Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
1 ile 30 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fırat Aydınus'un GS'li oyunculardan dışarı çıkan topta taç atışını GS'ye kullandırtması ardından 2 net faulumüzü ki bi tanesinde Alex Bienvenu'yü pozisyona sokabilecek bir top atacaktı arkadan müdaheleye faul vermemesi beni çıldırttı.Hele ki taç pozisyonunda şaşırdım noluyo diye.Ama Caner'i de oyundan atması lazımdı.Hakemi tartışmak istemem iyi maç yönetti genele bakılırsa ama o taç pozisyonunu kafaya taktım.Bu kadar basit bir hata nasıl yapar 4!! hakem

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Fırat Aydınus'un GS'li oyunculardan dışarı çıkan topta taç atışını GS'ye kullandırtması ardından
    Düşünsene bir de o pozisyon gol oluyor, Topu taca atan Galatasaray tacı kullanan Galatasaray hani tartışmalı bir durumda yok ortada açık açık oyuncudan çıkıyor : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Düşünsene bir de o pozisyon gol oluyor, Topu taca atan Galatasaray tacı kullanan Galatasaray hani tartışmalı bir durumda yok ortada açık açık oyuncudan çıkıyor : )
    İçimden geçti o an hatta abime dedim ya o top gol olsaydı diye.Fırat Aydınus'un hakemliğini beğenirim ama öyle de hata yapılmazki arkadaş göz göre göre.Hadi sen görmedin yardımcında görmedi 4.hakemin önünde pozisyon o da mı görmedi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    İçimden geçti o an hatta abime dedim ya o top gol olsaydı diye.Fırat Aydınus'un hakemliğini beğenirim ama öyle de hata yapılmazki arkadaş göz göre göre.Hadi sen görmedin yardımcında görmedi 4.hakemin önünde pozisyon o da mı görmedi
    Ben pozisyon başında topun Selçuk Şahin'e çarptığını sandım, olur öyle abuklukları fazlasıyla var. 2 takım oyuncularını eleştireceğim bir diğer nokta ise kendini yere bırakmaları, ayıptır milyon €'luk oyuncularsınız her girilen 2'li mücadelede bir oyuncu mutlaka yerde. Oyuncular nasıl bu kadar güçsüz olur anlamak güç.
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Iki takim da Avrupa'da figuranlik disinda bir is yapmak istiyorsa cok calismalari ve kadrolarini guclendirmeleri lazim bence.
    Fazlasıyla katılıyorum, mevcut oyuncularla ve bu fizik-kondisyon yapılarıyla 2 takım Avrupa'da nal toplar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri