Aynen devam etsinler ;;) Bilmiyorlar ki biz onları takmıyoruz. Sadace +bir güç veriyor bize daha bi motive oLuyoruz. İşte Türklük böyle olur ;) İçimizdeki Chelsea'lılara selam olsun.
Printable View
Aynen devam etsinler ;;) Bilmiyorlar ki biz onları takmıyoruz. Sadace +bir güç veriyor bize daha bi motive oLuyoruz. İşte Türklük böyle olur ;) İçimizdeki Chelsea'lılara selam olsun.
İnşaAllah Uğurlamayada giderler...;)
Hangi yüzle gideceklerse...
Chelsea tur atlarsa Bide Fener Alayı yapsınlar. Biz Onlar Uefa'da final oynarken omuz omuza maç izleyelim, onlar bize destek yerine köstek olsunlar.
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diye bir laf var, ama burada onu malesef göremedik. Sağlık olsun inşallah utandırırız. bunları!!
Bazı arkadaşlarda gelicek buraya yorumlar yapıcak ama onlardan ricam MSN'deki iletileri ile lütfen çelişmesinler ;)
Lazio'lular Roma için bunu yapsa anlarım..Arada siyasi görüş farkı var bildiğim kadarıyla.. Celticliler Rangers için yapsa anlarım, arada meshep farklılığı var.. Peki ya Fener, Cimbom, Beşiktaş arasında ne fark var ? Biz her sene afedersiniz de s*dik yarıştırıyoruz :) Bence gereksiz bi hareket. Ben GS'nin UEFA finallerinde GS'yi desteklemeye devam ederim kardeşim. Pek de ilgilendirmez beni onların yaptıkları..
Ben pek yazamasam da uzaktan takip ediyorum eren :) Neyse konu dağılmasın şimdi :p
Carlos Chelsea Maçında Sahada
Fenerbahçe'de Chelsea maçına iki gün kala Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'tan iyi haber geldi.
Sevilla maçında geçirdiği sakatlıktan sonra yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız takımla birlikte çalışmalara başladı ve Çarşamba günü oynayabileceğinin mesajını verdi.
Teknik Direktör Zico'nun, kulüp doktoru Piyer Arzuman'la birlikte Roberto Carlos ile bir toplantı yaptığı ve Brezilyalı yıldızın son durumu hakkında bilgi aldığı belirtildi. Toplantıda Roberto Carlos'un durumunun yarın bir kez daha konuşulmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.
Fenerbahçe'de Roberto Carlos ile ilgili bu gelişmeler olurken son haftalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle takımana hayat veren Brezilyalı futbolcu Alex, Beşiktaş galibiyetinin Chelsea maçına çok olumlu yansıyacağını söyledi.
Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Alex, sözleşmenin bitiminde, şartlarda anlaşma saglanırsa uzun yıllar Sarı-lacivertli takımda kalmak istedigini söyledi.
Bu arada Beşiktaş galibiyetinin ardından Chelsea maçı hazırlıklarına başlyan Sarı-lacivertli takımda Teknik Direktör Zico, Samandıra tesislerinin kapılarını dış dünyaya kapattı.
Zico'nun Chelsea maçının kadrosuyla kesin kararını henüz vermediği ancak kart cezalısı olan Gökhan Gönül'ün yerine Önder Turacı'yı hazırladıgı belirlendi.
Kaynak: Ligtv
..alıntıdır..
Carlos oynayacak zaten, düzelmişti, Chelsea maçı olmasaydı Beşiktaş maçında oynayacaktı.
bizim maçta taraftar chelsea forması giyer,Lugano 8işareti yapar,bu olay sonra biz adam olmayız arkadaş...
O Chelsea 5attı GS ye ölsem gidim karşılamam ben...
Zico yine Kezman ile çıkarsa hüsrana uğrar. Kezman markaj altında tek forvet oynayabilecek bir adam değil. Semih gibi geriye gelip top alıp onu kanatlara veya Alex'e dağıtacak bir adam da değil.
Sağda Deivid topu ayağında fazla tutma sevdasına kapılmazsa ve bundan önce olduğu gibi yakaladığımız pozisyonlarını değerlendirebilirsek alırız maçı. Yalnız ilginç bir istatistik ŞL ile alakalı: ŞL'nin en çok şut ve isabetli şut atan takımı Chelsea. Bu maçta Volkan'a büyük iş düşecek.
Chelsea forması giyen Beşiktaşlılar, Chelsealileri karşılayan G.Saraylılar diye bi genelleme yapmak aslında doğru olmaz. Ama çok büyük bir ayıp olduğu gerçek.
Ülkemizde ne kadar çok chelsea taraftarı varmışta haberimiz yokmuş :)
Carlos haberi sevindirici.
Fenerbahce nin yenilecegini sanmıyorum. En az berabere biter. Duran toplarda FB erken bir gol bulursa galibiyete koşar. Zico artık Semih in Kezman dan daha üstün bir golcü oldugunu kabul etsin. Alex - Semih cok iyi anlasıyorlar. Zico bunu bir türlü görmek, kabullenmek istemiyor. Semih ilk 11 olmalı...
Dedigim gibi FB bu mactan yenik ayrılmayacaktır .
Türkiye'de hiç bi yerde bulamadım ben de chelsea resmii sitesine baktım.. İşte O an'ın fotoğrafı :)
http://img241.imageshack.us/img241/5053/fbchry9.jpg
Resim Kaynak: chelseafc.com
--------------------------------
Fenerbahçe resmi sitesi açıklaması:
Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçındaki rakibimiz Chelsea, teknik kadrosu ve bazı gazetecilerle birlikte geç saatlerde özel bir uçakla Türkiye'ye geldi. Dış ilişkiler Müdürümüz Turgut Acar ile İdari Menajerimiz Volkan Ballı'nın asistanlarından Mahmut Sökün tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Chelsea takımını ayrıca özel bir Türk taraftar grubu daha karşıladı. Eski oyuncularımızdan Nicolas Anelka'ya çiçek vererek Chelsea lehinde tezahüratta bulunan taraftarların, takımları ve kendileri hakkında neler söylediklerini pek anlamadıklarını ifade eden İngiliz oyuncular, Türkiye'de Chelsea taraftarının bulunmasından mutluluk duyduklarını, ancak bu taraftarların maça gelmek için bilet almadıklarını öğrenince üzüldüklerini ifade ettiler.
Galatasaray'ın G'si kullanılmamış :)
3 4 kişi oraya gitmiş ki sırf bu yüzden gittikleri de mechul . 24 saat acık olan bi havalimanında rast gelmiş de olabilirler. Basın iyi galeyana getiriyor...
Kim ne derse desin buraya yazanlar da dahil, oranlarsak %60 gibi bir kesim buna ben de dahil olabilirim hiç bir zaman ezeli rakibinin avrupada basarılı olmasını istemez. Kimse kendini kandırmasın. 2000 yılında biz uefa da iken de olanları biliyoruz ve hatırlıyoruz. [Herkes demiyorum, bu sekil olaylar yapilmişti.] Çok degil bi kac ay önce buraya "yazıklar olsun" yazan arkadasların, BJK Liverpool dan 8 yediği, GS nin bayer den 5 yedigi maclarda iletilerine neler yazdılarını yine hepimiz biliyoruz ;;)
Bunun önüne gecmek imkansız. Böyle olaylar herkes tarafından yapiliyor. Yani FB olduugnda GS, BJK taraftarı, Gs oldugunda fb bjk taraftarı vs vs . O bu şu fark etmiyor. Çogu kişi ezeli rakibinin Avrupa da basarılı olmasını istemiyor .
Valla bu yapılanlar çok ayıp . Türkiye Ligi sınırları içinde çekişmeye,fanatikliğe tamam ama takımlarımızın yurt dışı maçlarında da bunu sürdürmek son derece yanlış. Fenerbahçe Chelsea'ye yenilse nolacak yani , diğer takımların taraftarlarının başı göğemi erecek ?
Fanatik gazetesindeki yorumlara bakarım senelerdir .Normal hayatta da görüyoruz zaten. Ne zaman bir Avrupa maçı olsa hep rakip takım desteklenir, Beşiktaş'sa Beşiktaş'ın Avrupa'daki kötü sonuçları,Fenerbahçe'nin maçı olduğu zaman Fenerbahçe'nin kötü sonuçları , Galatasaray'ın maçı olunca Galatasaray'ın Avrupa'daki kötü sonuçları malesef yıllardır dile getirilir. Bu bir eziklikten çok egodur , dalga geçerek laf sokarak kendini tatmin etmekten başka birşey değildir. Ama unutulan şey ise bu takımlar Türkiye Cumhuriyeti'nin takımları yani bizim takımlarımızın olduğudur. Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığı bir Dünya'da yaşarken gidip elin takımlarını karşılamak,desteklemek,formasını sırtına geçirmek acaba ne kazandırıyor bu düşüncedeki insanlara.Tabi bunları dile getirirken de samimi olmak gerekiyor. Sözde değil özde olmalı..
Bütün samimiyetimle söylüyorum şu ligde en sevmediğim takım Fenerbahçe'dir. Ne zaman takım tutmaya başladıysam küçüklüğümden beri Trabzonspor'un ezeli rakibi olarak Fenerbahçe'yi gördüğümden dolayı Fenerbahçe bana her zaman itici gelmiştir. Trabzon'da Fenerbahçe'nin bu kadar çok sevilmemesinin sebebide Lige çıktığımız ilk 15-20 senede hep onlarla çekiştiğimiz içindir. Ama bu çekişme,rekabet,taraftarlık Türkiye sınırları içinde kalmalıdır. Onun için Fenerbahçe'ye Chelsea önünde cani gönülden başarılar diliyorum. Umarım bu turu geçerler. Ayrıca bu başarı sadece Fenerbahçe camiasının değil bütün Türk halkının başarısı olarak görülmelidir.
Açıkçası Shamur'un Yazdıklarının Bir Bölümüne Katılıyorum..
Şöylede Bir Düşüncem var;
Fenerbahçenin Chelseayi Elemesini dilerim, Fenerbahçe Elerse sevinirmiyim? Hayır.
Elenirse Üzülürmüyüm? Tabiki Hayır. Benm Egolarımı Tatmin Edecek Olan Elenmesidir. Bunun TÜRK'Lükle Ne Alakası var Çözemiyorum, TÜRK Olduğum İçin Kendi Takımımı Desteklemek Zorundamıyım..
senin bu dediğini gece yarısı uyumadığın ve uykusuzluktan ne yazdığının farkında olmadığın bir şekilde yazdığını kabul ediyorum...
o zaman uluslararası arenada milli takımlar düzeyinde Türk Milli Takımını desteklemeyeceğinide çıkartıyorum...
Turkey ingilizcede ne demek bilir msn?
"hindi"
Chelsea nin Fener i elediğini düşün ve sonrada İngiliz gazetelerinde atılacak başlıkları...o zaman için sızlamıcak mı?
bu kafa yapın çok yanlış çokkk...
Milli Takımı tabikide Destekliyeceğim, dürütçe Fenerbahçe Türkiye'de En Sevmediğim Takımdır.
Peki birde Şöyle Düşünelim Fenerbahçe Chelsea'yı Eledi(ki düşük bir ihtimal olarak görüyorum), Türk Medyasını Sende Bende ve burdaki Herkez biliyor,Bir örnek Fenerbahçe Sevilla'yı Eledi Avrupanın Prensi Oldu Bukadar Kolaymı Bu İşler.. Avrupanın Prensi Nedemektir? medaya Çıkan HAberler Kura Çekilmeden Önce Barcelona'yı İstiyoruz.. Bu Nasıl Bir Gazdır Anlıyamıyorum.
Son Olarak Fenerbahçe Chelsea'yı umarım Eler. Ego Meselesi varki herneyse uzatmaya gerek yok
fenerbahçeyi desteklemezsin anlarımda gidip hava alanında karşılarsan yanlış yapmış olursun.. onlar okadar ezilmiş ki kendilerini madara eden anelkadan bile medet umuyorlar.. uzun lafın kısası elin bilmemnesiyle gerdeğe giriyorlar işte. gülüp geçmek en iyisi :)
son olarak her galatasaray lıyıda aynı kefeye koymamak lazım. fenerbahçeyi fenerbahçeliden çok destekleyenlerde var tabi ki. bu işler şunlu bunludan çok karakter meselesi.
Öyle Eren ama sonucta bunun önüne gecmek imkansız. 3 büyüklerin bu ülkede , dünyada milyonlarca taraftarı var elbet chelsea yi destekleyen cıkacak; ama bunu tum takımın taraftarına mâl etmek sacma . oraya giden 2 elin parmagını gecmeyecek kadar kişi sonuçta. Böyle bi topic uA forumunda acılmış ve herkes oraya gidenlerin sacmaladığını , yanlış yaptığını söylüyor. Dediğim gibi herkese mâl etmek cok sacma.
Sonuçta Arsenal, Leeds maclarını oynayacagımız zaman da bize neler yapıldıgını coook iyi biliyoruz hepimiz, bunun sonu yok.
Şimdi gerçeklerde var.Drogba'yı durdurursa Fenerbahçe sahasında yenilmez.Bu sene takdir ettiğim bir şekilde yürekten oynuyor takım.Maçta geriye düşse bile asla pes etmeyecektir.Ama ben Sevilla'nın eleneceğini tahmin etmiştim ve FB'ye lanet ediyo Sevilla çünkü herkes zayıf karnını gördü takımın ligde de zor anlar yaşıyolar ama millet durumu sonradan farkettiği için hala Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansları devam ediyor:D:D:D
Fenerbahçemiz Sevilla maçında yaptığı hataları yapmamalı ve Volkan'da anlık konsantrasyon kaybı yaşamamalı.Öyle bir durumda defanslarını aşmakta zorlanabiliriz çünkü Chelsea 11 hücum oyuncusuyla çıkmıyor maça.
İçimden en güzel skor olan 1-0 'lık bir galibiyet geçiyor umarım defans hataları tekrarlanmaz basit goller yemeyiz Edu tersten gol krallığına gitmez:D:D:D
1-0 olsun bizim olsun diyorum.
Tek şanssızlığımız 4-4 biten Tottenham-Chelsea maçı .Keşke bizim maçtan sonra olsaydı.Nasıl kapanmayacaklarını o maçta Tottenham çok güzel öğretti ve o dersle düzelttiler takımı çünkü.
Zor bir maç olacak Chelsea büyük ihtimalle kontrollü oynayacaktır ve işi İngiltere'de bitirmek isteyecektir.Bu yüzden Fenerbahçe'nin buradan 3 puanı alması şart yoksa tur imkansız olur.Macın kilit adamı Fenerbahçe'de Volkan Chelsea'de ise Drogba olur.
Boğazda Samba!
Fransızların dünyaca ünlü dergisi France Football, bugünkü sayısında 'Boğaz'da Samba' başlıklı haberle, 'Sevilla'yı eleyen şu şaşırtıcı takım' ifadesiyle Fenerbahçe'yi okurlarına tanıttı.
1.4.2008
Haberde, Zico'dan önce Didi, Parreira ve Lazaroni gibi Brezilyalı hocaların Fenerbahçe'yi çalıştırdığı, ancak Avrupa kupalarında başarıya ulaşmanın bu takımda pek alışıldık birşey oldmadığına dikkat çekilirken, sarı lacivertli kulübün Brezilya futbol kültürünü model olarak tercih etmesi konusu işlendi. Dış İlişkiler Sorumlusu Neşet Yalçın'ın, "Taraftarlar Brezilya futboluna hayranlar" ifadesine yer verilen haberde Aurelio'nun da, "Yarı Türk, yarı Brezilyalı bir takımız. Güzel bir karışım" şeklindeki sözleri aktarıldı. Aurelio, Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Mehmet ismini, Mehmet Yozgatlı'yı çok sevdiği için aldığını söyledi.
Haberde "sempatik öğrenci" ifadesiyle övülen teknik direktör Arthur Zico'nun tercumanı Samet Güzel, Türk futbolcularının çoğunun bazı Portekizce sözcükleri bildiğini, Brezilyalı oyuncuların da Türkçe kelimeler öğrendiklerini aktarırken, Zico'dan da Samet ile ilgili bir yorum geldi. Takım içi iletişimin çok önemli olduğunu savunan Zico, "Futbolun dili çok karmaşık değil, ancak oyuncularla konuşmak gerekiyor. Böyle mükemmel bir çevirmene sahip olduğum için şanslıyım. Ama sahada takımın yarısı beni anlıyor. Bu da işimi kolaylaştırıyor" diye konuştu.
''LATİN FUTBOLU OYNUYORUZ"
Hücum futbolu oynadıklarına dikkat çeken Zico, "Futbolu Latin usulü oynamaya çalışıyoruz. Taraftarlar, bizim hücum futbolu oynadığımızı görmekten memnun. Amacımız saldırmak, topun kontrolünü elimizde tutmak ve pas yaparak oynamak. Taraftarlarımız oyun felsefemiz konusunda hassastır. Aldığımız sonuçlar, bu yolda devam etmemiz gerektiği konusunda bizi kamçılıyor" dedi.
KAYNAK:FANATİK
iyi yapmis taraftarlarimiz,düsüncemiz acikca ortada...
Fenerin baskani cikar her seferinde basarimiza tesadüf derse tabiki nefret ederiz kulüpten.
Ingiltereye giderken kendi stadinda ingilizlerin bayragini acanlar Fenerbahce degilmiydi ? Bu iste sirf kendinizi masum gösterip,bütü sucu bizlere atmayin bence.
Dün karşıladıkları takım kendilerine 5 atmış, uğruna deli gibi bağardıkları Anelka ise Fener'in eski yıldızı olup onunda gs'ye gol atmış olduğunu bir hatırlatayım.
Ben GS taraftarının böyle bir geleneği bu kadar konuksever olduğunu bilmiyordum ve şimdi onlara çok kızıyorum. Bizim takımı neden böle karşılamıyolar çok gücendim valla :)
Eger neden Chelseayi desteklediklerini anlasaydin bize 5 tane attiklarinin,anelkanin falan orada oldugunun falan anlamsiz oldugunu anlardin.Forumda ileri gitmek istemiyorum,gercekler ortada zaten.Fenerbahceyi Avrupada desteklemiyoruz.
Gecen sene sizi iyi karsiladigimizi düsünüyorum,yaniliyormuyum yoksa ? :)
"Forumda belli bir kurallar var,fazla konuyu dagitip,kurallari bozmak istemiyorum." anlamina geliyor. ;)
Tekrar ediyorum orada 3 4 kiişinin yaptigi Tüm gs taraftarına Mâl edilemez.
Yine Ahmet Çakar
Eski hakem, ünlü yorumcu, F.Bahçe'nin Chelsea'yi yenemeyeceğini söyledi: 10 maç yapsalar 8'ini Chelsea alır, 2'si berabere biter. F.Bahçe kazanamaz.
TURU GEÇME ŞANSI YOK
SEVİLLA maçı öncesinde, "F.Bahçe, Sevilla'yı elesin bikini giyerim" sözleriyle polemik konusu olan Ahmet Çakar yine gündemi belirleyecek. Eski hakem, usta yorumcu Ahmet Çakar, Futbol Extra dergisine, "F.Bahçe, Chelsea ile 10 maç yapsa 8'ini kaybeder, 2'sinde berabere kalır. Kazanma şansı
hiç yok" dedi.
AZİZ YILDIRIM DİKTATÖR
MUHABİRİN, "Getirdiğimiz F.Bahçe formasını giyer misiniz" sözüne "Hayır" diyen Çakar şöyle konuştu: "Milli Takım hariç hiçbir takımın formasını giymem. Bikini giyerim, F.Bahçe forması asla. Bu da bir espri. Ama formanın esprisi olmaz. 10 bin dolarım olsa Chelsea'ye yatırırım. Aziz Yıldırım bir diktatördür."
Buraya kadar gelmişiz kim desteklersin desteklemesin umrumda değil.Elensek ne olur?
Zico şu an basın toplantısı düzenliyor.Carlos 90 dk yı çıkarıcak durudma değil dedi,büyük ihtimalel Carlos yarın forma giyemicek:(:(
Öncelikle burada zaten herkes kendince yorumlar yapıyor yani kimsenin yaptığı yorumlar bir kurumu yada bir camiayı falan bağlamıyor.
Konunun tartışılcak bir şeyi yok zaten çok açık ortada herşey. Sana göre gs taraftarının yaptığı çok doğru, bana göre eziklik. Dediğin gibi sabaha kadar tartışsak ne senin ne de benim elime bir şey geçmez. ama çok istersen beklerim [email protected]
ya beyler neyi tartışıyosunuz ben anlamadım zaten olayıda anlamadım gsli taraftarlar kendi takımlarından umudu kesmişler ki Chelsea'nin bizi yenmesini istiyolar? yoksa neden böyle bişey yapılsın ki hele Anleka'ya Fenerbahçe formasıya onlara gol atarak GERÇEK biR Fenerbahçeli olan futbolucu leyhine tezahürat yapılması bunun en büyük kanıtıdır.Anladığım tek şey havalimanına giden o bir avuç taraftar Galatasarayın Fenerbahçeyi yeneceğinden umudu kesmiş ve İngilizlerden medet umuyo neyse o da güzel bizim onlarada saygımız var;;)
Carlos bencede oynamamalıydı adam 40 gündür yok ve birden bire bu maça çıkarsa kaldıramayabilir ama Zico fake veriyo olabilir:)
Fb bu maçı kaybetmez bence.Artık Avrupa takımı oldular.Chelsea maçları genelde kısır geçen bir ekip.1-1'lik bir sonuç bekliyorum.
Önce Inter'li oldunuz, sonra PSV, CSKA. Yetmedi Sevilla'lı oldunuz o da yetmedi şimdi de Chelsea'li oluyorsunuz. Sırada Arsenal-Liverpool ve Manchesterlı olmak mı var?;;)
Sizler için üzgünüm ama siz hep kaybetmeye mahkumsunuz.
Bu maçta da takımıma güveniyorum, kaybedersek ne olur hiçbirşey. Hedef gruptan çıkmaktı ve bunu da başardılar, daha da ilerisi bizlere büyük mutluluk verir, olmazsa da çok üzülmeyiz.
Takımım çıksın, başa baş mücadele etsin, sahada ezilmesin sonuç ne olursa olsun önemli değil.
Carlos hakkında ben de emin değilim, 40 gün sonra Chelsea maçıyla sahalara dönecek olması bazı sorunlar yaratabilir. Tecrübesi çok önemli, bakalım Zico bu riske girecek mi?