ilaç derken neyi kastediyorsun ilaç nedemek biliyormusun kullandınmı bilmediğin konu hakkında insanlara bilgi verme çünkü bilmiyorsun
her yiğidin kendine göre yoğurt yiyişi vardır onlarca salonda spor yaptım onlarca hoca ile tanıştım hatta eski bir dünya şampiyonu vücutçumuz hamdullah ağabey ile konuştum hiç böyle bir sistem görmedim

çok saçma geldi
o bench press değil squat aksine bench press salona başladığınızdan bitireceğiniz zamana kadar en çok yapacağınız harekettir çünkü bu hareketi genelde hiç değiştirmez spora başladığınız ilk günden son güne kadar yaparsınız genel olarak göğüsü genişletmede işe yarar
squad ise bacak hareketidir ağır bir kiloyu omuzlarımıza yükleyip eğilip kalkıyoruz askerde buna komando dansı derlerya hani işte onu halterle yapılanıdır buda squat gelişme çağında olan gençlere genelde verilmez boy uzamasını yavaşlatır ve yahut durduru
hiç bir spor salonunda mekiğin tekniği öğretilmez kardio hareketleri gösterilir bu yağ yakma ve fazla kiloları vermek içindir
barfinks ve şınavın tekniği falan ise yoktur barfinks i geniş tutarak yaparsanız kanatlarınız genişletir dar tutarak yaparsanız koltuk altınızı doldurur sırtınızı parçalara ayırır şınav çekerkende ellerinizi geniş tutarsanız gögüs kafesinizi genişletirsiniz dar tutup çekerseniz arka kolunuza vurur ve gögüsünüzdeki aralığı doldurursunuz
egowinch bu spor hakkında fazla birşey bilmiyorsun bilmeden insanlara bilgi vermemen gerekir