Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
Sayfa 15 / 20 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

M.Topuz'un sevinci çalıntı çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman ilk maç yaptığını bu maç tekrarladı. Yine 1-0 öndeyken tüm takım çekildi ve GS sayısız gol pozisyonu harcadı. Sonra Selçuk'un frikiği gol oldu(Volkan'ın dalgınlığına geldi gibi yoksa yemezdi o golü). Peşine yine sayısız fırsat harcadı GS ve sonunda Stoch noktayı koydu.

Aykut Kocaman aynı hatayı tekrarladı. Ama bu sefer başarılı oldu. Eğer 2-2 biten maçta Hakan Balta atmasa yine başarılı olacaktı bunda. Perpatue'nin dediği gibi Anadolu takımı havasındaydık. Geçen sene mesela önde olduğumuz maçlar dahil kalecinin zaman geçirdiğini görmedim ben.

Ama yendik ve sevinmek hakkımız. Yengeç dansı GS'ye özel değildi. İnter maçında bile yapıldı. Bunu şahsi algılamış bazı taraftarlar. Alakası yok.

Böyle oynarsanız nasıl şampiyon olacaksınız demekte saçma. O zaman Galatasaray Beşiktaş maçındaki gibi oynasa bırak şampiyon olmayı puan alamaz diğer maçlarda. Saçma bir mantık bu yani.

Caner berbattı. Alex etkisizdi.

Ziegler'e laf söylemeyeceğim artık Bienvenu'da o asistten sonra 1-2 sene daha takımda kalmaya hak kazandı

Ben ne diyeyim ki sana Stoch? Biz senin kıymetini bilmiyoruz sen avrupaya git. Haftaya tekrar yedek Stoch. Demedi demeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar bu ne hiddet bu celal : )

Biraz sakin olalım, çok güzel bir atmosfer, maça iyi hazırlanan bir taraftar, sahada kavga gürülte etmeyen futbolcular ve alınan bir sonuç, ötesi var mı ?
    Fatih Terim'in Sow sakatlandıktan sonra gelip geçmiş olsun demesi, Bekir ve Elmander'in düştükten sonra sarmaş dolaş olması, gülmesi eğlenmesi, Bekir yerde sakatken Necati'nin ona yardım etmesi vs vs. Bunları kaçımız konuştuk ? Nedense güzel olan değil kötü olan göze çarpar. Bence centilmenlik yönünde iki takımda maç içinde sahada hakkını verdi. Maç bittikten sonra yaşananlar saha içini bağlamaz bunu unutmayın, Bir taraf üzülür, motivasyonunu toplamak ister, diğer taraf sevinir, eğlenmek ister.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maç ile ilgili son yorumumu da yapıp gidiyim

Galatasaray ile ilgili tek iyi olay şampiyonluk kupasını almaya bir hafta daha yaklaştık

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eahh

485 pasin 425"i isabetli gerçekten muthisiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Eahh

485 pasin 425"i isabetli gerçekten muthisiz.
    Hani Alex - Hagi kıyaslamasında istatistik verdiğimizde GS'li arkadaşların sıkça paylaştığı bir söz var. Sanırım onu paylaşma sırası

İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. (sir Alex Ferguson)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Cidden istatistiklere bakıp çıldırmamak elde değil, yok böyle birşey yahu yok. Rakibe korner kullandırmamışız 5 tane şua attırmışız onlarda gelip mağlubiyet gollerimiz oldu.

Şimdi çıkıp Fenerli biri, Alex Ferguson'un ''İstatistik mini etek gibidir...'' cümlesini söylerse, şaşırmam.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

28/9 Fm maçı gibi resmen ya. Gerçektende öyle oldu ama Fm'de bile bu kadar top kaybı yapılmıyordu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Hani Alex - Hagi kıyaslamasında istatistik verdiğimizde GS'li arkadaşların sıkça paylaştığı bir söz var. Sanırım onu paylaşma sırası

İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. (sir Alex Ferguson)

Görünmesi gerekenide sahada gördük o yüzden o söz yalan oldu bu konuda

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Cidden istatistiklere bakıp çıldırmamak elde değil, yok böyle birşey yahu yok. Rakibe korner kullandırmamışız 5 tane şua attırmışız onlarda gelip mağlubiyet gollerimiz oldu.

Şimdi çıkıp Fenerli biri, Alex Ferguson'un ''İstatistik mini etek gibidir...'' cümlesini söylerse, şaşırmam.
    Ahaha koptum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sıkıntı yok arkadaşlar tabloda Fenerbahçe'nin üstündeyiz
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar şu gereksiz şekilde birbirinize laf sokmaktan vazgeçin. Tüm mesajları silicem en sonunda. Maç hakkında konuşun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

O degil de yillar sonra GS ve FB sampiyonluk icin cekisiyor iyi oldu heyecan acisindan bu sene lig.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sıkıntı yok arkadaşlar tabloda Fenerbahçe'nin üstündeyiz
    yani hem gs bugün süper top oynadı böyle oynarsa kadıköydeki maça kadar sıkıntı olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Melo sevinince sempatik,adamın biri fenerbahçe'nin sahasına bayrak dikince haklı sevinç ama bizim oyuncular benzerlerini yapınca terbiyesizlik oluyor. İyi ki de yapıyorlar.Ben hayatımda Melo kadar rahatsız edici bir oyuncu görmedim. Şahsi yorumumdur,size sempatik geldiği gibi bana rahatsız edici geliyor,Volkan konusunda tersi olduğu gibi.

Volkan'a gelince bu forumdan kim olduğunu hatırlamadığım Galatasaray'lı bir arkadaş volkan'ın çok kötü bir kaleci olduğunu,önemli hiç bir topu çıkaramadığını söylüyordu. Biz bunun böyle olmadığını biliyorduk ama o arkadaşa selam olsun

Çok pozisyon vermemize gelince aslında bizim çok pozisyon verdiğimiz anlar skor 1-1 olduktan sonraki anlardı. Galatasaray o 8 dakika içerisinde 5-1 bile öne geçebilirdi. Santra yaptık 3 saniye içinde 2. golü yiyorduk hatta. Allah'tan bu arada Galatasaray'ın vurdukları girmedi.Ben en çok Baros'un kafa vuruşunda korktum,orada şans tamamen yanımızdaydı diğerlerinde Türkiye'nin en iyi kalecisi

Son olarak bahsetmek istediğim bir kişi var bana kalırsa maçın yıldızı kendisiydi "Bekir İrtegün" Bu abimiz böyle oynamaya devam ederse seneye stoper almamıza gerek yok.Milli takımda da Egemen'in partneri bulundu demektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yaptığı müdahaleler olmasaydı 4-1 de yenilebilirdik.
    O imkansız işte
    eto'o bitmiş.

Bu arada gereksiz bilgi olsun söz Ferguson'a ait degil.

"Istatistik mini etek gibidir, bir çok sey gösterir ama asil önemli olani saklar"

- Ebbe Skovdahl

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fırat Aydınus'un GS'li oyunculardan dışarı çıkan topta taç atışını GS'ye kullandırtması ardından 2 net faulumüzü ki bi tanesinde Alex Bienvenu'yü pozisyona sokabilecek bir top atacaktı arkadan müdaheleye faul vermemesi beni çıldırttı.Hele ki taç pozisyonunda şaşırdım noluyo diye.Ama Caner'i de oyundan atması lazımdı.Hakemi tartışmak istemem iyi maç yönetti genele bakılırsa ama o taç pozisyonunu kafaya taktım.Bu kadar basit bir hata nasıl yapar 4!! hakem

Kötü oynarken 3 puan alabilmek güzel. Ama hala GS 2 puan önde ve açık ara ligin en iyi topunu oynuyorlar. Şampiyonluk henüz kimse için net değil. Takımımıza ve Volkan'a tebrikler.

Maç içerisinde Bekir & Elmander'in gülüştükleri diyalog, Fatih Terim'in kenardaki Sow ile ilgilenmesi konuşulması gereken artılar.

Maç sonu sevinç yanlış gelmesin son haftadaki maçta GS yenerse onlar da illaki sevineceklerdir. Şahsi düşüncem gayet normal bir olay.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Melo sevinince sempatik,adamın biri fenerbahçe'nin sahasına bayrak dikince haklı sevinç ama bizim oyuncular benzerlerini yapınca terbiyesizlik oluyor. İyi ki de yapıyorlar.Ben hayatımda Melo kadar rahatsız edici bir oyuncu görmedim. Şahsi yorumumdur,size sempatik geldiği gibi bana rahatsız edici geliyor,Volkan konusunda tersi olduğu gibi.

Volkan'a gelince bu forumdan kim olduğunu hatırlamadığım Galatasaray'lı bir arkadaş volkan'ın çok kötü bir kaleci olduğunu,önemli hiç bir topu çıkaramadığını söylüyordu. Biz bunun böyle olmadığını biliyorduk ama o arkadaşa selam olsun

Çok pozisyon vermemize gelince aslında bizim çok pozisyon verdiğimiz anlar skor 1-1 olduktan sonraki anlardı. Galatasaray o 8 dakika içerisinde 5-1 bile öne geçebilirdi. Santra yaptık 3 saniye içinde 2. golü yiyorduk hatta. Allah'tan bu arada Galatasaray'ın vurdukları girmedi.Ben en çok Baros'un kafa vuruşunda korktum,orada şans tamamen yanımızdaydı diğerlerinde Türkiye'nin en iyi kalecisi

Son olarak bahsetmek istediğim bir kişi var bana kalırsa maçın yıldızı kendisiydi "Bekir İrtegün" Bu abimiz böyle oynamaya devam ederse seneye stoper almamıza gerek yok.Milli takımda da Egemen'in partneri bulundu demektir.

Bende adını hatırlıyamadım ama şu lafınıda hatırlıyorum benle de tartışmıştı.''Babam Fenerbahçe'li oda nefret ediyor Volkan yedek olmalı diyor'' diyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alex Fergusonla fenomen oldu ama .)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post

Onu söyleyen bendim açıkçası o günden bugüne pek birşey değişmedi. Necati'nin vuruşundaki kurtarış dışında üzerine gelen toplarla mı iyi kaleci olunuyor ya da yenen frikik golü ile mi? Volkan ortalama bir kaleci karakteri isen zaten biliniyor ikisi birleşince kötü bir kaleci çıkıyor ortaya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Fırat Aydınus'un GS'li oyunculardan dışarı çıkan topta taç atışını GS'ye kullandırtması ardından
    Düşünsene bir de o pozisyon gol oluyor, Topu taca atan Galatasaray tacı kullanan Galatasaray hani tartışmalı bir durumda yok ortada açık açık oyuncudan çıkıyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Birazdan biz bizim Uefa kupamiz var Fenerli arkadaslar biz sizi 6-0 yendik muhabbetine girecegiz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gayet ciddi yazmısta anlamadım.Salvio'nun napacagı belli olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oda da duran bi top var, sinirden ona vurmak istiyorum ama tedirginim Volkan gelip onuda kurtarır diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

benim anlatmak istediğim bu oyunla biraz zor diyorum geçen maç nasıl oyunu çok övdüysek bu maçta oyunu eleştirmemiz lazım

biz feneri skor için sevmedik skor için sevseydik sarının yanına laciverti koymazdık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim ne derse desin bu takım şampiyonluğa inanmış Maç sonu sevinci güzeldi. Kimse olmayan şampiyonluğu kutlamadı. Lig 1.'sini deplasmanda mağlup etmeyi kutladı.

41 maçtır yenilmiyoruz evimizde. İnanılmaz bir hava oluştu. GS'nin rakiplerine puan kaybetmeyeceğini düşünürsek(bkz: istatiskler ) tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmalıyız.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Onu söyleyen bendim açıkçası o günden bugüne pek birşey değişmedi. Necati'nin vuruşundaki kurtarış dışında üzerine gelen toplarla mı iyi kaleci olunuyor ya da yenen frikik golü ile mi? Volkan ortalama bir kaleci karakteri isen zaten biliniyor ikisi birleşince kötü bir kaleci çıkıyor ortaya
    Madem Volkan berbat kaleci o zaman iyi filan oynamadınız siz.Sizin oyuncularınızda berbat.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Oda da duran bi top var, sinirden ona vurmak istiyorum ama tedirginim Volkan gelip onuda kurtarır diye.
    Duran topsa Selçuk'u çağır o kullansın abi Yine fena astı golü

Sayfa 15 / 20 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri