Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır.

15 88.24%
  • Berabere Biter.

2 11.76%
  • Partizan Kazanır.

0 0%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Beşiktaş 2-1 Partizan | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tartışılacak bir pozisyon; ama bana devam kararı doğru gibi geldi.

Aklıma takılmışken; Tottenhamla şu an her şeyimiz eşit. Misalen; biz Asteras'ı, onlar da Partizan'ı aynı skorlarla yendik; son maç da yine 1-1 bitti diyelim. Bu durumda ne oluyor? Kim lider, kim 2. sayılıyor?
    tamamiyle herşey aynı olursa galiba alfabetik sıra, B-T den önce olduğu için Bjk lider.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    tamamiyle herşey aynı olursa galiba alfabetik sıra, B-T den önce olduğu için Bjk lider.
    Hayır uefa sıralamasına bakılıyor. Uefa sıralamasında tottenham beşiktaştan daha önde olduğundan öne geçer.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Öyle şey olmaz ya, daha neler!

Sadixx'in söylediği uygun olmakla birlikte, aralarında son 1 maç yapabilirler ya da oynadıkları grup maçının sonucunda her şey eşitse uzatmalar, penaltılar vs. olabilir.

Aklıma gelen son bir şey de, Dünya Kupası ya da Avrupa Şampiyonası ön elemeleri gibi son sıradaki takımla yapılan maçların puan sıralamasında değerlendirmeye alınmaması. Böylece lider ve 2. belli olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Grup lideri olan takımlar hala ŞL'den gelen takımlarla eşleşmeye devam ediyor mu? Eğer öyleyse bi zahmet ikinci çıkalım da birkaç tur daha gideriz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Puan eşitliğinde sırayla;
    -Bu iki takım arasındaki maçlarda toplanan puan
    -Bu iki takım arasındaki maçlarda gol farkı
    -Bu iki takım arasındaki maçlarda en fazla gol atan
    -Bu iki takım arasındaki maçlarda deplasmanda en fazla gol atana göre sıralanıyor.

Eğer bunlar da eşitse, yine sırasıyla;
    -Grup maçlarındaki averaj
    -Grup maçlarındaki atılan gol
    -UEFA puanı
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Puan eşitliğinde sırayla;
    -Bu iki takım arasındaki maçlarda toplanan puan
    -Bu iki takım arasındaki maçlarda gol farkı
    -Bu iki takım arasındaki maçlarda en fazla gol atan
    -Bu iki takım arasındaki maçlarda deplasmanda en fazla gol atana göre sıralanıyor.

Eğer bunlar da eşitse, yine sırasıyla;
    -Grup maçlarındaki averaj
    -Grup maçlarındaki atılan gol
    -UEFA puanı
    En açıklayıcı cevap bu oldu, teşekkürler. Şu halde, bizim ne yapıp edip Asteras'ı farklı yenmemiz ya da Tottenham'ı içeride mağlup etmemiz gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Tottenham deplasmanında oynanan oyunun, içeride de oynanması durumunda kazanılacağını düşünüyorum.

Asteras'ın ise nasıl takım onu çözemedim hala, ancak o maçta da en kötü 2-0 3-1 gibi bir galibiyet olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ben Tottenham deplasmanında oynanan oyunun, içeride de oynanması durumunda kazanılacağını düşünüyorum.

Asteras'ın ise nasıl takım onu çözemedim hala, ancak o maçta da en kötü 2-0 3-1 gibi bir galibiyet olmalı.
    geçen maçtaki gibi oynayan 11 oyuncunun 10 u yedek olmasında görelim bu düşünceleri gerçi haftasonundaki maçta önemli uefa yı bu sene tottenham veya dengi bi takım kazanıcak orası kesin (bkz. kazanan şl ye gidiyor ) ama grup aşamasında çıkmayı garantiledikten sonra haftasonuda önemli bi maç varken gene maç sallanmaz yedek kadro çıkar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Facx View Post
    geçen maçtaki gibi oynayan 11 oyuncunun 10 u yedek olmasında görelim bu düşünceleri gerçi haftasonundaki maçta önemli uefa yı bu sene tottenham veya dengi bi takım kazanıcak orası kesin (bkz. kazanan şl ye gidiyor ) ama grup aşamasında çıkmayı garantiledikten sonra haftasonuda önemli bi maç varken gene maç sallanmaz yedek kadro çıkar
    Yedek dediğin kadro, Süper Lig'de şampiyon olur. Ayrıca, Premier Lig takımları genel olarak bu düşüncede zaten. Gruptan çıkmayı garantilediklerinde sonraki Avrupa maçını düşünmüyorlar, ligleri daha önemli onlar için ve orada oynamak daha zor sonuçta.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yedek dediğin kadro, Süper Lig'de şampiyon olur. Ayrıca, Premier Lig takımları genel olarak bu düşüncede zaten. Gruptan çıkmayı garantilediklerinde sonraki Avrupa maçını düşünmüyorlar, ligleri daha önemli onlar için ve orada oynamak daha zor sonuçta.
    takımın kadrosunu senden daha iyi biliyorum emin olabilirsin , kadroya kötü demedim zaten yedek dedim ne kadar kaliteli olursa olsun yedek oyuncuların birbirleriyle oynama alışkanlığı olmaz nitekim o maçtada çok belli oluyodu beraber oynama alışkanlığı olmadığı , ayrıca yedek kadrodaki oyuncular bile tam anlamıyla motive olamıyolar uefa grup aşamasında böyle bişeyde var yani

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arsenal bize yedek kadroyla size tam kadro çıktığı içinmi siz 4 yediniz biz kök söktürdük tam anlayamadım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Arsenal bize yedek kadroyla size tam kadro çıktığı içinmi siz 4 yediniz biz kök söktürdük tam anlayamadım.
    ben beşiktaş iyi veya kötü takım demedim ordaki 1-1 lik skor ve oynanan oyun çok yanıltıcı olduğunu belirttim o kadar kaldıki öyle siz 4-1 biz kök söktürdük falan geçin bunları ligde kimi yendiğnizi kime yenildiğinizi görüyoruz zaten , benim tottenham ı yenip yenememe durumuyla alakalı yorumumda tamamen galatasaray taraftarı olmamdan bağımsız ingilterede tottenham ı tutmamla alakalı bi yorumdu

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

ya onu geçin ben şu harry kane'i anlamadım. bu adam niye her maç gol atıyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Grup lideri olan takımlar hala ŞL'den gelen takımlarla eşleşmeye devam ediyor mu? Eğer öyleyse bi zahmet ikinci çıkalım da birkaç tur daha gideriz
    ŞL'de 3. olup en yüksek 4 puan toplayanlar kura çekiminde 1. torba diğer 4 takım 2. torba oluyor. Hangisinin avantajlı olduğuna karar vermek nerede ise imkansız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tottenham'ın yedekleri getir bu ligde bir çok takıma 3-4 tane atar bana göre. Adamların yedeği Soldado zaten Onların kadrosunun yedek olması çok önemli değil. Her oyuncu çok güçlü. Ben çok fark edeceğini sanmıyorum. En azından Tottenham as kadroyla gelse bile zaten gruptan çıkacakları için çok motive bir şekilde oynayacaklarını da düşünmüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Tottenham'ın yedekleri getir bu ligde bir çok takıma 3-4 tane atar bana göre. Adamların yedeği Soldado zaten Onların kadrosunun yedek olması çok önemli değil. Her oyuncu çok güçlü. Ben çok fark edeceğini sanmıyorum. En azından Tottenham as kadroyla gelse bile zaten gruptan çıkacakları için çok motive bir şekilde oynayacaklarını da düşünmüyorum
    soldado yu sahaya tek basina koysan gene gol atamaz tarihin en buyuk balonu 30 m verildi gecen sene kadro disi kalan adebayor sayesinde as forvet oldu yeniden

Yalniz o degil de o harry cane cok acayip bir topcu bence. Bale'den iyi.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri