Alex Fergusonla fenomen oldu ama .)
Printable View
Alex Fergusonla fenomen oldu ama .)
Onu söyleyen bendim açıkçası o günden bugüne pek birşey değişmedi. Necati'nin vuruşundaki kurtarış dışında üzerine gelen toplarla mı iyi kaleci olunuyor ya da yenen frikik golü ile mi? Volkan ortalama bir kaleci karakteri isen zaten biliniyor ikisi birleşince kötü bir kaleci çıkıyor ortaya
Birazdan biz bizim Uefa kupamiz var Fenerli arkadaslar biz sizi 6-0 yendik muhabbetine girecegiz :D
Gayet ciddi yazmısta anlamadım.Salvio'nun napacagı belli olmuyor. :D
Oda da duran bi top var, sinirden ona vurmak istiyorum ama tedirginim Volkan gelip onuda kurtarır diye.
benim anlatmak istediğim bu oyunla biraz zor diyorum geçen maç nasıl oyunu çok övdüysek bu maçta oyunu eleştirmemiz lazım
biz feneri skor için sevmedik skor için sevseydik sarının yanına laciverti koymazdık
Kim ne derse desin bu takım şampiyonluğa inanmış :) Maç sonu sevinci güzeldi. Kimse olmayan şampiyonluğu kutlamadı. Lig 1.'sini deplasmanda mağlup etmeyi kutladı.
41 maçtır yenilmiyoruz evimizde. İnanılmaz bir hava oluştu. GS'nin rakiplerine puan kaybetmeyeceğini düşünürsek(bkz: istatiskler :p) tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmalıyız.
Olur öyle bizde şampiyonluk kaybetmiştik bi maçta böyle oynayıp. Bu sefer şans bizim yanımızdaydı şans bize güldü kazandık. Hiç umrumdada kötü oynamışızda falanda filanda. Çok güzel oldu bu galibiyet. Beşiktaşıda yenip artık tam kadro maçlara çıkacağız. Bu takıma Serdarlar, Emreler gelecek daha güzel şeyler olacak inşAllah.
Başını öne eğme aldırma Fener
Çok yakında güneşli günler...
Tamam, önce ki yorumumu okumadınız mı hiç?
Bireysel anlamda berbattık. Takım oyunu bile kurtarmadı maçı. Avrupa'da başka bir takımla oynasana Fenerbahçe'ye bu oyunla fark atarlardı. Play-off'da bulunan diğer takımlar bizim kadar bireysel anlamda kötü olmayacaklardır.
Aynen bu şekilde yorumlar attım istersen bakabilirsin diğer sayfalara.
Tutma Volkaaaaan diye rüyadan uyanma. :n:
Volkan'ın topları üstüne geldiği için kurtardığını söyleyen arkadaşa lafım. Sen durduğun yeri bilirsen top üstüne gelir tabi yer almayı biliceksin. Ayrıca frikikten gol yiyen demişsin dünyanın en iyi kalecisini getirsen o topu çıkaramaz orda Volkan'ın topa dokunması bile yeterli çabası yeter top çok iyi yere gitmişti. Fenerbahçeli oyuncuların karakterlerini inceliceğinize kendi oyuncularınızın karakterlerine bakın derim :)
Birde şöyle bir şey var.Geçen hafta biz trabzonspor karşısında harika oynayıp galatasaray beşiktaş karşısında sallanarak kazanığında oyunun değil sonucun önemli olduğunu söyleyenler bugün isyandalar. Olur böyle şeyler boşverin,bize çok oldu insan alışıyor bir yerden sonra.
Ne olursa olsun Volkan'a bu maçta kötü kaleci demen acayip komik görünce güldüm hatta.Şu dalga gectigimiz Sabri bile girince çok iyi bir vurus çıkarttı Baroni'nin Ts'ye attıgı gol gibi.O vurusu bile her kaleci kurtaramaz bu ligde Volkan onu sektirmeden tuttu.
Ben pozisyon başında topun Selçuk Şahin'e çarptığını sandım, olur öyle abuklukları fazlasıyla var. 2 takım oyuncularını eleştireceğim bir diğer nokta ise kendini yere bırakmaları, ayıptır milyon €'luk oyuncularsınız her girilen 2'li mücadelede bir oyuncu mutlaka yerde. Oyuncular nasıl bu kadar güçsüz olur anlamak güç.
Fazlasıyla katılıyorum, mevcut oyuncularla ve bu fizik-kondisyon yapılarıyla 2 takım Avrupa'da nal toplar.
Ayrıca o top hiç konuşulmadı burada Hakan Balta'nın kafasından sekiyo ve Hakan hiç bişey olmamış gibi gidip topu almaya gidiyor Fırat Aydunus insandır dalgınlığına gelmiştir kaçırmıştır zaten pozisyondan sonra ben yanlış gördüm diyor itiraz edenlerede Gökhan Gönül , Andre Santos zamanında onlardan çıktığında benden çıktı diye gösterdiğini hatırlarım. Hakan Balta'ya yakıştıramadım bu hareketi .
bence serbest vurusu kurtarabılırdı bird madem volkan kötü kaleci koskoca maçta alt tarafı kaleyi bulan 4 şutta 2 gol yiyen muslera iyimi? :D
Bu arada hep demisimdir yine diyim.Baros ve Semih Şentürk aynı tip oyuncular.Üflesen yıkılıyorlar hiç sevmedigim futbolcu tipi.Baros belki kendini yere atmak yerine kaptırdıgı topa basmayı denese daha yararlı olacak.
Konuyu Muslera ve Volkan'a getirdiniz. Birazdan Alex'in oğlu ile Hagi'nin oğlunu kıyaslarsınız.
Kendi oyuncularımızı biliyoruzda sizinkiler saymakla bitmiyor. Tescilli Emre'de cabası neyse şimdi konuları karıştırmayalım. Kaleye bidon koysan atılan topların bazıları girmez kaleye o zaman bidonuda doğru yere koymuşlar diyelim. :) Madem o kadar iyi kaleci kurtardığı tek Sevilla penaltısı ile tescil edilmeye çalışılmazdı değil mi? Tek o maçlar gösteriliyor biz laf edince
Diz ile atılan golü sonra Eboue'nin 3 kişi arasından yediği bacak arası golü yiyen Volkan iyi kaleci mi :) Konuyu daha fazla kişiselleştirmeyelim.
haginin oğlu varmıki :D
Olmaz mı :D
Beyler Allah aşkına 500. mesaja geldik 500. mesajdan çıkarılacak tek sonuç ; ''Galatasaray 1-2 Fenerbahçe'' başka artı katan bir şey olmadı.
Şimdi al bunu izle diyicem ( http://www.youtube.com/watch?v=oc8ZAlUQp1c ) bu seferde diyiceksinki sen 8 kurtarısla mı belirliyorsun kaleci kalitesini.Yani bişey diyemiycem sana sadece komik yani tartıstıgımız şey.Madem Volkan kötü kaleci niye milli takımın basına kim gelirse gelsin Volkan'ı koyuyor kaleye.Cumhurbaşkanından torpili mi var ?
ahada bu :D
http://www.hurriyet.com.tr/_np/9778/11939778.jpg
bi felipe değil ama :D :D :D
Elmander'in hangi etkili şutu vardı maçta? Diz ile atılan golde herhalde Volkan'ın üstün yetenekleri kurtmaya yetmemiş herhalde :) Volkan ağzında kuş tutsa benim gözümde KOVA ile tabir edilen kalecidir. 30'a kadar kalabilirse o hantla vücudu ile kalede ayakta alkışlarım :)
Şimdi al bunu izle diyicem ( http://www.youtube.com/watch?v=oc8ZAlUQp1c ) bu seferde diyiceksinki sen 8 kurtarısla mı belirliyorsun kaleci kalitesini.Yani bişey diyemiycem sana sadece komik yani tartıstıgımız şey.Madem Volkan kötü kaleci niye milli takımın basına kim gelirse gelsin Volkan'ı koyuyor kaleye.Cumhurbaşkanından torpili mi var ?
Türkiye'de kaleci yetişmediği için katlandı milli takım. Zaten Milli takımın başarısıda ortada :) Her yıl finalleri oynuyoruz Volkan'da harikalar çıkartıyor zaten '' yapma volkan yapma volkan '' :) Abdullah hocanın gelmesiyle kurtulduk.
Şunu dedin ya senle daha maç konusunda tartışmaya girenin aklından şüphe etmek lazım. Petr Cech dünyanın en iyi kalecilerinden biri ne hatalı golleri var , Casillas'ın , Buffon'un illa ki vardır. Guiza'dan topukla , 40 metreden Selçuk'tan gol yiyen kalecileriniz vardı sizin daha bu maç 4 şut 2 gol yiyen kaleciniz var iken Volkan'ın bu kadar başarılı olduğu maçta kötü kaleci demek :)
Ha ayrıca sen diyosun ya bi tek Sevilla'da kurtardığı penaltılar var sende 2 tane yediği golden bahsediyosun :)
Volkan'a kötü kaleci dersen ve hatta bidon koysan çarpar gibisinden bir benzetme yaparsan kusura bakma ama ben senin futbol ile ilgili yazdığın hiçbirşeyi dikkate almam
volkan 'kova' kaleci olsaydın bugüm maç 5 2 felan biterdi
Selçuk'un golüyle 0-1 kazandıgımız maçtada Keita'nın vurusunu nasıl çıkarttıgını unuttun heralde William.Bunu da izle az öncekiyle yetinmediysen http://www.youtube.com/watch?v=-UgqW...eature=related
futbol yorumu yaparken gözlüklerinizi atın at gözlüklerini gözlüklerini at ali ata bak at ali at :D