Sizi bilmem ama biz bugun Antalya'yı yenersek Lider oLuyoruz.
Her iki takımada tebrikler Puanları paylaştıkları için =)
Printable View
bunları soylemek ıcın henuz erken olabılır ama nıye bız yahu nıye bız!!! hadı 1. si neyse belkı nobre kalecıye dokunmustur (kı hıc alakası yok ıyımser olaym dedım sdce) ama 2. golu neden vermezsın be hakem?!! yazık kere yazık baska bırsey demıyorum .. oynadıgımız oyun elbette bıze yakısmadı ertugrul hoca yıne golden sonra takımı gerı cektı kı nefret edıyorum bu huyundan ve olan oldu golu yıyecegımız bellı gıbıydı umarım ılerde bu puanları aramayız bundan sonra daha dıkkatlı oluruz ve galıbıyetler alırız .. tabı engellemek ısteyen olmazsa ..
2 golümüzü vermeyen Bülent Yıldırım'a tebriklerimi sunuyorum gerekeni yaptı.Fenerbahçe'nin puan kayıplarının kurbanı biz olduk.
Olsun bu sene de ancak bizi hakemlerle durdurabilirler ;)
Genç KartaL söyLedikLerimi tek tek ayırırken dikkatLice okusaydın maçı izLerken hakLı oLduğumu anLardın...
Ne demiştim
Quote:
Ben pek güvenmiyorum.:)
Antep maçında erken goL buLamasak ve kırmızı oLmasa neLer oLurdu kimbiLir.DeLgadosuz pas yapamıyoruz.İlk devre Antep oynadı biz kendi sahamızda izLedik maçı.Ayrıca sağ bek Serdarı Tigana gibi inatLa orta aLanda oynatıyor.Madem şovunu yapıp DeLgadoyu yedek bıraktın Uğuru niye kesersin.İnşaLLah MetaList ve Antep maçLarında oLduğu gibi şans yanımızda oLur.Çünkü ErtuğruL Hoca başımızdayken Allah'a emanet iLerLiyoruz...
-Maçın iLk yarısını izLeyemedim nasıL bir futboL vardı biLemiyorum.
-Ekrem Dağ...Bu adamın bu takımda ne işi var yahu.AnadoLu takımının kanat oyuncusu resmen.Hadi aLdın yedekte buLunsun diye,böyLesine önemLi bir maçta ne diye 11de başLatırsın.BiLmiyorum nasıL oynadığını ama bunun bi önemi yok çünkü sonuç yok.Saçma sapan kadro seçimLerine gidiyor.Bu TeLLonun duran top atmaktan başka bir meziyeti yok maşaLLah.Yahu madem her maç oyundan aLıyasun baştan oynatma şu adamı.Kenarda Bobo gibi avrupa kLasında bir forvet var.DeLgado sıfır zaten ! Gitgide Hüseyin Çimşir gibi,MaLdonado gibi bir adama dönüşüyor.Dümdüz.Aldıgını yana,geriye oynuyor.O 10 numara ve kaptanLık sana bunLarı yap diye veriLmedi.BunLarı Cisse de yapıyor.Sen dikine gideceksin,oLmadık yerLere öLdürücü pasLar atacaksınki 10 numarasın.Aynen dediğim gibi MetaList maçında ofsayt goLü+veriLmeyen rakip penaLtısı ve rakibin direkten dönen 2 topuyLa yenmiştik.Antep maçında da kırmızı kart yetişmişti imdadımıza.BaLına gidiyorduk ve bitti.SöyLedikLerime cevap buLmak yerine sağLam kafayLa düşünseniz bana hak vereceksiniz.Gerçekten takım hakkında hiçbir düşüncem yok şuanda.HerhaLde sadece içerdeki maçLarı kazanacağız.Pardon derbiLer+Kayseri maçı hariç...
tam onu soyleyecektım murat abı =) oran-orantı falan mı yapmamız lazım 3 tane atıp 1 tanesı sayılıyorsa kazanmak ıcın X kadar atmak lazım bırıncı dereceden sadece bır bılınmeyenlı bır denklem o da BARİZ HAKSIZLIK ..!
Denklem falan yok.Açıklaması şu Fenerbahçe puan kaybetti ve diğer takımların arayı açmaması lazım.En önde giden takımlardan biriside Beşiktaş.Her kulvarda iyi gidiyor,gol yemiyor.Neyse golümüzü yedik herkes rahatlamıştır.Puanımızı da kaybettik diğer takım taraftarları ve Federasyon'da rahatlamıştır diye umuyorum.
Ya puan kaybının büyük bir etkisi hakem ama bu adamlara 4. dk da gol atıyorsak 14. , 24.dk da da atabilirdik yani bir tane attık bitti havasına kapıldık neyse bu hatalardan ders alırız umarım ayrıca 1. sayılmayan golde top ayaktan çıkınca dizi geldiğinden bunun gol olarak değer kazanmamasını gerektiren bir durum da yoktu..
Fenerin Puan kaybını bizden cıkardılar Yarında galatasaray yenıcek yine aynı puanlarda devam edilecek. 2. Sivok sakatlandıktan sonra Gökhanı alması ilginç durum birbiriyle oynamıs Toraman ve Zapo varken hiç daha yan yana oynamamış Gökhanı alıyorsun.
Futbolda kural denen bir şey vardır Hakemde kuralları uyguladı Delgado'nun attığı golde Nobre'nin kesin faulu var bunu tartışmaya bile gerek yok Nobre'nin attığı gol yoruma bağlı sonuçta kaleci topu tutuyor ne buna müdahale var Hakem gayet doğru kararlar verdi Sen bugün oynadığın futbolla 3 puanı hak ettiğini düşünüyorsan :icon_redface: öyle düşünmeye devam et ne diyeyim sana :icon_wink:
denız yapma be abı nolur ya kalecı tek elını zar zor topun ustune koymus ve nobre sadece topa dokunuyor ama hakem?? ne hıkmetse bır yerden gorup faul verıyor .. bu arada ılk yarıdakı ofsayt kararlarına da cok sasırdım dogrusu holoskonun bır pozısyonu kesıldı gole gıderken sızce ofsaytmıydı??
Deniz abi Nobre'nin attığı golde kaleci topa sahip oldu ve elinden kaçırdı tekrar sahip olma mücadelesini verirken tam attığı anda nobre ayağını uzattı ve golü attı kaleciye özellikle yapılmış birşey yok Nobre'nin pozisyonundan kaynaklanan bir çarpışma bu da golün sayılmaması için geçerli bir kural değildir bana göre.
Ya hocam sen çok önyargılısın bir kere.Ne demek Ekrem bu takımda oynayamaz.Adam golün asistini yaptı.Bence çok iyi mücadele etti.Hiçte kötü değildi..
Tello hakkında dediklerinde haklısın.Bu sezon mumla aratıyor geçtiğimiz sezondaki performansını.Yedeğe çekilmeli böyle devam edecekse..
Golden sonra Ertuğrul Sağlam geriye çekilin,yatın mı dedi bilmiyorum ama sanmıyorum böyle bir şey yapacağını.Maalesef bu bizim takımlarımızın geneldeki büyük bir hastalığı.Golü atan geriye yaslanıyor.Saldırsana 2.gol için.Bastırsana Allah aşkına.Eğer Ertuğrul Sağlam takıma geriye yaslanın dediyse yazıklar olsun ona!
Ama şunuda göz ardı etmemek lazım.Bizim takımımız öyle çok üst düzey bir takım değil.Her maçı iyi oynayarak kazanalım,geleni geçeni 4 leyelim,5 leyelim.Sezon içerisinde mutlaka kötü olduğumuz dönemlerde olacaktır.Önemli olan bu dönemlerde en az hasarla atlatmak ama bugün Allah razı olsun hakem elinden geleni yaptı! Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum ama bu sezon geçen sezonun aynısı olacaksa hiç çıkmayalım sahaya gerek yok.Bu kadar insanın umutlarıyla oynamayın artık..
İkinci goLde hakem fauLü DeLgado vururken verdi yani ondan önce NobreyLe rakibin mücadeLesine vermedi.Zaten Nobre pası verirken rakip ayaktaydı yani ondan önce de fauL yapmadı.E pası verirkenmi yaptı bu fauLü ?
Ya veriLmesi gereken fauLü geç verdi yani goL oLdugunu görünce verdi...
Bu her şeyi açıkLıyor zaten...
Maç genelde ortada gibi olsada Beşiktaş ın buz gibi en az bir golü yendi.
İki takıma da tebrikler
vallahi hiç bir şey demiyorum, yazık sadece.
her şey geçen seneden kaldıgı yerden devam ediyor.
:0:
2.yarının 10 dakikasında maçın berabere bitebileceğini düşünmüştüm çünkü Beşiktaş belki Metalist maçının etkisiyle adeta maçı orta saha mücadelesine bırakmıştı.Belediye'nin bir şans topunda gol atacağını düşünürken gol geldi.İptal edilen 2.gol %100 doğru zaten 1.gol ise tartışmalı 6 pas içinde sanırım pozisyon bu da önemli.Ayrıca konu Fenerbahçe'ye gelmiş ya pes diyorum.Öyle birşey olsa Antep ve Hacettepe maçlarından sonra niye böyle yorumlar okumuyorduk.
Aynı tas aynı hamam. Biraz iyi gittiğimiz zaman hemen hakem faktörLerinin bizim maçLarımıza tesir etmesi beni artık iyice düşündürüyor.
Hadi iLk goL tamam tartışmaLı ama öyLe bir ikinci goL varki BeLediyeLi oyuncu zaten Nobre daha topa atLamadan önce kendisini yere saLıveriyor.
Diyecek birşey yok. Madem bize karşı böyLe kararLar aLınıyor bizimde yapacak tek birşeyimiz var
Oyunumuzu düzeLLtik o zaman hakemLeri de yenmesini biLeceğiz. Gerçi buz gibi goLLeri iptaL ettikLerini gördükten sonra o düşüncemde kaLmadı ya neyse.
Maçın hakkı berabereydi diyen adam kahveden çıkmış rakip takım taraftarının yorumLarına bakarak yorum yapan adamdır. Bu akşam kazanmayı hakeden tek takım Beşiktaştı. Bunu biraz maçı izLeyen herkes görebiLir.
Hem farkLı yerLere çekmeyin konuyu. Garip garip haLLer aLmaya başLıyor. Maç hakkında yazaLım.
maçı baştan sona izledim. nedendir bilmiyorum ama çok sıktı beni bu maç izlerken. yani bi hareketlilik bi canlılık falan yoktu. beşiktaş bulduğu pozisyonları değerlendirdi ama hakem faul kararı verdiği için goller geçerli sayılmadı tabi. fakat gördüğüm kadarıyla nobrenin kaleciye faul yaparak attığı golde verilen faul doğru karardı.
çünkü kaleci topa dokunuyor ve nobre sonra dokunuyor bi de dizi kalecinin kafasına çarpıyordu. özellikle 6 pas içinde kaleciye dokunduğunuz her hareket faul olarak nitelendiriliyor yeni kurallara göre.
ayrıca yorumcuların söyledikleri yorumlara kesinlikle katılıyorum. (stat için)
hepimiz biliyoruz ki olimpiyat stadı hem taraftarlar hem yayıncı kuruluş hem futbolcular kısacası herkes için bir eziyet. maçlarını daha merkez noktaya asy, kadıköy, inönü gibi yerlerde oynaması belediye için çok daha iyi olacaktır hem de daha fazla kasası dolacaktır. bunu kesinlikle düşünmeliler.
abı kendı ellerınle yazmıssın kalecıye dokundugunuz her pozısyon faul olur dıye nobre toptan baska bır seye dokunuyormu?? vurduktan sonrakı posızyon ayrı onun faulle alakası yok ..
poziyonu iyi izledin mi tam bilmiyorum anılcım ama şöyleki:
kaleci topa eliyle dokundu yani topu tuttuktan sonra nobre topa vurdu ki bu da fauldur. sonra da dizi kafasına çarptı kalecinin zaten. kaleci topa müdahale ettiği anca dokundu anda bişi yapamazsın artık. adam bu yüzden kaleci zaten. :) bu yüzden diğer oyunculara nazaran fazladan avantası var.
Topu tutma yok yanıldığın nokta bu Çağrı.
Topun üstüne elini koymuş yani kontrolünde falan değil top.
yani öyle veya böyle illa Beşiktaş'ın puanları gidecek .. neden hep bizsek artık ..?
aslında şöyle bi durum var. hakemlerden herkes şikayetçi. yani türkiyede bence bu her zaman olacak olan bi konudur. galatasaray da faullerin verilmediğinden şikayetçi mesela. ayrıca geçen sefer bu kaleci faulunden ötürü fenerbahçe de şikayetçi oldu. o yüzden bunlar her zaman olacak ve ben açıkçası artık bu hakem kararlarının türkiyede tartışılmasına karşıyım.
çünkü hepimiz biliyoruz ki bunlar her zaman olacak ve biz hep bunları forumumuzda tartışacağız ve yine değişen bişi olmicak malesef. boşuna elimizi çenemizi yorup üstüne üstlük yeri geldiğinde de boşu boşuna kendimizi kırıcaz :)
Öncelikle kendimize ve sinirlerimize hakim olalım arkadaşlar. Yapamayan arkadaşlarımız varsada başlık bir yere gitmiyor. Daha sakin olduğunuz bir süreçte yazarsınız.
Maça gelirsek gayet sıkıcı bir maçtı. Bana göre iki pozisyonda fauldü. Ben anlatırım sizlerde başka bakış açısı getirirsiniz bu uzar gider. Hakem takdir hakkını böyle kullandı. Siz temas etmeye, denge bozmaya faul vermezsiniz hakem bugün vermeyi tercih etti ve goller iptal oldu.
Pişkinliğin böylesi görülmedi..
-''HAKEM 'KUSURA BAKMAYIN' DEDİ-
Nobre'nin attığı golü saymayan hakem Bülent Yıldırım ile bir konuşma yapıp yapmadıkları sorusunu üzerine Sağlam, ''Bir konuşmamız olmadı. Ancak koridorda sadece 'Kusura bakmayın' dedi.
Ona kaLırsa Nobre nin iLk yarı da bir pozisyonu var. Bence temiz penaLtı. Daha bunu konuşma gereği duymuyorum biLe. Neyse oLan oLdu. Biz artık tamam önümüze bakaLım dicem ama diyemiyorum, çünkü artık bu oLayLar Beşiktaş taraftarını bezdirme noktasına getirdi.
Sonuç oLarak yinede kendimize hakim oLaLım. Bu takım iyi yoLda. BaşaracakLar. Herşeye rağmen başaracakLar.
Söylenecek hiç bir şey yok...
Aslında gereken yapıldı,daha 5.haftadan 7 puan fark olursa ligin zevki mi kalır?Her sene böyle olsun,olan bize olsun,sonra unutulup gitsin...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcusu Ekrem Ekşioğlu ise Nobre´nin attığı‚ ancak hakem tarafından sayılmayan gol konusundaki soruyu‚ ´´Pozisyona yakındım. Bence goldü ama hakemin kararı. Saygı duyuyoruz. Tekrarını izleyemedim‚ tahminimce goldü´´ dedi.
Demek ki Çağrı dediğin gibi değilmiş.İBB'li oyuncu ve hakemde böyle birşey diyorsa bence başka birşey var.Her neyse giden 2 puan olsun herkes gördü sonuçta neyin ne olduğunu.
Ben açıklayayım Eren.
Fenerbahçe puan kaybetti ve eğer Beşiktaş kazansa idi bu hafta da puan farkı açılacaktı.Beşiktaş'ta oldukça formda olduğu bir dönemde,Fenerbahçe ise aksine kötü bir dönemdeydi.Puan farkı daha da açılabilir,kapanmayabilirdi.Bu yüzden bana göre Federasyon bu duruma el attı ve Beşiktaş'ın arayı açmasını engelledi.Yani demek istediğim şu ki Fenerbahçe kazanmış olsaydı Beşiktaş'ın bu akşam attığı 2 golden en az 1 tanesi verilidi.
FutboLun başındakı isimler değişiyor ama Beşiktaşlıların hakemden yana olan feryatları bir türlü son bulmuyor.
Maçı izlemediğim için pozisyonlar hakkında yorum yapamıyorum. Ama arkadaşların dediğine göre Beşiktaş iyi oynamamış.
Evet aslında onuda konuşmak lazım.İyi değildik.Bugün geçen seneki Beşiktaş vardı sahada.Cisse tek önlibero,önünde Delgado,sol bek Üzülmez,bir de G.Zan girince film koptu zaten.Şu maç tam çift önlibero oynanılacak maç.Çünkü rakibin orta sahası hem basan hem top yapan oyunculardan kurulu.Kendi saha ve seyircin önünde tek önlibero çift forvet oynarsın,eyvallah ama deplasmanda çok zor...
Ama ne olursa olsun sonuç olarak galibiyeti getirecek golü attık biz.Ama demek ki kurallar gereği bundan sonra galip gelmek için aynı zamanda iyi oynamak gerekiyor.Kötü oynayıp gol atarsan sayılmıyor...
Bu dediğin Şike oluyor. Üstelik yapan da federasyon. Hayır ama dediğim gibi sürekli federasyonlar değişiyor sizler hala hakemlerin , federasyonun Beşiktaş'a karşı olduğunu belirtiyorsunuz. Gol verilmemiş olabilir ama sen bu maçta süper oynadık herşeyi yaptık ama hakem engel oldu diyebiliyormusun ?
Trabzon maçında da 90 dk izledim Beşiktaş'ı kazanmak için hiçbir şey yapmadılar. Kaleye isabet eden tek bir şut bile yoktu. Bu mu Beşiktaş'ın oldukça formda olduğu dönem ?
Antalya macı 2-0 dan 3-2 yendınız.Antalya son dakika golu kacırdığı pozisyonun üstüne maçı aldınız.Dediğin kadar yüksek form içerisinde olsa Beşiktaş bütün rakiplerini parçalar geçer.
Ayrıca Uefa maçında da hakem sayesinde Beşiktaş kazandı. UEFA öyle mi istedi Beşiktaş kazansın ??
Bunlar çok basit düşünceler.