Düşmanlık yok. Fakat Murat Kosova'nın futbol maçı anlatmamasını aşağı yukarı herkes istiyor.. Onun dışında Rıdvan Dilmen temelli olarak Ntvspor 3 Temmuz'dan sonra Fenerbahçe yanlısı gibi gözükmeye başladı.. Ben de bunu diyorum Rıdvan Hoca sadece Fenerbahçe'nin sırtını sıvazlamak için mi NTVSpor'dan milyonlar alıyor? Avrupanın en büyük kulüp turnuvasında tek takımımız var onunda maçını Murat Kosova anlatıp yanında kimse yorumcu olarak bulunmuyorsa nerede kaldı bunun prestiji.. haa tüm maçları Ercan Taner anlatıp, Rıdvan Dilmen yorumlasın demiyorum ben ama o maçtan 2 gün sonra Ntvspor'un Fenerbahçe maçında tam kadro olması benim kafamı karıştırdı doğrusu! Zaten üstteki yorumda arkadaşın dediği gibi Aziz Yıldırım'ın sadece Ntvspor'a çıkmasının en büyük sebebi Rıdvan Dilmen ve yanında Rıdvan ne derse he diyen Güntekin Onay var..
Zaten Fenerbahçeliler dışındaki taraftarın çoğu 3 Temmuz olayından sonra Rıdvan Dilmen yorumlarının yanlı olduğunu düşünüyor ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu yüzden Rıdvan Dilmen Galatasaray maçlarını yorumlamaması daha iyi zaten çok alakasız bir yerden konuyu yine Fenerbahçe'ye getirmeyi beceriyor.. Tahminimce Rıdvan Dilmen'in FB taraftarı dışındakilerin gözünden düşmesinden sonra Rıdvan Dilmen çok fazla program almıyor NTVSpor'da önceden bir kaç farklı programda yer alıyordu.. Not Defteri vardı mesela hala devam ediyor mu bilmiyorum.. Rıdvan Hoca sürekli kendini tekrara düşürmeye başladı.. NTVSpor'da Mehmet Demirkol ve Önder Özen'in bakış açılarını seviyorum.