Originally Posted by
vuque
Berkin Arslan'ı Bilmiyorum.Gerçek Hayatta da İzlemedim,Oyunda da Hiç Almadım,Pa'sı Ne Kadar Onuda Bilmiyorum...
Öncelikle Bu Bilgileri Vereyim ki Sonra Bir Karışıklık Olmasın...
Şimdi Bana Göre Genç Bir Türk Oyuncunun Arda İle Aynı Potansiyel de Bu Oyuna Aktarılması İyi Birşeydir(Eğer Gerçekten O Potansiyeli Hak Ediyorsa Veya O Işığı Veriyorsa.Potansiyel'ine Ulaşır Veya Ulaşamaz O Ayrı Konu[Hem Oyun İçinde,Hem Gerçek Hayatta]).
Neden İyi Birşeydir?
Çünkü Oyunu Uzun Süre Oynayan Oyuncular Alt Yapınında Sağlam Oyuncu Çıkarmasını İsterler,O Gençleri Geliştirererek Kendi Ardalarını Yaratmak İsterler...
Daha Bir Çok Örneği Vardır Ancak Ben Bu Tek Örneği Vermeyi Yeterli Görüyorum...
İstenilirse Örnekler Çoğaltılabilir ;;)
Bu Arada Eskişehirspor Araştırmacısı Arkadaşımıza Yaşından Yola Çıkarak Kaba Konuşmuşsun Ve Bence Haksızlık Etmişsin...
Yaşı Senden Küçük Olabilir Ama Düşünceleri,Yaptıkları En Azından Saygıyı Hak Ediyor Diye Düşünüyorum...
Benim Yaşım 21.Şimdi Banada Senden Küçüğüm Diye Laf Edebilirsin.Ancak Önemli Olan Karşındakini Yaşı,Dili,Dini,Milleti Gibi Kriterlerle Yargılamadan Düşünceleri,Fikirleri Gibi Kriterlerle Değerlendirmek Diye Düşünüyorum.
Ben 13 Yaşındaki "Çocuğu" da Dinlerim(Saçmalamadığı Ve Hakaret Etmediği Sürece) 70 Yaşındaki Adamıda Dinlerim Ve Hepsini Aynı Dikkatle Ve Saygıyla Dinlerim.Çünkü Karşında ki Birşey Söylüyorsa İster Doğru İster Yanlış En Azından Saygıyı Hak Ediyordur.Çünkü O Sana Saygı Gösterip Bir Söz Söylemiştir...
Herneyse Umarım Kırıcı Olmamışımdır Ancak Tutumunu Pek Beğenmediğim İçin Bu Yazıyı Yazdım Ve Yazının Bir Kısmını Alıntıladım...
Aslında Yazının Tümü İçerisinde Haklı Olduğun Noktalar da Var...
Gereken Cevabı Gereken Yerlerden Alacağını Düşünüyorum,perpetua Sanada Mantık Çerçevesinde Cevap Verecektir(Hernekadar Onunda Bazı Cevaplarını Tatmin Edici Bulmasam da)...