Bence, buna çok inanarak söylüyorum. Apayrı bi takım olacak bugun, çok çılgın bir takım olacak. Rakibe adım attırmayacağız.
Printable View
ManU geçen yılın aksine bu yıl 18 puanda isteyebilir; ama klasik Ferguson hamlesi 12 puanın sonunda gençleşmiş bir ManU olacaktır o yüzden Galatasaray içeride avantaj. Ama Galatasaray'ın asıl şanslı olduğu nokta Braga deplasmanına gitmesi. Braga deplasmanda oynayan bir takım çok iyi kapanıyorlar ve iyi kontraya çıkıyorlar. Evinde ise bu taktik ile mücadele edemiyor ve puan kaybediyorlar o yüzden Galatasaray Braga deplasmanında şanslı olacak. Galatasaray'ın grup mücadelesi bu gün başlıyor ilk ikiye girer mi bilmem; ama bu grupta ilk üçe kesin girer.
Moda girmek lazım..
[YOUTUBE="dYn7E2dqysc"]Gerçekleri Tarih Yazar ![/YOUTUBE]
Adamlar gaz vermeye başlamış.GS dünya çapında kulüp,oyuncuları çok iyi vs.Bizde gaza gelen toplumuz umarım etkilenme oyuncular.Rakip deplasmanlarda iyi oyuncular dikkatli olmalı yoksa bir kaza daha yaşanabilir.
coktan havaya girdik bile, onlarin gazlamasina ihtiyac yok (:
bir de Manu bile resmi organlarindan GS maci oldugunda hafife almak bi yana dursun adamlar isi intikama goturuyorlar. cok net favori olmalarina ragmen isi ciddiye aliyorlar. bizse handikap yapip gondeririz deyip adamlar sahaya cikmadan kendimizi galip sayiyoruz. ben FBnin Limassol maci icin bile endiseliyim acikcasi, cok dikkatli olmak lazim. bu maclarin telafisi olmuyor maalesef.
Maça giden var mı ?
Cluj tipik kontra atak takımı..hızlı cabuk kurulu...ve son vuruşları iyi oyuncular var..eğer galatasaray braga maçındaki..Topu şişerek oynarsa yine mağlubiyet gelir..ayağa pas yapması lazım..uzaktan şutlar denemesi lazım bu tip takımlara...Umarım akşam yine hüsran ayrılmayız..sahadan hem galatasaray dağılır.Hem ülke puanımız düşer..
Kazanmalıyız artık, inşAllah alacağız maçı zaten başka yolu da yok.. :)
Bu maç çok ümitliyim çook.
XI: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Elmander...
Riera yerine Hakan olsaydı keşke, Hakan - Riera şeklinde olsa sol kanat en güzeli olabilirdi hatta.
Hala Hamit ısrarı sürüyor..Aydın hamit'ten daha iyi performans sergiliyor oyuna girdiği zaman..Hamit'i kendisine gelmesi bir kaç maç yedek kulubesinde oturtması lazım..
Sol Kanatta riera-hakan daha güzel olurdu..sol kanat amrabat-Riera hucuma destek veren oyuncular..hiç değilse hakan biraz geride kalırdı..oranın güvenliği acısından..
Geçen sene kanatlarda Engin ve Emre vardı esas bölgeleri orta sahanın ortası olan oyuncular. Bu sene Amrabat alındı, oyuncu tarzı değişti sol kanatta. Hem Amrabat hem Aydın önünde de iki forvet ile oynamak intihar ile eş değer. Ayrıca belirttiğin gibi Aydın sonradan girdiği zaman etkili olabiliyor, çünkü rakibin fizik gücü düşmüş oluyor. Solda Emre olsa sağda Aydın ile başlasak yine olmaz, Aydın skora göre oyuna girecek bir oyuncu, savunmaya yardımı yok, sıfır. Hamit sorumluluk almaktan çekinmiyor, bu kadar pas hatası yapmasa şimdi herkesin dibi düşüyordu.
Amrabat-Riera riskli ama mantıklı olmuş, amrabat'ın performansı artabilir Riera gerekli kondisyonu gösterirse. Melo ve Selçuk ekstra oynamalılar.
@uAburak89
Hamit potansiyele erişemedi bir mancester maçından ondan istenen oyunu verdi..onun dışında her maç yoklara oynadı..Milli takım,galatasaray..iyi başlıyamadı..Umarım bugun iyi performans gösterir..Sağ kanatta...Aydın en cok beğendiğiğm özelliği ayağında top tutması,ve iyi uzun şut atabilmesi..Galatasay,bu maçta bol bol uzun şut atması lazım..yoksa toplu hucuma kalkarsa..braga macındaki gibi..Yine üzülürüz..
Milli takımda sağ bek oynatılırsa, ilk maçında karşısında Robben vardı üstelik, tabii bekleneni veremez. Van Gaal Hamit için, her yerde oynar ama sağ bek olmaz derken birşeyler biliyordur herhalde. :) Galatasaray'da son maç yine sağ beke geçene kadar kötü falan değildi Hamit. Eboue ile uyum sorunu var, pas hataları oluyor, bunda Eboue'nin de etkisi var. Formsuz olduğu ortada. Engin - Eboue uyumunu arıyoruz ama bu da zamanla olmuştu. Geçen senede fırtına gibi başlamamıştık, inişli çıkışlı geçiyordu, tek avantajımız Avrupa maçlarımız yoktu. Yine toparlarız, Hamit de takıma katkı verir. Aydın ancak kontralarda işe yarıyor, eskisinden tek farkı güçlü olması. O da zaten Scott Piri sayesinde. Sorun sağdan çok solda bence, rakibin sağ bekini yıldız yapacakmışız gibi hissediyorum. Bugün akşam ilk golü atarsak çok iyi olur, ilk golü yiyen olursak maç sonu çok üzülürüz gibi geliyor bana.
Kazanmalıyız ve kazanıcaz.Başka bir ihtimal yok.
Riera bence iyi olmuş gol atmamız lazım bunu da çabuk yapmamız lazım. Hakan hücumda yok, 0'ın da altında. Orta-kafa ile gol bulmamız da zor ama belki kafayla veya karambolden yerden bir şekilde bulabiliriz en azından denemek lazım. Onun dışında keşke Engin oynasaydı diyorum ama fena kadro değil genel olarak.
Atakları şutla sonuçlandırmalıyız, yoksa kontra yeriz.
bu Murat Kosova olayını anlamıyorum, millet geçen senelerde de ağlanıyordu bu adama futbol maçı anlattırmayın diye!
Geçen maçta Murat Kosova tek başına anlattı yorumcu yoktu.. İki gün sonra Fenerbahçe maçını Ercan Taner anlattı Rıdvan Dilmen yorumladı.. Bunu aklım almıyor..
Ayrıca yin geçen maçtaki gibi %100 futbol devre arası - maç sonu programları sadece Fenerbahçe maçı için yapılacak!
NTV'ye olan güvenim giderek sarsılıyor..
Maça gelirsek; Fatih hoca oyunu ele alan bir Galatasaray olacak demiş; yine işimiz çok zor!
Rıdvan olayına açıkcası katılmıyorum.Rıdvan bir Fenerli tamam oldukça objektif ancak yine de ben Galatasaraylı olsam Rıdvan yorumlasın istemezdim..
Ancak o devre arası-maç sonu olayı hakkında katılıyorum.Ayrıca Gs maçları için de yorumlayacak bir sürü yorumcusu var zaten Ntvspor'un nedense koymuyorlar..
Rıdvanı dinlemeyi coktan bıraktım..Tarafsız yorum yapamıyor..Ntvspor Fenerbahcenin..Arka bahcesi olmaya devam ediyor.Bunda hiç bir değişiklik yok..Aziz Yıldırım "SADECE NTVSPOR" cıkmasını anlıyabiliriz..
"KONTRA ATAK FUTBOL OYNAYAN BİR TAKIMA" "BOL BOL UZUN ŞUT ATINIZ" "EN AZINDAN 30 TANE ŞUTTAN BİRİ GİRER" "UZUN ŞUT ATARSANIZ DEFANSINIZ HER ZAMAN GERİDE KALIR"..."BUDA GALİP GELMESENİZ,BERABERLİĞİ GARANTİ ALTINA ALIR"
Semih oynuyor mu beyler ?
oynuyor ..Semih ..
Düşmanlık yok. Fakat Murat Kosova'nın futbol maçı anlatmamasını aşağı yukarı herkes istiyor.. Onun dışında Rıdvan Dilmen temelli olarak Ntvspor 3 Temmuz'dan sonra Fenerbahçe yanlısı gibi gözükmeye başladı.. Ben de bunu diyorum Rıdvan Hoca sadece Fenerbahçe'nin sırtını sıvazlamak için mi NTVSpor'dan milyonlar alıyor? Avrupanın en büyük kulüp turnuvasında tek takımımız var onunda maçını Murat Kosova anlatıp yanında kimse yorumcu olarak bulunmuyorsa nerede kaldı bunun prestiji.. haa tüm maçları Ercan Taner anlatıp, Rıdvan Dilmen yorumlasın demiyorum ben ama o maçtan 2 gün sonra Ntvspor'un Fenerbahçe maçında tam kadro olması benim kafamı karıştırdı doğrusu! Zaten üstteki yorumda arkadaşın dediği gibi Aziz Yıldırım'ın sadece Ntvspor'a çıkmasının en büyük sebebi Rıdvan Dilmen ve yanında Rıdvan ne derse he diyen Güntekin Onay var..
Zaten Fenerbahçeliler dışındaki taraftarın çoğu 3 Temmuz olayından sonra Rıdvan Dilmen yorumlarının yanlı olduğunu düşünüyor ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu yüzden Rıdvan Dilmen Galatasaray maçlarını yorumlamaması daha iyi zaten çok alakasız bir yerden konuyu yine Fenerbahçe'ye getirmeyi beceriyor.. Tahminimce Rıdvan Dilmen'in FB taraftarı dışındakilerin gözünden düşmesinden sonra Rıdvan Dilmen çok fazla program almıyor NTVSpor'da önceden bir kaç farklı programda yer alıyordu.. Not Defteri vardı mesela hala devam ediyor mu bilmiyorum.. Rıdvan Hoca sürekli kendini tekrara düşürmeye başladı.. NTVSpor'da Mehmet Demirkol ve Önder Özen'in bakış açılarını seviyorum.
@ThersoN
Rıdvan Dilmen ben kendimi bildim bileli yorumlarında Fenerbahçe yanlısı, çünkü o bu kulübün içinde yetişmiş kulüp için simge isimlerden biri. Bu konumdaki biri ne yaparsa yapsın tarafsız görünemez. Mehmet Demirkol da böyle, konuşurken ağzından taraf akıyor : ) Önder Özen her ne kadar uzun bir süre Fenerbahçe'de çalışmış bir isim olsa da bir futbol adamı, futbola bakış açısı elbet bir gazeteciden, eski bir futbolcudan daha realist geliyordur, bende onu beğeniyorum, bu maç için yorumcu olabilirdi mesela.
Bunu daha önce birisi verdi mi bilmiyorum ama ben çok güldüm sizde izleyin :D
[YOUTUBE="dl4yU3Ss8e0"]Fatih[/YOUTUBE]
terim yeni baba serisi cekilse vito carleoneyi rahat oynar, bana onu animsatiyor hep :n:
Prensip olarak NTVSpor şike iddaalarını tartışmama kararı almıştı. Yani Fuat Akdağ'ın sözlerini hatırlıyorum ben biz diğer kanallar gibi sabah akşam bu konuyu konuşmayacağız demişti ve Telegol'e gönderme yapmıştı. Fakat Rıdvan Hoca 3 Temmuz olayından sonra sürekli hem ekranda hem de ekran dışında çok fazla önplanda olup tarafsızlığını iyice yitirmiştir. Tamam bir camianın parçası olabilirsiniz fakat bir camianın parçası olup da tarafsızlığını koruyan camiasını çatır çatır eleştiren adamlar da var.. Mehmet Demirkol'da öyle bir eğilim görmüyorum ben.. onun tarzını beğeniyorum zira adam söyleyeceği şeyleri ortalama bir futbolseverin anlayabileceği şekilde basit anlatıyor.. Önder Hoca bence ilerleyen zamanlarda NTVSpor'da dümene geçebilir fakat onun da olumsuz yani bazen teknik detaylı konuşmalarını dibine iniyor. O yüzden maç esnası yorumları sıkıntılı olabilir. Fakat NTV Grubu Star'ı aldıktan sonra çok fazla maç yayınlamaya başladı, tüm maçlara aynı önemi vermek sıkıntı yaşatıyor olabilir. Eğer durum böyle ise kanalın yeni isimler barındırması anlamlı olur. Boşta bir çok teknik adam var maçlar için yorumculuk yapabilir.. Spikerlik için Ertem Şener var; Murat Kosova'nın anlatımından kat kat daha iyidir diye düşünüyorum..
videonun altındaki bu yorumda çok güzelmiş :D
Adam tek cümlede, benim bir roman okuduğum nefesi alıp verdi.
Beyler maç hakkında konuşalım lütfen.