Originally Posted by
koray_capello
Anılcım öncelikle yapmış olduğun değerlendirme için teşekkür ediyorum, tam istediğimiz türden eleştirel bir değerlendirme.
Katıldıklarım var katılmadıklarım var, katılıp da zaten değiştirmeye hazırlandığım değerlendirmelerin var..
kısa kısa bahsedeyim,
Bobo'nun gücü 14 zaten, 14 ile 15 arasında pek bir fark yok, dengeli bir oyuncu kolay yıkılmayan bir oyuncu, bu onu daha güçlü görmemize neden oluyor bunu atlamayalım. Acc konusunda 1 puan indirime gideceğim.
Holosko'nun finishing 1 puan artacak. O arttırım için Ca'yı sabit tutup acc'ı 1 puan düşürmeyi düşünüyordum zaten.
Tello'nun dribbling'i çok konuştuk zaten arttıracağız.
Ernst'in tekniği 14 bana göre de yüksek.
Serdar Özkan'ın teknik olarak o kadar iyi olduğunu katılmıyorum. Cesaret için 14 yüksek değil, Serdar tekmeden ve darbeden kaçmayan bir oyuncu, keza konsantrasyon da öyle oyundan kopan bir oyuncu değil aksine ilk 11'de de başlasa sonradan da girse toplu oyunda ve topsuz oyunda olan bir oyuncu, onun sorunu topla efektif olamamak. Evet mental zaafları var ama karar verme gibi soğukkanlılık gibi onun icraat yapmasını engelleyen zaaflar. Fiziksel değerlendirmene de katılmıyorum, Serdar dayanıklı bir oyuncu bunu Ertuğrul Sağlam'ın göreve geldiği ilk sezon Şampiyonlar Ligi elemeleri, lig maratonu ve sonrasında Şampiyonlar Ligi maçlarında üstüste oynadığı maçlarda çok net gördük.
Delgado'nun sözgeçirmeyi düşüreceğim.
Ekrem'in savunmada iyi gözükmesinin nedeni açıklarını hızı, mücadelesi ve kararlılığı ile kapatması. Top kapma değeri 9 bence gayet ideal, Ekrem bir savunma oyuncusu değil devrişme bir bek, 3-4 puan artabilir demişsin tackling için 4 puan artı demek premier ligde stoperlerin tackling ortalaması demek belki de.