Ne yazarsan yaz, forum kuralları dışına çıkma. Çıkarsan Aydın'ın da dediği gibi cezalandırılırsın.
Printable View
Ne yazarsan yaz, forum kuralları dışına çıkma. Çıkarsan Aydın'ın da dediği gibi cezalandırılırsın.
1. İlaç sağlıksızdır, hormonların dengesini bozar, sağlıksız gelişirsin. İlaç dediğim, kimyasal ilaçlar, görünümde vücudun gelişir ama bir balondan farksızdır. Aldığın bazı ilaç vardır ki, sana güç verir, 10 kg'lık dumble ile 50 yapıyorsan, ilaç sayesinde 100 yaparsın, bu da kendini kandırmaktır, doğal yollarla gelişemezsin.
2. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ama temel bir şey vardır, sıfırdan başlayan adama başlangıç programı uygulanır, ilk ay mekik+şınav ve kas hareketlerinin yanı sıra shoulder press ve göğüs alıştırma olur. 2. ay bench press'e geçersin duruma bağlı olarak. Başlar başlamaz bench ile başlamak ne kadar doğrudur?
3. Mekiğin çeşitli teknikleri var, eğer sağlam bir hocan varsa bunu bilmen lazım. Yanlış mekikte kamburun çıkar, mekiği doğru çekmek gerekir. Hayatında şınav, mekik çekmeyen adamlar var, spor salonuna kaydolduklarında bunların nasıl yapılacağı hoca tarafından öğretilir, bilen için sorun yoktur zaten.
4. Sen kendini Arnold Schwarzenegger falan sanıyorsun herhalde.
Diyeceklerim bu kadar, insanları yanlış yönlendirme istersen.
ben zaten hocayım koçum bu saçmalıkları buraya yazmanı istemiyorum benden iyi biliyorsan git egwinch ten vg hakkında şaçmalıklar diye başlık aç orda anlat bildiklerini
bide bana arnold musun demişsin arnold kadar değilim ama sen iki elinle kaldıramadığını tek elimle kaldırırım
bu sporda en sevmediğim şey senin gibi hiç bir şey bilmeyenlerin 2 ay bu sopru yapınca ahkam kesmeye başlaması oluyor
ya beyler biraz sakin olalım ya.Şu forumda gerginliğe gerek yok.Bakın bana sinirlerim alınmış gibi mesaj yazıyorum :D
Sert abiler mekanı olmuş burası. ;)
Kilit:) .....
Aman abi ben konudayım üstüme kitlemeyin :)
demogoji yapmayı çok iyi biliyorsun. sanki çok terimsel birşey demişsin gibi konuşuyorsun. ".. mi bu sarksın" dediğin olay argoda geçer. madem yazarlık yapmışsın bunu senin de bilmen gerekir. ve bir yazar bu lafı terimsel olarak değil de senin gibi argo olarak kullanırsa gazeteciler cemiyetinden atılır mı atılmaz mı ilk önce onu bir düşün.