M.Topuz'un sevinci çalıntı çıktı
![]()
M.Topuz'un sevinci çalıntı çıktı
![]()
Aykut Kocaman ilk maç yaptığını bu maç tekrarladı. Yine 1-0 öndeyken tüm takım çekildi ve GS sayısız gol pozisyonu harcadı. Sonra Selçuk'un frikiği gol oldu(Volkan'ın dalgınlığına geldi gibi yoksa yemezdi o golü). Peşine yine sayısız fırsat harcadı GS ve sonunda Stoch noktayı koydu.
Aykut Kocaman aynı hatayı tekrarladı. Ama bu sefer başarılı oldu. Eğer 2-2 biten maçta Hakan Balta atmasa yine başarılı olacaktı bunda. Perpatue'nin dediği gibi Anadolu takımı havasındaydık. Geçen sene mesela önde olduğumuz maçlar dahil kalecinin zaman geçirdiğini görmedim ben.
Ama yendik ve sevinmek hakkımız. Yengeç dansı GS'ye özel değildi. İnter maçında bile yapıldı. Bunu şahsi algılamış bazı taraftarlar. Alakası yok.
Böyle oynarsanız nasıl şampiyon olacaksınız demekte saçma. O zaman Galatasaray Beşiktaş maçındaki gibi oynasa bırak şampiyon olmayı puan alamaz diğer maçlarda. Saçma bir mantık bu yani.
Caner berbattı. Alex etkisizdi.
Ziegler'e laf söylemeyeceğim artıkBienvenu'da o asistten sonra 1-2 sene daha takımda kalmaya hak kazandı
Ben ne diyeyim ki sana Stoch? Biz senin kıymetini bilmiyoruz sen avrupaya git. Haftaya tekrar yedek Stoch. Demedi demeyin![]()
Arkadaşlar bu ne hiddet bu celal : )
Biraz sakin olalım, çok güzel bir atmosfer, maça iyi hazırlanan bir taraftar, sahada kavga gürülte etmeyen futbolcular ve alınan bir sonuç, ötesi var mı ?
Fatih Terim'in Sow sakatlandıktan sonra gelip geçmiş olsun demesi, Bekir ve Elmander'in düştükten sonra sarmaş dolaş olması, gülmesi eğlenmesi, Bekir yerde sakatken Necati'nin ona yardım etmesi vs vs. Bunları kaçımız konuştuk ? Nedense güzel olan değil kötü olan göze çarpar. Bence centilmenlik yönünde iki takımda maç içinde sahada hakkını verdi. Maç bittikten sonra yaşananlar saha içini bağlamaz bunu unutmayın, Bir taraf üzülür, motivasyonunu toplamak ister, diğer taraf sevinir, eğlenmek ister.
...
Maç ile ilgili son yorumumu da yapıp gidiyim
Galatasaray ile ilgili tek iyi olay şampiyonluk kupasını almaya bir hafta daha yaklaştık![]()
Eahh
485 pasin 425"i isabetli gerçekten muthisiz.
Cidden istatistiklere bakıp çıldırmamak elde değil, yok böyle birşey yahu yok. Rakibe korner kullandırmamışız 5 tane şua attırmışız onlarda gelip mağlubiyet gollerimiz oldu.
Şimdi çıkıp Fenerli biri, Alex Ferguson'un ''İstatistik mini etek gibidir...'' cümlesini söylerse, şaşırmam.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
28/9 Fm maçı gibi resmen ya. Gerçektende öyle oldu ama Fm'de bile bu kadar top kaybı yapılmıyordu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sıkıntı yok arkadaşlar tabloda Fenerbahçe'nin üstündeyiz![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Arkadaşlar şu gereksiz şekilde birbirinize laf sokmaktan vazgeçin. Tüm mesajları silicem en sonunda. Maç hakkında konuşun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O degil de yillar sonra GS ve FB sampiyonluk icin cekisiyor iyi oldu heyecan acisindan bu sene lig.
Melo sevinince sempatik,adamın biri fenerbahçe'nin sahasına bayrak dikince haklı sevinç ama bizim oyuncular benzerlerini yapınca terbiyesizlik oluyor. İyi ki de yapıyorlar.Ben hayatımda Melo kadar rahatsız edici bir oyuncu görmedim. Şahsi yorumumdur,size sempatik geldiği gibi bana rahatsız edici geliyor,Volkan konusunda tersi olduğu gibi.
Volkan'a gelince bu forumdan kim olduğunu hatırlamadığım Galatasaray'lı bir arkadaş volkan'ın çok kötü bir kaleci olduğunu,önemli hiç bir topu çıkaramadığını söylüyordu. Biz bunun böyle olmadığını biliyorduk ama o arkadaşa selam olsun
Çok pozisyon vermemize gelince aslında bizim çok pozisyon verdiğimiz anlar skor 1-1 olduktan sonraki anlardı. Galatasaray o 8 dakika içerisinde 5-1 bile öne geçebilirdi. Santra yaptık 3 saniye içinde 2. golü yiyorduk hatta. Allah'tan bu arada Galatasaray'ın vurdukları girmedi.Ben en çok Baros'un kafa vuruşunda korktum,orada şans tamamen yanımızdaydı diğerlerinde Türkiye'nin en iyi kalecisi
Son olarak bahsetmek istediğim bir kişi var bana kalırsa maçın yıldızı kendisiydi "Bekir İrtegün" Bu abimiz böyle oynamaya devam ederse seneye stoper almamıza gerek yok.Milli takımda da Egemen'in partneri bulundu demektir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu arada gereksiz bilgi olsun söz Ferguson'a ait degil.
"Istatistik mini etek gibidir, bir çok sey gösterir ama asil önemli olani saklar"
- Ebbe Skovdahl
Fırat Aydınus'un GS'li oyunculardan dışarı çıkan topta taç atışını GS'ye kullandırtması ardından 2 net faulumüzü ki bi tanesinde Alex Bienvenu'yü pozisyona sokabilecek bir top atacaktı arkadan müdaheleye faul vermemesi beni çıldırttı.Hele ki taç pozisyonunda şaşırdım noluyo diye.Ama Caner'i de oyundan atması lazımdı.Hakemi tartışmak istemem iyi maç yönetti genele bakılırsa ama o taç pozisyonunu kafaya taktım.Bu kadar basit bir hata nasıl yapar 4!! hakem
Kötü oynarken 3 puan alabilmek güzel. Ama hala GS 2 puan önde ve açık ara ligin en iyi topunu oynuyorlar. Şampiyonluk henüz kimse için net değil. Takımımıza ve Volkan'a tebrikler.
Maç içerisinde Bekir & Elmander'in gülüştükleri diyalog, Fatih Terim'in kenardaki Sow ile ilgilenmesi konuşulması gereken artılar.
Maç sonu sevinç yanlış gelmesin son haftadaki maçta GS yenerse onlar da illaki sevineceklerdir. Şahsi düşüncem gayet normal bir olay.
Alex Fergusonla fenomen oldu ama .)
Onu söyleyen bendim açıkçası o günden bugüne pek birşey değişmedi. Necati'nin vuruşundaki kurtarış dışında üzerine gelen toplarla mı iyi kaleci olunuyor ya da yenen frikik golü ile mi? Volkan ortalama bir kaleci karakteri isen zaten biliniyor ikisi birleşince kötü bir kaleci çıkıyor ortaya
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
...
Birazdan biz bizim Uefa kupamiz var Fenerli arkadaslar biz sizi 6-0 yendik muhabbetine girecegiz![]()
Gayet ciddi yazmısta anlamadım.Salvio'nun napacagı belli olmuyor.![]()
Oda da duran bi top var, sinirden ona vurmak istiyorum ama tedirginim Volkan gelip onuda kurtarır diye.
benim anlatmak istediğim bu oyunla biraz zor diyorum geçen maç nasıl oyunu çok övdüysek bu maçta oyunu eleştirmemiz lazım
biz feneri skor için sevmedik skor için sevseydik sarının yanına laciverti koymazdık
Kim ne derse desin bu takım şampiyonluğa inanmışMaç sonu sevinci güzeldi. Kimse olmayan şampiyonluğu kutlamadı. Lig 1.'sini deplasmanda mağlup etmeyi kutladı.
41 maçtır yenilmiyoruz evimizde. İnanılmaz bir hava oluştu. GS'nin rakiplerine puan kaybetmeyeceğini düşünürsek(bkz: istatiskler) tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmalıyız.