Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır.

15 88.24%
  • Berabere Biter.

2 11.76%
  • Partizan Kazanır.

0 0%
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Beşiktaş 2-1 Partizan | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Facx View Post
    geçen maçtaki gibi oynayan 11 oyuncunun 10 u yedek olmasında görelim bu düşünceleri gerçi haftasonundaki maçta önemli uefa yı bu sene tottenham veya dengi bi takım kazanıcak orası kesin (bkz. kazanan şl ye gidiyor ) ama grup aşamasında çıkmayı garantiledikten sonra haftasonuda önemli bi maç varken gene maç sallanmaz yedek kadro çıkar
    Yedek dediğin kadro, Süper Lig'de şampiyon olur. Ayrıca, Premier Lig takımları genel olarak bu düşüncede zaten. Gruptan çıkmayı garantilediklerinde sonraki Avrupa maçını düşünmüyorlar, ligleri daha önemli onlar için ve orada oynamak daha zor sonuçta.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yedek dediğin kadro, Süper Lig'de şampiyon olur. Ayrıca, Premier Lig takımları genel olarak bu düşüncede zaten. Gruptan çıkmayı garantilediklerinde sonraki Avrupa maçını düşünmüyorlar, ligleri daha önemli onlar için ve orada oynamak daha zor sonuçta.
    takımın kadrosunu senden daha iyi biliyorum emin olabilirsin , kadroya kötü demedim zaten yedek dedim ne kadar kaliteli olursa olsun yedek oyuncuların birbirleriyle oynama alışkanlığı olmaz nitekim o maçtada çok belli oluyodu beraber oynama alışkanlığı olmadığı , ayrıca yedek kadrodaki oyuncular bile tam anlamıyla motive olamıyolar uefa grup aşamasında böyle bişeyde var yani

Mesaj Yetkileri