Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
1 ile 30 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@ThersoN

Rıdvan Dilmen ben kendimi bildim bileli yorumlarında Fenerbahçe yanlısı, çünkü o bu kulübün içinde yetişmiş kulüp için simge isimlerden biri. Bu konumdaki biri ne yaparsa yapsın tarafsız görünemez. Mehmet Demirkol da böyle, konuşurken ağzından taraf akıyor : ) Önder Özen her ne kadar uzun bir süre Fenerbahçe'de çalışmış bir isim olsa da bir futbol adamı, futbola bakış açısı elbet bir gazeteciden, eski bir futbolcudan daha realist geliyordur, bende onu beğeniyorum, bu maç için yorumcu olabilirdi mesela.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @ThersoN

Rıdvan Dilmen ben kendimi bildim bileli yorumlarında Fenerbahçe yanlısı, çünkü o bu kulübün içinde yetişmiş kulüp için simge isimlerden biri. Bu konumdaki biri ne yaparsa yapsın tarafsız görünemez. Mehmet Demirkol da böyle, konuşurken ağzından taraf akıyor : ) Önder Özen her ne kadar uzun bir süre Fenerbahçe'de çalışmış bir isim olsa da bir futbol adamı, futbola bakış açısı elbet bir gazeteciden, eski bir futbolcudan daha realist geliyordur, bende onu beğeniyorum, bu maç için yorumcu olabilirdi mesela.

Prensip olarak NTVSpor şike iddaalarını tartışmama kararı almıştı. Yani Fuat Akdağ'ın sözlerini hatırlıyorum ben biz diğer kanallar gibi sabah akşam bu konuyu konuşmayacağız demişti ve Telegol'e gönderme yapmıştı. Fakat Rıdvan Hoca 3 Temmuz olayından sonra sürekli hem ekranda hem de ekran dışında çok fazla önplanda olup tarafsızlığını iyice yitirmiştir. Tamam bir camianın parçası olabilirsiniz fakat bir camianın parçası olup da tarafsızlığını koruyan camiasını çatır çatır eleştiren adamlar da var.. Mehmet Demirkol'da öyle bir eğilim görmüyorum ben.. onun tarzını beğeniyorum zira adam söyleyeceği şeyleri ortalama bir futbolseverin anlayabileceği şekilde basit anlatıyor.. Önder Hoca bence ilerleyen zamanlarda NTVSpor'da dümene geçebilir fakat onun da olumsuz yani bazen teknik detaylı konuşmalarını dibine iniyor. O yüzden maç esnası yorumları sıkıntılı olabilir. Fakat NTV Grubu Star'ı aldıktan sonra çok fazla maç yayınlamaya başladı, tüm maçlara aynı önemi vermek sıkıntı yaşatıyor olabilir. Eğer durum böyle ise kanalın yeni isimler barındırması anlamlı olur. Boşta bir çok teknik adam var maçlar için yorumculuk yapabilir.. Spikerlik için Ertem Şener var; Murat Kosova'nın anlatımından kat kat daha iyidir diye düşünüyorum..

Mesaj Yetkileri