PDA

View Full Version : NBA Yaz Sezonu

Pages : [1] 2 3 4 5

Universal
17.Ekim.2010, 13:07
NBA normal sezonu bu konu altından konuşulacaktır. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Ekim.2010, 14:00
Daha çok erken ama Lakers-Heat finali bekliyorum bu sezon NBA'de...

Dooki
17.Ekim.2010, 19:12
Valla Doğu'da Heat'i niye finalde beklediğimi açıklamama gerek yok sanırım :)

Ama Batı'da biraz tereddütlerim var. Şunu söyleyebilirim Batı'da yine en üst düzeydeki takım Lakers olarak gözüküyor. Zaten ilk 5'leri yeteri kadar iyi, hatta fazlasıyla iyi. Derek Fisher-Kobe Byrant-Ron Artest-Pau Gasol-Bynum hepsi ortalamanın üstündeki, bayağı bir üstündeki oyuncular NBA'e göre. ( Ron Artest de yerine göre girebilir ortalamanın üstüne ) Muhtemelen bu ilk 5 değişmeyecek, yani takımın çekirdeği aynı kalacak ki son zamanlarda ( şöyle bir 10 yıllık zaman periyodundan bahsediyorum ) şampiyon olan takımların çekirdekleri değişmemişti. Yani çekirdeğini değiştiren takımlar şampiyon olamıyordu ( Heat bu sene bozacak gibi, doğuştan Heat'li olan biri olarak seviniyorum tabii :) ) Lakers çekirdek olarak çok iyi bir takım olmasına rağmen, bench'ten bir kaç oyuncu dışında ( Shannon Brown, Lamar Odom ) yeteri kadar bench desteği alamıyordu. Hatta çoğu zaman Kobe tek başına sırtına alıyordu tüm yükü bench oyundayken. ( Starter'lar+ Sixth Man de zaman zaman bu görevi alıyorlardı ama Kobe için de olsa her zaman için ağır bir yük bu ) Mbenga ise en iyi örneğimiz sanırım bench'in eksikliği konusunda. Ancak bu sene Lakers bench'inde çok iyi değişiklikler yaptı diyebilirim. Öncelikle Matt Barnes. Ortalamanın üstünde bir 3 numara. Bench'ten katkı yapacak en iyi oyunculardan biri. Üçlükçü olduğunu da biliriz. Hatta öyle ki Ron Artest yerini bile kaptırabilir eğer kendine dikkat etmezse. Diğer bir bench adamı ise Steve Blake. Bence iki senedir altın dönemini yaşıyor. ( yani çok iyi olmasa da yaşayabileceği en iyi zaman bence onun kapasitesindeki biri için. ) Geçen sene pek de starter olmasa da 5'e yakın asist ortalaması tutturmuş, ayrıca %40'ların üstünde de üçlük atmış bir oyuncu. Bu performansı iki sene önce de görebiliyoruz, 11 sayı, 5 asist ortalaması hiç de fena değil. Bu sene Fisher'ın yerini kapamayacak gibi şimdilik, ama son iki senedeki katkısını bench'ten gelerek yinelerse Lakers'da, çok iyi bir bench olmuş olacağı kesin.

Bir diğer isimse Theo Ratliff. Yaşlı Kurt. Bir kere All-star görmüş bir oyuncu. Şu an için konuşursak çok da iç açıcı bir performansı yok. Lakers'da çok boş bulmadıkça sayı atabilecek biri değil bence, zaman zaman etkili hook'ları olsa da. Bynum'un bir kaç gömlek altı, en iyi yapacağı şey ise ribaund almak olacaktır lakers'da. Beni yanıltadabilir kurt Ratliff. En azından DJ'den iyidir he :zuhaha

İkinci turdan iki de forvet draft eden Lakers bench'ini geçen seneye göre çok da iyi yönde geliştirmiş durumda. Ve bunu yazarken tereddütüm olmadığını da farkettim Lakers için. Konferans'da onları zorlayabilecek en iyi takım Denver olur, Denver'la da final adayları olurlar diye düşünüyorum. Tek sürprizi Denver yapabilir, gerek Chauncey, gerek Melo, gerek Kenyon martin, gerekse J.R. Smith, çok iyi kadroları var. Yine de Lakers kadar etkili olabileceklerini düşünmüyorum, aynı bench katkısını Lakers gibi almak zor, ee starter'larda bir yerde tökezler.

Finalde de Heat alır gibi klişe bir yorum yapıyorum. Hem kalbimin takımı, hem de mantığın şampiyonu. İlk 5 için söylenebilecek bi' şey yok. Chicago'nun rekorunu kırmasına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor. House ( Miller ) - Wade - Lebron - Bosh - Ilgauskas beşi zaten tek başına Big Three kavramını aşıyor, Big Five bile yaratıyor denebilir. ( Bilemediniz House'ı dışlarız Four olur ) Bench'i de sağlam. Haslem - Joel Anthony - Chalmers - Howard gayet iyi birer alternatif yaratırlar. Kimse Miami'nin 82'de 82 yapacağını söyleyemez ama aldığı herhangi bir yenilgi sürpriz olarak, hatta " Oha Miami yenildi mi lan? Nasıl yenilir oğlum imkansız o, Wade-Lebron-Bosh var bi' kere" yorumlarını bile getirebilir. Her neyse, ben bunu derim arkadaş, sezon sonu görürüz. Miami 4-0 alsın da finali ehehe :icon_cool:

Night_Mare17
26.Ekim.2010, 21:46
Bu sabah Celtics - Heat maçı var fakat yayın yok :(

sananes
26.Ekim.2010, 23:19
nba tv'de mi vermiyor bu akşam maçı

Fearless Coward
26.Ekim.2010, 23:39
Valla Doğu'da Heat'i niye finalde beklediğimi açıklamama gerek yok sanırım :)

Ama Batı'da biraz tereddütlerim var. Şunu söyleyebilirim Batı'da yine en üst düzeydeki takım Lakers olarak gözüküyor. Zaten ilk 5'leri yeteri kadar iyi, hatta fazlasıyla iyi. Derek Fisher-Kobe Byrant-Ron Artest-Pau Gasol-Bynum hepsi ortalamanın üstündeki, bayağı bir üstündeki oyuncular NBA'e göre. ( Ron Artest de yerine göre girebilir ortalamanın üstüne ) Muhtemelen bu ilk 5 değişmeyecek, yani takımın çekirdeği aynı kalacak ki son zamanlarda ( şöyle bir 10 yıllık zaman periyodundan bahsediyorum ) şampiyon olan takımların çekirdekleri değişmemişti. Yani çekirdeğini değiştiren takımlar şampiyon olamıyordu ( Heat bu sene bozacak gibi, doğuştan Heat'li olan biri olarak seviniyorum tabii :) ) Lakers çekirdek olarak çok iyi bir takım olmasına rağmen, bench'ten bir kaç oyuncu dışında ( Shannon Brown, Lamar Odom ) yeteri kadar bench desteği alamıyordu. Hatta çoğu zaman Kobe tek başına sırtına alıyordu tüm yükü bench oyundayken. ( Starter'lar+ Sixth Man de zaman zaman bu görevi alıyorlardı ama Kobe için de olsa her zaman için ağır bir yük bu ) Mbenga ise en iyi örneğimiz sanırım bench'in eksikliği konusunda. Ancak bu sene Lakers bench'inde çok iyi değişiklikler yaptı diyebilirim. Öncelikle Matt Barnes. Ortalamanın üstünde bir 3 numara. Bench'ten katkı yapacak en iyi oyunculardan biri. Üçlükçü olduğunu da biliriz. Hatta öyle ki Ron Artest yerini bile kaptırabilir eğer kendine dikkat etmezse. Diğer bir bench adamı ise Steve Blake. Bence iki senedir altın dönemini yaşıyor. ( yani çok iyi olmasa da yaşayabileceği en iyi zaman bence onun kapasitesindeki biri için. ) Geçen sene pek de starter olmasa da 5'e yakın asist ortalaması tutturmuş, ayrıca %40'ların üstünde de üçlük atmış bir oyuncu. Bu performansı iki sene önce de görebiliyoruz, 11 sayı, 5 asist ortalaması hiç de fena değil. Bu sene Fisher'ın yerini kapamayacak gibi şimdilik, ama son iki senedeki katkısını bench'ten gelerek yinelerse Lakers'da, çok iyi bir bench olmuş olacağı kesin.

Bir diğer isimse Theo Ratliff. Yaşlı Kurt. Bir kere All-star görmüş bir oyuncu. Şu an için konuşursak çok da iç açıcı bir performansı yok. Lakers'da çok boş bulmadıkça sayı atabilecek biri değil bence, zaman zaman etkili hook'ları olsa da. Bynum'un bir kaç gömlek altı, en iyi yapacağı şey ise ribaund almak olacaktır lakers'da. Beni yanıltadabilir kurt Ratliff. En azından DJ'den iyidir he :zuhaha

İkinci turdan iki de forvet draft eden Lakers bench'ini geçen seneye göre çok da iyi yönde geliştirmiş durumda. Ve bunu yazarken tereddütüm olmadığını da farkettim Lakers için. Konferans'da onları zorlayabilecek en iyi takım Denver olur, Denver'la da final adayları olurlar diye düşünüyorum. Tek sürprizi Denver yapabilir, gerek Chauncey, gerek Melo, gerek Kenyon martin, gerekse J.R. Smith, çok iyi kadroları var. Yine de Lakers kadar etkili olabileceklerini düşünmüyorum, aynı bench katkısını Lakers gibi almak zor, ee starter'larda bir yerde tökezler.

Finalde de Heat alır gibi klişe bir yorum yapıyorum. Hem kalbimin takımı, hem de mantığın şampiyonu. İlk 5 için söylenebilecek bi' şey yok. Chicago'nun rekorunu kırmasına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor. House ( Miller ) - Wade - Lebron - Bosh - Ilgauskas beşi zaten tek başına Big Three kavramını aşıyor, Big Five bile yaratıyor denebilir. ( Bilemediniz House'ı dışlarız Four olur ) Bench'i de sağlam. Haslem - Joel Anthony - Chalmers - Howard gayet iyi birer alternatif yaratırlar. Kimse Miami'nin 82'de 82 yapacağını söyleyemez ama aldığı herhangi bir yenilgi sürpriz olarak, hatta " Oha Miami yenildi mi lan? Nasıl yenilir oğlum imkansız o, Wade-Lebron-Bosh var bi' kere" yorumlarını bile getirebilir. Her neyse, ben bunu derim arkadaş, sezon sonu görürüz. Miami 4-0 alsın da finali ehehe :icon_cool:

Boşuna uzun uzun yazmışsın :D Spurs şampiyon ;) Miami o kadrosuyla bile final oynayamayacak görürsün :D Spurs ve ya Lakers - Boston ve ya Orlando finali olur.

Universal
27.Ekim.2010, 00:09
NBA başlıyor; ama biz Boston - Miami maçını izleyemiyoruz. Ben sizin için araştırdım;

http://ad.doubleclick.net/click;h=v8/3a3f/0/0/%2a/h;231674938;0-0;0;29692347;969-200/90;39037747/39055504/1;;~sscs=%3fhttps://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform?utm_source=nbacom&utm_medium=banner&utm_content=english&utm_campaign=free%20preview

Buraya kayıt olunuz, bir hafta boyunca maç yayınları ücretsiz. :)

Aydin
27.Ekim.2010, 03:28
Boston maçı başladı. Lebron ıslıklanıyor. Rondo maça müthiş başladı. ilk 6 dakikada sayabildiğim kadarıyla en az 3 asist yaptı.

yürü be boston.

sananes
27.Ekim.2010, 04:47
boston maçın mesaj maçı olduğunun farkında ve gençlere ders veriyorlar şu ana kadar

Aydin
27.Ekim.2010, 05:35
aynen. paul pierce sakatlandığnda fark 4 e kadar indi ama tekrar girdi oyuna. 2 üçlük soktu. fark tekrar 9 a çıktı. hatta ben bu satırları yazarken pierce şimdi 3 serbest atış kullanacak. mvp diye bağırıyor taraftarlar. hakkaten bu maçı boston alırsa pierce'ın katkısı yadsınamaz olacak.

ama lebron da ısındı oyuna.

Aydin
27.Ekim.2010, 05:45
wade&lebron ile fark son 1 dakikada 3'e indi.

maçı da 8 sayı farkla kazandı boston. tebrikler aslanlarıma.

Bursaspor
27.Ekim.2010, 06:42
Bugün bizim takım biraz savsaklasa da kazanmasını bilmek güzeldi. Heat daha takım olmayı başaramamış, biraz daha zamana ihtiyaçları var.

Lebron ve Wade top kaybı yapma konusunda sazı ellerine alacaklar gibi gözüküyor. Heat'in yaptığı 17 top kaybının 14'ü bu ikiliye aitti.

Üç süper yıldızı da aynı anda oynatmak büyük bir risk bugün biraz da bundan çok çektiler gibi geldi bana, özellikle Bosh bekleneni veremedi. Wade'de kötüydü ama sanki biraz daha sakatlığı atlatamamış gibiydi.

Lebron 80 sayının 31'ini, Wade 13'ünü, Bosh 8'ini yani toplamda bu üçlü 52 sayı attı

Takımın geri kalanı sadece 28 sayı atabildi.

Üç yıldızlı değilde 2-1 gibi bir yapıyı oturtsalar daha iyi olur diye düşünüyorum.

Celtics'de ise dört oyuncu çift haneli sayılara ulaştı, ayrıca Rondo'nun 17 asisti, Shaq'ın 18 dakikada 9 sayı 7 ribaund bulması da iyi işaretti. Umarım Shaq, Orlando yılları olmasa bile en azından 2000'lerin başındaki haline döner.

GodfatheR
27.Ekim.2010, 10:59
Yürü be Boston'ınım. Heat'in fiyakasını fena bozduk ;)

Universal
27.Ekim.2010, 15:42
İlk maçlar süprizlere açık Heat için zaman ihtiyaç var, kaldı ki böyle bir takım ilk maçda rakibi Boston. Ben Heat'ten galibiyet bekliyordum; ama Boston Heat'i ilk maçta yenerek büyük bir zafer elde etti. Moral olarakda güçlendiler, iyi bir seri ilie lige başlayabilirler.

Lakers son periyotta etkili oyunu ile rakibini geçti. Tebrikler Lakers.

Kaan Kural'ın az önce Twitter sayfasından okudum. NBA'ye yabancı oyuncu gönderen ülkeler içinde ikinciyiz beş oyuncu ile. Fransa ise birinci 12 oyuncu ile.

vego
27.Ekim.2010, 15:56
Portland-New Orleans Takası
Portland Trail Blazers genel menajeri Rich Cho, New Orleans Hornets'ın gelecekteki 1. tur draft hakkını alarak karşılığında oyun kurucu Jerryd Bayless'ı verdiklerini duyurdu.

Cho, "Tüm Blazers ailesi adına Bayless'a teşekkürlerimi sunuyor ve gelecekte başarılar diliyorum." dedi.

2008 NBA Draftı'nda 11. sıradan Pacers tarafından seçilen ve aynı gün Blazers'a takas olan Bayless, kariyerinde 6.8 sayı 1.4 ribaund 2.0 asist ortalamaları tutturup, 127 maça çıkmıştı.

NBATRKY

Paul Pierce Spazm Geçirdi

--------------------------------------------------------------------------------

Celtics Kaptanı Paul Pierce dün geceki sezonun açılış maçında Heat karşısında 3.çeyrekte Lebron James'in darbesi sonucu bir spazm geçirdi ve soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.Pierce 2/7 ile 8 sayı ve 7 Ribaund kaydederek soyunma odasına giderken 4.çeyrekte tekrar büyük bir alkış fırtınası ile sahaya döndü ve son çeyrekte 10dk görev aldı.

NBATRKY

DenizlispoR
27.Ekim.2010, 17:33
Celtics Heat'ın fiyakasını bozdu :cool:.

Night_Mare17
27.Ekim.2010, 19:09
Ntv veya Ntvspor yayın haklarını almayacak mı ?

Universal
27.Ekim.2010, 19:47
Yayın hakları var; ama her maçı yayınlayamıyorlar.

Bursaspor
27.Ekim.2010, 20:15
Valla ben bu sene de League Pass üzerinden izlemeye karar verdim, geçen sene özellikle Play-off'larda çok iyi olmuştu.

Yayın kalitesi gayet iyi.

Dooki
27.Ekim.2010, 20:29
en Fazla ilk 10 maç Miami'nin oturma dönemi olacaktır. Çekirdeği tamamen değişmiş bir Heat, biraz zor tabii alışması. Umarım bu süre daha kısa olur, toparlanmamız lazım :/

Ziya38
27.Ekim.2010, 20:32
Valla ben bu sene de League Pass üzerinden izlemeye karar verdim, geçen sene özellikle Play-off'larda çok iyi olmuştu.

Yayın kalitesi gayet iyi.

HD yayinliyorlarmi hocam ?

Universal
27.Ekim.2010, 21:51
HD yayinliyorlarmi hocam ?

https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform

Buradan daha detaylı bilgilere ulaşabilirsin.

Universal
28.Ekim.2010, 11:12
Spurs dün ezerek galibiyet elde etti. Tam bir takım oyunu sergiledi. Tebrik ediyorum.

Miami galibiyet'e ikinci maçında tanıştı. Boston kaybetti.

Universal
30.Ekim.2010, 13:03
Boston, Miami ve Lakers şampiyonluğun üç büyük adayı dün geceyi kazanarak bitirdi.

DenizlispoR
30.Ekim.2010, 13:07
Rondo 10 sayı , 10 ribaund ve 24 asist ile triple double yaptı , Boston New York'u 105-101 geçti .
http://i53.tinypic.com/33vhw9g.png
Amare'nin üçlükleri ilginçti :D.

Sirius Black
30.Ekim.2010, 13:32
Miami Orlando'yu fena çizdi.

BleedingMoon
30.Ekim.2010, 15:12
yuh rondo 24 asist...

vego
31.Ekim.2010, 22:36
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/media/act_andre_iguodala.jpg

ESPN'in haberine göre, Sixers'ın yıldızı Andre Igoudala cuma günü takasını istedi.

Başarılı oyuncu, bu sezona maç başına 18.5 sayı - 6.50 ribaund - 7.5 asist ortalamalarıyla başladı.

Iggy, profesyonel NBA kariyeri boyunca Sixers'da oynadı.

NBATrKy

DenizlispoR
31.Ekim.2010, 22:39
Igoudala'yı Ray-Ray'ın yerine düşünebiliriz ancak umarım olmaz , bir play-off daha görmek istiyorum Ray Allen ile :D.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ekim.2010, 22:46
Nereye gidecek acaba ?

Zekirdek
31.Ekim.2010, 22:52
Mehmet Okur ne zaman sahalara geri dönecek?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ekim.2010, 23:02
Mehmet Okur ne zaman sahalara geri dönecek?
Aralık-Ocak civarıydı yanılmıyorsam.

Universal
01.Kasım.2010, 15:45
Pazar gecesinin top 10 bağlantısı: http://www.nba.com/video/channels/top_plays/2010/10/31/20101031_top5.nba/?ref=nf

J.Kidd'in yarı sahanın gerisinden attığı üçlük mükemmel.

DenizlispoR
06.Kasım.2010, 07:15
http://i54.tinypic.com/1415g6r.png
Boston Celtics deplasmanda Chiago Bulls'u 105-110 mağlup etti .Chiago'nun en skorer ismi 26 sayı ile Joakim Noah oldu , Boston'un ise 25 sayı ile Ray Allen oldu.Temsilcimiz Semih Erden 10 dakika süre aldığı maçta 2 sayı ve 4 ribaund ile oynadı .

Universal
06.Kasım.2010, 11:27
Semih artık yavaş yavaş ısınıyor. İlk sezonu ama güzel süreler alıyor. Umarım NBA'de kalıcı olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Kasım.2010, 14:32
Phoenix - Memphis macini bugun tekrarinda NBA tv de izledim. Yeniden yayinlanirsa gun icinde, kacirmayin derim. Ozellikle macin sonu mucize gibi, ender rastlanan durumlardan biri gerceklesti. 0.4 saniye kala Gay'in serbest atislari ozellikle dikkate deger :D:D

Clayman
06.Kasım.2010, 14:42
Semih'in 10 dakika süre alması onun için gerçekten çok çok iyi. Herkes gibi ben de onun orda kalıcı olmasını istiyorum.

DenizlispoR
12.Kasım.2010, 07:19
NBA'de gecenin merakla beklenen maçında Boston Celtics, American Airlines Arena'da Miami Heat'i 112-107'lik skorla yenmeyi başardı. Böylece Celtics 7-2, Heat'se 5-4, galibiyet-mağlubiyet oranlarına ulaştılar.

Çeyrek Skorları:
1) 27-20
2) 34-26
3) 27-32
4) 24-29

Boston'da Ray Allen 7/9 üç sayı isabetiyle 35 sayı, Paul Pierce 25 sayı, Rajon Rondo 8 sayı, 16 asist, Kevin Garnett ise 16 sayı 13 ribaund yaparak galibiyette başrol oynadılar.

Miami'de LeBron James'in 35 sayı, 10 ribaund ve 9 asisti mağlubiyeti önlemeye yetmezken, Chris Bosh 15 sayı, 7 ribaund, Udonis Haslem 21 sayı, 10 ribaundla oynadılar. Süper yıldız Dwyane Wade ise kötü bir gecenin ardından 8 sayıyla maçı noktaladı.

http://img580.imageshack.us/img580/7469/78030913.png

Aşk-ı Şehir
12.Kasım.2010, 09:44
Miami'den bi yol olmaz. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Kasım.2010, 15:26
Semihten 8 dakkada 4 faul :n::n: 2 dk daha oynasa 6 faul alirmis :D:D

ozaniel
12.Kasım.2010, 15:37
Dwyane Wade çok kötü oynamış.

ForsakeN
12.Kasım.2010, 16:11
Saldirgan Semih :)

"Saldirgan, Semih."

That's the advice Shaquille O'Neal suggested he's been imparting on Boston Celtics rookie center Semih Erden lately. No need to break out the Turkish version of your Rosetta Stone software: That means to be an aggressor, which is the one thing O'Neal thinks Boston's fresh-faced import needs to be on the court.

"He's an excellent player, very skilled," O'Neal said. "Sometimes he's too shy. I always have to tell him -- in Turkish -- to just be aggressive, to go out and play hard. He's a great player, a great kid -- one of the greatest players out of his country. I'm glad to get to know him and show him some things."

Unfortunately for Erden, those "elbows-on" lessons typically have come on the practice floor, where he's been forced to guard Shaq for the better part of the past two months. With Jermaine O'Neal sidelined since the early stages of training camp, Erden has served as the second-unit center, meaning he's the one absorbing Shaq's sharp elbows during daily intrasquad scrimmages.

Maybe that's why he's dealt with some minor injuries (hand, shoulder), but after being held off the court (coach's decision) in Boston's first three regular-season games, Erden is expected to see his first NBA action Tuesday night in Detroit if Shaq can't play. Shaq missed his second consecutive practice Monday with a sore right knee.

http://espn.go.com/blog/boston/celtics/tag/_/name/semih-erden

GodfatheR
12.Kasım.2010, 17:00
3-2-1 Ubuntu ! :)

Clayman
13.Kasım.2010, 12:10
Kevin Love azmış. New York'a karşı 31 sayı 31 ribaund. Yuh !

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Kasım.2010, 14:33
Kevin Love azmış. New York'a karşı 31 sayı 31 ribaund. Yuh !
Adamımsın Love :icon_cool:
31 sayı,31 ribaund :n:

vego
22.Kasım.2010, 18:56
Alexander Gönderildi

http://www.nba.com/media/act_joe_alexander.jpg

Sezona 8-0'la harika bir giriş yapan NO Hornets,forvet pozisyonunda görev yapan oyuncusu Joe Alexander'ı serbest bıraktı.NO Hornets,Jason Smith'i begendigi için Joe Alexander'la yollarını ayırdı.

2008 NBA Draftı'nda Milwaukee Bucks tarafından 8.sıradan seçilen oyuncu,çaylak sezonunda 4.7 sayı 1.9 ribaund ortalamalarıyla oynamış ve bekleneni verememişti.Genç oyuncu özellikle atletik oluşuyla dikkat çekiyor.

NBATrKy

vego
22.Kasım.2010, 19:00
Hornets, Jarrett Jack-David Andersen-Marcus Banks üçlüsünü renklerine bağlamak üzere anlaşma sağlarken Raptors da Peja Stojakovic ve Jerryd Bayless'i kadrosuna kattı.

New Orleans, ayrıca pivot David Andersen ve oyun kurucu Marcus Banks'ı kadrosuna katacak ve New Orleans'ın Portland'dan henüz 1 ay önce aldığı Jarryd Bayless da Toronto'ya geçecek.
Stojakovic sezon başında yaptığı açıklamada, 15.3 milyon dolarlık kontratı tamamlanmak üzere olduğu için trade edileceğini düşündüğünü ifade etmişti.
Jack'in kontratı ise 2012-13'e kadar devam ediyor ve gelecek iki sezonda yıllık 5 milyon dolar ve üzeri bir kazanç elde etmesini sağlıyor.

Raptors, Stojakovic’i Serbest Bırakacak

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/b63eb374d3de2ef0c22577e30031d5ad/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Toronto Raptors’ın takas yoluyla kadrosuna dahil ettiği Predrag Stojakovic’in kontratını satın alarak serbest bırakacağı belirtildi.

Önümüzdeki yıl büyük bir olasılıkla kariyerini noktalayacak olan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun bu yıl alacağı $15.3milyonu ödemeyi planlayan Raptors Genel Menajeri Bryan Colangelo’nun, Stojakovic’i de serbest bırakacağı kaydedildi.

Bir dönem ligin en önemli dış atıcılarından biri olan Stojakovic’in, bu sezon da NBA’de oynamayı istediği ancak kariyeriyle ilgili son kararı ise yaz döneminde vereceği belirtildi.

Bu yıl New Orleans Hornets’da 6 karşılaşmada 14.8 dakika süre alan Sıp oyuncu, 7.5 sayı- 1.0 ribaund- 1.0 asist ortalamaları yakalamıştı.

vego
23.Kasım.2010, 17:00
lig kaynağının verdiği bilgiye göre, Udonis Haslem'ın sakatlığıyla sarsılan ve sezona beklentilerin çok altında giren Miami Heat, free-agent pivot Erick Dampier'la imzalayacak.

Dampier, Pazartesi günü Miami'deydi. Sağlık testinin ardından 35 yaşındaki pivot sözleşme imzalayacak.

Erick Dampier, Dallas-Charlotte takasında Bobcats'in yolunu tutmuş, oradan serbest bırakılmıştı. Houston'la 2 milyon dolarlık bir anlaşma yapan Dampier, anlaşmanın bozulmasıyla tekrar free-agent durumuna düşmüştü.

Sert bir pivot eksikliği duyduğu herkes tarafından kabul edilen Heat, bu sorunu Dampier'ı alarak çözmeyi planlıyor.

NBATRKY

vego
23.Kasım.2010, 17:35
Hunter:"%99 Lokavt Olacak."
Oyuncular sendikasının başı Billy Hunter, geçen hafta öncesinde çok önemli olduğu belirtilen, ancak Perşembe günü gerçekleştikten sonra iki tarafından pek doyurucu açıklama yapmadı toplantı sonrası ilk kez konuştu.

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/3be53b91211af5a2c22572a40054ebb5/a0cb718918f1401fc22577e4002411a4/BS_Blob/0.194?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Hunter, "Takım sahiplerinin ısrarcı ve esnek olmayan tutumlarından dolayı şu anda rahatlıkla söyleyebilirim ki, % 99 Temmuz ayında bir lokavt olacaktır. Oyunculara harcamalarınıza dikkat etmeniz lazım, çünkü lokavt'ın olacağı artık kesinleşti gibi diye bildirdik. Bir sonraki toplantının kesinleşmemiş olmakla birlikte Aralık ayında iki tarafın bir kez daha biraraya gelmesine kesin gözüyle bakılıyor”

Hunter bir sonraki toplantıyla ilgili olarak ise, "Tabii ki toplantılara katılacağız. Kimse lokvat istemiyor. Ancak şu anda takım sahiplerinin beklentiler ve bizim kabul edebileceklerimiz arasında uçurumlar var, ve takım sahiplerinin hiç esnek olmamaları beni umutsuzlandırıyor. Ancak evet Aralık ayında bir araya gelmemiz gerektiğini düşünüyorum, çünkü önümüzde uzun bir yol var" dedi

basketbolseverler

vego
23.Kasım.2010, 17:36
NBA'de bugün ne oldu?

23 Kasım 2010 09:58 | NTVSpor.net
NBA heyecanını ekranları başında takip edemeyen basketbolseverler, günün öne çıkan performanslarını NTVSPOR.NET'ten takip edebilecek.
http://media1.ntvspor.net/C/I/84/griffin3_T432V.jpg
SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: [email protected] ([email protected])

Türk basketbolseverler NBA heyecanını NTV, NTV Spor ve NBA TV ekranlarında yaşıyor. Bu büyük heyecanı ekranları başında takip edemeyenler ise günün öne çıkan performanslarını artık NTVSPOR.NET'ten takip edebilecek.

GÜNÜN PERFORMANSLARI
CARMELO ANTHONY (DENVER NUGGETS)
39 sayı, 9 ribaund, 5 asist (Golden State deplasmanında)
DWIGHT HOWARD (ORLANDO MAGIC)
26 sayı, 18 ribaund , 1 asist (San Antonio deplasmanında)
KEVIN LOVE (MINNESOTA TIMBERWOLVES)
24 sayı, 17 ribaund, 3 asist (Oklahoma City deplasmanında)
GÜNÜN YILDIZI
BLAKE GRIFFIN (L.A. CLIPPERS)
Los Angeles Clippers, evi Staples Center’da tek mağlubiyeti bulunan New Orleans Hornets’a ikinci yenilgisini tattırırken, 9 maçlık mağlubiyet serisine de son verdi. Sergilediği performansla yılın çaylağı ödülü için en önemli aday olarak olarak gösterilen Blake Griffin, Hornets karşısında yine sahnedeydi. 24 sayı – 13 ribaund – 4 asist ve 2 blokla geceye damgasını vuran genç oyuncu, kullandığı 15 şutun 9’unu sayıya çevirdi. Oyunda kaldığı 38 dakika içinde 14 kez serbest atış çizgisine giden Griffin, bu atışların 6’sında isabet kaydetti. Eric Gordon ile birlikte en kritik anlarda takımını sırtlayan çaylak oyuncu, yaptığı olağanüstü katkıyla gecenin yıldızı oldu.
HANGİ TÜRK SAHADAYDI?
HİDAYET TÜRKOĞLU (PHOENIX SUNS)
Phoenix Suns 3 maçlık mağlubiyet serisine Houston Rockets deplasmanında son verirken, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu galibiyette büyük pay sahibi oldu. 38 dakika sahada kalan yıldız oyuncu, 15 sayı – 8 ribaund – 2 blok ve 1 asist yaptı. Kullandığı 13 şutun 6’sını sayıya çeviren tecrübeli isim, üç sayı çizgisinin gerisinden 3/6 isabet kaydetti. Maç boyunca top kaybı yapmayan Hido, 3 faul ile salondan ayrıldı.
SEMİH ERDEN (BOSTON CELTICS)
Milli basketbolcu Semih Erden’in takımı Boston Celtics, Rajon Rondo’nun forma giymediği maçta Atlanta Hawks’a konuk oldu. Celtics deplasmanda farklı kazanırken, Semih Erden 4 sayı ve 4 ribaundla mücadele etti. Oyuna sonradan giren genç oyuncu 19 dakika sahada kalırken, kullandığı 2 şutu da sayıya çevirdi. Serbest atış çizgisinden 0/2 yapan çaylak, 4 faul yaptığı maçta 2 de top kaybetti.
GÜNÜN SMACI
KEVIN DURANT (OKLAHOMA CITY THUNDER)

GÜNÜN SONUÇLARI
ATLANTA-BOSTON: 76-99
MIAMI-INDIANA: 77-93
OKLAHOMA CITY-MINNESOTA: 117-107
HOUSTON-PHOENIX: 116-123
SAN ANTONIO-ORLANDO: 106-97
UTAH-SACRAMENTO: 94-83
GOLDEN STATE-DENVER: 89-106
L.A. CLIPPERS-NEW ORLEANS: 99-95
NORMAL SEZON İSTATİSTİK LİDERLERİ
SAYI: KEVIN DURANT – 28.0 (OKLAHOMA CITY THUNDER)
RİBAUND: KEVIN LOVE – 13.8 (MINNESOTA TIMBERWOLVES)
ASİST: RAJON RONDO – 14.3 (BOSTON CELTICS)
BLOK: JOSH SMITH – 3 (ATLANTA HAWKS)
EKRANDA HANGİ MAÇ VAR?
24/11/2010 – New Jersey Nets – Atlanta Hawks | 02.00 | NBA TV | CANLI |

HAZIRLAYAN: İLKER ACUN - twitter.com/ilkeracun

vego
24.Kasım.2010, 16:58
Haslem Muhtemelen Sezonu Kapattı
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Haslem_Udonis_mia_090326.jpg

Miami Heat'in forveti Udonis Haslem cumartesi gecesi Heat-Grizzlies maçında sol ayağından sakatlanmıştı ve sakatlığının durumu ciddi.

Haslem bu sezonu kapatmış olabilir.

Haslem'a salı günü bir operasyon geçirdi ve sol ayağındaki bazı bağların koptuğu,bu bağların iyileşmesinin ise en az 4 ay süreceği açıklandı.

NBAtrky

vego
24.Kasım.2010, 17:03
NBA'de bugün ne oldu?

24 Kasım 2010 10:56 | NTVSpor.net
NBA heyecanını ekranları başında takip edemeyen basketbolseverler, günün öne çıkan performanslarını NTVSPOR.NET'ten takip edebilecek.
http://media1.ntvspor.net/C/I/84/john3_5OIR3.jpg
SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN: [email protected] ([email protected]) | twitter.com/ilkeracun

Türk basketbolseverler NBA heyecanını NTV, NTV Spor ve NBA TV ekranlarında yaşıyor. Bu büyük heyecanı ekranları başında takip edemeyenler ise günün öne çıkan performanslarını artık NTVSPOR.NET'ten takip edebilecek.

GÜNÜN PERFORMANSLARI
DIRK NOWITZKI (DALLAS MAVERICKS)
42 sayı, 12 ribaund, 1 asist (Detroit karşısında)
JAVALE MCGEE (WASHINGTON WIZARDS)
24 sayı, 18 ribaund, 2 asist (Philadelphia karşısında)
BROOK LOPEZ (NEW JERSEY NETS)
32 sayı, 9 ribaund, 2 asist (Atlanta karşısında)
GÜNÜN YILDIZI
JOHN WALL (WASHINGTON WIZARDS)
Washington Wizards’ın çaylak oyuncusu John Wall, yaşadığı sakatlığın ardından parkelere muhteşem bir geri dönüş yaptı. Takımını Philadelphia 76’ers karşısında galibiyete taşıyan genç oyuncu, tamamı ikinci yarıda olmak üzere 25 sayı üretti. İstatistiklerine 6 asist – 3 ribaund ve 1 top çalma ekleyen oyun kurucu, kullandığı 15 şutun 7’sini sayıya çevirdi. Üç sayı çizgisinin gerisinden 3/7 isabet kaydeden Wall, serbest atışlarda da 8/8 ile oynadı. Bitime 3.5 saniye kala üç sayı çizgisinin gerisinden atış kullanırken rakibine faul yaptıran çaylak, üç serbest atışı da sayıya çevirerek maçı uzatmaya taşıdı. Uzatma bölümünde de takımını sırtlayan Wall, geceye damga vuran isim oldu.
HANGİ TÜRK SAHADAYDI?
ÖMER AŞIK (CHICAGO BULLS)
Milli basketbolcu Ömer Aşık’ın takımı Chicago Bulls, geceyi Los Angeles Lakers deplasmanında geçirdi. Bulls sahadan 98-91’lik skorla mağlup ayrılırken, oyuna sonradan giren Ömer 9 dakika sahada kaldı. Taj Gibson’ın da bu maçta forma giymesinden dolayı aldığı süre azalan genç oyuncu, mücadeleyi 4 ribaundla tamamladı. Kullandığı 3 şutu da sayıya çeviremeyen çaylak, 3 de faul yaptı.

GÜNÜN SONUÇLARI
INDIANA-CLEVELAND: 100-89
NEW JERSEY-ATLANTA: 107-101
WASHINGTON-PHILADELPHIA: 116-114
NEW YORK-CHARLOTTE: 110-107
DALLAS-DETROIT: 88-84
L.A. LAKERS-CHICAGO: 98-91
NORMAL SEZON İSTATİSTİK LİDERLERİ
SAYI: KEVIN DURANT – 28.0 (OKLAHOMA CITY THUNDER)
RİBAUND: KEVIN LOVE – 13.8 (MINNESOTA TIMBERWOLVES)
ASİST: RAJON RONDO – 14.3 (BOSTON CELTICS)
BLOK: JAVALE MCGEE – 2.92 (WASHINGTON WIZARDS)
EKRANDA HANGİ MAÇ VAR?
25/11/2010 – Phoenix Suns – Chicago Bulls | 04.00 | NBA TV | CANLI |

DenizlispoR
24.Kasım.2010, 18:03
Bu arada İndiana'nın mükemmel gidişi çok ilginç.Her mevkiide kaliteli oyunculara sahipler ve Granger önderliğinde çok iyi gidiyorlar .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Kasım.2010, 13:55
Milwaukee Ersan ile güzel

NBA'de milli basketbolcumuz Ersan İlyasova'nın 17 sayı attığı maçta Milwaukee evinde Charlotte'u mağlup etmeyi başardı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/86/ERSANB%C3%9CY%C3%9CK_8FGLH.jpg
NBA'de sabaha karşı 8 maç oynandı.
Temsilcimiz Ersan İlyasova'nın 17 sayı, 9 ribaund ve 6 asistle oynadığı maçta Milwaukee Charlotte'u 104-101 yendi. Milwaukee bu sonuçla 5 maç aradan sonra galip gelmiş oldu. Milwaukee'de Jennings 32 sayıyla en skorer isim olurken, Charlotte'ta Augustin 26 sayıyla oynadı.
Chicago Sacramento'yu 96-85 yenerek deplasmanda oynadığı son 6 maçta 4. galibiyetini aldı. Chicago'da Rose 30 sayı 7 ribaundla, Deng 22 sayıyla, Sacramento'da Evans 17 sayı, 9 asistle oynadı
Orlando deplasmanda Washington'i Howard'ın 4.3 saniye kala attığı basketle 100-99 yendi. Orlando'da Howard 32 sayı, 11 ribaundla, Richardson 20 sayıyla, Washington'da Arenas 31 sayıyla oynadı
Dallas, Miami'yi 106-95 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı. Dallas'ta Butler 23 sayıyla, Nowitzki 22 sayıyla, Miami'de James 23 sayıyla, Wade 22 sayıyla ve Bosh 22 sayıyla oynadı
Cleveland, Memphis'i 92-86 yenerek son 3 maçta 2. galibiyetini aldı. Cleveland'ta Williams 25 sayı, 12 asistle, Hickson 16 sayıyla, Memphis'te Gay 17 sayıyla oynadı
Philadelphia, New Jersey'yi 102-86 yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi. Philadelphia'da Holiday 20 sayı, 13 asistle, Iguodala 16 sayıyla, New Jersey'de Lopez 25 sayıyla oynadı.
Golden State deplasmanda Minnesota'yi 104-94 yenerek 5 maç aradan sonra galip geldi. Golden State'te Wright 30 sayıyla, Ellis 26 sayı, 10 asistle, Minnesota'da Beasley 28 sayı, 9 ribaundla, Love 21 sayı, 22 ribaundla oynadı
Atlanta deplasmanda New York'u 99-90 yenerek arka arkaya 2. galibiyetini aldı. Atlanta'da Crawford 21 sayıyla, Horford 17 sayıyla, New York'ta Stoudemire 24 sayı, 10 ribaundla oynadı.
Nba'de sonuçlar:
Milwaukee-Charlotte: 104-101
Sacramento-Chicago: 85-96
Washington-Orlando: 99-100
Dallas-Miami: 106-95
Cleveland-Memphis: 92-86
Philadelphia-New Jersey: 102-86
Minnesota-Golden State: 94-104
New York-Atlanta: 90-99

Kaynak--->NtvSpor

vego
28.Kasım.2010, 18:03
Bu Miami'de iplerin koptuğunun kanıtı sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=cNgf6fd88g8

DenizlispoR
28.Kasım.2010, 18:14
Bu Miami'de iplerin koptuğunun kanıtı sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=cNgf6fd88g8
LeBron Spoelstra'yı kafasından silmiş , ne kadar kötü bir coach olsa da kimsenin coachına omuz atmaya hakkı yok.Miami'ye ciddi ciddi Riley gerekiyor artık .

Sirius Black
28.Kasım.2010, 19:23
Ekip oyununu başaramayanlar bütün branşlarda başarısızlığa mahkumdur.

vego
29.Kasım.2010, 19:19
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 543x412 and weights 73KB.http://www.basketfaul.com/UserFiles/OzetResimleri/1290932692.jpg

NBA'de serbest atışları kullanması gereken oyuncu herhangi bir nedenle atışları yapamayacaksa, benchten yerine geleni rakip takım antrenörü belirliyor. Milwaukee-Charlotte maçının sonuna bu kural damgasını vurdu.

Yıllardır NBA maçları izleriz ve NBA kurallarını bildiğimizi düşünürdük.. Oysa eksiklerimiz varmış.. Milwaukee Bucks-Charlotte Bobcats maçının bitimine 7 saniye kala bilmediğimiz bir uygulama ile karşılaştık.. Ama çok da mantıklı gelen bir uygulama..

Milwaukee 16 sayı farkla öne geçmişken, Charlotte sinsi sinsi geldi ve özellikle Gerald Wallace’ın sayılarıyla farkı 2 sayıya indirdi. Milwaukee’nin boş döndüğü hücumdan sonra Gearld Wallace driplinglerle Milwaukee çemberine yaklaştı ama Ersan İlyasova’nın faulüyle kolunun üzerine düştü ve soyunma odasına gitmek zorunda kaldı. Serbest atışlar da Charlotte bencinden, Gerald Wallace’ın yerine girecek oyuncuya kaldı.

Bu oyuncuyu Charlotte coachu değil, NBA kuralları ereği rakip takımın coachu Scott Skiles belirledi. Miwwaukee’nin antrenörü Charlotte benchini süzdükten sonra, o ana kadar hiç oyuna girmemiş olan Kwame Brown’ı işaret etti. Charlotte’da bu sezon çok az süre alan ve bu maça kadar yüzde 25 ile (2/8) serbest atış isabeti olan Kwame Brown ilk atışı kaçırdı, ikincisini atsa, galibiyet kaçan bu serbest atışla Milwaukee’nin oldu.

FIBA’DAKİ UYGULAMA

FIBA Kurallarına göre ise, serbest atış kullanması gereken oyuncu herhangi bir nedenle, atışları kullanacak durumda değilse. benchten onu yerine giren oyuncu atışları yapıyor ancak bu oyuncuyu aynı takımın antrenörü belirliyor.

Bu kural zaman zaman kötü niyetle de kullanılıyor ve serbest atış isabeti düşük olan oyuncu, sakatlık numarası ile yerini daha iyi atan oyunculara bırakıyor.

FIBA yıllardır, santim, santim FIBA kurallarına yaklaşacağına, bir seferde olduğu gibi NBA kurallarını kabullense uygulamalardaki birçok boşluk kalkacak.

Gerald Wallace'in yerine rakip coach tarafından serbest atışları kullanmak için seçilen Kwame Brown

basketfaul.com

vego
29.Kasım.2010, 19:21
Udonis Haslem 4 ay yok.

Reggie Evans'ta ayağını kırdı.Kariyer 'sezonunu' geçirirken çok yazık oldu.Ciddi değil deniyor ama kırık kırıktır.

ForsakeN
29.Kasım.2010, 19:34
NBA'deki uygulama daha mantıklı. Bizdeki uygulama kötü niyetle kullanılmaya çok müsait. Yakın zamanda görmüştük zaten. Sırbistan maçında Ömer Aşık sakatlandım bahanesiyle çıkmıştı yerine sanırım Ömer Onan atış yapmıştı .

Sirius Black
29.Kasım.2010, 19:39
Ender Arslan atmıştı.

GodfatheR
29.Kasım.2010, 23:32
Bu kadar büyük EGOLARI ancak Riley yönetebilir.

yaman76hakanFB
03.Aralık.2010, 00:18
Bu gece LeBron James Clevand'a gidiyor. Onu ne kadar çok özlemişlerdir değil mi? :p

Çiçekle karşılayacaklarına eminim.:n:

Clayman
03.Aralık.2010, 00:28
Bu maç izlenir aslında ama gece kalkmaya üşeniyorum :D

yaman76hakanFB
03.Aralık.2010, 12:14
LeBron'u çok dostane karşıladılar.:p

O da bu misafirperlerliğin altında kalmadı, 38 sayı, 8 asist, 5 ribauntluk bir hediye paketi bıraktı.:0:

Since-1907
03.Aralık.2010, 12:16
Pek tepki olmamış LeBron'a diye okudum bende.Bir kaç pankart ve tshirt varmış sadece.Islıklamanın çok olmadığı söyleniyor.

yaman76hakanFB
03.Aralık.2010, 12:29
Gecenin diğer maçında Golden State kendi evinde Phoenix'e kaybetti. (Maçın ikinci yarısını izledim.) Takımını adeta tek başına taşıyan Monta Ellis son üç dakika fena çuvallayınca emekleri heba oldu. 14 sayı geriden gelip farkı üçe indirdiler. Başrolde Ellis vardı. Üç dakika filan vardı maçın bitimine... Ellis çizgiye gitti, ikide iki atsa fark bir sayıya inecek. İkide sıfır çekti. O moral bozukluğu ile döndü ve Steve Nash'e bir faul yaptı. Nash 2/2 atınca bire inecek fark beşe çıktı. Sonrasında birde top kaybı yaptı Monta Ellis... Üçlük şutu vardı bomboş, tereddüt etti ve şuttan vazgeçip yeniden yürüdü;steps...

38 sayı, 7 asist üreterek takımını maç boyu taşıyan bir oyuncu son dakikaları ancak bu kadar kötü oynayabilir. Çok yetenekli skorerlerle büyük oyuncuları ayıran çizgi... Reggie Miller, Lary Bird, Isiah Thomas bundan dolayı çok büyüktü.

DaveJones
03.Aralık.2010, 12:54
O yüzden clutch playerlar her zaman daha değerli oluyor.

Miami maçının ilk yarısını izledim. Lebron gerçekten çok istekli ve çok iyi başladı. Zaten ritim tutturunca onu durdurmak çok zor oluyor. Top kaybı yapmamasıda ayrı bir artı. Wade in sakatken oynadığı o korkunç 2 maçtan sonra toparlandığı görmek güzel triple ı kıl payı kaçırmış. 10-16 ile 22 sayı 9 ribaund 9 asist

ulas35
03.Aralık.2010, 16:37
Phoenix Golden State galibiyetiyle beni şaşkına çevirdi doğrusu böyle bir sonuç beklemiyordum.Hele hidayetin performansı şahsi fikrim ben daha iyisini bekliyordum....Ah Jason ah seni verdik yaban ellere taktın bize 25 sayı olmadı şimdi bu.Ve bence Phoenix cephesindeki maçın yıldızına gelelim kim olabilir takibi STEVE NASH adam fena arkadaslar 13 sayı- 4 ribaund- 16 asist borumu bu...
Uzatmayada gerek yok 107-101 hic fena bir skor değil daha iyilierini bekliyoruz ama :)

yaman76hakanFB
03.Aralık.2010, 18:08
Pek tepki olmamış LeBron'a diye okudum bende.Bir kaç pankart ve tshirt varmış sadece.Islıklamanın çok olmadığı söyleniyor.

Eline her top geldiğinde sürekli uğultu yükseldi. Hele ısınmaya çıkarken salon yıkıldı. Top eline geçince trübünden el işareti çeken taraftarlar görünüyordu. Ama maça fırtına gibi girince azar azar sesleri kesildi. Eğer kötü bir maç çıkarsa veya maçın son dakikalarına başa baş girilseydi ıslıklar ve hakaretler artarak devam ederdi. Ama Miami takım halinde işi oraya bırakmadı ve daha baştan ağırlığını koydu.

vego
03.Aralık.2010, 18:20
Toronto’da Reggie Evans Şoku

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/23f51683df9e43f6c22577ed00464623/BS_Blob/0.16C?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
All-Star forvet Chris Bosh’un takımdan ayrılmasının ardından Toronto Raptors’da bu pozisyonu doldurmaya çalışan Reggie Evans’ın sakatlığı şok etkisi yarattı.

Kariyerinin en parlak günlerini geçiren 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sağ bacağından yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle ameliyat olacağı açıklandı. Evans’ın, geçireceği operasyonun ardından en erken 8 hafta içerisinde takıma katılabileceği belirtildi.

Başta Andrea Bargnani olmak üzere Raptors savunmasının yumuşak yapısını biraz olsun ilaç olmaya çalışan Evans’ın sakatlığınde kimin bu görevi üstleneceği ise belirsizliğini koruyor.

Evans, bu yıl Toronto’da oynadığı 15 karşılaşmanın tamamında ilk beş başlarken, 4.0 sayı- 12.1 ribaund- 1.4 asist- 1.3 top çalma rakamları elde etmişti.

kaynak:basketbolseverler.com

vego
03.Aralık.2010, 18:20
Shaq Antrenmanı Kaçırdı, Ceza Yok
http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/000/475/002/ShaqCeltics_display_image.jpg?1288405927

Celtics pivotu Shaquille O'neal, Pazartesi günü yapılan antrenmanı kaçırdı. Doc Rivers'a göre, Shaq'ın antrenmanı kaçırma sebebi saatleri karıştırmış olması.

11 oyuncuyla gerçekleştirilen antrenmanın olduğu bir günde pivotunun yokluğu dolayısıyla pek de memnun görünmeyen Rivers, bu karışıklıktan dolayı O'Neal'a bir ceza verilmeyeceğini açıkladı.

"Zamanı karıştırdı. Bir tane kaçırdı, yani bize bir tane borçlu. Bir sorun yok" -- Doc Rivers

O'Neal, öğle vaktinde Cleveland'a gidecek olan takım uçağına yetişti.

"Evet, bu biraz hayal kırıklığı yarattı ama artık bunu aştık. Dinleyin, eğer onun bununla ilgili bir geçmişi olsaydı ozaman bu konuyu başka şekilde yorumlayabilirdiniz. Ama böyle bir geçmişi yoksa, bunlar olabilir. Hayat devam ediyor, büyütecek birşey yok" -- Doc Rivers

NBATrKy

West Ameliyat Oldu

http://www.realgm.com/images/nba/4.2/profiles/photos/2006/West_Delonte_bos.jpg

Boston Celtics'in geçtiğimiz günlerde sağ bileği kırılan oyuncusu Delonte West'e bugün kırılan bileğinden ameliyat yapıldı.Dr. Drew Terrono ve Dr. Hervey Kimball yapılan ameliyata Celtics'in doktoru Dr.Brian McKeon da yardım etti.

Yetkililer ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi fakat West'in dönüş tarihi henüz belli değil.

NBATRKY

vego
03.Aralık.2010, 18:21
Joe Johnson 4-6 Hafta Yok !!

http://www.depressedfan.com/img/johnson_300_080428.jpg

Atlanta Hawks'ın star'ı Joe Johnson Memphis maçı öncesinde sağ dirseğinden sakatlandı.

Joe Johnson için doktor raporları ise Hawks'ı üzecek cinsten.Johnson bu sakatlığın faturasını 4 ila 6 hafta arasında oynayamayarak ödeyecek.

Johnson'nın ilk 5'deki yerini Maurice Evans kapatmaya çalışacak.

NBATrKy

yaman76hakanFB
04.Aralık.2010, 08:22
Semih Erden ve Ömer Aşık'ı karşı karşıya getiren maçta Boston Celtics kendi evinde Chigago Bulls'u 104-92 yendi. Semih 20 dakika kadar süre aldı ve 3/3 şut isabeti ve 1/2 serbest atışla toplam 7 sayı üretti. Semih ayrıca 4 tane ribaunt aldı. 8 dakika şans bulan Ömer ise 3 sayı, 2 ribaunt, 1 blokla oynadı.

Celtics'de Garnet bize bu gece Minesota günlerinden bir resital sundu. KG 20 sayısının yanında 17 ribaunt aldı, 6 tane asist yaptı, 2 top çaldı ve 1 blokla oynadı. Yine Celtics'de basketbol tarihinin en büyük center'larından birisi olan yaşayan efsane Shaquillie O'Neal, sadece 20 dakika oyunda kalıp, 5/6 şut oranıyla 12 sayı üretti. Zaten Shaq bu sezon ortalama 20-25 dakika oyunda kalıyor. Yaşı ve kilosu bu kadarına izin veriyor. Kendric Perkins ve Jermin O'Neal iyileştikten sonra bu süre azalır mı, bilmiyorum. Fakat iyi bir Shaq'ı kimse kesemez ve doğrusu son yılların en istekli basketbolunu oynuyor. Fakat Semih bu 20 dakikaları çok arayacaktır. Halbuki çocuk aldığı dakikaların hakkını bence veriyor. Hiç pas alamadan bir o yan, bir bu yan; koşturup duruyor ve ekmeğini taştan çıkartıyor. Yazık olacak.

DenizlispoR
04.Aralık.2010, 08:47
Semih Erden ve Ömer Aşık'ı karşı karşıya getiren maçta Boston Celtics kendi evinde Chigago Bulls'u 104-92 yendi. Semih 20 dakika kadar süre aldı ve 3/3 şut isabeti ve 1/2 serbest atışla toplam 7 sayı üretti. Semih ayrıca 4 tane ribaunt aldı. 8 dakika şans bulan Ömer ise 3 sayı, 2 ribaunt, 1 blokla oynadı.

Celtics'de Garnet bize bu gece Minesota günlerinden bir resital sundu. KG 20 sayısının yanında 17 ribaunt aldı, 6 tane asist yaptı, 2 top çaldı ve 1 blokla oynadı. Yine Celtics'de basketbol tarihinin en büyük center'larından birisi olan yaşayan efsane Shaquillie O'Neal, sadece 20 dakika oyunda kalıp, 5/6 şut oranıyla 12 sayı üretti. Zaten Shaq bu sezon ortalama 20-25 dakika oyunda kalıyor. Yaşı ve kilosu bu kadarına izin veriyor. Kendric Perkins ve Jermin O'Neal iyileştikten sonra bu süre azalır mı, bilmiyorum. Fakat iyi bir Shaq'ı kimse kesemez ve doğrusu son yılların en istekli basketbolunu oynuyor. Fakat Semih bu 20 dakikaları çok arayacaktır. Halbuki çocuk aldığı dakikaların hakkını bence veriyor. Hiç pas alamadan bir o yan, bir bu yan; koşturup duruyor ve ekmeğini taştan çıkartıyor. Yazık olacak.
Özlemişim abi yorumlarını , genelde maçlara kalkamıyorum zaten böyle yorumlar görmek beni sevindiriyor :D.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Aralık.2010, 14:26
Miami coştu bir kere

Miami, sahasında Atlanta'yı mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı.
Miami Heat, evinde Atlanta Hawks'ı 89-77 mağlup etti.
Miami'de C.Bosh 27 sayı - 10 ribaund - 1 asist ve D.Wade 26 sayı - 10 ribaund - 3 asistle "double double" yaparlarken, LeBron James 22 sayı - 7 ribaund - 4 asist, M. Chalmers 9 sayı - 5 ribaund - 4 asist, J.Jones 3 sayı - 3 ribaund ve C.Arroyo 2 sayı - 2 asistle oynadı.
Atlanta'da ise A.Horford'ın 22 sayı - 9 ribuand - 1 asistlik performansı mağlubiyete engel olamadı. J.Powell 12 sayı - 6 ribaund, Ja.Crawford 12 sayı - 3 ribaund - 3 asist, J.Smith 11 sayı - 4 ribaund - 1 asist, M.Bibby 10 sayı - 5 ribaund - 6 asist, M.Williams 5 sayı - 4 ribaund - 2 asist, M.Evans 4 sayı - 1 ribaund - 1 asist ve J.Collins 1 sayı - 3 ribaundla maçı tamamladı.
Bu galibiyetle Miami üst üste 4.ncü galibiyetini imza atmış oldu.

NtvSpor

DaveJones
05.Aralık.2010, 14:31
Herşey yavaş yavaş oturmaya başladı. Sağlıklı bir Mike Millerın gelmesiyle çok daha iyi olacak bu takım.

Dooki
05.Aralık.2010, 14:51
en Fazla ilk 10 maç Miami'nin oturma dönemi olacaktır. Çekirdeği tamamen değişmiş bir Heat, biraz zor tabii alışması. Umarım bu süre daha kısa olur, toparlanmamız lazım :/

Beklediğim gibi oldu diyebilirim. Sadece 15 maç kadar sürdü bu dönem. Şimdi takım olarak oturmuş bir Miami durdurulamaz olacaktır.

yaman76hakanFB
05.Aralık.2010, 15:34
Bu uzun rotasyonuyla "durdurulamaz" olmak çok zor... Bosh'ta çember altından uzak durmayı ve orta mesafede oynamayı tercih ediyor. Dampier'ı aldılar: Eric Dampier... Ama o da hiçbir zaman kalıbının adamı olmadı. Hatta fiziğine göre çok yumuşak bir oyuncu olduğu için bundan dört-beş yıl önce Shaquilie O'Neal'ın ona "ERICA" diye lakap taktığını hatırlıyorum. Yine de normal sezonda 55'in altında galibiyet almayacaklardır. Ama Boston'ın uzun rotasyonu playofflarda başlarına çok iş açar...

Dooki
05.Aralık.2010, 19:04
Haslem sakatlanmamış olsaydı ve Ilgauskas beklenen katkıyı sağlayabilirse eğer, uzun rotasyonu pek problem olmazdı. Ama şu durumda uzunlar bırakın sayı atmayı, ( ki zaten Big Three gibi bir imkanınız varken sayı yükü onlara düşmez ) ribaund bile alabilseler uzunlar konusunda çoğu problemimiz hallolmuş olurdu. Defansif-ofansif tüm ribaundları yine Big Three alıyor, hatta Chalmers bile daha fazla ribaund alıyor. Bence bir pota altının tek görevi Box-out olmamalı. En azından hücumda ribaund alarak bir katkı verebilmeli.

vego
05.Aralık.2010, 19:06
Bucks Magic'i 96-85 yendi.

Howard'ın,nelson'un olmadığı maçta Bogut 31 sayı 18 ribaund yapmış:cool:

Sirius Black
05.Aralık.2010, 20:45
Top paylaşımında Ersan'a yer vermiyorlar nedense. Ya da Ersan sorumluluk almıyor. Ama Bucks elene gelen potaya sallar mottosuyla oynuyor biraz. Ersan iyi ribaund topladı ama sayı olarak yetersiz kaldı. 4 sayı 8 ribaund.

vego
06.Aralık.2010, 16:37
Kaman Yine Sakatlandı

http://www.realgm.com/images/nba/4.2/profiles/photos/2006/Kaman_Chris_lac.jpg

Clippers pivotu Chris Kaman, Pazar gecesi oynanan ve Trail Blazers'a kaybettikleri maçta sorunlu olan sol bacağından tekrar sakatlandı.

"Şu anda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Bunun hakkında konuşmamayı tercih ederim. Pozisyonu hatırlamıyorum, belki de çok çabuk geri döndüm. Belki de bacağım yeterince güçlü değil" -- Chris Kaman

Kaman, Cuma gecesi Denver'a karşı 13 dakika sahada kalmadan önce 12 maç kaçırmıştı.

Los Angeles Times'ın haberine göre Kaman'ın Çarşamba gecesi oynanacak olan maçı kaçırması bekleniyor.

NBATrKy

vego
06.Aralık.2010, 16:38
Curry'nin Oynaması Riskli

Knicks koçu Mike D'Antoni takımının oyuncusu Eddy Curry'nin artık oynamasının bir risk olduğunu söyledi.

Curry oynamak için hazır olduğunu söyledi fakat D'Antoni aynı görüşte değil.

Curry : " Dönmeye hazırım,bu takımda boş yer kaplamak istemiyorum,bu takıma faydalı olmak istiyorum. "

" Ben hazır olabilmek için antrenmanlar yaptım,ekstra çalışmalar yaptım ve artık hazır olduğumu düşünüyorum.Koç beni ne zaman görevlendirmek isterse ben oynamak için hazırım. "

Fakat koç Mike D'Antoni bu noktadan sonra artık Curry'nin oynamasının bir risk olduğunu bu yüzden şimdilik onu oynatmamalarının kendileri için daha doğru bir karar olduğunu söyledi.

NBATRKY

D'Antoni Curry'e Hiç Güvenmiyor

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/e3eb2b738ad00749c22577f1002f2ae4/BS_Blob/2.4B5E?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

New York Knicks beklenmedik bir çıkış yakaldı ve coach Mike D'Antoni yönetiminde son 10 maçta 9 galibiyet elde etti.

Pivot mevkiinde Ronny Turiaf'ın sakatlığı ve çaylak Timofey Mozgov'un uyum sağlayamamasından dolayı sıkıntı yaşayan D'Antoni yine de Ed Curry'e şans vermekten çekindiğini söyledi. Bu seride kazandığı maçların yedisi deplasman galibiyeti olan Knicks, uzun oyuncu rotasyonunda yaşanan sıkıntıdan şikayeçi olsa da, Curry konusunda soru sorulduğunda D'Antoni "Şu anda düzenimizi oturtuyoruz ve uyum sürecini hızla atlatıyoruz. Laboratuvar değil burası ve deneme yapacak durumda değiliz. Dürüst olmam gerekiyorsa, Curry konusunda bir açık vermek istemiyorum. Onun ne durumda olduğunu tam olarak kestiremeden ona bir şans vermek istemiyorum. Başka bir oyuncu olsa en azından bir şans verirdim. Ancak Ed konusunda hiç bir şekilde net bir yoruma sahip değilim." dedi. Geçen sezon Curry'e iki maç şans veren D'Antoni o denemede sonuçların hüsran olduğunu hatırlatarak, "Ed güvenimi veya takım arkadaşlarının güvenini kazanabilmiş değil." dedi. İşin ilginç tarafı Curry'nin formayı giymesine bile yaklaşmayan D'Antoni onu henüz kadroya bile almaya cesaret edemedi.

Curry ise gelişmelerle ilgili olarak "Şu anda takım çok iyi gidiyor ve kazanıyoruz. Bu nedenle iyi giden bir şeyi de bozmak istemiyorum. Oynayalı epey oldu ama boş, boş oturmuyorum ve antrenman yapıyorum. Bu tempoda ileri, geri koşabilmek için iyi durumda olmam gerektiğini biliyorum ve çok çalışıyorum. Bana ne zaman ihtiyacı olursa ben hazırım. Sonuçta hayatım boyunca basketbol oynuyorum, bu da basketbol. Oynamayı hak ediyorum veya hak etmiyorum tartışmalarına da girmek istemiyorum. Sadece çalışmalarım devam ediyor ve oynamaya kendimi hazır tutuyorum." dedi. Son üç sezondur toplam 10 maç oynayan Curry ile ilgili olarak D'Antoni, en büyük endişesinin ne kadar antrenman yaparsa yapsın, takımın temposunu aşağıya çekeceği olduğunu belirtti. Bu sezon alacağı paranın tümünün borçlarını kapatmaya yeterli olmadığı bilinen Curry, sezon sonunda yeni bir kontrat kapabilmek için belki de beklenmedik bir performans gösterecektir. D'Antoni son kararını verirken, bunu da mutlaka tartması gerekebilir.

Basketbolseverler

vego
06.Aralık.2010, 16:40
Knicks, Felton'a Yardım Arıyor

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/9291c86537276ae5c22577f1002d8393/BS_Blob/0.17A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
New York Knick de maç başına 38.2 dakika ortalama süre alarak takımın en çok oyunda kalan oyuncusu olan oyun kurucu guard Raymond Felton'a coach Mike D'Antoni bir yedek arıyor.

D'Antoni takımın yüksek tempoda oynadığını ve mutlaka bir an önce Felton'ı dinlendirebilecek bir yedeğinin bulunması gerektiğini belirtti. D'Antoni takımın yedek oyun kurucu arayışındaki en büyük sıkıntının ise sezon sonunda kontratı biten bir oyun kurucuda ısrar etmeleri olduğunu belirtti. Bu sezon bench'ten gelip 4.2 sayı ortalamasıyla oynayan Bill Walker, uyum sıkıntısı yaşayan Rus pivot Timofey Mozgov veya Anthnoy Randolph'un da bu olası takasta teklif edileceği belirtiliyor.

Büyük fotoğrafta sezon sonunda salary cap'in büyük önem taşıdığını belirten D'Antoni bu konuda beklentileriyle ilgili olarak "Tabii ki bu sezon iyi gidiyor. Oynanan basketbol hem zevk veriyor, hem de iyi sonuçlar alıyor. Ama bizim hedeflerimiz bir sezonla sınırlı olmadığı için dikkatli olmamaız gerekiyor. Sezon sonunda kontratı bitecek olan oyuncularda ısrar edecğiz." dedi.

Basketbolseverler

sananes
07.Aralık.2010, 12:20
Golden State'de bir adam var ismi Stephen Curry.Yakın zamanda en iyi bir kaç guard arasında ismi anılacak gibi geliyor bana.

yaman76hakanFB
07.Aralık.2010, 12:54
Golden State'de bir adam var ismi Stephen Curry.Yakın zamanda en iyi bir kaç guard arasında ismi anılacak gibi geliyor bana.

Amerika Milli Takımıyla bu sene ülkemizde dünya şampiyonluğu yaşayan kadronun bir üyesiydi. NBA'de 2.yılını geçiriyor. Davidson mezunu... Orada kolejin üçlük ve sayı rekorlarını altüst etmişti. Hatta West Wirginia'ya karşı iki yıl önce bir maçını izlemiştim. Maçı tek başına almıştı, son sınıftaydı, bu çocuğun geleceği parlak demiştim. Aileden basketbolcular... Kardeşini de 2009 yazında U19 Dünya Basketbol Şampiyonasında Amerika Milli Takımıyla izleme şansım oldu; Eurosport sağolsun... Hatta bir ara onu Stephan Curry sandım; yahu bu 19 yaşın üstünde değil miydi diye şaşırdım. Uzaktan çok benziyorlar. O da keskin bir şutör... Ama NBA'de yer bulabilir mi, emin değilim. Fakat Stephen Curry gerçekten dediğiniz gibi geleceği olan bir gard... Fiziki dezavantajı nedeniyle muhtemelen "en iyilerden" birisi olmayacak ama hep "tamamlayıcı" bir kilit oyuncu olarak aranacak.

sananes
07.Aralık.2010, 14:13
Steve Nash'te fiziksel olarak Curry'den farksız.Zaten ABD'de yeni Nash yakıştırması yapılıyormuş Curry için.Aralarındaki en büyük benzerlik savunma yapamamaları.Bunun dışında temel özellikleri benziyor tabi ama Nash kadar olağanüstü bir saha görüşü yok Curry'nin.Nash'e artı yönü ise şutu.Ben Billups'ın o eski mükemmel günlerinden beri böyle şut atan oyun kurucu görmedim.Harika gerçekten harika.Yeni jenerasyonda çok fazla iyi guard var.5-6 yaş büyük olsa daha şanslıydı belki Curry ama fark etmez.Bu çocuk daha 1988 doğumlu diye biliyorum.Tecrübe kazandıkça fizik dezavantajını Nash gibi minimuma çekecektir.Zaten şu an bu kadar belli olmasının sebebi benzer özelliklerde bir Ellis var hemen yanında oynayan.İkisi bir arada sahada olunca ekstra eziliyorlar.

yaman76hakanFB
07.Aralık.2010, 14:33
Yazdıklarına katılıyorum. Ama Steve Nash'te müthiş bir şutördür. Hatta NBA'in en elit üçlükçülerinden birisidir. Fakat oyun tarzında öncelik daima pas ve arkadaşlarını oynatmak olduğu için bu yönü gözardı edilir. Curry ile farkına gelince... Curry bir oyun kurucu olmasına rağmen, iki numara gibi, yani Ray Allen, Michael Red tarzı perdeden çıkıp hareketli halde de şut atabiliyor. Saf bir şutör aslında ama fiziği nedeniyle -ve Monta Ellis olduğu için- mecburen bir numara olarak kullanılıyor. Nash ise saf bir oyun kurucu... Mükemmel üçlükçü ama perdeden çıkıp şut atamaz. Stop eder, durduktan ve dizlerini kırdıktan sonra üçlüğü atar.

vego
07.Aralık.2010, 21:47
New York Knicks'ten Son 11 Maçta 10 Galibiyet!Bunu hiç beklemiyordum:)

vego
07.Aralık.2010, 21:48
Knicks’de Guard Adayları Belirlendi

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/ab3d7c9596397e53c22577f1004c3ffa/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Raymond Felton’a yardımcı olacak bir oyun kurucu alabilmek için girişimlerde bulunan New York Knicks Basketbol Operasyonları Sorumlusu Donnie Walsh’ın, 5 oyuncudan oluşan bir liste hazırladığı belirtildi.

Tecrübeli basketbol adamının bu beş oyunculuk listesinde yer alan her ismin tek ortak noktası ise kontratlarının önümüzdeki yaz itibariyle tamamlanacak olması. Walsh, her ne kadar takıma katkı yapmayı istese de yaz döneminde kendisinin hamle yapmasına engel olacak bir ayak bağı istemiyor.

T.J. Ford, Earl Boykins, Ronnie Price, Earl Watson ve Jason Williams isimlerine sıcak bakan Donnie Walsh’ın, takasta kullanmayı planladığı ilk isim ise yedek forvet Bill Walker.

Basketbolseverler

vego
08.Aralık.2010, 17:58
Knicks'de Uzun Arayışları Devam Ediyor

New York Knicks'in adeta küllerinden doğmasına neden olan ve Isiah Thomas'dan kalan cenazeyi kaldıran takımın genel menajeri Donnie Walsh, takımın yedek oyun kurucudan önce ilk çözülmesi gereken sıkıntısının ilave bir uzun oyuncu olduğunu belirtti.

Fransız Milli oyuncu Ronny Turiaf'ın sol dizindeki problemlerden ve Rus çaylak Timofey Mozgov'un bekleneni verememesinden dolayı Amare Stoudemire'ın yükünün çok fazla olduğuna değinen Walsh, takımda maç başına 38 dakikanın üzerinde süre alan oyun kurucu Raymond Felton'a yedek aradıklarını belki de bir taşla iki kuş vurmanın en iyisi olacağını belirtti.

Walsh aynı zamanda takımın iskeletini oluşturan oyuncuların çok iyi bir kimya oluşturduklarını ve bu nedenle de çok dikkatli hareket edeceklerini ekledi. Walsh, Stoudemire ve Felton'ın çok fazla yıpranmaması gerektiğini ve bu nedenle onları yeterince dinlendirebilecek yedeklerini bulmanın ve takıma monte etmenin şu anda en önemli görevi olduğunu, ancak bunu yaparken de salary cap'e hiç bir ilave yük getirmemeye çalıştığını söyledi.

vego
10.Aralık.2010, 17:24
Melo New York, Denver New Jersey Diyor

Denver Nuggets'ın süper yıldızı |Carmelo Anthony|'nin bu sezon masaya koyulan yeni kontrat teklifini imzalamamakta ısrarcı olacağına ve sezon sonunda New York Knicks ile anlaşacağına yönetim olarak ikna olmuş durumda.

Ancak şu ana kadar genelde kapalı kapılar arakasında yapılan telefon görüşmelerinde Knicks'in teklif ettiği Wilson Chandler, Danilo Gallinari ve Anthony Randolph gibi iisimleri Nuggets pek heyecan verici veya yeterli bulmadığından, Knicks'in değil de komşuları New Jersey Nets'in süper yıldız oyuncu için yapılan tekliflerine daha çok kulak kabartıyor.

Nets'in teklifinin oyun kurucu Devin Harris ve çaylak Derrick Favors ile NBA Draft haklarını içerdiği belirtiliyor. Nuggets bir ara ciddi olarak Andre Igoudala'yı düşünürken, artık 2 yılı geçen kontratlı oyunculara pek sıcak bakmadığını ve daha ziyadeli en fazla 2 veya 3 yıl içinde kontratları bitecek olan oyuncuları takasta tercih ettiği belirtiliyor.

Ancak Denver'dan gelen haberlere göre de Anthony'nin Knicks de ısrar edeceği, Amare Stoudemire ile birlikte coach Mike D'Antoni'nin sisteminde oynamak istediği ve ABD'nin en büyük pazarında boy göstermeyi hedeflediği söyleniyor.

basketbolseverler

sananes
10.Aralık.2010, 20:58
Gözlerim beni yanıltmıyorsa eğer son bir kaç maçını ara ara izlediğim Portland Trail Blazers'ta Brandon Roy oyun kurucu gibi oynuyor.Kendisi müthiş bir patlama gücüne sahip bir 2 numaraydı ama ardı ardına gelen sakatlıklar onu daha garantici oynamaya mecbur bırakmış olabilir.

vego
11.Aralık.2010, 13:34
Heat ve Blazers Sakatlık İmtiyazından Faydalanacak
http://www.realgm.com/images/nba/4.2/profiles/photos/2006/Oden_Greg_por.jpg

NBA yönetimi Miami Heat ve Portland Trail Blazers'a uzun süreli sakatlıklarından dolayı yararlanamayacakları iki oyuncu, Greg Oden ve Udonis Haslem için imtiyaz verdi.

Bu istisnaya göre takımlar sakat olan oyuncularının bu sezonki bütçelerinin yarısını kullanabilecek. Bu durumda Blazers, Oden için 3,380,262 milyon dolarlık ve Heat de Haslem için 1,750,000 milyon dolarlık bir imtiyaz hakkına sahip oldu.

Sakatlık imtiyazları 45 gün içinde serbest bir oyuncuyla imzalamak ya da tek oyuncuya karşılık takas için kullanılabilir.

NBATrKy

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Aralık.2010, 17:23
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/11/3874.jpg

Fearless Coward
11.Aralık.2010, 17:29
30 takım arasında 1. gidiyoruz umarım böyle devam ederiz.Nazar değmesin.Ayrıca East takımlarının mağlubiyetleri çok fazla.Bu sene şampiyon yine West'ten çıkar bence.

DenizlispoR
11.Aralık.2010, 19:02
Şampiyon belli 2. kim :cool:.

Fearless Coward
11.Aralık.2010, 19:20
Şampiyon belli 2. kim :cool:.
Şampiyon Spurs 2. kimse kim :D :icon_wink:

DenizlispoR
11.Aralık.2010, 19:25
Şampiyon Spurs 2. kimse kim :D :icon_wink:
Ahahaha espri güzeldi.

Gerçeklere dönersek Boston Celtics'i takım uyumunu yakalamış bir Miami veya Bynum'u dönmüş bir Lakers'tan başkası durduramaz diye düşünüyorum .

Fearless Coward
11.Aralık.2010, 19:27
Ahahaha espri güzeldi.

Gerçeklere dönersek Boston Celtics'i takım uyumunu yakalamış bir Miami veya Bynum'u dönmüş bir Lakers'tan başkası durduramaz diye düşünüyorum .
İzle ve gör özi..

Dooki
11.Aralık.2010, 19:38
30 takım arasında 1. gidiyoruz umarım böyle devam ederiz.Nazar değmesin.Ayrıca East takımlarının mağlubiyetleri çok fazla.Bu sene şampiyon yine West'ten çıkar bence.

Genel olarak hep böyle geçiyor zaten Doğu-Batı kapışması. Bu yüzden Batı çok şanssız bu konuda :n:

Batı öyle ki, 40 maç sonra bir kaç takımın artık hiçbir imkanı olmadığını görüyoruz play-off için. Ancak East'e baktığımızda hep daha kötü takımların bir iddaasının devam ettiği görülür. West çünkü Doğudaki tüm güçsüz takımları ezer geçer, ortalamalara da büyük bir üstünlük koyar. Haliyle Doğu'da play-off oynayabilecekken Batı'da 9-10-11 gibi sıralar elde ederler. Bu böyle gider gelir. :n:

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Aralık.2010, 20:02
Bu sene durum daha dengeli gibi gorunuyor, ama sezon sonu nolur bilinmez.

vego
12.Aralık.2010, 13:14
Boston 92-63 Bobcats

Semih Erden:40.42 Dk 10 sayı 7 ribaund 4 blok 5 Faul 1 top çalma 2 top kaybı.

4-4 FT 6-3 FG

Toronto 120-116 Pistons

Ben Wallace 23 sayı - 14 ribaund - 5 top çalma ve 3'lük soktu:icon_eek:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Aralık.2010, 13:24
Ömer Aşık'tan 3 sayı

Chicago Bulls Minnesota'yı 113-82'lik skorla yenmeyi başarırken milli basketbolcumuz Ömer Aşık 3 sayı 7 ribaundluk bir performans sergiledi.

NBA'de sabaha karşı oynanan karşılaşmada Ömer Aşık'ın takımı Chicago Bulls sahasında Minnesota'yı 113-82 yenmeyi başardı. Chicago Bulls'ta Derrick Rose'un 21 sayı, 7 asistle en etkili isim olduğu maçta milli basketbolcumuz Ömer Aşık 3 sayı, 7 ribaund, 1 asistle oynadı. Ömer Aşık 16:48 dakika da süre aldı. Chicago Bulls'ta Derrick Rose'a 19 sayıyla Deng ve 17 sayıyla Carlos Boozer eşlik etti. Chicago bu galibiyetle üsüste beşinci galibiyetini elde ederken Minnesota da en etkili isim 23 sayı, 13 ribaundluk performansıyla Kevin Love oldu. Michael Beasley ise 16 sayı 6 ribaundla takımının etkili isimlerinden biriydi.
NBA'de dün gece alınan sonuçlar şöyle:
Memphis 84
LA Clippers 83
Boston 93
Charlotte 62
Indiana 83
Atlanta 97
Toronto 120
Detroit 116
Cleveland 95
Houston 110
Utah 97
Dallas 103

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Aralık.2010, 13:25
Se Se Semih Erden, Semih Erden!

Semih Eden Boston Celtics adına sahaya ikinci kez ilk 5 çıkarken, aldığı 40:42 dakikalık süreyle de takımı adına en fazla oynayan isim olarak dikkat çekti. Semih Erden 4 blokla da sahada en çok blok yapan oyuncu unvanını aldı.
NBA'deki temsilcilerimizden Semih Erden, Boston Celtics formasıyla ikinci kez maça ilk 5'te çıktı. Boston Celtics'in Charlotte Bobcats'i 93-62'lik skorla yendiği karşılaşmada Semih Erden 40:42'lik süreyle takımının sahada en uzun kalan basketbolcusu oldu. Semih Erden nu süre içerisinde 10 sayı ve 7 ribaundluk performans sergilerken 4 blok yaptı. 4 blok yapan Semih alanında sahanın en iyisiydi.
Semih Erden'in 10 sayıyla oynadığı karşılaşmada Ray Allen ve Glen Davis 16'şar sayı kaydederek sahanın en skorer oyuncuları oldular. Bu iki isme ise Kevin Garnett 13 sayı, 11 ribaund ile eşlik etti. Shaquille O'neal ise sakatlığından dolayı bu maçta forma giyemedi.
Üstüste 10. kez galip gelen Boston Celtics'in rakibi Bobcats'te ise Nazr Mohamed 14 sayıyla takımının en etkili ismiydi.

NtvSpor

Rehavi
12.Aralık.2010, 13:29
Boston 92-63 Bobcats

Semih Erden:40.42 Dk 10 sayı 7 ribaund 4 blok 5 Faul 1 top çalma 2 top kaybı.

4-4 FT 6-3 FG

Çaylak sezonunda Semih in bu kadar oynatılabilmesi, oynadığı maçlarda bu istatikleri oldukça iyi. İlerisi için güzel şeyler bekliyorum Semih ten :) Mükemmel bi hucumcu olamasa da savunma anlamında kendini çok geliştirebilir. Ömer de Semih te oynadıkları şu ana kadar oynadıkları kısıtlı sürelerde bile 1 er 2 şer blok ve 4-5 er ribaunt un altına düşmediler...

vego
12.Aralık.2010, 13:36
Minnesota Timberwolves 82-113 Chicago Bulls

Ömer Aşık

16:48 dakika süre aldı ve 3 sayı, 7 ribaund, 1 asist, 1 top çalma ve 1 blok

Fearless Coward
12.Aralık.2010, 13:45
Semih'in 40:42 dakika alması harika.Performasıda gayet iyiymiş Ömer'de az süre almasına karşın iyi işler çıkartmış.2'sinden birisi rookie takımına girerse iyi olur All-star'da :D

DenizlispoR
12.Aralık.2010, 13:51
Semih'in double-double yapmasını beklerdim , 40 dakika süre almışken .Bu süreleri arayacak bu yüzden etkili oynamalı .Celtics ise her zamanki gibiydi , Bobcats'i 62 sayıda tutmak büyük başarı .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Aralık.2010, 13:53
Semih'in 40:42 dakika alması harika.Performasıda gayet iyiymiş Ömer'de az süre almasına karşın iyi işler çıkartmış.2'sinden birisi rookie takımına girerse iyi olur All-star'da :D
Semih'in girebileceğini düşünüyorum. Çünkü Boston gibi bir takımda oldukça iyi süreler alıyor ve çokta iyi değerlendiriyor bence.

vego
12.Aralık.2010, 13:56
Nowitzki 31 sayı- 15 ribaund- 4 asistle kariyerinin 350. double double'ını yapmış

MVP MVP MVP

DenizlispoR
12.Aralık.2010, 14:10
Nowitzki 31 sayı- 15 ribaund- 4 asistle kariyerinin 350. double double'ını yapmış

MVP MVP MVP
Kidd ve Nowitzki'ye 1 isim daha katılırsa Dallas süpriz yapabilir , normal sezon MVPliğini alabilir Nowitzki .

ancar
12.Aralık.2010, 14:10
Semih'in maçını izledim dün gece güzel oynadı böyle uzun dakikalar almaya devam edecektir.

Rehavi
12.Aralık.2010, 14:13
Kidd ve Nowitzki'ye 1 isim daha katılırsa Dallas süpriz yapabilir , normal sezon MVPliğini alabilir Nowitzki .

Nowitzki ye lafım yok ama gerisinden playoff larda pek birşey çıkmaz... Gerçi sürpriz derken neyi kastettiğinde önemli.

DenizlispoR
12.Aralık.2010, 14:14
Nowitzki ye lafım yok ama gerisinden playoff larda pek birşey çıkmaz... Gerçi sürpriz derken neyi kastettiğinde önemli.
Süpriz olarak konferans finalini kastediyorum , aslında kadroları kaliteli ancak Nowitzki'ye yardımcı olacak oyuncuların performansları belli edecek herşeyi .

Rehavi
12.Aralık.2010, 14:26
Süpriz olarak konferans finalini kastediyorum , aslında kadroları kaliteli ancak Nowitzki'ye yardımcı olacak oyuncuların performansları belli edecek herşeyi .

Katılıyorum, sezonu yukarılarda bi yerde bitirebilirlerse mümkün olabilir. Nowitzki nin son 2-3 senesidir muhtemelen, ilerde bu performansları göremeyiz, artık Dallas a bu kadar sene hizmet vermiş bi oyuncuya şampiyonluk için olanak vermeleri gerekir diye düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam hiç şampiyonluk göremedi NBA de...

Fearless Coward
12.Aralık.2010, 14:29
2006'da final oynadı sadece.

Dooki
12.Aralık.2010, 15:38
Semih'in yalnız 5 bloğu olması lazım. İstatistiklerde hata falan mı varkine?

sananes
12.Aralık.2010, 17:38
Semih çok iyi süreler alıyor ama Ömer seviyelerine düşecektir belki daha bile az Boston'daki sakatlar döndüğünde.Ayrıca Lakers dökülüyor bu sıra ama şampiyon oluruz biz yine.

Rehavi
12.Aralık.2010, 18:13
Semih çok iyi süreler alıyor ama Ömer seviyelerine düşecektir belki daha bile az Boston'daki sakatlar döndüğünde.Ayrıca Lakers dökülüyor bu sıra ama şampiyon oluruz biz yine.

Shaq le Jermanine bu tempoda sakatlandığı sürece Semih süre alır :D

vego
12.Aralık.2010, 19:46
Boston uzun rotasyonu o kadar sağlıksız ki :n: Bulur şans gibime geliyor:D

yaman76hakanFB
14.Aralık.2010, 07:14
Biraz önce sona eren maçta Dallas'ın 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Dallas kendi evinde ve üstelik bir ara 20 sayı kadar öne geçtiği maçı, hemde 2002 yılından beri kendi evinde hiç yenilmediği Milwake Bucks'a 103-99 kaybetti. Ersan'ın 12 sayı, 3 ribauntuna rağmen çok iyi oynadığını söyleyemem. 23 dakika süre aldı. Bunda onu tekrar geri plana atıp Goden'a dönen Milwake koçununda payı büyük... Ersan'ı haketmediği halde rotasyonda geriye attığı için...

Onlar adına gecenin kahramanı, Nowitzki'nin 30 sayısına 21 sayı, 14 ribauntla karşılık veren Bogut'tı.

yaman76hakanFB
14.Aralık.2010, 19:07
Bu akşam 22:00'da E-2'de CONAN adlı ünlü talk-show proğramının konuğu efsane basketbolcu ve şimdilerin popüler yorumcusu Charles Barkley... Proğramın formatını ve Sir Barkley'in en az yetenekleri kadar gelişmiş çene kaslarını ve şaklabanlıklarını bilenler için oldukça eğlenceli bir proğram olacağını hatırlatmaya lüzum yok herhalde. (Tekrarı gece yarısı, günün sinemasının bitiminde CNBC-e'de...)

vego
14.Aralık.2010, 23:56
Spoelstra'nın Radikal Kararı İşini Kurtardı
Miami'de "Erik Spoelstra'yı atın, Pat Riley'i getirin" çığlıkları sona erdi. En azından şimdilik, görünen o ki Spoelstra'nın 3 hafta önce LeBron James ile yaptığı toplantı sonunda aldığı radikal bir karar takımın gidişatını değiştirdi ve şu anda 9 maçı bulan galibiyet serisine neden oldu.

Spoelstra üç süper yıldızının top paylaşımı konusunda problem yaşıyordu ve sonunda "Savunmada kim kendini ön plana çıkarırsa ve artı puan toplarsa o hücumda istediğini yapmakta serbesttir"kuralını uygulamaya başladı. Tüm oyuncular kuralı biliyor ve kural herkese eşit uygulanıyor. Savunmada top çalarsan, hücumda herkes senin eline bakıyor. Rakibini durdurursan, top kesersen, hücum faul yaptırırsan, top kaybına neden olursan hücumda patron sensin.

Belki takım oyunu açısından pek parlak bir uygulama gibi görünmese de, savunmada etkili olduğu bir gerçek. Miami 9 maçlık galibiyet serisinde rakiplerini 6 kez 85 sayının altında tutarken, hiç bir maçta 100 sayı yemedi. Hatta en çekişmeli maçı Milwaukee deplasmanında Bucks karşısında elde edilen 88-78'lik galibiyetti.

Miami'nin Yakaladığı Serinin Sırrı "Ödüllendirme Sistemi"

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x300 and weights 47KB.

Miami'nin 8 maçlık galibiyet serisini basit bir ödüllendirme sistemi destekliyor.

Heat koçu Erik Spoelstra, süperstar oyuncularının defanstaki gayretini ödüllendirmek için bir parametre oluşturdu; hücumda istedikleri şeyi yapabilmeleri için özgürlük.

Eğer Dwyane Wade bir defansif ribaunt alırsa, hücumda istediğini yapmak için yeşil ışığa sahip oluyor. Eğer LeBron James savunduğu oyuncuyu durdurursa, sahanın diğer tarafında kendi oyununu kontrol ediyor.

"Bizim işimiz savunma yapmak, böylece hücumda istediğimiz şeyi yapabilmemiz için ödüllendiriliyoruz" -- LeBron James

NBATrKy

Mike Miller Yakında Sahalarda deniyor bakalım.

vego
14.Aralık.2010, 23:56
Bu akşam 22:00'da E-2'de CONAN adlı ünlü talk-show proğramının konuğu efsane basketbolcu ve şimdilerin popüler yorumcusu Charles Barkley... Proğramın formatını ve Sir Barkley'in en az yetenekleri kadar gelişmiş çene kaslarını ve şaklabanlıklarını bilenler için oldukça eğlenceli bir proğram olacağını hatırlatmaya lüzum yok herhalde. (Tekrarı gece yarısı, günün sinemasının bitiminde CNBC-e'de...)
Program müthişti ya Slash ile konuşmaya başlayınca kapattım o benim ilgi alanıma girmiyor:)

vego
15.Aralık.2010, 17:05
Nuggets, Anthony Takasını Yalanladı

http://www.realgm.com/images/nba/4.2/profiles/photos/2006/Anthony_Carmelo_den.jpg

Denver bölgesinden bir televizyonda, Carmelo Anthony'nin New Jersey Nets'e takas olduğu yönünde çıkan haber Denver Nuggets tarafından yalanlandı.

Genel Menajer Masai Ujiri yaptığı açıklamada haberin yalan olduğunu ve Anthony'nin Perşembe günü oynanacak olan San Antonio maçında takımdaki yerini alacağını belirtti.

Anthony ise çıkan haberler hakkında "Berbat" yorumunda bulunurken, haberin bir doğruluk içermediğini de sözlerine ekledi.

NBATrKy

sakary Ali
15.Aralık.2010, 17:45
76ers olarak son 5 maçta 4 galibiyetimiz var.Boston'a son saniyede yenilmiştik.Toparlandık gibi.Bu gecede NBA'nın son sırasında bulunan Clippers ile oynuyoruz.

Fearless Coward
15.Aralık.2010, 17:51
Spurs olarak 5 Maçlık bir galibiyet serimiz var ve 30 takım arasında liderliğimiz sürüyor.Bu gece Bucks ile karşılaşacağız.

DenizlispoR
15.Aralık.2010, 19:37
Clippers'e sonuncu diyip geçmemek gerekiyor Blake Griffin gibi bir potansiyel ile eli ısındığında çok kolay basket bulabilen Eric Gordon gibi isimler var.Eğer Kaman ve Baron Davis biraz katkı verebilirse çok iyi bir takım olabilirler .

sakary Ali
15.Aralık.2010, 20:59
Blake Griffen'ı geçen izledim gerçekten harikulade bir oyuncu.Ancak formdayız ve Clippers 3 maçtır kaybediyor.Kendi salonumuzda oynayacağımızda göz önüne alırsak kazanırız gibime geliyor.

yaman76hakanFB
15.Aralık.2010, 22:41
Program müthişti ya Slash ile konuşmaya başlayınca kapattım o benim ilgi alanıma girmiyor:)

Obama'ya çok fena takıldılar. Jordan'ın bir reklam için kullandığı takma bıyıklarıyla ilgili Barkley'in esprileride çok güldürdü beni.

yaman76hakanFB
18.Aralık.2010, 02:46
Bu gece NTV'de 02:00'da NewYork-Miami maçı var. Hey gidi günler, heeey... 1997-1998-1999 ve 2000 NBA playoffları: Dört yıl üst üste kıran kırana geçen Miami-NewYork serileri... Arada nefrete varan rekabet... Daha hava atışıyla başlayan itiş kakışlar... Her maç kavga, diskalifiyeler, sportmenlik dışı fauller... Hakemler boks müsabakası yönetir gibi hemen her maçta defalarca oyuncuların arasına girer... İşin çığırından çıktığı rekabet... Derken David Stern işe el koyuyor ve milenyumla birlikte NBA'de devrim derecesinde kural değişikliklerine gidiliyor. Artık savunma öncelikli değer değildir, en ufak temasta hücum eden oyuncuları koruyan düdükleri çalmakta hakemler en ufak tereddüt göstermez. Bu yumuşamanın cezası ilk olarak 2002 Indianapolis'teki Dünya Şampiyonasında, sonra 2004 Atina'da çıkar. Yani Stern kaş yapayım derken göz çıkarmıştır. Eski zamanlarda Avrupa basketbolcuları temastan kaçmak ve kız gibi oynamakla suçlanırken, 2000'li yıllarda sertleşen ve temasa dayalı oyunu her geçen gün sistemleştiren Avrupaya mukabil, NBA hızla temasları savunmacı aleyhine cezalandırır olmuştur. Yeni yeni uyanmaya başladılar; ayrı mesele...

Bütün bunlara bir bahane aranacaksa, sertliği çığırından çıkaran Miami-NewYork serilerini gösterebiliriz. En savunmaya dayalı Euroleague maçı bile o serilerin yanında lise maçı kadar yumuşak kalır. Alonzo Mourning-Patric Ewing-Lary Johnson-Tim Hardaway-Allan Houston-Charles Oakley-John Starks gibi ünlü yıldızlar... Serilerin kaderini diskalifiye edilen oyuncular belirlemişti; hemde iki sezonda... Ve tam dört yıl üst üste karşılaşmışlar, son üçünde -malesef- Knics gülmüştü. Hemde favori olmadığı halde... O günlerin hatırına izlenir diyeceğim ve izleyeceğim ama çember altında kemik sesleri çıkaracak ZO'lar, Patric'ler olmadıktan sonra ne tadı olacak ki?

Clayman
18.Aralık.2010, 02:56
Bu maç ESPN 3D'den 3d olarak canlı yayınlanacak. Maç basketbol tarihindeki ilk 3 boyutlu yayınlanan maç olarak tarihe geçecek.

DenizlispoR
18.Aralık.2010, 09:36
Clippers en sonunda galibiyet almış :D.

vego
18.Aralık.2010, 12:20
Magic ile Wizard Arasındaki Takas Ciddi
Wizards,Arenas'ı göndermek için Magic ile ciddi takas görüşmelerine başladı ve haberi Yahoo muhabiri Adrian Wojarowski doğruladı.

Arenas Orlando ile bir kaç gün içinde anlaşabileceklerini söyledi.

Magic son 6 maçın 5 maçını kaybetti ve iyi bir şütorlere ihtiyacı var.

Pakette Vince Carter ve Marcin Gortat Wizards'ın yolunu tutacak ama hala bu kesin bir şey değil.

nbatrky

NBA'de takas var

Los Angeles Lakers, New Jersey Nets ve Houston Rockets, üç oyuncuyu kapsayan bir takas konusunda anlaşmaya vardı
NBA'de salı gecesi bir takas anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre Los Angeles Lakers, bu sezon fazla süre alamayan guard Sasha Vujacic, 2011 NBA Draftı ilk tur seçim hakkı ve Rockets'tan gelen 2012 NBA Draftı ilk tur seçim hakkını New Jersey Nets'e gönderip karşılığında veteran uzun Joe Smith'i aldı. Rockets ise bu takas sonrası, Nets guard/forveti Terrence Williams'ı kadrosuna kattı.
Böylece Lakers, Vujacic'in 5.5 milyon dolarlık kontratını, Smith'in 1.35 milyon dolarlık kontratıyla takas ederek salary cap'ta yer açtı.
Nets ise, kendi hakları dışında Los Angeles Lakers (2011), Golden State Warriors (2011) ve Houston Rockets'tan (2012) gelen draft haklarıyla gelecek iki sezonda beş adet ilk tur draft hakkına sahip oldu.
Bu arada NBA kulislerinde yankılanan Carmelo Anthony'nin New Jersey Nets'e takas olacağı haberi, her iki tarafın açıklamalarıyla yalanlandı.

changeTarget(document.getElementById("news_content"))

DenizlispoR
18.Aralık.2010, 12:26
Arenas bence Orlando'ya ilaç gibi gelir , keskin bir şutöre ihtiyaçları var.Son takas ise Lakers'in uzun oyuncu açlığının ne dereceye geldiğini gösteriyor .

Aşk-ı Şehir
18.Aralık.2010, 12:27
Knicks - Heat maçını izledim dün gece. Muhteşem bir maçtı. Bloklar, smaçlar, 3'lükler, asistler havada uçuştu resmen. Hele LeBron'un bir asisti var olacak iş değil. :) Chandler'da inanılmaz bir smaç yaptı. Tam anlamıyla inanılmazdı. Ben LeBron'u sevmem. Ancak dün öyle bir oyun çıkardıki olacak iş değildi. Knicks seyircisi her top eline geldiğinde ıslıkladı onu. LeBron sahada verdi cevabı. Eline geçen her topta olumlu işler yaptı. Triple-double yaparak zaten bunuda ispatladı. Çok çok zevki bir maçtı. Hatta bir ara 8 saniye içinde 3 tane basket oldu. Birisi Knicks, ikisi Heat potasında. Bir ara Murat Murathanoğlu ile Kaan Kural bile yoruldu maçın temposundan. Nasıl yorulmasınlarki ben bile izlerken yoruldum. Eğer Melo Knicks'e giderse Knicks konferans yarı finali oynayabilir. Ancak göndermeyi düşündükleri Gallinari'de tam kullandıkları sistemin oyuncusu. CP3 ve Melo gelirse Knicks çok çok iyi bir takım olur ama böyle hızlı oynarlar mı bilmiyorum. Kaldı ki Raymond Felton'da çok iyi oynuyor...

vego
18.Aralık.2010, 12:53
Miller Dönüyor

http://i.cdn.turner.com/nba/nba/media/act_mike_miller.jpg

Miami Heat forveti Mike Miller 2 gün sonra antremanlara dönecek ve yakında maçlara çıkmayı da umut ediyor.

Miller, sağ el baş parmağını kırdığı için bu sezon 18 Ekim'den sonra hiç forma giyemedi.Ancak Miller dönmek üzere.Miller cuma sabahı takımdan ayrı olarak şut çalıştı.Miller'ın eli küçük bir bantla sarılı.

Miller iyi hissetiğini belirtti ve şöyle dedi: ''Dönmeye bir hayli yakınım.''
Ancak Miller iyi hissetmesine rağmen maçlara çıkabilmesi için Heat yönetiminin onayı lazım.

NBATRKY

DaveJones
18.Aralık.2010, 13:57
Bu sene izlediğim en zevkli maçtı Miami-New York maçı. 8 saniyede 3 basket gördük :n: Lebron ve Bosh a yapılan yuhalamalar özellikle Lebron tarafından ağır bir şekilde cezalandırıldı. Kariyerinde açık ara en iyi şut attığı maçıydı. Miami için bundan sonraki Washington maçı da kolay ancak sonrasında Dallas ve hemen ardından Lakers maçları çok zorlu. Ve Lakers maçı tam anlamıyla mesaj maçı olacak.

Fearless Coward
18.Aralık.2010, 16:16
Valla nazar değmesin çok iyi gidiyoruz galibiyet serimiz 7 maça çıktı.Bucks ve Nuggets'i zorda olsa yendik.Şimdi bu gece Memphis maçımız var o maçtanda galibiyet alacağımıza inanıyorum.Ocak ayında özellikle çok kritik maçlarımız var.

Hugo
18.Aralık.2010, 23:18
Hidayet büyük bir ihtimalle yeniden Orlando Magic'te. Detaylar üzerinde konuşuluyor. R.Lewis ve V.Carter gidiyor, Arenas ve Hido geliyor.
ismail şenol

DenizlispoR
18.Aralık.2010, 23:25
Hidayet büyük bir ihtimalle yeniden Orlando Magic'te. Detaylar üzerinde konuşuluyor. R.Lewis ve V.Carter gidiyor, Arenas ve Hido geliyor.
ismail şenol
Howard - Bass - Hedo - Arenas - Nelson ???
Carter gitmese iyiydi .
Edit takasın detaylarıda meydana çıkmış.J-Rich , Clarke ve Hedo Orlando'ya , Gotrat Pietrus ve Carter Phoneix'e.Bir miktar para ve draft hakkıda var fakat aklımda tutamadım onu .
Howard-Bass-Hedo-J-Rich-Arenas ????
Big Three , Lakers Celtics derken Magic aradan sıyrılıvermesin :D.

Night_Mare17
18.Aralık.2010, 23:36
Ntvspor alt yazı geçti Takas yoluyo gitti Hedo

A.FaruK
18.Aralık.2010, 23:46
Jason Richardson,Hedo Turkoğlu,Gilbert Arenas Orlando Magic'te
Rashard Lewis Washington Wizards'ta !!
Vince Carter,Mickael Pietrus,Marcin Gortat Phoenix Suns'ta

vego
18.Aralık.2010, 23:48
Magic: Hedo-JRich-ClarkSuns: Carter-Gortat-Pietrus, 2011 ilk tur hakkı ve nakit para

Magic-Wizards Arasındaki Takas Bitti

http://www.realgm.com/images/nba/4.2/wiretap/photos/2006/Lewis_Rashard_orl_091208.jpg

Geçtiğimiz saatlerde Gilbert Arenas'ın Orlando Magic'e Vince Carter ve Marcin Gortat karşılığında takas olması konusunda önemli dedikodular yayılmıştı. Bu haberlerin ardından önemli kaynaklardan alınan haberlere göre Orlando Magic , Gortat yerine takasa Rashad Lewis'i dahil etti ve biraz önce de bu takas resmen gerçekleşti

vego
18.Aralık.2010, 23:49
Bu arada :D

NBA|Shaq Nişanlısından Ayrıldı
Bosotn Celtics'in ünlü yıldızı Shaquille O'Neal 8 aydır birlikte olduğu ve geçtiğimiz aylarda $ 500.000 değerinde bir nişan yüzüğü aldığı sevgilisi, realite şovların yıldızı Nikki "Hoopz" Alexander'dan ayrılmış.

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/c490a64e0470ec1ac22577fd0042162e/BS_Blob/0.182?OpenElement&FieldElemFormat=jpgHabere göre Shaq Eylül ayında Bridgeton'da bulunan Hookah Lounge'da sevgilisine evlilik teklif etti. Hoopz'dan evet cevabı alınca evlilik planları yapmaya başlayan efsane oyuncunun son günlerdeki gelişmelerden çok rahatsız olduğu ve nişanlısından yarım milyon değerindeki nişan yüzüğünü geri istediği belirtiliyor. Ayrılık sebebinin tam olarak niye olduğunu halen netlik kazanamazken, Alexander'a yakın bazı kişiler Shaq'ın çapkınlıklarının nişanlısının kulağına gittiğini ve daha henüz evlenmeden böyle şeylerle uğraşmasının kendisini çok rahatsız ettiği söyleniyor.

Kim bilir? Her işte bir hayır vardır ve belki de Shaq servetinin bir kısmını da Alexander'a ileride nafaka olarak ödemekten kurtuldu. Ne diyelim? Allah mutlu etsin!

Basketbolseverler

vego
18.Aralık.2010, 23:51
Takasa dönersek ilk tur draft hakkıymış.Nakit parada 3 milyon dolar.

A.FaruK
18.Aralık.2010, 23:53
Vay arkadaş ne takas oldu ama :)

vego
18.Aralık.2010, 23:56
Bence daha bitmedi Magic'in elinde yedek pivot kalmadı.Nelson'un 6 küsür milyon dolarlık kontratıylada bence yedek pivot arıyorlar:).

Bu arada Clark Earl Clark PF dir kendisi ve şutu vardır.

yaman76hakanFB
19.Aralık.2010, 00:03
Ben Carter'ı ayrıca merak ediyorum. Toronto yıllarında sakatlık dönüşü bir türlü kendini toparlayamamışken, New Jersey'e takas olunca Jason Kidd'in kanatları altında yeniden küllerinden doğmuş, iki muhteşem sezon geçirmişti. Bakalım aynı sıçramayı Steve Nash'in yanında da yapabilecek mi? Formda bir Carter'ı izlemek kadar keyifli çok az şey vardır basketbolda...

Clayman
19.Aralık.2010, 00:17
Takas da NBA'in ana sayfasına manşet olarak düşmüş. Hedo tekrar Orlando'da hayırlısı olur onun için umarım.

vego
19.Aralık.2010, 00:21
Şimdi düşünüyorumda Magic Lewis'i verdide Arenası niye aldı yahu.Wizards'ın gönderme amacı belli John Wall'ı iyice rahatlatmak.Ama Magic Hidoyu almışken Lewis'i niye yollladı bende anlamadım.

Nelson'ı kimle takas edecekler çok merak ediyorum.

Clayman
19.Aralık.2010, 00:22
NBA.com'a göre takaslar tam olarak şu şekilde;

R.Lewis-G.Arenas (Orlando - Washington)
M.Pietrus,M.Gortat,V.Carter,1. tur draft hakkı, nakit para - J.Richardson, H.Türkoğlu, E.Clark (Orlando - Phoenix)

vego
19.Aralık.2010, 00:27
Nelson=Boris Diaw takası olabilir belki.Böylece sistem korunur.Yanlış hatırlamıyorsam 2 sininde kontratı 6 küsür milyon dolar.

Fearless Coward
19.Aralık.2010, 00:31
Hido Toronto'da yapamadı Suns'ta da olmadı tekrar döndü yuvasına. :)

KaPaLı
19.Aralık.2010, 00:49
Ben Carter'ı ayrıca merak ediyorum. Toronto yıllarında sakatlık dönüşü bir türlü kendini toparlayamamışken, New Jersey'e takas olunca Jason Kidd'in kanatları altında yeniden küllerinden doğmuş, iki muhteşem sezon geçirmişti.

Abi hatırlarmısın aynı şeyi ben Richard Jefferson içinde söylemiştim. Kidd bambaşka bir oyuncu. En yeteneksiz oyuncuyu bile dünyanın en iyisi yapacak yetenekleri olan müthiş bir pasör. Nash daha çok skor yönü olan bir oyuncu bana göre. Top paylaşımı konusunda sıkıntı yaşayacaklardır diye tahmin ediyorum.

Birde Lewis - Arenas takasını pek anlamadım. Lewis o sistemin temel taşlarından biriydi. Jameer'den kurtulmak istiyolar. Onun yerine iyi bir 4 numara alırlarsa müthiş olur. Bogut olabilir mesela o oyuncu veyada Odom.

Fearless Coward
19.Aralık.2010, 00:52
Richard Jefferson'u parlatan kuşkusuz Kidd'dir.Geçen seneden itibaren bizdede fena işler çıkartmıyor ama en parlak dönemi New Jersey dönemidir.Kidd'in sayesinde buralara kadar geldi.Ayrıca bugün NBA oynarken Carter 45 sayı atmıştı :D aklıma Hakan abi geldi Carter hakkında ne zaman bir şey konuşacak diye kısmet bugüneymiş. :D

vego
19.Aralık.2010, 01:10
Birde Lewis - Arenas takasını pek anlamadım. Lewis o sistemin temel taşlarından biriydi. Jameer'den kurtulmak istiyolar. Onun yerine iyi bir 4 numara alırlarsa müthiş olur. Bogut olabilir mesela o oyuncu veyada Odom.
ikisinide takımları bırakmaz+Bogut 4 numara değil.

yaman76hakanFB
19.Aralık.2010, 01:22
Bucs'ın Bogut'ı vermesi mümkün olmadığı gibi Lakers'da Odom'dan vazgeçmez. Özellikle Bynum'ın sakatlığı düşünülürse Lakers asla Odom'dan vazgeçmez.

Rashad Lewis ve Arenas takasının bir açıklaması var: İkisi de el yakan kontratlar... Haydi, Arenas o kontratı aldığında, -sanırım 2007 yazında 110.000.000 dolar- bir süperstar sayılıyordu. İki seneyi, hemde üst üste sakat geçirdi, geçen yıl ise malum silah olayı... Tarihin en büyük kontrat facialarından birisi oldu. Onu anlıyorum ama Rashad Lewis gibi kalburüstü bir yıldıza 110.000.000 dolar vermeye nasıl cesaret ettiler. Düşünün ki, bu sezon Kobe'den sonra ençok maaş alan ikinci oyuncu... Rashad Lewis maksimumuyla oynasa yine o kontratın altında kalır. Kaldı ki, rolantide oynayınca iyiden iyiye katlanılmaz oldu. Zaten Wizards'da John Wall diye bir çaylak var, Arenas'ın en iyi yıllarına taş çıkartır. Şu durumda Arenas lazım değil... Orlando finale çıktığı sezon dahil, ne çektiyse gardlardan çekti. Kısacası, Magic'in elinde ateş pahası bir kontrat vardı, o kontratı kimse almazdı. Aynı şekilde Wizards'ın elinde ateş pahası bir Arenas kontratı vardı, onu da kimse almazdı. İki takımda ellerindeki ateşi birbirlerine verip, taze bir kan arayışı denedi. Başka kimse onları o kontratla kabul etmezdi. (Bir başka kontrat faciasıyla yaşayan NewYork hariç... Eddie Cury'den bahsetmeye bile gerek yok sanırım. Jerome James'ler filanda vardı ama onların süresi doldu herhalde... Isiah Thomas'ın genel menejerlik döneminden kalma kazıklar...)

Bir diğer mesele: Hidayet o kadar atışmadan sonra Orlando menejeriyle nasıl yüz yüze bakacak. Ki suçlu olan Hido değildi.

@Fearles Coward;

Aslında Carter'la ilgili yazdıklarım bir Homeros destanı kadar olmasa da, sayfalara sığmaz. Ama demek ki turksportal'da hiç bahsetmemişim. İlk aldığım lisanslı NBA forması Carter'ındır.

Aşk-ı Şehir
19.Aralık.2010, 05:05
Hedo Suns ile çıktığı son maçta 10 sayı ile oynamış. :)

Tabi Memo'nun geri dönüşünüde unutmamak gerek. Şu an oynanan Milwaukee maçında hem Ersan hem Memo forma giyiyor. An itibariyle maç 28-21 Milwaukee üstünlüğü ile devam ediyor. Memo 1'de 1 üçlük ile 3 sayı, Ersan ise 2 defans ribaundu ile maça devam ediyorlar. :)

DaveJones
19.Aralık.2010, 05:40
İnanılmaz çekişmeli son 1dknın sonunda Washingtonu 95-94 yendik. Ve galibiyet serisi 12ye çıktı.

vego
19.Aralık.2010, 14:10
Jermaine O'Neal bu hafta dönüyormuş.Orlando maçına yetişecek.

yaman76hakanFB
19.Aralık.2010, 14:13
En fazla 10 dakika süre alır.

vego
19.Aralık.2010, 14:14
Van Gundy Hido'yu 4 Numarada Başlatmayacak
http://media.trb.com/media/thumbnails/column/2010-10/stan-van-gundy-orlando-magic-head-coach_56808315-15134915-187105.JPG

Stan Van Gundy Hidayet'i 4 numarada başlatmayacağını açıkladı.

Nelson'da ilk 5'te başlayacak.

"Belki arada kısa 5'lere karşı uzun forvette kullanabiliriz" dedi.

Ayrıca Arenas, J-Rich, Hedo üçlüsünden birinin bench'ten geleceğini söyledi.

NBAtrky

vego
19.Aralık.2010, 14:17
Howard'ın Takas Hakkındaki Düşüncesi

http://www.realgm.com/images/nba/4.2/profiles/photos/2006/Howard_Dwight_orl.jpg

NBA.Com'dan David Aldridge Twitter'dan Dwight Howard'ın takas hakkındaki düşüncelerini yazdı.

Aldridge : " Kaynaklarım bana Howard'ın bu takas sonucunda Magic'in kimyasında önemli bir değişim olacağını,şimdilik eski kimyalarını kaybettiklerini söylediğini söyledi. "

Takaslarda Kim Kimi Almıştı ?

Magic = Hidayet Türkoğlu - Jason Richardson - Earl Clark
Suns = Vince Carter - Marcin Gortat - Mickael Pietrus - 2011 1.Tur Draft Hakkı - Bir Miktar Para
--
Magic = Gilbert Arenas
Wizards = Rashard Lewis
NBAtrky

Hidayet: Çok mutluyum

19 Aralık 2010 11:28 | NTVSpor.net
NBA'de Orlando Magic ile Phoenix Suns takasında eski takımı Orlando'ya dönen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, ilk olarak NTV Spor'a konuştu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/93/HEDO_NVCLG.jpg
Orlando Magic'in yeni oyuncusu Hidayet Türkoğlu, NTV Spor'da yayınlanan Eurobasket programına telefonla bağlantı yaptı.
Hidayet, Oklahoma'a bulunduğunu ve bir anda telefonların çalmaya başladığını, avukatının ve başkalarının aradığını söyledi.
Avukatının 'Orlando'ya gidiyorsun' dediğini söyleyen Hidayet, "Şu anda halen şoktayım, gerçek mi değil mi diye. Ama sonunda gerçekleşti. Mutluyum tabi, benim uzun yıllar Hidayet Türkoğlu olarak, kariyer olarak kendimi göstermiş olduğum en iyi yer Orlando. İnşallah daha önceden yaptığım şeyleri aynı seviyede sürdürürüm" diye konuştu.
Eşinin de çok mutlu olduğunu ve Phoenix'te çantaları toparlamaya başladığını söyleyen Türkoğlu, "Bir an önce Orlando'ya dönmek istiyorlar. Ben yaklaşık 6 senedir Orlando'da yaşadım, basketbol dışında da çok çevre edindik. O yüzden iyi bir yaşamım vardı orada. Tekrar oraya döndüğümüz için mutluyuz. Oradan çok arayan çok arkadaşımız oldu, tebrik eden oldu. Onlar "Welcome home" diyorlar, tabiki mutlu ediyor. Demek ki şu ana kadar orada iyi bir şey yapmışım, tekrar oraya döndüğüm için herkes kutluyor. Hem yaşam hem basketbol olarak sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Doğal olarak daha önce oynamadığım arkadaşlar var ama o periyodun kısa olacağına inanıyorum. İnşallah tekrar istediğim noktalara en kısa zamanda çıkarım" dedi.
Hem Toronto'da, hem de Phoenix'te hep iyi olduğu noktalarda takıma faydalı olmak istediğini söyleyen Hidayet, "Bunu en iyi anlayan Stan Van Gundy ve onun sistemi olmuştur, Orlando Magic olmuştur. Stan Van Gundy tekrar o şansı bana vereceğine inanıyorum. Bende fizik olarak kendimi daha önceki yıllara nazaran çok daha iyi hissediyorum. Önemli olan tekrar o şansı bulmaktı, Stan Van Gundy bunu bana tekrar verecektir, bende bunu en iyi şekilde değerlendireceğimi umuyorum" şeklinde konuştu.
Hidayet Türkoğlu, son olarak Orlando'da tekrar 15'i giyeceğini de sözlerine ekledi.

sakary Ali
19.Aralık.2010, 14:37
Bence Arenas ilk 5 başlamamamalı.Zaten takas ilk gerçekleştiğinde içimden 2k11'de Arenas'ı ilk 5 başlatmam demiştim :D

Fearless Coward
19.Aralık.2010, 15:57
Memphis'i uzatmalar sonunda 112-106 yendik.Parker,37 sayı ile takımın yükünü çekti.Bu adam giderse yerine daha iyisini bulmak çok zor.Bir Steve Nash,bir Jason Kidd gibi bir oyuncu Parker.Her şeyi yapıyor kısacası hem asist yükü hem de takımın sayı yükünü rahatlıkla çekiyor.Sıradaki maçımız Suns ile.Zorlu bir maç olacak bizim adımıza.Ama hedefimiz her zaman ki gibi kazanmak.

vego
20.Aralık.2010, 18:46
Nuggets, K-Mart’ı Bekliyor

Yaşadığı talihsiz sakatlıklar sonrasında bu sezon henüz Denver Nuggets’da forma giyemeyen tecrübeli forvet Kenyon Martin’in, Çarşamba günü takıma dönmesi bekleniyor.

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/3be53b91211af5a2c22572a40054ebb5/d6730a9fb469f6c4c22577ff002e05e5/BS_Blob/0.162?OpenElement&FieldElemFormat=jpgGeçtiğimiz sezon 24 maç kaçıran ve bu sezonun da ilk bölümünde takımdaki yerini alamayan Martin’in, sol dizindeki ağrıların geçtiği ve oynamaya hazır olduğu kaydedildi. Bu sezon $16.5milyon alan ve kontratının da son yılında olan 33 yaşındaki Martin, geçtiğimiz sezonu 58 karşılaşmada 11.5 sayı- 9.4 ribaund- 1.9 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

2000 draftının ilk sıra seçimi olan K-Mart, 2003/04 sezonunun tamamlanmasının ardından New Jersey Nets’den ayrılarak Denver Nuggets ile maksimum kontrat imzalamıştı.

basketbolseverler

Clayman
20.Aralık.2010, 22:43
Hidayet'in Orlando'da ne kadar sevildiğini anlıyoruz "Welcome Home" lafından. Ben de çok sevindim gerçekten. Orlando forması ona çok yakışıyor. Ayrıca ilk maçına bu gece çıkacak sanırım. İzlemeyi düşünüyorum.

vego
20.Aralık.2010, 23:02
Smith, Smaç Yarışmasına Katılmayacak

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/3be53b91211af5a2c22572a40054ebb5/e037077f88349e87c22577ff002de940/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Denver Nuggets’da bu yıl çalkantılı bir sezon geçiren JR Smith, 2011 All-Star organizasyonundaki smaç yarışmasına katılmayacağını söyledi.

Daha önce bu organizasyona katıldığını ancak bu bayrağı genç oyunculara devretmenin gerektiğini söyleyen Smith, “Yaşım 25 ve ben uzun süre önce bu organizasyonda yer aldım. Artık bu şekilde bir yarışmaya katılmayı düşünmüyorum” dedi.

Adı takas dedikodularına da karışan JR Smith, bu sezon geride kalan 24 karşılaşmada 11.7 sayı- 4.0 ribaund- 1.8 asist ortalamaları yakalamıştı.

basketbolseverler

Jennings Kariyerinde İlk Defa Maç Kaçıracak !

http://www.realgm.com/images/nba/4.2/profiles/photos/2006/Jennings_Brandon_mil.jpg

Brandon Jennings sol ayağındaki sakatlık nedeniyle Pazartesi günü oynanacak Portland maçında takımdaki yerini alamayacak.

Jennings, çaylak sezonunda 82 maçın tamamında oynamış, bu sezon ise 25 maçın hepsinde forma giymişti. Böylece kariyerinde ilk defa maç kaçırmış olacak.

NBAtrky

Hedo Bugünkü Atlanta Maçında Oynayabilecek
Türk basketbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan Hidayet Türkoğlu, kariyer rekorlarını kırdığı ve en parlak günlerini geçirdiği Orlando Magic formasını yeniden giymeye hazır. Hido'nun Atlanta maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x300 and weights 49KB.http://media1.ntvspor.net/C/I/94/hido_orlando_genel_600_RSJ79.jpg
NBA'de forma giyen milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, NBA kariyerinin en parlak olduğu dönemlerde formasını giydiği Orlando Magic ile yeniden sahne almak üzere.
HAWKS MAÇINDA OYNAYABİLİR
Orlando Magic ile antrenmana bile çıkmadan maça çıkması beklenen Hido, Orlando'nun Atlanta Hawks ile oynayacağı maçta, sağlık kontrolünün ve işlemlerinin zamanında tamamlanması durumunda parkedeki yerini alacak.
REKORLARI ORLANDO'DA KIRDI
10 yıldır NBA'de forma giyen Hido, 2007-08'de Orlando'da 82 maçta 19.5 sayı, 5.7 ribaund ve 5.0 asist ortalamaları tutturarak "En Çok Geliştirme Gösteren Basketbolcu" ödülüne sahip oldu. Hidayet Türkoğlu, kariyer rekorlarına imza attığı Orlando'da 15 numaralı formayı giyecek. Orlando Magic'te forma giydiği dönemde şehrin ve takım arkadaşlarının en sevdiği isimlerin başında gelen Hido, yeniden Florida ekibinde yer aldığı için büyük mutluluk (http://www.ntvspor.net/haber/amerikan-basketbol-ligi/30108/hidayet-cok-mutluyum)yaşıyor. 12 Dev Adam'ın kaptanının, 10 yıllık NBA kariyerindeki yeni hedefi Orlando'daki eski günlerini yeniden yaşamak...

Ntvspor

Fearless Coward
20.Aralık.2010, 23:06
Bugün Hido'yu izlemek isterdim ancak malum Suns maçımız var.

vego
23.Aralık.2010, 17:14
Bobcats'de Larry Brown Devri Bitti

http://www.nba.com/media/playerfile/larry_brown.jpg

Charlotte Bobcats klübü NBA'in tecrübeli koçlarından Larry Brown ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.Son maçlarda etkisiz oyunlarıyla mağlubiyetler alan Bobcats klübünde çözüm olarak ilk önce Brown takımdan gönderildi.
Bilindiği üzere Brown yaz aylarında takımı bırakmak istemişti ama efsane isim Jordan'dan izin çıkmamıştı.

Brown 2004 sezonunda doğuda peş peşe şampiyonluk yaşamış ve Detroit ile şampiyonluk kupasına uzanmıştı.
Tecrübeli koç 987-741 (.571) galibiyet sayısı ile NBA'in 4. en iyi koçu durumunda.

lifesbasketball.blogspot

Sirius Black
23.Aralık.2010, 17:21
Cumartesi
21.30 Boston - Orlando
00.00 LA Lakers - Miami

:)

Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2010, 17:29
Cumartesi
21.30 Boston - Orlando
00.00 LA Lakers - Miami

Süper maçlar. Yılbaşı için özel sanırım. :)

Fearless Coward
23.Aralık.2010, 18:08
Suns'tan sonra Nuggets'i da yendik.Çok iyi gidiyoruz 2 zor maçıda kazanmayı başardık.Sıradaki maçımız bu gece Orlando karşısında.Hido'yu izleme şansım olacak bu sefer :D

yaman76hakanFB
23.Aralık.2010, 18:22
Cumartesi
21.30 Boston - Orlando
00.00 LA Lakers - Miami

Aslında daha zengin proğram:

19:00 Chigago-New York (NBA Tv.)
21.30 Boston - Orlando (NTVSpor)
00.00 LA Lakers - Miami (NTV)
03:00 Denver-Oklohamo City (NBATv)

Tam bir basketbol şöleni... Tabii 19:00'da -yani Chigago-NewYork maçıyla aynı saatte- Fenerbahçe Ülker'in maçı var ve onu izlerim. Eğer o maçın saati de mesela 17:00 olsaydı, tam beş maç ard arda durumu olacaktı.

DaveJones
23.Aralık.2010, 19:09
Ayrıca 25 aralıktan 1 ocağa kadar League Pass ücretsiz olacakmış.

Sirius Black
23.Aralık.2010, 21:12
Aslında daha zengin proğram:

19:00 Chigago-New York (NBA Tv.)
21.30 Boston - Orlando (NTVSpor)
00.00 LA Lakers - Miami (NTV)
03:00 Denver-Oklohamo City (NBATv)

Tam bir basketbol şöleni... Tabii 19:00'da -yani Chigago-NewYork maçıyla aynı saatte- Fenerbahçe Ülker'in maçı var ve onu izlerim. Eğer o maçın saati de mesela 17:00 olsaydı, tam beş maç ard arda durumu olacaktı.

Abi dayanamıyoruz 3'e 4'e kadar ah ah. Haftada 1 filan kalkıyorum sonra da gün boyu baş dönmesi filan. :D

Ama Cumartesi günü gerçekten süper program. Banko izlerim 3 maç.

vego
25.Aralık.2010, 13:40
Ömer'e Kötü Haber
Thomas’ın Rolü Kalıcı Olabilir

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/983360227d587450c22578040032c68f/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Milli basketbolcumuz Ömer Aşık'ın takımı Chicago Bulls'ta koç Tom Thibodeau, takımının bugünkü Knicks maçına ilk beş çıkacak olan Kurt Thomas’ın yerini uzun vadede koruyabileceğini açıkladı.

Veteran oyuncu, Taj Gibson’ın geçirdiği sarsıntı yüzünden Chicago’nun Perşembe günü 76ers ile yaptığı karşılaşmada ilk beşe yerleşmişti.

“Şimdilik Thomas ilk beşte başlamaya devam edecek” diyen Thibodeau, “Ama bu hangi takıma karşı oynadığımıza göre değişebilir. Kurt’ün fiziğini ve gücünü beğeniyorum. Carlos ile iyi bir ikili oluşturduklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Chicago, başparmağından ameliyat olan Fransız pivot Joakim Noah’tan da 8-10 hafta yoksun kalacak.

Basketbol Severler

vego
25.Aralık.2010, 13:43
Griffin Smaç Yarışmasına Katılacak

http://1.bp.blogspot.com/_LPM0zCWAtqk/TRNpywP0kiI/AAAAAAAAApY/ZB7XFoVT6c0/s320/blake-griffin-dunk.jpg (http://1.bp.blogspot.com/_LPM0zCWAtqk/TRNpywP0kiI/AAAAAAAAApY/ZB7XFoVT6c0/s1600/blake-griffin-dunk.jpg)

Fotomaç başlığı gibi oldu ama kesinlik yok henüz o yüzden böyle attım başlığı. Dün gece çıkan haberde, Blake Griffin kendisine şans verilmesi halinde smaç yarışmasına katılabileceğini söylemiş. Yarışma konusunda şimdiye kadar özel bir çalışması olmadığını ama yaratıcı birşeyler deneyebileceğini de eklemiş. Yani biraz mütevazi davranmış Griffin. NBA yönetimi senden iyisini mi bulacak hem de bu kadar göz önündeyken. Henüz özel bir hazırlığının olmadığı konusunda ise halt etmiş. Sene başından beri ön hazırlığını yapıyor her maç vurduğu smaçlarla. Yaratıcılık konusunda da belki Baron'ın yardımı dokunabilir kendisine ama o olmadan da favori olacaktır yarışmaya katıldığı taktirde. Heyecan verici bir haber.

NBAtrky

Clayman
25.Aralık.2010, 18:59
Bu sene smaç yarışmasına katılacağını düşündüğüm ve kendimce banko gördüğüm 3 isim var. Bunlar; Blake Griffin, Sonny Weems ve Javale McGee. 4. isim de Nate olur herhalde :D

Bugün de muhteşem 4 maç bizi bekliyor olacak;

19.30 Chicago - NY
21.30 Orlando - Boston
00.00 LA Lakers - Miami
03.00 Denver - Oklahoma City

İyi seyirler izleyecek olanlara, izlemeyecek olanlar da bu maçları izlemediklerine yansınlar :D

Aydin
25.Aralık.2010, 19:27
Aynen bugün süper maçlar var. Mis gibi bir akşam olacak.

yaman76hakanFB
25.Aralık.2010, 19:42
Chigago-NewYork maçı pek göze batmıyor ama 90'lı yılları hatırlayan arkadaşlar için bu rekabet çok anlam ifade edecektir. Ben ne yazzık ki aynı saatlerde Fenerbahçe Ülker-Tofaş maçı nedeniyle, bu nostaljik anlamı olan maçtan mahrum kalacağım. (Sanırım 2.devreye yetişiriz.)

Jordan en iyi performanslarını Madison Squer Garden'a saklar, New York ise basketbol tarihinde ancak Detroit'in Bad Boys jenerasyonuyla kıyaslanacak acımasızlıkta sert bir basketbol oynardı. Hem zaten Pat Rilley'nin NewYork, Phil Jackson'ın Chigago'yu yönettiği günler, Doğu'nun o sert rekabeti çok geride, bizim ilk gençlik yıllarımızda kaldı. Sağlık olsun. Yine de Madison Squer Garden'ın havası başka olur.

Diğer maçları anlatmaya gerek yok zaten. Eski Süpermen ile Yeni Süpermen'i karşılaştıran Boston-Orlando...

Kobe benim bildiğim Kobe'yse taa sezon başından beri bu geceyi iple çekiyor, ellerini oğuşturuyordur. Hangi maça baksan ayrı bir hikayesi var.

Kevin Durant-Carmelo düellosu beklenen son maçta ise Carmelo'nun oynamayacak olması nedeniyle heyecan biraz azaldı.

yaman76hakanFB
25.Aralık.2010, 23:52
NtvSpor'da Orlando-Boston maçının ilk yarısı sona erdi. Garnet ve Pierce aldı Boston'ı taşıyor. Hido maça fırtına gibi başladı ve ard arda 8 sayı üretti. Sonra devamı gelmedi. İki takımda felaket şut atıyor. Rondo'nun yokluğunda Boston müthiş derecede organizasyon sıkıntısı çekiyor.

DenizlispoR
26.Aralık.2010, 00:53
Hidayet Garnett'i blokladı , benide şoka soktu :D.Son saniyeleri heyecanlı olacak galiba.Howard'ın rezalet oyununa göre şu skor çok iyi bence .

DenizlispoR
26.Aralık.2010, 01:06
Steve Van Gundy'nin enerjisi adeta Jameer Nelson'un vücudunda şekil buldu , en kritik anlardaki üçlükleri ile maça heyecan kattı.Go Magic Go ! :D.

rainmakerr
26.Aralık.2010, 01:13
son çeyrek hariç çok sıkıcı bir maçtı gerçekten. umarım miami maçı böyle olmaz.
maçın adamı hido.

DenizlispoR
26.Aralık.2010, 01:16
Son 5 dakika dışında eğlendiğimi hatırlamıyorum , Miami - Lakers maçını beklemedeyiz .

yaman76hakanFB
26.Aralık.2010, 01:23
Bir oyun kurucu kendi takımının oyun ritmini ne kadar bozabilir? Oyun kurucu sıfatı taşıdığı halde oyunu ne kadar düzen dışına çıkarabilir ve kendi takımını ne kadar bozabilir?

Hepinizin aklında onlarca isim gelebilir, ama inanın, kimse ama kimse, dünya üzerinde hiçbir gard, hiçbir oyun kurucu Nate Robinson kadar düşüncesiz, Nate Robinson kadar bencil olamaz. Yazık oldu Kevin Garnet'in performansına... Rondo'nun yedeği olarak bula bula Nate Robinson'a kalmaları, Boston gibi bir geleneği, bir tarihi olan takıma hiç ama hiç yakışmıyor. Zaten Nate Robinson'da NBA'e yakışmıyor. (Aaaa, üç smaç şampiyonu olmuş çocuk, 1:65'lik boyuyla; ayıp Hakan...) Ona bir sirkte görev versinler ve hoplatıp zıplatsınlar, smaç yaptırsınlar, müşterileri eğlendirsin. Başka bir işe yaramaz.

Universal
26.Aralık.2010, 01:23
Orlondo geri döndü, Hedo'da... Son beş dakika müthiş keyif aldım, Lakers Miami maçını büyük bir heyecan ile bekliyorum. :)

DenizlispoR
26.Aralık.2010, 01:27
Bir maç bitti , diğeri başladı mükemmel program için NBA'ya teşekkürler :D.

Revolution
26.Aralık.2010, 01:29
Hido süperdi bugün, LA Lakers-Miami maçı başladı..

Clayman
26.Aralık.2010, 01:36
Dwyane Wade o smacı nasıl kaçırdı aklım almıyor şuan.

Dooki
26.Aralık.2010, 02:16
Orlando ikinci periyot pas trafiğinde çok kötüydü. Sürekli yanlış tercihler, ve bu tercihlere zorlanmaları, beraberinde gelen top kayıplarıyla Boston bi ara üstünlüğü yakaladı ancak Hido'nun oyuna girmesi, Nelson'ın aynı hataları yapmaması ve J.J. Redick'in ekstra sayılarıyla yeniden doğru tercihlere giden Orlando Boston'dan istediğini aldı.

Miami Lakers maçı ise son ana dek belli olmayacak bir maç diyebiliriz. Kobe ve Gasol ikilisi maça ısındıkları zaman skora denge getirir. O denge gelirse eğer maç sonunu bekleriz diye düşünüyorum.

Fearless Coward
26.Aralık.2010, 02:21
Orlando transferlerin meyvesini alıyor :D :D bizide yenmişlerdi Boston'ı da yenince rahatladım biraz 1. liğimizi koruyoruz..Miami ise 43-32 önde..

BleedingMoon
26.Aralık.2010, 02:33
gilbert arenas ve j-rich de ağırlığını koyarsa can yakar orlando. hidayet cuk oturdu valla. bir de uzun lazım tabi adam gibi.

Universal
26.Aralık.2010, 02:51
Bir maç bitti , diğeri başladı mükemmel program için NBA'ya teşekkürler :D.

Noel hediyesi, valla Noel'i sevdim bu gün.

DaveJones
26.Aralık.2010, 03:49
Hiç bu kadar rahat bi galibiyet alacağımızı beklemiyordum. Güle oynaya Lakers'ı devirdik.

Since-1907
26.Aralık.2010, 04:01
Bende Orlando-Boston maçı gibi maçın son dakaikasına kadar başa baş maç bekliyordum ama Miami rahat kazandı.Çok fanatik bir şekilde takım tutmam ama Miami'ye sempatim var 2-3 senedir , sevindim kazanmasına.

Sirius Black
26.Aralık.2010, 11:58
Murat Murathanoğlu'nun deyimiyle 'kralisyon' kazandı. Ama finallerin adamı Miami'yi play-off'ta bekler, normal sezonda değil. :)

Revolution
26.Aralık.2010, 12:45
Ayrıca Hidayet dün maça müthiş başladı ilk periyotta 8 sayı kaydetti, sonra attığı 2 3lüğü daha girse belki 30'lara dayanırdı sayısı.. Süper oldu süper :)

Fearless Coward
26.Aralık.2010, 13:29
Hido Orlando'da bambaşka gerçektende..

sakary Ali
26.Aralık.2010, 13:58
Kaan Kural'ın dediği giydiği forma şutunu bile değiştirdi.Hedo adına çok sevindim.İnşallah eski formuna kavuşacak.

Howard,Nelson ve Richardson'ın son 3 dakika hariç çok kötü oynamasına rağmen kazanması çok önemliydi.Gerçi Boston'da Rondo oynasa böyle olur muydu bilmiyorum..Orlando savunmasının Nate göstediği ayrıcalığıda hayran kaldım.

Spurs ve Celtics galibiyeti çok iyi oldu Orlando adına.İnşallah yeniden eski Orlando'yu izleyeceğiz.

Dooki
26.Aralık.2010, 15:53
Hedo, remembering the past days.

Sistem değişikliği psikolojik olarak da etkilemiş heralde Hidayet'i, Orlando'da yine eski lider konumuna döndü. Çok da iyi oldu.

Ayrıca Lakers'ı devirmemiz beni çok mutlu etti. Agresif Bosh karşısında babaannem'in olabileceği kadar hareketli olan bir Gasol olunca, ayrıca kobe'nin de şut kaçırması, maçın kilidi oldu. Lakers o defansının üzerine sayı yükünü çeken oyuncularını ortalama bir şekilde ekleyebilse, bu maçı kazanabilirlerdi, ancak hak ettiklerini aldılar, 16 fark. Boston da yenilince tabi, Heat de liderliğe yaklaştı, işimize yaradı. Let's Go Heat!

vego
26.Aralık.2010, 20:35
Magic Acele Etmiyor
http://blogs.orlandosentinel.com/sports_magic/files/2010/07/otis-smith-orlando-magic.jpg

Magic playoff öncesi Howard'ın yedekleyecek bir uzun arıyor, fakat Otis Smith bu konuda acele etmiyor.

"Şuan ki önceliğim bu değil. Şuan ki en önemli önceliğim takımın maçları kazanması. Bizim Playofflar da uzun oyuncuya ihtiyacımız var. Ayrıca takas için beş takıma ihtiyacımız var." --- Otis Smith

Magic'in uzun rotasyonunda şuan Bass,Howard,Ryan Anderson,Malik Allen ve çaylak Daniel Orton bulunmakta.

nbatrky

Orlando, Ronny Turiaf’ı İstiyor!!!

Dwight Howard’ın yedeği olarak bir uzun oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Orlando Magic’in, New York Knicks’in Fransız pivotu Ronny Turiaf ile ilgilendiği iddia edildi.

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/0ffdf0c241beb142c2257801002fea56/BS_Blob/0.16E?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Polonyalı Marcin Gortat’ın, Phoenix Suns’a takas edilmesi sonrasında pota altında sıkıntı yaşayan Orlando Magic’in, gündeminin ilk sırasında bir uzun oyuncuyu kadrosuna dahil etmek bulunuyor. Howard’ın dakikalarını azaltmak isteyen Florida ekibinin, New York Knicks’de savaşçı kimliği ile dikkat çeken Ronny Turiaf’ı listenin ilk sırasına aldığı kaydedildi.

Bu sezon New York Knicks’de 21 karşılaşmada 4.1 sayı- 2.9 ribaund- 2.1 asist ve 1.3 blok ortalamalarıyla oynayan Fransız oyuncu, $4milyon kazanıyor. Orlando Magic’in, Turiaf karşılığında Knicks’e, yedek oyun kurucu Chris Duhon ya da Quentin Richardson’ı teklif etmesi bekleniyor.

basketbolseverler

vego
26.Aralık.2010, 20:47
Sezonda 30-35 maç oldu Gasol Bitmiş yahu birkaç maç 30 Dk üstüne çıkmaması lazım.

Revolution
26.Aralık.2010, 20:51
Bu Turiaf 2 sene evvel Galatasaray'da değil miydi yahu :)

Dooki
26.Aralık.2010, 22:53
Yok canım, Golden State'de oynuyordu iki sene evvel :n: Ondan önce de LAL'da

yaman76hakanFB
27.Aralık.2010, 18:57
Bu Turiaf 2 sene evvel Galatasaray'da değil miydi yahu :)

İki sene önce Fransa Milli Takımında Türkiye'ye karşı oynamıştı. Belki oradan çağrışım yapmıştır.

Revolution
27.Aralık.2010, 19:06
İki sene önce Fransa Milli Takımında Türkiye'ye karşı oynamıştı. Belki oradan çağrışım yapmıştır.

Yok Hakan abi oradan degil 2-3 sene once sezon ortasinda bize yine birkac Amerikali gelmisti iclerinden biri Turiaf miydi tam hatirlayamadim, degildi herhalde :)

vego
27.Aralık.2010, 19:52
Cavs, Williams’ı Serbest Bırakacak

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/3be53b91211af5a2c22572a40054ebb5/6e0cbd6bfe582d8fc225780600404f9a/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Cleveland Cavaliers’da Genel Menajer Chris Grant’in, yedek forvet Jawad Williams’ı serbest bırakacağı belirtildi.

Sezonun kalan bölümünde Williams’dan yararlanmayı düşünmeyen Cavaliers’ın, ihtiyaç olması durumunda 10 günlük kontratlar imzalamaya hazır olduğu kaydedildi. 27 yaşındaki Williams, bu sezon 26 karşılaşmada 15.0 dakika süre almış ve 4.0 sayı- 1.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

NCAA’de North Carolina forması giyen Williams, NBA’de 2.5 sezon boyunca 90 karşılaşmada oynamıştı.

basketbolseverler

vego
27.Aralık.2010, 22:42
Houston Yao'yu takas etmek istiyor Houston Rockets'ın, sol ayak bileğinde meydana gelen stres kırığından dolayı sezonu kapatan Yao Ming'i takas etmek için ligde birkaç takım ile görüşme halinde olduğu yazıldı.

Çinli yıldızın 8 milyon dolarlık maliyeti ve sigortanın bitecek olan sözleşmesi için 17.7 milyon dolar sağlaması alıcılarını cezbederken, bazı takımları Yao Ming ile kısa dönemli sözleşme imzalayıp oyuncunun eski formuna kavuşmasını görmek istiyor.

Yao Ming, sakatlığından dolayı operasyon geçirmesi halinde 10 ay parkerlerden uzak kalacak. Yao Ming geçtiğimiz 6 sezonda sakatlıklardan dolayı toplam 25 maç kaçırmıştı.

Sporx

Rehavi
27.Aralık.2010, 23:53
Yao Ming, sakatlığından dolayı operasyon geçirmesi halinde 10 ay parkerlerden uzak kalacak. Yao Ming geçtiğimiz 6 sezonda sakatlıklardan dolayı toplam 25 maç kaçırmıştı.

Sporx

CAREER SEASON AVERAGES

Year Team G GS MPG FG% 3P% FT% OFF DEF RPG APG SPG BPG TO PF PPG
02-03 HOU 82 72 29.0 0.498 0.500 0.811 2.4 5.8 8.2 1.7 0.4 1.8 2.11 2.80 13.5
03-04 HOU 82 82 32.8 0.522 0.000 0.809 2.4 6.6 9.0 1.5 0.3 1.9 2.49 3.33 17.5
04-05 HOU 80 80 30.6 0.552 0.000 0.783 2.6 5.8 8.4 0.8 0.4 2.0 2.45 3.72 18.3
05-06 HOU 57 57 34.2 0.519 0.000 0.853 2.6 7.6 10.2 1.5 0.5 1.6 2.58 3.42 22.3
06-07 HOU 48 48 33.8 0.516 0.000 0.862 2.1 7.3 9.4 2.0 0.4 2.0 3.48 3.31 25.0
07-08 HOU 55 55 37.2 0.507 0.000 0.850 3.1 7.7 10.8 2.3 0.4 2.0 3.33 3.11 22.0
08-09 HOU 77 77 33.6 0.548 1.000 0.866 2.6 7.2 9.9 1.8 0.4 2.0 3.04 3.34 19.7
10-11 HOU 5 5 18.2 0.486 0.000 0.938 1.4 4.0 5.4 0.8 0.0 1.6 1.40 2.60 10.2
Career -- 486 476 32.5 0.524 0.200 0.833 2.5 6.7 9.2 1.6 0.4 1.9 2.70 3.28 19.0
All-Star -- 6 6 13.3 0.500 0.000 0.667 1.0 3.0 4.0 1.3 0.2 0.3 0.50 1.33 7.0

İstatistikte bi hata var sanki :) 125 falan olabillir mi :D Yoksa 6 sezonda 25 maç kaçırmak, güzel birşey :)

GodfatheR
28.Aralık.2010, 00:09
Orlando'ya gelsin :D Ama Orlando'nun karşılığında verecek oyuncusu kalmadı.

yaman76hakanFB
28.Aralık.2010, 00:57
Yao Ming sadece 2009-10 sezonunda tam 82 maç kaçırdı. Türkçesi: Bir maç bile oynamadı.

RaSenGan
28.Aralık.2010, 01:02
Yao Ming sadece 2009-10 sezonunda tam 82 maç kaçırdı. Türkçesi: Bir maç bile oynamadı.

O zaten Türkçe abi :D

anil luque
28.Aralık.2010, 12:27
O zaten Türkçe abi :D

Espri yapmadığın zaman seni çok seviyorum Aygün kardeşim =D

yaman76hakanFB
28.Aralık.2010, 18:29
Valla bence çok güzel bir espri olmuş. :)

sakary Ali
28.Aralık.2010, 18:55
Orlando Nets deplasmanından galibiyeti aldı.Hedo 20 sayıyla takımın en fazla sayı yapan ismiydi.7 ribaund ve 5 asistinide unutmamak lazım.

76ers ise deplasmanda Warriors'a mağlup oldu.Play-Off için takım saldırabilir.

anil luque
28.Aralık.2010, 19:08

İşte bu yüzden Aygün'ü espri yapınca daha çok seviyorum =)

vego
28.Aralık.2010, 20:03
Beyaz Çikolata Karar Aşamasında

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/5bfc18786ddc1546c22578070030fd2e/BS_Blob/0.130?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Orlando Magic'in tecrübeli oyun kurucusu Jason Williams kariyeri ile ilgili olarak bir kez daha karar aşamasına geldi.

2008 yılında sol ayağındaki artritden dolayı emekli olan Williams, daha sonra tekrar basketbola dönmüştü. Ancak şu anda Beyaz Çikolata'nın ağrıları o kadar kötü ki, Magic coach'u Stan Van Gundy onu tedavisini sürdürmesi için Orlando'da bıraktı ve deplasmana götürmedi.

Van Gundy yedek oyun kurucusunun durumu ile ilgili olarak "J-Will üzerine bastığı zaman acı içinde. Hele, hele biraz baskıyı arttırdığında dayanılmaz bir acısı oluyor. İşin kötü tarafı da düzelecekmiş gibi durmuyor. O da niye bu kadar acı içinde olduğunu öğrenmek istiyor ama doktorlarda bir şey diyemiyor." dedi.

Williams ise son derece moralsiz ve belki bir kez daha emekli olması gerekecek ve bunun şokunu yaşıyor. Williams bu sezon sadece 15 maçta forma giyebildi.

basketbolseverler

BleedingMoon
28.Aralık.2010, 20:11
sevdiğim oyun kuruculardan biriydi. tam bir şov adamıydı. yine de bir alex değil :D

j-will'i gözden çıkarmış van gundy. orlando guard zengini bir takım zaten. 3. guardları duhon bile lakers'ın en eksik bölgesine ilaç olacak yetenekte. yine de yedek uzun için takas paketinin bir parçası olabilirdi. yazık olmuş.

RaSenGan
28.Aralık.2010, 21:20
Hidayet fena coşmuş.Acaba şimdi başını duvarlara vuruyor mudur hiç Orlando'dan ayrılmasaydım diye :)

İşte bu yüzden Aygün'ü espri yapınca daha çok seviyorum =)

Espri yapmadığın zaman seni çok seviyorum Aygün kardeşim =D

Ben de seni abicim :D

Sağol Hakan abi :icon_smile:

vego
28.Aralık.2010, 22:07
Alonzo Gee Cavaliers'ta

Cleveland Cavaliers Alonzo Gee'yi takıma aldığını duyurdu.Gee 195 cm boyunda ve guard pozisyonunda oynuyor.

Bu sezon Spurs ve Wizards adına oynayan Gee toplam 16 maçta 2.1 sayı 1.6 asist ortalamalarıyla oynadı.

Gee'nin yeni takımı Cavaliers bu sezon oynadığı 30 maçın yalnızca 8'ini kazanabildi.

NBATRKY

vego
29.Aralık.2010, 18:04
Kings’in Yao Paketi Belli Oldu

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/a8ff6d051cb624dbc2257808004bcc80/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Ligin en kötü galibiyet yüzdesine sahip olan ve sezonu neredeyse kapatan Sacramento Kings’de Basketbol Operasyonları Sorumlusu Geoff Petrie’nin, Yao Ming için Houston Rockets’a iki oyuncu teklif edeceği belirtildi.

Buna göre $17.7milyon değerinde kontratı bulunan Çinli Yao Ming karşılığında Petrie’nin, Samuel Dalembert ile birlikte DeMarcus Cousins’i teklif edeceği iddia edildi. Daha önce Cousins’i hiçbir şekilde elden çıkartmayı düşünmeyen Kings yetkililerinin, genç oyuncunun disiplinsiz davranışları nedeniyle bu düşüncesinin ortadan kalktığı kulislerde konuşuluyor.

Houston Rockets ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Yao Ming ile, Detroit Pistons da yakından ilgileniyor.

basketbolseverler

Pietrus, Takasından Memnun

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/890f603910ad3955c2257808004e167b/BS_Blob/0.15C?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Phoenix Suns’ın, Orlando Magic ile gerçekleştirdiği takas sonrasında kadrosuna dahil ettiği Mickael Pietrus, yeni takımındaki rolünden mutlu olduğunu söyledi.Takımının Staples Center’da LA Clippers’a 108-103’lük skorla kaybettiği mücadelede gösterdiği performansla dikkat çeken Fransız oyuncu, “Burada olduğum için mutluyum. Önemli bir takımda ve iyi bir antrenörle çalışıyorum. Bu gerçekten de keyif verici bir durum” dedi.

Çok önemli oyuncularla aynı takımda oynamanın kendisini mutlu ettiğini de sözlerine ekleyen Pietrus, “Amacım bu takımın işini kolaylaştırmak. Daha önce Golden State Warriors’da Don Nelson’ın sisteminde de bu tarz basketbol oynuyordum” diye konuştu.

Phoenix Suns’daki iki karşılaşmada 20.0 dakika süre alan 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 13.5 sayı- 1.5 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

basketbolseverler

Orlando, Veteran Camby’i İstiyor

Orlando Magic Genel Menajeri Otis Smith’in, Portland Trail Blazers’da başarılı bir sezon geçiren Marcus Camby ile ilgilendiği kaydedildi.

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/02bbbe2b37bc377dc2257808004a26d2/BS_Blob/0.156?OpenElement&FieldElemFormat=jpgLigin en tecrübeli uzunları arasında yer alan ve önümüzdeki yaz döneminde de kontratı tamamlanacağı için Florida ekibine ekstradan mali bir sorun yaratmayacak olan 36 yaşındaki Camby’i kadrosuna katmak isteyen Orlando Magic GM Otis Smith’in, kısa süre içerisinde Blazers’ın kapısını çalacağı kaydedildi. Geçtiğimiz haftalarda Blazers’ın, Charlotte Bobcats ile gerçekleştirdiği takasta da ismi ortaya atılan Camby, buna karşın Michael Jordan’ın kendisini istememesi nedeniyle takımda kalmıştı.

Chris Duhon ya da Quentin Richardson karşılığında Florida ekibine geçmesi beklenen Camby, bu sezon 29 karşılaşmada 6.3 sayı- 10.9 ribaund- 1.8 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

vego
30.Aralık.2010, 21:04
Kevin Garnett Sakatlandı!

http://www.realgm.com/images/nba/4.2/profiles/photos/2006/Garnett_Kevin_bos.jpg

Kevin Garnett, çarşamba gecesi oynanan ve 104-92'lik skorla kaybedilen Detroit Pistons maçında sağ dizinden sakatlandı.

KG, ilk çeyrekte Ray Allen'ın verdiği pas ile yaptığı smaçtan sonra sağ ayağını tam olarak yere basamadı ve maçı yarıda bırakarak soyunma odasına gitti.

Koç Doc Rivers:"Bugün MRI çekilecek. Ancak biz onun sakatlığının dizinden olduğu değil kaslarla ilgili olduğu düşüncesindeyiz, ama sorun tam olarak nedir bilemiyoruz. Bekleyip göreceğiz" dedi.

NBATRKY

Rondo'nun Dönüşü Gecikebilir
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/93/Rajon_Rondo.jpg/200px-Rajon_Rondo.jpg

Celtics'in twitter hesabından takımın yıldız oyun kurucusu Rajon Rondo'nun cuma günü dönebileceği açıklanmıştı.Fakat koç Doc Rivers oyuncusunun dönüşünün birkaç gün daha gecikebileceğini söyledi.

15 Aralık'taki Knicks maçından beri forma giyemeyen Rajon Rondo bu sezon şu an ligin asist kralı.Rondo bu sezon forma giydiği 20 maçta 11.2 sayı 13.8 asist ve 4.5 ribaund ortalamalarıyla oynadı.

NBATRKY

vego
31.Aralık.2010, 14:18
.Jackson, C.Paul'u İstiyor !!
http://www.orbitcast.com/archives/phil-jackson.jpg

"O (Chris Paul) Hornets yönetiminden memnun değil ve New Orleans'daki geleceği hakkında da iyimser olduğunu söyleyemem." --- P.Jackson

Jackson ayrıca Paul ile ilgili sorulan sorulara dayanamayıp Lakers taraftarlarını heycanlandıracak müjdeli haberi de sonunda verdi.

"Chris Paul'u takas edebiliriz. Bu gerçekleşebilir ve bunu kesinlikle düşünüyoruz." --- P.Jackson

nbatrky

Aşk-ı Şehir
31.Aralık.2010, 14:35
Oha CP3'üde alırsak fena yaparız. :D

Fearless Coward
31.Aralık.2010, 15:08
CP3'te gelsin Spurs her türlü yener Lakers'i :D

Sirius Black
31.Aralık.2010, 16:56
CP-KB neredeyse bir takıma eş değer 2 guard. :)

vego
31.Aralık.2010, 23:45
Minnesota önümüzdeki yaz sınırlı free agent olacak guard Brewer ile sözleşme uzatmaya karar verdi.

Ewing Bobcats'e Mi ?

http://i.cdn.turner.com/si/2010/writers/jon_wertheim/01/18/trash.talking.nba/jordan-ewing.jpg

Patrick Ewing Bobcats'in koçunun değişmesi hakkında Michael Jordan ile konuştuğunu doğruladı.

"O(MJ) işi önerdiğini söylemedi. Biz Jordan ile her zaman konuşuyoruz. Bu yüzden kesinlikle bir telefon konuşması oldu. Bu ne konuştuğumuza bağlı." --- P.Ewing

Paul Silas şuan geçici koç olarak Bobcats'in başında bulunuyor.

Ewing son olarak baş antrenör olması konusunda ise bu isteğinin henüz geçmediğini fakat hala 2 yıllık bir anlaşmasının bulunduğunu ve bu yüzden mutlu olduğunu da dile getirdi.

nbatrky

Bosh'tan Özeleştiri
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 620x400 and weights 17KB.
http://www.montrealgazette.com/sports/3261371.bin?size=620x400

Bosh kendisi hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi ve bu sezon ki ribaundlardaki istatistik hedefini açıkladı.

"Bazı sebeplerden dolayı insanlar benim kötü basketbol oynadığımı söylüyor. Ben çok iyi bir basketbolcuyum ve bana ne zaman ihtiyaç duyulursa gerekeni yaparım. Bazı insanlar sadece kusur aradıkları için böyle şeyler oluyor. Dürüst olmak gerekirse bu beni daha çok motive ediyor. Daha fazla insanın beni izlediğini düşünüyorum ve onları oyunumla susturmak istiyorum." --- C.Bosh

Ribaund istatistiğine de değinen Bosh bu rakamı yukarı çekeceğini dile getiriyor.

"10 benim numaram. Ben 10'a kadar çıkmak istiyorum. Bu benim için daha iyi olacaktır sadece biraz daha çalışmam gerek. İstatistiğimi 10'a ulaştırdığımda daha mutlu olacağım." --- C.Bosh

Bosh'un şuana kadar maç başına 8.1 ribaund istatistiği ile oynamakta. Geçen sezon Toronto'da ise bu rakam 10.8'di.

Bosh'un bu alandaki kariyer ortalaması ise maç başına 9.3 ribaund.

nbatrky

Charlotte'ta İsim Değişikliği Kapıda
Bu aralar Bobcats'te isim değişikliği ile ilgili haberler yayılmış bir şekilde.

Pete Guelli, takımın ad değişikliğini desteklediğini söyledi ve Charlotte'un yerel gazetesi Charlotte Observer tarafından duyuruldu.

Bazı taraftarlar ise isim değişikliğini desteklediklerini ifade ettiler.

NBAtrky

Igoudala 5 Maç Yok
Aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle 76'ers 5 maçı Igoudala'sız geçirecek.

Iguodala'nın 10 Ocak tarihine kadar parkelere dönemeyeceği açıklandı.

Igoudala'nın 11 Ocak tarihindeki Pacers maçında döneceği açıklandı.

NBAtrky

yaman76hakanFB
02.Ocak.2011, 12:41
Bu gece Milwaukee Bucs'ın Nowitzki'den mahrum oynayan Dallas Maverics'i 99-87'lik net bir skorla yendiği karşılaşmada Ersan İlyasova muhteşem bir istatistiğe imza attı: 16 sayı, 17 ribaunt...

Normalde Nowitzki ile Ersan eşleşecekti. Dirk'ün sakatlığı en çok Ersan'ın işine gelmiş... 16 sayı neyse ne ama yanına 17 ribaunt koymak... Harika...

Fearless Coward
02.Ocak.2011, 13:43
Ersan harbidende çoştu resmen.Bizde OKC karşısında çok rahat bir galibiyet aldık Deyvi'ye selam olsun :D ama Bulls ve Miami maçlarını bildi çevirirler dedi öyle oldu.Zaten Warriors sürekli şut deniyordu.Ayrıca Dallas karşılaşmasında Earl Boykins 32 dakikada 26 sayı atarak maçın en skoreri oldu.Kısa boyuna rağmen harika işler çıkartıyor takımı adına.

Hugo
02.Ocak.2011, 15:58
Spurs maçı çok güzeldi. Oklahoma bberbattı. James Harden'ı beğeniyorum o takımda. Ekstra işler yapabilen birisi ama hiçbir şey gelmedi elinden. Ibaka olmasa 50 fark falan yedi herhalde OKC. Westbrook berbattı tek kelimeyle.
Uzun bir süreden sonra Duncan&Parker&Manu üçlüsünü bir arada izlememiştim. Zekasıyla basketbol oynayan adamları hayranlıkla izledim bir kez daha.

Rehavi
02.Ocak.2011, 16:31
Ben bu sene Nba de ki Türklerden gayet umutluyum. Ersan la ilgili soru işaretleri vardı. Onlarda yavaşa yavaş kayboluyor. Oynadığı zaman neler yapabildiği ortada. Özellikle ilk beş çıkınca iyi performanslar ortaya koyabiliyor. Şu takımda artık bi düzene otursada kimin hangi rolde olduğu belli olsa...

yaman76hakanFB
02.Ocak.2011, 17:18
O takımın gardı Brandon Jennings; onu yedekleyen isim de K.Dooling... Orada imkanı yok düzenli bir top dağılımı ve rol paylaşımı olmaz. Eşyanın tabiatına ters...

DaveJones
02.Ocak.2011, 18:32
Takım halinde berbat pasörler zaten. jennings, salmons, maggette. Gooden'in oynadığı takımdan bahsediyoruz yahu :n: Ersan kendisi için en kötü takımda oynuyor şuan. Ona rağmen koçu saçmalamadıkça iyi işler yapıyor.

DaveJones
02.Ocak.2011, 23:02
Arkadaş adamların şutları çok iyi tamamda. 3 gündür izlediğim her maçta orta sahadan buzzer beater atılmazki ya :n:

Since-1907
04.Ocak.2011, 04:12
Orlando Magic,Golden State karşısında ilk yarı 44-53 yenik kapattı.Hido 5 sayı,4 rebaund,3 asistle oynadı ilk yarıyı.

Rehavi
04.Ocak.2011, 04:37
5 sayı 7 ribaunt 5 asist 5 top çalma oldu :D 10-10-10 yapar mı ki :)

7-8-6 oldu :D

7-9-8 oldu... 9:33 kaldı bitime :)

7-11-9 ... 5:59 kaldı.

Oldu be :D salon ayağa kalktı yalnız :D

Since-1907
04.Ocak.2011, 13:31
Evet Hido Triple-Double yapmayı başardı.10 sayı,10 asist,14 rebaund ve 5 top çalmayla oynadı.Karşılaşmayı Orlando Magic 110-90 kazandı.

C h A o S
04.Ocak.2011, 13:43
Helal olsun valla.Resmen yeniden doğdu Orlando'da.

anil luque
04.Ocak.2011, 13:58
Hedo şov yapmaya devam ediyor. Kariyerinde 3. triple-double'ını yaptı. Bu formu devam eder inşallah.

Revolution
04.Ocak.2011, 17:28
Hido'nun maşallahı var vallahi allah nazarlardan saklasın..

vego
04.Ocak.2011, 19:48
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/media/act_jarron_collins.jpg

Los Angeles Clippers, pivot pozisyonunda oynayan Jarron Collins'i serbest bıraktı.

9 yıldır NBA'de bulunan veteran oyuncu, 29 Eylülde Clippers ile sözleşme imzalamış ve takımla çıktığı 19 maçta 7.5 dakika oynamış ve 0.8 sayı ve 0.7 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.

nbatrky

Aşk-ı Şehir
04.Ocak.2011, 20:58
Hedo'nun triple double yapmasına çok sevindim. Kimbilir belkide Orlando'daki bu formu onu AllStar bile yapar. :) İşin bir başka yönüde Howard ne kadar olursa olsun Hedo'suz Orlando Orlando değilmiş. :)

sakary Ali
04.Ocak.2011, 21:10
Yürü be Hedo..Sabahın köründe kalkıp direk NBA'nin sitesine giriyorum..Hidayet kadar heyecanlıyımdır..Maçtan sonrada daha Orlando'ya geldiğim 10 gün oldu daha da performansım artar gibisinden açıklama yapmış..Play-Off ları 4 gözle bekliyorum.

Fearless Coward
04.Ocak.2011, 21:12
Hedo yuvasında adeta yeniden doğdu..

Rehavi
05.Ocak.2011, 12:45
NBA’de Chicago Bulls, seyircisi önünde Toronto Raptors’ı 111-91’lik skorla mağlup ederek üst üste 5. galibiyeti aldı. Bu karşılaşmada milli basketbolcu Ömer Aşık da Bulls formasıyla en iyi performanslarından birini sergiledi.

Milli basketbolcu Ömer Aşık, oyuna sonradan girdiği karşılaşmada 20 dakika ter döktü. Maçı 13 sayı – 7 ribaund – 5 blok ve 2 asistle galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Kullandığı 6 şutun 5’ini sayıya çevirdi. Serbest atış çizgisinden 3/4 ile oynayan çaylak oyuncu, 4 top kaybı yaptığı karşılaşmayı 3 faul ile bitirdi.

Ntvspor

Ömer in artık daha fazla süre alması gerekir. Noah yok, yerine Kurt Thomas ve başka bir 4 numaranın süresi artıyor. Şaka gibi...

Ömer le Semih hucumda üst düzey olamayabilirler ama savunmada yeterli kapasiteleri var. Süre verildiğinde de gayet iyi de oynuyorlar. Şu Semih ya da Ömer den biri Orlando da olsaydı, ne güzel olurdu...

Dooki
06.Ocak.2011, 19:46
Evet, Ömer Aşık yeteri kadar süre alsa zaten 10+ ribaunt da alabilecek bir oyuncu. Onda bir kol ve el var zaten, oynatsın onu koç, almazsa 10 ribaunt ben NBA bi' daha izlemem. Hmm

İkinci Pivot olarak bir takıma gidebilseydi Ömer, kendini gösterebilirdi. Aynı şekilde Semih de öyle. Zaten çok top kullanan oyuncular da değil, takıma katkıları pozitif yönden olacaktır.

vego
07.Ocak.2011, 19:02
Przybilla: Bucks'a Gidebilirim
http://oregonianextra.com/olive-specials/meet-the-blazers/images/portrait/przybilla.jpg

Joel Przybilla, bu sezon sonu sınırsız serbest oyuncular arasında olacağını ve Milwaukee Bucks ile sözleşme imzalayabileceğini söyledi.

Przybilla, ilk 3 sezonunu Bucks forması altında geçirmişti.

Przybilla, Milwaukee Journal-Sentinel'e yaptığı açıklamada aklında kesinlikle Bucks takımının bulunduğunu söyledi.

"Bucks kesinlikle benim aklımda. Önceliğim Portland'da kalmak, onların benim hakkımdaki planlarını görmek istiyorum, fakat ikinci tercihim kesinlikle Bucks olacak." --- J. Przybilla

nbatrky

Rehavi
09.Ocak.2011, 06:57
Yani bu Hedo nun yaptığı insan işi değil :D Biri hatırlatsın buna 3 numara oynadığını... 17 asist 15 sayı 5 top çalma... Dalga mı geçiyorsun yahu :D 17 asist yapan 3 numara ilk defa görüyorum, lütfen beni fazla yadırgamayın :) Ek olarak Ersan da 22 sayı 13 ribaunt 4 asist 3 top çalma, 40 dk da... Koçu belki akıllanır şu Ersan ın artık da, her maç uzun süreler verir.

Bu arada 17 asist Hedo nun kariyer rekoruymuş. Sayesinde Orlando yu, bu saate kadar olsa bile, izlemek büyük keyif veriyor.

Hugo
09.Ocak.2011, 09:28
Hidayet kopardı be :D Ersan da iyiydi. Ömer ve Semih'ten umduğumuzu bulamadık ama olsun. Güzel geceydi Türkler için.

Addolorato
09.Ocak.2011, 10:00
Hidayet iyiki Orlando'ya dönmüş..

Sirius Black
09.Ocak.2011, 12:48
17 asist yapan 3 numara ben de ilk kez gördüm. :D

İnsan değilsin Hedo. :D

eXcitinG
09.Ocak.2011, 12:52
Hedo küLLerinden doğdu.

DenizlispoR
09.Ocak.2011, 13:23
Bir forma insanı bu kadar değiştirebilir :D.

DaveJones
09.Ocak.2011, 13:49
''Every time Hedo makes an assist, a Toronto Raptors' fan dies.'' Bunu görünce öldüm gülmekten yaa :n:

Ayrıca bu Thibadou'ya iyice sinir olmaya başladım. Ömer oyuna giriyor 30sn de 2 ribaund alıyor. Hiç beklenmezken gidip takip smacı yapıyor. Ee sonra noluyor, müthiş şutör(!) Taj Gibson oyuna giriyor. Sonuç 0-4 ve Ömerin 9dk aldığı ribaundu 20dk da ancak alabilmiş. Şuanda kazandıkları için değişiklik yapmayı düşünmüyor olabilir. Ancak biraz özgüven verilirse Ömer Aşık'ın 38lik Thomastan az katkı vereceğini kim söyleyebilir ki?

eXcitinG
09.Ocak.2011, 15:02
Ömer böyLe oynamaya devam ederse daha fazLa süre aLmaya mutLaka başLayacaktır. NBA de biraz işLer farkLı maaLesef, özeLLikLe AvrupaLı oyuncuLara pek sıcak bakmıyorLar gibi. Avrupa kökenLi oyuncuLarın savaşarak, zorLa formayı aLmaLarı gerekiyor. ALdıktan sonra da bir daha bırakmıyorLar zaten.

CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 15:48
Semih , Shaq'dan bişeyler kapabilirse

Ömer , Temposuna tempo ekleyebilirse çok çok iyi işler yapacaktır bu ikili.

Özelliklede Uzun Sıkıntısı olan Nba'de.

Hidayette paranın ve huzurun verdiği '' MAÇ SEÇME '' '' TAKIM SEÇME '' özelliği ile çok güzel göz boyuyor.Helal olsun valla adama.

Rehavi
09.Ocak.2011, 18:26
Hidayet kopardı be :D Ersan da iyiydi. Ömer ve Semih'ten umduğumuzu bulamadık ama olsun. Güzel geceydi Türkler için.

Şunlardan biri Orlandoya bir gelse... Hedo nun müthiş asistlerinden onlar da biraz faydalansa :) Dün gece resmen kıvran Van Gundy uzun rotasyonunda...

''Every time Hedo makes an assist, a Toronto Raptors' fan dies.'' Bunu görünce öldüm gülmekten yaa :n:

Güzelmiş gerçekten :D

BleedingMoon
09.Ocak.2011, 18:52
hido orlando'nun sisteminde ağırlığını mükemmel koyuyor. takımın yöneticisi resmen. onun boyunda ve kalıbında, onun top hakimiyetine, oyun zekasına ve saha görüşüne sahip bir kişi daha yoktur. şut, savunma ve ribaund yeteneklerini hiç söylemiyorum.

vego
09.Ocak.2011, 20:03
NBA tarihine bakıyoruz.

1 maçta en çok asist yapan forvet oyuncuları.
Larry Bird 17 asist.
Scottie Pippen 17 asist.
LeBron James 15 asist.
Micheal Jordan 17 asist

................................

DaveJones
09.Ocak.2011, 20:06
Pippen ve Jordan da 15, sadece Bird 17 diye biliyorum.

"Hedo was great tonight passing the ball. Seventeen assists for anybody is incredible, but a 6-10 forward with 17 assists, that's a phenomenal, phenomenal game. He made a lot of plays for us."
-- Magic head coach Stan Van Gundy

vego
09.Ocak.2011, 20:11
Pippen ve Jordan da 15, sadece Bird 17 diye biliyorum.

Olabilir ama aldığım yerde böyle yazıyordu:)

vego
09.Ocak.2011, 21:27
Matt Barnes 8 Hafta Yok

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:tgEqtYhdqvW_HM:http://i2.cdn.turner.com/si/2010/basketball/nba/07/27/barnes.lakers.ap/matt-barnes-getty.jpg&t=1

New Orleans Hornets maçında sakatlanan Matt Barnes'ın çekilen MR'ı sonucunda dizinde menüsküs yırtığı olduğu anlaşıldı.Matt Barnes önümüzdeki hafta başında ameliyat olacak ve 8 hafta kaçıracağı tahmin ediliyor.

''İyi bir rehabilitasyon dönemi geçirerek ve çok çalışarak tekrar sağlıklı bir şekilde parkelere döneceğim'' - Matt Barnes

NBAtrky

vego
10.Ocak.2011, 20:16
Bir Büyük Takas Daha Geliyor

http://3.bp.blogspot.com/_HL97pg893no/TSsf0VqvSeI/AAAAAAAAAc4/3gm3ZbsRhvE/s400/carmeloanthony-010911.jpg (http://3.bp.blogspot.com/_HL97pg893no/TSsf0VqvSeI/AAAAAAAAAc4/3gm3ZbsRhvE/s1600/carmeloanthony-010911.jpg)

NBA.com yazarlarından David Aldrige'e göre, Denver Nuggets - New Jersey Nets ve Detroit Pistons takımları arasında büyük bir takasın gerçekleşmesine az kalmış. Bahsedilen bu takasa göre; Denver'lı oyuncular Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Anthony Carter ve Shelden Williams, Detroit'ten Richard Hamilton ile birlikte New Jersey'e gidebilir. Nets bu isimler karşılığında Devin Harris, Derrick Favors, Anthony Morrow, Stephen Graham, Quinton Ross ve Ben Uzoh ile iki adet ilk tur draft hakkını Denver'a; Johan Petro ve Troy Murphy'i de Detroit'e gönderebilir.

Şimdilerde takasa bitti gözüyle bakılıyor ancak aradaki tek pürüzün Al Harrington olduğu söyleniyor. Denver, yüklü kontratı olan Harrington'ı Nets'e kakalamak istiyor ancak Nets buna karşı çıkıyor. Eğer Harrington konusunda Denver ısrarcı davranırsa takasın 4 takımlı olma ihtimali yüksek ancak Nets, Harrington'ın takasta olmayacağını umuyormuş.

NBATRKY

vego
10.Ocak.2011, 20:18
Otis Smith: Hido Konusunda Hata Yaptım

http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x430 and weights 100KB.http://media.trb.com/media/photo/2011-01/58675296.jpg

Otis Smith iki sene önceki takımı bozmakla hata etmiş olabileceğini söyledi.

Belki de profesyonel spor tarihinde ilk defa bir genel menajer ya da koç kişisel bir gaf yaptığını onayladı. Otis Smith, 2 sene önce Hido Türkoğlu'nu takımdan gönderdiklerinde yanlış bir karar verdiğini söyledi.

Şu anda Türk takıma dönmüş durumda ve muhteşem oynuyor, tıpkı 2 sene önce Magic'in Finallere giden takımının en önemli 2. oyuncusu konumundayken olduğu gibi. Smith bu durumu 3 kelimeyle özetledi: "Evet, yanlış yaptım".

NBATrKy

Rehavi
10.Ocak.2011, 20:29
Eğer gönderilmese belki ertesi sene şampiyonluk gelecekti... Darısı bu sene ya da seneye artık :) Gerçi eski kadroya göre daha zayıflar ama...

vego
10.Ocak.2011, 21:46
Sasha Pavlovic Dallas da Dallas Caron Butler'ın sezonu kapatmasından sonra beklene gelişmeyi yaptı.
Sasha Pavlovic ile 10 günlük kontrat imzalandı.

Sasha Pavlovic şu ana kadar Nba de 452 karşılaşmaya çıkmış ve bu karşılaşmalarda maç başına 16.5 dakika sahada kalarak 5.5 sayı, 1.9 rebound, 1.0 asist ortalaması yakalamıştı.

Pavlovic şu ana kadar 3 Nba takımında(Utah, Clevland, Minnesota) oynamıştı.

NBAtrky

Dooki
10.Ocak.2011, 21:58
E ne diyecekti zaten, NBA profesyonel bir lig, olabiliyor böyle şeyler, pişman değiliz mi diyeceklerdi? Vince Carter'ın yaptığı katkıdan daha fazlasını verebiliyor Hido. 3 oynuyor ama çoğu zaman oyunu o kuruyor zaten, direk tek pasla Howard'a indirilmeyen yada tek pasla şut atılmayan oyunlarda Hedo aranıyor-Hedo'yla hücum şekilleniyor. Çünkü Hedo hücumda nadir saçma şut seçimleri dışında en iyi seçimleri yapabilen isim Orlando'da, herkes de bunun farkında. Çünkü sisteme uyuyor Hido, tak diye geldiği günden itibaren oturdu görevine. Orlando'nun bu sistemi başka hiçbir takımda yok zaten.

vego
11.Ocak.2011, 00:02
Varejao Sezonu Kapadı

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/30b6b3c10d636b07c225781400268548/BS_Blob/0.1A8?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

LeBron James'siz hayat Cleveland'da pek de kötü başlamamıştı ve Cavaliers sezona ilk 16 maçta 7 galibiyet ile girmiş ve ilerisi için biraz umut ışığı saçmaya başlamıştı. Ancak arık durum öyle değil ve Cleveland'da işler hiç de iyi gitmiyor.

En son olarak da Brezilyalı pivot Anderson Varejao'nun sezonu kapattığı haberi geldi Cleveland'dan. Bu sezon 9.1 sayı ve 9.7 ribaund ortalamalarıyla oynayan Varejao, Perşembe günü ayak bileğinden sakatlanmıştı.

Doktorlar MRI çekip durumu iyice inceledikten sonra Brezilyalı pivotun ameliyat olması gerektiğine karar verdi. Ayrıca doktorlar bu sezon Varejao'nun tekrar oynamasının çok zor olduğunu ve en iyisinin oyuncunun bu sezonu kapatarak sadece gelecek sezona % 100 hazır olmak için çaba sarfetmesi gerektiğini belirtti.

Basketbolseverler

vego
11.Ocak.2011, 18:52
Otis Smith: Büyük İhtimalle Bir Pivotla Anlaşmayacağız

http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x388 and weights 162KB.http://blogs.orlandosentinel.com/sports_magic/files/2010/07/stan-van-gundy-otis-smith-orlando-magic.jpg

Otis Smith, Orlando Sentinel'e yaptığı açıklamada; bu sezonki kadroyu "büyük olasılıkla" koruyacağını, hatta Dwight Howard'a yedek olacak bir pivot oyuncuyla bile anlaşmayı düşünmediğini belirtti.

"Neden bir pivota ihtiyacımız olsun ki?" -- Otis Smith

Playoff'larda Boston Celtics'le eşleşme konusu hakkında ne dersin? Celtics kadrosunda önemli uzun oyuncular mevcut: Kevin Garnett, Shaquille O'Neal, Jermaine O'Neal, sakatlıktan dönmeye çalışan Kendrick Perkins.

"Ben buna başka açıdan bakıyorum. Onların bütün bu uzun oyunculara neden ihtiyaçları var? Bizimle, daha doğrusu Dwight'la baş edebilmeleri için" -- Otis Smith

Smith'in, Gortat'ı Phoenix Suns'a gönderişinden sonra uzun oyuncu bulmak büyük bir sorun, en azından taraftarlar ve medyaya göre.

Otis Smith'e göre takımın yalnızca 10-12 (hatta Playoff'larda daha az) dakika oynayabilecek bir uzuna ihtiyacı var. Gortat için de "bir bakıma bizim için lükstü" diyor.

Peki eğer Dwight faul problemine girerse?

"Eğer faul problemine girerse biz de herzaman yaptığımız şeyi yaparız, Gortat buradayken bile yaptığımız şeyi; sahaya daha kısa bir 5 sürerek oyun şeklimizi değiştiririz" -- Otis Smith

NBATrKy

Nuggets Harrington'ı Takas Etmeye Çalışıyor
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifClick this bar to view the full image.
http://farm2.static.flickr.com/1345/5162448463_860186db30.jpg

True Hoop yazarı Chris Broussard kaynaklı habere göre Nuggets Carmelo'nun yanında Nets'e Harrington'u da yollamaya çalışıyor.

Denver, 4 yıllık 28 miyon $ kontratı bulunan Harrington'ı da takasa dahil etmeye çalışıyor.

Nuggets ne kadar Harrington'u Nets'e göndermek istesede New Jersey Harrington'ın kontratından dolayı endişe duyuyor.

nbatrky

Billups Antremana Çıkmadı
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifClick this bar to view the full image.http://photos.upi.com/story/t/db73930bbac28308691194686e2a28da/Nuggets-Billups-out-with-wrist-injury.jpg

Adı Nets'e takas olacağı yönünde dedikolara karışan Chauncey Billups, Denver'ın pazartesi günü yapılan antremanına baş ağrısı sebebiyle katılmadı.

Billups'ın, takım arkadaşı Carmelo Anthony ile birlikte üç takım arasında gerçekleşecek takasla New Jersey Nets'e gitme olasılığı bulunmakta.

Billups, hafta sonu yaptığı açıklamada New Jersey Nets'e takas olması durumunda kontratını satın alarak serbest kalacağını belirtmişti.

Lig kaynaklarından olan Yahoo Sports yazarı Marc J. Spears'ın söylediğine göre Nets, 14.200.000 $ kontratı bulunan Billups'ın sözleşmesini yazın 3.700.000 $ satın almaya istekli olduğu yönünde.

nbatrky

Hidayet'e övgüler yağıyor
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/ae64e09be51e71cfc225781500426b93/BS_Blob/0.26A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Milli yıldızımız Hidayet Türkoğlu, Orlando Magic’e geri dönüşü ile birlikte hem kendi performansı hem de Orlando Magic’in takım performansının artması özellikle Amerikan medyasının gündemine oturdu.

Konuyla ilgili birçok yazı çıkarken, son olarak sports.yahoo sitesinin yazarlarından Kelly Dwyer, Hidayet Türkoğlu ile ilgili övgü dolu bir yazı yazdı.

Kelly Dwyer, Hidayet Türkoğlu’nun Orlando’ya dönüşünün, tarihin tekerrür etmesine benzetirken, yazının başlangıcında “Tarihin tekerrür etmesi için 1.5 yıldan daha fazla süre beklemek gerekli ama burası NBA” diyerek bu ilişkiyi açıkladı.

Yazar, ayrıca Hidayet ile ilgili düşüncelerini şöyle akardı. “Hidayet birkaç hafta önce Orlando’ya döndüğünden beri fantastik oynuyor. O ortalama 35 dakika oynayıp 12.5 sayı, 6.5 asist, 5.3 ribaund v e %40’ın üstünde 3’lük yüzdesine sahip. Magic, Hidayet Türkoğlu, Jason Richardson, Gilbert Arenas, Earl Clark’ı aldıktan sonra 9 galibiyet 2 mağlubiyet elde etti."

Dwyer yazısının devamında ise “Jameer Nelson'ın 2009 Şubatında sakatlanmasından sonra Orlando’nun gördüğü Hidayet’ten şuan daha verimli bir stilde oynuyor ve şut atıyor. Şuanki hali, Magic'in o sezon hem normal sezon hem de playofflarda gördüğü Hidayet Türkoğlu stilinden daha iyi. O tecrübelendi.” dedi.

Yazının son kısmında ise Dwyer, Hidayet’in Orlando Magic sisteminde yeteneklerini gösterebildiğini ve rahat oynadığını belirtti.

Basketbolseverler

Rehavi
11.Ocak.2011, 19:34
Ömer Aşık 4 dk süre almış... Şaka gibi...

GodfatheR
11.Ocak.2011, 20:48
Ömer Orlando'da olacaktı ki her maç en az 10 dakika süre alırdı.

vego
12.Ocak.2011, 18:11
Love'dan 2000.Ribaund http://4.bp.blogspot.com/_f4Fo_GlfJs8/SYm3s_xFIYI/AAAAAAAAB2w/3Km87LH_9rE/s400/jeff+foster+kevin+love+rebound.PNG

Dün Timberwolves'un Spurs'a kaybettiği gece alıştığımız 20-20 performanslarından birini sergileyen Kevin Love 2000. ribaundunu da aldı. 22 yaşında olan Love, klup tarihinde de 5.sırada bulunuyor.

Timberwolves'un ilk 5 ribaundcusu ise şöyle;
1. Kevin Garnett 10.542 ribaund
2. Sam Mitchell 3.030 ribaund
3. Christian Laettner 2.225 ribaund
4. Al Jefferson 2.162 ribaund
5. Kevin Love 2.002 ribaund

Ayrıca Love, 2.565 sayı ile klup tarihinde 17. sırada.

NBAtrky

Lakers'tan Tarihe Geçen Fark
http://www.nbatrky.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x300 and weights 46KB.http://media1.ntvspor.net/C/I/100/lakers3_HGGLS.jpg

Dün gece, Cleveland'ı Staples Center'da ilk yarısı da 57-25 biten maçta 112-57 gibi akıl almaz bir sonuçla mağlup eden Lakers, bu maçla kulüp tarihine de geçmeyi başardı.

Maçın sonunda 55 sayı farka ulaşan Lakers, 1972 yılından bu yana en farklı galibiyetine ulaştı ve potasında gördüğü 57 sayı ile tarihindeki en az sayı yediği karşılaşmayı oynadı.

NtvSpor

Nick Young dün gece 43 sayı ile kariyer rekorunu kırmış.

Dooki
12.Ocak.2011, 21:08
Lakers cidden büyük bi' iş başardı. Herkesin yerini bulmasıyla eski Lakers'ı görebileceğiz. Benim sezon başındaki tahminim hala aynı, Lakers bu sene konferans şampiyonu, NBA 2.si

KaPaLı
12.Ocak.2011, 22:39
Çıkarma suyunu Lakers çıkarma. Cavs bitmiş boşa dönüyolar resmen.

vego
14.Ocak.2011, 11:51
Roy İki Dizinden Ameliyat Olacak

Portland Trailblazers'ın şanssız yıldızı Brandon Roy önümüzdeki hafta iki dizinden de ameliyat olacak.

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/5a4eed25ab24b7e6c22578180027420d/BS_Blob/0.120?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Roy ile ilgili olarak alınan kararı Blazers Genel Menajeri Rich Cho açıkladı. Ameliyatın Dr. Don Roberts tarafından gerçekleştireleceğini belirten Cho, alınan kararın kolay olmadığını ancak uzun vadeli düşünüldüğünde Roy açısından en doğru kararın bu olduğunu açıkladı.

Brandon Roy'un iki dizinden birden ameliyat olması ve % 100 iyileşene kadar da oynamamasının kararlaştırılması yıldız oyuncunun bu sezon büyük bir ihtimalle oynamayacağı anlamına geliyor. Dizindeki ağrılardan dolayı Roy bu sezon forma giydiği 23 maçta kariyerinin en kötü şut yüzdesiyle (% 39.9) ve sayı ortalamasıyla (16.6) oynuyor. Roy geçtiğimiz sezon da 17 maç kaçırmış ve bir çok maçta da sakatlığına rağmen forma giymişti.

basketbolseverler

Anderson 1 Hafta Yok
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/f76c262143c0672464257818002a44c1/BS_Blob/0.8A?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Denver Nuggets'ın çılgın pota altı oyuncusu Chris Anderson'ın 1 hafta boyunca takımdaki yerini alamayacağı açıklandı. Özellikle sırt ağrılarından ve sağ dizindeki sorunlardan dolayı oyuncunun oynayamayacağı belirtildi. Anderson'ın en son oynadığı maç Phoenix Suns maçıydı ve o maçta sadece 8 dakika süre alabildi ve dün gece oynanan Miami Heat maçında da forma giyemedi. Amerikalı oyuncu sezonun ilk 13 maçını da sakatlıklardan dolayı kaçırmıştı.

33 yaşındaki oyuncu bu sezon Denver Nuggets forması ile çıktığı 15 maçta 5.0 sayı, 6.1 ribaund ortalamaları tutturdu.

basketbolseverler

DaveJones
14.Ocak.2011, 15:43
Roy'a gerçekten yazık oldu ya. Dizinde kıkırdak dokusu kalmamış, kariyeri çok büyük tehlikede diyorlar. ne zaman döneceğide belli değil o yüzden.

vego
14.Ocak.2011, 22:21
Büyük Takas Haftaya Açıklanabilir

http://i.cdn.turner.com/nba/nba/media/act_carmelo_anthony.jpg

NBA.com yazarlarından David Aldridge ve iki araştırmacıya göre uzun zamandır beklenen Carmelo Anthony takası gelecek hafta sonuca varacak.

Nets-Pistons-Nuggets üçlüsünün arasında gerçekleşecek takasa göre ; Carmelo Anthony,Chauncey Billups ve Richard Hamilton Nets yolunu tutacak.

Bu arada Nuggets herhangi bir anlaşmaya varılmadan önce her olasılığı düşünüyor.

NBATRKY

KaPaLı
14.Ocak.2011, 23:57
Roy'a gerçekten yazık oldu ya. Dizinde kıkırdak dokusu kalmamış, kariyeri çok büyük tehlikede diyorlar. ne zaman döneceğide belli değil o yüzden.

Brandon Roy çok iyi bir oyuncu ama asla bir profesyonel değil. Geçen sene o kadar ciddi sakatlıklar yaşamasına rağmen iyileşmeden sürekli oynama isteği yüzünden bu hale geldi Roy. Ben yinede onun tekrardan döneceğine inananlardanım.

yaman76hakanFB
15.Ocak.2011, 00:03
Bence Portland kentini baştan sona yıkamak lazım. Orada bir tuhaflık var. Greg Oden, Brandon Roy... Bu kadar sakatlık krizi yaşayan koca NBA tarihinde bir Houston'ı bilirim, bir de son yıllarda Portland... Yolu düşecek olan varsa, buralara destursuz adım atmasın. :)

Rehavi
15.Ocak.2011, 05:23
Ömer Aşık ın bu takımdan ya da bu koçtan acilen kurtulması lazım... 4 dk 5 sayı 2 ribaunt 1 blok... Yazıktır günahtır ya...

Ersan da 8 de 5 le oynarken, maçın son dakikalarında oynatılmadı, takım bir sayıyla kaybetti...

DaveJones
15.Ocak.2011, 14:01
Yakında Noah'da dönecek. Artık dakika değil saniye alır ömer heralde. Kurt Thomas da sadece sezgileriyle 18 ribaund almış. Gerçi o kadar süre oyunda kalsa ömerde 15 alır en azından.

vego
17.Ocak.2011, 20:59
LA Derbisinde 4 Kişi Atıldı
Los Angeles Clippers'ın iki genç yıldızı Eric Gordon'un 30 sayısı ve Blake Griffin'in 15 sayı, 17 ribauntluk performansıyla Lakers karşısında alınan 99-92'lik galibiyette 4 oyuncu maçtan atıldı.

Maçın son dakikası oynanırken, Lakers'lı Lamar Odom, Griffin'ın formasından çekince işin içine Baron Davis atladı ve itişmeler başladı.

Clippers'dan Griffin ve Davis, Lakers'dan ise Odom ile Ron Artest oyundan atılırken, Los Angeles derbisi de olaylı bir şekilde sona ermiş oldu.

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/3be53b91211af5a2c22572a40054ebb5/6cfecab98ea3e663c225781b0024aba1/BS_Blob/0.3F4?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

basketbolseverler.com

vego
17.Ocak.2011, 21:00
Bosh, Ömer Aşık Açıklamasıyla Şaşırttı

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/69124383448b42d1c225781b0024179e/BS_Blob/0.19C?OpenElement&FieldElemFormat=jpg

Miami Heat'in yıldız oyuncusu Chris Bosh ayak bileğinden sakatlanarak üçüncü çeyrekte bıraktığı Chicago Bulls yenilgisinden sonra Milli yıldızımız Ömer Aşık ile ilgili yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı.

Ömer'in hiç art niyet olmadan yerdeki topun üzerine atlayarak topu kazanma çabasında sakatlanan Bosh, "İşte ciddi sakatlıklar böyle oluyor. Başka oyuncuların bacaklarına dikkat etmek gerekiyor. Biliyorum herkes gayret istiyor ama hepimiz bu oyunu oynayarak ailelerimizi geçindirmeye çalışıyoruz. Hepimiz sağlıklı olmak istiyoruz. Bu nedenle birisinin bacağı topa çok yakınsa o topun üzerine atlamayacaksın" dedi.

Fiziğine göre NBA'in en çabuk ilk adımlarından birisine sahip olan Bosh'un bu açıklamayla niye dışarından şut atmayı tercih ettiğini anlamak biraz daha kolaylaşıyor. Tabii poizsyonu tekrar, tekrar izledikten sonra birileri Bosh'a "Kardeşim sen önce atlasaydın, o zaman bacağın da öyle tehlikeli bir pozisyonda açıkta kalmazdı" diyebilir de!

basketbolseverler

Chris Bosh'ta fakir edebiyatı yapıyorsa...

Aşk-ı Şehir
18.Ocak.2011, 00:22
Vince Carter bugün oynanan New York maçında 20.000 sayı barajını aştı. :)

KaPaLı
18.Ocak.2011, 00:37
Vayy arkadaş yaa. Dün akşam işe geç kalma pahasına izlemiştim Los Angeles derbisini. 4. çeyrek başlarken yattım ondada olaylar olmuş :D

Bu gece maçlar kaçta başlayacak ? 03:00 Orlando - Boston maçı var diye biliyorum ben NTV Spor'da.

Aşk-ı Şehir
18.Ocak.2011, 00:43
Vayy arkadaş yaa. Dün akşam işe geç kalma pahasına izlemiştim Los Angeles derbisini. 4. çeyrek başlarken yattım ondada olaylar olmuş :D

Bu gece maçlar kaçta başlayacak ? 03:00 Orlando - Boston maçı var diye biliyorum ben NTV Spor'da.

Aynen İsot. :D Dedim Lakers koparır bu maçı Griffin'dede hayat yok ama 4. çeyrekte coşmuşlar. :D

Orlando - Boston maçı var 3'te evet. :) NTVSpor'da. 8'de de New York Knicks - Phoneix maçı vardı. Suns 129 - 121 kazandı. :) Nash bir ara bir coştu olacak iş değildi. :D

anil luque
18.Ocak.2011, 00:53
Odom'un başlattığı bir vukuat. İki takımdan da 2 şer oyuncu atılmış. Clippers yanlış hatırlamıyorsam 4-5 gün önce miami'yi de yenmişti. Bu sezon play-off'larda sürpriz yapmalarını bekliyorum açıkçası.

A.FaruK
18.Ocak.2011, 01:14
Yaa dün ne maç oldu birader. Bi an Kobe maçı bitirdi zannettim ama öyle olmadı. Gordon çok ekstra oynayışı maçı getirdi bence. Griffinde büyük bir basketçi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 11/1 ile maça başlamıştı tamamen demoralize vaziyetteyken 2/2 serbest atıştan sonra bi an maçı getiren kıvılcımı çaktı. Gordonda şapkadan tavşanı çıkardı. Harbi sağlam maç oldu.

KaPaLı
18.Ocak.2011, 01:16
Birde şu Ron Artest denen adamı ömürboyu ihraç etseler ya parkelerden ? Çok sevinirim öyle böyle değil.

A.FaruK
18.Ocak.2011, 01:23
Artest eski Artest değil bu bi gerçek. Her ne kadar arızada olsa ligin hatırı sayılır savunmacılarındandı bi ara (: . Tabi şöylede bi durum var kimse bu devirde hatır ile iş yapmaz .

Rehavi
18.Ocak.2011, 04:41
İlk çeyrek bitmek üzere, Hidayet ten pek birşey göremedik henüz, Boston da hiç maçı verecek gibi durmuyor.

vego
18.Ocak.2011, 21:29
Artest kavgayı ayırmaya gitti.Onu görünce direk attılar.Bişi yapmadı yahu:n:

DaveJones
21.Ocak.2011, 14:03
Ömer aşık 20dk süre aldı dün gece. 5 sayı 7 ribaund 2 blok 1 asist yaptı. 1-5 ile oynaması bir uzun için kötü ama onuda zamanla düzeltecektir diye tahmin ediyorum. Ancak Boozer ve Noahın dönüşüyle bu dakikaları bulamayacağı aşikar. Bu arada League Pass Ocak 23 e kadar bedava. Kaçırmayın derim ;;)

Rehavi
21.Ocak.2011, 18:46
Mecbur kaldı artık oynatmaya... İki uzun birden olmayınca 20 dk süre aldı. Blokları ribauntları iyide keşke daha isabetli atsaydı, bu fırsatı bence de bir daha bulamayabilir... Ayrıca eğer seneye de bu civarda süreler alacaksa, yazık olur bu çocuğa...

vego
21.Ocak.2011, 21:15
Larry Brown Koçluğa Dönmek İstiyor

http://www.realgm.com/images/nba/4.2/profiles/photos/2006/Brown_Larry_cha.jpg

Larry Brown artık sıkılmaya başladığını ve koçluğa geri dönmek istediğini söyledi.

Philadelphia'da yaşayan Brown perşembe günü Villanova Wildcats'in antremanına gitti.Koç Jay Wright ve oyuncularla konuştu.

"Koçluğa dönmeyi istiyorum,bitirmeye niyetim yok.Şu anda en önemli şey ailemle vakit geçiriyor olmam." Larry Brown

NBATrKy