tamamiyle herşey aynı olursa galiba alfabetik sıra, B-T den önce olduğu için Bjk lider.
Printable View
Öyle şey olmaz ya, daha neler! :icon_biggrin:
Sadixx'in söylediği uygun olmakla birlikte, aralarında son 1 maç yapabilirler ya da oynadıkları grup maçının sonucunda her şey eşitse uzatmalar, penaltılar vs. olabilir.
Aklıma gelen son bir şey de, Dünya Kupası ya da Avrupa Şampiyonası ön elemeleri gibi son sıradaki takımla yapılan maçların puan sıralamasında değerlendirmeye alınmaması. Böylece lider ve 2. belli olur.
Grup lideri olan takımlar hala ŞL'den gelen takımlarla eşleşmeye devam ediyor mu? Eğer öyleyse bi zahmet ikinci çıkalım da birkaç tur daha gideriz
Puan eşitliğinde sırayla;
-Bu iki takım arasındaki maçlarda toplanan puan
-Bu iki takım arasındaki maçlarda gol farkı
-Bu iki takım arasındaki maçlarda en fazla gol atan
-Bu iki takım arasındaki maçlarda deplasmanda en fazla gol atana göre sıralanıyor.
Eğer bunlar da eşitse, yine sırasıyla;
-Grup maçlarındaki averaj
-Grup maçlarındaki atılan gol
-UEFA puanı
Ben Tottenham deplasmanında oynanan oyunun, içeride de oynanması durumunda kazanılacağını düşünüyorum.
Asteras'ın ise nasıl takım onu çözemedim hala, ancak o maçta da en kötü 2-0 3-1 gibi bir galibiyet olmalı.
geçen maçtaki gibi oynayan 11 oyuncunun 10 u yedek olmasında görelim bu düşünceleri :D gerçi haftasonundaki maçta önemli uefa yı bu sene tottenham veya dengi bi takım kazanıcak orası kesin (bkz. kazanan şl ye gidiyor ) ama grup aşamasında çıkmayı garantiledikten sonra haftasonuda önemli bi maç varken gene maç sallanmaz yedek kadro çıkar
takımın kadrosunu senden daha iyi biliyorum emin olabilirsin , kadroya kötü demedim zaten yedek dedim ne kadar kaliteli olursa olsun yedek oyuncuların birbirleriyle oynama alışkanlığı olmaz nitekim o maçtada çok belli oluyodu beraber oynama alışkanlığı olmadığı , ayrıca yedek kadrodaki oyuncular bile tam anlamıyla motive olamıyolar uefa grup aşamasında böyle bişeyde var yani
ben beşiktaş iyi veya kötü takım demedim ordaki 1-1 lik skor ve oynanan oyun çok yanıltıcı olduğunu belirttim o kadar kaldıki öyle siz 4-1 biz kök söktürdük falan geçin bunları ligde kimi yendiğnizi kime yenildiğinizi görüyoruz zaten , benim tottenham ı yenip yenememe durumuyla alakalı yorumumda tamamen galatasaray taraftarı olmamdan bağımsız ingilterede tottenham ı tutmamla alakalı bi yorumdu
ya onu geçin ben şu harry kane'i anlamadım. bu adam niye her maç gol atıyor :n:
Tottenham'ın yedekleri getir bu ligde bir çok takıma 3-4 tane atar bana göre. Adamların yedeği Soldado zaten :D Onların kadrosunun yedek olması çok önemli değil. Her oyuncu çok güçlü. Ben çok fark edeceğini sanmıyorum. En azından Tottenham as kadroyla gelse bile zaten gruptan çıkacakları için çok motive bir şekilde oynayacaklarını da düşünmüyorum :)
Yalniz o degil de o harry cane cok acayip bir topcu bence. Bale'den iyi.