aldı.
Maçın en skorer oyuncusu 42 sayı ile kariyer rekorunu kıran LaMarcus Aldridge oldu. Konuk takım Chicago Bulls'ta ise 36 sayı üreten Derrick Rose, mağlubiyete engel olamadı. Milli basketbolcu Ömer Aşık ise 9 sayı-5 ribaund ile oynadı.
NtvSpor
Duncan'a bir şeyler olsa da şu Aldridge'i all-starda görsek.
Perkins'e 4 Yıllık $22 Milyon Önerilmiş
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Perkins_Kendrick_bos_091104.jpg
Kendrick Perkins, pazartesi günü CSNNE.com'a yaptığı açıklamada Boston'ın kensine 4 yıllık $22 Milyon önerdiğini söyledi.
Daha önce kaynağı belli olmayan bir habere göre Perkins'in 4 yıllık $30 Milyonu redettiği söylenmişti.
"Bu doğru değil. Onlar bana 4 yıllık bir anlaşma önerdiler, fakat yaklaşık $22 Milyonluk bir para önerisi yaptılar. Siz 4 yıllık $30 Milyondan bahsediyorsunuz! Bu farklı bir rakam. Arada büyük bir fark var." --- K. Perkins
NBAtrky
Boston ayıp etmiş
GodfatheR
08.Şubat.2011, 16:48
Bütçeleri o kadar demek ki.
DenizlispoR
08.Şubat.2011, 17:35
Bence Perkins o kontratı hakedecek birisi değil .
Billups'ın MRI Çekilecek
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Billups_Chauncey_det_080528.jpg
Denver Nuggets'ın yıldız guard'ı Chauncey Billups,Pazartesi gecesi takımının mağlup olduğu Houston karşılaşmasında sakatlanmıştı.
Billups maçın ilk periyotunda sakatlanmıştı ve oynadığı kısa süre içerisinde 5 sayı ve 1 asistlik bir katkıda bulunmuştu.
Billups,sakatlığıyla ilgili henüz bir bilgisi olmadığını söyledi.Sol dizinden yaşadığı bu sakatlığın ayrıntıları çekilecek MRI'dan sonra belli olacak.
NBATRKY
Steve Novak Spurs'de
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/d03061b84440dd38c2257831004847d0/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
NBA’in en iyi şutörlerinden Steve Novak, Batı Konferansı’nda ilk sırada bulunan San Antonio Spurs ile 10 günlük sözleşme imzaladı.
Steve Novak bu sene NBDL’de sadece 2 maçta forma giyerken, Spurs oyuncunun performansından memnun kalırsa sözleşmesini uzatabilecek. Bu hamle ile sakatlıktan yeni dönen genç oyuncu James Anderson’da NBDL takımlarından Austin Toros’a gönderildi.
Steve Novak, NBA kariyerinde Houston Rockets, Los Angeles Clippers ve Dallas Mavericks takımlarında forma giydi.
basketbolseverler
NBA'de Gecenin Programı
02.00 - 76ers vs. Hawks
02.00 - Clippers vs. Magic - (NBA Tv)
02.30 - Spurs vs. Pistons
02.30 - Pacers vs. Heat
03.00 - Raptors vs. Bucks
03.00 - Grizzlies vs. Thunder
03.30 - Timberwolves vs. Rockets
Dooki
08.Şubat.2011, 18:47
Pacers-Heat maçında ayakta olacağım. Bilgilerinize.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Şubat.2011, 15:48
Yok artık LeBron James
Miami Heat sahasında Indiana Pacers'ı zorlu mücadele sonrası mağlup ederken yıldız oyuncu LeBron James 41 sayıyla maça damgasını vurdu.
NBA'de sabaha karşı 7 maç oynandı.
Miami Heat evinde Indiana Pacers'ı 117-112 mağlup etti. Ev sahibinde LeBron James 41 sayı - 13 ribaund - 8 asistle 'double double' yapıp galibiyeti getiren isim oldu. Miami'de C.Bosh 19 sayı - 7 ribaund - 1 asist, D.Wade 17 sayı - 3 ribaund - 7 asist, M. Chalmers 16 sayı - 1 ribaund - 2 asist, M.Miller 8 sayı - 5 ribaund, J.Jones 8 sayı, E.Dampier 6 sayı - 3 ribaund - 1 asist ve E.House 2 sayı ile maçı tamamladı.
Indiana'da ise R. Hibbert 20 sayı - 10 ribaund - 1 asistle 'double double' yapmasına rağmen mağlubiyete engel olamadı. D. Granger 19 sayı - 1 ribaund - 3 asist, T. Hansbrough 18 sayı - 2 ribaund, D. Collison 15 sayı - 5 ribaund - 8 asist, J. McRoberts 12 sayı - 3 ribaund - 3 asist, D. Jones 11 sayı - 2 ribaund - 1 asist, P. George 8 sayı - 3 ribaund, A. Price 5 sayı - 3 ribaund, J. Foster 2 sayı - 7 ribaund ve M. Dunleavy 2 sayı - 1 ribaund - 2 asistle maçı tamamladı.
Miami Heats bu galibiyetle üst üste 7. galibiyetine imza atarken, Indiana Pacers'ın ise bu sonuçla 4 maçlık galibiyet serisi sona ermiş oldu.
NtvSpor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Şubat.2011, 15:49
Orlando, L.A. Clippers'a patladı
NBA’de Hidayet Türkoğlu’nun takımı Orlando Magic, Dwight Howard’ın yıldızlaştığı maçta L.A. Clippers’ı 101-85 mağlup etti. Magic, bu sonuçla rakibi karşısında üst üste 9. kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
NBA’de Orlando Magic, evi Amway Center’da Los Angeles Clippers’ı ağırladı.
Son çeyrekteki etkili oyunuyla sonuca giden Orlando, salondan da 101-85 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Clippers karşısında üst üste 9. galibiyetini alan Florida ekibi, bu sezon rakibiyle oynadığı iki maçı da kazandı. Konuk ekibin ise mağlubiyet serisi 4 maça yükseldi.
Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, sahaya ilk 5’te çıktığı karşılaşmayı 8 ribaund – 7 asist – 2 top alma ve 5 sayı üretti. 37 dakika sahada kalan yıldız oyuncu, kullandığı 7 şutun 2’sini sayıya çevirdi. Serbest atış çizgisinden 1/2 isabet kaydeden tecrübeli isim, 1 top kaybı yaptığı karşılaşmayı 4 faul ile tamamladı.
Özellikle son çeyrekteki skorer oyunuyla rakibini durduran Orlando’da Dwight Howard, 22 sayı – 20 ribaund – 2 asist – 2 top çalma ve 1 blokla maça damga vurdu. Yıldız oyuncu kullandığı 13 şutun 7’sini sayıya çevirdi. Jameer Nelson 17 sayı – 3 ribaundla, Ryan Anderson da 13 sayı – 5 ribaund - 2 top çalmayla galibiyette önemli pay sahibi oldu.
Konuk ekipte Baron Davis’ın 25 sayı – 8 ribaund – 8 asist – 3 top çalması ile Ike Diogu’nun 18 sayı – 5 ribaundu mağlubiyeti engelleyemedi. Performansı merakla beklenen çaylak oyuncu Blake Griffin ise 12 ribaund – 10 sayı – 1 asist ve 1 top çalma üretti.
NtvSpor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Şubat.2011, 15:50
MILWAUKEE KENDİNE GELDİ
Bir diğer temsilcimiz Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks da 4 maçlık yenilgi serisine Toronto Raptors karşısında son verdi.
Sahasında Raptors'ı 94-72 yenen Bucks'da Ersan İlyasova 6 sayı-8 ribaund-2 blokla oynadı. 34 dakika süre alan milli oyuncu, hiç serbest atış ve 3 sayılık atış kullanmazken, 1 asistte kaldı. Ev sahibinde Salmons 17 sayı-6 ribaund, Magette de 16 sayı-9 ribaundla ön plana çıktılar.
Üst üste 10. dış saha maçından da mağlup ayrılan Toronto'da ise Bargnani 23 sayı-5 ribaund, DeRozan da 18 sayı-7 ribaundla mücadele etti.
NtvSpor
NBA'de Gecenin Programı
02.00 - Pistons vs. Cavaliers
02.00 - Bobcats vs. Pacers
02.00 - Hornets vs. Nets
02.00 - Magic vs. 76ers
02.00 - Spurs vs. Raptors - (NBA Tv)
02.00 - Bucks vs. Wizards
02.30 - Clippers vs. Knicks
04.00 - Bulls vs. Jazz
05.00 - Mavericks vs. Kings - (NBA Tv)
05.30 - Nuggets vs. Warriors
yaman76hakanFB
10.Şubat.2011, 01:38
NBA Tv'de şu anda 1994 All-Star maçı var. İzleme imkanı olup, izlemek isteyen varsa buyursun. Yalnız Jordan yok. Muhtemelen o dakikalarda bir sopayla beyzboll topuna vurmaya çalışıyordu. David Robinson, Dominique Wilkins, Stockton, Pippen, Kevin Johnson, Barkley, Patric Ewing, Mark Price şimdi ilk gözüme çarpan efsaneler...
Fearless Coward
10.Şubat.2011, 05:00
Şuan Toronto'yu 90-86 yeniyoruz zevkli bir maç oluyor.
Memo omurga disklerindeki kronik problem devam etmesi sebebiyle 3 hafta oynayamayacağı belirtildi.
Ömer Aşık'ın Takası Gündemde
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifhttp://pippenainteasy.com/files/2011/01/omer-asik-2010-11-11-22-50-0.jpg
Bir kaynağa göre, Chicago Bulls ve Houston Rockets takımları arasında Courtney Lee - Ömer Aşık takası konuşuluyor.
SG pozisyonuna takviye yapmak isteyen Bulls'un, C pozisyonunda açığı bulunan Rockets'a Ömer Aşık'ı önerdiği, karşılığında Courtney Lee'yi istediği belirtildi.
Houston Rockets'ın daha önce Kyrylo Fesenko için Jazz'la görüştüğü iddia edilmişti.
NBAtrky
Van Gundy ve Arenas Görüştü
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/0a0a3eee0dffbc23c22578330040e9f6/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Orlando Magic koçu Stan Van Gundy, yıldız oyuncu Gilbert Arenas ile bir görüşme yaparak ondan beklentilerini anlattı.
Van Gundy, özellikle Arenas’dan çok daha fazla potaya gitmesini ve agresif olmasını isterken, diğer takımlarının guardlarını zorlaması gerektiğini söyledi. Arenas ise bu görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, “'Tahmin ediyorum ki buraya ilk geldiğimde henüz kurallarım yoktu, bu yüzden sadece sahaya çıkıp oynuyordum. İyi gidiyordu fakat daha sonra tüm oyunları öğrenmeye ve takımı yönetmeye başlar başlamaz sürem kısaldı. Şuan daha çok süre alıyorum ve tekrar rahatlamaya çalışıyorum” diye konuştu.
Gilbert Arenas bu sezon şuana kadar Orlando Magic formasıyla 27 maça çıkarak 8.1 sayı, 4.0 asist ve 2.7 ribaund ortalaması tutturdu.
basketbolseverler
Steve Nash , Phoenix Formasyla 6000. asistini Yapmış.
Nash Dedikodulardan Rahatsız
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifClick this bar to view the full image.http://www.bestnbasjerseys.org/wp-content/uploads/2011/01/Steve-Nash.jpg
Phoenix Suns’ın yıldız oyuncu Steve Nash, son aylarda takas olacağına dair çıkan dedikodulardan rahatsız olmuş durumda.
Steve Nash, Phoenix Suns’a her zaman sadık olduğunu belirtirken yaptığı açıklamada. “Suns kulübüne, yönetimine, taraftarına her zaman sadık oldum. Bana bir sözleşme verildi ve onu yerine getirmek istiyorum. İlgilendiğim tek şey bu. Phoenix, bana gitme zamanımı söylediklerinde gideceğim. Ama o zamana kadar, en iyi şekilde oynayacağım ve daha iyi olmaya çalışacağım.” dedi
Steve Nash 15 yıllık NBA kariyerinde sadece Dallas Mavericks ve Phoenix Suns formaları giydi.
basketbolseverler
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Şubat.2011, 19:27
6000. asist :) Gerçekten Efsane'dir Nash...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Şubat.2011, 20:26
San Antonio son çeyrekte
NBA'de San Antonio Spurs, Air Canada Center'da konuk olduğu Toronto Raptors'ı 111-100 mağlup ederek son 17 maçta 15. galibiyetini aldı.
NBA'de San Antonio Spurs, Toronto Raptors'ı 111-100 mağlup ederek son 17 maçta 15. galibiyetini aldı.
Maçın ilk periyoduna iyi başlayan konuk takım San Antonio Spurs, çeyreği de 31-29 önde kapattı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Spurs, devreyi 60-56 önde tamamladı.
İkinci yarıya çok iyi başlayan ev sahibi Toronto, son periyoda 84-81 önde girdi. Yıldız oyuncuları ile son çeyreği oynama tecrübesini konuşturan Spurs, 4. periyodu 30-16, maçı da 111-100 kazanarak üst üste 4. galibiyetini aldı.
Toronto Raptors ise bu mağlubiyetle son 16 maçındaki 15. mağlubiyetini aldı.
Maçın en skorer ismi 19 sayı ile oynayan Toronto'nun İtalyan pivotu Andrea Bargnani oldu. San Antonio Spurs'de ise 28 sayı-11 ribaund ile oynayan DeJuan Blair galibiyeti getiren isim oldu.
NtvSpor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Şubat.2011, 20:27
Orlando Magic kıl payı
NBA’de Orlando Magic, deplasmanda Philadelphia 76ers’ı 99-95 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini aldı. Florida ekibinin All-Star pivotu Dwight Howard, 30 sayı – 17 ribaundla maça damga vuran isim oldu.
NBA’de Orlando Magic, Wells Fargo Center’da Philadelphia 76ers’a konuk oldu.
Maça kötü bir başlangıç yapmasına rağmen ikinci çeyrekten itibaren oyuna ağırlığını koyan Orlando, salondan 99-95 galip ayrıldı. Florida ekibi galibiyet serisini 2 maça çıkartırken, gecenin yıldızı Dwight Howard oldu.
Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, ilk 5’te başladığı karşılaşmayı 10 sayı – 6 asist – 2 top çalma ve 1 ribaundla tamamladı. 31 dakika takımının başarısı için ter döken milli basketbolcu, kullandığı 7 şutun 4’ünü sayıya çevirdi. 3 sayı çizgisinin gerisinden 2/4 isabet kaydeden yıldız oyuncu, serbest atış kullanmadı. Oyunda kaldığı süre içinde top kaybı yapmayan Hido, 3 faul ile maçı bitirdi.
Orlando’da Dwight Howard 30 sayı – 17 – 2 blok ve 2 top çalmayla takımını galibiyete taşırken, kenardan gelen J.J. Reddick 13 sayı – 4 asistle, Jameer Nelson 12 sayı – 8 asist ve 3 ribaundla salondan ayrıldı.
Ev sahibi ekipte Andre Iguodala’nın 21 sayı – 8 asist – 4 ribaund – 3 top çalmasıyla, oyuna sonradan giren Lou Williams’ın 23 sayı – 4 asisti mağlubiyeti engelleyemedi.
NtvSpor
03.00 - Lakers vs. Celtics - (Yayın yok)
04.00 - Warriors vs. Suns - (NBA Tv)
05.30 - Mavericks vs. Nuggets - (Yayın yok)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Şubat.2011, 00:15
Lakers-Celtics maçı var ve de yayın yok... :0:
Bu geceki Boston - Lakers maçını AzTV kanalı veriyor.Türkiye saati ile 3:10'da başlayacak.AzTV kanalı şifresizdir arkadaşlar ve Kanal bilgileri
Beam: Doğu, Transponder: 10968, Polarizasyon H(Yatay), SR: 11200, FEC: 5/6, SID: 30, VPID: 308, APID: 256
Bu da yayın akışı http://www.aztv.az/program.php?lang=en (http://www.aztv.az/program.php?lang=en) İngilizce.
Yarın akşamda New York - Lakers maçı var.
.........................................
AzTV biss şifresi koyuyor maçlara haberiniz olsun.
Melo Takas Olmazsa Kontratını Uzatmayı Düşünecek
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Anthony_Carmelo_den_110115.jpg
Carmelo Anthony, kontrat uzatmayı düşünebileceğini söylüyor.
Melo, eğer 24 Şubat'taki takas bitimine kadar takas olmazsa takımı Denver'la 3 yıllık bir kontrat uzatabileceğini söyledi.
Geçen hafta Melo'nun adı Lakers'la da anılmaya başlanmıştı.
NBATRKY
yaman76hakanFB
11.Şubat.2011, 01:27
Jerry Sloan istifasını açıklıyor. Bir devir kapanıyor. Sanırım 23 yıldır Utah'ın başındaydı.
yaman76hakanFB
11.Şubat.2011, 01:29
Bu adam birazdan ağlar. Bu konuşmanın sonu oraya gidiyor. :)
A.FaruK
11.Şubat.2011, 01:29
All-Star ne zaman başlıyo ?
NBA All Star Haftasonu 18-19-20 Şubat, 03.00 & 04.00, NTV & NTV Spor ...
...................................
Blazers-Knicks Takası Gündemde
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Przybilla_Joel_por_090331.jpg
Knicks ismi birçok oyuncuyla anılıyor,bu durum bir süredir böyle.
Blazers ise Knicks'in forvet oyuncusu Anthony Randolp'la ilgileniyor.
NYK,Randolph karşısında Joel Pryzbilla yada birinci tur draft hakkı isteyebilir.
Anthony Randolph henüz 21 yaşında ve D'Antoni'nin rotasyonunda pekte fazla kullanılmıyor.
NBATRKY
yaman76hakanFB
11.Şubat.2011, 09:03
AzTv maçı vermedi? Habere güvendik, link aramadık. Yaş çıktı arkadaşlar haberiniz. :) Sonra apar topar bulduk birkaç link ama maçın başı kaçtı.
GodfatheR
11.Şubat.2011, 13:20
bi ara 15 sayı öne geçtiğimiz maçı nası da verdik öyle.
Memphis J-Will ile İmzaladı
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/media/act_jason_williams.jpg
Sezona Orlando Magic formasıyla başlayan ama guard rotasyonundaki bolluk nedeniyle rotasyonun dışında kalan Jason Williams 26 Ocak'ta serbest bırakılmıştı.
Veteran guard 2001-2005 yılları arasında formasını giydiği Memphis Grizzlies'a geri döndü.
Bu sezon Magic formasıyla 16 maçta görev alan Williams 2.1 sayı ve 1.5 asist ortalamaları tutturdu.
Williams'ın Oklahoma City Thunder maçında forma giymesi bekleniyor.
Nbatrky
AzTv maçı vermedi? Habere güvendik, link aramadık. Yaş çıktı arkadaşlar haberiniz. :) Sonra apar topar bulduk birkaç link ama maçın başı kaçtı.
İdman Azerbaycan kanalı vermiştir muhtemelen. Ben bügun erken kalkmam gerektiği için maçları takip etmedim.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Şubat.2011, 16:55
Hornets, Howard ve Turkoğlu'nu büyüledi!
10 maçla devam eden NBA'de, gecenin heyecanlı mücadelelerinden birinde Orlando Magic, New Orleans Hornets'ı konuk etti. Son ana kadar devam eden mücadelede gülen tarafı top kayıpları belirledi. Magic'te Howard ve Hido takımın en skorerleri olurken, Hornets'ta Green ile West galibiyetin mimarları oldu.
New Orleans'ın geçen ay sonra eren 10 maçlık galibiyet serisinden beri, maç sonları Hornets'a ayrı bir heyecan yaşatıyor.
18 bin 944 taraftar karşısında Amway Center'da Orlando Magic'e konuk olan New Orleans Hornets, Dwight Howard ve Hidayet Türkoğlu'nun etkileyici performanslarına rağmen salondan 99-93'lük galibiyetle ayrıldı.
Willie Green 24 sayı ve David West 17 sayı 17 ribaundla oynayarak New Orleans'ın 4 maçlık mağlubiyet serisine son vermesini sağladı.
Chris Paul 15 sayı, Jarrett Jack 13 sayı ve Trevor Ariza da 10 sayıyla galibiyete katkı sağladı. Bu arada Hornets son 4 deplasman maçından beri ilk kez rakibini 100 sayının altında tutmayı başardı.
İlk yarıda 9 sayı geride kalan ve bunu eritmeyi başaran Magic, maçın sonunda top kayıplarının da etkisiyle geride kalırken, maçı toplamda 16 son çeyreği de 6 top kaybıyla tamamladı.
Magic'te Dwight Howard 20 sayı 17 ribaundla takımının en skoreri olurken, Hidayet Türkoğlu 16 sayı 6 ribaund 5 asist 4 top kaybıyla oynadı. Maça sonradan giren J.J. Redick ve Earl Clark da 14'er sayıya imza attı. 12 dakika süre alan Gilbert Arenas ise maçı 11 sayıyla tamamladı.
New Orleans'tan Chris Paul, geçen çarşamba New Jersey'e 103-101 kaybettikleri maçta, hakeme sözlü itirazda bulunduğu için 15 bin dolar para cezası aldı.
Magic'te bileğindeki sakatlık sebebiyle son 6 maçı kaçıran Brandon Bass'in pazar günü Los Angeles Lakers'a karşı salondaki yerini alabileceği açıklandı.
GÜNÜN SONUÇLARI
INDIANA-MINNESOTA: 116-105
ORLANDO-NEW ORLEANS: 93-99
PHILADELPHIA-SAN ANTONIO: 77-71
TORONTO-PORTLAND: 96-102
CHARLOTTE-NEW JERSEY: 89-94
CLEVELAND-L.A. CLIPPERS: 126-119 (UZATMADA)
DETROIT-MIAMI: 92-106
NEW YORK-L.A. LAKERS: 96-113
MEMPHIS-MILWAUKEE: 89-86
UTAH-PHOENIX: 83-95
NtvSpor
Veee Cleveland Kazandı !
CLEVELAND-L.A. CLIPPERS: 126-119 (UZATMADA) :k::k::k::k::k::k::k::k:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Şubat.2011, 00:07
vay bee bugünleri de mi görecektik... :) Helal Olsun Cleveland'a ya :0:
anil luque
13.Şubat.2011, 02:13
Clippers adına kötü bir gece :D
Revolution
13.Şubat.2011, 02:48
Maç var mı bu gece uyku tutmadı beni :D
Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2011, 03:05
Maç var mı bu gece uyku tutmadı beni :D
Saat 3te New Orleans - Chicago maçı var. Chris Paul - Derrick Rose kapışması var. İyi maç olur. :)
Revolution
13.Şubat.2011, 03:06
Ooo evet sağlam maç olacak gibi teşekkür ederim :)
Revolution
13.Şubat.2011, 03:09
Şöyle yapayım da herkes faydalansın :)
13 Şubat | New Orleans-Chicago | 03:00 | NTV SPOR
13 Şubat | Orlando-L.A. Lakers | 22:30 | NTV SPOR
27 Şubat | Milwaukee-Chicago | 03:30 | NTV
27 Şubat | Oklahoma City-L.A. Lakers | 21:30 | NTV SPOR
05 Mart | San Antonio-Miami | 04:30 | NTV
06 Mart | Utah-Sacramento | 04:00 | NTV SPOR
06 Mart | Miami-Chicago | 20:00 | NTV SPOR
13 Mart | Dallas-L.A. Lakers | 04:00 | NTV
13 Mart | Phoenix-Orlando | 21:30 | NTV SPOR
18 Mart | Atlanta-Miami | 21:30 | NTV
21 Mart | Milwaukee-New York | 01:00 | NTV SPOR
25 Mart | New York-Milwaukee | 21:30 | NTV
27 Mart | Utah-Dallas | 03:00 | NTV SPOR
02 Nisan | Atlanta-Boston | 03:00 | NTV
03 Nisan | Milwaukee-Philadelphia | 03:30 | NTV SPOR
03 Nisan | San Antonio-Phoenix | 20:00 | NTV SPOR
10 Nisan | San Antonio-Utah | 03:30 | NTV
10 Nisan | Orlando-Chicago | 20:00 | NTV SPOR
Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2011, 03:22
Ooo evet sağlam maç olacak gibi teşekkür ederim :)
Önemli değil. :)
Şöyle yapayım da herkes faydalansın :)
13 Şubat | New Orleans-Chicago | 03:00 | NTV SPOR
13 Şubat | Orlando-L.A. Lakers | 22:30 | NTV SPOR
27 Şubat | Milwaukee-Chicago | 03:30 | NTV
27 Şubat | Oklahoma City-L.A. Lakers | 21:30 | NTV SPOR
05 Mart | San Antonio-Miami | 04:30 | NTV
06 Mart | Utah-Sacramento | 04:00 | NTV SPOR
06 Mart | Miami-Chicago | 20:00 | NTV SPOR
13 Mart | Dallas-L.A. Lakers | 04:00 | NTV
13 Mart | Phoenix-Orlando | 21:30 | NTV SPOR
18 Mart | Atlanta-Miami | 21:30 | NTV
21 Mart | Milwaukee-New York | 01:00 | NTV SPOR
25 Mart | New York-Milwaukee | 21:30 | NTV
27 Mart | Utah-Dallas | 03:00 | NTV SPOR
02 Nisan | Atlanta-Boston | 03:00 | NTV
03 Nisan | Milwaukee-Philadelphia | 03:30 | NTV SPOR
03 Nisan | San Antonio-Phoenix | 20:00 | NTV SPOR
10 Nisan | San Antonio-Utah | 03:30 | NTV
10 Nisan | Orlando-Chicago | 20:00 | NTV SPOR
Programda bazen değişiklikler olabiliyor. Ama esas haftaya olacakları merak ediyorum ben.:D Blake Griffin neler yapıcak bakalım. :)
Aşk-ı Şehir
13.Şubat.2011, 12:19
Gece oynanan maçta Chicago deplasmanda New Orleans'ı 97-88 yendi. Ömer Aşık ribaund anlamında Kurt Thomas ile birlikte maçın en iyisiydi. 11 ribaund aldı ikiside. Ömer bunun yanında 4de sayı attı. 14 dakikada 11 ribaund çok iyi bir istatistik. Ayrıca Chris Paul'da Derrick Rose'u çok iyi savunmasına rağmen Rose yinede 23 sayı attı. Ama şu andan itibaren benim adamım Chris Paul'dur. Basketbol'un tek kişilik bir şov olmadığını, point guard'ın kendinden çok takımını düşünmesi gerektiğini, ama zamanı geldiğindede dizginleri eline alabileceğini dün ispat etti gibi. Takımı mağlup olsa da bence Rose'u ezdi adeta. Emeka Okafor olsa NO kazanırdı...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Şubat.2011, 15:24
Kevin Durant yine sahnede
NBA'de Oklahoma City Thunder deplasmanda Sacramento Kings'i mağlup ederken, yıldız oyuncu Kevin Durant attığı 35 sayıyla maça damgasını vuran isim oldu.
NBA'de sabaha karşı 8 maç oynandı.
Oklahoma, deplasmanda Sacramento'yu 99-97 mağlup etti. Konuk ekipte Kevin Durant 35 sayı - 6 ribaud - 2 asistlik performansıyla galibiyetin mimarı oldu. R. Westbrook 22 sayı - 5 ribaund - 7 asist, J. Harden 11 sayı - 2 ribaund, E.Maynor 9 sayı - 3 ribaund, J.Green 8 sayı - 4 ribaund - 1 aisst, N.Krstic 8 sayı - 4 ribaund ve S.Ibaka 6 sayı - 6 ribaundla oynadı.
Ev sahibi Sacramento'da ise T.Evans'ın 30 sayı - 9 ribaund - 4 asistlik performansı mağlubiyete engel olamadı. D.Cousins 14 sayı - 12 ribaund - 3 asistle 'double double' yaparken, O.Casspi 14 sayı - 9 ribaund - 2 asist, B.Udrih 13 sayı - 5 ribaund - 7 asist, S.Dalembert 10 sayı - 5 ribaund, C.Landry 10 sayı - 2 ribaund - 1 asist, D.Greene 4 sayı - 1 ribaund ve J.Thompson ise 2 sayı - 6 ribaund - 1 asistle maçı tamamladı.
Bu sonuçla Oklahoma son 5. maçından 4. galibiyetle ayrılmış olurken, Sacramento da üst üste 5. mağlubiyetini almış oldu.
NtvSpor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Şubat.2011, 15:24
Ömer güldü, Ersan üzüldü
NBA'de temsilcilerimiz Ömer Aşık'ın formasını giydiği Chicago deplasmanda galip gelirken, Ersan'ın takımı Milwaukee ise sahasında İndiana'ya mağlup oldu.
NBA'de sabaha karşı 8 maç oynandı.
Indiana deplasmanda Milwaukee'yi 103-97 yendi. Milwaukee'de Ersan 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve 1 top çalmayla oynadı.
Indiana'da Granger 30 sayıyla, Collison 22 sayıyla, Milwaukee'de Delfino 21 sayıyla, Bogut 9 sayı, 12 ribaundla oynadı.
Chicago deplasmanda New Orleans'ı 97-88 yendi. Chicago'da Ömer 4 sayı, 11 ribaundla oynadı.
Chicago'da Rose 23 sayıyla, Boozer 17 sayı, 8 ribaundla, New Orleans'ta Thornton 24 sayıyla, West 17 sayıyla oynadı.
San Antonio deplasmanda Washington'ı 118-94 yenerek son 6 maçta 5. galibiyetini aldı.
San Antonio'da Hill 18 sayıyla, Parker 18 sayı, 8 asistle, Neal 16 sayıyla, Washington'da Blatche 16 sayı, 9 ribaundla, Martin 16 sayıyla oynadı.
Dallas deplasmanda Houston'ı 106-102 yenerek son 7 maçta 6. galibiyetini aldı.
Dallas'ta Nowitzki ve Stojakovic 22'şer sayıyla oynadı, Houston'da Lowry 26 sayıyla maçın en skoreri oldu.
Charlotte deplasmanda Atlanta'yı Jackson'ın son saniye basketiyle 88-86 yendi.
Charlotte'ta Jackson 32 sayıyla, Livingston 22 sayıyla, Atlanta'da Smith 28 sayı, 6 ribaundla oynadı.
New York deplasmanda New Jersey'yi 105-95 yenerek 2 maç aradan sonra galip geldi.
New York'ta Chandler 21 sayı, 8 ribaundla, Douglas 19 sayıyla, New Jersey'de Harris 22 sayıyla oynadı.
Philadelphia deplasmanda Minnesota'yı 107-87 yenerek arka arkaya 2. galibiyetini aldı.
Philadelphia'da Young 18 sayıyla, Meeks 16 sayıyla, Minnesota'da Love 16 sayı, 13 ribaundla oynadı.
NtvSpor
Antawn Jamison 18.000 barajını geçmiş Cavs-Clippers maçında.35 sayı atmıştı.
Orleans çok iyi gidiyordu.3 periyotun ortalarında bir Chiago fırtınasından sonra yenilmişler demek ki :)
Joakim Noah Yakında Oynayabilecek
http://img687.imageshack.us/img687/3853/asdlpu.jpg
Chicago Bulls’un savaşçı uzunu Joakim Noah,23 Şubat günü oynanacak olan Toronto Raptors maçında sahada olmayı planlıyor.
Eliyle ilgili sıkıntıları her geçen gün azalan genç uzunu tekrar basketbol oynama heyecanı sardı. Son durumuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Noah, “Çok heyecanlandım. Antrenman yapabiliyorum. Biraz şut atabiliyorum.” dedi. Noah’ın koçu Tom Thibodeau ise yıldız oyuncusunun rehabilitasyon çalışmalarındaki istediğini överken, harika bir iş yaptığını söyledi.
Joakim Noah, 16 Aralık gününden beri takımının maçlarında forma giyemezken, bu sene şuana kadar sadece 24 maçta forma giyebildi.
basketbolseverler
Nash'in Menajeri Yaz Takasına Konsantre
http://img96.imageshack.us/img96/9474/85431606.jpg
Phoenix Suns ve takımın yıldızı Steve Nash, bu sezonki son takas tarihine kadar iki kez MVP seçilmiş süper oyun kurucunun hiçbir şekilde başka takıma gönderilmeyeceği konusunda birbirine uyan açıklamalar yaptılar.
NBA kamuoyunda Nash'in emekli olmadan şampiyon olabilecek bir takıma takas edilmesinin hem Suns açısından, hem de Nash açısından hayırlı olacağı konuşuluyordu. Ancak Nash'in menajeri Bill Duffy bu sezon için bu sözler geçerli olsa da, bu yaz oyuncusuna en uygun takımı bulmak ve aynı zamanda da Suns'ın bu işten karlı çıkmasını sağlamak için kolları sıvadığını açıkladı. Duffy, ESPN'e yaptığı açıklamada "Suns takımının yüzü şüphesiz ki Steve. Ancak bu aşamada geleceği düşünmek zorundayız. Hem Steve için hem de Suns için. Takımın geleceği yönelik yatırımlar yapmasını saygıyla karşılıyoruz. Ama onlarında Steve'den iddiası olmayan bir takımda son yıllarını geçirmesini beklemek yanlış olur. Bu açıdan bu yaz bana çok iş düşüyor. Steve için elimden geleni yapacağım." dedi.
basketbolseverler
Dooki
13.Şubat.2011, 18:08
Chicago maçında zaten CP3 direk ders verdi Rose'a. Hani Rose'un ne kadar hücumcu bir guard olduğunu biliyoruz, CP3 adam etti, guard'lığı öğren de gel dedi, perişan etti Rose'u.
Ömeri'in aldığı 11 ribaund kariyer rekoruymuş.
Chicago, Ömer'i Bırakmıyor
http://www.turkbasket.com/sayfa/images/stories/omerasiksmac1.jpg
Chicago Bulls yönetimi milli pivot Ömer Aşık ile ilgili Houston Rockets'ın yaptığı takas teklifini reddetti. Boğalarda beklediği süreyi bulamayan Aşık karşılığında şutör guard Courtney Lee'yi öneren Houston'un teklifi kabul görmedi. Çinli pivotu Yao Ming'in sezonu kapatmasının ardından Ömer Aşık ile yakından ilgilenen Rocketlerde bu yanıt büyük hayal kırıklığı yarattı. Ancak Chicago'nın yüksek potansiyeli bulunan Türk oyuncuyu bırakmaya niyetinin bulunmadığı öğrenildi.
Son iki maçta sergilediği performansla değerini ispatlayan Aşık'ı Portland’dan LaMarcus Aldridge ile Utah'da Al Jefferson-Paul Millsap ikilisinin durdurmakta zorlanması milli oyuncunun kıymetini artırdı. Geniş yapısı yanında çabukluğu Aşık'ın diğer pivotlara göre üstünlüğü olarak kabul ediliyor.
turkbasket
drsagbirakmayan
13.Şubat.2011, 21:34
NBA'de en karizmatik pivot, tartışmasız Joakim Noah. :)
Ömer daha çok çalışmalı, kalburüstü uzunlardan olması çok zor değil, kolay da değil.
Miami-Boston maçını izliyorum.İki takımda deli gibi top kaybediyor.Ama kimse bu topkayıplarını sayıya çeviremedi 30-31 Boston önde 2. çeyrek 5.10 var.
Beklentilerimin çok altında bir ilk yarı.Pierce felaket,Wade 5 top kaybı.Umarım 2. yarı düzelir.KG'de Bosh'u ağlatacak benden söylemesi:D
drsagbirakmayan
13.Şubat.2011, 22:10
knicks-nets derbisinde knicks'te turiaf ve stoudemire sakatlıktan dolayı yok, iki takımda da etkili isimler var. nets'te harris ağırlığını koymuş durumda oyuna, knicks'te ise chandler iç ve dış atışlarda etkili olmaya çalışıyor. temposu yüksek bir maç, umarım böyle devam eder.
O dünkü maç 105-95 Knicks aldı:D
C h A o S
13.Şubat.2011, 23:52
Boston,Miami'yi devirdi.85-82...
drsagbirakmayan
13.Şubat.2011, 23:55
O dünkü maç 105-95 Knicks aldı:D
ben az önce bitirdim, bugünmüş gibi yaşadım maçı :)
drsagbirakmayan
14.Şubat.2011, 00:05
orlando-lakers maçında ilk çeyrek 24-21 sona erdi.
orlando'da howard, lakers'da bynum etkili şu ana kadar, hidayet ise bir üçlükle oynuyor.
Cavs, Jamison’ı Takasta Kullanacak
Sezonun en kötü galibiyet yüzdesine sahip Cleveland Cavaliers’ın, Antawn Jamison’ı takasta kullanacağı belirtildi.
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/c03d4bee2c09d126c2257837003495fd/BS_Blob/0.12E?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
24 Şubat’ta başlayacak takas yasağına kadar gelen teklifleri değerlendirmeye alan Cavaliers Genel Menajeri Chris Grant’in, tecrübeli oyuncuyu elden çıkartmaya hazırlandığı kaydedildi. Bu sezon $13milyon, önümüzdeki yıl için de $15milyon kazanacak Jamison’ın da şampiyonluk iddiası bulunan bir takımda oynamak için ayrılmak istediği belirtildi.
Kariyerindeki en büyük eksikliğin şampiyonluk olduğunu kaydeden Jamison ise “Basketbol benim tutkum ve ben sonsuza dek basketbol oynamak istiyorum” dedi.
Özellikle New Orleans Hornets’ın gündeminde yer alan 35 yaşındaki tecrübeli forvet, bu sezon 52 karşılaşmada 17.7 sayı- 6.6 ribaund- 1.7 asist ortalamaları yakalamıştı.
basketbolseverler
BleedingMoon
14.Şubat.2011, 16:55
hornets'in bir skorere ihtiyacı vardı. antawn jamison bu sıkıntıyı giderir.
Dünkü maçta Lakers gerçekten çok kötüydü.Howard Lakers potaaltını tek başına parçaladı.Gasol'u-Bynum'u ama özellikle Gasol'u perişan etti.
GÜNÜN SONUÇLARI
BOSTON-MIAMI: 85-82
ORLANDO-L.A. LAKERS: 89-75
CLEVELAND-WASHINGTON: 100-115
DETROIT-PORTLAND: 100-105
TORONTO-L.A. CLIPPERS: 98-93
MEMPHIS-DENVER: 116-108
GOLDEN STATE-OKLAHOMA CITY: 100-94
PHOENIX-SACRAMENTO: 108-113
GodfatheR
14.Şubat.2011, 16:57
Dün Orlando Lakers'ı devirdi evinde.
Takımca çok iyi mücadele etti Orlando. Lakers'ı 75 sayıda tuttular. Gerçi Lakers takımı kafaca maça hiç gelmemişti ama yine de önemli bir başarı. Orlando için bir mesaj maçıydı ve kazandılar.
Howard'a ayrı parantez açmak gerek ; boyalı alanda parçaladı Lakers'ı resmen. 16 da 13 le 30 sayı attı, 4 de 4 faul atarak da maça ne kadar konsantre ve formda olduğunu gördük.
P.Jackson'ın maç sırasındaki surat ifadesi herşeyi anlatıyor açıkçası.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Şubat.2011, 15:51
Milwaukee Clippers'ı devirdi
NBA'de Milwaukee Bucks, Bradley Center'da konuk ettiği Los Angeles Clippers'ı 102-78 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan Ersan, maçın ilk çeyreğinde gözüne aldığı darbe sonrası oyunu terketmek zorunda kaldı.
NBA'de Milwaukee Bucks, konuk ettiği Los Angeles Clippers'ı 102-78 mağlup etti.
Milwaukee, Los Angeles Clippers'ı 102-78 yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi. Milwaukee'de Ersan İlyasova maçın ilk periyodunda kaşına aldığı darbeyle sakatlandı. Blake Griffin'in darbesi sonrası kaşı açılan Ersan, maçın henüz 2. dakikasında oyunu terketti.
Milwaukee-L.A. Clippers: 102-78
Milwaukee'de Delfino 26 sayı, 9 ribaund, Jennings 20 sayı, Salmons 16 sayı, 12 asistle oynadı. Üst üste 3. mağlubiyetini alan Los Angeles Clippers'ta Davis 22 sayı, Griffin 19 sayı, 12 ribaundla maçı tamamladı.
Charlotte, Los Angeles Lakers'ı 109-89 mağlup etti. Los Angeles Lakers bu sezon en farklı yenilgisini aldı. Charlotte'ta Wallace 20 sayı, 11 ribaund, kenardan gelen Henderson 18 sayı, Diaw ve kenardan gelen Mohammed 16'şar sayı, La Lakers'ta Kobe Bryant 20 sayı, Gasol 17 sayı, 10 ribaundla oynadı.
San Antonio deplasmanda New Jersey'yi 102-85 mağlup ederek son 7 maçta 6. galibiyetini elde etti. New Jersey ise evinde oynadığı son 4 maçta 3. kez yenildi. San Antonio'da Ginoblii 22 sayı, duncan 15 sayı, 11 ribaundla oynadı. New Jersey'de Lopez ve Outlaw 11'er sayı kaydetti.
Atlanta deplasmanda Detroit'i 94-79 yendi ve 2 maç aradan sonra galip geldi. Detroit ise arka arkaya 3. mağlubiyetini aldı. Atlanta'da Smith 27 sayı, 14 ribaund, Bibby 17 sayı, kenardan gelen Williams 15 sayı ile karşılaşmayı tamamladı. Detroit'te Mcgrady 14 sayı attı.
Portland deplasmanda Minnesota'yı 95-81 yenerek galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Minnesota art arda 3. kez mağlup oldu. Portland'da Matthews 23 sayı, Aldridge 21 sayı, Cunningham 18 sayı, 13 ribaundla oynadı. Minnesota'da kenardan gelen oyunculardan Webster 17 sayı, Ridnour 16 sayı kaydetti.
NBA'DE GECENİN TOPLU SONUÇLARI
Milwaukee-Los Angeles Clippers: 102-78
Charlotte-Los Angeles Lakers: 109-89
New Jersey-San Antonio: 85-102
Detroıt-Atlanta: 79-94
Minnesota-Portland: 81-95
Houston-Denver: 121-102
NtvSpor
Knick Teklifi Reddetti
http://cbsnewyork.files.wordpress.com/2010/10/felton-and-gallinari.jpg?w=420
2010-2011 sezonunun takas son günü yaklaşıyor ve gitmek istediği takımın New York Knicks olduğunu söyleyen Carmelo Anthony, dün gece az daha takas olacaktı.
Denver Nuggets, Carmelo Anthony ve Chauncey Billups karşılığında Raymond Felton, Danilo Gallinari ve kontratı bu sene sonlanacak Eddy Curyy'i almayı teklif etti. Ancak Knicks'ten gelen cevap ise "hayır" oldu. Çok aşırı buldukları için teklifi reddettikleri söylendi. Knicks bu cevabı vermiş olsa da önümüzde hâlâ dokuz günlük bir süre var ve bu süre içinde de takas olmazsa Knicks diğer seçeneği yani sezon sonu Carmelo free-agent durumundayken imzalamayı seçecek.
NBATRKY
Çaylak Cousins’in Suyu Isındı
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/69c7688212913593c2257838002daad3/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Ligin son dönemdeki en potansiyelli genç oyuncusu olarak dikkat çeken DeMarcus Cousins’in, sorunlu kişiliği nedeniyle Sacramento Kings’den gönderileceği belirtildi.
Yeniden yapılanma içerisindeki Sacramento Kings’de takım yöneticilerinden Geoff Petrie’nin, 24 Şubat’ta başlayacak takas yasağına kadar, genç oyuncu karşılığında kadrosuna katkı yapacak bir isime yöneleceği kaydedildi. Takıma katıldığı günden bu yana takım içerisinde yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Cousins, son olarak Donte Greene ile Oklahoma City Thunder maçı sonrası tartışma yaşamıştı.
20 yaşındaki Cousins, çaylak sezonunda forma giydiği 50 karşılaşmada 13.9 sayı- 8.1 ribaund- 1.8 asist ortalamaları yakalamıştı.
basketbolseverler
Çaylak Cousins Özür Diledi
http://www.turkbasket.com/sayfa/images/stories/cousins-caylak1.jpg
Sacramento Kings'in çaylak oyuncusu DeMarcus Cousins, soyunma odasında takım arkadaşı Donte Greene ile kavga etmesini pahalıya ödedi. Oklahoma City'e 99-97 kaybedilen maçta Greene son şutu Cousins yerine Tyreke Evans'a vermeyi tercih etmiş ve bu oyuncuda kullandığı 3 sayılık atıştan sonuç alamayınca yenilgi kaçınılmaz olmuştu.
Sacramento Kings'de Başkan Geoff Petrie, NBA'de saha içi veya dışında şiddetin kesinlikle yeri olmadığını kaydedip, Cousins'in cezaya çarptırıldığına işaret etti. Cousins Kings'in pazar günü Phoenix'i 113-108 yendiği maçta sahada yerini alamadı. Başkan Petrie, "Hep birlikte takımı ileriye taşıyacağız. Biz DeMarcus'dan yetenek veya potansiyel anlamda vazgeçmek niyetinde değiliz. Onun sezon başından bu yana sürekli gelişme halinde olduğunu biliyoruz. Şimdi onu tekrar izlemek için sabırsızlanıyoruz. "
Çaylak Cousins'in bu ilk ceza aldığı olay değil. Daha önce de ilk beşte başladığı bir maçta Golden State guard'ı Reggie Williams'ı boğmaya kalkışması yüzünden coach Westphal tarafından 1 maç ceza veriilmişti. Kasım ayında bir antrenmanda ise kondisyon antrenörü ile sözlü bir tartışmaya girdiği için Westpal tarafından idmandan kovulmuş ve para cezası verilmişti.
Bu sezon ilk tur 5. sırada seçilen Cousins, ayrıca Sacramento yönetimi, takım arkadaşları ve taraftarlarından özür dilerken, "Bu yaşadığım olaylar için tüm sorumluluğu kabul ediyorum. Büyük ve en iyi oyuncu olabilmek için profesyonellik standardımı yükseltmem gerekecek" şeklinde görüş bildirdi. 21 yaşındaki Cousins, bu sezon 50 maçta, 26.5 dakika ortalama oynama süresine 13.9 sayı, 8.1 ribaund, 1.8 asist, 0.8 top çalma, 0.7 blok istatistiklerini sığdırdı.
turkbasket
BleedingMoon
15.Şubat.2011, 20:36
15 yıllık psikopat ihtiyacını karşıladı nba. rasheed bıraktı, artest falan da eskisi gibi değil artık. nerede o eski rodmanlar :D pippenlar...
Hornets, JR Smith’in Peşinde
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/d7182207361665fcc2257839005040a4/BS_Blob/0.14A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Denver Nuggets’ın gözden çıkarttığı yetenekli skorer JR Smith’i, New Orleans Hornets’ın takas ederek kadrosuna katmaya çalıştığı belirtildi.
Bu yıl özellikle antrenör George Karl ile zaman zaman sorun yaşayan Smith’in, ayrılmaya sıcak baktığı belirtilirken, Nuggets’ın ise Carmelo Anthony’nin durumuna göre karar vereceği kaydedildi. Melo’nun takas edilmesi durumunda Smith’i kadroda tutmayı planlayan Denver Nuggets’ın, aksi durumunda ise başarılı oyuncuyu Hornets’a göndereceği iddia edildi.
2004/06 sezonları arasında New Orleans Hornets forması giyen 26 yaşındaki Smith, bu yıl ise 53 maç sonunda 11.4 sayı- 4.0 ribaund- 2.1 asist rakamları elde etmişti.
Basketbolseverler.com
West, Sezon Sonunu Bekleyecek
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/70b70f98432a9e91c22578390051a94b/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
New Orleans Hornets’da kontratının son yılında olan David West’in durumunun, yaz döneminde belli olacağı açıklandı.
Bu yıl $7.5milyon kazanan ve uzun bir süredir de sözleşmesinin uzatılması için görüşmelerde bulunulan West’in, takas edilmeyeceği ancak kontratının da yenilenmeyeceği belirtildi. Sezonun tamamlanmasının ardından masaya yatırılacak olan West’in, daha sonra durumunun netlik kazanması bekleniyor.
2003/04 sezonundan bu yana New Orleans Hornets forması giyen All-Star forvet, bu yıl 56 maçta 18.9 sayı- 7.7 ribaund- 2.3 asist rakamlarıyla mücadele etmişti.
Basketbolseverler.com
Phoenix Childress'tan Kurtulma Peşinde
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/92bcc2338063211fc22578390052e880/BS_Blob/0.146?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Phoenix Suns’ın yaz döneminde büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği ancak verim alamadığı Josh Childress’ı takasta kullanmayı planladığı iddia edildi.
5 yıllık $33.5milyonluk sözleşmeyi kabullenecek bir takım arayan Suns Genel Menajeri Lon Babby’nin, yapmış olduğu ilk görüşmelerden sonuç çıkartamadığı belirtildi. 24 Şubat tarihine kadar zamanı bulunan Suns’ın, olası bir Steve Nash takasında da Childress’ı elden çıkartmayı planladığı kaydedildi.
Phoenix Suns’da yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle bu sezon 33 karşılaşmada oynayabilen Childress, 5.2 sayı- 3.2 ribaund ortalamalarıyla forma giymişti.
basketbolseverler
Magic, Zach İçin Düğmeye Bastı
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/5c9826f5797866b5c2257839002a9d9a/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Orlando Magic'in iki dev takastan sonra halen süper yıldız Dwight Howard'ı mutlu edecek seviyeye gelmemesi üzerine Genel Menajer Otis Smith,Memphis Grizzlies'in kapısını çaldı.
Pau Gasol takası ile ün yapan Grizzlies Genel Menajeri Chris Wallace'dan power forvet/pivot Zach Randolph'u isteyen Otis Smith karşılığında büyük hayal kırıklığı yaratan Gilbert Areanas'ı da takasa dahil etmek kaydıyla, ne gerekiyorlarsa vermeye hazır olduklarını belirtti. Wallace tek taraflı Pau Gasol takasını yapan Genel Menajer olarak tarihe geçtiğinden bu yana genelde verimli kararlar alıyordu, ancak Arenas'ın fahiş kontratını içeren her hangi bir takasa “evet” demesi onu bir kez daha Grizzlies taraftarlarının hedefi haline getirecektir. Otis Smith'ın Arenas ile birlikte teklif ettiği oyuncular arasında Brandon Bass, Ryan Anderson, Earl Clark, J.J Reddick ve Quentin Richardson olduğu belirtiliyor. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Randolph ile birlikte Wallace'ın takımda istenmeyen O.J Mayo ve Hasheem Thabeet'i takas etme arzusu olduğu biliniyor.
basketbolseverler
Otis Smith Takas Yapmayı Planlıyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/7deb754b3697f665c225783a004235c3/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Orlando Magic, Ocak ayında yaptığı takaslarla yeni bir hava yakalamıştı ve üst üste galibiyetler elde etmişti. Ama son yaşanan sakatlık olayları ve Gilbert Arenas’ın bir türlü istenilen performansı yakalayamamasından dolayı Orlando Magic Genel Menajeri Otis Smith bir takas daha yapmak istiyor.
Orlando Magic’in pota altında Dwight Howard’a hem destek olabilecek hem de dışarıdan şut atabilecek bir uzun arayan Otis Smith,hamle yapmayı düşündüğünü belirtti. Konuyla ilgili konuşan Smith, “Eğer takas süresi dolana kadar bir şeyler yapmamız gerekiyorsa, bunu yapacağız” diye konuştu. Orlando Magic CEO’su Bob Wander Weide ise takas yapmaları gerektiğini söyleyerek, “ Bizim başka bir pota altı oyuncusuna ihtiyacımız var” dedi.
Orlando Magic pota altında Dwight Howard haricinde Earl Clark, Ryan Anderson, Brandon Bass ve Malik Allen bulunuyor.
basketbolseverler
Atlanta Yedek Guard Arıyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/38d8e693ba70dc0fc225783a003f90e5/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
NBA’in güçlü takımlarından biri olan Atlanta Hawks, takas dönemi bitene kadar kadrosuna yedek bir oyun kurucuyu katmak istiyor.
Atlanta koçu Larry Drew, hem Mike Bibby’nin yaşının ilerlemesi hem de takımdaki yedek guard pozisyonundaki eksiklikten dolayı yeni bir guard takviyesinin yapılmasını istiyor. Genç koçun takımda görmek istediği ilk oyuncu ise Ramon Sessions. Larry Drew, takımı Atlanta Hawks'ın Doğu Konferansı’nda bulunan Miami Heat, Boston Celtics ve Orlando Magic gibi güçlü rakiplere karşı playoffta başa baş mücadele edebilmesi için bu hamlenin şart olduğu düşünürken, eğer Hawks, Ramon Sessions’ı takıma katamazsa başka alternatiflere yönelecek.
Ramon Sessions , bu sezon Cleveland Cavaliers forması ile 54 maça çıkarken, 11.9 sayı, 5.2 asist ve 2.9 ribaund ortalamaları ile oynadı. Genç oyuncu dün gece oynanan Cleveland Cavaliers-Los Angeles Lakers maçında ise 32 sayı-8 asistlik bir performans ortaya koydu.
Basketbolseverler
Bucks’ta Michael Redd Dönüyor
Milwaukee Bucks’ın All-Star oyuncusu Michael Redd’in, sakatlık sorununu tamamen atlattığı ve takıma dahil katılmak istediği belirtildi.
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/81d7f51fef2335c8c2257839003271d7/BS_Blob/0.142?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Sezon sonunda kontratı tamamlanacak Redd’in durumuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Genel Menajer John Hammond, “Geri dönmeye hazır olduğunu düşünüyorum. O bizimle birlikte Milwaukee’de olacak” dedi. Redd’in kendini ispatlamış bir oyuncu olduğunu da kaydeden Hammond, “Hiçbir çekincesi olmadan antrenmanlarını yapıyor. Sonuçta büyük bir kariyeri var. Hem All-Star olmuş hem de Olimpiyat Oyunları’nda mücadele etmiş bir oyuncu” diye konuştu.
Geçtiğimiz yıl 10 Aralık tarihinde oynanan LA Lakers karşılaşmasında sakatlanan ve uzun bir süredir de parkelerden uzak kalan yıldız oyuncu, 2005 yazında 6 yıllık $91milyonluk sözleşme imzalamıştı.
Basketbolseverler
Rip Hamilton’a Celtics Kancası
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/2dd907aaf26a681cc225783900553651/BS_Blob/0.15A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Detroit Pistons’ın gözden çıkarttığı Rip Hamilton’ı kadrosuna dahil etmek isteyen Boston Celtics’in, All-Star oyuncu için bekleme kararı aldığı ifade edildi.
32 yaşındaki oyuncunun bu sezon yaşadığı sorunlar nedeniyle takasına sıcak bakan Başkan Joe Dumars’ın, yapmış olduğu görüşmelerin hiçbirinden sonuç çıkartamadığı belirtildi. Sadece Boston Celtics’in gündeminde uzun bir süredir yer bulan Hamilton’ın, kontratındaki yüksek ücret nedeniyle takasının imkansız halde olduğu kaydedildi.
İki yıllık $25milyon değerinde sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun, takas yasağının başlayacağı süreye kadar elden çıkartılmaya çalışılacağı, aksi durumda ise serbest bırakılmasının bir kez daha gündeme geleceği iddia edildi.
Bu sezon Pistons’da 35 karşılaşmada oynayabilen Hamilton, 13.3 sayı- 2.2 ribaund- 2.6 asist ortalamaları tutturmuştu.
Basketbolseverler
Mike Miller Yine Hastanede
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/c8a94c98c290cc39c225783a00319707/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Miami Heat'in şanssız oyuncusu Mike Miller bir geceyi daha hastanede geçirdi. Uzun bir sakatlıktan sonra sezon geç başlayabilen Miller, şimdi de başına aldığı darbelerden şikâyetçi.
İlk olarak Detroit Pistons maçında Cuma akşamı darbe alan ve beyin sarsıntısı geçirdiği korkusuyla hastaneye kaldırılan tecrübeli oyuncu, daha sonra doktorlar tarafından olumlu rapor verilip, Boston deplasmanında oynamasına izin verilmişti. Boston Celtics maçında ise Kevin Garnett'in bir perdelemesi sırasında yine bir darbe alan Miller, maçtan sonra tekrar kontrolden geçirildi. Doktorların önemli bir şey yok demesi üzerine Indiana Pacers maçında da forma giyen Miller, bu kez üçüncü çeyrekte kafasına aldığı darbeden dolayı oyunu terk etti ve hastaneye kaldırıldı. Takımı Toronto deplasmanına giderken, art arda kafasına aldığı üç darbeden dolayı geçmişte de beyin sarsıntısı problemleri yaşayan ve 2004-2006 yılları arasında 8 maçta bu nedenle forma giyemeyen Miller hastanede kaldı. Back to back'in ikinci ayağında Toronto'yu da yenen Heat ile birlikte olamayan Miller, hastaneden tüm kontroller yapıldıktan ve olumlu cevap alındıktan sonra çıkarılacak.
basketbolseverler
Tracy Mcgrady , sabaha karşı oynanan maçta Pacers karşısında bulduğu 15 sayı ile 18.000 sayı barajına ulaşmış.
Bugün majesteleri Micheal Jordan'ın doğum günüymüş.Kutlu olsun.
Denver , Chauncey Billups ve Carmelo Anthony karşılığında Knicks'ten Wilson Chandler , Danilo Gallinari ,Raymond Felton , Landry Fields , Timofey Mozgov ve 1. Tur draft hakkı(Anthoy Randolph karşılığında alınabilir) istemiş.
NY cevap bile vermemiş.
İddiaya göre amaç;
'Knicks'i takastan vazgeçirmeye çalışıyorlar. Böylece Denver, Melo ile bu sezon devam edip Play-Off sonrası onu takımda tutabilir.'
Kevin Love Rekoru Kırdı
Bu sezon Minnesota Timberwolves formasıyla harika bir performans ortaya koyan Kevin Love, ismini rekor kitaplarına yazdırmaya devam ediyor.
NBA’de normal sezonda oynadığı neredeyse tüm maçlarda double double yapan Kevin Love, takımının son oynadığı Los Angeles Clippers maçında 18 sayı, 18 ribaund ile oynayarak bu sezonki 51. double double’ını yapmış oldu. Böylelikle yıldız oyuncu All Star arasına kadar en fazla double double yapma rekorunu Los Angeles Lakers efsanesi George Mikan’dan devralmış oldu. 1950 yılındığı oynadığı maçlarda 50 kere double double yapan Mikan’ın rekorunu, Kevin Love yaptığı 51. double double ile kırmış oldu.
Kevin Love, bu sezon Minnesota Timberwolves formasıyla oynadığı 56 maçta 21.1 sayı, 15.5 ribaund ve 2.4 asist ortalamaları tutturdu.
basketbolseverler
GodfatheR
17.Şubat.2011, 20:17
Çok gazozuna maçlarda oynuyor Kevin Love. Bu performansını bir büyük takımda geliştirmezse ilerki dönemlerde benim için hiç bir anlamı kalmaz. Şu anda bi anlam ifade etmiyor zaten :)
Günün bombasını belirtmemişiz
Los Angeles Lakers 99 - 104 Cleveland Cavaliers
http://img715.imageshack.us/img715/7343/adsz12321a.png
http://www.nba.com/csl/ramon_sessions.jpg
Maçın Oyuncusu : Ramon Sessions #3 - 16/9 FG 32 sayı 8 asist
Lakers iyi yolda(!):k::k::k::k::icon_lol::schaf::s7:
İddaada oranı kaçtı acaba:D:0:
DenizlispoR
17.Şubat.2011, 23:10
Günün bombasını belirtmemişiz
Los Angeles Lakers 99 - 104 Cleveland Cavaliers
http://img715.imageshack.us/img715/7343/adsz12321a.png
http://www.nba.com/csl/ramon_sessions.jpg
Maçın Oyuncusu : Ramon Sessions #3 - 16/9 FG 32 sayı 8 asist
Lakers iyi yolda(!):k::k::k::k::icon_lol::schaf::s7:
İddaada oranı kaçtı acaba:D:0:
Cavs'ın lose streak'ı kim bozabilirdi ki :p.
Fearless Coward
17.Şubat.2011, 23:20
Cavs'ın lose streak'ı kim bozabilirdi ki :p.
Bu maçla bozulmadı lose streak :D daha önce bozulmuştu. :D
Nets, Melo İçin Yeni Bir Teklif Önerdi
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Anthony_Carmelo_den_091216.jpg
Yahoo! Sports'un haberine göre New Jersey Nets, Carmelo Anthony için Denver Nuggets'a yeni bir teklif önerdi.
Habere göre Derrick Favors, Devin Harris, Troy Murphy, Ben Uzoh ve 4 senelik 1.tur draft hakkı karşılığında Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Renaldo Balkman ve Melvin Ely New Jersey Nets'e katılacak.
Hafta sonu düzenlenecek olan All-Star organizasyonunda Carmelo Anthony ve NJ Nets takım sahibi Mikhail Prokhorov bir araya gelebilir.
Amerika basınında Carmelo'nun sürekli New York Knicks veya Chicago Bulls'a gideceği söyleniyordu.
NBAtrky
Nene Houston'a Mı?
http://www.turkbasket.com/sayfa/images/stories/nene1.jpg
Gelecek hafta sona erecek takas öncesinde Denver Nuggets'dan Carmelo Anthony 'i transfer etme yolunu zorlayan Houston Rockets'ın yine Denver'In Brezilya'Lı power forveti Nene Hilario ile ilgilendiği de ortaya çıktı.
ESPN New York'un haberinde Houston Rockets'ın Nene Hilario için Denver Nuggets'a bir genç oyuncu ve bir draft hakkını verebileceği kaydedildi. Carmelo Anthony paketiyle birlikte takasta kullanmayı düşündüğü Nene Hilario 'ya yapılan teklif konusunda gözler Denver Nuggets'a çevrildi. CBS Spors bu ay başında yaptığı haberde Golden State Warriors'un da Nene Hilario ile ilgilendiğini duyurmuştu. Nene Hilario, halen 15.1 sayı, 7.2 ribaunt, 2.1 asist, 0.9 blok ortalama ile oynuyor.
turkbasket
Thabeet İçin Teklif Yok
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/07c84e47b0c53639c225783b0035bf1b/BS_Blob/0.134?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Memphis Grizzlies’ın tamamen gözden çıkarttığı Hasheem Thabeet için şimdiye kadar hiçbir teklifin gelmediği belirtildi.
Genel Menajer Chris Wallace’ın ligdeki ikinci sezonunu geçiren Tanzanyalı oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirmeye hazırlandığı ancak şimdiye kadar kimsenin kapısını çalmadığı kaydedildi. Bunun üzerine gündemde yer alan Zach Randolph ya da OJ Mayo takası durumunda Wallace’ın, Thabeet’in de bu paketlere ilave etmek istediği ifade edildi.
Memphis Grizzlies’da kariyeri boyunca 111 karşılaşmada 11.1 dakika süre alan Thabeet, 2.3 sayı- 2.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı.
Basketbolseverler
KaPaLı
18.Şubat.2011, 23:40
New Jersey Nets - Denver takası gerçekleşirse en karlı Nets çıkar.
Knicks Melo İçin Son Teklifini Sundu
Carmelo Anthony efsanesi, New York Knicks'in son teklif sayılabilecek önerisini yapmasıyla son aşamaya girdi.
Öneri Wilson Chandler, Danilo Gallinari, Raymond Felton ve bir ilk tur draft hakkını kapsıyor. Eğer Knicks Eddy Curry'nin kontratını bir başka takıma gönderebilirse bir başka ilk tur hakkı da devreye girebilir. Nuggets, ne Nets'in ne de Knicks'in önerisine bugün yanıt vermeyecek.
Nuggets, takasa Gallinari'den ziyade Fields ve Mozgov'u eklemeye sıcak bakmış ancak Knicks, iki çaylağını göndermeyi reddetmişti. Knicks bu iki oyuncunun STAT&Melo ortaklığına eşlik etmesini istiyor.
NBATRKY
Aşk-ı Şehir
22.Şubat.2011, 13:04
Takas gerçekleşti.
Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Anthony Carter, Sheldon Williams, Renaldo Balkman, Corey Brewer New York Knicks'e,
Wilson Chandler, Danilo Gallinari, Raymond Felton, Thimofey Mozgov, 2012-2013 2. tur draft hakkı, 2014 1. tur draft hakkı, 3 milyon $ Denver Nuggets'a,
Eddy Curry ve Anthony Randolph Minnesota Timberwolwes'a takas oldular...
New York iyi takım kurdu.
Fearless Coward
22.Şubat.2011, 13:15
New York bu takastan sonra daha da iddialı bir takım oldu.
GodfatheR
22.Şubat.2011, 13:38
Büyük kazık yedi Knicks. Chandler kalmalıydı. Billups , D'Antoni'nin koş koş basketbolu sistemine hiç uygun değil. Kısa vadede Knicks yükseliş yaşayacaktır ama uzun vadede bu kadroyla işleri zor.
Aşk-ı Şehir
22.Şubat.2011, 13:45
Chandler bir düşüşe girmişti Osman. Melo'da artık mutsuzdu ve ayrılması en iyisi olacaktı iki taraf açısından. Melo'nun kendisini ispatlaması için New York'a gitmesi ve her ne kadar karşı taraf kadar güçlü olmasada Wade-LeBron-Bosh üçlüsüne karşılık Billups-Melo-Amare üçlüsünün kurulması Doğu'daki rekabeti artırdı. Bakalım kim galip gelecek? :) Kim Doğu'da şampiyon olursa rüştünü ispatlamış olacak. Merakla bekliyoruz. :) Melo'nun coştuğu zaman ne kadar durdurulmaz olduğuda aşikar. :)
yaman76hakanFB
22.Şubat.2011, 15:06
Ben Knics'in kazık yediğini düşünmüyorum. Başka türlü Melo gibi yıldızları alamazsın. Onun gibi oyuncular her sene gelmez; en iyimser ifadeyle beş senede bir defa gelir. Halbuki NBA draftından her yıl Galinari'ler, Felton'lar çıkıyor. Onlar bulunur ama Melo bulunmaz. Kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyeceksin.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Şubat.2011, 15:07
Şu takastan sonra bence müthiş bi takım oldu New York...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Şubat.2011, 15:46
Carmelo sonunda New York'ta!
NBA'de beklenen oldu ve Carmelo Anthony'nin New York Knick'e takası, All-Star maçının hemen ardından gerçekleşti.
NBA'de takas döneminin sonlanmasına günler kala New York Knick ve Denver Nuggets, Carmelo Anthony'nin takası konusunda anlaşmaya vardı.
Carmelo sonunda New York'ta!
Uzun süredir peşinde olduğu Carmelo'yu kadrosuna katan Knicks, yıldız oyuncu için yüksek bir bedel ödemek zorunda kaldı. Knicks yönetimi, Carmelo Anthony için iki genç yeteneği Wilson Chandler ve Danilo Gallinari'nin yanı sıra, oyun kurucu Raymond Felton ve pota altı oyuncusu Timofey Mozgov'u Denver'a gönderdi.
Denver ayrıca, 2012 ve 2013 yıllarında 2. tur, 2014 yılında ise 1. tur draft hakkı ve 3 milyon dolar aldı. Knicks ise Anthony ile birlikte, deneyimli oyun kurucu Chaunsey Billups, Anthony Carter, Shelden Williams ve Renaldo Balkman'ı aldı.
Ayrıca Edyy Curry'nin biten kontratı ile Anthony Randolph'u Minnesota'ya gönderen Knicks yönetimi, Corey Brewer'ı kadrosuna kattı.
NtvSpor
Zaten Billups'ın kontratıylada Cp3'ü kovalayacaklar.
Celtics Shane Battier ile ilgileniyormuş.7.4 MD lık kontratı var.
KaPaLı
22.Şubat.2011, 18:37
Knicks karlı çıkar bu takastan. Draft hakkı vermeleri kötü olmuş ama Billups ve Carmelo gibi 2 tane üst düzey oyuncuy kadrosuna kattı takım. Amare'nin etrafına kilit adamları alıyolar. Top paylaşımı konusunu nasıl çözecekler merak ediyorum. Amare ve Carmelo topu ellerine isteyen oyuncular.
DenizlispoR
22.Şubat.2011, 19:09
Knicks bence doğru davrandı , Billups'un neler yapacağını merak ediyorum.Rotasyonu zayıflamadı mı bu arada Knicks'in ?
Celtics'in Battier hamlesi çok iyi olur , Lakers'taki Matt Barnes etkisi yaratır .Bakalım Clippers'im ne yapacak :D.
KaPaLı
22.Şubat.2011, 19:13
Knicks'in rotasyon zayıfladı biraz ama ne olursa olsun ilk 5 çok güçlendi. Hala daha Darron ve CP3 alabilmek için Salary boşluğu var. Sene sonu için onu kullanacaklardır.
DenizlispoR
22.Şubat.2011, 19:16
Billups'tan salary gelecek mi abi onlara ?
KaPaLı
22.Şubat.2011, 19:23
Sene sonunda kontratını satın alma imkanı varmış. Billups'ı yollayabilirler eğer CP3 gelirse. 2 oyun kurucu takımda kalırsa çok büyük yük biner lüks vergisine.
Sirius Black
22.Şubat.2011, 19:48
Benim aklıma takılan Billups acaba New York'un oyununa adapte olabilecek mi ?
Ama Melo - Amare süper oldu NYK için. :)
Kobe All-Star Sayı Sıralamasında 4.lüğe Yükseldi
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifClick this bar to view the full image.http://www.ressim.net/61/upload/3c7e203a.jpg
2010-2011 yılı All-Star maçında Batı takımı adına 37 sayı atan Kobe Bryant toplamda 244 sayıya ulaşarak sıralamada 8.likten 4.lüğe yükseldi.İlk 5 şu şekilde:
MICHAEL JORDAN--262
KAREEM ABDUL-JABBAR--251
OSCAR ROBERTSON--246
KOBE BRYANT--244
BOB PETTIT--224
NbaTrkY
Nuggets Danilo Gallinari'niyi elinde tutmak istemiyor.
Gallinari için Nets, Clippers, Cavaliers ve Raptors ilgileniyor
.V.P'lere LeBron Kobe Ambargosu
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifClick this bar to view the full image.http://i55.tinypic.com/iohvef.jpg
NBA'de bir sezonda All-Star MVP,Normal Sezon MVP'si ve NBA Finaller MVP'si 3 MVP(En Değerli Oyuncu) oyuncu ödülü veriliyor.
2006 yılından bu yana verilen 16 MVP ödülünden(Bu sezonun son 2 MVP ödülü hariç) 10 tanesini sadece 2 isim elde etti.
LeBron James ve Kobe Bryant
LeBron: 2006 ve 2008 All-Star MVP,2009 ve 2010 Normal sezon MVP'si
Kobe: 2007,2009,2011 All-Star MVP 2008 Normal Sezon MVP'si ve 2009,2010 NBA Finallerin MVP'si
Göründüğü gibi bu ikilinin MVP'ye doymaya niyeti yok son 5 yılda mutlaka birisi en az 1 MVP ödülünü elde etmeyi başarmış. 2011 normal sezon ve Finallerin MVP'si ödülününde önemli adayları arasında bu iki isim ne diyelim Allah başkalarınada nasip etsin tabi bırakırlarsa...
NBATRKY
Houston 2014 All-Star'ına Ev Sahipliği Yapmak İstiyor
http://img143.imageshack.us/img143/3019/52231472.jpg
Houston Rockets yönetimi 2014 All-Star'ının Houston'da yapılacağını umuyor. Houston şehri 2006 yılında etkinliğe ev sahipliği yapmıştı.
Rockets CEO'su Tad Brown ''Son All-Star'dan sonra bizim 2014'e ev sahipliği yapmak gibi bir önerimiz oldu. Şimdilik 2014 için göz altındayız. Umutluyuz, fakat şu an için NBA yönetimi herhangi bir tespit vermiş değil. Biz bu organizasyon'a ev sahipliği yapmak için çalışıyoruz. Eminim ev sahipliği yapmak isteyen başka şehirler de vardır. NBA'in karar vermesi bu yıl sonuna kadar sürebilir.''
NBAtrky
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Şubat.2011, 19:56
En geç 2 yıl sonra lider olacaktır Kobe...
BleedingMoon
22.Şubat.2011, 19:57
vay canına neler dönmüş nba'de. chandler, gallinari ve felton yabana atılacak oyuncu değil ama takım düşüşe geçmişti. o çokça övülen takım kimyası son maçlarda pek de yoktu. böyle bir hamle de şarttı açıkçası. ancak brewer hariç kayda değer bir yedek almamışlar. balkman, williams ve carter ne kadar işe yarayacağı soru işareti. hadi sheldon williams pota altını az çok dolduran bir oyuncu diyelim... allah'tan fields'ı da vermemişler. fields'ı verselerdi kazık yemişler derdim ama şu anda durumlar eşit gibi. yine de knicks daha önde. sadece melo gelseydi çok kötü olurdu ama billups gibi bir liderin de birlikte gelmesi güzel olmuş. hem amare'ye hem de melo'ya topları paylaştırır billups. fields'ın daha keskin bir şutör olması lazım yalnız.
Daha hiçbirşey görmediniz:D.Bu takas bir çok takasın olmasınıda engelliyordu.Kim bilir 1 gün 19 saat 55 Dk içinde neler olacak(Takas döneminin bitmesine kalan süre.)
GodfatheR
22.Şubat.2011, 20:25
Batı çok zayıfladı çoooook.
Billups, 2012’ye Kadar Knicks’te
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/24b3dbe4239f97fcc225783f002e5146/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
New York Knicks’in çiçeği burnunda oyun kurucusu Chauncey Billups’ın, 2011/12 sezonunun sonuna kadar takımda kalacağı belirtildi.
Bu yıl $13.1milyon kazanan ve yaz dönemi için de $14.2milyonluk takım opsiyonu bulunan Chauncey Billups’ın, sözleşmesindeki maddenin aktif hale getirilerek 2011/12 sezonunun sonuna kadar organizasyonda yer alacağı kaydedildi. 2012 yazında Chris Paul ya da Deron Williams’ı kadrosuna katmak isteyen Knicks’in, bu nedenle de Billups’tan sözleşmesinin sonuna kadar yararlanmayı planladığı ifade edildi.
Ligin en tecrübeli oyun kurucularından biri olan 35 yaşındaki Billups, bu sezon Nuggets forması altında 51 karşılaşmada 16.5 sayı- 2.5 ribaund- 5.3 asist ortalamaları yakalamıştı.
basketbolseverler
Nuggets Takaslara Yeni Başlamış
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/1bf37ba04a66ceedc225783f0034c027/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
ESPN The Magazine'de yazan Ric Bucher'ın haberine göre Carmelo Anthony'i New York Knicks'e takas eden Denver Nuggets için bu takas henüz ilk adımmış.
Nuggets yönetimi sezon sonunda opisyonunu kullanıp şartlı serbest kalabilecek olan Nene ile oturup bir uzatma kontratı konuşmak istiyormuş. Nene ve menajeri yeni bir kontrata sıcak bakmıyor ve mutlaka serbest oyuncu piyasasını test etmek istiyorsa o zaman da Nene için teklifler değerlendirelecekmiş.
Üstelik Melo takasında gelen Danilo Gallinari ve Raymond Felton'ın Denver formasıyla geçirdikleri günler çok sayılı olabilir deniyor. Geleceğin oyun kurucusu olarak baktıkları Ty Lawson varken, Felton'a fazla ihtiyaç duymayan Nuggets genç oyuncuyu ilk turda seçma hakkı elden çıkarabilirmiş.
Bu arada Gallinari ile ilgili olarak da New Jersey Nets'den bir teklif aldıkları belirtilen Nuggets yönetimi genç İtalyan forvet için Los Angeles Clippers, Cleveland Cavaliers ve Toronto Raptors'ın da ilgilendikleri ve teklif yapmaya hazır oldukları gelen söylentiler arasında. Anlaşılan aylarca konuşulan New York-Denver takasında belki de belli bir süre Nuggets forması giyecek tek oyuncu Wilson Chandler olacakmış gibi görünüyor.
basketbolseverler
DenizlispoR
22.Şubat.2011, 20:58
Billups, 2012’ye Kadar Knicks’te
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/24b3dbe4239f97fcc225783f002e5146/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
New York Knicks’in çiçeği burnunda oyun kurucusu Chauncey Billups’ın, 2011/12 sezonunun sonuna kadar takımda kalacağı belirtildi.
Bu yıl $13.1milyon kazanan ve yaz dönemi için de $14.2milyonluk takım opsiyonu bulunan Chauncey Billups’ın, sözleşmesindeki maddenin aktif hale getirilerek 2011/12 sezonunun sonuna kadar organizasyonda yer alacağı kaydedildi. 2012 yazında Chris Paul ya da Deron Williams’ı kadrosuna katmak isteyen Knicks’in, bu nedenle de Billups’tan sözleşmesinin sonuna kadar yararlanmayı planladığı ifade edildi.
Ligin en tecrübeli oyun kurucularından biri olan 35 yaşındaki Billups, bu sezon Nuggets forması altında 51 karşılaşmada 16.5 sayı- 2.5 ribaund- 5.3 asist ortalamaları yakalamıştı.
basketbolseverler
Nuggets Takaslara Yeni Başlamış
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/1bf37ba04a66ceedc225783f0034c027/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
ESPN The Magazine'de yazan Ric Bucher'ın haberine göre Carmelo Anthony'i New York Knicks'e takas eden Denver Nuggets için bu takas henüz ilk adımmış.
Nuggets yönetimi sezon sonunda opisyonunu kullanıp şartlı serbest kalabilecek olan Nene ile oturup bir uzatma kontratı konuşmak istiyormuş. Nene ve menajeri yeni bir kontrata sıcak bakmıyor ve mutlaka serbest oyuncu piyasasını test etmek istiyorsa o zaman da Nene için teklifler değerlendirelecekmiş.
Üstelik Melo takasında gelen Danilo Gallinari ve Raymond Felton'ın Denver formasıyla geçirdikleri günler çok sayılı olabilir deniyor. Geleceğin oyun kurucusu olarak baktıkları Ty Lawson varken, Felton'a fazla ihtiyaç duymayan Nuggets genç oyuncuyu ilk turda seçma hakkı elden çıkarabilirmiş.
Bu arada Gallinari ile ilgili olarak da New Jersey Nets'den bir teklif aldıkları belirtilen Nuggets yönetimi genç İtalyan forvet için Los Angeles Clippers, Cleveland Cavaliers ve Toronto Raptors'ın da ilgilendikleri ve teklif yapmaya hazır oldukları gelen söylentiler arasında. Anlaşılan aylarca konuşulan New York-Denver takasında belki de belli bir süre Nuggets forması giyecek tek oyuncu Wilson Chandler olacakmış gibi görünüyor.
basketbolseverler
Felton ve Gallinari'yi alacaklarına o zaman Fields'i deneselermiş.2.tur draft hakkınıda verebilirlerdi .
Aşk-ı Şehir
22.Şubat.2011, 21:04
Deron Williams Lakers'a gelsin yahu. Kendisini karakter olarak sevmem ama bize onun gibi bir PG lazım. :)
Night_Mare17
22.Şubat.2011, 22:53
Hayalimdeki takas : Artest + Bynum = Durant takası :D
Yanlız onların kontrat toplamı 20 MD buluyor:DOKC'de Durant'i göndermeye müşteri arıyor zati:D:D:D:D
DenizlispoR
22.Şubat.2011, 23:30
Artest+Bynum giderse yalnız Gasol 20 maç sonra parkelere yığılır =D.Ratliff dedemiz mi çıkıp oynayacak :zuhaha.
Deron Knicks'i Düşünüyor
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Williams_Deron_uta_091214.jpg
Bazı kaynaklara göre eğer Amare Stoudamire 2012'ye kadar Knicks'den ayrılmazsa, Deron Williams o sezon serbest kaldığı zaman tercihini Knicks'den yana kullanacak.
Ama tek sorun Knicks'in kasası. Eğer takasla veya başka bir şekilde Carmelo'yu takıma katarlarsa 2012'de bir süperstarla daha anlaşma yapmaları zora düşebilir. 2012'de serbest kalacak isimler arasında Dwight Howard, Chris Paul gibileri mevcut.
NBAtrky
Artest+Bynum giderse yalnız Gasol 20 maç sonra parkelere yığılır =D.Ratliff dedemiz mi çıkıp oynayacak :zuhaha.
Joe Smith'ide unutma:D:D
sakary Ali
22.Şubat.2011, 23:35
Feci bir takas olmuş..Doğu iyice karışacak.Ama inşallah Hedo'lu Orlando şampiyon olacağız.. :D
DenizlispoR
23.Şubat.2011, 08:29
Joe Smith'ide unutma:D:D
Onların rotasyonu bence Mbenga etmez :D .
anil luque
23.Şubat.2011, 15:29
Hayalimdeki takas : Artest + Bynum = Durant takası :D
Pau Gasol de insan ama biter bir yerden sonra .. :)
Night_Mare17
23.Şubat.2011, 16:21
Peki bir şey soracam Nba ' de draft ve takas olmadan transfer olmuyor mu ?
DenizlispoR
23.Şubat.2011, 16:54
Free Agent'ten oyuncu alabiliyorsun .Başka türlü olmuyor diye biliyorum .
Thunder ve Nuggets Thabeet İle İlgileniyor
Lig yöneticilerinin değerlendirmesine göre Thunder Hasheem Thabeet'i kadrosuna katmayı düşünüyor.
Thabeet 2009 draftında 2. sıradan seçilmişti.
Eğer Memphis mütevazi bir fiyat söylediği taktirde Oklahoma City sadece Thabeet'i takıma katmak istiyor.
Marc J. Spears'ın raporuna göre Thabeet ile ilgilenen bir diğer takım Nuggets.
NBAtrky
Bir Takas Daha Yolda
Kaynaklardan gelen haberlere göre New Jersey Nets ve Golden State Warriors birden fazla oyuncunun katıldığı takası duyurabilir.
Warriors Murphy için Nets'e Dan Gadzuric ve Brandan Wright'ı gönderecek.Bunun karşılığında da New Jersey'den Troy Murphy'nin yanında 2012 draftı ikinci tur hakkını alacak.
NBATRKY
Kosta Koufos Denver'da
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/media/act_kosta_koufos.jpg
Denver Nuggets ve New York Knicks arasında gerçekleşen takasta Shelden Williams'ta Knicks'in yolunu tutmuştu.
Bunun üzerine Nuggets yedek Center pozisyonu için Minnesota'dan Kosta
Koufos'u kadrosuna dahil etti.
Koufos 3 sezondur formasını giydiği NBA'de 3.1 sayı 2.3 ribund ortalamalarını tutturdu.
NBAtrky
Shaq Deplasman Turunda Oynamayacak
Bu sezona Boston Celtics’te iyi bir başlangıç yapan ama sakatlıktan sonra bir türlü toparlanamayan Shaquille O’Neal, çok büyük ihtimalle Boston Celtics’in deplasman turunda forma giyemeyecek.
Tecrübeli oyuncu, aşil tendonundaki sakatlıktan dolayı 2 Şubat’tan beri maçlara çıkamıyor. Shaquille O’Neal, bu sezon Boston Celtics formasıyla 36 maçta 9.3 sayı, 4.9 ribaund ortalamaları tutturdu. Celtics, yıldız isminin yokluğunda 3 Mart’a kadar evinde maç oynamayacak. Uzun bir deplasman turuna çıkan Doğu Konferansı’nın lideri, bu dönem içinde Denver Nuggets, Los Angeles Clippers, Utah Jazz ile maç yapacak ve Salt Lake City dönüşünde 3 Mart günü Phoenix Suns'ı kendi sahasında konuk edecek.
Dün gece deplasmanda turundaki ilk maçına çıkan Boston Celtics, Golden State Warriors’ı 115-93’lük skorla mağlup etti.
basketbolseverler
James Johnson Toronto Raptors'da
http://3.bp.blogspot.com/_Mhg8cPoUdGQ/TM2uujWjt3I/AAAAAAAAAEQ/vHYwrBjyYf4/s400/jj.jpg
Takas süresinin bitimine az bir zaman kala Bulls genç forveti James Johnson'ı Toronto Raptors'a yolladı.Bu takas karşılığında Bulls Miami'nin 2011 1.tur draft hakkını aldı.
James Johnson 2009 NBA draftında Bulls tarafından 16. sırada draft edilmişti.
George Karl Kafasındaki Planı Açıkladı
http://i56.tinypic.com/250imc7.jpg
Dün akşam Carmelo Anthony takasını NBA yönetiminin onaylamasıyla sonra Denver Nuggets koçu George Karl, yeni oyuncuları ile ilgili kafasındaki planı açıkladı.
Buna göre genç İtalyan yıldız Danilo Gallinari, Carmelo Anthony’den boşalan 3 numara pozisyonunun yeni sahibi olacak ve ilk 5’te maçlara başlayacak. Takas söylentilerinin olmasına rağmen şuan Gallinari ile ilgili tecrübeli koç, kafasındaki planın bu olduğunu açıkladı. Wilson Chandler’ı, Knicks’te Mike D’Antonio’nin kullandığı şekilde oynatmayı düşünen George Karl, genç yıldız adayının kenardan gelip takıma katkı vereceğini düşünüyor. Timofey Mozgov’u da kenardan getirtecek koç Karl, en ilginç kararı ise yeni guardı Raymond Felton ile ilgili verdi. Ty Lawson’ın ilk 5 çıkıp, Felton’ın yedekten geleceğini belirten George Karl, bu durumun büyük olasılıkla değişmeyeceğini sözlerine ekledi.
Denver Nuggets, dün gece Memphis Grizzlies’i 120-107 yenerken, yeni oyuncular maçı kenardan izledi.
basketbolseverler
Miami,Mike Miller'ı Kullanacak
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Spoelstra_Eric_mia_091203.jpg
Bazı kaynaklara göre Miami,Mike Miller'ı takas edebilecek bir pivot ya da point guard arıyor.
Mike Miller,Miami'ye bu sezon başı 5 yıllık sözleşme ile 29 milyon dolara gelmişti.
Bir yöneticinin açıklamasına göre Miami etrafa teklif götürdü ama kimse kabul etmedi ya da ihtiyacığımız yok diyerek reddetti.
Sonuçta Miami takaslarda kullanabilecek bir oyuncuyu istiyor,hemde çok
Ancak süre kısıtlı sadece 22 saat kaldı
Hornets - Kings Takası Bitmek Üzere
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Landry_Carl_sac_100322.jpg
Sacramento Kings ve New Orleans Hornets Carl Landry - Marcus Thornton takasını bitirmek üzere.
Andersen de takasa dahil edilecekti fakat bunun yerine Sacramento'ya bir miktar peşin para ödenecek.
Sacramento Lanrdy'i salı günü oynanacak maça çıkarmayacak.
Carmelo'dan Mutlusu Yok
http://i56.tinypic.com/mm5qxh.jpg
Yılan hikayesine dönen Carmelo Anthony takasının tamamlanması ardından Anthony ve eşi LaLa Vazquez dün gece New York’a geldiler.
Bu gece TSİ 00.00’da yapılacak olan basın toplantısından önce Knicks taraftarlarına mesaj gönderen Carmelo Anthony, “Rüyam gerçekleşti. Bu zamana kadar beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Sonunda New York’tayım. Sonunda evimdeyim.” diye konuştu.
Yıldız oyuncu, Perşembe günü sabaha karşı oynanacak olan New York Knicks-Milwaukee Bucks maçında ilk kez Madison Square Garden'a Knicks formasıyla çıkacak.
basketbolseverler
New Jersey Nets, Utah Jazz ve Golden State Warriors takımlarında arasında bir takas gerçekleşti. Bu takasa göre;
Deron Williams Nets'e; Derrick Favors ve Devin Harris ile 2 adet 1.tur draft hakkı Jazz'a gidecek. Ayrıca Troy Murphy Golden State yolcusu oldu ve Nets karşılığında Dan Gadzuric ile Brandan Wright' aldı.
NBATRKY
Aşk-ı Şehir
23.Şubat.2011, 19:26
Deron Williams'ın New Jersey Nets'e geçmesi çok garip. Doğu acayip bir hal almaya başladı. :D
Night_Mare17
23.Şubat.2011, 20:20
editt.. :D
Fearless Coward
23.Şubat.2011, 20:22
Yanlışın var Tuğrul,Griffin Clippers'ta :D
Night_Mare17
23.Şubat.2011, 20:22
Griffin Clippers daydı ben nediyorum ya :D
Sirius Black
23.Şubat.2011, 20:50
Doğu coştu. :zuhaha Yenilgiden sonra Melo ve D-Will. :D
Ama Jerry Sloan olayından sonra D-Will'e karşı bi soğukluk var bende.
Fearless Coward
23.Şubat.2011, 20:51
Valla herkes gitsin bizim için fark yok forza Spurs ! :D
DenizlispoR
23.Şubat.2011, 21:29
Deron isterse Clippers'ime gelsin , yine de nefret edeceğim ondan :D.Sloan 4ever. Yalnız takas fena :D.
BleedingMoon
23.Şubat.2011, 21:34
new jersey belki iyi bir hava yakalar. utah ve devin harris? enteresan.
Chicago Bulls bir dönem adı takas dedikodusuna karışan Courtney Lee'yi hala takıma katmak istiyor.
Kaynaklara göre Chicago Houston'a ilk tur draft hakkı önerdi.
Rockets Lee takasında Bulls'tan Ömer Aşık'ı almakta kararlı
NBAtrky
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Şubat.2011, 21:54
Yuh ya doğu uçtu iyice :D
Williams Takastan Mutsuz
Deron Williams Çarşamba günü Nets'e takas oldu.Takasta Deron Williams Nets'e giderken Devin Harris ve Derrick Favors Jazz'e giderken 2 tane de 1.tur draft hakkı aldı.
Salt Lake Tribune'nin raporuna göre Williams takastan mutsuz.
Takas çok çabuk gerçekleşti ve Williams takası duyunca şok oldu.
Yarın TSİ ile 14.00'da takas dönemi bitecek 17 saat 53 Dakika kaldı.
Dooki
23.Şubat.2011, 22:16
Jerry Sloan ile sorunları çözememiş Utah Jazz gördüğümüze göre.
Rehavi
24.Şubat.2011, 01:54
Chicago Bulls bir dönem adı takas dedikodusuna karışan Courtney Lee'yi hala takıma katmak istiyor.
Kaynaklara göre Chicago Houston'a ilk tur draft hakkı önerdi.
Rockets Lee takasında Bulls'tan Ömer Aşık'ı almakta kararlı
NBAtrky
Alsınlar alsınlar, keşke Ersan da bir yerlere gidebilse...
anil luque
24.Şubat.2011, 03:09
Deron Nets'te mi ? Bu yaşta kariyerini mi bitirmeye niyetli acaba ?
Rehavi
24.Şubat.2011, 03:17
Pek gitmek istediğini sanmıyorum :) Takaslarda oyuncular genelde pek söz sahibi olamıyorlar...
anil luque
24.Şubat.2011, 11:43
Kaç yıllık antrenörün kariyerine nokta koydurdu Deron , Jazz yönetimi al o zaman sana dedi heralde :D
Baron Davis Cleveland'da
24 Şubat 2011 11:54 | NTV Spor
Bu sezon üst süte 26 maç kaybederek NBA tarihine geçen Cleveland Cavaliers, yıldız oyun kurucu Baron Davis'i kadrosuna kattı. Cleveland, Davis karşılığında Mo Williams ve Jamario Moon'u Clippers'a gönderdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/118/davis_D96K6.jpg
2010-11 sezonunda NBA'in en az galibiyet alan takımı Cleveland Cavaliers, kadrosunu Los Angeles Clippers'tan tecrübeli oyun kurucu Baron Davis ile güçlendirdi. Davis karşılığında Clippers'a Mo Williams ve Jamario Moon'u gönderen Cleveland, ayrıca Los Angeles ekibinin 2011 draftındaki ilk tur hakkını da ele geçirdi.
31 yaşındaki Davis'in iki yıl 29 milyon dolarlık daha sözleşmesi bulunuyor. Amerikan basını, aynı zamanda Hollywood'da yönetmenlik kariyerini de sürdüren Baron Davis'in Cleveland'a gitmeye çok sıcak bakmadığını, ancak garanti parayı da reddedemeyeceği için transferi kabul etmek zorunda kaldığını yazdı. Davis bu sezon 12.8 sayı ve 7 asist ortalamalarıyla mücadele ediyordu.
Öte yandan LeBron James sonrası yeniden yapılanma hamlesinde olan Cleveland, Los Angeles Clippers'ın üst sıralardaki ilk tur hakkını alarak bir yıldızı daha kadrosuna katma imkanını kazandı. Play-off'a girmesi beklenmeyen Clippers'ın draft hakkının ilk 10 sıra içinde olması bekleniyor.
Bu sezon sakatlıklar yüzünden 36 maç forma giyen Mo Williams'ın sözleşmesi 2013 yılında bitecek. Clippers'ın yeni oyun kurucusu bu sezon 13.3 sayı ve 7.1 asist ortalamalarıyla oynadı.
Hinrich Atlanta'da, Bibby Wizards'ta
24 Şubat 2011 11:45 | NTV Spor
Doğu Konferansı takımlarından Atlanta Hawks ve Washington Wizards arasında beş oyunculu bir takas gerçekleşti. Buna göre Washington, yıldız oyuncu Kirk Hinrich'i Atlanta'ya gönderirken, karşılığında tecrübeli oyuncu Mike Bibby'yi kadrosuna kattı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/118/hinr_SNS3W.jpg
NBA'de New York Knicks ve New Jersey Nets'ten sonra, bir başka Doğu Konferansı takımı Atlanta Hawks da, takasın son gününü önemli bir transferle değerlendirdi.
Doğu'nun beşinci sırasında bulunan Atlanta, deneyimli oyun kurucu Kirk Hinrich'i kadrosuna kattı.
Beş oyuncunun dahil olduğu takasta Mike Bibby, Maurice Evans ve Jordan Crawford ile birlikte, bir draft hakkını Washington Wizards'a veren Hawks, ayrıca pota altı oyuncusu Hilton Armstrong'u da aldı.
2003 yılından beri NBA'de yer alan 30 yaşındaki Hinrich, kariyerinin ilk yedi sezonunu Chicago Bulls formasıyla geçirdikten sonra, 2010 yazında Washington Wizards'ın yolunu tutmuştu. Savunması ve dış şutlarıyla tanınan Hinrich, 13.2 sayı-3.4 ribaund ve 5.7 asist kariyer ortalamalarına sahip...
Öte yandan 32 yaşındaki Mike Bibby'nin Washington Wizards'ta çaylak yıldız John Wall'un yedeği olması bekleniyor. Bibby'nin altı milyon dolarlık kontratı 2012 yılında bitecek.
Revolution
24.Şubat.2011, 16:53
Clippers güçlenmiş ama Deron Williams adına çok üzüldüm. Kendisi de istemiyor Nets'i belli ki.
DenizlispoR
24.Şubat.2011, 17:12
Hawks rezalet bir trade yapmış.Bibby gibi keskin bir şütör'ün üstüne en iyi 6.adam ödülünü bu yılda almasına kesin gözüyle bakılan Crawford'u vermişler.Hinrich ve Amstrong bunlar eder mi bilinmez tabii :).
Bizim trade'ye bakarsak Baron'un büyük kontratından kurtulmakla beraber SF için Moon , PG için Mo Williams gibi kaliteli isimleri aldık.Kaman'da dönerse off kadroya bak :D.Mo Williams - Eric Gordon - Jamario Moon - Blake Griffin - Chris Kaman .
Jamal değil Jordan Crawford:D
http://www.heraldtimesonline.com/stories/2007/11/27/_ul_pb_crawford1128+Z.jpg
NOH Sasha Pavloviç'i serbest bırakmış
SAS Steve Novak'a 2. 10 günlük kontratı vermiş.
NBA.com
New Orleans Hornets ile Sacramento Kings takımları da dün bir takasa imza attı. Carl Landry’i New Orleans’a yollayan Sacramento Kings, bunun karşılığında Marcus Thornton’u ve nakit para aldı.
basketbolseverler
Nene 5 Yıl İçin 60 Milyon Dolar İstiyor
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/24/7634.jpg
Nene Hilario şu an için Denver Nuggets'tan herhangi bir teklif almadı ama kaynaklara göre yakın zamanda bir teklif alacak.
Nene'nin eşi bir Denver'lı ve o da Nene'nin Denver'da kalmasını istiyor.
Nuggets dışında Heat , Rockets ve Thunder'da Nene ile ilgileniyor.
Nene bu sezon Al Horford ve Joachim Noah'ın aldığı gibi 5 yıl için 60 milyon dolar istiyor.
NBAtrky
Heat Miller'a Karşılık Haywood'u Takas Etmek İstiyor
Bir kaynağa göre Miami Heat bir takas sonucu Brendan Haywood'u kadrosuna katmaya çalışıyor.Miami bu takasta Mike Miller'ı önerdi ancak Mavericks takasa ilgi duymuyor.
Haywood geçen sezon Mavericks ile imzalamıştı.
NBAtrky
Johny Flynn için Rockets ile görüşülüyormuş.
Takas TS ile 22.00'da bitecek.
Realgm
Thabeet - Battier Takası Gündemde
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Battier_Shane_hou_090510.jpg
NBA'de son haberlere göre tecrübeli oyuncu Shane Battier, Hasheem Thabeet karşılığında eski takımı Memphis Grizzlies'e geri dönebilir.
Takas süresinin bitmesi az bir zaman kala Houston Rockets ve Memphis Grizzlies ciddi bir görüşme içine girdiler. Rockets, Battier'e karşılık genç pivot Thabeet'i istiyor.
Takas için önemli bir nokta ise draft hakkının dahil edilip edilmemesi. Bunun nedeni ise Memphis Grizzles takımının draft hakkının Utah Jazz'de olması.
Memphis Grizzlies GM'i Chris Wallace, ''Aktif olmak istiyoruz. Şu anda bu takas üzerine yoğunlaştık. Belki olabilir, belki de olmayabilir. Bu takasın ihtimalini %50 olarak görüyorum.'' şeklinde konuştu.
NBAtrky
KaPaLı
24.Şubat.2011, 23:03
Thabeet hala takasmı arıyo ya (:
Dooki
24.Şubat.2011, 23:05
Şu an süre bitti resmi olarak.
GodfatheR
24.Şubat.2011, 23:22
Son dakika bombası :D
BOSTON CELTİCS NENAD KRSTİC VE JEFF GREEN KARŞILIĞINDA NATE ROBİNSON VE KENDRİCK PERKİNS'İ OKLAHOMA CITY THUNDER'A VERDİ !!!!!!!!!!
DenizlispoR
24.Şubat.2011, 23:23
Nate Robinson + Kendrick Perkins(Boston Celtics) = Jeff Green + Nenad Kristic(Oklahoma City Thunder) .
Fena takas olmamış
GodfatheR
24.Şubat.2011, 23:28
Nate'in gitmesine çok sevindim zira Boston formasına yakışmıyordu hiç :) Ama Perkins'İ arayabilirz. Onun boyalı alandaki sertliği, caydırıcılığı çok çok önemliydi.
DaveJones
24.Şubat.2011, 23:31
Kristic ne yaaaa. Greeninde kontratı bitiyor sezon sonu. Gerçi perkinsinde bitiyordu ama kristicle olmaz bu işler.
Dooki
24.Şubat.2011, 23:39
Robinson'ı göndermesi iyi olmuş Boston'ın ama Perkins'i verip Krstic'i almaları da saçma bence. Bu kontrat Green için yapılmış boston adına.
BleedingMoon
24.Şubat.2011, 23:45
uzun zamandır bu kadar hareketli bir takas dönemi olmamıştır herhalde. neler dönmüş serhat ya?
furkan58
24.Şubat.2011, 23:57
Semih Erden artık Cleveland'da!
NBA'de Boston Celtics forması giyen milli basketbolcumuz Semih Erden takas yoluyla Cleveland'a geçti. Semih Erden ilk sezonunu yaşadığı Boston Celtics'te 4.1 sayı, 2.9 ribaund ortalamalarıyla forma giydi.
GodfatheR
25.Şubat.2011, 00:28
Hawks rezalet bir trade yapmış.Bibby gibi keskin bir şütör'ün üstüne en iyi 6.adam ödülünü bu yılda almasına kesin gözüyle bakılan Crawford'u vermişler.Hinrich ve Amstrong bunlar eder mi bilinmez tabii :).
Bizim trade'ye bakarsak Baron'un büyük kontratından kurtulmakla beraber SF için Moon , PG için Mo Williams gibi kaliteli isimleri aldık.Kaman'da dönerse off kadroya bak :D.Mo Williams - Eric Gordon - Jamario Moon - Blake Griffin - Chris Kaman .
Ne ara ClipersLı oldun Ozzy sen BostonLı değilmiydin :) Neyse FenerBahçe'yi bi anda bırakıp nasıl anti-Fneer olduğunu bildiğim için şaşırmadım açıkçası :p
Semih Cavs'te süre bulacaktır. Onun gelişimi adına iyi bir takas olmuş.
DaveJones
25.Şubat.2011, 00:32
Semih cleveland da bostonda bulduğundan az süre alır. Buraya yazıyorum.
DenizlispoR
25.Şubat.2011, 08:34
Ne ara ClipersLı oldun Ozzy sen BostonLı değilmiydin :) Neyse FenerBahçe'yi bi anda bırakıp nasıl anti-Fneer olduğunu bildiğim için şaşırmadım açıkçası :p
Semih Cavs'te süre bulacaktır. Onun gelişimi adına iyi bir takas olmuş.
Blake reyizimden elbow dunk'u gördükten sonra başka şansım kalmadı :p.
yaman76hakanFB
25.Şubat.2011, 14:34
Boston'ı anlamak mümkün değil. Semih'i Clevand'a göndermelerine birşey dediğim yok ama (ki bence o da anlamsız) ligin boyalı bölgedeki en sert oyuncusu Perkins'i harcamak sadece rakiplerin ekmeğine yağ sürmektir. İstatistiklerine bakmayın; Perkins boyalı bölgenin kasabıydı. Şimdi Boston'ın muhtelif rakiplerinden Dwigithe Howard ve Pau Gasol gibi uzunlar sevinçten dans ediyordur. En azından sakatlanma tehlikesi yaşamayacaklar. :D
Ahı gitmiş vahı kalmış iki O'Neal ile şampiyonluk hayali kurmak ne saçma? Kristiç dersen en iyi döneminde bile oraların adamı olmadı.
yaman76hakanFB
25.Şubat.2011, 14:34
Bugün en güldüğüm haber:
Miami Heat cephesinde maçın kaybedilmesi kadar üzücü bir olay da kariyerinin en kötü performansını ortaya koyan Chris Bosh'un performansıydı. Chris Bosh, kullandığı 18 şutun 17'sini kaçırarak 0.56 yüzde ile NBA tarihine geçti. NBA'de 1972-1973 sezonunda 22'de 1 şut isabetle oynayan Mike Newlin'den bu yana kimse bu kadar düşük yüzde ile hücum etmemişti. 1968-1969'da Nate Thurmond 19'da 1 ile oynarken Chris Bosh 1961-1962'deki Dolph Schayes 'in 18'de 1'lik rekorunu egale etmiş oldu.
turkbasket
Yanlış hatırlamıyorsam rekorun eski sahiplerinden Dolph Schayes 1996'da hazırlanan gelmiş geçmiş en iyi 50 oyuncu listesinde mevcut isimlerden birisi... Bu performansın üstüne Bosh'u da alırlar mı acaba o listeye... http://forum.fenerbasket.com/images/smilies/icon_e_biggrin.gif
(Diana'nın Panküp Kayseri maçındaki 0/16'sını hatırlatacak ilk kişiyle kavga ederim. http://forum.fenerbasket.com/images/smilies/icon_e_smile.gif )
yaman76hakanFB
25.Şubat.2011, 14:37
Baron Davis'in Clevand'a gönderilmesine gelince... Oh olsun. Artık orada basketbol dışında uğraşacak bir iş bulamayacak. Semih Erden'le harmandalı oynarlarsa bilemem artık. :D
Şu Baron Davis kadar bir efsane potansiyeli taşıyıp yeteneklerine ihanet eden ikinici bir isim son yıllarda hatırlamıyorum. Basketbolu ciddi anlamda takip etmeye başladığım 90'lı yılların başından itibaren sıralarsam:
1-Derric Coleman
2-Shown Kemp
3-Vin Baker
4-Lary Johnson (Sakatlıklar da pay sahibiydi duraksamasında. Hakkını yemeyelim.)
5-Stephan Marbury
6-Baron Davis
Her biri bir efsane potansiyeli taşıyordu. Ama basketbol dışı işlerle uğraşmaktan basketbola zaman bulamadılar. Kimisini tembellik, kimisini uyuşturucu, kimisini alkol, kimisini disiplinsizlik ve başına buyrukluk yedi bitirdi. Bir basketbolsever olarak hatırladıkça burnumun direkleri sızlar. Hele Derric Coleman ve Baron Davis'in taşıdığı potansiyel... Yazık olanlar kuşağı...
BleedingMoon
25.Şubat.2011, 15:58
ömer'e nazar değmesin. şimdilik çok iyi bir rol oyuncusu. süper bir savunmacı olma yolunda ilerliyor.
semih'e yazık mı oldu, semih için iyi mi oldu? göreceğiz. inşallah 20'li dakikalarda süre bulur ki rezil bir takıma gitmesinin artısını görür. cleveland'da 20 dakika alamayacaksa boston'da havlu sallasa daha iyiydi.
yaman76hakanFB
25.Şubat.2011, 16:52
Bence Semih'e yazık oldu. Çünkü özellikle NBA'de kötü takımlarda kendini geliştirmek çok zordur. Bütün takım istatistiğe oynar. Uzunların işi daha da zordur. Kısalardan pas alamazlar. Clevand'da 20 dakika almasındansa, Celtics'de 10 dakika almasını tercih ederdim.
Dooki
25.Şubat.2011, 16:52
Bence semih için kötü oldu. Boston'a alışmıştı. Shaq gibi bir arkadaşı ve yardımcısı vardı. Doc Rivers yardımcı oluyordu güya. Bilemicem
Takasın son günü sonuçlanan takaslar.
Charlotte Bobcats - Portland Trail Blazers ▬▬▬
Portland Trail Blazers'in Aldıkları :
- F Gerald Wallace
Charlotte Bobcats'in Aldıkları :
- F Dante Cunningham
- C Joel Przybilla
- C Sean Marks
- 2011 1.tur draft hakkı (Hornets'dan)
- 2013 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Boston Celtics - Sacramento Kings ▬▬▬
Boston Celtics'in Aldıkları :
- 2017 2.tur draft hakkı
Sacramento Kings'in Aldıkları :
- F G Marquis Daniels
▬▬▬ Houston Rockets - Phoenix Suns ▬▬▬
Phoenix Suns'ın Aldıkları :
- G Aaron Brooks
Houston Rockets'ın Aldıkları :
- Goran Dragic
- 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Oklahoma City Thunder - Charlotte Bobcats ▬▬▬
Oklahoma City Thunder'ın Aldıkları :
- C Nazr Mohammed
Charlotte Bobcats'in Aldıkları :
- F D.J White
- G Morris Peterson
▬▬▬ Hosuston Rockets - Memphis Grizzlies ▬▬▬
Memphis Grizzlies'ın Aldıkları :
- F Shane Battier
- G Ish Smith
Houston Rockets'ın Aldıkları :
- C Hasheem Thabeet
- 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Cleveland Cavaliers - Boston Celtics ▬▬▬
Cleveland Cavaliers'ın Aldıkları :
- C Semih Erden
- F Luke Harangody
- 2013 2.tur draft hakkı
▬▬▬ Boston Celtics - Oklahoma Cithy Thunder ▬▬▬
Oklahoma City Thunder'ın Aldıkları :
- C Kendrick Perkins
- G Nate Robinson
- Jeff Green
- Nenad Krstic
- 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Cleveland Cavaliers - Los Angeles Clippers ▬▬▬
Cleveland Cavaliers'ın Aldıkları :
- G Baron Davis
- 2011 1.tur draft hakkı
Los Anegeles Clippers'ın Aldıkları :
- F Jamario Moon
- G Mo Williams
▬▬▬ Atlanta Hawks - Washington Wizards ▬▬▬
Atlanta Hawks'ın Aldıkları :
- G Kirk Hinrich
- F Hilton Armstrong
Washington Wizards'ın Aldıkları :
- G Mike Bibby
- G Jordan Crawford
- G Maurice Evans
- 2011 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Golden State Warriors - New Jersey Nets ▬▬▬
Golden State Warriors'ın Aldıkları :
- F Troy Murphy
- 2012 2.tur draft hakkı
New Jersey Nets'in Aldıkları :
- F Brandan Wright
- C Dan Gadzuric
▬▬▬ New Orleans Hornets - Sacramento Kings ▬▬▬
New Orleans Hornets'in Aldıkları :
- F Carl Landry
Sacramento Kings'in Aldıkları :
- G Marcus Thornton
▬▬▬ New Jersey Nets - Utah Jazz ▬▬▬
New Jersey Nets'in Aldıkları :
- G Deron Williams
Utah Jazz'ın Aldıkları :
- F Derrick Favors
- G Devin Harris
- 2011 1.tur draft hakkı
- 2012 1.tur draft hakkı
▬▬▬ New York Knicks - Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves ▬▬▬
New York Knics'in Aldıkları :
- F Carmelo Anthony
- G Chauncey Billups
- F Renaldo Blackman
- G Anthony Carter
- C Sheldon Williams
Denver Nuggets'ın Aldıkları
- F Wilson Chandler
- G Raymond Felton
- F Danilo Gallinari
- C Kosta Koufous
- C Timofey Mozgov
- 3 milyon $
- 2014 1.tur draft hakkı
- 2012 2.tur draft hakkı
- 2013 2.tur draft hakkı
Minnesota Timberwolves'ın Aldıkları
- C Eddy Curry
- F Anthony Randolph
- 2015 2.tur draft hakkı (Nuggets'tan)
- 3 milyon $
▬▬▬ Chicago Bulls - Toronto Raptors ▬▬▬
Chicago Bulls'un Aldıkları :
- 2011 1.tur draft hakkı
Toronto Raptors'ın Aldıkları :
- F James Johnson
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Powe_Leon_bos_080416.jpg
Cavaliers Leon Powe'u serbest bıraktı.
Celtics Leon Powe'u kadrosuna katmak için bir girişimde bulunabilir.Ayrıca Knicks'te uzun oyuncu arıyor.
ozaniel
25.Şubat.2011, 18:19
Boston draft haklarını toplamış, biri 2017'nin 2. draft hakkı.:D
Cuban All-Star MVP'sini İstiyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/cd66617b81a003c0c2257842002cc2ee/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban pazarlama ve bilet satma konusunda hemen hemen her şeyi dener ve normalin dışına çıkmaktan hiç çekinmez. Bu nedenle Cuban, 2011 All-Star maçının MVP'sine transfer teklifi götürmeyi düşündüğünü açıkladı.
Hayır, hayır o MVP değil. O MVP, Türk Hava Yolları reklamlarında yer almakla meşgul. Cuban'ın istediği diğer MVP. Yani Şöhretler maçının MVP'si Justin Bieber…
Cuban konuyla ilgili olarak, “Ben Dennis Rodman' a kontrat uzatmış birisiyim. Bu nedenle Justin'e da uzatabilirim. Ama ilk olarak öğrenmem gereken bir konu var. O da yaşı NBA'de oynayabilmek için yeterince büyük mü? O çocuk iyi bir oyuncu” dedi.
2000 yılında Rodman ile anlaşan ve bilet satışlarına olumlu yansıyan bu transfere değinen Cuban, o yıl Rodman'a sadece 12 maç dayanabildiğini hatırlamıyor olamaz. Uçuk davranışlarıyla soyunma odasını bir sirke çeviren Rodman 12 maç sonunda serbest bırakılmıştı. Bu arada şu anda 16 yaşında olan Bieber'ın Dallas Mavericks forması giyebilmesi için Cuban'ın genç yıldız 19 yaşına girene kadar beklemesi gerekiyor. Bizden söylemesi.
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/cd66617b81a003c0c2257842002cc2ee/BS_Blob/0.A68E?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
basketbolseverler
:n::n::n::n::k::k:
DenizlispoR
25.Şubat.2011, 19:13
Buna kontra olarak Pippen'i isterim ben de :n:.
Ergenler orada baş tacı burada halimize bak :p.
Dooki
25.Şubat.2011, 19:29
Ben bu ergenden daha iyi basket oynadığımı iddia ediyorum. Cuban gör beni.
Revolution
25.Şubat.2011, 19:35
Bieber şöhretler maçıyla Dallas'a gidiyorsa, acil benim 1-2 şarkı yazmam lazım bakarsın şans bana güler. Bende 94 doğumluyum boyum da 1.88 öküz gibi adamım görün ulan beni :zuhaha
3'lü Takastan Hornets Çekilmiş
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Mayo_OJ_mem_091110.jpg
Hornets-Pacers-Memphis arasında O.J Mayo,Brandon Rush,Josh McRoberts'in yer alacağı takas için anlaşıldı.ABD saatiyle 3:01 PM'de olması yüzünden kabul görmediği söyleniyordu.Bir diğer nedeni ise Hornets'in takastan vazgeçmesiymiş.
Hornets NBA'in sahip olduğu bir takım.Takasa göre McRoberts ve Pacers 1.tur hakkı Memphis'e geçecekti.Hornets Brandon Rush'ı kadrosuna katacaktı.Son takım Pacers ise O.J Mayo'yu kazanmış olacaktı.
Bir kaynağa göre sorun takasın zaman aşımına uyması değil tarafların anlaşamaması yüzünden iptal olduğunu belirtiliyor.
NBATRKY
Black Mamba Rekor Kırdı
Galası 2011 NBA All-Star hafta sonunda yapılan, Nike tarafından çekilen Kobe Bryant’ın Black Mamba filmi, internette en çok izlenen videolar arasına girmeyi başardı. Nike ve All Star hafta sonunda Doğu-Batı Karması maçının 37 sayıyla en skorer oyuncusu seçilen Kobe Bryant, 2011 All-Star hafta sonu organizasyonu kapsamında düzenlenen Nike Basketbol temalı bir etkinlikte merakla beklenen Black Mamba filmini tanıttı. Black Mamba filmi çok kısa bir süre içinde internetteki video paylaşım sitelerinde en çok izlenen videolar arasına girmeyi başardı.
Kobe Bryant, Kanye West, Bruce Willis ve Danny Trejo’nun rol aldığı The Black Mamba, yönetmenliğini Robert Rodriguez’in yaptığı bir Nike Basketball yapımı. Film, Kobe’nin ikinci kimliği olan Black Mamba’ya benzeri görülmemiş bir şekilde hayat veriyor. Filmde ayrıca Kobe’nin dünyanın en iyi basketbol oyuncularından biri olduğu vurgulanırken, Kobe de basketbol sporuna saldıran ve bu sporu yok etmeye çalışanlarla mücadele eden bir basketbol “koruyucusu” rolüne bürünüyor.
The Black Mamba’nın Nike Basketball etkinliğinde tanıtıldığı sırada, filmin tamamı dünya çapındaki Nike Basketball hayranlarına Facebook.com/Nikebasketball adresinden dijital olarak yayınlandı. Film şu anda youtube.com/nikebasketball adresinden izlenebilmekte. Film Portland, Oregon’da bulunan Wieden+Kennedy ortaklığıyla çekildi.
turkbasket
Murphy İçin Takımlar Sırada
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Murphy_Troy_njn_110115.jpg
Takas sezonunda Boston'a "Ha gitti ha gidecek"denilen Troy Murphy şu anda tam olarak kimseye evet demiş değil.Boston'da olduğu duyurulan ancak yakın zamanda gönderilecek oyuncunun durumu için henüz karar vermediği için yalanlandı.
CBS Sports'dan Ken Berger'e göre Murphy'nin peşinde; Boston,Magic,Heat, üçlüsü olduğunu açıkladı.
NBATRKY
İlk 5 oynayabileceği tek takım Magic oraya gider bence.
Dooki
26.Şubat.2011, 13:57
Wizards 113 - 121 Heat. Wade 41 sayıyla sırtladı ama ne maçtı be! Nick Young 38 sayıyla terletti resmen beni. Hele 8'de 6 üçlük nedir ya, James Jones'a üçlükçü derdik.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Şubat.2011, 14:01
Wade, Wizards'a fazla geldi
American Airlines Arena'da oynanan maçta 41 sayı kaydeden Dwyane Wade, Miami Heat'i Washington Wizards karşısında sırtladı.
Yıldızlar topluluğu Miami Heat, 19 bin 825 taraftarı önünde American Airlines Arena'da Washington Wizards'ı konuk etti.
Dwyane Wade'in 41 sayı 5 ribaund 2 asistlik performansına LeBron James de 25 sayı 9 ribaund 7 asistle destek verdi ve Heat, 4'üncü çeyrekte iyice ateşlenerek Washington Wizards'ı 121-113 yendi.
Chris Bosh 15 ve Mario Chalmers 14 sayıyla Heat'e destek verirken Miami ekibi bu sezon ilk kez evinde peş peşe 7'inci galibiyetini elde etti.
Washington'da Nick Young 38 sayı kaydederken, John Wall 24 sayı 12 asist ve JaVale McGee de 18 sayı 17 ribaundla elinden geleni yaptı.
NBA'DE GÜNÜN SONUÇLARI
Phoenix 110 Toronto 92
Sacramento 98 Charlotte 110
Detroit 94 Philadelphia 110
Utah 95 Indiana 84
Washington 113 Miami 121
New York 109 Cleveland 115
New Orleans 95 Minnesota 81
Oklahoma City 88 Orlando 111
New Jersey 96 San Antonio 106
Denver 106 Portland 107
Atlanta 95 Golden State 79
LA Clippers 95 LA Lakers 108
NtvSpor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Şubat.2011, 14:02
Los Angeles derbisi Kobe'nin
İlk yarının son anlarında sakatlanan Kobe Bryant soyunma odasına giderken Clippers az da olsa rahat hissetti. Ancak Kobe öyle bir geri dönüş yaptı ki ne smaç ustası Griffin ne de Foye bir çare bulamadı.
NBA'de gecenin en önemli maçlarından bir Los Angeles'daki derbi mücadelesiydi. Los Angeles Lakers'ın Los Angeles Clippers'ı konuk ettiği maçta Staples Center'ı 18 bin 997 taraftar doldurdu.
Staples Center'daki 3'üncü çeyrekte Kobe Bryant şov yaşanırken, 24 sayısının 18'inci 3. çeyrekte kaydeden süper yıldız, Lakers'ı Clippers karşısında 108-95'lik zafere taşıdı. Kobe 24 sayısının yanı sıra 5 de asist verdi. Lakers'ın galibiyetinde önemli rol oyanayan isimlerden biri de Pau Gasol oldu. Gasol, 22 sayı 5 ribaundla maçı tamamladı.
Andrew Bynum 16 sayı 11 ribaundla, Shannon Brown da 10 sayıyla Lakers'ın Staples Center'ı paylaştığı rakibini devirmesine destek oldu.
All-Star'ın En Değerli Oyuncu'su olan (MVP) Bryant, ilk yarının tamamlanmasına 2 dakika kala sağ dirseğinde yaşadığı bir sakatlıkla soyunma odasına geri giderken 3'üncü çeyrekte tek başına Clippers'dan daha fazla sayı atmayı başardı.
Clippers'da Randy Foye, 5'i üç sayılıktan olmak üzere 24 sayı kaydederken, All-Star'ın smaç şampiyonu Blake Griffin de 22 sayı 10 ribaundla maçı tamamladı. Griffin'i durdurmakta çok iyi bir iş yapan Lakers, NBA'de en çok smaç yapan ikinci isim olan Griffin'in sadece 2 smaç yapmasına izin verdi.
NtvSpor
Fearless Coward
26.Şubat.2011, 14:03
Howard,Durant'a öyle bir block attı ki görülmeye değerdi :D :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
Dwight'ın sayıları Hido'nun asistleri
12 maçla devam eden NBA'de, milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Oklahoma City Thunder'ı konuk etti. Howard'ın 40 sayı 15 ribaundla double double yaptığı maçta, Hido da 10 asistle parladı.
Amway Center'da oynanan maçta Orlando Magic, Oklahoma City Thunder'ı konuk etti. Thunder karşısında süper yıldızı Dwight Howard ile coşan Magic, 19 bin 11 taraftarı önünde 2 saat 31 dakika süren mücadele sonunda salondan 111-88 galip ayrıldı.
HOWARD TUTULMUYOR
All-Star hafta sonunda verilen aradan beri ilk maçını kazanan Magic, Howard'ın 40 sayı 15 ribaundluk performansıyla kendine gelirken, Jason Richardson 17, J.J. Redick, 16 ve Jameer Nelson da 14 sayıyla maçı tamamladı.
HİDO'DAN 10 ASİST
Maça ilk beşte başlayan ve 38 dakika süre alan Hidayet Türkoğlu, verdiği paslarla galibiyete önemli bir katkı yaparken, milli basketbolcumuz 10 asist, 7 sayı, 4 ribaund, 1 top çalmayla maçı tamamladı.
KEVIN DURANT YETMEDİ
Thunder'ın en skorer ismi ise Kevin Durant oldu. Durant 23 sayı 16 ribaundla maçı tamamladı. Russell Westbrook 18 sayı, James Harden 16 ve Daequan Cook da 15 sayıyla takımına destek verdi.
Orlando, pazar günü Charlotte'ı konuk edecek ve ardından Doğu'nun en iyi takımlarından Miami ve Chicago ile karşılaşacak.
Oklahoma City, Orlando karşısında 11 oyuncusunu kadroya alırken bunlardan 10'u süre aldı ve takıma yeni katılan Kendrick Perkins, Nate Robinson ve Nazr Mohammed şans almadı.
HOWARD'DAN 47. DOUBLE-DOUBLE
Orlando Magic'in galibiyetinde başrol oynayan ve maçın en skorer ismi olan Howard, peş peşe 4'üncü maçında en az 30 sayı kaydederken bu sezon 47'inci kez double-double yaptı.
NtvSpor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
"Cleveland beni almak için her şeyi yapmış"
Boston Celtics'ten Cleveland Cavaliers'a takas yoluyla gönderilen Semih Erden, takası ile ilgili bilinmeyenler NTV Spor'a anlattı.
Boston Celtics'ten Cleveland Cavaliers'a takas yoluyla gönderilen Semih Erden, takası ile ilgili bilinmeyenler NTV Spor'a anlattı. Spor Merkezi Programı'na telefon ile bağlanan Semih, Sine Büyüka ve İbrahim Kutluay'ın sorularını yanıtladı.
Semih Erden transferini NTV SPOR'a değerlendirdi
Cleveland Cavaliers'in kendisini almak için herşeyi yaptığını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu kaydeden Semih, "Son anda bir takas oldu. Benim için gerçekten çok hızlı gelişti. Öğrendiğimde biraz üzüldüm çünkü Boston'da kalıp şampiyonluk yüzüğü takmayı düşünüyordum. Hedeflerim vardı. Ben bu takasın haberini daha önceden almıştım, ancak bunların dedikodu olduğunu düşündüm. Cleveland'ın beni çok istediğini öğrendim. Beni almak için herş eyi yapmışlar. Orada eminim ilk 5 başlayarak. çok fazla süre alacağım. Yeteneklerimi sergilemek için çok uygun bir ortam olacak" diye konuştu.
NtvSpor
sakary Ali
26.Şubat.2011, 14:16
Hido 10 asist yaptı..7 sayı kaydetti.Howard'ın 6 bloğu var.Hido ile Howard 4 tane alley oop yapmışlar.
Birde Hido oyunda iken Orlando Thunder'den 34 sayı daha fazla atmış.
Pistons Patlama Noktasında
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/2277d8b2ad27ac8fc2257843003b0a45/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpgDetroit Pistons'da tecrübeli oyuncular Tracy McGrady, Richard Hamilton, Ben Wallace, Tayshaun Prince, Rodney Stuckey, Chris Wilcox ve genç oyuncu Austin Daye sabahki antrenmanı protesto ettikten sonra coach John Kuester, Phiadelphia 76'ers maçında bu oyunculardan hiç birisini kullanmadı. Hepsini kenarda oturtan Kuester maç boyunca sadece 6 oyuncu kullandı. Ancak maçın ikinci çeyreğinde Kuester oyundan atıldığında bu oyunculardan başta T-Mac olmak üzere Stuckey ve Wallace'ın gülmesi ve durumla dalga geçmesi büyük tepki topladı.
Los Angeles Lakers'ın ünlü coachu Kuester adında çok üzüldüğünü belirtirken, “NBA'in artık gözü morarmıştır. Detroit dibe vurmuş durumda. Böyle bir olaydan sonra meslektaşın için endişe ediyorsun. Moralinin nasıl olduğunu tahmin etmek zor değil” yorumunu yaptı. Tabii bu arada oyuncular antrenmanı es geçtikten sonra kulüp tarafından yapılan açıklamada enteresan; kulüp sözcüsü Cletus Lewis, “Prince'in mide bulantısı, McGrady'nin baş ağrısı ve Wallace'ın tam olarak bilmediğimiz ailevi bir sorunu vardı. Hamilton, Wilcox, Stuckey ve Daye ise otobüsü kaçırdı. Stuckey ve Daye antrenmanın sonuna yetişebildi ana coach onları antrenmana almadı” açıklamasını yaptı.
2004 yılında Mehmet Okur'lu kadrosu ile NBA Şampiyonu olan kulüp ne duruma gelmiş… NBA takımlarının hep kulüp içi organizasyonları konuşulur ama Pistons'ın sahibi Bill Davidson 2009 yılında, Utah Jazz'ın sahibi Larry Miller da geçen yıl vefat ettikten sonra bu iki sağlam kulübün kısa sürede ne durumlara düştüğü ortada. “Mezarlıklar yeri doldurulamayacak insanlarla mı doludur?” sorusuna en azından NBA açısından “Evet” demek gerekiyor galiba. İşte Pistons coachu Kuester'ın atıldığı pozisyon ve takımın yıldızlarının atılmasıyla dalga geçmeleri...
http://www.sbnation.com/nba/2011/2/25/2016023/pistons-coach-john-kuester-ejected-video-youtube (http://www.sbnation.com/nba/2011/2/25/2016023/pistons-coach-john-kuester-ejected-video-youtube)
Melo'nun Carl'a Cevabı Gecikmedi
Eski dosttan düşman olmaz denir ama eski koçtan düşman olur mu? Veya eski oyuncundan? Perşembe akşamı TNT ulusal yayınında Denver Nuggets Koçu George Karl'ın, eski oyuncusu Carmelo Anthony için söyledikleri tepki çekmişti. Eski oyuncusunu savunmayı hiç düşünmemekle suçlayan ve takım savunmasını da perişan ettiğini ekleyen Karl esasında bu çıkışıyla da epey eleştiri almıştı.
Ancak Carmelo Anthony de eski koçunun bu sözlerine cevap vermek ihtiyacını hissetti ve Twitter hesabında çok sert bir yanıt verdi. Melo, eski koçu George Karl için, “Ciddi olmazsın. Bazı insanlar beni şaşırtmaya devam ediyor. İnanılacak gibi değil. Ama ne derler? Otlar kesilince yılanlar ortaya çıkar” sözleriyle ne kadar kızdığını belli etti.
Anthony ayrıca, “Ben o takım için yedi buçuk sezon boyunca neler yaptığımı çok iyi biliyorum. Batı Yakası Finallerine giderken ben de vardım ve o sezon savunmada çok etkiliydik” derken, George Karl'ı tanıyanlar bu tartışmanın devam edeceğini de belirtmekten geri kalmadılar.
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/18c5ea12a90621abc22578430036b35f/BS_Blob/0.588?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Pippen Sarayını Satışa Çıkardı
Chicago Bulls'un efsane ikinci adamı Scottie Pippen, Florida eyaletinin Fort Lauderdale semtindeki muhteşem saray yavrusunu 16 milyon Dolar’a satışa çıkardığını açıkladı.
2000 yılında Pippen 1.34 milyon $ ödeyerek evi satın almış, tabii ki içinde bazı yenilikler yapmıştı. Harbor Beach plajına sıfır olan evin ayrıca yüzme havuzu da var. Pippen'ın tok satıcı olduğunu belirtenler ihtiyaçtan dolayı evi satışa çıkarmadığını eklerken, istediği parayı verecek birisini bulana kadar da 2-3 yıl beklemeye hazır olduğunu eklediler.
Pippen hedef koyduğu fiyata evini satmayı başarırsa 11 yılda evi 12 misline değer kazandırıp satmış olacak. Birçok NBA süper yıldızı parasını çarçur edip iflasını açıklarken, Pippen'ın bu akıllı yatırımına sadece şapka çıkartmak lazım.
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/84437f128923b107c225784300350c86/BS_Blob/0.45C?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Basketbolseverler
Deron Williams Double Double İle Başladı
San Antonio Spurs karşılaşmasında gözle Deron Williams daydı . Nets formasıyla ilk maçın çıkan Deron Williams 41 dakikada 14 sayı ,12 asist , ile Double ve bunun yanısıra 1 top çalıp 4 ribaund alan oyuncu Double Double yaptı
NBATRKY
Warriors, Jeff Adrien İle Anlaştı
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/media/act_jeff_adrien.jpg
Golden State Warriors yönetimi Cuma günü yaptığı açıklamada, D-League'deki Rio Grande Valley Vipers takımında oynayan Jeff Adrien ile anlaştığını duyurdu.
Adrien, sezona Warriors ile başlamış, 15 maçta 10.8 dakika ortalamasıyla oynamış, 2.9 sayı ve 3.3 ribaund ortalamaları tutturmuştu. Daha sonra serbest bırakılmış ve D-League'in yolunu tutmuştu.
NBAtrky
Jordan Takası Savundu
Michael Jordan'a göre Gerald Wallace'ı yollamak adına yaptığı takas doğru.Jordan basın toplantısında yaptığı açıklamada son yaptığı takası savundu.
Jordan'a göre Joel Przybilla Charlotte'un takıma katabileceği en iyi rotasyon oyuncusuydu.Ayrıca Jordan'a göre takım bu takasla hem maaş bütçesini boşalttı hem de gelecek için yatırım yaptı.Takımın takasta iki draft hakkı aldığını hatırlatmak gerek bu noktada.
Efsane isim bu takasın takımı daha iddialı konuma getirme yolunda kendilerine yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.
NBATRKY
Aşk-ı Şehir
27.Şubat.2011, 12:08
Ersan'ın Milwaukee'den ayrılması lazım artık yahu. Milwaukee onun kapasitesini anlamayan bir takım. Onlar daha Salmons gibi bencil Mbah MBoute gibi yeteneksiz adamları oynatmaya devam etsinler...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Şubat.2011, 12:31
Dallas hızını aldı gidiyor
NBA'de Dallas Mavericks, deplasmanda Washington Wizards'ı mağlup ederken, bu sonuçla üst üste 5. galibiyetine imza atmış oldu.
NBA'de sabaha karşı 6 maç oynandı.
Dallas deplasmanda Washington'ı 105-99 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı. Washington Wizard üst üste 5. mağlubiyetini elde etti. Dallas'ta Chandler 23 sayı, 13 ribaundla, Nowitzki 21 sayıyla, Washington'da Wall 24 sayıyla oynadı.
Chicago deplasmanda Milwaukee'yi 83-75 yendi. Chicago'da Ömer Aşık 6 ribaund, 1 top çalmayla oynarken Milwaukee'de Ersan sakatlığı nedeniyle forma giymedi. Chicago'da Deng 19 sayıyla, Rose 17 sayıyla, Milwaukee'de Moute 16 sayıyla oynadı. Chicago bu sonuçla üst üste 2., son 7 maçta 6. galibiyetini almış oldu. Milwaukee üst üste 2. mağlubiyetini almış oldu.
Detroit, Utah'ı 120-116 yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi. Utah da bu sonuçla son 7 maçında 6. mağlubiyetini elde etmiş oldu. Detroit'te Stuckey 28 sayı, 8 asistle, Monroe 12 sayı, 16 ribaundla, Millsap 23 sayı, 11 ribaundla oynadı.
Boston deplasmanda La Clippers'ı 99-92 yenerek son 5 maçta 4. galibiyetini alırken, Los Angeles clippers ise üst üste 4., son 8 maçta 7. mağlubiyetini almış oldu. Boston'da Pierce 24 sayıyla, Allen 22 sayıyla, La Clippers'ta Foye 32 sayı, 7 asistle oynadı.
Memphis, Sacramento'yu 120-92 yenerek üst üste 2., son 7 maçta 6. galibiyetini elde etmiş oldu.. galibiyetini aldı. Sacramento ise üst üste 2., son 6 maçta 5. mağlubiyetini almış oldu.
Sacramento'da Udrih 24 sayıyla, Thornton 15 sayıyla, Memphis'te Randolph 23 sayı, 12 ribaundla oynadı.
Houston, New Jersey'yi 123-108 yenerek arka arkaya 3. galibiyetini alırken, New Jersey Nets ise üst üste 5. mağlubiyetini elde etmiş oldu. Houston'da Martin 30 sayıyla, Budinger 27 sayıyla, New Jersey'de Lopez 21 sayıyla oynadı.
NtvSpor
Aşk-ı Şehir
27.Şubat.2011, 13:06
Dallas normal sezonda hep böyle fırtına gibi gidiyor sonra playofflarda patlıyolar. :)
Uyuması Bile Farklı
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/2b273217690c5d33c2257844003c82e0/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Phoenix Suns'ın tecrübeli forveti Grant Hill spor dünyasının en özel kişiliklerinden birisine sahip.
En son olarak da profesyonel sporcular arasında en zekiler listesine giren Hill, daha önce de en klas, en iyi giyinen, en iyi röportaj, en iyi takım arkadaşı, spor dışında geleceği en parlak gibi bir çok listede yer almıştı. Grant Hill için "Mükemmel" kelimesi sıkça kullanılır. Takım arkadaşları da bunun farkında. İşte Grant Hill bir deplasmandan diğer bir deplasmana giderken, dinlenmesi gerektiğini o kadar iyi biliyor ki, hemen yerde kendine uyuyabilmesi için bir köşe hazırlamış ve yerde uyuyor. Evet bel ve sırt problemi olan oyuncular için bu en mantıklı çözüm. Özellikle de uçak yolculuklarında. Jared Dudley bu fotoğrafı çekmiş ve hemen kendi sayfasında yayınlamış ve eklemiş, "Grant Hill uçakta uyurken bile mükemmel bir pozisyonda ve dimdik uyuyor. Bu kadar uzun süre genç kalması ve hiç yaşlanmamasının sırlarından biride bu demek." diye yazmış.
basketbolseverler
Agent Zero'ya All-Star Freni
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/3be53b91211af5a2c22572a40054ebb5/68dfdfdd607e9f4ac225784000270727/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Orlando Magic'te sıkıntılı günler yaşayan ve henüz takıma uyum sağlayamayan Gilbert Arenas'ın yeni "Mali Danışmanı" göreve başlar başlamaz yıldız oyuncunun hayatın ağırlığını koydu.
Eski nişanlısı ve 3 çocuğunun annesi Laura Govan (Dördüncü çocuğa da hamile) ile kıran kırana bir mahkemeye hazırlanan Arenas, sonunda daha aklı başında ve ayakları yere basan bir danışman aldı. All-Star hafta sonunda ünlü Hollywood partilerine katılmak için Los Angeles'a gitmeyi planlayan Agent 0'a ilk veto bu konuda geldi.
Yeni mali danışmanı Arenas'ın Hollywood'a gitmesine izin vermedi. Bunun üzerine bir uçak kiralayarak iki günlüğüne Bahama Adalarına giden ve biraz deniz-güneş-kum tedavisi uygulamak isteyen Arenas yine veto yedi. Mali Danışmanı bundan böyle mahkeme sonuçlanana kadar para harcamayacağını ve gelecek ile ilgili bir plan yapacağını belirtti. Bu arada Arenas fazla ortalıkta görünmüyor ve yıldız oyuncu kuzeninin evinde kalarak kanepede uyuyormuş. Arenas'ın yeni ekibinin onun hayatına damga vuracağı kesin. Laura Govan aylık $20.000 nafaka öneren ekip, hemen "Hayır" cevabını aldı ve aylık beklentisinin "$100.000 civarı" olduğunu belirten Govan'ın mahkemeye gideceğine artık kesin gözüyle bakılıyor.
basketbolseverler
Perkins İki Üç Hafta Yok
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Perkins_Kendrick_bos_090502.jpg
Thunder koçu Scott Brooks yeni transfer Kendrick Perkins'in burkulan sol ayağının sonucunda iki-üç hafta parkelerden uzak kalacağını açıkladı. Perkins Jeff Green ve Nenad Krstic karşılığında takasın son gününde takıma katılmıştı.Ticaret öncesi Boston kulübü Perkins'in en az 1 hafta parkelerden uzak kalacağını duyurmuştu.
Scott Brooks : ''Ben bizim sağlık ekibimize güveniyorum. Sadece kendisinin oynamaya hazır halde geri dönmesini bekliyorum.'' dedi.
Perkins : ''En kısa zamanda geri dönmek için çalışıyorum, çalışmaya devam edeceğim. Play-Off'a girmeden hazır hale geleceğimi düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.
NBAtrky
Cavs Yönetimi Takaslardan Çok Memnun
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Scott_Byron_noh_090429.jpg
Cleveland Cavaliers koçu Byron Scott, GM Chris Grant'ın takas döneminde yaptığı hamlelerden ve özellikle LA Clippers'ın 1.tur draft hakkını almasından dolayı çok mutlu.
''Ona inanılmaz bir iş çıkardığını söyledim.'' --- B. Scott
Mo Williams ve Jamario Moon'u Clippers'a gönderen, karşılığında ise Baron Davis ve 1. tur draft hakkı alan Grant, böylece ilk defa büyük bir takasın altına imza atmış oldu.
Koç Byron Scott, ''Onun bütün sorulara cevap verdiğini düşünüyorum. O ne yapacağını biliyor. Paniğe kapılmıyor. Ve sonunda doğru olanı yapıyor.'' şeklinde konuşarak Grant'ı övmeye devam etti.
Chris Grant ise, ''Elimizdeki oyuncularla en doğru takası yaptığımızı düşünüyorum. Sanırım olabilecek en iyisi buydu.'' ifadelerini kullandı.
Cavs ayrıca kendi draft hakkına da sahip. Ve ilk 4 sıradan seçim yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Chris Grant, ''Draft bizim için önemli olacak. İlk 10 sıradan 2 oyuncu seçme hakkına sahip olacağız ve bu fazla rastlanmayan bir olay.'' şeklinde konuşarak açıklamalarını sonlandırdı.
NBAtrky
GodfatheR
27.Şubat.2011, 19:28
Bu seneki draft çok sönük geçicek diyorlar.
Deron İki Günde Rekor Kırdı
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/8d71ed5b6c6a84a4c2257844003b3d0f/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
New Jersey Nets'in yeni transferi Deron Williams'ın NBA rekorunu kırması 2 gün sürdü. Her ne kadar Nets iki maçı da kaybetmiş olsa Williams bu iki maçta toplam 29 asist yaparak, eski NBA oyuncusu Kenny Anderson'a ait rekoru kırdı.
Anderson, Ocak 1996'da yeni takımı Charlotte Hornets ile oynadığı ilk iki maçta toplam 26 asist yapmış ve NBA rekoruna imza atmıştı. Williams ise yeni NBA takımında çıktığı ilk iki maçta 29 asist yaparak bu rekoru kırdı. Ancak şunu da hemen eklememiz lazım diye düşünüyoruz; Williams eski takımı Utah Jazz ile 36 maçta en az 15 asist ile oynamıştı. Bu 36 maçın 30'unu ise Utah kazanmıştı. Jazz'ın kaybettiği 6 maçta da ise fark hiç bir maçta 5 sayının üzerinde değildi. Williams aynı Williams olabilir, ama takım aynı takım değil demek istiyoruz.
basketbolseverler
Bu seneki draft çok sönük geçicek diyorlar.
Tam tersini diyende var bekleyip göreceğiz:)
Los Angeles 2013 İçin Aday
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Bryant_Kobe_asw_070218.jpg
Lakers CEO'su Tim Leiweke, Los Angeles'ın 2013 All-Star'ına da ev sahipliği yapmak için aday olduğunu açıkladı. All-Star bu sezon Los Angeles'ta düzenlenmişti. 2012 All-Star'ına Doğu Takımlarından Magic'in şehri Orlando ev sahipliği yapacak. Eğer 2013 All-Star'ı Los Angeles'ta düzenlenirse 9 yılda 3 kere aynı şehirde yapılmış olacak, All-Star 8 yıldır Batı da düzenleniyor. Melekler şehri 2004 All-Star'ına da ev sahipliği yapmıştı.
Leiweke :''Lakers yönetimi olarak Clippers'la da iş birliği yapacak ve 2013'ün Los Angeles'ta düzenlenmesi için çalışacağız. Şehrin 100 MD gibi bir ekonomik imkanı var.'' şeklinde konuştu.
Bobcats Peterson ve Marks'ı Serbest Bırakacak !
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Peterson_Morris_noh_081108.jpg
Takımın GM'si Roy Higgins'in yaptığı açıklamada Morris Peterson ve Sean Marks'ın serbest bırakılacağı açıklandı.
İki veteran oyuncu Gerald Wallace ve Nazr Mohammed karşılığında takıma katılmıştı.
Derrick Brown için kadroda iki kişilik yer açılacak.
NBAtrky
Memphis Grizzlies Leon Powe İle ilgileniyormuş.
http://basketball.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Powe_Leon_bos_080416.jpg
GodfatheR
28.Şubat.2011, 00:59
Murat Murathanoğlu tarihin en zayıf draftlerından biri diyor. O adam diyorsa bi bildiği vardır :D
Powe Boston'a gidecek muhtemelen.
Revolution
28.Şubat.2011, 17:51
HAZIRLAYAN: İLKER ACUN | twitter.com/ilkeracun
[B]GÜNÜN PERFORMANSLARI KEVIN LOVE (MINNESOTA TIMBERWOLVES)
37 sayı, 23 ribaund, 1 asist (Golden State karşısında)
STEPHEN CURRY (GOLDEN STATE WARRIORS)
33 sayı, 11 ribaund, 2 asist (Minnesota deplasmanında)
GRANT HILL (PHOENIX SUNS)
34 sayı, 9 ribaund, 4 asist (Indiana deplasmanında)
GÜNÜN YILDIZI
KEVIN LOVE (MINNESOTA TIMBERWOLVES)
Minnesota Timberwolves’un genç yıldızı Kevin Love, takımını Golden State Warriors karşısında galibiyete taşırken sergilediği performansla geceye damga vurdu. 37 sayı – 23 ribaund – 2 top çalma ve 1 asist üreten yıldız oyuncu, kullandığı 13 şutun 8’ini sayıya çevirerek büyük bir başarının altına imza attı. 41 dakika takımının başarısı için ter döken Love, 3 sayı çizgisinin gerisinden 3/4, serbest atış çizgisinden ise 18/23 isabet kaydetti. Oyunda kaldığı süre içinde 3 top kaybı yapan 22 yaşındaki oyuncu, takımını tek başına sırtlayarak parladı.
HANGİ TÜRK SAHADAYDI?
HİDAYET TÜRKOĞLU (ORLANDO MAGIC)
Orlando Magic seyircisi önünde Charlotte Bobcats’i rahat geçerken, Hidayet Türkoğlu maça ilk 5’te başladı. Karşılaşmayı 9 sayı – 6 asist – 3 ribaund – 2 top çalma ve 1 blokla noktalayan milli basketbolcu, 37 dakika takımının başarısı için ter döktü. Kullandığı 6 şutun 4’ünü sayıya çeviren yıldız oyuncu, 3 sayılık atışlarda 1/2 ile oynadı. Serbest atış çizgisinden skor üretemeyen Hido, 1 top kaybı yaptığı maçı 3 faul ile bitirdi.
GÜNÜN SMACI
SHAUN LIVINGSTON (CHARLOTTE BOBCATS)
Charlotte Bobcats’in oyun kurucularından Shaun Livingston, Orlando savunmasından sıyrıldıktan sonra pota altından geçerek harika bir smaç yaptı.
GÜNÜN BLOKU
WESLEY JOHNSON (MINNESOTA TIMBERWOLVES)
Minnesota Timberwolves’un önemli isimlerinden Wesley Johnson, Stephen Curry’e yaptığı kritik blokla takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.
GÜNÜN ASİSTİ
LEBRON JAMES (MIAMI HEAT)
Miami Heat’in süper yıldızı LeBron James, Eric Dampier’a yaptığı harika asistle geceye damga vuran isimlerden biri oldu.
GÜNÜN SONUÇLARI
INDIANA-PHOENIX: 108-110 (UZATMADA)
OKLAHOMA CITY-L.A. LAKERS: 87-90
CLEVELAND-PHILADELPHIA: 91-95
MINNESOTA-GOLDEN STATE: 126-123
ORLANDO-CHARLOTTE: 100-86
TORONTO-DALLAS: 96-114
NEW ORLEANS-HOUSTON: 89-91
SAN ANTONIO-MEMPHIS: 95-88
MIAMI-NEW YORK: 86-91
PORTLAND-ATLANTA: 83-90
NORMAL SEZON İSTATİSTİK LİDERLERİ
SAYI: KEVIN DURANT – 28.5 (OKLAHOMA CITY THUNDER)
RİBAUND: KEVIN LOVE – 15.5 (MINNESOTA TIMBERWOLVES)
ASİST: RAJON RONDO – 12.1 (BOSTON CELTICS)
BLOK: ANDREW BOGUT – 2.82 (MILWAUKEE BUCKS)
NTVSpor
Murphy’nin Talipleri Artıyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/c91caddb9f660766c2257845002bb88e/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Golden State Warriors’un serbest bırakmayı planladığı Troy Murphy için birçok takımın devrede olduğu belirtildi.
Bu yıl New Jersey Nets forması altında beklentileri karşılayamayan ve bu nedenle de Golden State Warriors’a takas edilen Murphy’nin, kontratının satın alınarak serbest bırakılması gündeme gelmişti. Warriors ile bağları kısa süre içerisinde kopacak olan Murphy’i, New York Knicks ve LA Lakers’ın da kadrosuna katmayı planladığı kaydedildi.
Portland Trail Blazers’ın da gündeminde yer alan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu sezon 3.6 sayı- 4.2 ribaund ortalamaları yakalamıştı.
Greg Oden Kilo Verecek
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/2128dd80a5b005d5c2257845004859b1/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg2007 NBA Draft’ında Portland Trail Blazers tarafından ilk sırada seçilen Greg Oden, yaşadığı sakatlıklardan dolayı NBA kariyerinde beklentilerin çok altında kaldı.
Bu sezonun başında da sezonu kapayan genç oyuncu, dizlerindeki problemler nedeniyle bir türlü tam sağlığına kavuşamıyor. Bu yüzden kilo vermeye karar veren Oden, yeni sezonda Ohio State Buckeyes günlerindeki kilosuna dönmek için çalışacak. Oden, bu sezon sonunda sınırlı serbest kalacak ve takımlardan yeni bir kontrat almaya çalışacak.
23 yaşındaki Greg Oden, NBA kariyerinde oynadığı 82 maçta 9.4 sayı, 7.3 ribaund, 1.4 blok ortalamaları tutturmuştu.
Rakeem Buckles Sezonu Kapadı
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/0c79dae657b63fbac22578450045dff2/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpgNCAA’de bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Louisville Cardinals’e kötü haber forvet Rakeem Buckles’ten geldi.
Pazar günü oynanan Pittsburgh Panthers maçında sağ dizinden sakatlanan genç oyuncu sezonun geri kalanında takımıyla birlikte olamayacak. Bu sezonun başında parmağını kıran oyuncu bu nedenle 13 maç kaçırmıştı. Son durumu ile ilgili konuşan Louisville koçu Rick Pitino , “Rakeem adına gerçekten hayal kırıklığına uğradım. O sabırlı bir şekilde geri dönmeyi bekledi ve şimdi tekrar sakatlandı. Takımım ve onun adına kesinlikle kötü hissediyorum” diye konuştu.
NCAA’de 2. yılını geçiren Rakeem Buckles, bu sezon oynadığı 16 maçta, 6.8 sayı, 6.1 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları tutturmuştu.
Baron Davis Niye Gecikti?
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/5a67dde29ad8f211c22578450037d454/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpgCleveland Cavaliers'in yeni transferi Baron Davis takası ilk duyduğunda yıkılmıştı. Los Angeles Clippers forması giyerken hem ailesi, hem arkadaşları önünde oynama şansının yanı sıra işlerinin başında da durabiliyordu.
Üstelik Cavaliers koçu Byron Scott ile New Orleans Hornets günlerinde hiç geçinememiş ve basına yansıyan tartışmalar ve kavgalar yaşamıştı. Ancak bir kaç gün içinde sakinleşince, bu kez de Cavaliers kariyerine sıcak bakmayı başarmış. Hatta Cleveland'ın evinde New York Knicks'i yendiği maçtan sonra twitter'da J.J Hickson ile oynamayı dört gözle beklediğini yazmıştı. Ancak şimdi Los Angeles'dan gelen haberlere göre, Baron Davis'ın gecikme sebebi sadece takas şoku değil. Clippers'ın kendisine yaptığı sağlık muayenesini Davis geçememiş. Clippers'ın muayenesini geçemeyen bir oyuncunun başka bir NBA takımınınkini geçmesi de mümkün görünmüyor. Bu nedenle Davis'ın Los Angeles'dan Cleveland'a varması zaman alıyormuş. Bu arada tabii Davis, Cleveland'ın sağlık muayenesini geçemediği takdirde Cavaliers yönetiminin takası iptal etmek hakkının yanı sıra lig kanalıyla Clippers'dan Davis'ın yerine başka bir oyuncu veya draft hakkı da isteme seçenekleri bulunuyor.
Ancak Cavaliers basınında çıkan haberlere göre yönetim Clippers'dan aldıkları draft hakkını o kadar istiyormuş ki takasın iptal isteği söz konusu değilmiş. O zaman geriye iki seçenek kalıyor. Birincisi Baron Davis'ı çok mutlu edecektir. O da Davis'ın Clippers'da kalması ve yerine başka bir oyuncunun gönderilmesi. İkincisi ise Scott basında şu anda Davis ile hiç bir problemi kalmadığını belirttiğine göre, Davis'ın oynayacak durumda olsa da, olmasa da Cavaliers forması giymesi.
Thunder, Perkins'i Mutlu Etme Çabasında
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/aa0c783eaa506cd4c22578450036695f/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpgKendrick Perkins'ın yeni takımı Oklahoma City Thunder için çektirdiği fotoğrafa bir bakın.
Boston Celtics'edirek liseden 18 yaşında giden, bir NBA şampiyonluğu yaşayan ve Kevin Garnett ile birlikte sert ve acımasız bir uzun ikilisi oluşturan Perkins'ın yeni forması ile çektirdiği fotoğraflar halen takasın şokunu üzerinden atamadığını gösteriyor. Perkins'ın Boston'u ne kadar sevdiği ve takım arkadaşlarıyla ne kadar iyi anlaştığı biliniyordu. Boston seyircisi de duygusal deveye çok ısınmıştı. Ama profesyonellik bu. Şimdi Oklahoma City Thunder yönetimi Perkins'ı yeni şehrine, yeni kulübene ve yeni takımına bir an önce ısındırmaya çalışıyor. Zaten yeterince vakitleri de olacak. Çünkü Perkins'ın dizindeki sakatlıktan dolayı parkelere dönmesi 2-3 haftayı bulacak gibi görünüyor. Esasında Perkins'ın kendisini toparlaması çok da uzun sürmemeli. Sonuçta NBA'in geleceği en parlak genç takımlarından birisine gidiyor, Cleveland'a değil. Bakalım dev pivotun gülümsemeye başlaması ne kadar zaman alacak?
Dwight Howard Oğlunun Annesine Acımadı
Orlando Magic'in genç süper yıldızı Dwight Howard'ın Magic dansçı kızlarından Royce Reed ile olan ilişkisini bilmeyen kalmadı.
Reed ile hiç evlenmeyen Howard, iki yaşındaki oğlu Braylon Joshua'nın annesi olan eski dansçıya yine de hayal edemediği bir hayat standardı sağladı. Ancak Reed ile yaptığı özel anlaşmada, oğlunun hiç bir şekilde basında veya medyada yer almamasını istedi. Anlaşmaya göre Howard eski sevgilisine $500.000 nakit, saray yavrusu bir ev, araba gibi lüks denilebilecek bazı şeyleri temin edecek ve Reed de hiç bir şekilde oğullarını basına malzeme yapmayacaktı. Royce Reed'in The Basketball Wives dizisinde oğullarından söz etmesinin ardından bir de twitter da fotoğraflarını yayınlaması Dwight Howard'ı harekete geçirdi.
Özellikle de Reed'in yatak odasında oğlunun uyurken yayınlamış fotoğrafı Howard'ı çileden çıkartmış. Çünkü fotoğrafın çekildiği odanın duvarlarında Royce Reed'in kocaman seksi fotoğrafları var. Howard hemen avukatlarını arayıp onları harekete geçirdi. Daha önce Howard'ı basına kötüleyen Reed aleyhine Magic'in yıldızı tarafından açılan ve bir kaç ay önce sonuçlanan davayı Howard kazanmıştı. Mahkeme kararına göre, Reed'in tekrar basın veya medyada Howard veya oğlundan bahsetmesi halinde Howard ev hariç herşeyi geri alma yetkisine sahip olmuştu. Twitterdaki son fotoğraflardan sonra Howard avukatlarına $ 500.000'ı geri alabilmek için Reed'in tüm hesaplarına el koyulmasını, arabası dahil her şeyin geri alınması için düğmeye basmış. Bazı şeyleri anlamak gerçekten kolay değil. Oğlun var, babası her şeyine bakıyor. Sana hayallerinde göremeyeceğin kadar lüks bir hayat yaşatıyor. Nedir bu twitter tutkusu anlamak mümkün değil!
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/8c0e37b158d6ba10c22578450034fbbe/BS_Blob/0.81E?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Lakers, Barnes’a Kavuşuyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/238968abb5c2b778c22578450033ec82/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
LA Lakers’ın tecrübeli oyuncusu Matt Barnes’ın, önümüzdeki hafta içerisinde kadrodaki yerini alabileceği belirtildi.
11 Ocak tarihinde sağ dizinden menüsküs operasyonu geçiren bu nedenle de rehabilitasyon programına tabii tutulan Barnes, durumuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Her geçen gün daha iyi duruma geliyorum. Sezonun geri kalan bölümünde takıma katkı yapmak istiyorum. Şuan kendimi hazırlamaya çalışıyorum” dedi.
LA Lakers’da bu sezon oynadığı 37 karşılaşmada 20.8 dakika süre alan 30 yaşındaki Barnes, 7.4 sayı- 4.8 ribaund- 1.7 asist ortalamaları yakalamıştı.
Carmelo: 10 – LeBron: 4
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/b9b02c0b82a55ec8c22578450032b884/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
New York Knicks, deplasmanda Miami Heat’i 91-86’lık skorla mağlup ederken, Carmelo Anthony de LeBron James’e karşı oynadığı 14. maçtan 10. galibiyetini aldı.
AmericanAirlines Arena’da oynanan karşılaşmayı kazanan New York Knicks’de Carmelo Anthony, 22 şut kullandığı karşılaşmada 29 sayı kaydederken, 9 da ribaund aldı. LeBron James ise mücadeleyi 27 sayı- 7 ribaund- 5 asist- 3 top çalma ile tamamladı.
Bu sonuçla Carmelo Anthony, Denver Nuggets’dan bu yana LeBron James’e karşı oynadığı 14.karşılaşmadan 10.galibiyeti çıkarttı.
Cavaliers’da Jamison Sakatlandı
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/13778f1281e3f7e2c225784500319b59/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Cleveland Cavaliers’ın tecrübeli oyuncusu Antawn Jamison, takımının Philadelphia 76’ers ile oynadığı karşılaşmada sakatlandı.
Cavaliers’ın 95-91’lik skorla Sixers’a kaybettiği mücadelede sol el serçe parmağında kırık tespit edilen Jamison’ın durumuyla ilgili açıklamada bulunan coach Byron Scott, “Henüz son durum ile ilgili bir şey söyleyemem. Kontrollerin ardından her şey netlik kazanacak” dedi.
Bu sezon Cavaliers’da 55 karşılaşmada oynayan 35 yaşındaki Jamison, 18.1 sayı- 6.7 ribaund- 1.7 asist ortalamaları yakalamıştı.
Adam Morrison, Takım Arıyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/8f71a066e09af8edc2257845002f16bf/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Washington Wizards’da sezona başlayan ancak fazla süre alamadığı için serbest bırakılan Adam Morrison’ın kendisine takım aradığı belirtildi.
Avrupa’dan bir çok teklif almasına karşın kariyerini NBA’de sürdürmek isteyen Morrison’ın, play-off dönemine kadar menajeri aracılığıyla arayışlarını sürdüreceği kaydedildi. Önümüzdeki yıl için de yaz aylarında düzenlenecek lige katılmayı düşünen Morrison’ın, Avrupa seçeneğine ise şimdilik sıcak bakmadığı ifade edildi.
2006 draftında ilk tur üçüncü sıradan Charlotte Bobcats tarafından seçilen 26 yaşındaki tecrübeli oyuncu, son olarak dört maç formasını giydiği Washington Wizards’da 5.0 sayı- 2.0 ribaund- 1.5 asist ortalamaları yakalamıştı.
Heat, Mike Bibby’i Bekliyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/933b0cda5f8f354fc2257845002fb32c/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Atlanta Hawks tarafından gerçekleştirilen takasla Washington Wizards’a gönderilen Mike Bibby’nin, serbest kalması durumunda Miami Heat ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Yaz döneminde Atlanta ile sözleşme yenilemesine karşın, gerçekleştirilen takasla Washington Wizards’a gönderilen Mike Bibby’nin, kontratının satın alınarak serbest bırakılması gündeme gelmişti. Kariyerini Wizards’da sürdürmek istemeyen tecrübeli oyuncunun, yapmış olduğu görüşmeler sonrasında kısa süre içerisinde serbest bırakılması bekleniyor.
Carlos Arroyo’dan istediği katkıyı alamayan ve bu nedenle de oyun kurucu arayışında bulunan Florida ekibinin ise Mike Bibby’e sıcak baktığı ve minimum değerde sözleşme teklif edeceği kaydedildi.
33 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu, Atlanta Hawks’da bu sezon 56 karşılaşmada 9.4 sayı- 2.6 ribaund- 3.6 asist ortalamaları yakalarken, %44 ile üç sayı isabeti bulmuştu.
Hepsi Basketbolseverler:)
Mike Bibby serbest kaldı. Muhmtelene Miami'ye gidecek. Chalmers ve Arroyo'nun önüne böyle tecrübeli bir isim fena olmaz aslında. Miami'ye giderek kariyeri boyunca takamadığı yüzüğü takmak isteyecektir o da. Keşke Atlanta Hawks geri alsa onu :)
Jeffries, Knicks İle İmzalıyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/3be53b91211af5a2c22572a40054ebb5/ce159cf140e44527c2257846003249d0/BS_Blob/0.84?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Houston Rockets’ın serbest bıraktığı tecrübeli forvet Jared Jeffries’in, NY Knicks ile sözleşme imzalamaya hazırlandığı belirtildi.
Sezonun sonuna kadar Knicks forması giyecek olan Jeffries’in, minimum değerde ücret alması bekleniyor. Coach Mike D’Antoni’nin de kadrosunda görmek istediği tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon ortasında Tracy McGrady takasında Houston Rockets’a gönderilmişti.
NBA kariyeri boyunca Washington Wizards, NY Knicks ve Houston Rockets formaları giyen Jeffries, 528 karşılaşmada 5.2 sayı- 4.3 ribaund- 1.4 asist ortalamaları yakalamıştı.
basketbolseverler
Buyout'lar Hızlı Başladı
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/2db0f08844bef9b8c2257846002468f7/BS_Blob/0.16E?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
New York Knicks yeni transferleri Corey Brewer'ın, Los Angeles Clippers'da Rasual Butler'ın kontratlarını karşılıklı anlaşarak satın alıp feshedeceğini açıkladı.
Knicks eski oyuncuları Jared Jeffries için kadroda yer açmak istediğinden Brewer ile anlaşmaya vardı. Bu arada Brewer'ı Boston Celtics, San Antonio Spurs, Dallas Mavericks ve Oklahoma City Thunder'ın da istediği belirtildi.
Clippers da son 8 maçta sadece 5 dakika süre alan Butler ile karşılıklı anlaştıkları ve bu yaz imzaladığı $ 2.4 milyonluk kontratın iptal edildiğini açıkladı. Butler ile Chicago Bulls'un yakından ilgilendiği belirtliyor.
basketbolseverl
Tony Parker'dan Kötü haber
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/18f3ebd2df6b142cc225784600237fbf/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
NBA'in en yüksek galibiyet yüzdesine sahip San Antonio Spurs'de oyun kurucu guard Tony Parker'ın en az 2 hafta forma giyemeyeceği açıklanırken, sakatlığından dönmesinin bir ayı da bulabileceği belirtildi.
Memphis Grizzlies maçında baldırından sakatlanan Parker'ın sakatlığının daha ciddi olmasından korkuluyordu. MRI çekildikten sonra Fransız oyuncunun en az iki hafta oynayamayacağı açıklandı, ancak sakatlığın korkulduğu kadar da kötü olmadığı belirtildi.
Spurs, Parker'ın yokluğunda George Hill'in sürelerinin artacağını bildirirken, Parker'da sakatlığının daha kötü olmadığına sevindiğini belirtti.
basketbolseverler
YahooSports'a göre Troy Murphy Miami'de
Espn'e göre Troy Murphy Celtics'te hobaaa:n:
Perkins 4 Yıllığına Thunder'da
http://l.yimg.com/a/p/sp/tools/med/2011/03/ipt/1298995580.jpg
Boston Celtics'ten Oklahoma City Thunder'a Jeff Green ve Nenad Krstic karşılığında takas olan Kendrick Perkins Thunder ile sonunda anlaştı.Thunder'ı sözleşme konusunda oldukça terleten Perkins 4 yıllığına $35 milyon dolar'a anlaşmaya vardı.
NBAtrky
Garnett: "Semih'in ayrılmasına üzüldüm"
Boston Celtics'in yıldız oyuncusu Kevin Garnett, takas yasağının son günü Cleveland Cavaliers'a transfer olan Milli basketbolcu Semih Erden'in gidişine üzüldüğünü söyledi.
Garnett, ''Semih genç bir oyuncuydu ve henüz çaylak sezonunda bizimle birlikteydi. Kendrick Perkins uzun süredir beraber oynadığımız takımın önemli isimlerindendi. Luke Harangody ve Marquis Daniels'da transferin son günü aramızdan ayrılınca sanki ailemizin üyeleri eksilmiş gibi oldu'' dedi.
Şampiyonluğa oynayan bir takım olduklarını ve bu beklenmedik transferlerin takım arkadaşlarından çok aile üyelerini aralarından ayırdığını belirten Garnett, yeni gelen arkadaşlarıyla lige konsantre olmaktan başka çareleri olmadığını kaydetti.
NBA'e bu sezon başında adım atan Milli basketbolcu Semih Erden, geçen hafta takas yasağının son gününde, diğer çaylak oyuncu Luke Harangody ile birlikte 2013 draft hakkı karşılığında Cleveland Cavaliers'a verilmişti.
Semih, Boston'la çıktığı 37 karşılaşmada 4.1 sayı ve 2.9 ribauns ortalaması ile mücadele etmişti. Transferinin ardından Cleveland'ın yaptığı iki karşılaşmada da henüz takımı ile antrenmana çıkmadığı için yer alamayan Erden'in, yeni formasıyla ilk kez 4 Mart Cuma günü Manhattan'da Madison Square Garden'da New York Knicks karşısına çıkması bekleniyor.
basketbolseverler
YahooSports'a göre Troy Murphy Miami'de
Espn'e göre Troy Murphy Celtics'te hobaaa:n:
Celtics'i seçmiş menejer sapıtmış:D Troy Murphy Celtics'te
Fearless Coward
01.Mart.2011, 20:47
580 mesajın 179'u sana ait vego'cum :D 1 mesaj atta 180 olsun :n: bu arada Parker'in yokluğunu fazla hissetmeyiz gibi Hill'de gayet iyi oyuncu.
Ne yapalım gördüğümüz haberi paylaşıyoruz:n: birde dikkatini çekerim bir mesajda 3-4 haber veriyorum:n:Hepsini tek tek versem ohooooohhhooo:zuhaha
Mike Bibby Heat ile anlaşmış deniyor.
DenizlispoR
01.Mart.2011, 22:58
Troy Murphy bence yararlı olamayacak Celtics'e.
Bibby'ye en çok ihtiyacı olan takımdı Heat .
Bence ilginç olanı Troy Murphy için Magic'in pek kıpırdanmaması zaten minimum kontrata gelecek çokta ihtiyacın var.İlginç
Gallinari En Az Bir Hafta Yok Kırık tespit edilmiş.
Bibby Heat'e, Murphy de Celtics'e faydalı olacaktır bence. Murphy, Jeff Green'den daha çok iş yapacaktır hatta o Boston takımında.
sakary Ali
02.Mart.2011, 12:33
Hedo'nun iki teknik faul alıp atıldığı maçta Nelson'ın 26 sayı ( 14'ü son çeyrekte )Howard'ın 30 sayısı ile New York'u devirdik.New York'ta Amare-Carmelo-Billups 3lüsü 85 sayı attı.