Originally Posted by
eXcitinG
GeneL oLarak Ernst için şunu diyebiLiriz, iyi top kapıyor, nerede duracağını biLiyor pozisyon aLması çok iyi, teknik değiL ama hırsLı ve cesur, oyunun her anında birşeyLer yapmaya çaLışıyor, iyi niyetLi. Kısa pasLarda daha başarıLı, oyunu iki yöne yayabiLiyor.SorumLuLuk aLmaktan kaçınmıyor.
SchaLke de oynadığından daha ofansif oynuyor asLında, ALmanya da orta sahada ki en geride oLan adam konumundaydı ve hücuma bu kadar çok sık destek vermiyordu bu yüzden ALman araştırmacıLarında Ernst in ofansif özeLLikLerini çok ta iyi kestirdikLerini sanmıyorum.
Aynen böyle abi.

Originally Posted by
anilton
Abi şu cesaret ile ilgili saydığın özelliklerin hangisini barındırıyor Serdar yahu.Topun önüne atlamak mı?(Serdar topa arkasını döner),Tekmeden kaçmamak mı?(Her girdiği ikili mücadelede kolayca pes eder,kendini bırakır,faul bekler,rakibin sert müdahelesine karşılık vermekten kaçınır),sakatlıktan korkmamak mı?(ben Serdar'ı dişediş,birebir çarpıştığı bir ikili mücadelenin içinde görmedim ki sakatlıktan kormuyor diyeyim)...
Doğrudur Serdar Ertuğrul Hoca döneminde önlibero olarak kullanıldı.Ama bunu Ertuğrul Sağlam Serdar cesur,mücadele eder,her topun önüne atlar diye oynatmadı.Zira Ricardinho'nunda önlibero oynadığını biliyoruz.Serdar'ın önlibero gibi oynadığı 3 maçı hatırlıyorum.90'da Nobre'nin attığı ve maç boyunca Konya'nın üstün oynamasına rağmen kazandığımız maç.Kayserispor'a yenildiğimiz maç.Ve İBB'ye yenilip şampiyonluğu büyük oranda kaybettiğimiz maç.Tekrarlıyorum bence Serdar cesur bir oyuncu değildir.Hele 14 değerini alacak kadar hiç değil...
Serdar cesur olduğu için önlibero oynatıldı demek istemedim, Serdar mecburiyetten dolayı o mevkide oynatıldı tabiki de ama oynadığı zaman korkak bir oyuncu olmadığını gördüm dedim. Ama bu konuda sen haklısın galiba, tekrar gözden geçireceğim Anıl.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..