Sinan Bolat sana göre bir kaleci.Fiyatıda uygun.Onu istemezsen KARŞIYAKA'da Onur var.Ona bak.İyi eğlenceler...
Printable View
Sağolasın orta saha ve forvet baya kaliteli oldu. Ama defansa adam bulamadım.
Bana 2 tane "dc", 1 tane de "dr" söyleyebilirmisiniz. Hatta bir de kaleci, mümkünse ucuz olsunlar malum takım İzmirspor :) Birde yabancı kontenjanı +1 kaldı. Yerli oyuncu söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hatta bir de "dl" söyleyin adam yeni sözleşmeyi kabul etmiyor :D
Kayserispor için Türk genç yetenekler lazım. Bölge farketmez.
higuain'i 10m'e aldım.onun performansından mutluyum ama higuain ve ibrahim akın, bobo, nobre üçlüsünü bir birleriyle değiştirirerek oynattığım ileri 3 lünün her attığı kaleyi tutturan yerli bi futbolcuya ihtiyacım var.bilen varsa esirgemesin lütfen :D
2012 yılındayım, mümkünse 30 yaşın üstünde olmasın ;;) Bana kariyerli (büyük kulüplerde oynamış), Fenerbahçe'ye gelebilecek, ismi olan iyi oyuncular istiyorum... 4 tane kontenjan açıldı ama transfer sezonu bitecek yakında :p Acil yardım... ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Volkan Babacan
forvet arayanlar için diego milito ve collins john u öneririm muhteşem oynuyolar ara sıra kötü oynuyolar ama paniklemeyin gaza gelince her maç 2 3 tane atarlar güvenin
Diego-Genoa da
Collins-Fulham
bi de fulham da boa morte hep gitmek istio onu koparabilirsiniz 3 4 kişiyi çalımlayıp gol atabiliyo süper dribbling i var
Bana ucuz, genç ve kaliteli bir dm önerebilirmisiniz, bütçe 1m euro
arkadaşlar 2010 sezon başındayım, çok iyi bir dmc ve dc ye ihtiyacım var Kompanyi ve Micah Richardsı almaya çalışıyorum sizin önerileriniz neler?
DMC
DC
AB vatandaşı olmalı...
30 k'ya Kasımpaşaspor'a gelebilecek Türk defans(orta) oyuncusu?
500 K' Ya Eskişehirspor'a Forvet oyuncusu arıyorum YerLi veya yabancı farketmez hızlı ve bitirici olmasını isterim.Süper Ligdeyim 2008 sezonu???
arkdaşlar keçiörengücü ile lig a ya cıktım dc ml ve forvet mevkileri için oyuncuya ihtiyacim var ucuz olmasi tercihimdir
Coca-Cola League One takımlarından Doncaster Rovers takımının Menejeriyim oyuncu önerebilirmisiniz bütçem 170 K YTL her mevkiye tavsiye bekliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pardon yukarıya bütçeme 170 K YTL yazmışım bütçem 369 K YTL
ArkadaŞlar Bana Mİlanda Oynayabİlecek Yeteneklİ GenÇ Sol Kanat Oyuncusu Önerebİlİrmİsİnİz
Kaiserslautern'e kaleci ...?
2007 AĞUSTOS AYINDAYIM.fENERBAHÇEYE dünyaca ünlü bir defans oyuncusu almak istiyorum...Bütce:350MN$
saool...bunlar olmazsa...... başka isimlere bakarız....
ofansif orta saha orta kısmında (forvetin arkası)nda frikikleri pasları iyi olan bir futbolcu lazım bana.. trabzosporu calıstırıyorum szymek fc bayern e gidiyo oraya alabilecegim bir futbolcu lazım.. 2008 yılındayım
Gençlerbirliği için sol açık arıyorum. Türk olması gerek. Fiyatı 2mn$ı aşmazsa iyi olur..
Gençlerbirliği için sol açık arıyorum. Türk olması gerek. Fiyatı 2mn$ı aşmazsa iyi olur..
volkan bekci alirsan ii oynuyo.
kaç yılındasın bilmiyorum ama gürhan gürsoy çok iyi gelişiyor dene istersen
oyunkurucu(playmaker) arıyorum kimi onerirsiniz takımım juventus 2. sezonun ortasındayım yakovenko ve nedved war o bolgede oynayabilecek ama nedved cok yavasladı yakovenkoda kanatta daha iyi kimi onerirsiniz
Ben de etimesgut şekersporu yönetiyorum 2. lig a ya çıkarttım sergen üzgün ml mevkisie ve iyi bir mc ye ihtiyacım var oralarda oynayacak en fazla 27 yaşında ve de herhangi bir bölgede oynayabilecek yabancı oyuncu tavsiyeniz var mı?
pirlo ve lamparda butcem yetmez:D pirloya cok ugrastım 45 milyon€ ya bile satmadılar 90 milyon€ istediler okadarda butce yaratamam:D
nedvedde riquelmeden daha hızlı:D
tuncay hımm playmaker oynayabilirmiki?
sole tekrarlayım sorumu hızı en az 13-14 olcak oyunkurucu (playmaker) arıyorum topu alıp ii pas yapcak(mc-amc mevki) bi adam yardımcı olun ara transfer sezonu yaklasıyo :D
rosicky (32 milyon€) veya cahill (22 milyon€) dusunuyorum suanda ama bunlardan daha hesaplı kimi alırım acaba sıkıntıya sokmamak lazım takımı:D
beyler atletico madrid 2008
maniche 'in yerine mc arıyorum hem defansif hem ofansif özellikleri olsun
raul garciayı istedim çok para istediler
moutinhoyu aldım ama genç olduğu için yolladdım kiraya
neyse bana güzel bi mc önerin